מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי קורה משהו מוזר לאחר ירידת מחירי המעבדים של AMD. ה 5600 למשל יותר זול מ 5200 ו 5400 ונראה שלא כדאי לרדת למעבד כמו ה 5000 אבל יש לי קצת בעית מחיר ורציתי לשאול האם ההבדלים בין 5000 ל 5600 הם כל כך משמעותיים שבכל זאת כדאי לשלם את התוספת. תודה
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
יש ברשותי מחשב מדגם Legion C530-19ICB Desktop (Lenovo) - Type 90L2 האם אני יכול לרכוש מעבד I7 ולשדרג אותו? באתר Lenovo לא הציג לי מעבד תואם בחומרה
-
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, קניתי מחשב בתקציב של 1700 שקל מעבד INTEL E5200 כ. מסך INNOVISION 9500GT DDR2 זכרון KINGSTON 2GB צורב, ספק 450W, דיסק 320GB. המחשב היה אמור לבוא עם לוח GA-G31M-S2L G31 (כ. מסך מובנה) ואיכשהו המוכר המליץ לי ללכת על הלוח הזה של MSI. מה אתם אומרים עליו? שימושי המחשב הם אינטרנט, משרדיים, לא הרבה משחקים. מה אתם אומרים על הלוח הזה בכללי, ומה אתם אומרים עליו לעומת הלוח הנ"ל של Gigabyte? תודה,
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת מי עדיף לדעתכם בין המעבדים הנ"ל בתחום משחקים? תודה תום
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בבקשה לא להיגד לי לקנות אחרים , כי זה מה שהתקציב מאפשר לקחתי 2X2048 של KINGSTON DDR2 800MHZ דעתכם על חברת KINGSTON? המחשב למטרות משחקים חדשים תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם בהתקנת דריברים למערכת הפעלה חדשה, יש סדר מסויים שבו כדאי להתקין? האם חייבים להתקין את כולם? במיוחד אני מתלבט לגבי השורות המודגשות מדובר בלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ומערכת הפעלה Windows 8 64 + כונן SSD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#dl הרשימה כוללת: Realtek Function driver for Realtek Azalia audio chip Chipset -Intel Management Engine Interface Chipset -Intel INF installation Realtek LAN Driver Intel Rapid Storage Technology Hot fix (Note) After installed IRST 11.6 driver, please install Hot fix (Intel SATA Preinstall driver (For AHCI / RAID Mode Intel VGA Driver בתודה,
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני מבולבל לגמרי שני לוחות עם אותם הפיצ'רים ......למה הג'יגבייט עולה חצי מה ABIT לעזזל ?????? איפה הקא'צ שאני בטח לא שם לב אליו משום מה ??? ג'יגהבייט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 אייביט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10013
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני לא מבין תפואנטה משהו יכול להרחיב לי על כל המהירויות בידיוק...וכל ההסברים?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל האם לשדרג את המחשב הנוכחי שלי (השדרוג יהיה לוח ומעבד, כל השאר ישאר זהה) מ AMD אתלון 2500+ ל פנטיום 4 3.0 HT , כפי שצויין כרטיס המסך, הזיכרון, כרטיס הקול ישארו בעינם, הלוח יהיה של אביט מדגם IS7(אינטל 865PE) שכולל עליו IEEE 1394 מובנה אך אין עליו בקרי RAID כמו בלוח הנוכחי שלי. או אולי אתם מציעים לשדרג כבר לפרסקוט החם וה"ידוע לשמצה" שנותן יתרון של SSE3 ותנור חם לרגליים בחורף, אני אישית טוען שהנורטווד יניב ביצועים חזקים יותר. השאלה היא האם כדאי ושווה לבצע את השדרוג הזה, האם אני ארגיש קפיצה בביצועים ושיפור בדברים אחרים - משחקים וכו' - אני יודע שיהיה שדרוג רציני בקידודי הוידאו ואודיו., * שיקולים כספיים אינם משחקים תפקיד כלל - השדרוג לא עולהה לי כסף ואם אני…
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המחשב שלי היה מאד איטי בחודשיים האחרונים, והיום בדקתי טמפרטורות והבנתי שזה המעבד שגורם לכך. מגיע ל70-90 מעלות... הוצאתי אותו מהמחשב וראיתי שאין בכלל משחה טרמית עכשיו השאלה היא האם יש סיכוי להחזיר אותו לקדמותו על ידי מריחת משכה ? אחרי שהוא עבד חודשיים בטמפרטורה גבוהה מאד ?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה כי אני מחכה ל 2500 כבר הרבה זמן שיגיע למלאי ואני תקוע בלי מחשב. עכשיו השאלה שלי אם כדאי להמשיך לחכות ל 2500? כי יש לו 512 זיכרון מטמון ול 2600 יש 256 אך מהירות (לא משמעותית) גבוהה יותר. ההבדל במחירים הוא 50 שקל(ה 2600 כמובן עולה יותר). האם ה 512 זיכרון מטמון כל כך ישפיע על הביצועים?
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי. מחשב נייד, יש לי אותו כשנה. משמש בעיקר ללימודים (עבודה משרדית), ממש מעט משחקים, הרבה גלישה באינטרנט והרבה כ-media center (בחיבור לטלוויזיה). עובד מעט לאט לאחרונה (עשיתי ניקיון מאבק ופירמוט). (פתחתי דיון נפרד בפורום אחר, לבדוק אם אולי שידרוג הדיסק הקשיח יעשה את העבודה, במידה ואפשר בכלל....) חשבתי לשדרג את הזיכרון של המחשב. כרגע מותקנים עליו 4GB, חשבתי להוסיף 4GB נוספים. השאלה, אם יש צורך; אם יהיה שיפור במהירות; וכ"ו. במידה וכן, אפשר לקבל המלצה לאחד? תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן... על הדרך... (לא יודע עד כמה קשור, אבל שווה לנסות) יש דרך לשדרג את יציאות ה-USB של המחשב מ-USB-2 ל-USB-3? אפילו לשדרג רק יציאה אחת תעשה בהחלט את העבודה (ידועים לי ההבדלים, ז…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בוקר טוב, כיום אני עם E8200 עם OC ל-3.2GHZ. אני מעוניין לשדרג את המעבד לצרכי משחקים(אין תקציב לשדרוג כל המערכת). האם מעבד מסדרה Q9XXX יתן לי תוספת ביצועים טובה למשחקים ביחס למה שיש לי היום? האם הוא יתאים ללוח אם שלי? (ABIT IP36P) (מתוכנן שדרוג של כרטיס מסך בנפרד - כיום אני עם 8800GTS 512ׂ). תודה!
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עוד 512MB * 2 של זכרון לטוטל של 2GB, אבל השאלה שלי היא אם לא יהיו בעיות עם הDFI LP UT U-D כאשר שמים זכרונות על הסלוטים הצהובים, מכיוון שיש לי כבר 512MB * 2 על הכתומים ואת האחרים אני אוסיף כמובן על הצהובים, הביוס הוא הביוס הכי חדש והכי מעודכן. האם אני יכול לשדרג ולשים 4 זכרונות כאשר 2 מהסטיקים הם על הסטיקים הצהובים כמובן ולא יהיו לי בעיות?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההדבל בין CHIPSET 965G לבין CHIPSET 965P? תודה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כי במפרט רשום: Intel Pentium® III/Pentium®4, AMD AthlonTM XP
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ראיתי את אלה למכירה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1110&products_id=7072 מישהו מכיר? מישהו יודע לכמה OC הם מגיעים?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן. שנים שלא הייתי פה, איך הכל השתנה... כמה שאלות בקשר לזיכרון- אם אני קונה זיכרון אני צריך רק לשים ת'כרטיס במחשב וזהו או שצריך להגדיר וכל זה? של איזה חברה כדאי לקנות? כמה זה צריך לעלות (בערך)? יש לי 256 של מיקרון. איך מבטלים את הזיכרון הוירטואלי? ??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חבר'ה מעבד איי.אם.די סמפרון שבא בבוקס ריטייל כולל איתו מאוורר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מעבד i5-750, כשאני רואה את אופציות הזיכרון אני לא מבין מה ההבדל למשל: OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 9-9-9-20 Platinum או OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-24 Platinum ברור לי שההבדל הוא בסוף (latency ?) ושפחות אמור להיות יותר טוב או שזה לא באמת משנה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
hi guys, is it possible to do- use 3200 on a 2700 board?? will it run at the boards' speed (2700)? thanks, Omer BTW the board is asus P4S533-VM
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם הלוח הנ"ל ASUS P5B-V יכול לתמוך ב windows xp 64 bit האם יש צורך בחומרה אחרת מיוחדת לעניין בברכה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי לוח אם Epox 8RDA3I, וכשאני מכבה את המחשב אז העכבר והמיקלדת נשארים דולקים, בתמיכה טכנית אמרו שזה בגלל שחלק מהלוחות של Epox מעבירים חשמל גם כשהם מכובים. אולי מישהו יודע איך לבטל את זה ? אם לא אז אני יחליף לוח לAbit nf7.
-
- 13 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש הבדל בין יכולות ה- OC של 5200 ו- 5300? כמו כן, אם מישהו יכול להסביר את ההבדל בין 8400 ל-5200, כי לפי הנתונים זה כולה 500mhz..? ושאלה אחרונה, בכמה קלות, אפשר להגיע עם קירור טוב ל- e5200, ליכולות של e8400..?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-