עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Qtec,

היי קנתי לפני שעתיים בערך מעבד חדש- p4 2.80D bus533/800 והביוס מזהה לי אותו על 1.4 ועם קינפוג 1.9 בבאס 99.6 תסתכלו במפרט שלי (PIV) -יש לי לוח אם ms9307c+ של matsonic... עם צ'יפ Sis 645DX

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by israel_gt,

יקיבלתי עם הלוח החדש שלי P7P55D דיסק ויש בוא בדרייברים כמה דברים שאני לא מכיר האם צריך אותם או שאפשר לוותר עליהם... כי אני מתכוון לעשות OC ואני לא רוצה שהם יפריעו אני רוצה להתקין רק דרייברים שחובה... התוכנות הם.. TURBO EVO EXPRESS GATE UPU-6 ENGINE האם צריך אותם מותקנים?

3. Started by elad the master,

כרטיס מסך מובנה יהיה טוב. יש כבר 1 גיגה זיכרון DDR2.(בסטיק אחד)

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  4. לפמי מספר שבועות התקלקל לי המחשב הנייח. טכנאי שהבאתי לביתי בדק ואמר לי שהלך הלוח. כששאלתי אותו איך הוא יודע שזה הלוח ולא הספק הוא הסביר לי בין היתר שכאשר הוא הוציא את שתי הסטיקים הלוח היה אמור לצפצף והוא לא ציפצף. בקיצור במקום לקנות מחשב חדש מצאתי ממש במיקרה באותו יום מחשב משומש. מחשב זה משמיע ציפצוף קטן בכול פעם שאני מדליק אותו. שאלתי היא כזאת: האם יש מצב שבמחשב הקודם היה איזה שהוא רמקול קטן על הלוח אם שלא היה מחובר ולכן הלוח לא ציפצף בשעה שהסטיקים הוצאו מימנו? למעשה לא נתקלתי אף פעם במחשב שמשמיע ביפ כשמדליקים אותו.

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by tiger18,

איזה מעבד יותר טוב? יותר מהיר? לE8500 יש אפשרות לספק 3.15 GHZ? איזה מעבד בין השנים מהיר יותר? מה פחות מתחמם?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  6. לא ידעתי איפה לשאול, פה או במארזים וספקי כוח אבל החלטתי פה מה כדי לי ? DFI X58 TE3H6 עם Seasonic M12II 500W - מודורלי [כבר הזמנתי] אבל צריך לחכות שבוע !! או Gigabyte X58 UD4 עם Seasonic S12II 500W - לא מודורלי אבל יבוא ממש בזמן הקרוב ! מה שתגידו לי אני ישר מתקשר לשנות, הם אותו מחיר

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  7. לאחר דיווח כלכלי משובח שלקח את שווי השוק שלה לשיא ענקי חדש - מפתחת השבבים האדומה מבטיחה שהטוב ביותר עדיין לפנינו (וגם לפניה) לכתבה

8. https://www.youtube.com/watch?v=S-LZkp428qo ברור שהכל בערבון מוגבל ....

9. Started by yarivy,

שלום לכולם אני עומד לפני קניית מחשב חדש. קראתי כאן הרבה חומר על מעבדים ולוחות ויצאתי קצת מבולבל מכל העסק והייתי רוצה לעשות קצת סדר בבלאגן. אני מתכוון לקנות מעבד AMD 64 3000, עד כאן הכל טוב. המחשב מיועד בעיקר לעבודה מעט משחקים מעט סרטים ואולי אולי קצת OC כמה שאלות: 1. האם יש הבדל בין AMD 64 3000 ל +AMD 64 3000 (אם כן אז מה הוא)? 2. איזה לוח הכי טוב לקנות למעבד הזה (שהמחיר יהיה בגבול הטעם הטוב)? 3. מה זה PCIE? 4. האם הזכרונות של GEIL מומלצים 5. Thermaltake Volcano 12 - מתאים למעבדי AMD 64? תודה

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Amd xp 2800+ barton abit nf7 v2.0 512 ddr 333 2100 nis OR pentium 2.4C abit is7-e 512 ddr 400 2250 nis תודה על שניהם יהיה ראדון 9700 פרו. עריכה : או שאולי עדיף בכלל ללכת על כזה למשל : Amd xp 2500+ barton abit nf7 v2.0 512 ddr 400 1700 שקל???

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by ychig,

בSPECS של הלוח שלי(DS3) רשום : Supports DDR2 800/667/533 memory אם הזכרון יהיה בOC של 900MHZ הזכרון יוגבל ע"י הלוח? והאם תדר גבוה מהתמיכה של הלוח עלול לגרום לבעיות? תודה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by zombie,

יש לי כרטיס מסך 4870x2 שיושב כרגע על לוח בעל PCI-E 1 האם אני ירגיש הבדל בביצועים בהחלפת הלוח ב p43\45 ds3l? והאם אני יוכל להשאיר את אותו הOC שיש לי כרגע במעבד?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by RETMIX,

בכמה אחוזים זיכרון DDR2 CL4 יותר מהיר מ-DDR2 CL5 ?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by swisaman,

מישהוא הציע לי להחליף את המעבד והלוח שלי(מפרט בצד) בעד i5 750 ולוח MSI P55A G55 שווה החלפה?(בלי תוספת תשלום) ככל הניראה ישולב עם כרטיס מסך HD7970. או שמא למכור את השילוש שלי ולהוסיף מעט למען שילוש חדש מבוסס IB + H77

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  15. חשבתי בהתחלה לקנות כ.מסך לAGP (7600GT , אבל חשבתי לעצמי שזה לא קניה נכונה ועדיף כבר להשקיע במשהו לעתיד הרחוק יותר .., אז אני מתכוון לקנות 7600 בPCI E המעבד הנוכחי שלי CPU Type Intel Pentium 4 530, 3.0 MHz (15 x 199) עם זיכרון 1 ג'יגה של קינגסטון DDR1 .., קיצר על איזה לוח אם ללכת ..אם יש פתרון זול יותר מ600 ש"ח , אני אשמח . והאם יש כאן מישהו שחושב שעדיף לי לקנות כ.מסך AGP ולוותר על שדרוג של הלוח אם ..? הלוח הנוכחי שלי MSI 865PE Neo3-F ) קיצר אני אוכל סרטים קשים .. תודה .

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by RS4,

כי רציתי לדעת אם אני יכול להתקין תגרסאות של הויסטה עכשיו או לחכות לגרסאות של ה64BIT

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  17. היי, אני רוצה לעשות OC וקודם כל רציתי לדעת מהי הטמפרטורה היציבה למעבד שיש לי: http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL66R.html המקסימום טמפרטורה ניתן לראות באתר שהוא: 68 מעלות צלזיוס אבל זה בטח לא הטמפרטורה היציבה תודה רבה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  18. מחפש לשדרג מעבד ולוח אם הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי הוא 6800 בחיבור agp ואני לא רוצה להחליף אותו. המעבד שלי כרגע הוא amd2800 ולוח אם של abit אם שבב nforce 2 אז אני צריך הצעות ללוח + מעבד ב1500שח כאשר הלוח הוא אם סלוט agp אני מבין סלוט ה AGP ננטש. האם זה אומר שאפשר להשיג לוחות אם יותר בזול? ואולי משומשים? ילאה אנשים דברו. תודה רבה מראש לכל המגיב להודעה זו.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by k-o-b-y,

אני רוצה זיכרון עם ביצועים טובים וקירור, אני חשבתי ללכת על OCZ DDR 256MB PC2700 Rev 3.2 Performance איך הם? בקשר לאוברקלוקינג: לא נראה לי שאני אעשה, ועם כן אז ממש קטן

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  20. יש תוכנה שבודקת זיכרון, יש תוכנה שבודקת מעבד, כרטיס מסך, כרטיס קול ועוד ועוד... אבל אף פעם לא נתקלתי בתוכנה שבודקת את הלוח אם. האם יש תוכנה כזאת? אם כן, מה שמה? תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by pwntigo,

מישהו יודע בוודאות שהלוח אם הזה יכול לעשות boot מ usb? בביוס יש 4 אפשרויות של usb , בכולן הביוס נתקע במסך השני שלו יש לי דיסק און קי עם מערכת הפעלה שעובדת במחשבים אחרים וגם ישנים יותר בלי בעיות, אבל על לוח האם שלי משום מה זה לא עובד? יש פרמטרים מיוחדים שאני צריך להכניס?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by MATANN,

שלום לכולם! ליש יש לוח אם שתומך בDDR 400 פעם היה לי זיכרון של 1024 של חברת ADATA 512*2 שעבדו כמובן בDDR 400 עכשיו קניתי לי שניים זהים של קינגסטון גם 512*2 בכדי שיהיה לי סך הכל 2 ג'גיה,הזיכרונות החדשים כמובן גם תומכים בDDR 400 PCL3200 גם הADATA הם PCL 3200,כשאר חיברתי אותם במדיוק לפי הספר בביוס זה הראה לי מהירות של DDR FREQUENSE 320 במקום 400.לאחר מכן הוצאת את הADATA והשארתי רק את הקינגסטו בכדי לבדוק האם הזיכרון פגום אל,גם היה לי DDR 400.בקיצור יחליפו לי את זה לאותה חברה את כל הארבעה אבל זה ייקח זמן,בינתיים,האם להישאר עם 2 ג'יגה במהירות של 320?או להישאר עם 1024 אבל עם DDR 400.מה אתם ממליצים? והאם יהיה בכל זאת ביצועים יותר גבוהים בין הגג'יגה ל2 ג'יגה? תודה רבה לכולם!

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by MrAlex,

שלום רציתי לדעת איך זה בא לידי ביטוי בזכרונות החדשים יחסית DDR3 1600 4GB 2 סטיקים של 4(כמו למעלה) מול סטיק אחד של: DDR 3 1600 8GB ואם מישהו יוכל להסביר לי איך בדיוק הדואל צ'אנל משפיע על הביצועים בגיימינג? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  24. Started by spitzi,

שלום, יש לי מעבד Intel E8400 Core 2 Duo עם קירור סטוק קולני. אני רוצה להעביר אותו לקירור עם מאוורר שקט. אין לי כל כוונה להמהיר אותו אי פעם, מכיוון שלוח האם המיושן שלי לא יעמוד בהמהרה. לכן חשבתי לקנות ב-60 ש"ח את הקירור הפשוט הזה, מאוורר 12 ס"מ: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3714 הקירור הזה מספיק אמין ושקט ? תודה.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  25. קיבלתי את הלוח - ההרכבה הייתה קלה מאוד ללוח יש 3 נורות המציינות מעבר חשבל תקין למעבד זיכרון וצ'יפסט - לא הכי שימושי אבל מוסיף ליופי הקירור לצ'יפסט ענק ויחסית שקט מקבלים איתו מיני היטסינקים כדי להדביק על המוספטים - אחלה של דבר מבקלים מברג של EPOX לאחר ההרכבה ובלי הרבה צרות עשיתי OC קליל של 250*9 וביחס של 1:1 לזיכרונות , עלה בלי בעיות בכלל . לוח מומלץ לכול המתלבטים . אשמח לענות על שאלות

• 14 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים