מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש מקום בארץ שאפשר להשיג ממנו I/O Shield Back Plate ללוח אם P67?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות שמוכרות?
-
- 13 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד amd athlon 64 x2 4000+ במהירות שעון של 2100 mhz מדוע בתוכנה everest הוא מראה לי 1004.4 mhz ? זה מראה כך מאז שהתקנתי vista ultimate אים זה משנה משהו תודה מראש לכל המגיבים משה!!!
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום חברים האם טמפרטורה של 45 מעלות ללוח במנוחה זה בסדר ? הדבר המוזר הוא שכאשר אני מפעיל את הEPU הלוח מבצע downclock למעבד ומגיע למצב שבו המעבד יותר קר מהציפסט המעבד 42 מעלות והציפסט ב45 מעלות. יש לצייין שאני משתמש בקרור של זלמן למעבד CNPS8000-OEM http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=CNPS8000-OEM&affiliate=zap
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח אם עם תושבת ל-i7 שתומך ב-triple channel. מה הדגם הזול ביותר שאני יכול למצוא לדרישה זו ומה מחירו? תודה רבה, נמרוד.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
-
וגם אם אפשר לדעת אם הלוח M תומך בצורב של SATA תודה
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כיצד ניתן לאבחן מעבד דפוק? מעבד שעובד באיכות ירודה, איטי.. לא עובד טוב בקיצור.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קבלתי 4 כרטיסי זיכרון של סמסונג עליהם רשום 1GB 2Rx8 PC2-5300U-555-12-E3 נראה לי שזה הדגם DDR2 1024MB 667MHZ CL5 מכירים איזשהו מדריך בנושא החלפת/הוספת זיכרון העניין הוא שאני לא יודעת אם מה שקבלתי מתאים למחשב שלי, עדיין לא פתחתי את המחשב לבדוק.. ובכלל אולי זה מסובך וכדאי לי לפנות לטכנאי מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני קונה מ-ksp בת"א את אחד המפרטים המצורפים... בהנחה שאני לוקח אינטל (לא מתכנן oc) ולא מוכן לקחת לוח abit, הייתם ממליצים על לי GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3, נכון? אבל ל-ksp אין אותו ב-rev 3.3 ולא נראה לי שהם מזמינים לפחות במחיר נורמאלי (את rev 2 הם מוכרים ב-750 ש"ח, לא מחיר שפוי)... אז זה מביא אותי להתלבטות הזו: GIGABYTE GA-965P-S3 Gigabyte GA-965P-DS3 ASUS P5B קחו שבחשבון ש-s3 משמעותית יותר זול מהשניים האחרים וביחד עם מבצע נקודתי מתקרב למחיר של ה-abit ib9. השאלות שלי הם: - איזה מהם עדיף? אני לא מתכנן oc. - למי יש את המוניטין הכי טוב: asus gigabyte או abit? - מה ההבדל בין ה-s3 ל-ds3, ומה ההבדל ב-rev1 לעומת 3.3 ב-ds3? ואם אני בכלל ייקח amd, לקחת asus m2n-e? תודה מראש. [a…
-
- 14 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט לHTPC ורציתי לדעת אם אחד מן הלוחות הנ"ל עדיף על השני מבחינת הביצועים בכלל ומבחינת איכות הסאונד בפרט. Asus M2N: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=340&l4=0&model=1340&modelmenu=1 Asus M2V: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=305&l4=0&model=1171&modelmenu=1 תודה מראש למגיבים!
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הוספתי זיכרון ואני מעוניין לבדוק אם הזיכרונות החדשים טובים
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום בין הצורך שלי להוריד את עלות המחשב ובין הצורך שלי לרכוש מחשב טוב עלתה השאלה איזה לוח לרכוש ? באחת החנויות אמרו לי שאם אני לא מתכננן שדרוג עתידי או אוברקלוק רצחני אני לא ארגיש בביצועי המחשב אם הלוח יהיה מבוסס שבב G31 או p43 או p35 או p45 . ז"א ללוח אין השפעה על המעבד, ותפקידו לתאם בין כל חלקי המחשב מבחינה זו כל הלוחות שווים . כמובן שאני יודע שהחנויות מנסות להיפטר ממלאים ישנים אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש משהו בדבריו. גמר חתימה טובה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום. אני ראיתי שני לוחות אם GA-EP35C-DS3R ו GA-P35C-DS3R אז רציתי לדעת מה ההבדל.. שמעתי שהE אומר משהו על חיסכון בחשמל אבל האם זה מפחית בדברים אחרים?זה אותו דבר מבחינת ביצועים והE פשוט מפחית את חשבון החשמל? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מתכוון לזיכרון המחשב. ועוד שאלה האם הזיכרונות של החברה SUPER TALENT 800MHZ טובים למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחבר מחשב amd athlon x2 245 am3 (כניראה AM3 אני חושב) עם איזה לוח אם של ג'יגה בייט. היה למחשב כרטיס זיכרון של קיסטונג 2gb ddr2 במהירות 800 מגה הרץ. הוספתי לו מהמחשב הישן שלי כרטיס זיכרון 2 gb של סאון גם כן אותה מהירות. ברגע ששניהם עובדים הביוס מדווח כי המהירות הינה 533 מגה הרץ. השאלה שלי למה זה קורה ואיך ניתן לפתור זאת?. אגב במחשב הקודם עם אותו סטיק 2gb של סאון עבד עוד כרטיס 1 gb גם של סאון והמהירות של שניהם הייתה 800 מגה הרץ. אגב הסתכלתי בביוס ובניגוד מוחלט לביוס של msi או של לוחות שתומכים במעבדים של אינטל לא ראיתי את התפריט שאחראי על אובר קלוק.,באס והיחס מה שמאוד מוזר לי. יכול להיות שזה בגלל שמדובר בשני חברות שונות? אולי cl? בכל אופן שאני יחזור לביתי אני ינ…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שרתי ה HP בידיעה מבוססים על מעבד מערכת NF4 PRO החדש. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21676 הערה: מה שקורה בתחום השרתים בין האתלון 64 לפנטיום 4 רק מחריף כאשר מדובר בסביבה מרובת מעבדים עקב חיבורי הייפר טרנספורט הישירים בין מעבדי האופטרון. ושיתקע למנהל האתר וליחצני אינטל בגרון. וכל זה ללא אזכור מחלת צריכת החשמל/פליטת החום האנושה של מעבדי הזיאון.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
תסתקלו לי במפרט רשום שם הכל אין לי OC הזיכרון על 166 וראיתי באתר של CORSAIR שיש לי תזמונים של 2-2-2 1T איך אני קובע את זה? כי הלכתי לאיבוד בBOIS בגלל יותר מדי אפשרויות אז מה לשנות שם? תודה לכל העונים!!!!!!!!!!!!!!! ;D
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם יש לי כרגע פנטיום 3 - 800 בעסק(משרד) ונמאס לי ממנו מעבד-לוח-זכרונות ישנים ואני מעוניין לבנות מחשב חדש. הבעיה היא כזאת ! בניתי מחשב בעלות מינימלית של לוח+מעבד ( 462 ) ויצא לי בין 600-800 ש"ח השאלה היא אם לא עדיף להשקיע טיפה יותר ולקנות לוח 754 עם מעבד של 64 ביט ? כי טווח ההפרשים נמוך מאוד. ( 300 - 400 ש"ח ). הבאסה היא שהבנתי מיבואן שאני עובד איתו שהלוחות של AMD 754 לא דואלים ! . *דרך אגב הלוח של ECS עם השבב NFORCE2 הוא כן דואלי. מה לעשות ? לקנות את הלוח המתקדם 754 או שעדיף להישאר ב 462 ? עם לוח שהוא דואלי ?. ***היבואן שאני עובד איתו הציע לי לוח ל 754 ב 99 $ של ABIT ------> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB018# אם אפשר חוות דעת על…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE דגם:G31M-ES2L ויש לו אפשרות לשינוי מסך הביוס באמצעות התוכנה FACE WIZARD של GIGABYTE. אני שיניתי את מסך הביוס אבל הבעיה שלא שמרתי את המסך המקורי והאורגינל של ביוס\מחשב. אני ניסתי למחוק את התוכנה אבל זה לא עוזזר למה כי את התמונה זה שולח לביוס. בקיצור אני רוצה שחזור או משהו של התמונה. ד"א שחזור של ביוס לא עוזר, אם כן צריך ממש למחוק אותו ולקבל מהביוס למקרה חירום(יש ללוח אם DUAL BIOS
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
חבר'ה amd הפסיקה לייצר את'לון לסוקט 754? תודה!
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שמתי לב שבכל הלוחות אם החדשים אין את היציאות האלה, מה עושים אם אני צריך אותן? LTP - למסך LCD COM - לשלט. האם יש איזה כרטיס PCI שיש בו את היציאות האלה? אם כן אז אם אפשר קישור בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הענקית מקוריאה מכריזה היום על פתיחת פסי הייצור שיפיקו שבבי זיכרון DDR4 בתהליך היצור המתקדם בעולם נראה כי ההשקעה במחקר ועלויות הפיתוח נותנות לסמסונג פור בזינוק. הענקית מקוריאה הכריזה היום על פתיחה של פסי יצור חדשים לשבבי זיכרון RAM מסוג DDR4. זיכרון זה, שהחל לצבור תצואה לאחרונה בשל דור מעבדי סקיילייק של אינטל לשוק הביתי מקבל חיזוק בדמות תוספת פסי יצור והקטנת תהליכים. גם הפעם המעבר הוא דרמטי. הירידה נעשית מתהליך של 20 ננומטרים לכזה של 10 ננומטרים בלבד. תהליך 20 הננומטרים החל אצל סמסונג עוד בשנת 2014 והוא ליווה את אחרונה שבבי ה-DDR3 וראשוני DDR4. את פסי היצור של תהליך 10 ננומטרים יתפסו שבבי DDR4 באופן בלעדי. מקלות 16GB ב-10 ננומטרים – תהליך היצור המתקדם …
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-