עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מתלבט בין מערכת שתהיה מבוססת על: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤400 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤428 קרור למעבד GlacialTech Igloo 7310 Light ¤62 סה"כ מחיר לכל המוצרים ב סקי פי.סי. :890¤ לבין: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤422 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כרטיס גרפי GeCube ATI Radeon HD3450 256MB PCIe ¤192 סה"כ מחיר לכל המוצרים ב סקי פי.סי. :1112¤ 1. המערכת שמבוססת אינטל לא כוללת קירור למעבד כיוון שנאמר בפורומים שהקירור סטוק מספק. 2. אולי אפשר אפילו לקחת לוח זול יותר של אינטל. (לא מתוכנן OC) למשל: GIGABYTE GA-P35-S3G ¤399 או GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤342 יתרונות למערכת השיניה: 1. המעבד של אינטל חזק באופן משמעותי 2. אפילו HD3450 טוב יותר מהכרטיס מסך המשולב. …

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by dadab,

היי, לפני שאני קונה מחשב שהתחלה רציתי ללכת על שילוב של i7 920 ביחד עם זכרנות DDR3 Tri channel ולוח אם X58, הבנתי שזה לא משתלם לי מבחינת מחיר תועלת. אני קונה מחשב לצורך משחקים, OC, multitasking, עבודה משרדית, ועריכת תמונה. הבעיה שהדבר היחידי שלוחום האם של אינטל מציעים לי ו-amd לא זה תמיכה בזכרונות tri channel שאני חושב שזה די חשוב לעיסוקים שלי לא? דבר שני, מבחינת התסכלות לעתיד הלוחום את של amd הם נחותים מאלה של Intel לא? כי אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש רק בעוד כמה שנים.. אני באמת לא יודע מה לעשות בנוגע לכל זה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  3. הלוח אם שלי התקלקל.. (GA-965P-S3 REV3.3) שלחתי אותו לתיקון ובינתיים הייתי עם לוח חלופי של אינטל (G31, פשוט זבל) בזמן הזה החלפתי מעבד מ E6550 ל E7200 (אל תשאלו איך ולמה..) עכשיו הלוח חזר מתיקון ואני רוצה לחזור אליו, אך כדי שהמעבד יפעל צריך לעדכן לו גרסה ל F13( יש לי F12 ) איך אפשר לעשות את זה בלי המעבד\איתו? כמובן שאין לי מעבד חלופי..

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by shay0200,

הלוח תומך בשני זכרונות של ארבע ג"ב (שתי ג"ב כפול שתיים - כל אחד),כמובן שמדובר ב-DDR3 ? אם כן,ווינדוס XP 32 BIT יזהה אותם? או שיש הגבלה כלשהי? תודה לכולם - אגב,אחלה פורום

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by HitmanX,

יש לי לוח של Elitegroup שמסרב לפעול.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא נותן לשנייה מתח למאוררים שמחוברים אליו ונכבה. מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by mulderfox,

למישהו יש כזה? או יודע היכן אפשר למצוא? (רצוי בארץ. יש חנויות שמחזיקות בחו"ל - רובן באנגליה או אירופה) תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  7. שלום רב רציתי בבקשה חוות דעת על לוח האם Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET ומה זה ה -UD3P תודה רבה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by Ayash,

שלום לכולם, בזמן הקרובבכוונתי לקנות מחשב חדש במפרט שהרכבתי בחרתי בלוח אם P7P55D של ASUS. לאחר סקר שוק קצר הגעתי לכמה שאלות שלא הצלחתי לענות עליהן בוודאות אשמח אם תוכלו לעזור לי. 2 הלוחות שאני מתלבט בינהם כרגע הם P7P55D וגרסת ה EVO . לפי מיטב ידיעתי ברגע שהchip זהה (P55), ההבדל בביצועים (ללא OC ) הוא שולי. תקנו אותי אם אני טועה. אז מה בכל זאת ההבדלים בין שני הלוחות? הייתם ממליצים לי לבחור בלוח שונה מהסדרה?( כמובן בסדר גודל של 1K) בנוסף קראתי בנושא הנעוץ על בעיית התושבת, עדיין רלוונטי? אשמח לתשובות תודה (:

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  9. היי לפני כחודשיים הרכבתי במערכת שלי מעבד PHENOM X3,מאז אני מקבל הודעה מוזרה בPOST מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by popai,

רציתי לדעת האם הזכרונות מסוג DDR2 ReaperX 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 טובים לפי ניסיון של אחד ממכם ? כמו כן רשום באתר החברה שאי אפשר לשים אחד ליד השני|(בגלל הגודל של הקירור) אבל האם אני יכול לשים זכרונות אחרים לא מאותו סוג(אבל אותו מהירות תיזמון וכד') ליד הזכרון שלהם במידה ואני ארצה לשרדג ל 8 גיגה בעתיד

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  11. דגמי Ryzen 3200G ו-Ryzen 3400G עתידים להפוך רשמיים בקרוב לכתבה

12. Started by Taco,

אהלן, לא ברור לי כל-כך נושא התאמת הזיכרון למעבד, 1. האם הוא יתמוך או ינצל זיכרון DDR2? או שעדיף לי כבר לרכוש איתו DDR רגיל? 2. האם כל מהירות זיכרון שאתאים לו תהיה מנוצלת? 3. האם כדי לנצל יכולת DUAL CHANNEL של הלוח יש לרכוש שני צ'יפים של זיכרון? ולא דווקא אחד גדול? תודה רבה לכל העונים טל

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  13. אני יכול לשים את ה-,AMD 2400 עליו???? כי אני לא מרוצה מהביצועים שלו!!!

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by IG,

אני אתחיל מזה שאני לא מעודכן אפילו בכאילו לגבי מה יש היום בשוק, אז אני מבקש מקסימום פרוט בתשובות. בעתיד הלא ממש רחוק אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת מספר פרטים: - איזה צ'יפסטים טובים יש היום לOC (קל עד בינוני)- גם בשביל AMD וגם בשביל אינטל (לדוגמא, אני זוכר שבזמן שאני קניתי בו את המחשב שלי הצ'יפסטים הנפוצים לOC היו של VIA ושל אנוידיה, כשאנוידיה היו משמעותית טובים יותר...) - מה מהירות התעבורה (באס) הממוצעת - האים זכרונות DDR3 כדאיים או שהם עדיין יקרים מידי ביחס לביצועים - איזה חברת משווקות את הלוחות והזכרונות היותר יציבים\ כדאיים (לא ג'נריים שהדרייברים שלהם לא מסתדרים אחד עם השני...) זהו לבינתיים, תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by j-cool,

אני היית רוצה לדעת אל איזה דריברים אתם הכי ממליצים ל-nf7 של abit תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by the godfather,

מישהו יודע מתי כדי לקנות אותו כי הבנתי שה6600 יוצא ב23 ביולי ויעלה בסביבות ה2000 חודש אחרי זה המחירים ירדו משמעותית או לא?

• 13 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by gshhar,

ומה זה 64 ביט?

18. Started by DORAZABI,

יש מפרט מחשב בראש בתקציב של 6 אלף בערך...מה שנכנס לי בתקציב זה המעבד הזה > http://www.tms.co.il/product/12705 השאלה שלי אם שווה להשקיע עוד 100 ומשו שקל למעבד הזה שלא הכי נכנס בתקציב >http://www.tms.co.il/product/12706 המעבד השני יתן הבדל משמעותי מבחינת הגיימינג או שאפשר לוותר ולקחת את הראשון?

19. Started by amit22,

מה אתם חושבים על המעבד amd athlon xp 2500 העם הוא המעבד האידאלי בתקציב של 550 שקל למשחקים

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by oded6188,

הרכבתי מפרט בפנדה הכולל לוח Asus P6T... היום אני שם לב שנוסף להם עוד לוקח תחת אותה קטגוריית מעבדים - P6T SE הלוח יותר זול ב-100 ש"ח בערך (לא שזה מה שיקטין לי את החור בכיס)... אבל מה ההבדל בין שני הלוחות האלו? SE זה קיצור של מה? Second Edition? מה הולך פה? ???

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  21. Started by see4,

יש לי מעבד AM2 X2 4200+ של AMD ו לוח ASUS M2N-SLI DX , עד עכשיו יש לי בעיה ב OC כי המעבד מתחמם מאד , הבעיה נמצאת בלוח אם עצמו וזה ידוע ל ASUS ואני כבר מחכה הרבה זמן לעדקון BIOS שיתקן אבל החלטתי לקנות לוח חדש ...יש הצעות (כמה שיותר זול יותר טוב )

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by ozwrx,

Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 500 שקל או NF7 (nForce2)lan,usb2 ABIT 550 שקל

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  23. שלום לכולם, בימים הקרובים אני רוכש מחשב חדש המיועד לשימוש שוטף + גיימינג כבד. לוח האם הינו ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL ו- 2 כרטיסי מסך מסוג - Sapphire HD 7850 OC הלוח אם הוא לפי המלצה מפורום זה (הרכיבו לי את המחשב), שמתי לב שלוח אם זה תומך ב: - 3 x PCI Express 2.0 x16 slots (PCIE2/PCIE4: Single at x16(PCIE2) / x8 (PCIE4), or dual at x8(PCIE2) / x8 (PCIE4); PCIE5: x4 mode) - 2 x PCI Express 2.0 x1 slots - 2 x PCI slots - Supports ATI™ Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™ - Supports NVIDIA ® Quad SLI™ and SLI™ כמו שאני רואה הלוח אם תומך בכרטיס מסך אחד x16 (כמו שסימנתי באדום מוגדש למעלה מכיוון שאני רוכש 2 כרטיסי מסך אשר יחוברו ויעבדו ביחד, האם אני צריך ל…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by pizzaguy,

מה שבכותרת... עשיתי חיפוש ולא מצאתי

• 8 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים