מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
עכשיו רציתי לדעת אם הדגם הזה תומך בקיבולת של 4GB של זיכרון תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי כולם, ראשית, אני חייב לציין שהאתר פשוט מעולה, העזרה ההדדית דורשת ח"ח. אני לא פעיל בפורומים מהסיבה הפשוטה, אני לא מבין בתחום מספיק בשביל להשתתף. בכל מקרה, אני אוהב לקרוא וללמוד. אני גרפקאי(אנימטור ומודלר תלת מימד) ואני מחפש לקנות מחשב ממש חזק. המפרט פחות או יותר מוכן ואני מחכה לסוף החודש (לא דוחה את הקניה הזאת) לירידות המחירים של המעבדים של אינטל. ופה מגיעה גם ההתלבטות שלי: מצד אחד אני מת למרובע ליבה, אבל מצד המחיר שלו דיי מטורף בהשוואה לC2D. אני מתלבט האם לקנות את הQX6700 (שעולה 5500 שקל, והמחירים שלו לא מתכוונים לרדת עד יוני-יולי, לפחות ממה שהבנתי) לבין 2 מעבדי E6700 שלאחר ירידת המחירים בסוף החודש יעלו משהו כמו 1500 שקל למעבד, ככה ששני מעבדים מגיעים בערך ל60 אחוז משו…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מעבד 6600 ב-120$ כן זה המחיר ששילמתי-דרך חבר שעובד באינטל הבעיה שהם לוקחים על משלוח לארץ עוד 250 שקלים בערך-אבל הוא טס לחו"ל ויאסוף את זה משם... מחיר מדהים... עכשיו תעזרו לי לבחור לוח אם השימוש העיקרי-פשוט פשוט,אינטרנט אופיס הורדות , מקסימום קצת ערכית וידאו לא דרוש OC לא בטיח התקציב? חשבתי עד סביבות 600 שקלים גג האם עדיף ללכת על ציפסט 945 עם זכרונות 667 ואז יישאר לי קצת כסף בכיס ואולי אקנה גם כ.מסך 8500GT (בנעה עולה 460) או ללכת על ציפסט 965 עם זכרונות 800 ואז אהיה חייב לקנות לוח עם כ.מסך OB (אין לי כרגע כ.מסך PCIE בכלל) עד כמה התוספת של זכרונות 800 משמעותית למשתמש "פשוט" כמוני? תודה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום שוב בפרט הסופי שלי יש את הלוח הבא GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 בחנות הציעו לי את MSI עם עם 24 BIT של כרטיס הקול אגב שני הלוחות בציפסט של 965 יש ארבע שאלות: 1) כולנו יודעים את איכות גיגהבייט לעומת MSI למרות שיש לי לוח של MSI ואני מרוצה ממנו 2) ללוח של גיגהבייט יש 16 BIT בכרטיס הקול ו-MSI יש 24 BIT האם יש הבדל מבחינת הסאונד במשחקים MP3 סרטים וכו 3) האם משחקים היום או בעתיד יתמכו ב-24 BIT וכיום הם רק תומכים ב-16 4) האם שווה להחליף את גיגהבייט ל-MSI רק בגלל כרטיס הקול שלו
-
- 4 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום, יש לי רק שתי סלוטים של זיכרון על לוח האם ושלושה סטיקים של זיכרון. יש לי אפשרות לעבוד בדואל צאנל עם שתי סטיקים של 256 או לעבוד עם שתי סטיקים שונים אחד 256 והשני 512? תודה!
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אחת ולתמיד בבקשה תענו לי על השאלה חד וחלק: אם לא מתוכנן OC, עדיף לקחת לוח אם סביר, בסביבות ה-400 ש"ח, ולא איזה ASUS M2N-E שעולה 500+? ואם כן, ואפשר לתת דוגמא לדגם כזה, אני אהיה אסיר תודה.
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
לפני כ-3 חודשים קניתי מחשב חדש, עם 1GB זכרון של CORSAIR במהירות 667. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 1GB זכרון בכדי שיעבדו בדואל צ'נל. אם נגיד אני אקח 1GB של קינגסטון במקום 1GB של CORSAIR - זה יעבוד בדואל צ'נל או לא?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איך הג'י סקיל ב-OC?
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאור המחירים של הזכרונות בתקופות אלה.. קשה שלא לפזול לעבר ה4 ג'יגה. הבעיה היא שקשה למצוא קיטים של 2*2 GB במחירים סבירים. מה לגבי 4*1GB? האם 4 סטיקים איכותיים (לדוגמא HK\HZ של G.SKILL) יתפקדו בצורה טובה ביחד? אני רוצה סטיקים שיעמדו ב400-500 FSB 1:1.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני בערך שנה החלטתי שאני קונה מחשב חדש.. התייעצתי בעזרת החברים פה ורכשתי מחשב חדש... מעבד-D920 לוח אם-P5WD2-E PREMIUM -975X זכרון-GEIL PC6400 512X2 7600GT וכו וכו, מפורט בצד. כל הזמן התלוננתי שהזכרונות רצים לי על 667 משום מה, ואנשים פה עזרו ותמכו ולא הסתדר, לפני חודש בערך אבא שלי חזר מארה"ב עם זוג זכרונות של קינגסטון 512 אף הם 800MHZ ופתאום אף לב ופלא הם עבדו 800 חלק, אחרי כמה התייעצויות אמרו לי לשנות את המחלק בביוס מ1ל1 ל1ל2 ופתאום הכל רץ על 800... אבל תמיד העניים שרשום 667 בCPU-Z עיצבן אותי. לפני שבועיים ההרד דיסק התקלקל (עלה ל5 דקות לחום של 60 מעלות וישר שווק חיים) ואז התקשרתי לבעלים של החנות שקניתי ממנה, הוא סגר את החנות ולכן הפנה אותי לספק שלו, אז אני ירו…
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כפי שאתם בוודאי יודעים g.skill מתומחר היום ברוב החנויות בחמיר הכי אטרקיבי. אני קונה זכרונות 677 mhz פשוטים (לא ל-oc). האם הם איכותיים מספיק? לפי מה שאני יודע kingston, לפחות פעם, נחשבו איכותיים. האם זה כך גם היום? cosair נחשב איכותי? שווה להשקיע בשבילו עוד?
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם חזק מאוד בביצועים למשחקים, כאלטרנטיבה ל-Asus Striker Extreme שהבנתי שסובל מהרבה בעיות תאימות ו"מחלות ילדות". חשבתי לקנות אותו ביחד עם זכרונות של Corsair אבל הבנתי שהם לא הולכים טוב ביחד. אולי עוד הייתי קונה אותו גם ככה, אבל אחרי כל מה שקראתי עליו אני כבר לא ממש שקט לגבי זה. אני אשמח לקבל הצעות אחרות ללוחות משתי הקטגוריות - עם תמיכה ב-SLI ובלי תמיכה ב-SLI - לוחות שנחשבים לחזקים ביותר מבחינת יכולת ביצועים ומהירות בגיימינג כבד (עם כ"מ 8800gtx), והצעות לזכרונות שמתאימים להם (או אם יש ללוח בעיה עם זכרונות של Corsair למשל). דבר חשוב אחד זה שלא מתוכנן OC. לוח אם אחד שאני לא חושב עליו כרגע הוא ה-EVGA 680i. ואני מחפש את החזק ביותר קודם כל מבחינת הביצועי…
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
בדקתי באתר של אינטל והם נראות זהות... מה בכל זאת ההבדל בינהם? מי יותר יקרה ואיזו מומלצת? אם יש g במקום ה-p זה כולל כרטיס גרפי מובנה? ויש הבדל בין pci ל-pci 2.2?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
למחשב AMD 64 3000 , עם סטיק אחד של 512 . דגש על מחיר נמוך , עדיף עם קירור אבל בכלל לא חובה . תודה
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
האם מסתתר משהוא באיכות ובנתונים נניח --> E6300=266*7=1862 E4300=207*9=1863 יהיה איזשהוא הבדל?? נאמר לי שסדרת הE4XX לא תומכת בוירטואליזציה.. עוד משהוא? נראה לי קצת תמוהה ש7MHZ באס יהיו שווים הפרש כזה במחיר.. תודה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם החברה? שווה להתעקש על חברה אחרת? וכן ניחשתם נכון, אייבורי.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום , האם הלוח הזה Gigabyte M57SLI-S4 AM2 קנייה טובה ? זאת אומרת האם יש לוח אם באותו טווח מחירים (600-700) עם אותו צ'יפסט ואמין שיותר טוב ? .. + אני לא עושה שטות שאני הולך על AMD נכון ? אני קונה ת'4600 X2 .. פשוט המחירים כ"כ זולים. המחשב בעיקר לאינטרנט/סרטים/מוזיקה וכאלה .. אבל גם למשחקים .. + G.Skill DDR2 1024MB (512MB x 2) 667Mhz CL4 שווה , או בשביל הצרכים שלי אפשר ללכת על ה CL5 בראש שקט ?.. תודה מראש !! :>
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי.. אני מתלבט בין הדגם הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 לבין הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744 האם יש הבדל גדול בנהים ששוה לשלם את ההפרש ? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
לפני זמן מה פירקתי את כל המחשב שלי כדי לבצע ניקוי יסודי... החזרתי את כל הכבלים כמו שצריך למקום חוץ מהכבלים של ה-USB הקדמיים.. פשוט אני לא זוכר איך אני צריך לחבר אותך... בדקתי באתר של אסוס על הלוח שלי ולא הבנתי כלום מהמדריך שלהם... מישהו יכול להדריך אותי? או אפילו לסמן בתמונה של הלוח לאן אני צריך לחבר את הכבלים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 464 צפיות
-
-
רציתי לשאול...יש דרך לבדוק איזה דגם זכרונות יש לי במדוייק? בדקתי בEVEREST ולא רשום, גם בCPU-Z לא מצאתי... פשוט אני רוצה לבדוק אם הזכרונות שיש לי נתמכים ע"י הלוח החדש שהזמנתי DS3...ומצאתי באתר של GB רשימה של זכרונות נתמכים ע"י הלוח...
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב בימים הקרובים. ראשית, שאלתי היא האם מוטב להשקיע 200 שקלים בלוח אם על מנת להשתמש בזכרונות 800MHZ במקום 667MHZ? במידה וכן, איזה לוח עדיף? Abit ab9 או הGigabyte S3 965P. הערה: אני לא מתכנן אוברקלוקינג.
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, לוח האם שלי - Intel D865PER L נשרף (נשפכו לו כמה קבלים) http://www.intel.com/products/motherboard/d865perl/index.htm אשמח לקבל המלצה ללוח אם דומה ללוח זה כי אני לא מצליח למצוא את אותו לוח בארץ. בלוח אם המקורי יש חמישה PCI אבל אני אסתדר גם עם שלוש. המעבד הוא Intel Pentium 4HT 2.4 בנוגע לתקציב - אין ממש, אני רוצה לדעת מה יהיה לי הכי דומה ומרשימת הדומים אני אבחר כנראה את הכי זול. וסתם כבדרך אגב, אם אני רואה איזה קבלים נשפכו, האם נראה לכם ששווה לנסות ללכת למעבדת אלקטרוניקה ולנסות להחליף אותם? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שאלה קצת מפגרת !!!! יש חנויות שמוכרים מעבדים "BOX" במחיר נמוך ב100-200 ש"ח ממכירה רגילה. אפשר לראות לדוגמא באתר זאפ ...... CORE 2 DUE 6700 מה ההבדל ?? משהו יכול להמליץ על חנות מחשבים מקצועית טובה באזור המרכז ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-