עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח P4p800 של ASUS וזכרון חדש של קרוסר בתזמונים של 2-2-2-5 המערכת לא יציבה תוכנות לא עולות קבלתי ארור ב 3dmark והמחשב איתחל את עצמו. מה גם שאני היתי צריך להגדיר את התזמונים בלוח אחרת המחשב לא היה עולה חוץ מה לא בסדר???

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  2. שלום רציתי לדעת עם המעבד Intel Core 2 Duo E7200 מהיר

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by Bose,

גלשתי באתר של אסוס וזה מה שראיתי. למישהו יש הסבר :s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by muli900,

מה עדיף לי לקח? MSI P4M890 כולל PCI EXPRESS(לא AGP) כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 או INTEL מקורי Newberry Lake CHIPSET INTEL 945GC כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  5. אני מעונין לקנות מחשב חדש ונתקלתי בדמיון מטורף בין 2 לוחות אם http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NXP-SLI.htm http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-SLI.htm 1) GA-K8NXP 2)GA-K8NULTRA שניהם עם טמיכה ב-SLI ההבדל בין שניהם אצלי הוא 40 דולר אבל לפי ה-SPECS שלהם למעלה הם ממש אותו הדבר חוץ מאיזה משהו פעוט אחד רציתי את ה-XP אבל כרגע אני לא יודע מה לבחור בקשה הביעו את דעתכם

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by RusTy,

הוא עובד על מהירות 1100 איך זה הגיוני ..? קניתי אותו מ PCH

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  7. שלום ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: pentium 4 630 3.0ghz 800mhz fsb לוח: gigabyte 8i915pl זיכרון: 1gb ddr 400mhz + 512mb ddr 400mhz שמתי לב שמהירות הבאס מכוונת על 100 עם מכפלה 15 > 1.5ghz המעבד אמור לעבוד ב 200 עם מכפלה של 15 > 3.0ghz כשאני מנסה לשנות בביוס את המהירות ושומר את ההגדרות, כשהמחשב עולה אני רואה שוב שהוא חוזר ל100mhz ניסיתי לתת מספר נמוך יותר מ200 והצלחתי לשים אותו על 120mhz ואז החלטתי לבדוק את המכפלה של הזיכרון - ראיתי שהיא מכוונת על 2.5. במהירות באס של 200 הזיכרון עובד במהירות 500 וכנראה זה מה שגורם לבעיה. באפשרויות מכפלה של הזיכרון יש auto/2.5/3/4. בחוברת של הלוח מופיע שעבור מעבד בעל באס 533 ניתן לכוון 2.5/3/4 ועבור מעבד בעל מהירות באס 800 ניתן לכוון…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  8. יש לי לוח פיצוץ p5ld2 לצערי הרב גרסה 1. השקעתי הרבה כסף בכרטיס טלויזיה,כרטיס מסך זיכרון אדיר,הארד דיסק כמעט חצי טרה (2x250). אני מאוד מרוצה הכל רץ פיקס, הבעיה שצריבות ו קידודי סרטים הולכים יחסית לאט.(שוב רק יחסית) לפי רוב המבחנים אין כ"כ הבדל בין פנטיום 4 גרסה ....6 ופנטים d. הקפיצה הגדולה היא ה core 2. אז מה אתם אומרים? לחכות קצת ולהחליףלוח ומעבד? או לשדרג למעבד פנטיום d? ואז להתקע עם לוח ומעבד מדור הביניים? תודה רביב

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  9. איפה אני יכול למצוא טבלה של השוואת מעבדים של אינטל וAMD מהחזק לחלש, ההפך או משו בסגנון?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  10. מה זה עושה ועוד שאלה איך מנטרלים את האופציה שהביוס מכבה את המאוורר כשהמעבד יורד לחום מסוים כלומר אני רוצה שהמאוורר יעבוד רצוף? תודה

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

?

12. Started by HingedEmu2,

שלום, יש לי לוח אם של asus על המחשב, וקראתי שאני צריך להוריד את התוכנה asus update כדי לעדכן אוטומטית את הbios (ברור שיש את הדרך הידנית אבל אני מעדיף לא להסתכן). הורדתי את התוכנה, אבל כשאני פותח אותה מופיעה לי התראה שטוענת כי אין לי לוח אם של אסוס הנה תמונת specs של הלוח אם ושל ההתראה לאחר פתיחת התוכנה אשר מנוגדות אחת לשנייה. Uploaded with ImageShack.us איך אני אמור לפתור את הבעיה? יש דרך חדשה/פשוטה יותר לעדכן את הbios? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  13. במידה ואני מרכיב מחשב לגיימר ממוצא אך התקציב נמוך, איזה מעבד הכי כדאי לשים ולשמור על הביצועים הטובים ביותר? תודה עריכה: התקציב לכל המערכת הוא 3000-3500.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by KF,

שלום רציתי לדעת איזה זכרונות יותר טובים לאוברקלוק! http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3284&catcode=498 או http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3407&catcode=278 תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by lion03,

אני צריך 256 SDRAM אבל אני לא יודע עם חד צדדי יתאים לי כי לי יש דו-צדדי

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by IdolAdmin,

היי עד השבוע הייתי סגור שאני מזמין ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard - Retail G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400PHU2-2GBHZ - Retail Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M shared L2 Cache LGA 775 Processor - Retail וכרטיס מסך 8800 640MB GTS עדיין לא החלטתי איזה או SUPERCLOCKED EVGA או EVGA KO הבעיה שלי עכשיו זה שהשבוע צצו לעייני מללללללאאאא ביקורות לא טובות על האסוס סטריקר שעושה בעיות.. הקטע כספית אין לי בעיה, אני רוצה לוח אם מפציץ מצידי הכי טוב בשוק (מה שהיה אמור להיות הסטריקר)..ברגע שאני לומד איך אני גם עושה OC.. השאלה אם לקנות את הסטריקר או …

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by BigDragoon,

שלום, במקור רציתי לקחת את ה DS3 של GB. אבל הציעו לי את הלוח הזה (בכותרת). מה לדעתכם יותר טוב? ואיך ה MSI בכלליות?

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  18. http://www.inn.co.il/News/News.aspx/206992

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by ofir667,

מה ההבדל בין E6300 וה E6400?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  20. ב-AMD מבטיחים לנו שבבי מובייל חדשים בסוף השנה, אבל נראה שבאסוס לא מעוניינים להמתין להם לכתבה

21. שלום לכולם, בהתחלה היה לי רק 128ram והופיע במנהל המשימות (ב commit charge) שיש 310-320m ואחרי כן שדרגתי ל 256ram והופיע 630m זאת אומרת כל הכפלת זיכרון מכפילה את המגבלה אז למה כששדרגתי ל 1GB= 4*256 לא מופיע 2200-2300m ב commit charge? *הזכרונות הם rdram ויש לי מחשב נוסף של ddr2 שיש בו 2GB RAM ויש במגבלה 3900m של ram זאת אומרת בחצי מזה שיש 1GB צריך להופיע מעל 2000m במגבלה במנהל המשימות.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by springkatz,

זהירות: חפירה לפניך שלום, חבר הביא לי מחשב שעושה לו בעיות בזמן האחרון ולא מאפשר העלאת מערכת הפעלה. עבדתי על המחשב בשבוע האחרון וניסיתי להתקין שלל מערכות הפעלה תוך כדי החלפת חומרה מגוונת, החלפתי זכרונות באחרים וגם בחריצים שונים, הארד דיסק, כונן אופטי, כרטיס מסך ושום דבר לא עזר , כלומר במהלך ההתקנה תמיד הייתה בעייה בדר"כ מסך כחול עם קוד שגיאה 0x00000124 . הצלחתי גם בשלב מסוים לעשות עדכון ביוס והתקנתי מערכת הפעלה על הדיסק דרך מחשב אחר כדי להעביר אותו, הצלחתי להכנס למערכת ההפעלה אבל שוב לאחר כמה דקות היה מסך כחול. אז חשבתי שהבעיה היא בלוח אם וכבר תכננתי לקנות היום לוח חדש, למרות זאת חשבתי שאולי כדאי לנסות להחליף מעבד והרכבתי מעבד E4400 ממחשב אחר, להפתעתי המחשב עבד יפה לאורך …

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  23. Started by bluemail,

האים אפשרות להפוך שרת שיעבוד כמחשב אישי??? כלומר לשחק עליו משחקים לגלוש באינטרנט וכו אם כן אז איך...

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  24. Started by stingeR-,

טוב.. הרכבתי תמחשב החדש שכולל E6300 עם DS3 וג'יגה של CROSAIR VALUE 533MHZ אני מגיע לפוסט וכתוב לי 466MHZ CPU 66X7.. עכשיו אני לא מבין מה הבעיה וגם שאני פותח את הביוס אז הPC HEALTH מראה שהמעבד עובד על 55 מעלות(ואנחנו מדברים על מעלות במנוחה שעוד לא מותקן וינדוס.. הכל דרך הביוס) מהר כיביתי תמחשב ובאתי לכאן.. על הלוח יש ביוס גירסא F1.. אז חשבתי שהבעיה נובעת מזה.. רק תאשרו לי כדי שאני אתקין וינדוס ויעשה אפדייט לביוס לגירסא F4... http://www.giga-byte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2314&ProductName=GA-965P-DS3 תראו כאן את כל השיפורים בביוסים.. חשוב לציין שבדקתי פעמיים שהמשחה הטרמית מרוחה כמו שצריך והכל נוגע ויש מגע בין המעבד…

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  25. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אחרי מחקר ארוך שגזל הרבה שעות שינה הגעתי למסקנה שABIT הוא הלוח הכי מוצלח (אלא אם מישהו יכול להראות לי אחרת) השאלה איזה מעבד לקחת איתו. הכי חשוב לי המחיר וכמות החום שהוא פולט, פחות הביצועים חוץ מזה חשוב לציין שיש לי זיכרון 2100 שאני לא מתכוון להחליף אז השאלה אם כדאי לקנות מעבד בFSB מתאים או ביותר גבוה?

• 12 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים