עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by HardWarePassion,

קודם כל שלום לכולם יש לי כרגע פנטיום 3 - 800 בעסק(משרד) ונמאס לי ממנו מעבד-לוח-זכרונות ישנים ואני מעוניין לבנות מחשב חדש. הבעיה היא כזאת ! בניתי מחשב בעלות מינימלית של לוח+מעבד ( 462 ) ויצא לי בין 600-800 ש"ח השאלה היא אם לא עדיף להשקיע טיפה יותר ולקנות לוח 754 עם מעבד של 64 ביט ? כי טווח ההפרשים נמוך מאוד. ( 300 - 400 ש"ח ). הבאסה היא שהבנתי מיבואן שאני עובד איתו שהלוחות של AMD 754 לא דואלים ! . *דרך אגב הלוח של ECS עם השבב NFORCE2 הוא כן דואלי. מה לעשות ? לקנות את הלוח המתקדם 754 או שעדיף להישאר ב 462 ? עם לוח שהוא דואלי ?. ***היבואן שאני עובד איתו הציע לי לוח ל 754 ב 99 $ של ABIT ------> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB018# אם אפשר חוות דעת על…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  2. אהלן הזמנתי מפרט מחשב אתמול ולקחתי את החבילה עם הבאנדל של הלוח ASRock Z68 Pro3-M ההבדל בין המיקרו לגרסאת full atx הוא 70₪. מבחינת החיבורים, כל החיבורים שאני צריך יש מיקרו. הדבר היחיד שאני חושש ממנו הוא שתהיה ירידת ביצועים והלוח לא ינצל את החומרה כמו שצריך. Gtx570. I5oc. יש סיבה להיות מודאג?

3. Started by tvholic,

ראיתי בלא מעט לוחות אם שאין להם יציאת סאונד דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית) שיש להם חיבור s\pdif header. מה זה אומר החיבור הזה? האם זה אומר שאפשר לחבר חיבור סאונד דיגיטלי בצורה מסוימת? גם אם אין את החיבור הזה ישר על הלוח?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by חננב,

המחשב יפעיל בעיקר תוכנות משרדיות, אינטרנט וגם עיבוד גרפי לא כבד מדי (PS). התקציב יכול לנוע מעט מעלה ומטה. חשבתי על E7300 עם PQ5L שסקיי פיסי מציעים, אך אני לא פוסל גם AMD תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  5. כי אמור להיות לי 333 ואני לבדוק אם זה נכון! זה מה שרשום לי ב-3dmark למשל : Supported Error D&C:Single-bit ECC Supported Speeds:70ns, 60ns Supported Types:Standard, Parity, ECC, Fast-paged, EDO, SIMM Supported Voltages:3.3V

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  6. שלום לכולם אני שוקל האם לשדרג את המחשב הנוכחי שלי (השדרוג יהיה לוח ומעבד, כל השאר ישאר זהה) מ AMD אתלון 2500+ ל פנטיום 4 3.0 HT , כפי שצויין כרטיס המסך, הזיכרון, כרטיס הקול ישארו בעינם, הלוח יהיה של אביט מדגם IS7(אינטל 865PE) שכולל עליו IEEE 1394 מובנה אך אין עליו בקרי RAID כמו בלוח הנוכחי שלי. או אולי אתם מציעים לשדרג כבר לפרסקוט החם וה"ידוע לשמצה" שנותן יתרון של SSE3 ותנור חם לרגליים בחורף, אני אישית טוען שהנורטווד יניב ביצועים חזקים יותר. השאלה היא האם כדאי ושווה לבצע את השדרוג הזה, האם אני ארגיש קפיצה בביצועים ושיפור בדברים אחרים - משחקים וכו' - אני יודע שיהיה שדרוג רציני בקידודי הוידאו ואודיו., * שיקולים כספיים אינם משחקים תפקיד כלל - השדרוג לא עולהה לי כסף ואם אני…

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by Satlan,

ה-DFI Lanparty UT Nforce 4 ULTRA או ה- Asus A8N-Premium הלוח ישולב עם 7800GT, ולא יכלול SLI.

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by itayizra,

ראיתי את שתי המעבדים האלה .. והם אותו מחיר.. ואני יודע ש E8400 זה ליבה כפולה ו Q8400 זה ליבה מרובעת .. אז למה הם אותו מחיר ?! :s05: ואיזה מעבד כדאי יותר לקחת ?! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by the_one23,

שלום, רציתי לדעת האם E6750 על 3GHZ יחזיק את רוב המשחקים החדשים של היום? כמו BIOSHOCK ו UT3 וכו' ?? עוד כמה שאלות: 1.האם הוא נחשב בגדר "הדרישות המומלצות" או "דרישות בסיסיות" למשחקים החדשים של היום? 2. יש הבדלים משמעותיים בין E6750 על 3GHZ לעומת אותו מעבד על 3.2GHZ במשחקים? - זה מורגש בכלל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by digitalseeker,

כמה שאלות בנושא.... א.מה זה ? ב.איך אפשר לדעת אם לוח אם תומך בזה או לא ? ג.אחותי קנתה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310092931007 וזה לא עובד לה בABIT AS8 - בכלל לא מזהה את זה. בהתכתבות עם החנות באיביי - הם טוענים שהלוח אם שלה לא תואם. זה נכון ?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by zohar678,

אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון, האם יש איזה שהויא דרך לדעת מתי בפעם האחרונה הביוס שלי עבר עידכון גרסה?

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by mor_anter,

מה ההבדל בין זה INTEL Pentium 4 - 3.0E Prescott לזה INTEL Pentium 4 - 3.0 Prescott

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by d0s,

שלום לכולם, אני יודע שאני קצת חופר בנושא אבל לא קיבלתי את התשובות שלי מהנושא הקודם - ( אולי הוא לא היה ממוקד מספיק ) , אז הנה סיבוב שני למי שלא הספיקה לא החפירה הקודמת : אני זקוק למעבד, המעבד שלי קיום הוא CELRON 3GHZ ( טוב נכון ) , ואני רוצה לשדרג אותו, אז כמו שאמרתי בכותרת, עד 300 ש"ח נראה לי סביר. הלוח אם שלי זה Gigabyte GA8L915P - Duo PRO שתומך רק PCI-1 . * חשוב להדגיש שאני משחק רק שני משחקים - COD4 &5 ששניהם רצים על אותו מנוע גרפי ככה שיש להם אותן דרישות, אני כנראה יקנה את הכרטיס מסך שהמליצו לי עליו בפורום כרטיסי מסך - HD2600XT. אני רוצה שהמעבד יהיה תואם לו, כלומר שלא יווצר צוואר בקבוק אז מה ההמלצות שלכם? עוד שאלה: איזה מעבד יותר חזק CELRON 3GHZ א…

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  14. אם נגיד דורשים במשחק מסוים מינימום 2.2 מגה הרץ אז באינטל זה הולך ככה וב AMD? הם מתכוונים ל 2200+ (השם של המעבד) או במהירות שלו? שזה 1 ומשהו גיגא הרץ

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  15. לאחר ההכרזה על תושבת AM5 למעבדים שולחניים והצגת מעטפת חום כללית מירבית, מבהירה AMD שתשתמש במעטפת חום נוספת גבוהה עבור ביצועים מקסימלייםלכתבה

16. Started by ilanb0,

האם גם בלוחות אם יש את הטובים ויקרים, לעומת הפשוטים וזולים (בהנחה שהמעבד הינו משובח)? מה המשמעות של לוח פשוט? האם זו קנייה גרועה? האם כדאי להשקיע סכום בלוח אם, או שלוח אם זה דבר בסיסי שעדיף לחסוך בו ולהשקיע ברכיבים אחרים (נניח כרטיס מסך משובח)?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  17. לגבי זיכרונות- אני לא מתכנן OC- רציתי לשאול אם אני שם 4 G זיכרון בסקטיקים של 1 G - האם זה יעבוד בדואל צאנ'ל? בהנחה שכולם מאותו חברה וסוד לגבי מעבד- אם אני לא עושה OC מה עדיף E6600 או AMD 6000? המחשב בעיקר למשחקים וסרטים... לגבי לוח אם- לגבי לוח אם אני מקציב לו בערך 700-800 שח מקסימום אבל אני מחפש לו שיתמוך ב- High Definition Audioוגם ב DDL (Dolby Digital Live( פשוט את המחשב אני מיעד גם לחבר למקרן ורסיבר וצריך שיהיה לו יציאה של קוקסל שהרסיבר יוכל לנגן 5.1 מהמחשב... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by yogev_23,

מהו סוג המברג שאיתו מחזקים את הברגים הקטנים (בד"כ בצבע זהב או שחור) שאותם משחילים למארז ועליהם יושב הלוח אם?אני יודע שאפשר גם האצבע אבל מדובר במקרה בו הthreading לא משהו אז אני צריך כלי עזר. קראתי באינטרנט hex driver 3/16", קניתי וזה גדול מידי. הכי קטן שראיתי שקיים זה 3mm, מישהו יודע אם יתאים?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by ortal,

שמתי לוח אם אחר במחשב כי הקודם התקלקל אבל אני לא יודעת איך לחבר את הכפתורים,הנורות והusb הקידמיים ב- everest רשום שזה לוח אם IBM 8189KUN בעיקון מצאתי את החוברת הזאת: [ftp=ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/thinkcentre_pdf/13r9196.pdf]ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/thinkcentre_pdf/13r9196.pdf[/ftp] אבל היא לא מפרטת בכלל איך לחבר אותם

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by amobi,

אני חושב לקנות מעבד i5-750, כשאני רואה את אופציות הזיכרון אני לא מבין מה ההבדל למשל: OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 9-9-9-20 Platinum או OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-24 Platinum ברור לי שההבדל הוא בסוף (latency ?) ושפחות אמור להיות יותר טוב או שזה לא באמת משנה ? תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

תראו Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 7VRXP עכשיו: System Chipset: VIA Technologies Inc VT8366 Apollo KT266 CPU to PCI Bridge למה KT266?! עוד משהו: Memory Bus Speed: 2x 134MHz (268MHz data rate) קניתי 333MHZ... Front Side Bus Speed: 2x 134MHz (268MHz data rate) זה הREV של הלוח?! Version: 1.x ?! אשמח אם מישהו ירגיע אותי. תודה.

22. Started by BIGWOLF,

שלום לכולם רציתי לבחור זכרון למעבד AMD 7750 ולוח GA-MA790X UD4 המחשב מיועד למשחקים חשבתי על זכרונות עם תזמון 4-4-4-12 , אבל ראיתי שיש לחברות כמו A-DATA למשל, זכרון שלפי דעתם טוב יותר למשחקים עם תזמון 5-5-5-12 בשני המקרים מדובר בזכרון 800 מה טוב יותר? ולמה ? תודה לכל המגיבים.

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by ^GunX^,

היי לכולם, יש לי לוח אם Epox 8RDA3I, וכשאני מכבה את המחשב אז העכבר והמיקלדת נשארים דולקים, בתמיכה טכנית אמרו שזה בגלל שחלק מהלוחות של Epox מעבירים חשמל גם כשהם מכובים. אולי מישהו יודע איך לבטל את זה ? אם לא אז אני יחליף לוח לAbit nf7.

• 13 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by michaelsko,

שלום, אני רוצה לעשות משהו עם הלוח אם הישן שלי (AOPEN AK33) ולכן אני מחפש מעבד מסוג Athlon ThunderBird במהירות כלשהי, עדיף בסביבות 1.4G או קצת פחות. ראיתי שניתן לקנות DURON 1.3G אך אני רוצה שזאת תהיה האופציה האחרונה שלי. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת T-BIRD או מישהו רוצה למכור לי אחד כזה, תכתבו לי למייל : michaelsko@bezeqint.net או תענו לי בפורום זה. תודה מראש, מיכאל.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by g-a-l,

הלכתי לברר לפני כמה ימים לגבי מחשב חדש שהלוח שלו הוא 965p ds3p הפקידה שאלה איזה זיכרון אני רוצה אמרתי 800 מגה הרץ היא דפקה לי מחיר לא מהעולם הזה,אבל אמרה משפט מעניין היא אמרה שלא כדאי לקנות 2 סטיקים של 800 מגה הרץ כי ברגע שאני יירצה לשדרג ולהוסיף עוד שני סטיקים של זיכרון 800 הרץ הלוח יפעיל אותם (2 מתוך ה4 סלוטים בלוח) בתדר 667 האם זה נכון ?? היא אמרה שכיום כל הלוחות הם ככה... אז לא כדאי לקנות 2 סטיקים של זיכרון 667 ו2 סטיקים של זיכרון עם 800 הרץ ובכך לחסוך קצת כסף ? ועוד שאלה האם ידוע על איזו שהיא אי תאימות לגבי הזיכרונות האלו של PQI http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6267 עם הלוח 965p ds3p כי הבנתי שיש בעיות עם הלוח של ג'גה בייט וזיכרונות PQI

• 3 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים