עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by the_one23,

שלום, רציתי לדעת האם E6750 על 3GHZ יחזיק את רוב המשחקים החדשים של היום? כמו BIOSHOCK ו UT3 וכו' ?? עוד כמה שאלות: 1.האם הוא נחשב בגדר "הדרישות המומלצות" או "דרישות בסיסיות" למשחקים החדשים של היום? 2. יש הבדלים משמעותיים בין E6750 על 3GHZ לעומת אותו מעבד על 3.2GHZ במשחקים? - זה מורגש בכלל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  2. אז מה יותר חזק שניהם עם 400MHZ FSB

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by big_vulva,

אהלן כרישים אני מחר קונה מחשב חדש (סוף סוף ...) ורציתי להחליט בקשר למעבד באופן סופי 1) רוצה לדעת באופן עקרוני מה ההבדל בין מעבד 32 ביט למעבד 64 ביט , כלומר מה היתרונות של האחד על השני 2) האים עבור שימושים רגילים שאינם כוללים o.c. ולא משחקים כבדים בכלל , אלא בעיקר אינטרנט+אופיס+משחקים מאוד ממוצעים - יש איזושהי עדיפות למעבד 64 ביט (בלי קשר לכרטיס המסך) ? 3) מה בקשר להשוואה בין 64 ביט של AMD לבין 64 ביט של אינטל - יש יתרון כלשהו רציני לאחד מהם עבור שימושים מאוד רגילים ? 4) ובכל מקרה בגלל שאני מעוניין לקנות AMD - מה המעבד שמומלץ לשימושים כאלו מסדרת AM2 של AMD ? והאים עבור שימושים ממוצעים כדאי 64 ביט דרך אגב אני קונה את asus M2NPV-VM נשמע טוב לא תודה והבנה למבול השאל…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by H.I.V,

שאני מסתכל על המפרטים של חברי הפורום אני רואה שכמעט כולם משתמשים ב AMD אז רציתי שתשתתפו בסקר ונראה באחוזים לכמה יש AMD ולכמה INTEL

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  5. אני רוצה לוח שיהיה אפשר לבצע איתו OC, בשלב ההתחלתי המערכת הנוכחית תהיה עליו (מפרט בצד) ולאחר מכן שדרוג למרובע ליבה. יש לי הרבה HDD'S, אז כמה שיותר חיבורי SATA, אין צורך בכרטיס מסך מובנה, יציאת אודיו איכותית עד כמה שאפשר וקירור טוב לצ'יפסט (ניסיון רע עם הצ'יפסט הנוכחי). חנות מועדפת היא KSP אז אנא לבחור לוחות משם. (אבקש לא להשמיץ את החנות בדיון זה) *אפשר לחרוג מעט בתקציב אם זה ממש הכרחי.

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  6. http://www.exlmarket.co.il/index-new.html הקישור הוא לאקסלנט מחשבים. אני לא מבין בדיוק את המערכות שהם מוכרים שם. מישהו מוכן להסביר לי למה זה טוב? למה זה כל כך יקר ומה החבילות כוללות? עריכה: עכשיו ראיתי שהקישור הוא כללי ולא נכנס למקום שרציתי. מכיוון שאין לי מושג איך משנים את זה תיכנסו ללשונית מחשבים<AMD OPTERON

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by nimrodim,

ראיתי את אלה למכירה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1110&products_id=7072 מישהו מכיר? מישהו יודע לכמה OC הם מגיעים?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by amirw6,

רציתי לדעת מה זה אומר בכללי ואם יש הבדל משמעותי ביניהם תודה מראש=)

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  9. מפרט ראשון לשימוש אוטוקד מחפש מפרט עם עלות מינימלית ללא דגש על שידרוג (אני מאמין שצריך להחליף מחשב כל 3 שנים עם עלות מינימלית) עם זיכרון יחסית גדוול+ מסך 24" עם אפשרות לקלוט טלויזיה בעיקר עם אפשרות בסיסית להקליט ראו מה הדרישות עבור אוטוקד 13 מיבחינתי נקודת יחוס [list type=disc] [*] Microsoft® Windows® 7 Enterprise, Ultimate, Professional, or Home Premium ( compare Windows 7 versions) or Microsoft® Windows® XP Professional or Home edition (SP3 or later) For Windows 7: Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon™ dual-core processor, 3.0 GHz or higher with SSE2 technology For Windows XP: Pentium 4 or AMD Athlon dual-core processor, 1.6 GHz or higher with SSE2 tec…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by HitmanX,

יש לי לוח של Elitegroup שמסרב לפעול.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא נותן לשנייה מתח למאוררים שמחוברים אליו ונכבה. מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  11. יש לי מעבד gigabite ולכן אני בודק טמפרטורה עם EasyTune5 ואני בודק תטמפרטורה של הלוח אם באוורסט עכשיו כל פעם שאני בודק, הטמפרטורה של המעבד היא בדיוק כמו הטמפרטורה של הלוח אם וזה לא ממש נראה לי הגיוני אז מה נראה לכם ??? אולי אוורסט מראה את הטמפ' של הלוח אם לפי החיישן הל שמעבד?? או משהו כזה? ועד דבר שפחות קשור ראיתי תמונה של משהו שצילם את ה sansor באוורסט הקיצר יש לו שם משהו שקוראים לו aux חישן של מה זה??

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בזמן האחרון התחילו לי ארטיפקים בכ.מ, וגם קרוב משפחה בארה"ב אז החלטתי שזה הזמן לשדרוג. כרגע המעבד שלי הוא C2D E6300, ואני מתכוון לקנות HD 4850 -> אני מניח שיהיה צוואר בקבוק. הלוח אם שלי הוא 965P-DS3, איזה מעבד במינימום כסף לא יעשה צוואר בקבוק לכ.מ ויתאים ללוח אם שלי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  13. תסתכלו על התוצאות של TOMSHARDWARE ועל התוצאה של הבחור בבית ... ותגידו לי א. איזה מעבד איכותי יותר ? ב. TOMS אמינים ? ג. אל תאמינו לאף אחד תבדקו בעצמכם ! http://www.youtube.com/watch?v=FYXJKwdN2h8

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by dror_gh,

שלום, אחי מתלבט איזה לוח לקנות ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 או ASUS P5B DELUXE אני רואה שהראשון עולה כ500 -600 ש"ח יותר ולכן אני מניח שהוא טוב יותר. הייתי רוצה חוות דעת שלכם וגם לדעת מה היתרונות ומה החסרונות תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by N N C,

שלום לכם, ברשותי לוח אם שרכשתי השבוע, 8k9a של אפוקס אשר מבוסס על ערכת שבבים kt400 לאחר שביצעתי עדכון ביוס ראיתי שנוספה לי האפשרות לבחירת זכרונות ddr400, כלומר לאפשר באס של 400MHZ (או שאני מתבלבל) בכל מקרה, רציתי לדעת אם הדבר אומר שהלוח אם שלי תומך במעבדי בארטון בעלי באס 400MHZ.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  16. כולם באותה המהירות אותו הדגם ואותו יצרן, ז"א ה-2 של 1 GB וה-4 של 512.....

17. Started by GoldenAxe4000,

שלום רב האם אפשרי לבצע מקסימום ביצועים ועדיפות להתקן USB במערכת ? יש לי כרטיס לכידה USB ולפעמים יש מצב שיש OUT OF SYNC בין ה AUDIO ל VIDEO . המערכת הינה ASUS P5QLPRO עם מעבד QUAD Q6600 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by RETMIX,

בכמה אחוזים זיכרון DDR2 CL4 יותר מהיר מ-DDR2 CL5 ?

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by taotao,

יש לי לוח אם של PCPARTNER דגם PM800MS4-450 עכשיו יש לי פנטיום 4 3.0GHZ SOCKET478 ויש לי כרטיס מסך של NVIDIA FX5700LE 256MB DDR עכשיו אני מעוניין לקנות לוח טוב אחר ברמה גבוהה יספיק לי לכמה שנים טובות ראיתי את זה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4c800e לוח של ASUS® P4C800E-Deluxe עשיתי חיפוש בזאפ והמחיר הכי טוב היה 930 וחיפוש יותר עמוק http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MotherBoard&DB68907=68908&DB69157=138880&keyword=Socket%20478&orderby=price יש למשיהו להציע לי עוד לוח טוב ברמה או אפילו טיפה מתחת של הלוח הזה? האם הלוח הזה טוב שווה תהשקעה או שאפשר לקבל אותם ביצועים או טיפה פחות בפחות כסף מלוח אחר? ובגדול אם לכם היה את המעבד והכרטיס מסך הזה (זמ…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  20. :-[ חברי הטוב איתמר הוא בעל המחשב הבא: AMD 1800 לוח אם של Asus A7m266 ביוס מעודכן של 1.004A עם זכרון של 256 המוגדר 2.5X3X3 עם Geforce 4 4200 TI 128MB AGP X8 HD IBM 80GB DVD TOSHIBA כרטיס רשת 3COM לפני שעה רכש זיכרון חדש של 512MB של Micron. לאחר החדרת הזיכרון המחשב עלה וכשמגיע לחלון שלפני חחיפוש הBoot Device הוא קופא וניתקע. כמובן שהוציא את הזכרון, ואותה תגובה. הוציא את כל הכרטיסים והHD ועדיין אותה תופעה. איפס הגדרות של הביוס, אותה תופעה. הוא בן 25 והוא בוכה כרגע בטלפון!!! הצילו!!! עזרו לו (למרות שיש לו Geforce 4 4200TI 128MB!)

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by PowerUser,

שלום, עיינתי במפרטי המחשב המומלצים, ושמתי לב שגם במפרטים היקרים ביותר אין המלצה למעבד prescott הכוונה לפנטיום 4 LGA775 עם L2 1MB יש סיבה לכך?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by mor_anter,

האם אני ירגיש הבדל בביצועים ממעבד 3.0ghz ל805d בבקשה תענו לי זה חשוב!!

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by omrij,

טוב, נתקלתי בבעיה הזאת כבר יותר מדי פעמים והייתי רוצה לדעת אם למישהו יש פתרון בשבילי: כבר כמה פעמים קרה לי שפירקתי גוף קירור ממעבד וכשהוא יצא המעבד "נשלף" ביחד איתו ובגלל זה התעקמו פינים. בכל הפעמים לקח לי מלא זמן ליישר את הפינים המעבד כאילו נדבק לגוף קירור בגלל המשחה הטרמית (השתמשתי בכמה גופי קירור וכמה משחות שונות) איך מונעים את זה?

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by see4,

יש לי מעבד AM2 X2 4200+ של AMD ו לוח ASUS M2N-SLI DX , עד עכשיו יש לי בעיה ב OC כי המעבד מתחמם מאד , הבעיה נמצאת בלוח אם עצמו וזה ידוע ל ASUS ואני כבר מחכה הרבה זמן לעדקון BIOS שיתקן אבל החלטתי לקנות לוח חדש ...יש הצעות (כמה שיותר זול יותר טוב )

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by victory,

מה עדיף 1)ASUS STRIKER EXTREM 2)Asus P5N32-SLI SE Deluxe 3)GigaByte GA-965P-DQ6 4)ABIt IN9 32X-MAX 5)ABIT AW9D-MAX ההתלבטות היא כזאת להשקיע בלוח אם תותח ואז זה חוסך לי כרטיס קול או לקנות לוח אם בסביבות 1200 ש"ח ולהוסיף כרטיס קול תותח XFI לשאלה השניה מה עדיף בתור מעבד אינטל 6300 ולעשות לו OC עד ליציבות מערכת לעבודה שוטפת או להשקיע עוד קצת באינטל 6600 וזה ינגוס לי בכרטיס מסך

• 4 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים