מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
רכשתי זכרונות ddr 3 של קינגסטון במהירות 1333 וה pc wizard מזהה אותם כמיוצרים על ידי מיקרון . :-\ על הזיכרונות יש מדבקה של קינגסטון . שאלתי היא האם זה זיוף או שמא מיקרון מייצרת עבור קינגסטון ? הכל עובד בסדר בינתיים אבל אני מעוניין לדעת.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של גיגה של מושקין 800 CL5 ויש לי עוד שני חריצים פנויים אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של שני גיגה אני צריך המלצה לזכרונות זולים וטובים רציתי לדעת איך ADATA? ובנוסף יש לי עכשיו VUSTA 32BIT אני צריך לעבור ל X68 נכון?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום! היה לי מאוורר של INTEL על המעבד ואתמול החלפתי לCooler Master ושמתי לב שיש לי כבר משחה טרמית על המעבד מהמאוורר הישן וגם על המאוורר החדש (הוא לא בדיוק חדש) והמשחה לא הייתה טריה, האם אני צריך לנגב את המשחה הישנה מהמאוורר החדש ומהמעבד? או שאפשר להשאיר את המשחה הישנה על שניהם ולהרכיב? תודה!
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הלוח אבל אני לא בטוח אם זאת הגירסה שאני מחפש אז מה בדיוק ה SL אומר? ???
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שאלתי היא מבחינת ביצועים ועוד שאלה למה בQ6600 יש 8 מגה זיכרון ובQ9300 יש 6 מגה זיכרון??
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי שני סלוטים של 256MB DDR 400MHZ חיברתי אותם כמו שרשום למטרת DUAL CHANNEL. כשאני מפעיל את המחשב רשום לי 512MB DDR400MHz dual Channel. האם זה אומר שאני עובד על 800MHz/6.4GB/s? אני שואל כי כמה חברים כאן אמרו שהם שינו משהו בביוס בשביל זה. אני לא שיניתי כלום. האם זה בסדר? יש מה לשנות? תודה
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אחוז? ואם כן האם זה יכול לגרום לירידה בביצועים או לקיצור חייו של המעבד? כי לפני כמה זמן חיברתי ארבע חלקים של שתי סרטים לחלק אחד לכל סרט וזה לקח 40 דקות,אני יודע שהמעבד אמור לעבוד כמעט בfull load אבל 100 אחוז? האם זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
השאלה למעלה המחשב נתקע אחרי חצי שעה של שימוש וכולה האיי סיי דלוק יש על המחשב 320 MB של זיכרון המעבד הוא P III 1000MHZ האם הפחתת המהירות תמנע ממנו להיתקע? אני מצביע על המעבד כמקור הבעיה כי כבר שאלתי פה בפורום על הבעיה שהמחשב נתקע ואמרו שזה בעיית התחממות של המעבד. מרחו עליו כבר מישחה תרמית ואגב... ניסיתי לבדוק איזה לוח אם יש למחשב ורשום שם UNKNOWN !!! ניסיתי לבדוק עם התוכנה EVEREST
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום חברים אני עתיד לרכוש מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1מחיר: ₪637 מארז: Scythe FenrisWolf Aluminum, 2X 120mm Slip Stream + 4X HD Stabilizer + ESATA כמות: 1מחיר: ₪279 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue כמות: 1מחיר: ₪489 כרטיס מסך: MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪1289 כונן אופטי: LG GH24NS50…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.exlmarket.co.il/index-new.html הקישור הוא לאקסלנט מחשבים. אני לא מבין בדיוק את המערכות שהם מוכרים שם. מישהו מוכן להסביר לי למה זה טוב? למה זה כל כך יקר ומה החבילות כוללות? עריכה: עכשיו ראיתי שהקישור הוא כללי ולא נכנס למקום שרציתי. מכיוון שאין לי מושג איך משנים את זה תיכנסו ללשונית מחשבים<AMD OPTERON
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כעיקרון אני צריך להתאים זיכרון (8 ג'יגה) ללוח אם ASUS P8P67 עם מעבד: core I7 S1155 2600K 3.4Ghz לא כדאי לי לרדת מהתדר של 1800 כי הבנתי שזה גם לא יהיה מה שאני אקבל בפועל (או שאני טועה?) השאלה שלי למעשה היא כזאת: בלוח הנ"ל ניתן לשים עד 4 מודולים. מה תחל'ס עדיף: 4 של 2 ג'יגה או 2 של 4 ג'יגה ולמה? ומה לגבי המתחים? מה אני צריך לדעת פה כדי לא לאכול אותה? הלוח הזה נראה לי משהו מטורף, לא כל-כך התעמקתי אבל אולי אפשר לעשות פה איזו קומבינה כדי לעשות OVERCLOCKING לזיכרון? מישהו שמע על זה משהו? אולי מישהו גם יוכל לתת לי המלצה לזיכרון ספציפי, משהו שניתן בכלות להשיג בארץ כרגע או בעתיד המידי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם של גיגה בייט GA-965P-S3 עם מעבד Intel Core 2 Due E6300 @ 1.86GHz, ברצוני לשדרג זכרון ולעבור ל-4 גיגה זכרון על מערכת חלונות 7, רציתי לדעת איזה זכרון מומלץ לרכוש, לא הבנתי ממש אבל בחוברת של לוח האם רשום שלמעבד יש מגבלה לגבי מהירות של הזכרון שאותו הוא יקרא- תלוי במעבד. אשמח לקבל תגובה וייעוץ. תודה.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה אומר בכללי ואם יש הבדל משמעותי ביניהם תודה מראש=)
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני צריך המלצה ללוח אם עד 650 ש"ח, שמיועד בשבילו מעבד כפול ליבה של אינטל. תודה, יובל!
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חבר'ה מעבד איי.אם.די סמפרון שבא בבוקס ריטייל כולל איתו מאוורר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
לוח GA-G31M-S2L - במפרט שבספר רשום שהלוח תומך בזכרונות 667 ו-800 מגה"צ, עם הערה: "עיין באתלר לבדוק את הנתונים האחרונים בקשר לתמיכה בזכרונות". באתר של החברה כתבו שהלוח תומך גם בזכרונות של 1066 מגה"צ עם OC. השאלה שלי היא: האם הם מתכוונים לאוברקלוקינג דרך הביוס במסגרת אוברקלוקינג כללי, או שקיימית אפשרות של שדרוג הלוח (אולי ע"י החלפת רכיב כלשהו: צ'יפ, ג'אמפר וכדו'). שאלתי נובעת מכך שבין היתר, יש לךי זכרונות של 1066 מגה"צ שהלוח מזהה כ-800 בלבד. דהיינו, אני יכול להעלות את תדר הזכרונות ל-1066 בביוס ללא חשש?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם למחשב P4 2.4Ghz אני מחפש אחד חדש במחיר הכי נמוך לא מעניין אותי פיצ'רים העיקר המחיר. מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אחר צהריים טובים, לאחרונה הזמנתי מחשב חדש (הוזמן מ SkyPC אם זה עוזר למישהו) ובו הלוח Gigabyte GA P55A-UD3 , ואז התברר לי שכאשר מחברים אליו התקן SATA3 או USB3 , "מהירות" התקן ה- PCIe שלו יורדת מ- X16 ל- X8. (ניסוח גרוע אבל עדיין...) המחשב עוד לא הגיע, אז אני מעדיף לשנות לוח אם ולא להתקע עם העניין הזה אחר כך. מחפש לוח אם באותה הרמה (ז"א, עם כל עסק התמיכה ב- USB 3, SATA3 ו DDR3 ועם עדיפות לתמיכה ב dual channel), אותו תקציב בערך (מצויין בכותרת), למחשב שמיועד בעיקר למשחקים וקרוב לוודאי שללא אוברקלוק. וכמובן, בלי הבעיה המצויינת לעיל. בתודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי מעבד (Q6600) ןהרצתי את Intel processor Id וגם את CPU-Z הראשונה אמרה שהגירסה היא B6 והשניה אמרה GO, איך אני יכול לדעת מי מהם נכונה ושלא קיבלתי את הגירסה הישנה של המעבד. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
פה בתמונה הזאת: http://hwzone.co.il/view-image/Computex2007/photo/IMG_8443.jpg זה לוח אם שתומך בשני מעבדים?? או שאני לא רואה אטוב?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ש לום לכולם! אני מחליף את המעבד הקיים amd 4000+x2 ואני מיתלבט בין ה-amd 5200 x2 dual-core השימוש הוא למישחקים האים יש הבדל משמעותי בביצועים הפער במחיר לא משמעותי כל-כך 150 ש"ח (600+750 ל 5200)
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מוסיף זרונות למחשב שלי ויש לי את הזכרונות האלה בדיוק: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=503 ראיתי זכרונות יותר זולים ואני רוצה לדעת אם זה לא יפגע לי במהירות של הזכרונות הקיימים (זה עובד ע"פ המהירות והתזמון הנמוך מבניהם...) הזכרונות שראיתי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=4867 שאלה שניה... אני צריך להרכיב מפרט של מחשב חדש... ראיתי כמה סוגי מעבדים ואין לי מושג מה מהם לקנות..זאת אומרת, מה ההבדל מבניהם ואיזה הכי טוב התקציב שלי למעבד... עד 800-1300 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מי מהם נחשב יותר טוב, ומה בעצם ההבדלים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-