עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הייתי רוצה לשמוע את דיעת בעלי ניסיון או כאלה שבחנו את שני הדגמים: לוח ABIT ABIT Fatal1ty F-I90HD http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7240 או לוח ASUS P5K-VM : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8655 לא ברור לי איכות הכרטיס OB והיציאות TV OUT שלו. זכרונות GSKIL G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel 4-4-3-5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806 הרכיבים האלה ישודכו למעבד Q6600 לצרכי HTPC וגם משחקים(אך מעט) לגבי כרטיס לא הוחלט אבל בכל אופן הייתי רוצה לדעת האם הכרטיס הקיים על הלוח יכול לספק (זמנית) לצורכי HD? כמו כן מה משמעות ה HDMI על הלוח- האם הוא באמת מוציא גם קול וגם תמונה כיאה ל HDMI? הייתי רוצה להתרכז בלוחות הללו והשאלה ספצ…

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by arkadur,

אני מעוניין להרכיב מערכת חדשה עבורי, ואני מתלבט לא מעט זמן איזה לוח לקחת בהתחלה, סימנתי את הSLI LE והקלאספייד של EVGA (למרות ההפרשים הגבוהים - לא הגעתי להכרעה אם התוספת שווה את ההשקעה) לאחרונה, שמתי עין גם על הUD7 שמציע לא מעט פיצ'רים שצדו את עיני. אני מחפש לוח עם פוטנציאל OC גבוה. חיבורי SATA לרוב. ואפשרות למערך כרטיסי מסך, וכל דבר נוסף יתקבל בברכה. אני פתוח להצעות נוספות. כמו כן, האם יש כבר סטפינג מוצלח עבור הI7 930? הוא שווה את תוספת הכסף, או שמא עדיף להשאר עם ה920?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  3. Started by lirancoh85,

אם יש לכם קישור לאתר שמראה תמנות וביצועים זה יעזור נורא תודה רבה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  4. בנוגע לLAPPING. כשניסיתי להוריד את הLIQUID ULTRA מהבסיס של הNH-D14 שלי, השתמשתי כמו טמבל במין סקוצ' כזה שבא איתו ושרטתי ממש בהעברה אחת חלשה את האמא של הבסיס של הנוקטואה. רציתי לנסוע לחפש נייר 2000 או משהו בסגנון אבל בסוף חשבתי על זה. אנחנו הרי משתמשים במשחה טרמית , היא נכנסת קצת יותר עמוק אל האיזורים היותר עמוקים (השריטות) בגוף קירור/במעבד כדי להעביר לשם גם את החום. אז למה זה אמור לתת שיפור כלשהו ? השריטות שעשיתי בכלל לא מורגשות עם היד אפילו אבל נורא בולטות לעין כי הבסיס של זה נורא נוצץ . בנוגע לLIQUID ULTRA . מרחתי משחה כזו בין המעבד לנוקטואה. אחרי שבוע לכל היותר אני בא להסיר אותה כי החלפתי לוח. רוב המשחה ירדה בסדר עם האלכוהול. אבל נשארו המון כתמים גדולים, מעין גושים כאל…

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by simon 23,

של Gigabyte : 7VAXP או 8PE667 בלי שום קשר ל AMD או פנטיום אלא מבחינת ביצועים מה יותר מומלץ ?

6. יש לי 2 גרוטאות שמהם יחד אני יכול להרכיב מחשב פעיל יחיד האחד Asus P4S333-M Intel Pentium 4 1.8Ghz השני Gigabyte GA-7VA Amd Athlon 2000+ להם אני מוסיף בערך 1GB זיכרון DDR 400Mhz השאלה איזה מם עדיף בהתחשב בזה שיש לי רק ספק, מארז, דיסק קשיח וזיכרון לאחד מהם. המחשב מיועד רק להורדות מ-uTorrent ו-eMule עם מערכת הפעלה XP SP3 אם הדיון לא בפורום הנכון אשמח אם תעבירו אותו

7. Started by MoRtZkInG,

הורדתי את CPU-Z והרצתי אוצה על הP2-350@466 הישן שלי. עד עכשיו עבדתי עם WCPU והנה, בCPU-Z כתוב לי שהוא מזהה את המעבד כP2-233, למה? ברור שהוא מראה לי שהמהירות באמת היא 466, אבל תראו: ואולי זה כי לא היו P2 ב133 באס, אבל היו P2 ב66 וב100, אז הוא מזהה את שלי כאילו ב66 עם אותה מכפלה....

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  8. הוא עולה 1000 שקל הוא כפול ליבה הוא מביא תוצאות יפות של אובר קלוק - מולו (במחיר) עומד חד ליבה של +AMD 3200 הבנתי שהוא יותר טוב מממנו כמעט בהכל נכון? אז למה הוא פשוט לא משתלט על השוק ?

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by eXaLT,

im thinking about three mb... Epox 8rda3+ abit nf7-sl gigabyte 7n400 pro2 im intersested in the features and the preformannce only (not OC)

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  10. רציתי לברר האם הלוח הזה המתקדם ביותר שנמצא היום בשוק? איך הוא ביחס ל-NEO2 של MSI ? מה ההפרשי מחירים והאם זה שווה ?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  11. K8N Neo4 Platinum ל- OCZ DDR1 500MHZ GOLD GX XTC CL3 2X1GB האם הזכרונות יעבדו בצורה תקינה על לוח האם המוזכר לעיל ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by amig2,

אני קונה מ-ksp בת"א את אחד המפרטים המצורפים... בהנחה שאני לוקח אינטל (לא מתכנן oc) ולא מוכן לקחת לוח abit, הייתם ממליצים על לי GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3, נכון? אבל ל-ksp אין אותו ב-rev 3.3 ולא נראה לי שהם מזמינים לפחות במחיר נורמאלי (את rev 2 הם מוכרים ב-750 ש"ח, לא מחיר שפוי)... אז זה מביא אותי להתלבטות הזו: GIGABYTE GA-965P-S3 Gigabyte GA-965P-DS3 ASUS P5B קחו שבחשבון ש-s3 משמעותית יותר זול מהשניים האחרים וביחד עם מבצע נקודתי מתקרב למחיר של ה-abit ib9. השאלות שלי הם: - איזה מהם עדיף? אני לא מתכנן oc. - למי יש את המוניטין הכי טוב: asus gigabyte או abit? - מה ההבדל בין ה-s3 ל-ds3, ומה ההבדל ב-rev1 לעומת 3.3 ב-ds3? ואם אני בכלל ייקח amd, לקחת asus m2n-e? תודה מראש. [a…

• 14 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by tom123,

הנה תמונות.. הוצאתי את הלוח כדי להרכיב SP94 ולא הצלחתי ומאז גם לא שומעים כלום אולי זה שייך לכרטיס קול? (מובנה בלוח) הלוח הוא IC7MAX3 הנה תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  14. אספנו לבחינה מקיפה לוח אם ממותג טרי - וגילינו שיש הרבה ממה להתלהב תודות לתג מחיר תחרותי מאוד לכתבה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  15. שלום רב, ברשותי מחשב עם מעבד e8400 ולוח אם של גיגהבייט (מודל EP35-DS3L) עם מערכת הפעלה של Windows7 ו- 32Bit. הכרטיס קול שעל לוח האם נדפק. התקנתי כרטיס קול ישן שהיה לי (creative ct4810) אבל לא הצלחתי לנטרל את הכרטיס קול שעל לוח האם (נכנסתי ל- Bios ןשם הייתה אפשרות של Azula או משהו דומה שהפכתי ל- DisAble אבל שמערכת ההפעלה עלתה- הוא סימן לי X על הרמקול שבשורת המשימות). מערכת ההפעלה לא זיהתה לי באופן אוטומטי את הכרטיס הקול (אולי כי הוא ישן מדי?). ניסיתי להתקין את הדרייברים באופן ידני או אוטומטי ולא הצלחתי. למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by ofeky1,

מה ההבדלים בין 2 הלוחות האלה? DFI JR P45-T2RS DFI BI P45-T2RS

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  17. http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm כאילו שקונרו יצא הוא כבר מוכן בשבילו אפילו שהלוח יצא עוד לפני (וגם נמצא בארץ) הלוח הזה נראה ממש מגניב וגם יש לו pci-e ו agp שאני ממש מחפש

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by SerenB,

שלום לכולם, קיים ברשותי כרגע מחשב בן כ-3 שנים, שכרגע עובד עם 2GB זכרון בסלוט אחד. לפי הרצת תוכנות בדיקה לרכיבים הבנתי שיש לי עוד סלוט אחד פנוי (סה"כ 2), והנפח המקסימלי לכל סלוט הוא 4GB. בנוסף סוג הזכרון הוא DDR2. ביצעתי במשך השבוע האחרון חיפושים אחר חיפושים של שני זכרונות 4GB מסוג DDR2, אך ללא הועיל. אשמח לקבל עזרה בנושא, אם במציאת מקום בו מוכרים זכרונות כאלה או בהמלצה חלופית - אולי כדאי לי פשוט להוסיף 2GB וזהו? זו כרגע המגבלה היחידה במחשב הזה, שאר הרכיבים עדכניים ולמעשה ה-RAM מפריע לצורך העיקרי של המחשב - משחקים. שוב תודה לכל המגיבים, אשמח לפתור את הנושא כמה שיותר מהר

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by eXaLT,

What do u say about K7N2? www.tomshardware.com says that the k7n2 is better from the ABIT nf7-sl

20. מעבד Intel Core 2 Duo E4400 כ. מסך GIGABYTE GV-RX26T256H RETAIL RADEON HD2600XT PCI-E 256MB דיסק כשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB זיכרון CORSAIR VS2GBKIT667D2 DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 VALUE צורב LG GSA-H62N X18 ספק כוח ENERMAX NOISETAKER 370W : EG375AX-VE דרישות מיוחדות ללוח אם: - חייב להיות mATX - יציאת סאונד דיגיטלית S/PDIF Out - 7.1 CH Audio connector (בנוסף ליציאה הדיגיטלית) כמובן שעדיף צ'יפסט איכותי.. זה מיועד לHTPC עלות ותקציב : עדיף כמה שיותר נמוך כמובן, מצפה ללוח אם בסביבות 500-650 ש"ח.. תנסו לא לעבור את ה650! תודה!!

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי כרגע 2 גיגה זיכרון ושמתי לב שבמשחק GTA יש קטעים שהמשחק ניהיה איטי אז אני חושב שצריך להוסיף זיכרון. האם כדאי לי להוסיף זיכרון זה ישפר לי את המשחקים מבחינת מהירות? ואם כן אז איזה זיכרונות הכי משתלם לי לקנות. אני משחק הרבה ב GTA ,Command & Conquer 3 Tiberium Wars , Crysis WARHEAD מפרט בצד תודה

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by zaroor,

שלום לכם מי יכול להסביר לי הגדרה בביוס שלא קיימת בספר רשום כך: execute disable function -disable/enable זה תחת cpu confguration הלוח P5GD1 אסוס מעבד 3.0 64 ביט אינטל

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  23. Started by tomertzi,

הבחירות שלי הם E8400 E8500 אני השבוע קונה אחד מהם מה עדיף?ה8500 שווה את ה100 שקל? והאם יוצא בזמן הקרוב משהוא ששווה לחכות לו? מכרתי את הE6550 ב500 היה שווה?,כי חשבתי בצורה כזאתי עכשיו אני יכול למכור אותו במחיר גבוהה ועוד חצי שנה הוא לא יהיה שווה 200 שקל אז אני יוסיף קצת כסף ולא יאבד מהערך שלו,ועוד שאלה אחרונה אני ירגיש הבדל בינהם?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by wArezm0n,

מישהו יודע מתי הAN8 של ABIT מגיע לארץ ואם יהיה כדי לקנות וכמובן שאני מדבר על גירסת הFatality של הלוח ושמעתי שהוא nForce 4 Ultra ויש אותו כבר בארצות הברית אז מישהו יודע מתי הוא מגיע אלינו ואם הוא שווה משהו??

• 13 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by חננב,

המחשב יפעיל בעיקר תוכנות משרדיות, אינטרנט וגם עיבוד גרפי לא כבד מדי (PS). התקציב יכול לנוע מעט מעלה ומטה. חשבתי על E7300 עם PQ5L שסקיי פיסי מציעים, אך אני לא פוסל גם AMD תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים