עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Yehudaa,

קניתי את הלוח הנ"ל והמחשב לא עבד - החזרתי לחנות לממש אחריות והתברר שיש בעיה נפוצה עם הלוח הנ"ל וגיגהבייט נתנה הוראה להחזיר את כל הלוחות של ה 945g-s2 . אני יקבל את ה 945g-s3 חדש ללא תוספת תשלום.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  2. תחנת עבודה חדשה של HP שמבוססת על גרסת ה PRO של ה NF4, עם שני שקעי 940 פין ושני שקעי הרחבה ל PCI-E שכל אחד מהם עם 16 מסלולים כולל תמיכה כמובן ב SLI. בקיצור מכונת החלומות למהנדס/יוצר תוכן 3D או וידאו, למחשב ספק כח של 700W. מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=21253 קשור לדף המוצר באתר היצרן: http://www.hp.com/workstations/pws/xw9300/specs.html הערה: מן הסתם יתמוך גם בכפולי ליבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  3. דגם ה-2920X בעל 12 הליבות של AMD זוכה לביקורות מחמיאות ברשת, כשלצידו גם ה-2970WX החדש בן 24 הליבות ומצב פעולה חדש בשם Dynamic Local Mode לכתבה

4. Started by michaelsko,

שלום, אני רוצה לעשות משהו עם הלוח אם הישן שלי (AOPEN AK33) ולכן אני מחפש מעבד מסוג Athlon ThunderBird במהירות כלשהי, עדיף בסביבות 1.4G או קצת פחות. ראיתי שניתן לקנות DURON 1.3G אך אני רוצה שזאת תהיה האופציה האחרונה שלי. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת T-BIRD או מישהו רוצה למכור לי אחד כזה, תכתבו לי למייל : michaelsko@bezeqint.net או תענו לי בפורום זה. תודה מראש, מיכאל.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by tiger18,

איזה מעבד יותר טוב? יותר מהיר? לE8500 יש אפשרות לספק 3.15 GHZ? איזה מעבד בין השנים מהיר יותר? מה פחות מתחמם?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by DesGenT,

is there a mother with PCI express 2.0 +SLi for two video cards for nvidia if not are there going to be with and if yes then when??? tnx for answering

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by BHXHO2,

יש לי לוח אם של Gigabyte 8i945pg אני רוצה לשים לו מעבד של קורנו e6600 העם יש איזה דרך לגרום לו לתמוך במעבד תודה ניסים עוד שאלה קטנה מה ההבדל בין tray ל box במעבדים

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  8. היה לי פעם לוח של gigabyte שאני לא זוכר איזה דגם הוא, הייתה אפשרות בהדלקה, לפני שמערכת ההפעלה עולה ללחוץ על מקש Esc ואז הייתי מקבל חלון ממנו אני בוחר מאיזה מקור לעשות BOOT, היה מאוד שימושי עכשיו יש לי לוח דגם GA-EP45-DS3L ואין את האפשרות הזו או שאני לא מוצא אותה. בשביל לבחור מקור BOOT צריך להיכנס להגדרות BIOS ושם לשנות בהתאם. יש אפשרות להוסיף אותה באיזה עדכון BIOS או שהיא לא קיימת בלוח הזה? http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/foxconn-bloodrage/boot_menu.png ככה נראה החלון

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by Trumpeldor,

שלום, אני מנסה לברר איך ניתן לשדרג זיכרון למחשב שרת DELL T5500 המחשב בקונפיגורציה שלי שני מעבדי XEON והזיכרון הוא Triple channel ניסיתי להבין מהמסמך הזה של דל האם ניתן להתקין לו 16GB או 18GB http://support.dell.com/support/edocs/systems/wsT5500/en/SM/a_mem.htm ולא בדיוק הבנתי... כרגע יש למחשב 12GB בסידור שהומלץ במסמך 3בDIMM ו 3בRiserDIMM האם קונפיגורציה שאינה מומלצת תפגע בביצועי המחשב ?

10. היי אנשים עברתי על כמה לוחות אם והבחנתי שבכמה וכמה לוחות Micro ATX נראה שבפנאל האחורי מופיעה יציאת PS/2 בודדה. עיתים מצויין שהיא לעכבר ועיתים מקלדת. מצד שני, ראיתי שכמה לוחות כאלה דווקא הומלצו לאנשים בעלי תקציב נמוך ואיתם המליצו על מקלדת ועכבר בסיסיים וזולים כלומר חוטיים. עקב כך אני מניחה שבדרך כלשהי ניתן לחבר ללוחות אלה עכבר ומקלדת חוטים ואני תוהה כיצד וכן תוהה אם אותה דרך פוגמת בצורה כלשהי בביצועי המקלדת / עכבר. אודה להסבר. דוגמה - לוח GIGABYTE GA-MA74GM-S2H המומלץ כעת במדור מפרטים מומלצים http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133215&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 יחד עם המלצה על מקלדת+עכבר פשוטים. ניתן לראות במפרט שלו באתר הייצרן שמצוי…

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת איזה מהירות זיכרון היא האידיאלית למעבדי הקונרו החדשים האם זיכרון במהירות 800 יוציא את המיטב המעבד\ או שעדיף זיכרון מהיר יותר אולי אפילו 1066 אני מדבר על המעבדים העליונים בסידה בבאסים של 1066 תודה מראש

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by MOTI_YOSEF,

יש לי לוח יחסית ישן AM2 ומעבד 4200 חשבתי לשדרג אותו ל 6400 ב 500 ש"ח מה אתם אומרים ? או שזה לא שווה את המחיר ?

13. Started by RETMIX,

בכמה אחוזים זיכרון DDR2 CL4 יותר מהיר מ-DDR2 CL5 ?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  14. :-[ חברי הטוב איתמר הוא בעל המחשב הבא: AMD 1800 לוח אם של Asus A7m266 ביוס מעודכן של 1.004A עם זכרון של 256 המוגדר 2.5X3X3 עם Geforce 4 4200 TI 128MB AGP X8 HD IBM 80GB DVD TOSHIBA כרטיס רשת 3COM לפני שעה רכש זיכרון חדש של 512MB של Micron. לאחר החדרת הזיכרון המחשב עלה וכשמגיע לחלון שלפני חחיפוש הBoot Device הוא קופא וניתקע. כמובן שהוציא את הזכרון, ואותה תגובה. הוציא את כל הכרטיסים והHD ועדיין אותה תופעה. איפס הגדרות של הביוס, אותה תופעה. הוא בן 25 והוא בוכה כרגע בטלפון!!! הצילו!!! עזרו לו (למרות שיש לו Geforce 4 4200TI 128MB!)

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by ha,

אני רוצה להרכיב לי מחשב חדש ולבצע לו המהרה. נראה לי כי אעבוד עם ה - Q6600 החדש אבל כשחיפשתי לוח אם שיתמוך בו, ראיתי שאני לא מבין מספיק. המחשב החדש לא ישמש למשחקים אלא לעבודת תיכנות (וקצת ווידאו), ויעבוד עם XP חשבתי על - Q6600 + OC 2*1GB DDR2 ספק טוב של 500W קירור שלArctic 1. איזה לוח אם כדאי לקנות בתקציב של 1000-1300? הייתי רוצה משהו שיתמוך ב OC מכובד אבל לא פראי וב RAID 5, חשבתי בהתחלה על P5KE או ASUS P5K אבל קראתי כאן שהוא גורם בעיות בשימוש ב RAID 5 2. מה עדיף, זיכרונות של 633 או 800? - Q6600 (דרך אגב, אני רואה שיש המון שאלות בנוגע ל Q6600 + לוחות אם + OC בזמן האחרון, לא כדאי לרכז את כולם במקום אחד?)

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  16. Started by tranquil,

שלום , יש לי מחשב דיי ישן (PIII - 733 ) עם לוח אם INTEL VANCOUVER VC820 . הלוח תומך בזכרונות RDRAM . כרגע מותקן RIMM אחד של SAMSUNG - PC700 Memory Module Properties Module NameSamsung KMMR16R 88AC1-RK7 Module Size128 MB (8 devices, 32 banks) Module TypeRIMM Module Memory TypeRDRAM Memory SpeedPC714 (357 MHz) Module Width16 bit Module Voltage2.5 V שאלתי היא , האם אפשר להתקין ב BANK השני מודול נוסף של RDRAM PC800 ? ועוד שאלות : 1.איפה אפשר להשיג זכרונות RDRAM לא במחיר מטורף ? 2.האם הוספה של 128 זכרון תתרום משמעותית למהירות וביצועי המחשב (XP ). 3. האם התקנה של WINDOWS 2000 תעזור במקרה זה לביצועים ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by lirancoh85,

חוות דעת ללוח אם טוב שמתאים ל 6600 וגם שיתאים למעבדי מרובעי ליבה לעתיד..... אם תוכלו לתת לי 2 דגמים אז זה יהיה מצויין תקציב: 700-900

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  18. Started by GeForce,

ברשותי הלוח הנ"ל: http://www.motherboard.cz/mb/chaintech/9VJL3.htm יש עליו זכרון 512MB DDR בסטיק אחד. יש לי עוד מקום פנוי לזכרון. כמה אני יכול עוד להוסיף?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by omrij,

טוב, נתקלתי בבעיה הזאת כבר יותר מדי פעמים והייתי רוצה לדעת אם למישהו יש פתרון בשבילי: כבר כמה פעמים קרה לי שפירקתי גוף קירור ממעבד וכשהוא יצא המעבד "נשלף" ביחד איתו ובגלל זה התעקמו פינים. בכל הפעמים לקח לי מלא זמן ליישר את הפינים המעבד כאילו נדבק לגוף קירור בגלל המשחה הטרמית (השתמשתי בכמה גופי קירור וכמה משחות שונות) איך מונעים את זה?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  20. אני זקוק לעזרה בבחירת לוח אם למעבד 3550 ללא OC. חיפשתי כל מיני לוחות ובחרתי את הלוח הזה של ג'יגהבייט: Gigabyte GA-Z77X-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET הלוח הנ"ל עולה באיזור ה-800 ש"ח. יקר יחסית. העניין הוא שאני לא בטוח שהלוח הזה מיועד למשתמשים כמוני שלא מתכוונים לעשות OC או מערכי כרטיסים וכדו'. המפרט שלי הולך להיראות בערך כך: Intel Ivy Bridge Core i5 3550 G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24 Club3D nVIDIA GeForce GTX 260 (216 Processor Cores) 896MB DDR3 PCIe Crucial SSD M4 Sata3 120GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm - שני כוננים כאלו LG GH24 GH24NS90 SATA x24 Scythe Mugen 3 Rev B SCMG3100 SeaSonic S12II B…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  21. Started by Nirro,

AMD ממליצה על ה- Best Gaming PC שלה עם Core2 חחח :lol: http://ati.amd.com/technology/crossfire/promotions.html מקור : http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35329

22. Started by 1900GT,

שלום, המליצו לי על המפרט הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1602 כל הרכיבים נראים בסדר . רק לגבי הלוח אם אין לי מושג. מישהו יכול לתת חוות דעת לגביו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by k-o-b-y,

אני רוצה זיכרון עם ביצועים טובים וקירור, אני חשבתי ללכת על OCZ DDR 256MB PC2700 Rev 3.2 Performance איך הם? בקשר לאוברקלוקינג: לא נראה לי שאני אעשה, ועם כן אז ממש קטן

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  24. Started by gogober,

יש לי קונקטור כפי שמתואר בתמונה האם ניתן להוציא את הגיד שנמצא בצד(בצבע הירוק) ולהעביר אותו למקום הריק האמצעי (למקום שהחץ מראה)? [glow=red,2,300]תודה לעונים[/glow] [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש, ולא כל כך ברור לי הנושא של מעבד גרפי embedded. לוח האם שבחרתי כרגע הוא ASUS P8H61-M LE, שיש בו מעבד גרפי embedded (קישור). ובחרתי במעבד i3 2020 שגם במפרט שלו רשום שיש לו רכיב גרפי (קישור). 1. אני לא כל כך מבין איך זה עובד, אשמח אם תוכלו להסביר/להפנות אותי להסבר על זה. בפרט, מה החלוקה בין הרכיב במעבד לרכיב בלוח אם (מה כל אחד עושה), ומה הרכיב המתאים לו בכרטיס גרפי חיצוני? 2. מטרת המחשב היא לאיטרנט, תוכנות אופיס, תכנות, וצפייה בסרטים. לכן, התכנון שלי הוא לקחת את הרכיבים שציינתי, כלומר רכיב גרפי embedded, כי זה אמור להספיק. במקרה שאצטרך משהו יותר רציני, אוכל לבטל את הכרטיס הגרפי ה embedded ולקנות חיצוני. האם זה באמת אפשרי בלוח האם שבחרתי (לקנות חיצוני ולהשת…

• 6 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים