מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איך משנים תזמון של זיכרון בביוס של הלוח gigabyte 965 ds3? איך משנים מ2T ל1T תודה
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשפר את מערך הזכרונות שיש לי כיום. כיום יש לי זוג של CROASIR C4 PRO 800MHZ 2 GB ואני רוצה להוסיף עוד 2 gb של 4-4-4-12... ראיתי את הזכרון הזה במחיר לא רע.. השאלה אם הזכרונות הללו טובים ?? אם לאו - אנא המליצו לי על 2GB בתזמונים של 4-4-4-12 בבקשה תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול ראיתי תוכנית בערוץ ההיסטוריה איך התחילו המחשבים הראשונים היה ממש COOL . זיכרון 1MB היה פעם עולה 5000$ ידעתם ? דיברו על IBM על APPLE ( היה פעם יותר מוצלח מ IBM ) אטארי גם להיט עם מעבד MHZ 1 ... שווה לצפות בזה שוב יש שידורים חוזרים של זה .
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
זה אפשרי להשתמש בזכרונות בגדלים שונים נגיד 256MB ו512MB? ואם נגיד אני משתמש בשלושה סטיקים של 512MB הDUAL CHANNEL יעבוד?... כנ"ל ארבעה...
-
- 3 תגובות
- 438 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 512 DDR2 800MHZ של G.SKILL עכשיו אני חושב להוסיף עוד ככה גיגה של בדיוק אותם הזכרונות ותזמונים...הם עולים כ610 שח...עכשיו ראיתי שב1150שח אפשר לקחת אותם זכרונות רק 2GB שתי סטיקים של 1GB...השאלה היא כזאת: מה יהיה ההבדל אצלי במשחק אם אני יוסיף לגיגה שיש לי עוד גיגה ראם או עוד 2 גיגה ראם שבעצם בסוף יוצא 3גיגה ביחד... עד כמה זה ישפר ביצועיים ב3 גיגה מאשר 2 גיגה? חח אני מקווה שהבנתם למה אני חותר...
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
משהו יכל להסביר לי למה תמיד שאני מעמיס על המחשב אני רואה שרק הליבה השניה של המעבד עובדת האם זה אמור להיות ככה? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כותרת והאם שווה להשקיע עוד 150 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
היום קיבלתי את המעבד 4600x2 הבעיה שהם לא רשמו בקופסה 65w אז המוכר הראה לי שזה ado אבל אני לא מסתמך על זה ב100% כי זה במדבקה יש איזו שהי תוכנה שאני יכל להיות בטוח שזה 65w ו ado
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מחפש את הלוח הכי קטן שיש בשוק עדיף שיהיה עם כניסת רשת וכמה שיותר דברים מובנים על מנת לחסוך במקום. פלטפורמה אין לי בעיה שיהיה אינטל או amd העדפה לאינטל.
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ללא אוברקלוק! יש הבדל? מורגש? למישהו יש לינק עם השוואה בניהם?
-
- 13 תגובות
- 857 צפיות
-
-
טכנאי שכונה, תקשיב, קניתי מחשב AMD חדש בהמלצתך אבל הוא עובד מ-מ-ש לאט. הבנתי שאתה עושה ביקורי בית תמורת סכום סמלי, ואשמח שתבוא לבדוק את המחשב (אני מוכן גם להביא את המחשב אליך). לאחרים, אתם מוזמנים לכתוב כל אחד ממליון הכינויים שהוא נותן לעצמו כל יום מחדש (קל לזהות אותו, ספאמר שמזדהה שטכנאי שלא מבין כלום, עושה ספאם נגד אינטל ובעד AMD, לא מבין כלום מהחיים שלו ושואל שאלות מפגרות, וכמובן נרשם כמה פעמים ביום מחדש עם מספר הודעות גבוהה תוך זמן מצומצם וגילו בורות מכל כיוון).
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד 512MB לזיכרון, האם עדיף שניים של 256 או אחד של 512? ועוד שאלה ..... איך הזיכרון הבא? האם שווה קניה או לחפש משו יותר טוב? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DDR2-256-667-KR&affiliate=zap
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין להוסיף למערכת שלי עוד ג'יגה זיכרון (כרגע יש לי ג'יגה אחד) ורציתי לדעת אם זה ישפר משמעותית את הביצועים... אני משחק הרבה, מוריד גם באימיול ובקליינט של ביטורנט וגולש במספר טאבים גדול... אני משתמש בXP ואין כוונה לעבור בנתיים לויסטה, רק שיצאו משחקים שתומכים בDX10... המפרט שלי בצד... אשמח לתגובות...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו כולם אני רואה בכליון עיניים את הקצב בו יוצאות ואמורות לצאת בקרוב וברחוק כל מיני טכנולוגיות חדשות ולא יודע איך לכלכל את צעדי. אני מעוניין לשדרג לוח אם, מעבד וזכרון, ורוצה לדעת, בעצם, מחכמי הפורום (גדולים כקטנים - העיקר חכמים) האם בטווח של שלושה חודשים או חצי שנה יותר כדאי לי לחכות חשוב מאוד: אין שום כוונה, כלשהיא, מתישהוא, איך-שהוא, לבצע OC. ולא, אני לא מעוניין בלוח 945. תודה. המערכת תריץ ויסטה. העומס הגבוה ביותר יבוא משימוש בפוטושופ CS2 ועריכות תמונות RAW כבדות. מפרט נוכחי: +A8N-SLI 939, 1GB DDR400 ADATA, ATHLON 64 3000 מפרט רצוי: Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E …
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בעקבות ההמלצות החמות ל4600 במקום הe6300 (שעליו בניתי) החלטתי לבנות את המפרט של המחשב החדש על פניו. עולה שאלה חשובה: מעבד הamd הזה יוצא מיצור בקרוב ומעבד הe6300 משתדרג טיפה... יש לזה השפעה לטווח הרחוק? כדאי לקנות מעבד "מיושן" שבעצם יוצא מיצור במקום מעבד חדש יחסית?
-
- 13 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, E6600 כפול ליבה Q6600 הוא עם 4 ליבות אז ככה: *אומרים פה הרבה ש Q6600 חם מאוד איזה טמפ' בערך במאמץ ואיזה בנורמל? *כיום רוב היישומים במחשב (משחקים, תוכנות וכד'...) לא מנצלים את 4 הליבות (שלא לדבר על 2) אז יש מצב שיהיו מקרים שה E6600 יהיה יותר טוב מQ6600 י? (כמו מהירות הרצת תוכנה מהירה יותר ויותר FPS במשחקים...) *וסתם בשביל לדעת: ידוע מתי יצאו מרובעי "טהורים" ולא "מודבקים" כלומר: כמו שיש P4 (ליבה אחת) -> לקחו אותו ועשו "הדבקה" -> PD י(2 ליבות) E6XXX י(2 ליבות) -> לקחו אותו ועשו הדבקה -> Q6XXX (4 ליבות) * שאלה שטותית אבל סתם כדי להיות בטח: אם Q6600 ו X6800 באותו מחיר ה Q6600 עדיף? * למי שיש באנצ'ים בין מעבדי הקונרו שישים בקשה... תודה לעונים וסלי…
-
- 36 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
במעבד דואל... כשכתוב את המהירות שלו (ghz) .. זה המהירות הכללית? לדוגמא: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX המהירות פה היא 2.4 או 4.8? תודה מראש mz155
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום אני עכשיו קניתי מחשב חדש אם מעבד אינטל E6600 אני מרוצה מהביצועים וגם יש לי לוח אם של ASUS P5n-e sli אבל יש לי בעיה למעבד שלי יש 55 מעלות בלי אובר קלוקינג במנוחה והלוח אם נמצא על 45 מעלות במנוחה וזה עוד למרות שיש לי מארז גדול של Tt וספק כוח נחמד של האק המעבד הקודם שלי היה AMD 2500+ והוא היה תמיד על בסביבות ה 30 מעלות ולי יש חדר קטן מאוד הדבר היחיד שנכנס בו זה מיטה ומחשב עכשיו החדר הרבה יותר חם אני עשיתי סקר קטן אצל חבר יש מעבד של AMD 64 ביט ואצלו המעבד רק 32 מעלות ומחשב אחר בבית שלו של אינטל נמצא גם על 55 מעלות ככה בואו נסכם את הסקר שני מחשבים של אי אמ די מראים 30מעלות וקצת ושני מחשבים של אינטל מראים 55 מעלות וגם הלוח אם של אינטל מראה מעלות גבוהות וכל המחשבים נמדדו כא…
-
- 47 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי כרטיס זכרון 512 של A-DATA ואני רוצה לרכוש כרטיס נוסף של ג'יגה. השאלה אם יש חשיבות שזה יהיה גם כרטיס A-DATA או שאפשר לרכוש גם PQI או KINGSTON או SAMSUNG ?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
1) אני זוכר ששמעתי פעם שווינדוס XP לא מסתדר עם 2GB זכרון. יש מאחורי אימרה זאת משהו? אני קונה מחשב חדש ולא רוצה VISTA, אבל רוצה לפחות 1.5 ג'יגה זכרון 2) אני קונה לוח אם שתומך בDUAL CHANNEL. האם זה אומר שאני חייב לשים 2 סטיקים של כמות זכרון שווה? אם אני שם אחד של ג'יגה, ואחד של 512, האם זה מוריד מאד את הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
-
חשבתי לקנות כרטיס קול בשביל להוריד עומס מהמעבד, האם כדאי לקנות כרטיס קול, זאת אומרת שזה יוריד את העומס? וכמה אחוזים זה יוריד?
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-