עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בדקנו את התנהגות מעבד ה-Core i9 12900K החדש תחת דרישות צריכת חשמל שונות ומצאנו כמה דברים מעניינים מאוד. בואו לגלות כיצד מעבד זה יכל להיות יעיל הרבה יותרלכתבה

2. שלום רציתי לשאול איזה לוח אם, מבוסס צ'יפסט 915G מומלץ למעבד אינטל 64 ביט עם כרטיס קול וכרטיס מסך מובנים במחיר של עד 650 ש'ח. ואיך הלוחות של אינטל?(שמעתי שהם לא משהו) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by swampfrog,

אני היתי רוצה לדעת איזה לוח אם יותר כדאי לשימוש כללי וגם ל-oc הלוחות הם: ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard ABIT IS7 Intel 865PE Asus P4P 800 המחיר לא חשוב ואם יש לוח אם של חברה אחרת במחיר של 650 ש"ח גג אז תמליצו

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by ronik56,

לפי מה שהבנתי DUAL CHANNEL מאפשר לשים רק 2 סטיקים של ראם שיפעלו, לא ככה? או שאם יש לי 4 סטיקים יקלטו כולם? ומה בדיוק DUAL CHANNEL עושה?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by Xilver,

הכותרת אומרת הכל..

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  6. G31 של אינטל ו VIA K8M890 של AMD זה ציפסט מבחינתם ביצועים ופיצרים דומה לגמרי ! מבדיקה שעשיתי + מפרט זהה תסתכלו על החזית של הלוח מבחינת יציאות : 4 יציאות USB יציאה COM יציאה VGA יציאה מדפסת יציאה עכבר / מקלדת . יציאה של כרטיס קול 3 צבעים - 6 ערוצים . אותו דבר לחלוטין לוח מבוסס ציפסט אינטל G31 : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2693&ProductName=GA-G31M-S2L לוח מבוסס ציפסט VIA K8M890 : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1418&modelmenu=1 תראו ולא תאמינו אותו דבר לחלוטין רק שם של ציפסט אחר וחברות שונות .

7. Started by korvix,

המחשב שלי היה מאד איטי בחודשיים האחרונים, והיום בדקתי טמפרטורות והבנתי שזה המעבד שגורם לכך. מגיע ל70-90 מעלות... הוצאתי אותו מהמחשב וראיתי שאין בכלל משחה טרמית עכשיו השאלה היא האם יש סיכוי להחזיר אותו לקדמותו על ידי מריחת משכה ? אחרי שהוא עבד חודשיים בטמפרטורה גבוהה מאד ?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  8. שלום, הזמנתי את המפרט הזה מהדובים ויש לי ספקות לזכרונות .. זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - PANOASONIC FLOPPY 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR p/s - HEC 475DVD WATT PSU בהתחלה לקחתי Corsair CMX256A DDR 3200C2 ועכשיו שיניתי ל GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel כי ל Corsair אין Ultra Low latency ולGeiL יש ... הLow latency נחוץ…

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Support PCB ver 1.0/1.1 Improve PCIE-E compatibility הלוח שלי V 1.0 למה מציינים שיש תמיכה גם ל- 1.1 ? או שזה עדכון ל- 1.1 ? מה המשמעות בפועל של סעיף 2 ?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by Big_White,

אני רוצה לעדכן ביוס ללוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D מכיבן שמחוברים אצלי כמה מאוררים אבל הוא קולט רק 2 מאוררים אז הוא גם לא מראה לי את הסל''ד על שאר המאוררים (2 מאוררים בנוסף לעוד 3 שהוא כן מראה) אני זוכר פעם ניסיתי לעדכן ומשהו השתבש לי שם אבל בסוף הצלחתי לשחזר את הביוס המקורי במקרה אני לא רוצה שזה יחזור על עצמו... בקיצור אני מפחד חחח יש הצעות בטוחות שללא בעיה אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  11. ועל איזה תיזמונים ואיזה מהירות?? עם מאורר שמכוון רק עליהם..!!.. באמת אפשר לעבוד איתם על 24/7 בלי פגיעה על 2-2-2-6@3.4V על 250MHZ?? וכמובן אני לא רוצה שתפוג האחריות...(אם אני לא טועה עד 3.5V יש אחריות)...

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  12. אם נגיד דורשים במשחק מסוים מינימום 2.2 מגה הרץ אז באינטל זה הולך ככה וב AMD? הם מתכוונים ל 2200+ (השם של המעבד) או במהירות שלו? שזה 1 ומשהו גיגא הרץ

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  13. ולמה ה-FX כאלו יקרים?

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by Lanzar,

יש לי DFI LANPARY T2RS PLUS, חוץ מהחיבור 24 פין יש לו חיבור 6 פין נוסף, בספק שלי יש חיבור 4 פין והוא מתחבר והכל עובד, השאלה מה נותן ה 2 פינים הנוספים, יכולות אוברקלוק יכולות להשתפר ? זה כמו חיבור 6 פין של כרטיס מסך ?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  15. שלום אני לפני קניית מחשב ויש לי שאלה הבנתי שהליבה הכפולה של אינטל עובדת בצורה די עקומה, רק מתי שליבה אחת מגיעה ל-100 אחוז עבודה השנייה נכנסת לפעולה רציתי לדעת אם בAMD זה עובד באותה צורה? אני שואל לגבי מעבד ‏AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ תודה מראש

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by BlackTalon,

אהלן. שנים שלא הייתי פה, איך הכל השתנה... כמה שאלות בקשר לזיכרון- אם אני קונה זיכרון אני צריך רק לשים ת'כרטיס במחשב וזהו או שצריך להגדיר וכל זה? של איזה חברה כדאי לקנות? כמה זה צריך לעלות (בערך)? יש לי 256 של מיקרון. איך מבטלים את הזיכרון הוירטואלי? ??? תודה מראש.

17. Started by yogev_23,

מהו סוג המברג שאיתו מחזקים את הברגים הקטנים (בד"כ בצבע זהב או שחור) שאותם משחילים למארז ועליהם יושב הלוח אם?אני יודע שאפשר גם האצבע אבל מדובר במקרה בו הthreading לא משהו אז אני צריך כלי עזר. קראתי באינטרנט hex driver 3/16", קניתי וזה גדול מידי. הכי קטן שראיתי שקיים זה 3mm, מישהו יודע אם יתאים?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  18. שלום רב, אני רוצה לקנות זכרון למחשב שלי. נכנסתי ל זאפ וראיתי מה יש בשוק. ראיתי מספר זכרונות - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27456=379833 והתמקדתי ב - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597751 א. למה יש כאלה הבדלי מחיר? Kingsotne עולה 2300 ו G.skill עולה 970... ב. G.skill - נחשבים לטובים? ג. האם יש קשר בין הזכרון למעבד? (יש לי פנטיום 4 - 1.70, יש מצב שזה לא יתאים או משהו בסגנון?) בתודה מראש,

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by danielboro,

מעבד I3-2120 מריץ BOINC (CPU על 100%) אני מריץ את התוכנה SPEEDFAN 4.46 הטמפ' של CORE1 55 הטמפ' של CORE0 60 האים זה הגיוני שלמעבדים 0 ו1 יהיה טמפ שונה של 3-5 מעלות?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  20. רציתי לשאול על איזה לוח אם אתם ממליצים ל AMD64 ואם יש באמת הבדל בין VIA לNFORCE3 ? בנתיים EPOX EP-8HDA3+ (K8T800) - ATX נראה לי מצויין . (אני מחפש לוח עם כל הפיצרים החדשים וכרטיס קול משובח). במקור חשבתי לקנות XP 2500 עם לוח NVIDIA2 ULTRA 400 , אבל חשיבה לגבי שדרוג עתידי גרמה לי לפזול ל64 ולהוסיף 700 שקל לתקציב , השאלה האם זה כדאי ?

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by orenc17,

אני רוצה לקנות לוח חדש למחשב המחשב הוא בעיקר למשחקים ואוברקלוקינג אני צריך אחד שיתמוך AGP 8X DDR 400 ומעלה בבקשה תעזרו

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by amitbl,

<------ (פרטי המחשב שלי כאן) לפי מה שהבנתי, אם וכאשר אשים 4 סטיקים של זכרון DDR-400 הם יעבדו בדואל צ'אנל ב333mhz במקום במהירות המקסימלית (כרגע יש לי 2 שעובדים כמו שצריך ב400). האם זה נכון? האם עדכון הביוס שלי יתקן את העניין? מדובר על לוח K8NS-939 של ג'יגה בייט. הנה קישור לאתר של היצרן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1858&ModelName=GA-K8NS-939

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  23. שלום, אני מתלבט האם לקנות מעבד 3.4 GHZ או 2.8 עם DUAL CORE מה עדיף בשביל גיימר ממוצע?

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  24. שמעתי מישהו אומר שככל שהטמפרטורה של המעבד עולה כך מהירות השעון שלו יורדת. רציתי לדעת באיזה טמפרטורה בערך מהירות השעון באמת יורדת, ועל איזה טמפרטורה יש לשמור כדי שהמהירות תהיה מקסימלית. כל מידע נוסף מבורך.

• 14 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים