עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kill_b7,

משקולים כלכליים אני לא יכול לשדרג את כל המערכת שלי אלא חלק ממנה עד השנה הבאה לפחות. אני מחפש לוח אם שתומך במעבד שלי P4(סוקט 478) ומאוד כדי עם DDR2. בעיקרון לוח שמספק את זה ולא עובר את ה450-500 שח. חיפשתי קצת ומצאתי 2 דגמים נחמדים: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5977 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=P4I65G&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE השאלה אם שניהם יתאימו והאם יש לכם המלצות אחרות. אני אשמח לקבל כל טיפ אפשרי

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by hmickey,

לוח GA-G31M-S2L - במפרט שבספר רשום שהלוח תומך בזכרונות 667 ו-800 מגה"צ, עם הערה: "עיין באתלר לבדוק את הנתונים האחרונים בקשר לתמיכה בזכרונות". באתר של החברה כתבו שהלוח תומך גם בזכרונות של 1066 מגה"צ עם OC. השאלה שלי היא: האם הם מתכוונים לאוברקלוקינג דרך הביוס במסגרת אוברקלוקינג כללי, או שקיימית אפשרות של שדרוג הלוח (אולי ע"י החלפת רכיב כלשהו: צ'יפ, ג'אמפר וכדו'). שאלתי נובעת מכך שבין היתר, יש לךי זכרונות של 1066 מגה"צ שהלוח מזהה כ-800 בלבד. דהיינו, אני יכול להעלות את תדר הזכרונות ל-1066 בביוס ללא חשש?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by lipa,

יש לי כרגע 2X256 ואני רוצה להוסיף עוד 512M זכרון האם יש יתרונות משמעותים ל-2X512 ? (בהנחה , ש-4X256 יהיו מאותו יצרן ואותם תיזמונים )

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by amir77a,

אני הולך לרכוש זיכרון של 1 ג'יגה DDR 3200 - 400MHz - כנראה שארכוש 2*512 מגה. אני לא מתכנן כנראה לבצע O/C. אבל ביצועים מהירים חשובים לי. הכל מיועד ללוח אם MSI Neo 2 - i865PE כמה שאלות: 1. מה ההבדל ביןDual Channel ל-Single Channel? האם לראשון יתרון ביצועים. 2. האם שווה להשקיע בזכרון שעובד ב-CAS2 במקום הרגילים שרובם עובדים ב-CAS2.5 ? הפרש המחירים כאן 130 ש"ח האם שווה? 3. האם לוח האם תומך בזכרונות מהירים יותר? 4. האם זיכרון של Geil כגון Golden Dragon נותן תמורה טובה לכסף? תודה.

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by Zambar,

אחר צהריים טובים, לאחרונה הזמנתי מחשב חדש (הוזמן מ SkyPC אם זה עוזר למישהו) ובו הלוח Gigabyte GA P55A-UD3 , ואז התברר לי שכאשר מחברים אליו התקן SATA3 או USB3 , "מהירות" התקן ה- PCIe שלו יורדת מ- X16 ל- X8. (ניסוח גרוע אבל עדיין...) המחשב עוד לא הגיע, אז אני מעדיף לשנות לוח אם ולא להתקע עם העניין הזה אחר כך. מחפש לוח אם באותה הרמה (ז"א, עם כל עסק התמיכה ב- USB 3, SATA3 ו DDR3 ועם עדיפות לתמיכה ב dual channel), אותו תקציב בערך (מצויין בכותרת), למחשב שמיועד בעיקר למשחקים וקרוב לוודאי שללא אוברקלוק. וכמובן, בלי הבעיה המצויינת לעיל. בתודה מראש!

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by MODI,

ואם אפשר קישורים בנועה KSP פנדה וכו.....

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לשדרג זיכרון ומעוניין לשמוע את דעתכם/המלצותייכם. כרגע אני עם 256 MB / DDR 333 של סמסונג. אני רוצה לרכוש 1GB (2 סטיקים של 512, DDR400). המעבד ולוח האם הם : AMD XP2000, ASUS A7N8X DELUXE 1. האם המעבד הנ"ל "ייהנה" בכלל מה- dual channel ? 2. האם ניתן להפעיל את הזכרון ב - 400Mhz (הלוח, לדעתי הוא 333FSB)? 3. האם מישהו יכול להמליץ לי על זכרון טוב ומתאים? כרגע המועמד הוא Corsair XMS3200 2-3-3-6 ב - 400, ו 2-2-2-6 ב-333 תודה.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  8. לקחתי מחשב של לקוח הרצתי עליו את תוכנת האברסט ורשום כך : זאת אומרת שהבקר של הזכרון שנמצא על הלוח תומך במעבר של עד גי'גה נתונים לשניה ? ועוד שאלה בצבא לימדו אותי שאם לוקחים לוח דואלי של באס 800 ושמים לו 2 זכרונות DDR 400 אז הלוח מנצל את כל ה 800 MHZ והזכרונות עובדים בתדר של 800 זה נכון ? ואם שמים זכרון אחד אז הלוח עובד במהירות של 400. עכשיו עוד משהו הבנתי שכדי לקבל מהירות לשניה צריך לחלק ב 8 זה כולל גם את מהירות הבקר של הדיסקים הקשיחים ? 133 , 150 וכו'... דרך אגב בהנחה וזה נכון וחיבור של שני DDR 400 בלוח דואלי של 800 גורם ללוח לעבוד בתדר מלא של 800 MHZ אז גם מהירות הבקר עולה ב 10 - 15 אחוז ? למשל מ 4 גי'גה ( 4000 MB ) - ל 4.6 ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  9. אנשים טובים, עזרתכם דרושה. קודם כל אודה ואתוודה, אני לא מבין דבר וחצי דבר בזכרונות שמסתובבים בשוק היום. אני צריך המלצה לזיכרונות לפי הדרישות הבאות: - DDR2 - נפח של 4 ג'יגה (על הלוח יש מקום ל-4 סטיקים), לא משנה באיזו תצורה. - יעבדו היטב (מבחינת מהירות) עם .Q6600 - ייתכן מאוד שיבוצע להם OC. - התקציב כרגע אינו שיקול משמעותי. - משהו אחרון: אני מעדיך לרכוש ב-IQPC, אז אם תוכלו להמליץ על זיכרונות משם, אודה לכם מאוד. תודה רבה לכל המוכן לעזור. יום נעים.

• 12 תגובות
    • 729 צפיות
  10. למה הם נעצרו ב 3.73 Ghz? הם הרי אמורים להכפיל את המהירות שלהם כל חצי שנה לא? מה בכלל קורה בשוק המעבדים בשנתיים האחרונות? [לי יש מעבד פנטיום 4 עם 2 Ghz]

• 13 תגובות
    • 729 צפיות
  11. אתמול אני הלכתי לחנות מחשבים והתייעצתי עם המוכר (בקשר למחשב) והוא אמר לי שלא כדאי לי לקחת את המעבד 3000+ 64 AMD Athlon בגלל שצריך בשבילו ווינדוס מיוחד שעדיין לא יצא בארץ וגם יהיה לי איתו בעיות בתוכנות הכי בסיסיות אפילו, עד שיתחילו להוציא תוכנות הצורכות 64 ביט. אז השאלה שלי אם זה נכון ואם באמת לא כדאי לי ללכת ה המעבד הזה, כי אם אני לא הולך עליו אני הולך על ה-P4 2.8Ghz תודה לעונים..........זה חשוב ודחוף כי אני רוצה כבר להזמין מחשב!!!!!!

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  12. קניתי לפני שבועיים או 3 שבועות מעבד פרסקוט 2.8 ואני רוצה עכשיו להחליף אותו למעבד 2.8 512 הדגם היותר ישן נורתווד משהו כזה עכשיו אני רוצה לדעת אם אני עדיין יכול להחליף אותו למעבד אחר בבקשה תנו לי כמה תגובות!

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by CreativeX,

בסדר, הצלחתי לבדוק את תזמוני הזכרונות, ואני די בטוח שיש לי בעיה, הזכרונות פועלים בכלל בCas 2.5, שהם אמורים לפעול ב2, וכל פעם שאני מוריד אז המחשב נשאר ממש לא יציב, ובדרך כלל הwindows לא עולה. התזמונים של הזכרונות שלי הם 2.5-4-4-8, ואני יודע שזה תזמונים גבוהים וזכרונות כמו שלי אמרוים לפעול תזמונים נמוכים בהרבה.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by YI572,

שלום לכולם אני ממש לקראת קניית מחשב חדש ( מבוסס על I5 ) ונישארה לי דילמה קטנה לגבי הלוח אם. איזה עדיף? הג'יגה בייט UD2: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3165 או ה US3L: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3168 השוואה באתר של GB: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=3168,3165 מה ההבדל בין ה MATX ל ATX? ( חוץ מגודל? ) יש לוח אחר שעדיף ב 600 ש"ח ( פחות או יותר )? אני לא בטוח לגבי אם הוא יעבור OC, נכון להיום אין כ"כ זמן לזה ( צבא ) אבל לא רוצה לשלול את האופציה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. אני זקוק לעזרה בבחירת לוח אם למעבד 3550 ללא OC. חיפשתי כל מיני לוחות ובחרתי את הלוח הזה של ג'יגהבייט: Gigabyte GA-Z77X-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET הלוח הנ"ל עולה באיזור ה-800 ש"ח. יקר יחסית. העניין הוא שאני לא בטוח שהלוח הזה מיועד למשתמשים כמוני שלא מתכוונים לעשות OC או מערכי כרטיסים וכדו'. המפרט שלי הולך להיראות בערך כך: Intel Ivy Bridge Core i5 3550 G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24 Club3D nVIDIA GeForce GTX 260 (216 Processor Cores) 896MB DDR3 PCIe Crucial SSD M4 Sata3 120GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm - שני כוננים כאלו LG GH24 GH24NS90 SATA x24 Scythe Mugen 3 Rev B SCMG3100 SeaSonic S12II B…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  16. שלום - מתלבט בין 2 לוחות אם באותו תקציב ואותו צ'יפסט - g31 - איזה מהם עדיף ? asus p5kpl-cm http://www.skypc.co.il/pl_product~31144~10~0.htm msi g31m3-l http://www.skypc.co.il/pl_product~MB-G31M3L~10~0.htm איזה מהם עדיף ? שאלה נוספת - אני לא זקוק לכרטיס מסך המובנה ולצרכיי מספיק p31 - למה הם יותר יקרים מה-g31 ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by pizzaguy,

מה שבכותרת... עשיתי חיפוש ולא מצאתי

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  18. הלוח שיש לי עכשיו הלך ועל הסוקט רשום 423 אז שיהיה מתאים ועוד משהו שיהיה כרטיס מסך מובנה בבקשה כמה שיותר זול

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by arkadur,

אני מעוניין להרכיב מערכת חדשה עבורי, ואני מתלבט לא מעט זמן איזה לוח לקחת בהתחלה, סימנתי את הSLI LE והקלאספייד של EVGA (למרות ההפרשים הגבוהים - לא הגעתי להכרעה אם התוספת שווה את ההשקעה) לאחרונה, שמתי עין גם על הUD7 שמציע לא מעט פיצ'רים שצדו את עיני. אני מחפש לוח עם פוטנציאל OC גבוה. חיבורי SATA לרוב. ואפשרות למערך כרטיסי מסך, וכל דבר נוסף יתקבל בברכה. אני פתוח להצעות נוספות. כמו כן, האם יש כבר סטפינג מוצלח עבור הI7 930? הוא שווה את תוספת הכסף, או שמא עדיף להשאר עם ה920?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  20. Started by fire15,

איזה תזמוני זיכרון הם הכי אגרסיבים?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  21. שלום יש לי זכרונות של GEIL Value איך אני יכול לדעת איזה צ'יפים יש בהם?! :\ ניסיתי באברסט אבל לא רשום שם

• 12 תגובות
    • 729 צפיות
  22. הבעיה היא במדידת טמפרטורת המעבד המעבד הוא C2D 6400 ב-BIOS ובכל התוכנות שאני מודד איתם הוא מראה ב-+ 11 מעלות יותר מאשר טמפרטורת הליבות שלו את טמפ' הליבות אני מודד דרך ה-TAT של INTEL ראיתי באתר שלהם שיש יש BIOS שמתקן את הבעיה , אבל הוא לא הכי חדש לכן צרבתי -BIOS יותר חדש אבל הוא לא פטר את הנושא.... עכשיו אני גם לא יכול להתקין BIOS שיותר ישן מאשר עכשיו יש לי , זה שאמור היה לתקן את הבעיה :-\ מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by shay-biker,

איזה זיכרונות מהנ"ל כדאי לי לקחת??? אני רוצה אחד של 512 או 2X512 תלוי כמה יצא לי העלות של המחשב... אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג ככה שלא משנה לי... העיקר תגידו לי מה יותר טוב? והאם יש איזה דגם שיעבוד לי יותר טוב בדואל אם אני יקח AMD סוקט 939 או ששתיהם יפעלו אותו הדבר? תודה

• 13 תגובות
    • 728 צפיות
  24. אם לא האם כדאי להשקיע עוד קצת כסף בAMD 3800 ? או שכדאי ללכת על הD920 ? עשיתי חיפוש בקשר לשאלה שלי לא מצאתי.. תודה

• 12 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by Iftah,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים ולהוציא את המיטב מהכסף הרב שאשקיע (מתוכנן 5.5K לא כולל מסך מע' הפעלה או ציוד היקפי) האם ה Penryn למחשב שולחני צפוי לצאת ב2-3 חודשים הקרובים? האם כדאי לקנות עכשיו או לחכות שייצא ה Penryn ? תודה

• 7 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.