מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1860 היו לי שני סטיקים של 256 מגה, וחבר שלי הביא לי את הישנים שלו...2 של 256 ואחד של 512 כולם 400. בהתחלה שמתי קומבינציה אחת...והמחשב לא עלה, אחרי זה עוד אחת...והתחיל משחק של כסאות מוזיקיות למשך איזה חצי שעה, עד שהמקסימום שהוצאתי זה שבסלוט אחד יהיה 256 ובשני הלא צמוד לו 512. ואני חושב על לקנות שני סטיקים של 1024 כל אחד...ואני חושש שהלוח אם ימשיך לעשות לי בעיות בקטע, ממה זה מגיע? משום מה גם אני לא יכול להכנס לביוס של הלוח אם...המסך פשוט נתקה מתי שאני מנסה להכנס אליו.
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
המפרט: INTEL 640 XFX GEFORCE 7800 GTX 256 2 דיסקים קשיחים כל אחד 80 גיגה SATA II 512X4 זיכרון קינגסטון DDR II 533 ספק ANTEC SMART POWER 2.0 500 WATT הלוח אם עושה בעיות ואני צריך חדש התקציב הוא עד 1200 אפשר חריגות
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
עוד כמה זמן אני אמור לרכוש מערכת חדשה (בינתיים אוסף פרטים אבל עדיין מעכב בשביל לחכות ל Radeon HD 5800 Series וכאלו, אבל זה לא הנקודה), ואני מתלבט בין 2 לוחות אם במחירים שונים לגמרי. האמנם המחיר לא משנה- אני יכול לעבוד ולחסוך את המאיות הנוספות אם זה שווה את זה, העניין הוא מה יתן ביצועים הרבה יותר טובים בהשוואה למטרות. אז ככה, ההתלבטות היא בין הלוחות- GIGABYTE GA-MA790X-UD4P בסביבות 650 ש"ח ולא אחר מה- ASUS Chrossair Formula III, שאמנם החנות היחידה בארץ שמייבאת אותו היא KSP, אבל יש לי קרובים בחו"ל כך שאין לי בעיה להזמין משם. והוא עולה בסביבות ה-1K. יעבדו עם המעבד AMD Phenom 2 X4 965. אז ככה, המטרות שלי הם בכללי עבודה ותנועה מהירה מאוד במערכת. השימושים הם משחקים, מוסיקה גליש…
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
זהירות: חפירה לפניך שלום, חבר הביא לי מחשב שעושה לו בעיות בזמן האחרון ולא מאפשר העלאת מערכת הפעלה. עבדתי על המחשב בשבוע האחרון וניסיתי להתקין שלל מערכות הפעלה תוך כדי החלפת חומרה מגוונת, החלפתי זכרונות באחרים וגם בחריצים שונים, הארד דיסק, כונן אופטי, כרטיס מסך ושום דבר לא עזר , כלומר במהלך ההתקנה תמיד הייתה בעייה בדר"כ מסך כחול עם קוד שגיאה 0x00000124 . הצלחתי גם בשלב מסוים לעשות עדכון ביוס והתקנתי מערכת הפעלה על הדיסק דרך מחשב אחר כדי להעביר אותו, הצלחתי להכנס למערכת ההפעלה אבל שוב לאחר כמה דקות היה מסך כחול. אז חשבתי שהבעיה היא בלוח אם וכבר תכננתי לקנות היום לוח חדש, למרות זאת חשבתי שאולי כדאי לנסות להחליף מעבד והרכבתי מעבד E4400 ממחשב אחר, להפתעתי המחשב עבד יפה לאורך …
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
-
לינק: http://www.overclockers.com/tips00789/ ה "DRM" הזה כנראה "מגן" על המחשב מתוכנות פיראטיות ויהיה במעבדים של אינטל וגם ב AMD בעתיד. בקשר למי שחושב שקל לפרוץ את זה אז שיבין שצריך נתח לוגי בשווי 250,000$ רק בשביל לקרוא את האותות, אז זה יקח זמן.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני חושב לשדרג את המעבד כבר תקופה אבל אני לא יודע איזה מעבד יתאים.. העיניין שאני חשבתי לקנות לוח חדש וליקנות גם C2Q אבל זה יקר לי לכן אני חושב לנצל את מה שיש לי עד הסוף. יש לי לוח אם ישן יחסית Abit AA8 Duramax תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לפני יותר מחודש החלטתי שאני הולך על הIS7-E +512 MB DDR500 ADATA כל זה לצורך שדרוג עתידי של כרטיס המסך, מGF4 MX ל-X600 או מה שלא יצא בחודשים הבאים. אני רוצה לדעת האם יצא משהו יותר טוב בזמן שלא עקבתי או יש איזה שהיא סיבה לא לקנות את הIS7-E ביום שישי הזה? ד"א- המעבד הוא P4 2GH 100FBS אם זה משנה לכם. ד"א 2 -אני קונה בKSP, ראיתי בפעם הראשונה לפני שבועים, אחלה מקום יש להם בת"א! תודה.
-
- 14 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני קו נה מחשב חדש כנראה עם 4850X 2 או 4870 .. ( אם מישהו יודע גם מה עדיף אני יישמח לדעת). ואני מחפש מעבד טוב וחזק למשחקים .... שלא יהיה יקר בטירוף ... אבל משהו טוב ( עד 1400 +-).. שמעתי שהi7 החדשים טובים .. אבל תמיד יש דגם אחד שהוא יותר טוב ואחד שהוא יותר מומולץ וכו' ... אשמח לקבל כמה עצות ואם תוכלו גםלהביחא לי לוח אם שיתאים לו זה ייעזור מאוד תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מתי מתבצעת ירידת המחירים של אינטל?AMD? כי אני ממש צריך מחשב ואני רוצה לקבל תמורה טובה למחיר תודה
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ה-P55: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2177 ה-H57M: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2179 שניהם אותו המחיר, מה עדיף? (קונה מעבד i5 עם כרטיס מסך 5770) ומה לגבי הבעיה עם הלוחות P55 של Gigabyte? הבעיה נפתרה או שעדיף להתרחק מהם? הלוחות האלו לא תומכים ב Memroy Triple Channel נכון? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
התחלתי להבחין במגמה שכיום ממליצים לא פחות מ4g זיכרון למחשב ולכאלה שיש להם 2g ממליצים לשדרג ל4g בשביל לשפר ביצועים ואף מציינים שיכול להיות "צוואר בקבוק" כתוצאה מכמות הזיכרון. כרגע המפרט שלי עומד בנתונים הבאים : e7400@2800(oc 3800),pq5 turbo motherboard ,gtx260(oc),ocz titanium 2g ram 800 mhz (שני סטיקים של 1000) וספק כוח ocz 600w . מערכת ההפעלה היא xp וכנראה אני יעבור ל7 במידה ואשדרג ל4g מאחר וxp לא מזהה 4g . לא יודע מה לעשות להישאר עם xp ולהוסיף אולי סטיק אחד שיהיה 3g או לעבור ל7 ולהוסיף 2g או שבכלל לא כדאי להחזיק 4X1000 זיכרון ואני צריך לרכוש 2X2000 ולהעיף את ה2X1000 שיש לי . לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה :<
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060707020733.html :
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
דובר בנושא הזה כבר מספר פעמים בפורום חלק דיברו על בעיות במתחים וחלק על בעיות בתאימות אז רק רציתי לשתף אותך בנסיון שלי ולהגיד לכם ללכת על בטוח ולא לקנות את השילוב הזה אני קניתיF2-6400PHU2-1GBNR G.SKILL ואת הDS3 ומחשב מרסט את עצמו מדי פעם החזרתי לחנות ,הם בדקו והגיעו למסקנה שיש בעית תאימות של הזיכרונות עם הלוח
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
נדמה לי שאפשר היה לשנות איתה גם מתח של המעבד?! יש לי בעיית חום עם מעבד 1700+ XP Thoroughbred שיושב על הלוח אם הזה בביוס הוא מראה 45 מעלות בסנדרה 71 במצב מנוחה איך אפשר להוריד את המתח למעבד, הוא ב-1.728 ונדמה לי שמספיק 1.5 כי אין אוברקלוקינג? בביוס החץ לא יורד ל-VCORE. מה עושים??
-
- 14 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי מ3200+ ל4800 או יותר, האם אני יכול לשים מעבד סוקט AM2 על לוח של 939? או שאני מוגבל ל939? וכמו כן האם לדעתכם יהיה שיפור ניכר?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ir1 וcom1. אשמח להסברים על החיבורים האלה. תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איזה זכרונות יתאימו לי עם המוגן 3 שיש לי ? DDR3 שמונה ג'יגה לסטיק אני מחפש תודה
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי לוח חדש(ABIT IS7-E) והטמפ' של המעבד עלו בכמה מעלות בלוח הישן(ASUS P4PEX-TE) הטמפ' המקסימלית שהמעבד היה מגיע אליה בלוח הישן היא 55 ובלוח החדש היא 60 חשוב לציין שדלת המארז פתוחה כל הזמן. מה יכולה להיות הבעיה? הלוח מזייף?
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, בזמן הקרוב ארכוש מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לבחור. המפרט: מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black ספק כח - SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk אני לא יודע אם ללכת על לוח אם זול יותר - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata/USB 3.0 או לוח אם יקר יותר - Gigabyte GA-B75M-D3H המחשב מיועד לגיימינג ולא ולא מתוכנן OC. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
עשו לי מפרט והציעו לי בו את המעבד: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 זה משתלם לתקציב של 700 למעבד? ראיתי בסביבות אותו מחיר AMD פנום עם ארבע ליבות חשבתי ללכת עלייו מה אתם מציעים ובכלל מה ההבדל בין אטלון ופנום?
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה זה נותן והאם אפשר השוואה מקבילה עם אינטל
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים מה שלומכם ??? השאלה שלי היא פשוטה כאחד שגם חושב עליה הרבה זמן כאחד בעל כרטיס 6600 GT ומחשב ישן מאוד יחסית שלא מנצל תכרטיס בכלל טוב מעבד - 1.5 GHZ זיכרון 512 MB ו (128X4 RDRAM) AGP שלי 4X בלוח אם P4T דיסק קשיח לא חסר מקום ברוך ה' האם מעבר לאנשים כמוני פחות או יותר למחשב NFORCE 4 ע"י ידי מכירת הכרטיס ה AGP וקנית כרטיס חדש GT 6600 ל NFORCE 4 ביציאת PCIE יהיה מוצדק ??? מבחינת ביצועים למשחקים בלי שום קשר לעבודה עם OC ? כי למשל פה תראו סקירה מעניינת היא מצביעה על ביצועים כמעט שווים בין NFORCE-3 לבין 4 !!! http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2337&p=8 סקירה הזאת ללוח DFI האולטרה וה SLI אז זה ממש מפליא האמת וגורם לחשוב פעמיים לפנ…
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה עדיף זיכרון יותר גדול לדוגמא של 4 GB עם תדירות נמוכה או זיכרון עם אחד או שתי GB ותדירות גבוהה (נגיד 1333MHz)? למטרת משחק
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה ללוח, מעבד, זכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. שימושי המחשב: בעיקר צפיה בתכני HD אך הייתי רוצה גם אפשרות להתקנת משחקי NFS. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב היא 720P מסך 42 פלאזמה. הגדרות גרפיות מיועד המחשב נמוכות אין צורך בציוד הקפי. אין צורך בשאר הרכיבים. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. אין העדפה לרכוש את החלקים מחנות ספציפית. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? צריכת חשמל נמוכה. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המ…
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-