מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן רכשתי זכרונות DDR2 1 GB בסטיק אחד המעבד פנטיום CORE2 6300 לוח GIGABYTE כשהמחשב עולה הוא עולה ב SINGEL CHANNEL מה המשמעות לירידה בביצועים אם היה לי 2 סטיקים של 512 ועד כמה זה קריטי למחשב שתפקידו הוא להריץ סרטים ( HTPC) תודה
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! אח שלי עובד במוזיקה והוא צריך מחשב חזק שריץ תוכנות כמו CUBASE במהירות. המחשב לא יומהר בכלל אפילו לא בעתיד, ושהלוח אם יהיה בלי כרטיס מסך וכ.קול וכמובן שיהיה C2D עם תמיכה ב-PCI-E. תודה, דור לוי
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה . אני מרכיב עכשיו מחשב חדש ויש לי שני כרטיס זכרון kingston 667 mhz 512 mb samsung 667 mhz 512 mb עכשיו השאלה הראשונה שלי האם הם יעבדו בDUAL ??? השאלה השנייה שלי היא מה אתם אומרים על הלוח אם הבא? איך הCHIPSET שלו? Asus P5NSLI s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 412 צפיות
-
-
היי, כרגע מותקנים אצלי 4 מודולים של 256. אני רוצה להוסיף זכרון וחשבתי להחליף רק אחד מהם במודול של 1GB (זה פשוט הכי חסכוני כך). האם זה אפשרי בבורד שלי? הבורד עובד בשיטת dual channel כך שבערוץ אחד יהיו לאחר ההחלפה שני מודולים בגודל שונה. עוד שאלה, מה ההבדל בין cl2 ל cl3 והאם זה קריטי עבור המערכת שלי? עוד שאלה, האם זה ישפר את ביצועי המחשב במשחקים ב vista? תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום רב, המפרט שלי נכון להיום כולל מעבד A64+ 3500 , לוח אם בטכנולגיית AGP ו1GB RAM. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בטכנולגיית Pci-e. השאלות שלי: * האם חוץ מלוח האם אצטרך לשדרג משהו? * האם בעת החלפת לוח האם המידע שיהיה במחשב יימחק (בדומה לפרמוט), או שאין עם זה בעייה, ובדומה להחלפת כרטיס מסך כל המידע נשמר קומפלט? * אפשר המלצה ללוח אם בטכנולגיית Pci-e? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד מסדרת המעבדים של doul 2 core.... אבל יש בעיה.. אין לי מושג מה כדאי לי לקנות מבין הסדרה.. אני משחק במשחקי מחשב פחות או יותר שנקראים כבדים ...(Sanandreas, The sims 2 אבל גם צריך מעבד טוב לעתיד) הבעיה זה המחיר..אני לא יכול לקנות את הכי טוב..אבל שמעתי שהסדרה של דואל כור 2 טובה ביותר, ומספקת לא רק בדגם הכי טוב. אני צריך מעבד שיפעיל לי משחקים בצורה מהירה.. אשמח אם תעזרו לי.! תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה אני מתכנן לקנות מחשב חדש,מעבד : Intel Core 2 Duo E6400 Box ,מיכוון שבעוד חודש חודשיים יצאו כרטיסי מסך חדשים שיתמכו בDX10 ויהיו זולים יותר ממה שיש כרגע בשוק אז אני מחכה קצת עם הקנייה. אני רוצה לדעת איזה לוח אם כדיי לי לקנות .יש מלא מלא סוגים וכל מיני שמות ואין לי מושג מה כל אחד נותן לי כי קראתי בכמה כתבות שלוח אם בגדול הם אותו דבר אבל יש להם כל מיני אפשרויות ויציאות שונות שמרימות תמחיר שלהם. בגדול אני רוצה מחשב למשחקים שיש בו כרטיס מסך אחד. אני זקוק להמלצות על לוח אם טוב אסוס או גיגבייט,והסבר מפורט עם אפשר. וועוד שאלה בנוגע לזיכרון,אני רוצה DDR2 אבל אני לא יודע מה יותר כדיי מבחינת הגודל,כי יש 1 ג'גיה מהירות 800 ויש 2 ג'גיה במהירות של 667 ושניהם באו…
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חברים שלום ! רציתי לדעת האם הלוח P4S553-VM תומך בזיכרון מסוג CL3 או CL2. ואם כן באיזו מהירות ? במידה ולא אז באיזה זיכרון הוא כן תומך, ובאיזו מהירות ? מצ"ב דיאגנוזת המחשב, תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בעבר ואני בטוח שגם היום עושים את זה לא מעט כל הזמן האנשים שאינם "מבינים" ויודעים מעבר לפנטיום 4 לא קונים טכנולוגיה יותר חדשנית. אני אסביר את עצמי, בעבר ואני בטוח שגם היום כאשר הולכים למוכר מחשבים אומרים לו "תבנה לי בבקשה מחשב ב4 אלף השימוש יהיה בעיקר למשחקים" הוא בונה לך מחשב עם פנטיום 4 שאפשר להשיג פנטיום D או אפילו CONROE וגם אפשר מעבד טוב לא פחות של AMD, פנטיום 4 זה אחת ההצלחות שבנתה את אינטל ועדיין מרוויחה כסף קטן ממנה מהאנשים מהקטני השכלה בתחום המחשבים.. כיום כל אדם שיודע מה זה מחשב הוא יודע שני דברים נוספים אחד זה ווינדוס והשני זה פנטיום 4.. אני חושב שזה נהפך למותג עתיק שעדיין נמכר בזכות השם שהוא עשה בזמנו.. מה דעתכם בעניין?
-
- 61 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מתי בדיוק יוצא הDDR3 והלוחות שתואמים לו, בכתבה לא מצאתי תאריך.. כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש אז אני מחכה לDDR3.. שמעתי שגם יהיה PCI-E 2 כאילו חדש יותר, הוא גם יצא עם הלוחות החדשים? ואיזה כרטיסים יהיו PCI-E2 משזה לא יהיה... [glow=red,2,300]תודה[/glow] [shadow=red,left]תודה[/shadow] [move]תודה[/move]
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
למערכת הזו שאני רוכש מעבד Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 אזה לוח אם עדיף 1. לוח אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 2.?M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E? אם 2 אכן עדיף , האם הוא כולל כרטיס מסך מובנה ? תודה לעונים .
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קיבלתי זכרונות קינגסטון עים ציפים תוצרת qimonde האים הם נחשבים לטובים ? האים הם עושים OC ? דגם המודל של קינגסטון KTH-D530/512 http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?root=&LinkBack=&ktcpartno=KTH-D530/512 DAN
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם הצירוף הבא>>> כשOC לא ממש בעדיפות אצלי >>> פשוט אין לי ניסיון בזה אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת לאיזה רמות של OC אני יוכל בעתיד להגיע? מעבד http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2693 לוח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2871 זיכרונות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=3203 1. האם הזיכרונות מותאמים ללוח ? 2. מה הרמה של הOC נגיד מ 1 עד 10 ....איזה ציון ? 3. לאיזה תדר אוכל להמהיר את המעבד ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש בעיה כל שהיא בלוח אם וניסינו הכל כולל החלפת קבלים. זה לא עזר, המחשב עבד 40 דקות ומת שוב. הוא החליט שהוא רוצה לקנות רק לוח אם ולשים בו את כל מה שיש לו עכשיו. מה שהיה לו זה P4PE של אסוס. תמליצו על משהו לא יקר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לאחר שלוש שנים, נשרף לי הלוח הישן (ABIT NF7-SL) ולחרדתי אני לא מוצא לוחות בשום מקום חוץ מאיזה ASROCK עלום... הצעות\הצלות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים דוווח על ירידת מחירים מבית אינטל שמתוכננת ל22 באפריל: אפשר לראות ירידת מחירים רצינית+ E6400,E6300 מוחלפים ב E6320, E6420 שהם עם 4MB ולא 2MB כמוהם+ מעבדים חדשים לדוגמא E4400 והמחיליפים של הסלורונים הנוכחים. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=735045&starttime=0&endtime=0 האתר HKEPC מדווח שאינטל תציג ירידת מחירים עוד אחת בחציון השני (אחריי יוני) : אפשר לראות ירידת מחירים גדולה, כנראה שתתן מענה הולם לK10 הקרב ובא( רבעון שלישי) אפשר לראות את Q6600 במחיר זול במיוחד 266$ בגלל שQ6400 בוטל . הירידת מחירים כנראה בעקבות דחיית Yorkfield וWolfdale לרבעון הראשון של 2008 אפשר לראות שאינטל לאט לאט עוברת למעבדים עם 1333FSB ואפילו 1600FSB בש…
-
- 88 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
במחשב שלי יש 1GB של זיכרון. כשאני פותח properties of my computer הוא אומר שיש רק 960Mb. האם יש בעיה? איפה עוד 64Mb? ??? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לוח שתומך גם ב- AGP וגם ב PCI-E. יש לי מחשב ואני רוצה לקחת ממנו כמה חלקים, כמו הארד דיסק 80, ואת הכרטיס מסך שלי 9600XT, ולהרכיב על מחשב חדש, ובעתיד לקנות כרטיס מתקדם יותר של PCI-E. השאלה היא האם הלוחות האלה טובים? איזה חברות מייצרות לוחות כאלה? (אני יודע על ASROCK ,יש עוד חברות? כי אני לא בטוח שהחברה הזו טובה...). תודה ושבת שלום לכולם.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תומך אינטל זיכרונות 1G X2 800MHZ מעבד E6600
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
היי חברה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש לי 2 הצעות למעבד- האחד- intel pentium D 915 dual core 2.8G השני- intel core 2 duo E4300 1.8G 1. לא ברור לי מה ההבדל בין שניהם.. אשמח לקבל עזרה. עוד שאלה היא בנושא הלוח אם intel Coconut Creek uATX lan100 DDR2533 2. האם יש לו תמיכה ב SATA2 3. האם התמיכה שלו בזכרונות היא Dual Channel ? 4. האם בכלל הלוח הזה מתאים ל-2 המעבדים שהצגתי בצורה אופטימלית? תודה לכל מי שעוזר!!!
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט יש לי עכשיו את המעבד הישן של amd שהיה אז מאד מוצלח 754 amd 3.0 .ואני הולך לקנות מחשב חדש amd3800x2 האם אני ירגיש הרבה בהבדל? בלי קשר לשימושים שלי כי אני משתמש בהכל .
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או שרק דור המעבדים הישן? אני מתכוון למעבדים e6300 , e6400 וכו'... אני מבולבל לגמרי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הציעו לי ב KSP את הלוח אם הנ"ל DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? למפרט למחשב לעיבוד תמונה דו מימד. במקור ביקשתי את הלוח הזה -LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - 3Y Warranty לטענת הנציג ב KSP הלוח של אינטל עדיף. בהנחה שאני לא מתכנן OC - אין לי מושג איך עושים זאת האם הוא צודק? שאר המפרט: Core 2 Due E6300 TWINMOS DDR-II 667Mhz 1GB x2 Hitachi 80GB SATA II 8mb system disk WD 250GB SATA II 16mb data disk Gigabite 7300GT silent pipe 256MB DDR II HEC 450TW _TF PSU 2x*cm 24pin Compucase 6A21 תודה אילן
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-