עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קניתי מהיבואן שלי לוח ABIT + מעבד OB ב 500 ש"ח באתר היבואן היה רשום לוח K7 462 ומעבד 2800 XP 462 עשיתי הזמנה וביום שקיבלתי את הלוח והמעבד דיפדפתי בחוברת של היצרן MB והיה רשום על הקופסא ובחוברת תושבת 563 ! CPU OB ועל המעבד היה רשום " 2800 CPU MOBILE " מישהו שמע על הלוח הזה ? (תושבת 563 ) הקטע שהמעבד בכלל של נייד בקיצור סלט. < טוב 499 ש"ח :'( > *אולי הלוחות הישנים עם המעבדים שבאים OB הם 563 ? ה "XP" או ה "SEMPRON" הם בעצם MOBILE ובגלל זה הדיל נורא זול *AMD לא השתבחה אף פעם בייצור של ניידים ובטח ובטח ב CPU שלהם לעומת אינטל סנטרינו וכו'. **אה שכחתי לספר על כל רכישה של לוח ומעבד נתנו לי מערכת הפעלה ME חינם מי שרוצה WIN ME חינם אני מוכן לתת לו לא עובד עם זה (…

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

בוקר טוב וחג שמח לכולם יש לי שאלה שמציקה לי הרבה זמן ,אני מבין בחומרה אך מעולם לא התעסקתי יותר מידי בנושא מעבדים... בנוגע למעבדי AMD כשאומרים שיש מעבד כדוגמת 3000 64ביט כתוב שהוא 2000 MHZ... המהירות שלו לא אמורה להיות 3000? או כאלה שכתוב 2600 ועובדים ב1.7??? איך זה יתכן\עובד? : בתודה G.A

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by HardWarePassion,

קודם כל שלום לכולם יש לי כרגע פנטיום 3 - 800 בעסק(משרד) ונמאס לי ממנו מעבד-לוח-זכרונות ישנים ואני מעוניין לבנות מחשב חדש. הבעיה היא כזאת ! בניתי מחשב בעלות מינימלית של לוח+מעבד ( 462 ) ויצא לי בין 600-800 ש"ח השאלה היא אם לא עדיף להשקיע טיפה יותר ולקנות לוח 754 עם מעבד של 64 ביט ? כי טווח ההפרשים נמוך מאוד. ( 300 - 400 ש"ח ). הבאסה היא שהבנתי מיבואן שאני עובד איתו שהלוחות של AMD 754 לא דואלים ! . *דרך אגב הלוח של ECS עם השבב NFORCE2 הוא כן דואלי. מה לעשות ? לקנות את הלוח המתקדם 754 או שעדיף להישאר ב 462 ? עם לוח שהוא דואלי ?. ***היבואן שאני עובד איתו הציע לי לוח ל 754 ב 99 $ של ABIT ------> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB018# אם אפשר חוות דעת על…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  4. והאם גם אני חייב להחליף מערכת הפעלה? מה אתם ממליצים, תודה.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by Bone-Breaker,

יש לי זכרון של TWINMOS רגיל 512 PC3200 ורציתי להמהיר אותו ע"י הורדת התיזמונים אז שיניתי בביוס מהגדרת הOPTIMAL שהיה על 7.3.3.2:5 למה שנקרא שם מצב TURBO שזה 6.2.2.2 וכשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא לא עלה אז העלתי לזכרון את המתח מ2.6V ל2.7V והשאלה שלי היא כמה הזכרון מתחמם יותר מאשר קודם והאם זה יכול להיות מסוכן בשבילו כי אין לי גם שום קירור בשבילו. תודה.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  6. אז מה יותר חזק שניהם עם 400MHZ FSB

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  7. רציתי לשאול האם התושבת החדשה של AMD שבכך מנפצת את הDDR וכולם מרגע יציאת התושבת ישתמשו רק בזכרונות DDR2 ... שאלתי היא האם צפויה ירידת מחירים(אפילו דרסטית) של זכרונות מסוג DDR מהסיבה הפשוטה שהם יהיו כבר שייכים לדור העבר והDDR2 יהיה השולט... אשמח לדעת את זה מכיוון שאני מתכוון לרכוש בקרוב זכרונות, האם משתלם לחכות עד מאי? כי לא הכי דחוף לי, אפשר לחכות...השאלה היא האם זה משתלם וכדאי מבחינתי ומהבחינה הכספית כמובן......

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by ilaysk,

המפרט: INTEL 640 XFX GEFORCE 7800 GTX 256 2 דיסקים קשיחים כל אחד 80 גיגה SATA II 512X4 זיכרון קינגסטון DDR II 533 ספק ANTEC SMART POWER 2.0 500 WATT הלוח אם עושה בעיות ואני צריך חדש התקציב הוא עד 1200 אפשר חריגות

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  9. טוב, הגעתי לצומת האחרונה שלי בדרך ללוח אם חדש (צומת T אם נדייק), :auto: פה אני מחליט סופית איזה לוח מבין השניים אני לוקח ההבדל הבולט פה ביניהם הוא הצ'יפסט 865PE<--->875PE ובטח עוד כמה דברים שהייתי רוצה שיפרטו עליהם כאן... מה שכן רציתי לשאול אותכם: מה ההבדל הנוראי הזה במחיר ? P4P800-E Deluxe P4C800-E Deluxe תשובות יתקבלו בברכה :auto:

• 14 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by slim_shady,

חחחחחח אני יודע שזאת שאלה מטופשת בשבילכם אבל אני נוב (ככה אומרים את זה???) מוחלט בנושא... קיצר יש לי לוח ממש ישן ומעצבן ולא מתחברים אליו כרטיסי מסך חדשים (לפי מה שתכנאי אמר לי...) אז אני רוצה לבדוק איזה דגם הלוח הזה בשביל שתגידו לי מה אפשר לעשות איתו או שעדיף לקנות חדש או משהו...

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  11. יש לי 4 חריצים. לוח האם תומך עד 8GB. אני רוצה לרכוש סט 2X2GB וסט 1X2GB (שש סה"כ). האם הזיכרון יעבוד ב-dual channel? (יש לציין שבלוח האם החריצים מחולקים לשני זוגות כך שבכל זוג יש שני צבעים, כלומר יש לי אדום צהוב + אדום צהוב, וכרגע יש לי 2X1GB כאשר כל כרטיס נכנס בחריץ צהוב). תודה

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  12. שלום, לפני שבוע קניתי מחשב חדש, (המפרט למטה). הבעיה שלי היא שהזכרונות שלי הם 1066 ובכל התוכנות שבדקתי זה מראה לי מהירות נמוכה מהמהירות שקניתי. התוכנות מאמתות שהדגם שנמצא הוא אכן הדגם שקניתי אבל אני לא מבין למה המהירות שונה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לפתור את הבעיה. המפרט: מעבד: Intel® Core2 Quad Processor Q9550 לוח אם: Asus P5QC זכרונות: ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ 1066 Mhz כרטיס מסך: Asus HD4870 512MB ספק כח: ‏VX 550W Active PFC 12cm Fan - Corsair‎

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  13. מעונין להרכיב כרטיס למצלמות ונאמר לי שאני צריך צ'יפ סט של אינטל יש לי מחשב נייח HP מישהוא יודע איזה לוח אם יש בו ? הדגם 6330 תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  14. שלום השאלה שלי היא מה ההבדל בין הצ'יפסטים הנ"ל מבחינתי כמשתמש במחשב. מה היתרון המיוחדבכל צ'יפסט מול האחרים. תודה מראש חזי

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  15. שבת שלום אני מחפש לוח AMD שיענה על: 1. אורך חיים גבוה 2.יכולות שידרוג, והתפתחות עתידית. 3.לוח מקורר(מרווח?!) 3.יכולות אוברקלוקינג 4.יכולות גבוהות, כולל פיצ'רים. השימוש : 1. משחקים 2.מוזיקה במערכת קולנוע בתית 3.חיבור לסלון לצפיה בסרטים - HD בלו- ריי 4.אופצי לתיכנון אדריכלי- אוטו קאד 5.אינטרנט כמובן, והרבה - כולל צפיה בסרטים דרך הרשת. 6.המרות סרטים - מוזיקה. מחיר 1000 ש"ח +_ 20% תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  16. מי מהם נחשב יותר טוב, ומה בעצם ההבדלים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  17. Started by InspiteL,

שלום, תוכלו להמליץ לי על לוח אם איכותי עד מחיר של 500 ש"ח (עדיף כמה שיותר זול) בהתאם לרכיבים הבאים? OC לא יבוצע. AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI שאלה נוספת - בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה - יש חסרונות כלשהם? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by esaly,

כשרשום לי בספסיפיקציה של לוח שהוא תומך בזכרונות הבאים: Support for DDR3 1333(O.C.)1066/800 MHz memory modules האם זה אומר שהוא יתמוך גם בדימים של 1066 וגם ב1333? המון תודה לעוזרים מראש

19. בוקר טוב, כיום אני עם E8200 עם OC ל-3.2GHZ. אני מעוניין לשדרג את המעבד לצרכי משחקים(אין תקציב לשדרוג כל המערכת). האם מעבד מסדרה Q9XXX יתן לי תוספת ביצועים טובה למשחקים ביחס למה שיש לי היום? האם הוא יתאים ללוח אם שלי? (ABIT IP36P) (מתוכנן שדרוג של כרטיס מסך בנפרד - כיום אני עם 8800GTS 512ׂ). תודה!

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by dorbarnea,

רציתי לדעת מה המתחרה של המעבד : AMD Athlon-II X2 250 3.0Ghz גרסת למשל אם אין לי איך להשיג AMD מה המגביל שלו.. תודה מראש, דור.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  21. המחשב מיועד לעבודה רגילה, לא למשחקים. אולי חיבור HDMI לא יזיק על הלוח. יחוברו 2 דיסקים אחד SSD והשני 1TB רגיל 2X4GB זיכרון - לא צריך יותר מ2 סלוטים לזיכרון. לא יחובר כרטיס מסך למחשב. אני פשוט ממש ממש לא מעודכן היום, איזה לוח קונים? התקציב עד 400 יותר לכיוון 350 ש"ח. אשמח לקבל קצת מידע על ההבדלים בין ה core i3 הישנים לחדשים, מה ההבדל בינם. תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  22. שלום רכשתי לוח אם מעבד וזיכרונות באייבורי - לוח אם P8H67-M PRO של asus http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H67M_PRO/ התקנתי את הזיכרונות כפי שהבנתי במניואל של הלוח (למרות שאני רגיל להתקין בדילוג על סוקט)כלומר, שני הזכרונות קרובים אחד לשני DIM A1 DIM A2 שהם בעצם Chanel A כך מסבירים במניואל. בכל אופן אחרי כשבועים היו לי בעיות עשיתי בדיקה וזיכרון אחד היה תקול- לקחתי את המחשב לאייבורי הטכנאי מעבדה אמר שלא התקנתי נכון. בכל אופן החליפו לי את הזיכרון התקול אבל התקינו אותו בדילוג. כלומר, DIM A1 u ו- DIM B1 .אבל בכל זאת רציתי לדעת האם להשמע למניואל של הלוח אם. למרות שגם אני רגיל להתקין זכרונות בדילוג. מצורפת תמונה של המיואל. תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  23. שיפור אפשרי של עד 13 אחוזים בביצועי ליבה בודדת עבור Zen 2 עשויים לגנוב מאינטל את הכתר בו החזיקה מאז סוף העשור הקודם לכתבה

24. Support PCB ver 1.0/1.1 Improve PCIE-E compatibility הלוח שלי V 1.0 למה מציינים שיש תמיכה גם ל- 1.1 ? או שזה עדכון ל- 1.1 ? מה המשמעות בפועל של סעיף 2 ?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. אינטל חושפת את ההתפתחות הגדולה הבאה בייצור שבביה, אשר אמורה להציג שיפורי ביצועים מלהיבים כמעט בכל היבט ונתון לכתבה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים