עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tot5,

מאחר ואני לא בהיכרות עמוקה עם מעבדי AMD החדשים יותר, הייתי רוצה לדעת למה משתווה בערך המעבד הבא: [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: txtgry_12, bgcolor: #FFFFFF]AMD APU A8 1.6GHz Quad Core [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] האם מעבד מסוג זה יסחוב מחשב לעבודה משרדית בלבד בשלוש שנים הקרובות?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  2. שלום לכולם, החלטתי סוף סוף להחליף mother board מעבד וזיכרונות. אני צריך המלצות לכל השלושה: מעבד - אני מעדיף AMD אבל לא חובה mother board- כולל כ.מסך רשת וקול זכרונות - חשבתי על 2 GIGA , זה מספיק לויסטה??? המטרה היא עבודה משרדית אבל עם אפשרות להתקנת ויסטה בהמשך (כנראה עם שידרוג כ.מסך) התקציב המקסימלי 2500 ש"ח תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by Dano,

שלום..נכנסתי לתוכנת AIDA שבודקת את המערכת שלי אז ראיתי בביוס שהוא ישן אז רשום לי הביוס כבר בן יותר משנתיים ומומלץ לעדכן אותו אז מה אני צריך לעשות כדי לעדכן?! צריך להוריד נכון? אז נכנסתי לאתר של אינטל והורדתי את הדבר המתאים וזה פותח לי את הדוס ואז מופיעה שגיאה שוינדוס לא תומך משהו... אז מה עושים? דרך אגב זה גם system וגם Video צריך לעדכן

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  4. טוב..עשיתי בדיקה של המחשב דרך3DMark06 והתוצאה שלי הייתה 3300 והיא צריכה להיות בין 5000 -6000 אז נראה לי שאני צריך לעשות אובר קלוק אני צריך קישור להורדה של אובר קלוק מישהו יכול להביא לי?.

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  5. הוספתי זיכרון ואני מעוניין לבדוק אם הזיכרונות החדשים טובים

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, לפניכם כמה שאלות חשובות מאוד (בשבילי) לפני קנייה צפויה (ממש בימים הקרובים): 1. מה עדיף? מעבד אינטל פרסקוט 1MB קאש 3.0G E או מעבד 64 ביט של AMD? (אם אפשר תשובות מפורטות) 2. מה עדיף? לקנות כרטיס מסך 9800PRO 128MB או X600XT שעובד ב- PCI EXPRESS? (שוב, אם אפשר - תשובות מפורטות) 3. עד כמה קריטי לבחור ספק כוח איכותי ולא סתם רגיל? בתודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  7. ראיתי שבכל המפרטים כאן באתר ממליצים על ה- 750, אך בחנות שאני רוצה לקנות ממנה יש להם רק את הדגם - 760, מה ההבדלים ביניהם? האם ה-760 מומלץ? תודה מראש על העזרה. דור.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  8. Started by elearteam,

היי, יש את המעבדים החדשים E2100 , אני רוצה את הE2160 שעולה 500 ש"ח והוא זול יותר ב200 ש"ח מE4300...מה הסיבה? פחות טוב?אבל הוא חדש? מה עדיף? אני אוהב משחקים אבל לא מטורף, אני סטודנט ומשתמש הרבה אינטרנט. אבל חשב לי לקנות משהו טוב במחיר של עד 600+- לא AMD!!!! וגם איזה לוח הכי טוב(במחיר סביר עם ציפ INTEL )לצרף למעבד?? ממש תודה, מחכה לתשובה כי אני רוצה להזמין היום ... אחלה פורום רונן

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by MoSQuiTo,

שלום אנשיםםםםםם ;D אני צריך לוח אם למעבד AMD Athlon 64 3200. תודה על עזרתכם. ;D נ.ב זה Psycho17 (אלדד) על המחשב של BooG'iNda (שגיא).

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by rosesr,

תסתקלו לי במפרט רשום שם הכל אין לי OC הזיכרון על 166 וראיתי באתר של CORSAIR שיש לי תזמונים של 2-2-2 1T איך אני קובע את זה? כי הלכתי לאיבוד בBOIS בגלל יותר מדי אפשרויות אז מה לשנות שם? תודה לכל העונים!!!!!!!!!!!!!!! ;D

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by ofer40,

היי קורה משהו מוזר לאחר ירידת מחירי המעבדים של AMD. ה 5600 למשל יותר זול מ 5200 ו 5400 ונראה שלא כדאי לרדת למעבד כמו ה 5000 אבל יש לי קצת בעית מחיר ורציתי לשאול האם ההבדלים בין 5000 ל 5600 הם כל כך משמעותיים שבכל זאת כדאי לשלם את התוספת. תודה

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by swampfrog,

אני היתי רוצה לדעת איזה לוח אם יותר כדאי לשימוש כללי וגם ל-oc הלוחות הם: ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard ABIT IS7 Intel 865PE Asus P4P 800 המחיר לא חשוב ואם יש לוח אם של חברה אחרת במחיר של 650 ש"ח גג אז תמליצו

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by or_cool,

Nישהו מוכן להסביר לי תודה מראש ???

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  14. לינק: http://www.overclockers.com/tips00789/ ה "DRM" הזה כנראה "מגן" על המחשב מתוכנות פיראטיות ויהיה במעבדים של אינטל וגם ב AMD בעתיד. בקשר למי שחושב שקל לפרוץ את זה אז שיבין שצריך נתח לוגי בשווי 250,000$ רק בשביל לקרוא את האותות, אז זה יקח זמן.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  15. כי אמור להיות לי 333 ואני לבדוק אם זה נכון! זה מה שרשום לי ב-3dmark למשל : Supported Error D&C:Single-bit ECC Supported Speeds:70ns, 60ns Supported Types:Standard, Parity, ECC, Fast-paged, EDO, SIMM Supported Voltages:3.3V

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  16. שלום לכולם אני שוקל האם לשדרג את המחשב הנוכחי שלי (השדרוג יהיה לוח ומעבד, כל השאר ישאר זהה) מ AMD אתלון 2500+ ל פנטיום 4 3.0 HT , כפי שצויין כרטיס המסך, הזיכרון, כרטיס הקול ישארו בעינם, הלוח יהיה של אביט מדגם IS7(אינטל 865PE) שכולל עליו IEEE 1394 מובנה אך אין עליו בקרי RAID כמו בלוח הנוכחי שלי. או אולי אתם מציעים לשדרג כבר לפרסקוט החם וה"ידוע לשמצה" שנותן יתרון של SSE3 ותנור חם לרגליים בחורף, אני אישית טוען שהנורטווד יניב ביצועים חזקים יותר. השאלה היא האם כדאי ושווה לבצע את השדרוג הזה, האם אני ארגיש קפיצה בביצועים ושיפור בדברים אחרים - משחקים וכו' - אני יודע שיהיה שדרוג רציני בקידודי הוידאו ואודיו., * שיקולים כספיים אינם משחקים תפקיד כלל - השדרוג לא עולהה לי כסף ואם אני…

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by korvix,

המחשב שלי היה מאד איטי בחודשיים האחרונים, והיום בדקתי טמפרטורות והבנתי שזה המעבד שגורם לכך. מגיע ל70-90 מעלות... הוצאתי אותו מהמחשב וראיתי שאין בכלל משחה טרמית עכשיו השאלה היא האם יש סיכוי להחזיר אותו לקדמותו על ידי מריחת משכה ? אחרי שהוא עבד חודשיים בטמפרטורה גבוהה מאד ?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by itayizra,

ראיתי את שתי המעבדים האלה .. והם אותו מחיר.. ואני יודע ש E8400 זה ליבה כפולה ו Q8400 זה ליבה מרובעת .. אז למה הם אותו מחיר ?! :s05: ואיזה מעבד כדאי יותר לקחת ?! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by adam99,

שלום! היה לי מאוורר של INTEL על המעבד ואתמול החלפתי לCooler Master ושמתי לב שיש לי כבר משחה טרמית על המעבד מהמאוורר הישן וגם על המאוורר החדש (הוא לא בדיוק חדש) והמשחה לא הייתה טריה, האם אני צריך לנגב את המשחה הישנה מהמאוורר החדש ומהמעבד? או שאפשר להשאיר את המשחה הישנה על שניהם ולהרכיב? תודה!

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  20. מיתוג חדש, ארכיטקטורות חדשות וביצועים גדולים מצפים לנו בדגמים הראשונים של דור ה-Core האחד עשר לכתבה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  21. Started by lompy,

דובר בנושא הזה כבר מספר פעמים בפורום חלק דיברו על בעיות במתחים וחלק על בעיות בתאימות אז רק רציתי לשתף אותך בנסיון שלי ולהגיד לכם ללכת על בטוח ולא לקנות את השילוב הזה אני קניתיF2-6400PHU2-1GBNR G.SKILL ואת הDS3 ומחשב מרסט את עצמו מדי פעם החזרתי לחנות ,הם בדקו והגיעו למסקנה שיש בעית תאימות של הזיכרונות עם הלוח

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  22. אני עומד לקנות מחשב משחקים ללא OC מסך 19 אינצ' בסביבות ה-3.5Kוזה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe או Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD מארז ANTEC NSK4480 380W Black או מארז ללא ספק Antec Three Hundred וספק כח Hiper HPU-4S425-PU 425W

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  23. שלום אני לפני קניית מחשב ויש לי שאלה הבנתי שהליבה הכפולה של אינטל עובדת בצורה די עקומה, רק מתי שליבה אחת מגיעה ל-100 אחוז עבודה השנייה נכנסת לפעולה רציתי לדעת אם בAMD זה עובד באותה צורה? אני שואל לגבי מעבד ‏AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ תודה מראש

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  24. לגבי זיכרונות- אני לא מתכנן OC- רציתי לשאול אם אני שם 4 G זיכרון בסקטיקים של 1 G - האם זה יעבוד בדואל צאנ'ל? בהנחה שכולם מאותו חברה וסוד לגבי מעבד- אם אני לא עושה OC מה עדיף E6600 או AMD 6000? המחשב בעיקר למשחקים וסרטים... לגבי לוח אם- לגבי לוח אם אני מקציב לו בערך 700-800 שח מקסימום אבל אני מחפש לו שיתמוך ב- High Definition Audioוגם ב DDL (Dolby Digital Live( פשוט את המחשב אני מיעד גם לחבר למקרן ורסיבר וצריך שיהיה לו יציאה של קוקסל שהרסיבר יוכל לנגן 5.1 מהמחשב... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים