עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BHXHO2,

יש לי לוח אם של Gigabyte 8i945pg אני רוצה לשים לו מעבד של קורנו e6600 העם יש איזה דרך לגרום לו לתמוך במעבד תודה ניסים עוד שאלה קטנה מה ההבדל בין tray ל box במעבדים

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  2. היה לי פעם לוח של gigabyte שאני לא זוכר איזה דגם הוא, הייתה אפשרות בהדלקה, לפני שמערכת ההפעלה עולה ללחוץ על מקש Esc ואז הייתי מקבל חלון ממנו אני בוחר מאיזה מקור לעשות BOOT, היה מאוד שימושי עכשיו יש לי לוח דגם GA-EP45-DS3L ואין את האפשרות הזו או שאני לא מוצא אותה. בשביל לבחור מקור BOOT צריך להיכנס להגדרות BIOS ושם לשנות בהתאם. יש אפשרות להוסיף אותה באיזה עדכון BIOS או שהיא לא קיימת בלוח הזה? http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/foxconn-bloodrage/boot_menu.png ככה נראה החלון

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  3. שלום חברים, יש לי מחשב P4 ואני רוצה לשדרג זכרון ל-3 ג'יגה אני ירגיש הבדלים בביצועים וכדומה?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  4. יש לי כסף לקניית מחשב חדש.. כרגע יש לי אינטל פנטיום 2533 מגה הרץ ולוח מבוסס SIS 655 אני לא יכול כבר לסבול את המחשב הזה בידיעה שיש סדרת C לאינטל... אבל מנגד אני רואה שבעוד כחודשיים יושק הAMD בטכנולוגיית 64 BIT. השאלה היא, האם ה64 ביט של AMD צפוי להביס את סדרת הC של אינטל.. או שלא כדאי לי לסרב לעצמי כרגע ולקנות אינטל C .. ידידיי, מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 762 צפיות
  5. דיווחים על מחסור בערכות השבבים עבור לוחות האם התקציביים מהדור העכשווי הם לא מה שקיווינו לקבל עם כניסתה של שנת 2021לכתבה

6. מי מהם נחשב יותר טוב, ומה בעצם ההבדלים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  7. Started by oleg,

שלום. הסבירו לי בפורומים כאן שלצרכים שלי (ישומיים משרדיים ואינטרנט) עדיף לי לקנות לוח אם משולב כרטיס מסך, אבל אין לי מושג במה לבחור וכל מה שראיתי זה שהלוח המשולב של אסוס וגם אם אינני טועה של אפוקס הם משום מה בגודל מיקרוATX וזה לא נראה לי כדאי. מישהו מכיר ויכול להמליץ על משהו טוב? עוד שאלה, האם הכרטיס המשולב מכיל מעבד גרפי? כי אם לא אז כל העיבוד נופל על המעבד הראשי וזה בטח עומס רב מאוד. טוב, מקווה שיש לכם המלצות. תודה.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  8. האם הוא P43? G31 מאפשר לי לשים 4GB זכרון? לא נכון?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by DarkAnus,

אני בשלבים מתקדמים של רכישת מחשב חדש. סך הכל מדובר ב4 גיגה זכרון 800MHZ, כרטיס מסך או GTX760 או HD8750 [עוד לא החלטתי, אבל מדובר בכרטיסים דומים במחינת ביוצעים] הלוח אם הוא P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL של ASUS והספק Tomahawk 450W Active PFC 12cm מחשב לגיימינג..השאיפה שלי היא להפעיל משחקית כדוגמת CRYSIS על המקס עם ביצועים טובים. אין לי שום ידע בOC. אבל ארצה ללמוד ולהתנסות בעיניין.. קיצר, האם תוספת ה300 שקל משתלמת בשביל ה7400 או שאסתדר יופי עם ה5200? הבנתי שלשניהם יש אחלה פוטנציאל ל OC

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  10. הי, קניתי זכרונות של OCZ: OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 Dual Channel מזוהה ב-CPU-Z בתור: OCZ2P800R21G הזכרונות האלו אמורים להיות 4-4-4-15 לפי אתר היצרן, אבל לפי CPU-Z הם רצים ב-5-5-5-15 למה? לוח האם שלי: Gigabyte GA-M61PM-S2 מעבד: AMD Athlon 64 X2 4600 האם הם פגומים או מה ??? אשמח להסברים...

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by lirancoh85,

חוות דעת ללוח אם טוב שמתאים ל 6600 וגם שיתאים למעבדי מרובעי ליבה לעתיד..... אם תוכלו לתת לי 2 דגמים אז זה יהיה מצויין תקציב: 700-900

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  12. Started by L1ron,

הורדתי MEMTEST מהאתר שלהם וקיבלתי קובץ ISO..איך אני אמור להשתמש איתו?לצרוב אותו ולעשות שיקרא בBOOTABLE?

13. Started by Refaelo,

שלום לכולם קיבלתי מעבד אינטל QX9770 ואני צריך להחליף את לוח האם שלי (ASUS COMMANDO ) מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על לוח אם שיתאים למעבד הנ"ל תודה מראש

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  14. כמו בכותרת.. אני צריך לדעת איזה לוח אם יותר מתאים. והאם שווה להשקיע 750 שקל ב ABIT-IP35 ?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  15. התקנתי אתמול everest ועברתי על כל הרכיבים במחשב כדי לבדוק שהכל מתפקד כראוי, ולשמחתי לא היו הפתעות, אבל מה שנראה לי תמוה זה העובדה שהוא מראה שניצול הזיכרון הפיזי שלי הוא בערך 44 אחוז כשאני מריץ דפדפן, אוורסט ו-bit-tornado, ועם הביטורנדו עבד כל הלילה הוא יכול להגיע לניצול זיכרון של 86 אחוז, ואז המחשב נהיה דיי איטי כשסגרתי את הביטורנדו לאחר שעבד כל הלילה המצב התהפך(קודם היה 86 כשבדקתי אחרי שהתוכנה המשיכה לרוץ מהלילה), פתאום הניצול זיכרון רק על 39 אחוז ומנוצל פחות הזיכרון הוירטואלי השאלה שלי היא איך יכול להיות שתוכנה שסך הכל מורידה או מעלה גוזלת כל כך הרבה זיכרון מהמחשב, כי אני מסתכל בתהליכים ורואה שזה לוקח לי 13-15 מגה ואיך יכול להיות שהווינדוס לבדו עם avant browser, אוור…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  16. שלום חברה אני מקווה שזה הפורום הנכון, רציתי לקבל טיפה יותר מידע על הכרטיס הזה: פרטים: השאלה שלי היא: איך זה עובד? והאם זה באמת מסוגל לאבחן בעייה מבלי לגעת בשום חומרה במחשב?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_4699_7980%5E4741,00.html ???

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  18. עיקרי המאמר: א. ב 2005 AMD לא תאמץ את ה DDR2 (עד לשקע M2 עם 1207 פינים). ב. משער שעם כפולי הליבות AMD תנסה לעבור ל PC4000 כלומר DDR500. ג. משער/מנחש ש AMD תדלג מעל ה DDR2 אל ה DDR3. מקור: http://www.penstarsys.com/#amd_ddr מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23945 הערה: מנכל AMD התחייב בעבר הלא רחוק לא לעשות שימוש בזכרון שלא סיים הליך תקינה ב JEDEC.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by moshel7,

יש ברשותי מעבד amd athlon 64 x2 4000+ במהירות שעון של 2100 mhz מדוע בתוכנה everest הוא מראה לי 1004.4 mhz ? זה מראה כך מאז שהתקנתי vista ultimate אים זה משנה משהו תודה מראש לכל המגיבים משה!!!

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by sam514,

שלום חברים האם טמפרטורה של 45 מעלות ללוח במנוחה זה בסדר ? הדבר המוזר הוא שכאשר אני מפעיל את הEPU הלוח מבצע downclock למעבד ומגיע למצב שבו המעבד יותר קר מהציפסט המעבד 42 מעלות והציפסט ב45 מעלות. יש לצייין שאני משתמש בקרור של זלמן למעבד CNPS8000-OEM http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=CNPS8000-OEM&affiliate=zap

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by yotam.m,

רציתי לדעת אם יש לוח אופטימלי למעבד Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit בסביבות לא המחיר הגבוהה גבוהה משהו סביר.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  22. שמעו זה ממש דחוף לי עד 700 שקל ככה (לא חובה לבזבז הכל) איזה לוח הכי טוב לאינטל??? ? אני חשבתי על ה IA7 מה אתם אומרים פשוט הוא בא עם ה uguro אז אני חושב שהוא יותר משתלם מה אתם אומרים ממש דחוף!

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  23. חוץ מksp כמובן!

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by Overkiller,

אהלן, איזה מבין הלוחות הנ"ל עדיפים?, הDFI LanParty LT X48-T2R או הGigabyte GA-X48-DQ6 Intel® X48? או שבכלל עדיף ה ASUS Maximus Formula Intel X38? הסיבה שאני שואל מכיוון שבמקור הוזמן הלוח של ASUS אך הוא אזל במלאי, יש אפשרות לחכות זמן בלתי מוגבל, או לקחת אחת מהחלופות של GIGABYTק או DFI. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by Bruce Leedor,

המשך לשיחה שהייתה פה לפני חודש לגבי מחשב עריכה: האם מעבד ה-Duo Core חובה? במקרה של השיחה הנ"ל דיברו על 1.86GHz 65W 1066MHz 2MB Allendale Core 2 Duo E6300 . לא ניתן לעבוד יפה עם ה-Dual ?.. (2.8Ghz 800MHz, 2x1MB, LGA775, 64-bit, box או אפילו גירסת ה3.4? מבחינת Cache ה3.4 הוא גם 2MB אז איפה בא לידי ביטוי ה-Duo Core? אשמח לקבל תשובות.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים