מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לדוגמא עד כמה יש שיפור בביצועיי המערכת כתוצאה ממעבר לDDR2 לדוגמא שני מעבדים זהים 3800*2 939 DDR1 לעומת 3800*2 AM2 DDR2 תודה מראש לכל המגיבים!!
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כן אני יודע שבמחירים האלו אין לי הרבה מה לצפות... אבל אשמח אם תוכלו להמליץ על לוח נחמד. ל dual core של AMD.
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש את הלוח-אם של GB GA-965P-DQ6 הוא תומך במעבדים העתידים של INTEL פנרין או משהו כזה?? שווה לקנות אותו?? אני רוצה לקנות אותו לא בשביל OC
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי איזה לוח עדיף בין השניים, ללא התחשבות במחיר? הP5N עם צ'יפ 650i של NVIDIA, והP5B 965P של אינטל, שממה שקראתי טיפה חלש יותר. אין שימוש וצורך בSLI, אז גם בזה לא להתחשב בהשוואה. השאלה לאיזה לוח אם יש ביצועים יותר טובים, ומי מהם אוברקלוקר טוב יותר? (נראה לי P5N אבל נשמע מכם) תודה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי לכולם אני מתכוון לקנות מעבד אינטל E6400 ואני מחפש לוח אם בתקציב של 1000 ש"ח. המחשב מיועד לאוברקלוק. ראיתי שיש המלצות על הגיגה בייט 965P אבל אני רוצה לוח אם יותר טוב ויותר חזק.פשוט המחשב מיועד לאולפן הקלטות. בתודה מראש שי נ.ב- כמו שכתבתי התקציב ללוח אם עד 1000 ש"ח פחות או יותר.
-
- 11 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שוטטתי בדברים החדשים שהחנות הזו קיבלה (עוד לא ברור לי אם מותר להזכיר שמות או לא) ונתקלתי בזכרונות הללו שעל פניהם נראים כמציאה לא נורמלית: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10221 מה דעתכם? טעות במחיר שתתוקן במהרה או סוף סוף 2 ג'יגה במחיר שווה?
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
אם כן אז הייתם ממליצים על ויסטה או XP? ובנוסף אם תוכלו להסביר לי מה ייתן לי להתקין מערכת 64 ביט במקום 32 ביט? רוב העיסוק שלי במחשב הוא משחקים, וקצת עריכת וידאו ודיוידי - איפה היתרון ב OS כזו או אחרת? להלן שאר המפרט: Memory - G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 HDD - Westren Digital WD2500KS 250GB Graphic Card - XFX NVIDIA 8800GTS 320MB DDR3 XXX DVD Burner - LG GSA-H22 X18 DVD Case+Power Supply - Antec P150 EC 430W Motheboard - GIGABYTE GA-965P-S3 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מחבר HDMI תמיד תואם HDCP, זאת דרישה של HDMI, לכן אין שום טעם להודיע על תמיכה בHDCP בנפרד לתמיכה בHDMI.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראו תמונה: נראה לי כמו איזה חיישן. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי מחשב אם מעבד AMD 2500 זכרונות DDR1 400 756MB 2.5ms וכרטיס מסך AGP GF 440X הכרטיס מסך עושה בעיות יש לי פלייסטישן 2 ככה אני לא משחק במחשב אני חושב שזה אופציה טובה לקנות לוח אם חדש יותר אם כרטיס מסך מובנה וככה יהיה לי בעתיד את האפשרות לשדרג חלקים נוספים חשוב לי שללוח החדש יהיה תמיכה במעבד הקיים וזיכרון ושיהיה לו כרטיס מסך מובנה יש הצעות ללוח שכזה?[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 03:01:58 זה שוב אניאני רוצה לשאול גם האם אני יכול להשים על לוח AM2 מעבד אתלון רגיל 2500 וזכרונות של DDR1
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם..כמה שאלות לפני ההמלצה שרציתי שתענו לי גם עליהם. מחר כנראה אני נוסע לרכוש 2 סטיקים של זכרונות. כרגע יש לי על המחשב 2*512 של חברת סמסונג פועלים על מחת של 1.8 וולט ומולבשים עליהם 2 צלעות קירור של TT מנחושת לפיזור אפקטיבי של חום. השאלה שלי היא שכיוון שהם פועלים בDC האם אפשרי לקנות 2 סטיקים של 1גיגה של חברה אחרת(דוגמת GSKILL או OCZ) ואם כן אז מהו הזכרון הכי מומלץ. עדיפות לזה שיהיה 800MHZמשום שבעוד חודש-חודש וחצי אני מתכנן קניית ASUS P5B DELUXE או קומנדוואז לנצל אותם עד הסוף בOC של עוד איזה 20% אבל כרגע אני רוצה לרכוש זכרונות טובים מחברה טובה..מה מומלץ והאם כדאי לשים 800MHZעם 667 למרות שאני מתכנן המהרה לזכרונות 667 שיפעלו בתדר של 800(כרגע המעבד מומהר ל3600 והMEM BUS…
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות לוח אם שמתאים למעבדי אינטל Core 2 Duo כנראה E6400. איזה לוח מתאים למעבד זה בצורה טובה, ככה שאני גם יוכל לעשות לו אוברקלוקינג, אבל לא משהו רציני.. בקטנה... לוח עד 750 ש''ח. אני יקנה זיכרון 1 ג'יגה של קינגסטון DDR2 במהירות 667, מספיק מהירות זו? ואם אפשר גם להגיד לי לוח שיש לו יציאה אופטית. תודה..
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
המעבד ה e6300 עולה כמעט פי 2 מזה של הamd ואם נחשב לוח אם אז זה עובר את הפי 2 .עכשיו אם אני משלם פי 2 אני גם רוצה לקבל פי 2 אז האם הe6300 חזק פי 2 מה amd3800 ללא אוברקלוק ? בכל מקרה מי שיודע{אם בכלל} מתוך 100% של אינטל כמה אחוזים נותן ה amd ? {למשל אם זה פי 2 אז 50% .שהאינטל 100%} אני פשוט חייב לדעת אם האינטל שווא את הכסף ללא אוברקלוק
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטויום 3 800 הרץ , אני מעוניין להוסיף לו זיכרון יד שנייה , כרגע הזיכרון זה 256MB sdram 133HZ , כל sdram שכתוב שהוא 133HZ יתאים? לא פיספסתי משהו , נכון?( כלומר אין סיבה שאתקל בSDRAM במהירות 133 שהוא לא יתאים למחשב)
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הייתי צריך להפעיל לחץ כלשהוא כדי שזה ייכנס, ומה שהכי מטריד אותי זה שיש לחץ שהמאוורר מפעיל על האזור של התושבת מעבד עד כדי כך שיש קימור קטנטן בצד השני של הלוח. האם זה נשמע תקין?
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. האם ASUS P5B DELUXE מגיע עם כרטיס רשת וכרטיס קול והאם הוא מגיע עם עוד דברים. תודה
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום! לפני חצי שנה בערך הזמנתי מחנות כמה רכיבים למחשב ובינהם שני סטיקים של 512 667mhz,עכשיו...השבוע ראיתי במקרה בביוס שכתוב שהם במהירות של 533 mhz... א.זה אומר שזה בטוח במהירות הזאת או שיכול להיות שזה מוריד שם קצת מהמהירות? ב.אם זה נכון יש מצב שיחליפו לי את זה בחנות,או יותר טוב שיביאו לי זכרונות חדשים ועדיין ישאירו את אלה(מה כבר יש להם לעשות אם זכרונות שהם בשימוש חצי שנה...)? חשוב לציין שעדיין יש לי את הקבלה...
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
קניתי היום לוח 965P-DS3 ואני מרכיב את המחשב, אני לא מוצא את חיבור ה IEEE1394 על הלוח ! יכול להיות שהלוח לא תומך בו ?!! תודה
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש דרך להמהיר מעבד ואז לגרום לכך שתוכנות כמו EVEREST יראו כאילו שזה התדר המקורי שלו?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הזיכרון הקודם היה של PQI והנוכחי של סופרטאלנט.שניהם 667MHZ האם הסיבה היא ששתי החברות שונות? אולי אני צריך לעדכן משהו במחשב? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת עדיפות ללוחות שלasus
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור למכר שלי, מכיוון שהמעבד שלו מגיע לטמפרטורות גבוהות מדי ואז נותן לו מעין Blue Screen of Death מיוחד של Intel. אשמח גם לקבל המלצה לגוף קירור טוב. (בפעם האחרונה שהייתי אצלו הטמפרטורות במנוחה הגיעו ל-80 מעלות ובמאמץ ל-95-100~)
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-