מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
זה בעיקרון מה שחשוב לי שיהיה. לגבי הבנייה שלו והביוס הבנתי שהוא צריך שידרוג. האם הביוס שודרג כבר? או שעדיין לא? יש המלצות ללוחות אם אחרים בטווח המחירים שלו?
-
- 10 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי (אני לא בטוח אם זה צריך להיות פה או במפרטים), המחשב שלי בן ה5 שנים כבר בקושי מתפקד. הוא פנטיום 4 2.26, 512 מגה זכרון RDRAM. אני מניח שהבעיה העיקרית היא הזכרון, ובגלל המחיר של RDRAM, אני חושב להחליף את הלוח (ואיתו את המעבד). המחשב משמש לכתיבת עבודות, גלישה באינטרנט, צפיה בסדרות דרך הטלויזיה ומקסימום פיפא לעתים רחוקות. אם מישהו יוכל להמליץ לי על מעבד, לוח אם וזכרון (לא יודע אם צריך 1 ג'יגה או 2, אני לא רואה סיבה להעביר את המחשב הזה לויסטה אי פעם) שיתאים לשימושים האלה אני מאד אודה לו\לה. אגב, יש בו כרטיס מסך Geforce 5700. אני לא בטוח לגבי החיבור שלו, אבל נראה לי שזה AGP
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-
-
-
בוקר טוב אנשים אתמול הלך לי הלוח הדגול של GIGABYTE GAK8N51GMF אני מעוניין לרכוש לוח אם חדש לSOCKET754 אשר לא נופל מהGA-K8N51GMF הוא חייב להכיל תמיכה בAMD ATHLON 64 3000+ VENICE E6 2.0GHZ 90NN וכמו כן גם בPCI EXPRESS X16 ולפחות שיהיו שם 2 סלוטים לזיכרון מומלץ 3 תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני חושד שמשהו "לא תקין" עם המעבד שלי....אני מקבל ב3dmark06 ציון של 2803 כאשר 741 מתוכם של המעבד. המעבד שלי הוא amd 64 3000, בלי אוברקלוק. יש למישהו פה מעבד דומה? מה הציון?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הלוח MSI RC410M-L תומך במעבדי קונרו כדוגמאת E4300?
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם ההבדלים מורגשים ? , מה ההבדל בביצועים באחוזים ?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
היי, קניתי מחשב חדש (ראו פרופיל) ואני מנסה לעשות "ENABLE RAID" בביוס. הבעיה שזה לא מראה אפשרות כזו, רק "DISABLED" או AHCI" מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לא הגיוני, אני קניתי את הזיכרונות האלה שהם 4-4-4-12 800MHZ ובCPU-Z רשום שהם 400 MHZ. אולי אני צריך לסדר משהו בביוס?
-
- 14 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח asus P5N32-SLI Premium/WiFi-AP כי יש בו כל מה שאני רוצה, אבל הוא מבוסס על הצ'יפ סט הישן nforce 590... האם כדאי לקנות אותו?
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
יש לי במחשב 4 זכרונות של 256 DDR יש לי שלושה מהם אותו סוג כרטיס ואחד שונה אני לא יודע אם זה גורם לי לבעיות במחשב (מסכים כחולים) אני בודק את העניין אבל בכל מקרה אני רוצה להרחיב את הזכרונות שאחד מהם יהיה ג'יגה של חברה אחרת קינגסטון רציתי לדעת אם זה יגרום לי לבעיות שכל שאר הזכרונות 256 ואחד ג'יגה. חשוב לציין שבדקי קודם אם הזיכרון עובד טוב בלוח אם שלי ע"י טבלה שחברת הלוח הכינה http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=568&maincat_no=1 הטבלה למטה רשום שם שקינגסטון עובד טוב אבל לא רשום על זיכרון אחד שהוא ג'יגה רשום על 512\256
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
-
לוח אם ללא מעבד מה קורה לו?. שאין מעבד ומדליקים? הוא לא מגיב? . מעבד על הלוח אם בלי קירור מה יכול לקרות ? . תודה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם של ASUS שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת. אני אישית לא הצלחתי למצוא. אם מישהו יודע שקיים כזה (ושהוא נמכר בארץ) או שעומד לצאת לוח כזה, אני אשמח אם תגידו.
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon XP 3200+ על לוח Abit Nforce nf7 ואני רוצה לשדרג את המעבד האם ה socket בלוח הזה תומך במעבדי 64 או במעבדי AMD כפולי ליבה? האם ניתן לשדרג למשהו יותר טוב בלי להחליף את ה MB?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי! יש לי כרטיס מסך AGP דיסק קשיח IDE 40 ג'יגה צורב,זיכרון DDR רגיל נראה לי 400 כך הוא נקרא. אני צריך שתציעו לי מעבד ולוח אם ב-550 פנטיום 4. תודה
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שואל שאלה זו על "סביר להניח" וכמובן שלא על בטוח. אני מעוניין לקנות בקרוב לוח אם מתוצרת ASUS M2N-E ורציתי לדעת אם לפי דעתכם\לפי מה שקראתם הK10 או המעבד החדש שיצא של AMD יפעל עליו? אני פשוט מעוניין לשדרג את המחשב שלי אבל לא בכזה לחץ. כלומר, אם יסתבר שעוד כחצי שנה ייצא K10 ולא יתאים ללוח אם שלי -> כלומר, קניתי לשווא לוח אם אז אני יתעצבן הרבה יותר מאשר אם אני יקנה עוד חצי שנה את הלוח אם והמעבד יעלה עליו. לכן, אשמח לדעת אם הK10 ייכנס היטב בASUS M2N-E \ אם זו שאלה שאין עליה תשובה עד עכשיו\ מה אתם חושבים. לדעתי, שאלת כאלו וכאלו נשאלו כבר ולכן צריך לנעוץ כאן יותר נושאים חשובים ולשדרג את מדור ה"מפרטים המומלצים" כי כרגע עושה רושם שכול יום שואלים את אותה שאלה…
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכם, בשבוע הקרוב אני מתכנן קניה של מחשב חדש, ובהתחלה הייתי סגור על הלוח 965P-DS3 של GIGABYTE. לאחר זמן מה ראיתי שיש 2 דגמים נוספים של אותו לוח - revision 2.0 ו-revision 3.3. לפי ההשוואה שלי בין 3 הדגמים, ולפי מה שקראתי בפורום הזה, אין הבדלים משמעותיים בין הלוחות, מלבד שינוי בדגם כרטיס הקול, והיכולת של ה-revision 3.3 לתמוך במעבדים של 1333Mhz (מה שגם אמור להתקבל ע"י עדכון ביוס ?). אני מתכנן קניה ב-KSP ולהם יש רק את דגם ה-revision 1.0 או ה-revision 2.0 כאשר ההבדל במחיר ביניהם עומד על 130 שקל בערך, שזה לא מעט כסף בשביל רכיב בודד - לגביי ה-revision 3.3 נאמר לי שכרגע הם לא מתכננים למכור אותו אלא רק את 2 הדגמים 1.0 ו-2.0. האם יש טעם להתעקש על ה-revision 3.3 ואפילו לשקול לק…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי עקב התגובות פה בפורום הבנתי שאני חייב לקנות מעבד חדש אז קניתי את AMD Athlon 64 X2 4200 Dual Core - 2.2 GHz - Tray - 512KB x2 Cache - Socket 939 יום ראשון הוא אצלי בתיבת דואר ! . מחנות PLONTER ! ! עכשיו השאלות ! : הוא יעבוד טוב עם המערכת שלי ? מפרט בצד . האם אני ירגיש הבדל ? . אני יכול לשים את המעבד רגיל נכון ? אין לו ליבות באמצע או משהו כמו INTEL זה כמו AMD הישן שלי 939 .. פשוט למרוח משחה טרמית על כל גב המעבד.. ולשים עליו תHEATSTINK
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר לוחות אם ספציפיים ולא מצליח להחליט על מה ללכת הדרישות שלי מהלוח הן חיבור ide(אחד) וכל הפיצ'רים של 965 אני משחק במחשב ועושה עריכות וידאו כגון AVID וכו' מעבד חשבתי על ה e6300(או המחליף החדש שלו) זכרונות זה 2 ג'יגה של קינגסטון ועכשיו אני מתלבט על הלוח אם gigabyte 965p s3 asus p5b abit ib9 abit ab9 abit ab9 pro
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי ניסיון עבר טוב מאוד עם EBAY בנוגע למרצ'נדייז אחר, אבל מעולם לא התנסיתי ברכישת זכרונות, ובערך כזה: קישור למוצר המוכר עדיין לא POWER SELLER אבל יש לו פידבקים חיוביים. ואם אזמין, האם מס הכנסה יכנס שוב לעניין? הוא כבר גבה עליי מס בהזמנה פעם של 110 דולר. ראוי לציין, הסטיקים האלה נמכרים בארץ בסביבות ה 1300 שקל.
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ראיתי במבחן ביצואים שה-4400 יותר חזק מה-6320. איך זה יכול להיות? ה-6320 עולה יותר, ובעל זיכרון מטמון ו-fsb גדול יותר. מה זה fsp ועד כמה הוא משפיע ועד כמה זיכרון המטמון משפיע? אני מדבר על ביצועים בסטוק. האם אכן כדאי לקנות את ה-4400 ולא את ה-6320? ואם אחרי הירידת מחירים מחירים ה-e6600 יגיע לסביבות ה-1300 שקל, שווה להשקיע עוד קצת ולקחת אותו? או אולי בכלל להשקיע ב-6420?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כיום יש בלוח יש 2 סטיקים של 512 מגה DDR 400 . האם ניתן להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה כל אחד במהירות 667 ?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
התקציב הוא 8500ש"ח למחשב, האם כדי להשקיע ב6000+ ולחרוג מהתקציב או ללכת על ה5600 ולהישאר בתקציב המקורי. לא מתכונן OC חנות מועדפת - IQPC אני שואל כי שמעתי שה300ש"ח הפרש בינהם אינו משמעותי למשחקים...אז אני שואל אותכם? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-