עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתעניין בזמן האחרון בניידים, וראיתי הרבה ניידים שהם סלרון. אז רציתי לדעת איך אני יודע מה היחס בין הסלרונים לP4. נגיד: סלרון 2000 מגה הרץ - לאיזה P4 הוא שווה? סלרון 1600 מגה הרץ - לאיזה P4 הוא שווה? מישהו אולי יודע אם יש איזו טבלת השווה כזאת - אני מאוד מאוד אשמח לדעת תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by stingeR-,

טוב , הלכתי אתמול לקנות לוח+זיכרון+מארז+מעבד מKSP ולקחתי לוח 8rda3 ועכשיו שאני מסתכל על הקופסא וגם בדגם הוא רושם של שהדגם של הלוח הוא EPoX 8rda3I ההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם זה שללוח הזה יש DUAL DDR וNFORCE 2 ULTRA 400 ולא SPP מה יותר טוב בלוח הזה חוץ מהCHIPSET ? הוא עלה לי 470שקל

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  3. היי יש לי מחשב חדש כפי שניתן לראות בחתימה. אז ככה,אני חושב שהזכרונות שאני משתמש איתם לא ממש טובים למחשב הנל. יש לי שתיי סטיקים במהירות 333. אחד גנרי לחלוטין ,השני של adata. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by davinci,

שלום לכולם, האם מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שמתאים לעבוד עם גרפיקה? מדובר על עבודות עם הרבה עריכת וידאו, AFTER EFFECTS, PHOTOSHOP, תלת מימד, עם מס' תוכנות במקביל וכמות הזיכרון הנצרכת מגיע גם ל- 2G בזמן עבודה. אני מחפש לוח אם חזק, מהיר ובלי תקיעות מעצבנות בגלל גישה לרכיב כזה או אחר. תודה רבה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by xray,

כשאני בא ליקנות מחשב למשחקים האם לשים את ה8400 או לנסות ו"ליגנוב" את טכנולוגית הQUAD עם ה6600 .נכון שהQUAD רק בתחילת דרכו ואין תוכנות עדיין בשבילו כיעודי ,אבל אם יש משהוא ש"למדתי" על אינטל זה שהם אוהבים להרדים אותנו ואין לי חשק לקום עוד כמה זמן ולגלות כי נכנס עידן הQUAD ואני לא ערוך . המחשב הוא רק למישחקים ואימיולים וכאלה לא לתוכנות גרפיות וכ"ו .

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by KF,

שלום רציתי לדעת איזה זכרונות יותר טובים לאוברקלוק! http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3284&catcode=498 או http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3407&catcode=278 תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by SerenB,

שלום לכולם, קיים ברשותי כרגע מחשב בן כ-3 שנים, שכרגע עובד עם 2GB זכרון בסלוט אחד. לפי הרצת תוכנות בדיקה לרכיבים הבנתי שיש לי עוד סלוט אחד פנוי (סה"כ 2), והנפח המקסימלי לכל סלוט הוא 4GB. בנוסף סוג הזכרון הוא DDR2. ביצעתי במשך השבוע האחרון חיפושים אחר חיפושים של שני זכרונות 4GB מסוג DDR2, אך ללא הועיל. אשמח לקבל עזרה בנושא, אם במציאת מקום בו מוכרים זכרונות כאלה או בהמלצה חלופית - אולי כדאי לי פשוט להוסיף 2GB וזהו? זו כרגע המגבלה היחידה במחשב הזה, שאר הרכיבים עדכניים ולמעשה ה-RAM מפריע לצורך העיקרי של המחשב - משחקים. שוב תודה לכל המגיבים, אשמח לפתור את הנושא כמה שיותר מהר

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by The TrCkeR,

האם קיים לוח אם למעבדי P4 בעלי סוקט 478, אשר תומך בחיבור PCI-E? תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  9. כי נראה לי שהתשובה מראש היא שכן, אבל שמתי לב שזה נהוג ללכת בכפולות של ג'יגה, 2 ג'יגה, 4 ג'יגה וכו'... כרגע יש לי 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד, ואין סלוטים פנויים. חשבתי להחליף אחד מהם בסטיק של 2 ג'יגה, וככה יהיה לי 3 ג'יגה זיכרון במצטבר (גם ככה XP לא מסוגל להתמודד עם יותר, וזה כן יעזור לי ביישומים מסויימים). אז אני רוצה לוודא כאן שאין לי מה לחשוש ממהלך של שילוב 2 סטיקים בגדלים שונים, נכון?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשים בו Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit אני צריך לדעת אם זה יספיק להריץ את ויסטה ואת המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות בלי בעיה.... אני לא רוצה לקנות ואחר כך להצטער... דיי דחוף אני רוצה להזמין מחר...

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by iyehuda,

לחבר שלי נשרף הלוח הלוח שנשרף מדגם AA8 של ABIT המעבד שלו זה אינטל 530 3G עם סוקט 775 האם הלוח הזה : INTEL DG31PR יתאים למעבד http://www.intel.com/cd/products/services/emea/eng/motherboards/367315.htm והאם גם הזיכרונות יעבדו DDR2 533MHZ

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  12. שלום, ראיתי לוח אם DFI LanParty X38, ב 150 שקלים. עכשיו יש לי שאלה לגבי הלוח, האם כדאי עדין לקנות אותו למרות שהוא מיושן קצת?. ותגידו לי בבקשה, האם הוא יותר טוב מהלוח P5Q ? ויהיה ניתן להעביר אליו מעבד אינטל וכו'?.. תודה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  13. שרתי ה HP בידיעה מבוססים על מעבד מערכת NF4 PRO החדש. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21676 הערה: מה שקורה בתחום השרתים בין האתלון 64 לפנטיום 4 רק מחריף כאשר מדובר בסביבה מרובת מעבדים עקב חיבורי הייפר טרנספורט הישירים בין מעבדי האופטרון. ושיתקע למנהל האתר וליחצני אינטל בגרון. וכל זה ללא אזכור מחלת צריכת החשמל/פליטת החום האנושה של מעבדי הזיאון.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. Started by soulz,

יש לי את הלוח הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1860 היו לי שני סטיקים של 256 מגה, וחבר שלי הביא לי את הישנים שלו...2 של 256 ואחד של 512 כולם 400. בהתחלה שמתי קומבינציה אחת...והמחשב לא עלה, אחרי זה עוד אחת...והתחיל משחק של כסאות מוזיקיות למשך איזה חצי שעה, עד שהמקסימום שהוצאתי זה שבסלוט אחד יהיה 256 ובשני הלא צמוד לו 512. ואני חושב על לקנות שני סטיקים של 1024 כל אחד...ואני חושש שהלוח אם ימשיך לעשות לי בעיות בקטע, ממה זה מגיע? משום מה גם אני לא יכול להכנס לביוס של הלוח אם...המסך פשוט נתקה מתי שאני מנסה להכנס אליו.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by סעדה,

2133mhz cl15 עדיף על 2400mhz cl16?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  16. אז כמו שכתבו בכותרת אני צריך שתעזרו לי לבחור זיכרונות DDR2 שיהיו לפחות 667MHZ. המערכת המתוכננת היא: Intel Pentium D 920 Asus P5LD2 - 945P Chipset ATI X1800GTO ATI FireGL V7100 כמו שאתם רואים המחשב מיועד לעריכה גראפית, לא יהיה OC בשום מקרה. אני צאיך לפחות 2GB. עדיף בשני סטיקים של 1024MB. והמערכת השניה היא: Intel Penrium D 805 Asus P5WD2 X1800GTO (אני מקבל שניים כאלה במחיר טוב) כל השאר לא משנה בכלל. הזיכרונות פה הם בשביל OC! המערכת תעבור את הOC המקסימלי שיהיה אפשר לבצע פה. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  17. אולי לוח אחד או שניים ? :-\ http://www.anandtech.com/guides/showdoc.aspx?i=2490

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  18. במחשב ביתי בלי OC, שימוש בDynamic frequency scaling (on-demand) יכול פגום, אפילו קצת, בביצועים? מבחינתי אין שום הבדל בין אם להשתמש בזה או לא, חוץ מהמהירות של המאוורר של המעבד שעולה קצת, ועדיין נמוכה מ1000 rpm ככה שלא שומעים בכל מקרה. אז אם תכתבו שיכולה להיות פגיעה קטנה בביצועים אני יבטל את זה וזהו.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  19. Started by eliran-f,

[move]שלום![/move] בלוח האם שלי 4 סלוטים לזכרון 533MHZ DDR2 CL4 , הרכבנו 4 יח' של 512MB זהים מחברת KINGSTON WINDOWS XP ראה 2GB אבל טען שאינו יכול לגשת לזכרון ונתקע, המחשב נשלח לטפול, הטכנאי ביצע עדכון BIOS והחזיר אותו באופן שהWINDOWS רואה רק 512MB, שאר כרטיסי הזכרון נבדקו ונמצאו תקינים. השאלה האם אפשר שעדכון הBIOS שגוי , או שמא אחת ההגדרות שגויות דבר שגורם לכך שהמחשב רואה רק 512MB. האם עדכון BIOS דורש החלפת רכיב פזי על הלוחאם או שהדבר אשרי ע"י החלפת גרסה באופן תוכנתי בלבד , באם קיים ברשותכם מדריך להעדכון BIOSמפרט טכני- p4 dual core 3.4 Ghz ddr2 ram 533 512 cl4 geforce innovision 7300 64 bit xp win MSI 945PL Neo-לוח האם

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by The TrCkeR,

אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חדש. למתעניינים, המפרט הוא: CA104 Frontier Gladiator - 35$ - 155 CP096 Core 2 Duo LGA775 E6300 1.86GHz - 198$ = 960 MM248 Transcend 1GB 667 DDR2 240P - 117$x2 = 234$ = 1135 (שני סטיקים) HD047 Hitachi HDT725032VLA380 320GB 7200 16MB SATA II - 107$ = 519 ??PS028 Tsunami ATX 20P 500W - 31$ = 150 ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? - 530 ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? - 1200 עכשיו ההתלבטות שלי היא לגבי הזיכרונות. יש לי את האפשרות לקנות את הזיכרון הנ"ל, ויש תאפשרות לקנות זכרון של TWINMOS עם אותו נפח ואותה מהירות ב-60 ש"ח פחות. הTWINMOS הוא 3 שנים אחריות, והTRANSCEND עם אחריות לכל החיים. מישהו …

21. Started by ofir.a,

רציתי לגעת על ההבדלים בג'יפסטים של לוחות האם P35, 945,965,975 איזה ג'יפסט עדיף? מה הייתרון של כל אחד מהג'יפסטים הנ"ל? ??? ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by zvika04,

מבקש עזרה ו/או הכוונה לגבי התקנת מעבד אינטל E-8400

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  23. מיתוג חדש, ארכיטקטורות חדשות וביצועים גדולים מצפים לנו בדגמים הראשונים של דור ה-Core האחד עשר לכתבה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  24. Started by mystikal,

שלום לכולם יש לי לוח albatron kx18ds pro מצאתי אותו גם ב: http://techshop.earthlink.net/p10302:S2410522 והשאלה היא האם יש לו חיבור sata בנוסף לחיבור הide הרגיל כי אני רוצה לרכוש עוד דיסק אם יש לו , איפה זה בערך נמצא על הלוח הנה תמונה אם זה עוזר [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by Amitai,

יש לי לוח אם שעובד במאה מה"צ, ו 128 מגה בייט זיכרון עליו במהירות מאה מה"צ גם כן. שאלתי היא: האם אוכל להוסיף עליו זיכרון במהירות 133 (PC133)? אם כן, האם תהיה בעייה שהזכרונות לא יפעלו באותה מהירות? אמורה גם להיות בעיה עקב שוני בין החברות של הזכרונות? תודה רבה לעונים.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים