עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SloOmPer,

הזכרונות האלה שווים ב265 ש"ח? Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15 פרטים: PC6400 DDR2 800Mhz, CAS 4-4-4-12 -Hand-picked BGA 64Mx8 Chips -240pin, Non-ECC, Un-buffered DIMM - Racing-Orange Aluminum Heat Spreader - Retail Package -Lifetime Warranty - Working Voltage: 1.8v ~ 2.3v עוד פרטים באתר היצרן: http://www.geil.com.tw/products/showGallery/id/65 מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by TrancEnergY,

שלום... אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש המעבד יהיה E6600 כמו כן כרטיס המסך המיועד הוא 8800 GTS השאלה שלי איזה לוח אם יתאים לו מדובר במחשב למשחקים בתקציב עד 8000 שח כמו כן איזה ציפסט עלי לבחור 975X או P965

• 13 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by PART MAN,

לוח ב700 שקל על איזה אתם ממלצים לי תודה תודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by iakovl,

זקוק ללוח אם טוב לAMD

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  5. שלום השאלה שלי היא מה ההבדל בין הצ'יפסטים הנ"ל מבחינתי כמשתמש במחשב. מה היתרון המיוחדבכל צ'יפסט מול האחרים. תודה מראש חזי

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  6. מעונין להרכיב כרטיס למצלמות ונאמר לי שאני צריך צ'יפ סט של אינטל יש לי מחשב נייח HP מישהוא יודע איזה לוח אם יש בו ? הדגם 6330 תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by AMD-Z,

מה אמור להיות לי רוחב הפס של הזכרון: winbond pc2700 256*2 ברגיל וכמה עם דואל? ??? נ.ב. אותם זכרונות יעבדו לי בקאס 2? ואם כן, על איזה תזמונים לשים אותם? (כדי שיעבדו בצורה בטוחה, בלי חשש לקריסה! ) נ.ב. 2 אני קונה axp 2400+ שעובד ב133 מה"צ באס ולוח K7NCR18D. הזכרונות יעבדו לי ב333 מה"צ, או רק ב266 בגלל המעבד?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  8. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לעבודה משרדית ב-2000 ש"ח, ואני מתלבט האם ללכת על מפרט מבוסס סלרון או מבוסס סמפרון. איזה מבין המעבדים יותר טוב לעבודה משרדית?

• 13 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by shaybitton,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם חזק מאוד עבור מעבד, Athlon AMD XP 2400+ וסוג זיכרון מתאים במהירות 400Mhz , לפחות 512MB תודה ! נ.ב הלוח עם ציפסט של nVIDA2 או של VIA ?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by gondor,

יש טעם לחכות למעבדים/לוחות מבוססי socket 939 או שביצועי ה 754 עדיין מספקים לטווח הקרוב ? האם ה 754 מהיר/איטי יותר ביחס ל AMD שעובד ב dual channel ? ( הבנתי שזה לא קיים ביחד )

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  11. ניסיתי לחשוב מה משמעותי יותר בזכרונות ואיפה אפשר להתפשר בכמה שפחות נזק לביצועים ושאלתי בכמה פורומים ומישהו כתב לי שמה שבאמת משנה בזכרונות הוא MHz חלקי CL , אז מכיוון שהתלבטתי אם להתפשר על בין 800 ל-667 MHz, או בין 5 ל-3 CL עשיתי מעט מתמטיקה והגעתי לזה... 800/3 = 266.66 667/3 = 222.33 800/5 = 160 667/5 = 133.4 כלומר, שילוב של תדירות מעט נמוכה יותר עם CL יחסית נמוך מניבה ביצועים גבוהים יותר מאשר שילוב של התדירות הכי גבוהה עם CL יחסית גבוה - משמע, עדיף להתפשר בתדירות וללכת על CL נמוך. אבל: א. האם הנחת היסוד שעליה אני מבסס את כל החישובים האלה בכלל נכונה? ב. האם ישנו שוני מסויים בערכי ה-CL המקובלים בטכנולוגית DDR2 יחסית למה שמקובל ב DDR? 2. מה בנוגע לכל מיני זכרונות טורבו או כ…

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by olive20,

שלום אני מעונין להוסיף זיכרון למחשב שלי, ויש לי מספר שאלות שהנעוץ לא ענה לי עליהן 1) באילו פרמטרים עליי להתחשב כאשר אני קונה זיכרון מלבד הסוג DDR\2 ו MHz ? האם יש עוד פרמטרים חשובים.<?. או שבמידה ואני קונה זיכרון מחברה מוכרת הכל סטנדרטי בעצם 2) באתר היצרן רשום שהלוח שלי תומך עד 8 GB אבל כשאני מסתכל על רשימת החברות המומלצות לזיכרונות שהאתר מספק ונפחים מוצגים רק נפחים של עד 1024 אני חייב לציין שמדובר יחסית בלוח ישן(משהו כמו 4 שנים) ככה שיכול להיות שזה פשוט ברוח התקופה תודה יש לי לוח אם ASUS-M2N-E

13. יש לי את המעבד הזה http://www.techpowerup.com/cpudb/105/AMD_Athlon_XP_2200+.html עם 133 ובדואל הוא 266. וראיתי למכירה מעבד 333 שבדואל הוא 666. http://www.techpowerup.com/cpudb/73/AMD_Sempron_3000+.html האם יהיה שיפור משמעותי??? שניהם סוקט A אותה ליבה BARTON אותה כמות קאש L1-L2. רק סדרת סמפרון וסדרת אתלון XP. ובסמפרון הבאס יותר מהיר. הייתי שמח למצוא אתלון 3000 אבל זה דבר נדיר. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by Fanatic,

שלום לכולם קראתי קצת באינטנרט וראיתי תגובות סותרות - בגדול ראיתי שעדיף לא לעשות מיקס של זכרונות מיצרנים שונים אבל אני אשמח גם לקבל פידבק פה מהאנשים שאולי ניסו ויש להם ידע כרגע אני עם המחשב שלי כבר מעל 4 שנים, משמש בעיקר לאינטרנט וצפייה בסרטים (לא גיימינג משום צורה) עם 8GB של זיכרון. לאחרונה, בעיקר בעקבות העובדה שהכרום אוכל לי את כל הזיכרון ואני מגיע ל 60% שימוש, חשבתי לקנות עוד סטיק. אני צריך זיכרון שיהיה Low Profile בגלל המאוורר של המעבד שחוסם שם קצת את הסלוט. מצאתי אחלה זיכרון שמתאים מבחינת המפרט אבל של חברה אחרת ובעל CAS אחר https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Memory/High-Performance-Memory/Vengeance®-Low-Prof…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by פייכלה,

מה אתם ממליצים DFI NF4 SLI INFINITY או MSI K8N SLI Platinum nForce4 מה ההבדלים בינהם פרט למחיר. ה - MSI עולה יותר האם הוא שווה את זה ?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  16. Started by itsik2525,

מישהו יודע על לוח אם שמתאים לסוקט 478 והוא PCE X

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by ey51,

לוח אם P5Q-E מומלץ אם אני קונה רק כרטיס מסך אחד? אני מעוניין בעיקר בפונקציות חיסכון בחשמל שיש לו להציע. הבנתי שהוא לא תומך ב PCIE X16 כפול 2. אלא רק אחד מהסלוטים הוא X16 ואם שמים שני כרטיסי ATI אז הם רצים על X8 כל אחד. בכלל, איזה לוח אם מומלץ אם אני קונה רק כרטיס מסך אחד ומעוניין בעיקר בחיסכון בחשמל ובשליטה על כמה שיותר מאווררים (מעוניין בשקט) תודה.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  18. מה יותר כדאי? Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box ו ABIT AI7 Intel 865PE או AMD ATHLON 64 2800+ BOX ו EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin תודה.

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by oneq,

שלום, ברשותי לוח ASUS P9X79 עם מעבד i7 4930K, שני סטיקים של זיכרון מסוג XPG של ADATA, כרטיס מסך 280X Vapor-X וספק כוח Seasonic S12II 620watt. כשאני מדליק את המחשב נדלקים רצף של לדים אדומים (כנראה נורות אזהרה כלשהן) וזה נגמר בזה שה Boot Device LED נשאר דולק קבוע ואין POST. המסך נכנס מיידית ל Power Save Mode. מה שניסיתי זה: לחבר את הכוננים לפורטים שונים של SATA להחליף כבל SATA לנתק כבלים של SATA להחליף זיכרון RAM הוצאתי את הבטרייה של הלוח כדי לאפס הגדרות הפעלה עם ובלי GPU ועדיין אין POST. יש משהו נוסף שאפשר לנסות? במידה ולא, מה אפשר לעשות? איך אפשר לדעת מה מקור הבעיה כדי שאדע מ…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  20. איך זה שכשאני בודק בסנדרה רוחב פס של זיכרונות ddr3200 אני מקבל רוחב פס של פחות מ3 ג"ב/ש ובנוסף כשאני בודק 2*ddr3200 אני מקבל כ 4400-4500 מ"ב/ש? אני לא אמור לקבל 3.2GB/s ו 6.4GB/s? הרי זאת המשמעות של השם של הזכרון, PC3200!! (וגם של ה dual channel ddr) (בנוסף גם ראיתי בכמה אתרים שרשמו שבעזרת טכנולוגיה מסויימת עם העלו את הרוחב פס לקצת יותר מחמש ג"ב/ש, אז זה לא רק בנצ'מרק בעייתי של סנדרה) הסבר? ??? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by d0s,

שלום לכולם, אני יודע שאני קצת חופר בנושא אבל לא קיבלתי את התשובות שלי מהנושא הקודם - ( אולי הוא לא היה ממוקד מספיק ) , אז הנה סיבוב שני למי שלא הספיקה לא החפירה הקודמת : אני זקוק למעבד, המעבד שלי קיום הוא CELRON 3GHZ ( טוב נכון ) , ואני רוצה לשדרג אותו, אז כמו שאמרתי בכותרת, עד 300 ש"ח נראה לי סביר. הלוח אם שלי זה Gigabyte GA8L915P - Duo PRO שתומך רק PCI-1 . * חשוב להדגיש שאני משחק רק שני משחקים - COD4 &5 ששניהם רצים על אותו מנוע גרפי ככה שיש להם אותן דרישות, אני כנראה יקנה את הכרטיס מסך שהמליצו לי עליו בפורום כרטיסי מסך - HD2600XT. אני רוצה שהמעבד יהיה תואם לו, כלומר שלא יווצר צוואר בקבוק אז מה ההמלצות שלכם? עוד שאלה: איזה מעבד יותר חזק CELRON 3GHZ א…

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

לא גרסאות PV למינהם מדובר על 2 הלוחות האלה: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1585&l1=3&l2=101&l3=496&l4=0 http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1944&l1=3&l2=101&l3=567&l4=0 מי עדיף והכי חשוב - למה? חשוב לקחת בחשבון שהמחשב יעבוד עם הכרטיס און-בורד ומערכת רמקולים 5.1 ולא יותר מזה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by a-gold,

אני צריך לוח שיהיו לו שתי מקומות ל - PCI-E X16 ושיתמוך גם בזיכרונות DDR וגם ב DDR2 תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by arel508,

הזכרונות שלי הם - kingston hyperx blu 1666 2gb X 2 http://images17.newegg.com/is/image/newegg/20-104-203-TS?$S300W$ רכשתי אותם לפני כשנה וחצי עם המחשב, ומאז הזכרונות האלה עובדים כ-1333hz ולא כמו שהם אמורים שזה 1600hz. שמתי לב לעניין ברגע שרכשתי את המחשב וישר שאלתי את המוכר למה זה ככה והוא אמר שזה שטויות צריך רק להגדיר את זה בביוס ושאני ירצה הוא יעשה לי את זה. ואין לי ממש כוח לטרטורים האלה כי זה בטח עניין נורא פשוט והייתי מעדיף לעשות את זה לבד. הלוח אם שלי הוא - http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475 וכל הביוס של הלוחות של gigabyte הם בערך אותו דבר ככה שאני מאמין שתדעו להגיד לי מה לעשות. הייתי מנסה לבד אבל אני מפחד להרוס משהו אז אני שואל כאן ליתר ביט…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.