מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... יש לי לוח אם שתומך ב- DDR 400 . אני מחפש כרטיס זיכרון איכותי במחיר של 550 ש"ח. תנו לי סוג של חברה איכותית שנותנת אחריות כמו שצריך. תודה זאביק.
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
בשני התוכנות מוצגות תוצאות שונות.... למה זה? בTAT מופיעה המהירות הרגילה של המעבד כמו שהיא צריכה ליהיות ובCPUZ היא מופיעה מתחת למהירות עם מכפלה אחת למטה ואני יודע שזה כדי לחסוך בחשמל כשהמעבד לא מיתאמץ אבל אם זה ככה בTAT לא צריך להופיע אותו דבר?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם,צהריים טובים. אני מחפש כבר זמן מה בEBAY זכרונות של GSKILL 2 GB CL4 הדגם של HK 800MHZ ואני לא מוצא יחסית בזול.. הבנתי שהמחיר כולל משלוח ארצה הוא נע בין 650-750ש"ח אם אפשרי לקבל לינק לאתר דומה לאיביי אמין שמוכר את הזכרונות שם או לחלופין גם דגם אחר של הזכרון או של חברה אחרת יתקבל בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
היי חברה! רציתי לשאול איך יודעים להבדיל בין הREVISIONS השונים של הלוח? איך אני יודע שאני קונה בוודאות את ה3.3 ולא גירסאות קודמות? האם ההבדלים משמעותיים בין הגירסאות? תודה למגיבים...
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני לא מעוניין ב OC. בהנחה ששניהם באותו מחיר, מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
גם ה-pk משאיר תמבצע בiqpc על הטווינמוס חסר משמעות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כמו כן אינטל הרוויחה ברבע אחד (הראשון השנה) סכום גבוה ממה שAMD הרוויחו כל שנה שעברה! http://www.dailytech.com/Intel+Wipes+Out+AMDs+2006+Marketshare+Gains+in+One+Quarter/article7051.htm כתוב גם על ההפסד הגדול של AMD מתחילת השנה.. כל זה רובנו יודעים, אבל מה שדווקא אהבתי בכתבה הזו זה התגובות.. אנשים אשכרה אומרים שהם יתחילו לקנות עכשיו AMD בגלל שהם רוצים למנוע מונופול... אני מקווה שדברים יתייצבו בשביל AMD תעיפו מבט בתגובות...
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי זכרונות OCZ 1066 SLI 4GB . יש לי שני לוחות אם אחד ASUS STRIKER EXTREME ו EVGA 680I. אני לא מצליח לעשות POST עם אף אחד מהזכרונות , חשבתי שהם לא תקינים שלחתי אותם החליפו לי אותם כבר פעמיים ועדין לא מצליח לעבוד עם הזכרונות הנ"ל. הם לא עובדים על אך אחד מהלוחות הנ"ל. מה יכולה להיות הבעייה?.
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ברשותי ישנו מעבד אינטל פנטיום 3 800 מגה הרץ עם לוח אם של אינטל intel desktop board d815epea ובנוגע למעבד יש אפשרות להחליף תמעבד ליותר מהיר על הלוח אם הזה
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
היה לי שתי זכרונות של ddr במהירות של 400mhz .. ניקיתי את החשב וכשבאתי להחזיר את הזכורנות לא הצלחתי והפעלתי כוח ..,יותר מדי כך ששברתי את אחד הקליפסים הלבנים ורק אחר כך הבנתי ששמתי הפוך.. יש לי רק שתי סלוטים אז עכשיו מחובר אצלי רק אחד של 512 .. מה לעשות? יש פיתרון לתקן או שאם אני רוצה 1 גיגה זה רק לקנות סטייק של גיגה? או שכבר אני ישאר עם ה512?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=582&Itemid=1 "With a stock voltage you can overclock the 2.5 GHZ native quad core part to at least 3 GHz. If you increase the voltage you will go even further. The good news is that overclockers will enjoy them."
-
- 142 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
כבר די הרבה חודשים אני לא בפורום.. עכשיו בזמן הקרוב יש לי יותר זמן ואני מקווה שאני יוכל לעזור ולהשתתף בדיונים כמו פעם.. אני יתחיל ממעבדים.. מפעם אחרונה שהייתי בפורום והתעניינתי.. אינטל שלטו ותמיד למי שהיה תקציב לE6300 ויותר.. היה עדיף לו לקחת מעבד אינטל.. בתקופה ההיא היה את המעבדים.. E6300 E6400 E6600 E6700 E6800 אני משער שיצאו הרבה מעבדים חדשים.. מישהו יכול לתת לי את הרשימה שלהם.. בסדר של מהחזק לחלש.. והאם גם היום אינטל כלכך פייבוריטית? אני מקווה להשלים את כל מה שהחסרתי.. ולחזור ולעזור בפורום=]
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש גם בפורום הזה וגם בזה של מפרטי מחשב הרבה שאלות בנוגע למעבד שכדאי לבחור עכשיו בהתאם למחירים בשוק. אולי מישהו יוכל לכתוב סקירה קצרה ועניינית של השיקולים הרלוונטיים כרגע? AMD מול אינטל מבחינת מחירים, OC, מחירי לוחות וכל מה שיכול להיות רלוונטי. למי שפחות שולט בשוק (כמוני) להסתכל על בנצ'ים זה לא מספיק...
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מרכיב מערכת HTPC אם הלוח של SAPPHIR דגם AM2RS690MHD קישור לאתר יצרן http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=178&grp=6 עכשיו הכול עובד סבבה חוץ מבעיה שהביוס השתגע כלומר הטמפרטורה קפוא על 30 מעלות וכול מיני דברים כאלה אני מקבל את הודע הבאה שהמחשב עולה VERIFYING DMI POOL DATA K8 NPT DATA CHANGE... UPDATE NEW DATA TO DMI עכשיו המחשב נכנס לווינדוס והכול עובד בסדר אין בעיות אבל ההודע הזאות משגעת אותי ואני לא מצליח למצאו עידכון לביוס שיכול להיות פתרון לבעיה השמח לשמוע אם למשהיו יש ראיון לפתרון או מושג מהיכן אני יכול לעדכן את הביוס של הלוח תודה מראש לכול העוזרים
-
- 9 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לי יש שתי סטיקים של 512MB של A-DATA ואני שואל עם שווה לקנות עוד 2 סטיקים? ועם כן אז עם אני חייב לקנות מאותו החברה?
-
- 4 תגובות
- 427 צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה אפשר להשיג אותו הכי זול? ומה הקטע של הREVISIONS? מה הכי מומלץ? והאם הוא תומך במעבדים עם 4 ליבות?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח MSI 945P ויש לי זכרונות 5-4-4-12 533 ... עכשיו האם הזכרונות האלה יתאימו לבורד שלי כשילוב עם הזכרונות הקודמים http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2626&Pname=TWINMOS ?? תודהה
-
- 8 תגובות
- 503 צפיות
-
-
בגלל חוסר המקצועיות שלי סמתי הרבה משחה טרמית מקודם ..... וחלק נפל לפין אחד ממש סתום . אני לא יודע אם מעבד יכול להיכנס עכשיו שיש משחה טרמית ב4 פינים בסוקט... המעבד עדיין יוכל להיכנס?.. תודה.
-
- 12 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מצאתי את התשובה הזאת בארכיון אבל יש כמה דברים שאני צריך הסבר לאור השאלות שחוזרות בפורום בקשר לשילוב זכרונות: 1.אי אפשר לעבוד עם זכרונות מסוג שונה למשל SDRAM ו DDR או DDR ו DDR2 2.כאשר משלבים זכרונות מאותו סוג עם מהירות שונה כל הזכרונות יעבדו לפי המהירות של הזיכרון האיטי ביותר (נכון גם לגבי תזמונים) 3.מהירות הזיכרון (ללא אוברקלוק) תהיה הנמוכה בין המהירות של הזיכרון והמהירות שבה תומך לוח האם 4. כל מה שנאמר פה, נכון גם לגבי עבודה בדואל צ'אנל יש לי 2 זיכרונות 512 400mhz ddr ואני מעוניין להוסיף עוד 2 מאותו סוג הקטע שיש לי איזשהיא קומבינה על ddr 2 667 mhz במחיר הרבה יותר זול מ ddr 1 400 mhz הבנתי לפי התשובה מהארכיון שאם אני ישלב אותם זה יעבוד על המהירות של הזיכרון הנמוך יותר..…
-
- 4 תגובות
- 437 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם מבחינת ביצועים ומבחינת כל דבר.. 550 570 אולטרה 520 590 מה ההבדל בין כולם?
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לפני שאני בכלל מתחיל את האשכול - קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם 2GB RAM, כדאי לי לקנות לו עכשיו עוד זיכרון? המחשב הינו למשחקים ואינטרנט. אם כן, מישהו יכול להמליץ לי על זיכרון עד 300 ש"ח ללא חריגות? הזיכרונות שיש לי עכשיו: SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5 + HEAT SINK - T667UB1G_I תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי האם אתם מכירים חנות שתאפשר לי להחזיר זכרון שאקנה מהם אם הוא לא מתאים לבורד שלי? (תמורת זיכוי כספי או החלפת זכרון) יש לי בורד ישן של SHUTTLE XPC SFF שלא אוהב כל סוג זכרון... תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין מהירות זיכרון של DDR 400 MHz לבין DDR2 533 MHz???
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ובו זכרון דואל 3200 במהירות 400 מגה הרצ של חברת גייל (256*2) אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של 512, אבל הרבה זמן לא התענייתי בתחום ואני לא יודע איך לבחור זכרונות שיהיו תואמים לזכרון שיש לי במחשב. בקניית הזכרונות אני רוצה שהתשלום לא יעבור את ה600-700 ש"ח ואם יהיה יותר זול אז הרי זה משובח. בתודה, תומר *מצורפת תמונה עם פרטים על הזכרון הקיים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-