עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RS4,

כי רציתי לדעת אם אני יכול להתקין תגרסאות של הויסטה עכשיו או לחכות לגרסאות של ה64BIT

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  2. היי, אני רוצה לעשות OC וקודם כל רציתי לדעת מהי הטמפרטורה היציבה למעבד שיש לי: http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL66R.html המקסימום טמפרטורה ניתן לראות באתר שהוא: 68 מעלות צלזיוס אבל זה בטח לא הטמפרטורה היציבה תודה רבה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  3. שלום חברה אני מקווה שזה הפורום הנכון, רציתי לקבל טיפה יותר מידע על הכרטיס הזה: פרטים: השאלה שלי היא: איך זה עובד? והאם זה באמת מסוגל לאבחן בעייה מבלי לגעת בשום חומרה במחשב?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by tuka,

אני הולך היום לקנות לוח אם ומעבד חדשים ואם ישאר כסף גם זכרון נוסף של 512. עכשיו, הציעו לי כל מיני דברים אבל אני רוצה לדעת 100%. התקציב שלי הוא 2000 אפשר קצת לחרוג. אני רוצה בעיקר לוח אם ומעבד טובים שיממשו את הפוטנציאל של הכ. מסך (6800U) אם ישאר מספיק כסף (אפשר לחרוג..) אז גם עוד סטיק של 512. זה דיי דחוף אז אני מודה לכל מי שיכול לענות בהקדם האפשרי.

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by Guarding angel,

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_4699_7980%5E4741,00.html ???

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  6. Started by moshel7,

יש ברשותי מעבד amd athlon 64 x2 4000+ במהירות שעון של 2100 mhz מדוע בתוכנה everest הוא מראה לי 1004.4 mhz ? זה מראה כך מאז שהתקנתי vista ultimate אים זה משנה משהו תודה מראש לכל המגיבים משה!!!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  7. הלכתי היום לקנות מחשב חדש להורים שלי ובשיחה עם איש המכירות בקשר לרכיבי עלו לי כמה שאלות: 1. אם אני קונה כרטיס מסך (PCIX16) למחשב האם יש סיבה לקנות כרטיס מסך OB? והאם זה יוזיל את העוליות קנייה של לוח אם בלי כרטיס מסך OB? 2. האם לוח שהוא MICRO ATX הינו זול משמעותית מלוח בתצורה רגילה? והאם יש סיבה להעדיף את הלוח הקטן על פני לוח "רגיל" בהנחה שמארז המחשב הינו בגודל סטנדרתי? אשמח מאוד לשמוע לקבל תשובה לילה טוב לכולם!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by sam514,

שלום חברים האם טמפרטורה של 45 מעלות ללוח במנוחה זה בסדר ? הדבר המוזר הוא שכאשר אני מפעיל את הEPU הלוח מבצע downclock למעבד ומגיע למצב שבו המעבד יותר קר מהציפסט המעבד 42 מעלות והציפסט ב45 מעלות. יש לצייין שאני משתמש בקרור של זלמן למעבד CNPS8000-OEM http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=CNPS8000-OEM&affiliate=zap

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  9. סיור בדוכן רחב הידיים של יצרנית השבבים בתערוכת CES 2018 ממחיש את שינוי הכיוון הגדול שהיא עוברת בשנים אלו לכתבה

10. Started by Kitzony,

איזה זיכרון הוא הכי טוב בשביל AMD Athlon 64 3800 Dual Core BW-E6 Socket 939 BOX DFI LanParty NF4 SLI-DR nForce 4 Ultra 939 Motherboard צריך שיהיה 2G בסביבות ה1500ש"ח

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  11. דור מעבדי Threadripper שלישי עשוי לאמץ שמות מעודכנים שיהיו מעט פחות מבלבלים מהקונספט הנוכחי המתחרה באינטל לכתבה

12. אני שוקל לקנות נייד עם מעבד AMD Turion 64 לצורכי גרפיקה והיתי מעונין לדעת האם מישהו פה עובד עם נייד כזה בכלל ואם כן מה דעתו עליו ובכללי מה הדעה על מעבדים אלו

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  13. מעבד INTEL C2D E6400 + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX לוח אם : ASUS P5B D.E זכרונות : G.SKILL PC6400 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT השילוש הזה יתאים לדעתכם למשחקים ואוברקלוק כשהם מתקיימים באותה הזמן?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by eitanh1982,

1. יש הבדל בין הCORE I3 3220 ל3225 חוץ מהמנוע הגרפי? 2. אם כן, עד כמה ההבדלים משמעותיים? בהנחה שנניח עוד שנה וחצי שנתיים בכל מקרה ארכוש כרטיס מסך ולא אשתמש במובנה. 3. האם ישנם היום מעבדים שתומכים בכלל במהירות זכרון של מעבר ל1800MHZ(ידוע לי שאלו שציינתי תומכים עד 1600). 4. מה המקבילה בAMD לשני המעבדים שציינתי ואיך המנוע הגרפי שלהם בהשוואה, והאם העלות של הקירור ולוח אם תואמים לא מתקזזים בסופו של דבר מבחינת מחיר? אני צריך לציין שהמחשב שאקנה הוא לא בדיוק לגיימינג, אלא מחשב שאני מעוניין לטווח של לפחות 5-6 שנים. ככל הנראה אני לא מתכוון לרכוש מסך חדש אלא להשאר עם מסך CRT אבל כן מידי פעם לחבר אותו לLCD בסלון לשחק פיפא או משו פעם ב.... לכן המנוע הגרפי הוא אפשר להגיד שולי עבורי. הש…

15. Started by shaybitton,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם חזק מאוד עבור מעבד, Athlon AMD XP 2400+ וסוג זיכרון מתאים במהירות 400Mhz , לפחות 512MB תודה ! נ.ב הלוח עם ציפסט של nVIDA2 או של VIA ?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by tamiravigan,

כותרת... יש לי C2D E6300 GB GA-965GM-S2 2X512MB SUPERTALENT DDR2 667MHZ EZCOOL 420W הבבנתי שVT מפעיל 2 מערכות הפעלה ביחד? תקנו אותי אם זה טעות.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by miki891,

שלום לכולם מישהו מכיר לוח אם דגם P5s800 - Vm יש בו כרטיס מסך O/B + כרטיס קול O/B + כרטיס AGP + 3 PCI האם הוא טוב? כדאי לקנות כזה? אומרים לי שהוא עושה בעיות, האם זה נכון? מיקי

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by Bori4ka,

שלום יש לי מחשב ישן AMD עם מעבד סוקט 939 אני צריך לוח אם בשבילו הכי זול שיש מאיפה אני יכול לקנות ואיזה דגם? תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by guy_intel,

ב-18 לינואר אמורה לצאת הסדרה של המעבדים שעובדים ב-35W בלבד. האם זה אומר בהכרח שעם ה-Q9550s יהיה אפשר להגיע לתדר גבוה יותר ב-OC לעומת ה-Q9550 הרגיל ?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  20. אם לא האם כדאי להשקיע עוד קצת כסף בAMD 3800 ? או שכדאי ללכת על הD920 ? עשיתי חיפוש בקשר לשאלה שלי לא מצאתי.. תודה

• 12 תגובות
    • 773 צפיות
  21. שלום חברה אני רוצה לדעת עים הלוח הזה טוב אני עושה הכל במחשב אני כל היום על המחשב חשוב לי שיהיה לי לוח טוב בימיוחד ל-oc אחים שלי אני חייב תשובות דחוף זה הלוח: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9707 תודה רבה רבה מראש אלי עסיס :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by yuvalri1,

לא יודע איזו רוח שטות נכנסה בי ועידכנתי במחשב החדש שלי את הביוס מגירסה 9F ל- 11F על לוח 8945-PG.... עשיתי את זה דרך WINDOWS, ז"א התוכנה @BIOS... טעווווות!! זה נתקע..... בקיצר... עשיתי RESET - אחרי שכבר רציתי לקבור את עצמי (וחיכיתי בהיתייסרות איזה חצי שעה בWINDOWS התקוע... "אולי" זה ימשיך... ממש), ותודה לאל נכנסה לפעולה מערכת ה RECOVERY. אבל עכשיו בBOOT זה נותן לי הודעה שהCMOS לא בסדר, יתענו הDEFAULTS.... ואז אני יכול להמשיך או להיכנס לSETUP... אם ממשיכים - זה מגיע להודעה חדשה - של GIGARAID, זה אומר שלא מזוהה אף IDE ואם להיכנס לתוכנה כדי להגדיר... יש שם כל מיני ARRAYS, MIRROR ודברים לא מובנים לי, הAUTO שם לא עושה כלום, וניסיתי להגדיר משהו ואז הוא כתב "אזהרה! כל המידע על הכ…

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  23. מה אמור להיות יותר טוב, סלרון 333 עם באס 66 או פנטיום 233 עם בס 100?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by iyehuda,

לחבר שלי נשרף הלוח הלוח שנשרף מדגם AA8 של ABIT המעבד שלו זה אינטל 530 3G עם סוקט 775 האם הלוח הזה : INTEL DG31PR יתאים למעבד http://www.intel.com/cd/products/services/emea/eng/motherboards/367315.htm והאם גם הזיכרונות יעבדו DDR2 533MHZ

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  25. שרתי ה HP בידיעה מבוססים על מעבד מערכת NF4 PRO החדש. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21676 הערה: מה שקורה בתחום השרתים בין האתלון 64 לפנטיום 4 רק מחריף כאשר מדובר בסביבה מרובת מעבדים עקב חיבורי הייפר טרנספורט הישירים בין מעבדי האופטרון. ושיתקע למנהל האתר וליחצני אינטל בגרון. וכל זה ללא אזכור מחלת צריכת החשמל/פליטת החום האנושה של מעבדי הזיאון.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים