מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף לוח אם. יש לי אחד ישן שלא תומך ב DDR2 ואני צריך יותר זכרון. אני רוצה לוח אם זול...לא יותר מ 400 שקל. הלוח הנוכחי שלי הוא P5RD1-VM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=179&model=770&modelmenu=1 חשבתי על 2 אלה... GA-P31-S3G http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2676&ProductName=GA-P31-S3G או P5KPL-CM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1 מה יותר טוב, ולמה? אם יש לכם המלצה אחרת על לוח טוב יותר אז בשמחה. אני לא מתכוון לעשות שום OC (אני גם לא יכול, ספק חלש והמעבד הוא PENTIUM 4 רגיל) ? ותודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם של אינטל עם אופציות לOC דרך הביוס,חשוב שהוא יהיה דווקא של אינטל... לא צריך OC מוגזם אלא משהו שיאפשר לי להפעיל את המחשב עם מהירות באס של 320-350 מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסויים?(במידה והדבר קיים)
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם ASRock Z68 Pro3 עם intel IGP. קניתי מתאם VGA ל-RCA ו-S-Video. בחיבור ל-RCA לא רואים דבר ובחיבור ל-S-Video התמונה לא תקינה, כהה ובשחור לבן. 1. אפשר להשמיש את זה? 2. יש עוד כרטיסי מסך עם יציאה אנאלוגית?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכם. לבן דוד שלי נשרף הלוח במחשב והוא כבר רוצה טיפה להתקדם עם המחשב היה לו P4 הרגילים. עכשיו אני הצעתי לו לקנות754 AMD 3000 ולוח של ג'יגה בייט K8NS (אם אני לא טועה) ועוד זיכון 512 של סמסונג יוצא 1500 שקל. הוא קיבל הצעה מאיפה שהוא גר לקחת מעבד 3000 של אינטל לוח של ג'יגה בייט או אסוס וזיכרון DDR2 512. (דגמים מדוייקים אני יגיד לו לשאול אותם) כל זה 2000 שקל והוא נותן להם את הזכרונות RDRAM שלו (512). יש לו כרטיס מסך GF4MX, המחשב הוא לגלישה באינטנרט בעיקר, ואולי פיפא או NFS פעם ב... תודה רבה אשמח לעזרה או כוון מחשבה.
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מותג ה-ProArt היוקרתי של אסוס מגיע אל עולם לוחות האם עם דגם אלגנטי מאוד - כיצד מרגיש מוצר בתחום שנועד להקסים את היוצרים והעורכים? תשובה בפנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הלוח שלי כי הוא AGP ואני רוצה PCI-E אז אני רוצה לוח שיריץ טוב משחקים חדשים וכבדים שמבוסס על מעבד של אינטל...תקציב 800-850 שקל אני מעדיף של DFI אבל אמרו לי שDFI מבוסס על מעבדים של AMD אז אני מעדיף ASUS ואם אפשר חוות דעת על הלוחות האלה... DFI LanParty UT915P-T12 Intel 915P Motherboard Asus P5LD2 3.6/LGA775 Intel 945P Motherboard ו ASUS P5GDC Pro 3.6/LGA775 Intelr 915G Motherboard תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ליבת ה-Penryn באה להחליף את ליבת ה Conroe עליה מבוססים מעבדי ה Core2Duo המצליחים. השיפור שהליבה החדשה תביא זה היכולת להגדיר תדר מעבד גבוה יותר ללא בעיות שנגררות כתוצאה מכך כגון חום או קריסות. כל זאת ניתן מפני שליבה מיוצרת בתהליך ייצור חדשני של 45nm לעומת תהליך ייצור של 65nm בליבת הדור הנוכחי. ההבדל הוא גדול, תהליך הייצור מסמל גודל של טרנזיסטור יחיד, לדוגמא תהליך ייצור של 65nm אומר שהטרנזיסטורים ברכיב שווים בערך לגודל של 65 ננומטר (אלפית המיקרון) וכדומה. ככל שהטרנזיסטור קטן יותר הוא יצטרך למעט יותר חשמל על מנת לבצע את עבודתו וכתוצאה מכך גם פליטת החום של הטרנזיסטור יורדת בהתאמה. צריכת החשמל של המעבד היא כלל שחשוב לשים לב אליו בעיקר במחשבים הניידים, מכיוון ששם זמן אספקת הח…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב ומתלבט באיזה לוח אם לבחור. האופציות הם : GA-H55M-USB3 או GA-P55-USB3 . המעבד הוא I5 750 וכרטיס מסך GT 220 1GB. אני לא כל כך מבין מה ההבדלים בין שני הלוחות ומה כדאי לבחור. תודה רבה על הייעוץ אמיר
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על : Athlon 64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore Gigabyte MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 1GB TwinMOS CL5 DDR II 800Mhz סה"כ 750 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הבנתי שלגבי השילוש : לוח אם, מעבד, וזיכרון ראם, צריך לשלב אותם במהירויות מתאימות, כדי לא ליצור צוואר בקבוק. יש לי כמה שאלות כדי להבין טוב יותר בכלליות, והדוגמה תהיה על DDR5 1. בנוגע ללוחות החדשים שהם תומכים מתדר 4800 נניח עד 6200, אך כתוב במפרט הלוחות שצריך OC ממהירות 5200 ומעלה, כלומר רק תדר 4800 מגיע ככה ללא OC , תוך כדי הזכרונות המגיעים ברגיל עם תדר 4800 עד 6200 מה העניין בזה ? 2. מעבד Intel Core i7 12700 המגיע עם 4.90 GHz לוח אם התומך בזיכורות במהירות 4800 (ללא OC) , וזיכרון RAM המגיע עם מהירות תדר 5200, איפה יהיה צוואר הבקבוק? ולמה? ומה תהיה בחירה טובה לשילוש עם סינכרון המיטבי ביותר מבחינת תכנון? 3. האם יש טעם בכלל להתקין זיכרון עם תדר 70…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני יכול לקבל את הלוחות הבאים בערך באותו מחיר ואני לא ודע מה לבחור. ASUS 875P Chipset Motherboard for Intel Socket 478 CPU, Model "P4C800-E DELUXE" -RETAIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-131-464&depa=1 או GIGABYTE i875P Chipset Motherboard for Intel Socket 478 CPU, Model "GA-8KNXP Ultra" -RETAIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-186&depa=1 אז השאלה שלי מה יהיה יותר טוב אם המחשב שלי ( מפרט בהמשך ויהיו שינויים!) במחשב יהיה אוברקלוק בעתיד, ואולי תציעו לוחות-אם אחרים יותר טובים מאלה. מפרט: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Intel p4 2.6c ht 512K ( שנה הבאה יש לי בר-מיצווה אז יהיה לי מספיק כסף לקנות Intel p4 3.4 EE PRESC…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם הבא :Gigabyte GA-8I945P-G ויש לי 1GB של זכרון, רציתי להגדיל את נפח הזכרון שלי ל 2GB אבל ראיתי שיש כל מיני דברים שצריך לקחת בחשבון שקונים זכרונות: CL , Mhz , והטכנולוגית DDR / DDR II כרגע יש לי את הזכרונות הבאים : PQI DDR2 1024MB (512MBx2) 667MHZ DUAL CHANNEL CL4 TURBO ורציתי לדעת אם אני יכול לשים את הזכרונות האלו במקומם: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ? הבעיה היא שאני לא יודע מכיוון שה CL וה Mhz שונים ואני לא כל כך מבין בזה, אם אני יכול לשים, ובמה הלוח אם שלי תומך בכלל. אשמח לקבל הסבר על הזכרונות והלוח אם וההתאמה שצריכה להיות בינהם , תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
אהלן , ראיתי בפורום מפרטים שרב המחשבים שממליצים שם הם עם מעבדי AMD AMD Phenom 2 רציתי לדעת למה המעבד הזה משתווה בביצועים לאינטל ולמה ממליצים עליו ברב המפרטים שם?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם יש לי כרגע פנטיום 3 - 800 בעסק(משרד) ונמאס לי ממנו מעבד-לוח-זכרונות ישנים ואני מעוניין לבנות מחשב חדש. הבעיה היא כזאת ! בניתי מחשב בעלות מינימלית של לוח+מעבד ( 462 ) ויצא לי בין 600-800 ש"ח השאלה היא אם לא עדיף להשקיע טיפה יותר ולקנות לוח 754 עם מעבד של 64 ביט ? כי טווח ההפרשים נמוך מאוד. ( 300 - 400 ש"ח ). הבאסה היא שהבנתי מיבואן שאני עובד איתו שהלוחות של AMD 754 לא דואלים ! . *דרך אגב הלוח של ECS עם השבב NFORCE2 הוא כן דואלי. מה לעשות ? לקנות את הלוח המתקדם 754 או שעדיף להישאר ב 462 ? עם לוח שהוא דואלי ?. ***היבואן שאני עובד איתו הציע לי לוח ל 754 ב 99 $ של ABIT ------> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB018# אם אפשר חוות דעת על…
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מזמן קניתי amd 64 bit כי אמרו לי שבעתיד זה יעזור לא רק למערכת הפעלה אלא גם יצאו משחקים ותוכנות שינצלו את ה 64 ביט כראוי .השאלה שלי האם כבר יש משחקים שמנצלים? בדיוק גם עלה לי לראש ה dx10
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
זה המפרט אשר ברשותי CPU Type AMD Athlon 64 3000+ CPU Alias Venice S939 Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 Physical Memory:2x512 3200 Video AdapterRADEON 9550 Secondary (128 MB) יש לי 2 חריצים פנויים ומחירי הזכרונות ממש זולים האם התוספת תשנה .וכמובן בכמה תודה
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מה ההבדל בין cl9 לcl11? ומה ההבדל בין זיכרון 1 של 8 ג'יגה לעומת 2 זיכרונות של 4 ג'יגה בייט ? במחשב שמשמש לעבודה רב תכליתית (לא משחקים כבדים) האם אני ירגיש בכלל בהבדל?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת זכרונות למפרט קיים. לוח האם שיש לי הוא: Gigabyte GA-631M-S2L במחשב יש זיכרון של 1GB בשני השבבים (כל אחד 500MB). בכוונתי בנוסף להוסיף כרטיס מסך אחרי שהקודם נשרף. ברור לי שעדיף לקנות מחשב חדש, אבל כרגע אין באפשרותי לעשות זאת. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דרך לשפר את המחשב בנושא הזיכרון. התקציב הוא עד 200 ש"ח. תודה לכל מי שעוזר. רוני נ.ב: המעבד הוא 2.84GHz. אם יש צורך לברר איזה דגם בדיוק אנא אמרו לי.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם בהתקנת דריברים למערכת הפעלה חדשה, יש סדר מסויים שבו כדאי להתקין? האם חייבים להתקין את כולם? במיוחד אני מתלבט לגבי השורות המודגשות מדובר בלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ומערכת הפעלה Windows 8 64 + כונן SSD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#dl הרשימה כוללת: Realtek Function driver for Realtek Azalia audio chip Chipset -Intel Management Engine Interface Chipset -Intel INF installation Realtek LAN Driver Intel Rapid Storage Technology Hot fix (Note) After installed IRST 11.6 driver, please install Hot fix (Intel SATA Preinstall driver (For AHCI / RAID Mode Intel VGA Driver בתודה,
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4845 ו http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8316 שניהם לוחות X58 שמתומחרים היטב מ2 יצרניות טובות, מה עדיף(בOC, פיצ'רים)?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ננעלתי על אחד מן הלוחות הנ"ל לפי המפרט אני רואה שהבבדל הוא בזיכרון DDR3 לעומת DDR2, ותמיכה בFSB של 1600 MHZ נכון להיום, האם יש טעם להשקיע בזיכרון DDR3 ? האם הביצועים שווים את התוספת של הכסף? אני מעדיף לחסוך כמה שיותר (יש לי 4GB ), במידה ותמליצו לי ללכת על הדגם בעל התמיכה בDDR3, אעשה זאת, (אם כבר אז כבר? ) כמו כן, אשמח לקבל המלצות ללוחות דומים בתקציב הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חברי HWZONE שלום! יש לי שתי שאלות: אחת בנוגע למעבד Intel Pentium 4 3.06Ghz בטכנולוגיית HT החדשה. רציתי לשאול האם למישהו פה יש את המעבד והאם אתם יודעים על בעיות מסויימות שיש במעבד החדש? האם כדאי לקנות את המעבד הראשון בטכנולוגייה או ללכת על המעבדים בטכנולוגיה "הישנה" של 2.8GHZ? שאלה שניה, לגבי לוח אם האם הלוח Intel Board Bonanza טוב מספיק או שאתם ממליצים על לוחות אחרים של ASUS למשל? תודה מראש ;D
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איך זה שכשאני בודק בסנדרה רוחב פס של זיכרונות ddr3200 אני מקבל רוחב פס של פחות מ3 ג"ב/ש ובנוסף כשאני בודק 2*ddr3200 אני מקבל כ 4400-4500 מ"ב/ש? אני לא אמור לקבל 3.2GB/s ו 6.4GB/s? הרי זאת המשמעות של השם של הזכרון, PC3200!! (וגם של ה dual channel ddr) (בנוסף גם ראיתי בכמה אתרים שרשמו שבעזרת טכנולוגיה מסויימת עם העלו את הרוחב פס לקצת יותר מחמש ג"ב/ש, אז זה לא רק בנצ'מרק בעייתי של סנדרה) הסבר? ??? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-