מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום אז יש לי מחשב נייד מסוג HP Compaq nc2400 עם 1GB RAM עכשיו יש אתרים שרושמים שהאפשרויות הרחבה הם 512 עד 1GB ויש שרושמים 1GB עד 2GB, הזכרונות עובדים על 533 -איזה אפשרות הרחבה היא הנכונה ? -איזה זיכרון מומלץ לקנות ? -האם קיימת חשיבות שהסטיקים יהיו של אותה החברה ?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
במחשב ביתי בלי OC, שימוש בDynamic frequency scaling (on-demand) יכול פגום, אפילו קצת, בביצועים? מבחינתי אין שום הבדל בין אם להשתמש בזה או לא, חוץ מהמהירות של המאוורר של המעבד שעולה קצת, ועדיין נמוכה מ1000 rpm ככה שלא שומעים בכל מקרה. אז אם תכתבו שיכולה להיות פגיעה קטנה בביצועים אני יבטל את זה וזהו.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
טוב אז ככה.... התקנתי היום לוח אם + מעבד לוח האם הנ"ל + ATHLON 2600+ XP הכל היה טוב ויפה ....שמתי ווינדוס .... אבל בשביל שאני יוכל לשחק עם הוולטים של הזכרונו\מעבד\לוח אם הייתי צריך לשדרג את הביוס הבעייה שהיא ששידרגתי לגירסא הלא נכונה .... של הלוח אם .... ועכשיו אני תקוע עם מסך שחור ואני לא יכול לעשות לכום. בבקשה עזרה!!!!!
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שמעתי שDFI לא תומכת בזכרונות VALUE מסויימים, זה נכון? האם זכרונות VALUE של KINGSTONE יעבדו?
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי מעבד gigabite ולכן אני בודק טמפרטורה עם EasyTune5 ואני בודק תטמפרטורה של הלוח אם באוורסט עכשיו כל פעם שאני בודק, הטמפרטורה של המעבד היא בדיוק כמו הטמפרטורה של הלוח אם וזה לא ממש נראה לי הגיוני אז מה נראה לכם ??? אולי אוורסט מראה את הטמפ' של הלוח אם לפי החיישן הל שמעבד?? או משהו כזה? ועד דבר שפחות קשור ראיתי תמונה של משהו שצילם את ה sansor באוורסט הקיצר יש לו שם משהו שקוראים לו aux חישן של מה זה??
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המעבדים הם AMD 3700+ San Diego ו- Intel Pentium M Dothan 750 חשבתי יותר על לקחת את הדותן בגלל שאני עושה OC אבל חשוב לי גם ביצועים במשחקים ואני לא יודע מה ההבדל ביניהם... רציתי לדעת מה אתם אומרים אהמ...אם תציעו לי מעבד כלשהו אשמח לדעת גם איזה לוח תציעו לי איתו מתאם לדותן זה לא ביג דיל אגב... לא מצאתי שום אינפורמציה בין שניהם בשום אתר...
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים DFI NF4 SLI INFINITY או MSI K8N SLI Platinum nForce4 מה ההבדלים בינהם פרט למחיר. ה - MSI עולה יותר האם הוא שווה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם.. יש לי פנטיום 4 3000 משהו אחלה. אבל יש לי בעיה קטנה. יש לי motherboard של ג'גיהבייט ואני משמתש בeasytune 5 כדי לבדוק תמיד טמפרטורה כדי שהמחשב יעבוד בסבבה. הבעיה שלי היא שהטמפרטורה תמיד על בין 43 ל - 50 מעלות ואפילו טיפה יותר. פעם עוד אכשהוא זה היה נע גם על גבול ה-30 מעלות. רציתי לדעת מה אמורה ליהיות הטמפרטורה הממוצעת של המעבד? זה מסתמך על כך שלמחשב של חבר הטמפרטורה נעה בין ה30 ל - 35 מעלות והמחשב שלו גם עמוס ובזמן שתוכנות פועלות. חשוב לציין שהמאווררים פועלים טוב ואני גם דואג לנקות את האבק מהמחשב מפעם לפעם. תודה, רשות האגרה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום. הסבירו לי בפורומים כאן שלצרכים שלי (ישומיים משרדיים ואינטרנט) עדיף לי לקנות לוח אם משולב כרטיס מסך, אבל אין לי מושג במה לבחור וכל מה שראיתי זה שהלוח המשולב של אסוס וגם אם אינני טועה של אפוקס הם משום מה בגודל מיקרוATX וזה לא נראה לי כדאי. מישהו מכיר ויכול להמליץ על משהו טוב? עוד שאלה, האם הכרטיס המשולב מכיל מעבד גרפי? כי אם לא אז כל העיבוד נופל על המעבד הראשי וזה בטח עומס רב מאוד. טוב, מקווה שיש לכם המלצות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איזה זיכרונות יותר טובים , infineon או Xerox ?? ואל תגידו לי מה לקנות כי כבר קניתי XEROX ויש לי אפשרות להחליף את זה ל Infineon הדגם הוא 256mb 3200 אז מה יותר טוב ?
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שמעו זה ממש דחוף לי עד 700 שקל ככה (לא חובה לבזבז הכל) איזה לוח הכי טוב לאינטל??? ? אני חשבתי על ה IA7 מה אתם אומרים פשוט הוא בא עם ה uguro אז אני חושב שהוא יותר משתלם מה אתם אומרים ממש דחוף!
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ניסתי למצוא מידע אצל טום אבל לא מצאתי, בכל מיקרה אם למישהו יש קישור השוואתי או סתם יודע כמה בערך התכונה הזאת משפרת ביצועים... MOOMOO
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב ורציתי לדעת מה יותר טוב בשביל לוח אם BLUE MOANTEN תוצרת אינטל, פנטיום ארבע 2400 או AMD 2.2 ואיזה כרטיס מסך הוא הכי טוב בשוק היום שמשתלם לקנות.וגם האם "MAG" כבר עברו את זמנם ויש מסכים יותר טובים בשוק כמו "YAMA".
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה זיכרון לקחת. אני רוצה 512MB לOC ולא יודע מה כדאי. המערכת כנראה תהיה AXP2100+ NF7-SL VER 2.0. חשבתי בינתיים על CORSAIR, GEIL, MUSHKIN, TWINMOS. איזה זיכרון כדאי(בתקציב של עד 800-850 שקל +-)?
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
במידה ואני מרכיב מחשב לגיימר ממוצא אך התקציב נמוך, איזה מעבד הכי כדאי לשים ולשמור על הביצועים הטובים ביותר? תודה עריכה: התקציב לכל המערכת הוא 3000-3500.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 אני מחפש משהו בטווח מחירים הזה לOC, ממוצע ואולי קצת יותר.. הם ישולבו במערכת הבאה : E6400+ Tuniq Tower P5B DLX וככל הנראה P150. ואם אני קונה אותם.. לאיזה מהירות אני אוכל בערך להגיע? אני אעבור ת3.0?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ASUS STRIKER לEVEGA 680I מי מביניהם יותר טוב לOC ומגיע ליותר גבוה בקירור אוויר?
-
- 13 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, אני הולך עוד מעט לאסוף את המחשב, ורציתי לדעת מה כדאי לוודא לפני שאני עוזב את החנות: 1. איך אני מוודא שהזכרונות ששמו לי הם באמת DUAL CHANNEL (זה אמור להיות כתוב על המדבקה שליהם או משהו?) 2. איך אני מוודא איזה מעבד שמו? אפשרי בלי להוריד את המאוורר? 3. יש איזו דרך לוודא שהכל תקין כשאין מערכת הפעלה מותקנת? ואחרון: אחרי שהמחשב כבר יהיה בבית. יזה בנצ'מרקים מומלץ להריץ כדי לוודא שהכל תקין?
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ניסיתי לחשוב מה משמעותי יותר בזכרונות ואיפה אפשר להתפשר בכמה שפחות נזק לביצועים ושאלתי בכמה פורומים ומישהו כתב לי שמה שבאמת משנה בזכרונות הוא MHz חלקי CL , אז מכיוון שהתלבטתי אם להתפשר על בין 800 ל-667 MHz, או בין 5 ל-3 CL עשיתי מעט מתמטיקה והגעתי לזה... 800/3 = 266.66 667/3 = 222.33 800/5 = 160 667/5 = 133.4 כלומר, שילוב של תדירות מעט נמוכה יותר עם CL יחסית נמוך מניבה ביצועים גבוהים יותר מאשר שילוב של התדירות הכי גבוהה עם CL יחסית גבוה - משמע, עדיף להתפשר בתדירות וללכת על CL נמוך. אבל: א. האם הנחת היסוד שעליה אני מבסס את כל החישובים האלה בכלל נכונה? ב. האם ישנו שוני מסויים בערכי ה-CL המקובלים בטכנולוגית DDR2 יחסית למה שמקובל ב DDR? 2. מה בנוגע לכל מיני זכרונות טורבו או כ…
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות את הלוח הזה: http://www2.abit.com.tw/page/au/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775 ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? מה היתרונות והחסרונות שלו? ואיך הוא בכללי ? האם החברה הזאת אמינה? אני לא מתכנן שום OC למחשב.
-
- 12 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מזמן קניתי amd 64 bit כי אמרו לי שבעתיד זה יעזור לא רק למערכת הפעלה אלא גם יצאו משחקים ותוכנות שינצלו את ה 64 ביט כראוי .השאלה שלי האם כבר יש משחקים שמנצלים? בדיוק גם עלה לי לראש ה dx10
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח אם למעבדי CORE 2 עם ציפסט P965 עד 700 שח
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום , לפני כשנה קניתי מחשב עם 1 ג'יגה זכרון: 2 זכרונות של 512 , DDR 400 של חברת TWINMOS . יש לי במחשב 4 סלוטים זכרון מהם כעת 2 תפוסים. ברצוני לשדרג אילו אופציות קיימות בפניי ? הכוונה האם אני חייב להשאיר את המהירות על 400 ? (ראיתי כעת במאמרים שאין טעם לקנות מהיר יותר - כי המהירות תשאר 400 , במקרה שלי ?) (האם זה חייב להיות סימטרי?) האם מותר לי להוסיף 2 זכרונות בגדלים שונים ? ( הכוונה עוד 2 זכרונות של ג'יגה בהנחה שאני משאיר את את ה- 2 הקיימים ? אולי בכלל מותר לי להוסיף זכרון שלישי של 1 ג'יגה ...(בנוסף על השתיים שיש לי היום) תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מצאתי מעבד X2 3800 AMD + לוח NF4 ultra של gigabyte ב 750 (כמובן יד שניה!) האם המחיר שווה? או שזה גבוה מידיי?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי מעבד AM2 X2 4200+ של AMD ו לוח ASUS M2N-SLI DX , עד עכשיו יש לי בעיה ב OC כי המעבד מתחמם מאד , הבעיה נמצאת בלוח אם עצמו וזה ידוע ל ASUS ואני כבר מחכה הרבה זמן לעדקון BIOS שיתקן אבל החלטתי לקנות לוח חדש ...יש הצעות (כמה שיותר זול יותר טוב )
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-