מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה בבקשה זכרון עבור מחשב חדש בבניה: 1. מעבד E6600 2. זכרון: 2G (דרושה המלצה) 3. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W תודה מראש למתייחסים
-
- 4 תגובות
- 461 צפיות
-
-
כותרת.. כרגע יש לי amd 3800 לא דואל אני רוצה להחליף ל6000 dc משתלם?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי סוף סוף להחליף mother board מעבד וזיכרונות. אני צריך המלצות לכל השלושה: מעבד - אני מעדיף AMD אבל לא חובה mother board- כולל כ.מסך רשת וקול זכרונות - חשבתי על 2 GIGA , זה מספיק לויסטה??? המטרה היא עבודה משרדית אבל עם אפשרות להתקנת ויסטה בהמשך (כנראה עם שידרוג כ.מסך) התקציב המקסימלי 2500 ש"ח תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
למה הוא נקראה CELERON D? הרי הוא לא DUAL CORE. מה ההבדל בין מעבדים אלו למעבדים מסוג סלרון בלי האות D?
-
- 3 תגובות
- 430 צפיות
-
-
^ יש לי עכשיו גיגה של טווינמוס (200MHz (2X512 איזה זיכרון כדאי לי לקנות בדיוק? תודה.
-
- 15 תגובות
- 976 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, איפה אני יכול לעיין ואו להוריד את הספר של הלוח הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הלוח+מעבד והזכרון שלי. הבעיה שלי כרגע בבחירת המעבד הדרישות שלי מהמעבד הם קידודים בעיקר ומולטיטסקינג. האם לקנות כעת 4600X2 או לחכות לירידה של אינטל?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_269_75_2136_2308 ה5600 ממש משתלם למחשבים המיועדים למשחקים מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
שלום לכולכם כבר המון זמן שלא הייתי פעיל בפורומים פה ואני קצת חלוד בכל הקשור למחשבים אני צריך לשדרג לאחי את המחשב שלו ואני זקוק למעבד ,לוח וזיכרון בישביל מחשב שיהיה לעבודה גרפית ועיבוד קבצי פוטושופ של מעל ל600 MB לא רוצה לחרוג את ה3000 ומעדיף לוח עם כרטיס מובנה כי אין צורך בכרטיס מסך טוב אני לא יודע אם מישתלם יותר לקחת את ה5200 של AMD ואז המיפרט יוצא זול יותר המחשב שיש לו כעת: P4 2.4C@3.2 4X512 MB ASUS P4P800 2X250GB 16MB WD וכרטיס גיפה4 מארז HEC 400W תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי במחיר מצחיק 2 ג'יגה זיכרון משומש של CORSAIR מדגם CMX 3200C2 DDR400 PLATINUM אבל נראה לי שעבדו עלי וזה בעצם CAS 3 ולא CAS 2. תראו את התמונה הבאה (ברקע שמתי תמונה של Cynthia Lea כדי שיהיה נחמד להסתכל) והשאלה היא האם הזכרון מזויף? כי ב CPU-Z כתוב שזה CMX1024-3200C2 של CORSAIR שזה אומר שזה CAS 2 אבל בתיזמונים זה כותב 3.0, ולמה כתוב בסיריאל נמבר FFFFFFF ותאריך ייצור שבוע 225 שנה 225? וגם שיניתי בביוס לתיזמונים הבאים 2-3-3-6 שזה מה שאמור להיות עבור הזכרון מהדגם הזה אבל ב CPU-Z ה SPD עדיין נשאר ללא שינוי. מה אתם חושבים, יש לי סיבה להחזיר המוצר ולבקש את הכסף חזרה? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 שלוש ג'יגהרץ ממשפחת פרסקוט (אם זה עוזר..) הוא יושב על socket 478 אם אני אקנה לוח אם חדש עם תושבת 775 החדשה האם הוא עדיין יוכל להתחבר? ושאלה נוספת האם כרטיס קול שמתחבר על PCI יוכל להתחבר ללוח חדש עם PCI express בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב P4 ישן (בן שנתיים וחצי) שנדפק לו ה-CPU ואני שוקל שדרוג וזהו. חשבתי על החלפת לוח אם ומעבד, והשאר במשך הזמן. שימושים - עריכת תמונות בעיקר (פוטושופ בכל הכוח) וריבוי משימות (עובד גם עם תוכנות עיבוד תמונה של ניקון תוך כדי עריכה בפוטושופ). ציוד שיעבור הלאה: --------------- א. כרטיס מסך AGP של MATROX. אני מתכוון להמשיך להשתמש בו כי אני עובד עם 2 מסכים והוא מצוין בשבילי כרגע. ב. 2 מסכים CRT של Viewsonic. ג. 2 כוננים: SATA 120/160GB. ד. זכרונות: 2x256 + 2x512 = 1.5G מסוג DDR I 400 ה. DVD-R/W שאלות: ------ 1. איזה לוח אם ומעבד (אינטל, ליבה כפולה, חשבתי לחכות ל-6320) נכנסים בתקציב של 1500 ש"ח בערך (כאמור - לוח אם עם נתיב AGP אחד). 2. זכרונות - DDR I 400 - האם יעבדו…
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מחשבים שהכל מובנה על לוח האם. לוח אם מסוג MINI ITX ומעבדים מסוג CELERON, AMD,VIA, PENTIUM-M ? אם כן, אפשר לקבל לינקים לחנויות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על כל עזרה מראש אני מחפש לוח אם למפרט סמפרון AM2 מהחנות logicPC, בתקציב של עד 500 שקל. רצוי לא להתקרב ל500. סביבות ה400 יהיה טוב. היה לי את הג'יגהבייט S2G והיו לו תקלות מהר מאוד עם הכרטיס קול והרשת המובנים, אז אני חושב שאני אמנע ממנו הפעם. האלבטרון KM51PV נראית לי אופציה טובה וגם ה-M2NPV של אסוס. למי שלא שם לב, אני צריך כרטיס מסך מובנה חובה. ואני מתכנן גם לחבר אותו לטלויזיה לצפיה בסרטים, אז אם למובנה יש יציאה מתאימה זה כמובן עדיף, אבל אם אין אז כיצד אני יכול לחבר את המחשב והטלויזיה בעלות מינימום, מהן האופציות שלי בוא נגיד. תודה רבה שוב.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבחינת מחיר יש הפרש משהו כמו מאה שקל..... אני מדבר על IQPC
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
קראתי את המאמר הבא לגביי לוחות גיימרים של ASUS וטעיתי: http://hwzone.co.il/reviews/strikercommando/ - האם שווה לקנות אותם בהשוואה ללוחות מקבילים בצ'יפסט ? - אם כן, אילו לוחות עונים על אותם סטנדרטים ?
-
- 13 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
אני יכול לקחת 2 סטיקים כאלה ב 690 ש"ח: CL5DDR II 667 1GB Starex האם הייצרן הזה מוכר בכלל או שזה סתם איזה יצרן מדבקה? יש להם אתר - נראה כאילו הם בשיתוף עם סמסונג או משהו http://www.starex.co.kr/services/service.php?sn=ganji&sa=index〈=en אני יכול להוסיף קצת כסף ולקחת kingston\twinmos (אותם נתונים בידיוק - אבל אז יוצא עוד 200 ש"ח) ועכשיו עוד שאלה: האם כדאי להתפשר על זכרונות לטובת כרטיס מסך? או להתפשר על כרטיס מסך לטובת זכרונות?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני יכול להביא שני זכרונות 1) DDR II 667 2)DDR II 533 שניהם של גיגה השאלה שלי היא מה יותר מהיר?? מה יותר טוב<??? המחירים לראששון 400 ש"ח השני 455 שניהים חדשים מהקופסא והחברה היא קינגסטון עוד שאלה עכשיו יש לי שניים של 256 ויש לי רק שני מקומות להשים אני יכול להשים אחד גיגה ואחד 256 ?? בלי בעיות?? נגיד שיש לי את שניהם באותו מחיר משהו כאן עדיף על השני ? 1GB Starex 1GB Spectek 1GB Aeneon 1GB TwinMOS 1GB Kingston 1GB Corsair
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6551 האם הזכרון הנ"ל מתאים ללוח האם שלי? הלוח שלי הוא : D875PBZ האם זו הקניה הזולה והטובה שאפשר לקנות היום? תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני סטיקים של 512MB מאותו סוג של CROSAIR והתקנתי אותם בלוח על שני החריצים עם אותו צבע. משום מה בCPU-Z אני מקבל את זה: (ראו תמונה) יש משהו שאני מפספס? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אחרי הירידה המטורפת של המעבדים.יש צפי גם לירידה של לוחות/זכרונות/HD ??
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הייתי מעוניין בהמלצה ללוח למפרט חדש: 1. מעבד: E6600 2. זיכרון: 2G 667 cl4 3. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק LIBERTY 400W מתוכנן OC בעתיד. תודה מראש למתייחסים
-
- 13 תגובות
- 518 צפיות
-