עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by chukun,

שלום לכולם!!! אני כבר יושב פה(HWzone) כמה ימים וקורא על ירידת המחירים שהולכת להתבצע במהלך השבוע הקרוב במעבדי AMD ועדיין לא הבנתי איזה מעבד עדיף לי לקנות ביחס למחיר/ביצועים. ההתלבטות היא בין AMD 3800 X2 AM2 ל 6300 מהסדרה החדשה של אינטל שתוכרז השבוע. תודה

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by slim_shady,

חחחחחח אני יודע שזאת שאלה מטופשת בשבילכם אבל אני נוב (ככה אומרים את זה???) מוחלט בנושא... קיצר יש לי לוח ממש ישן ומעצבן ולא מתחברים אליו כרטיסי מסך חדשים (לפי מה שתכנאי אמר לי...) אז אני רוצה לבדוק איזה דגם הלוח הזה בשביל שתגידו לי מה אפשר לעשות איתו או שעדיף לקנות חדש או משהו...

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by massinvallus,

1)הלוח החדש של אפוקס מציג חידוש לעומת ה8RDA+? מה יהיה מחירו ומה השתנה בו? 2)זכרונות GEIL טובים ל O/C (לפחות ברמה של ווינבונד)? לפני כמה זמן יצאו זכרונות 3500 ו3700 שלהם, הם יהיו טובים יחד עם 8RDA?+ ל O/C רצחני? תודה מראש למגיבים!

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by avivboker,

יש לי 1500 שקל ואני מתלבט על איזה מעבד להשקיע אותו יש שני מעבדים טובם במחיר הזה שהם E6850 שהוא ב 1333 ו3 ג'גה הרץ ויש את ה Q6600 שהוא מרובע ליבות אבל הוא 1066 ו "רק" 2.4 ג'יגה הרץ איזה הכי כדאי לקחת ? ואל תגידו לי תלוי למה הוא מיועד אני מדבר בכללי הוא לא מיועד למשו ספציפי מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by shloosh,

אני משחק באנריל 2 החדש. ב-readme רשום שהוא דורש לפחות 256 זיכרון(מינימום דרישות) וזה מה שיש לי. אני רואה שזה נכון כיוון שיש הרבה תקיעות במשחק ,ואני מניח שזה לא בגלל הכרטיס מסך והמעבד. אני רוצה להוסיף עוד 256 ראם,האם הדבר יעזור??? נ.ב אני משתמש בווינדוס XP אז.. נ.ב 2 איזה יותר טוב -transcend או samsung??? ומאילו בחינות??

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by go_go,

אמנם זה ביפנית,אבל אפשר להתרשם ולהבין(מהתמונות) AMD FX-60 DC http://www.pcpop.com/doc/0/115/115909.shtml

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by benor,

שלום, יש לי מחשב פנטיום 1 ישן פרקתי אותו ואני רוצה לחבר אותו בחזרה יש לי בעיה בחיבור של כבל ה IDE אני יודע שבכבל פין מס' 1 נמצא במקום שבו הכבל צבוע באדום אבל בקונקטור שבלוח האם אין סימון לפין מס' 1 וכשניסיתי לחבר את הכבל התברר לי שאפשר לחברו לקונקטור בשני הכיוונים (כשהסרט האדום שלו בקצה אחד של הקונקטור או בקצה השני) תעזרו לי בבקשה לקבוע את דרך החיבור הנכונה תודה.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  8. יש לי : amd aTHLON xp 2000 DDR 256 333 MHZ GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA GIGABYTE-7VRXP REV 2.0 וכל הדרייברים אצלי מעודכנים וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500! וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm! המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר! ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz ! ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!! וגם ב- 3dm…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by Overkiller,

אהלן, איזה מבין הלוחות הנ"ל עדיפים?, הDFI LanParty LT X48-T2R או הGigabyte GA-X48-DQ6 Intel® X48? או שבכלל עדיף ה ASUS Maximus Formula Intel X38? הסיבה שאני שואל מכיוון שבמקור הוזמן הלוח של ASUS אך הוא אזל במלאי, יש אפשרות לחכות זמן בלתי מוגבל, או לקחת אחת מהחלופות של GIGABYTק או DFI. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  10. אני יוצר בקיובייס ברמה גבוהה כבר שנים, לאחרונה התחלתי פרוייקט שהיה גדול מכל דבר שיצרתי עד עכשיו. כמות הערוצים הרבה, הכלים והתהליכים שעבדו בו זמנית גרמו למחשב שלי לא לעמוד בעומס. <מפרט בצד> לעוד מידע, הנה אשכול שפתחתי בפורום בחו"ל: קליק זכרונות כבר בחרתי, כל מה שנותר זה מעבד. התקציב הוא כאמור 800 שקל, עם חריגה עד גג 1000-1100, וזה גם רק בתנאי שההבדל במחירים, ישתלם בצורה קיצונית. לדוגמא אם ב 1000 אוכל לקנות דגם שחזק בהרבה מדגם אחר ב 800. שימו לב שהוא לא מיועד למשחקים / עריכת וידאו / פוטושופ וכו'. יכול להיות שאותו מעבד מותאם לכל אלה, אך מה שאני מחפש הוא לעבודה עם סאונד, מידי וכל מה שמסביב. תודה

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  11. שלום, האם יש הבדל בביצועים עבור E6750 בין XP HOME EDITON ל XP PRO ? האם יש איזה עדיפות בביצועים ל XP PRO ? (לוח אם P35 למרות שלא בטוח שזה קשור) תודה עילי

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by EM,

כאשר המחשב מבצע פעולות הקשורות ל-CLIPBOARD, כגון העתקה והדבקה (בעיקר קורה בסייר או במחשב שלי), מופיעה ההודעה הבאה: Explorer.exe - שגיאה במערכת -------------------------- ההוראה ב-" 0x0000000", ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "000000x0", לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים או על ביטול כדי לפתור באגים ??? ??? בלחיצה על אישור - אם יש לי מזל - התוכנית רק נסגרת וה-CLIPBOARD נמחק, אם אין לי מזל - המחשב נתקע, תפריט ההתחלה וסרגל הכלים מתחבאים, ושולחן העבודה ריק. זהו לא וירוס !! (אז מה זה?) אשמח לקבל עזרה ;D

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by psycho,

שלום לכם! אני חדש כאן אז אני מתנצל מראש אם כבר שאלו את השאלה הזאת. בשורה התחתונה, איזה מעבד כדאי לי לקנות בשביל OC ושכל המשחקים ירוצו עליו חלק? התקציב לא מהווה בעיה.

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by rmarko,

יש לי מחשב עם לוח אם מעאפן (של EliteGroup, מעולם לא שמעתי עליהם) שבעבר היה מותקן עליו Athlon XP 1.2. בתקרית מצערת שבה היו מעורבים כלב, שיניים והמעבד הנ"ל, הלך לעולמו המעבד. אני רוצה להתקין על הלוח מעבד כלשהו, העיקר שיעבוד - לא חשובה לי המהירות. האם אני יכול להתקין +Athlon XP 1800 על לוח ישן שכזה? מדובר באותו socket ואותה bus frequency, אבל core שונה. ונגיד שלא, אם אני אנסה, האם יכול לקרות משהו למעבד (האם הוא ימות) או שפשוט המחשב לא ירוץ? או שאלה אחרת לגמרי: יש למישהו Athlon XP 1.2 למכירה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  15. בלוחות אם ישנים של ASUS (כדוגמת סדרת ה-P4P800) היה פיצ'ר שמאפשר לטעון את ערכי ברירת המחדל של ה-BIOS ע"י החזקת הכפתור INS בזמן הדלקת המחשב. הרבה יותר נוח מלעשות CMOS RESET עם ג'אמפר. האם גם בלוחות החדשים של ASUS יש פיצ'ר דומה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  16. sis 645DX Chipset Based 645E Max Series MSI Mainboard

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by amig2,

אני קונה מ-ksp בת"א את אחד המפרטים המצורפים... בהנחה שאני לוקח אינטל (לא מתכנן oc) ולא מוכן לקחת לוח abit, הייתם ממליצים על לי GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3, נכון? אבל ל-ksp אין אותו ב-rev 3.3 ולא נראה לי שהם מזמינים לפחות במחיר נורמאלי (את rev 2 הם מוכרים ב-750 ש"ח, לא מחיר שפוי)... אז זה מביא אותי להתלבטות הזו: GIGABYTE GA-965P-S3 Gigabyte GA-965P-DS3 ASUS P5B קחו שבחשבון ש-s3 משמעותית יותר זול מהשניים האחרים וביחד עם מבצע נקודתי מתקרב למחיר של ה-abit ib9. השאלות שלי הם: - איזה מהם עדיף? אני לא מתכנן oc. - למי יש את המוניטין הכי טוב: asus gigabyte או abit? - מה ההבדל בין ה-s3 ל-ds3, ומה ההבדל ב-rev1 לעומת 3.3 ב-ds3? ואם אני בכלל ייקח amd, לקחת asus m2n-e? תודה מראש. [a…

• 14 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by Imtheman,

אני צריך להחליף לוח אם אבל בשיל זה אני חייב לדעת מה הסוקט של המעבד שלי איך ני מברר את זה?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by Ron707,

אני יכול להביא זיכרונות של Kingstone ממש בזול, אבל יכול להיות שהם פחות טובים ל-OC? ואם אני לוקח של 800 במקום 1000 זה מגביל אותי ל-OC? ככה אמרו לי..

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  20. מה עדיף? E7300 OEM+Arctic Cooling Freezer Extreme+OC+EP43 DS3 ב1346ש"ח עם שאר המפרט: ¤3457 מול E8400 BOX+EP43 DS3L ב1363 ש"ח, עם שאר המפרט: ¤3474 המפרט לכל המעוניין: מארז - Raidmax Azteca (Smilodon II) 2x120 3x80 Black All LED NO PSU - כמות: 1 - מחיר: ¤445 ספק כוח - SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk - כמות: 1 - מחיר: ¤340 זיכרון - A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail - כמות: 2 - מחיר: ¤98 קשיח למחשב שולחני - Seagate 500GB Sata II 32MB - כמות: 1 - מחיר: ¤303 כרטיס מסך - Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail - כמות: 1 - מחיר: ¤752 הרכבה - כמות: 1 - מחיר: ¤75 המהרת מערכת מחשב - כמות: 1 - מחיר: ¤0 (סך הכל: 2111¤) מה עדיף? והם יש למישהו מושג עד כמה החברה בTMS.co.il …

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by Burned,

מתאים למעבד AMD Athlon X2 6400+ זכרונות DDR2 (4 GB) כרטיס מסך ATI HD3650 שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול מובנה זהו כמה שיותר פשוט שאר הפיצ'רים לא חשובים תודה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by lior_22,

אני הולך לקנות מחשב ממקדנית בזמן המאוד קרוב, זה AMD 3000 64bit ולוח האם שלו הוא RS482 של ECS. מעולם לא שמעתי לא על הלוח אם הזה ולא על ECS, ואני לא מוצא עליו מידע ברשת, אם אתם יודעים משהו על זה, בבקשה שתפו אותי, אני לא רוצה ליפול פה...

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  23. כי נראה לי שהתשובה מראש היא שכן, אבל שמתי לב שזה נהוג ללכת בכפולות של ג'יגה, 2 ג'יגה, 4 ג'יגה וכו'... כרגע יש לי 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד, ואין סלוטים פנויים. חשבתי להחליף אחד מהם בסטיק של 2 ג'יגה, וככה יהיה לי 3 ג'יגה זיכרון במצטבר (גם ככה XP לא מסוגל להתמודד עם יותר, וזה כן יעזור לי ביישומים מסויימים). אז אני רוצה לוודא כאן שאין לי מה לחשוש ממהלך של שילוב 2 סטיקים בגדלים שונים, נכון?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.