עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הייתי רוצה לשמוע את דיעת בעלי ניסיון או כאלה שבחנו את שני הדגמים: לוח ABIT ABIT Fatal1ty F-I90HD http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7240 או לוח ASUS P5K-VM : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8655 לא ברור לי איכות הכרטיס OB והיציאות TV OUT שלו. זכרונות GSKIL G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel 4-4-3-5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806 הרכיבים האלה ישודכו למעבד Q6600 לצרכי HTPC וגם משחקים(אך מעט) לגבי כרטיס לא הוחלט אבל בכל אופן הייתי רוצה לדעת האם הכרטיס הקיים על הלוח יכול לספק (זמנית) לצורכי HD? כמו כן מה משמעות ה HDMI על הלוח- האם הוא באמת מוציא גם קול וגם תמונה כיאה ל HDMI? הייתי רוצה להתרכז בלוחות הללו והשאלה ספצ…

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by Holography,

איך מחשבים מהירות של זיכרון, אם הוא PC 5000 לדוגמא, איך מחשב בכמה MHz הוא עובד ?

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  3. סוקט 775 או AM2, לא משנה לי. אין צורך בחיבורי PS/2. רק חיבורי USB (לפחות 4). רצוי שיהיה לו כרטיס מסך מובנה חזק יחסית (תומך HDCP). כרטיס קול עם יציאה אופטית (או לפחות 6 ערוצים) כרטיסי הרחבה PCI-E ולפחות חריץ PCI אחד. שיהיה בגודל מיקרו ATX. יש חייה כזאת? * כמה דברים שמובנים מאליו- חיבור SATA2 וחיבור אחד של IDE.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  4. מבקש את דעתכם על מעבד INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX מבחינת תמורה לכסף, OC, חשיבה לעתיד. והמלצה ללוח אם תואם וטוב עם אפשרות לOC.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  5. אני מתכנן על מחשב חדש עכשיו, שהולך להיות עם P4 2.4C, אני מתכנן OC ל-3 או 3.2.. תלוי ביציבות\חום.. לצערי אין לי מושג בזכרונות.. אני יודע אבל שכדי לקבל שיפור בביצועים של DUAL DDR, עדיף להשתמש בשני סטיקים של זיכרון במהירות שמותאמת ל-FSB של המעבד.. השאלה שלי היא אם אני מתכנן את האוברקלוק, נניח ל-3 כי אני בספק שאני יגיע ל-3.2 ביציבות טובה וחום סביר.. איזה זיכרון יתאים לי? 3200, 3500 או 3700? האמת היא שהמחשב שאני מתכנן כבר יוצא לי קצת יקר, אז אני מחפש זיכרונות במחירים סבירים. אני לא רוצה להתקמצן על משהו חשוב כמו זיכרון, אלא לקנות משהו באיכות גבוהה שלא עולה יותר מדי.. מה שנקרא BANG FOR THE BUCK..

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by fire15,

איזה תזמוני זיכרון הם הכי אגרסיבים?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני צריך לוח מיקרו ATX עם כמה דגשים... לסוקט AM2 חובה...4 חריצי זיכרון... כרטיס מסך מובנה רצוי... תאימות עם ביגטייפון... ובתכלס שבכללי יהיה טוב... יש פה כמה לוחות שחשבתי עליהם...תביעו את דעתכם... GA-M61PMS2-RH ASUS M2N-MX Albatron KM51PV-AM2 DFI Infinity C51PV-M2/G Abit NF-M2 nView חשבתי על האביט...או על הגיגהבייט...

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by Tomerm,

שלום לכולם. קודם כל, אני מוכרח לציין שיש כאן אחלה אנשים, עזרתם לי הרבה בכל מיני דברים, ועל כן תודה. אני מבקש לדעת על "שילוש קדוש" חדש, לשם משחקים ללא OC כללת של INTEL (לא AMD בבקשה). כמה שיותר הצעות יתקבלו בברכה. ועוד יותר חשוב טווח מחירים, כדי שאדע בערך לאיזו הוצאה אני מכנס. הרבה תודה מראש, תומר.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  9. sis 645DX Chipset Based 645E Max Series MSI Mainboard

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by Fabian,

האם הפנטיום 4 2.0 GHz נחשב למעבד ביתי טוב?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  11. אוקיי בנוגע ל P4 כולם יודעים שב 65 מעלות הוא חם מאוד ולא מומלץ שהוא יהיה בחום כזה וב 70-75 מעלות הוא לגמרי בסכנת מוות וב 80 הוא נישרף\נהרס או כל דבר שאנחנו אפילו לא רוצים לגלות. אבל מה בנוגע ל P3? בבקשה אני ממש חייב את העזרה, נ.ב (יש לי עוד שאלה)(זה אותו מעבד) לחבר שלי יש SDRAM133MHz עם באס מעבד של 133MHZ באס ויש לו P3 ה 1000MHz וחום המעבד הוא 19 מעלות (אכן כן התקינו לו מאוורר של 6000RPM מאוורר ממש טוב גם אני לא האמנתי כשהסתכלתי בהתחלה, בכלל לא האמנתי, והחיישנים לא משקרים אכן המעבד קר והמאוורר שלו באמת חזק מאוד) יש לו לוח אם של אסוס שלפי איך שראיתי מסוגל להגיע ל 1875MHz (יענו נכון כשלוחצים פלוס אז זה מראה עד כמה הוא מסוגל לעלות? אז זה יכל להעלות עד 1875MHZ). שם הלוח אם הו…

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by Nitro Viper,

אני לא יודע איזה מעבד לקחת או את הAXP 2400 או AXP 2500 שהוא ברטון ושמעתי שיש איתם בעיה ובגלל זה אני לא בטוח או שבכלל לקחת את ב 2600? תודה

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי כרגע 2 גיגה זיכרון ושמתי לב שבמשחק GTA יש קטעים שהמשחק ניהיה איטי אז אני חושב שצריך להוסיף זיכרון. האם כדאי לי להוסיף זיכרון זה ישפר לי את המשחקים מבחינת מהירות? ואם כן אז איזה זיכרונות הכי משתלם לי לקנות. אני משחק הרבה ב GTA ,Command & Conquer 3 Tiberium Wars , Crysis WARHEAD מפרט בצד תודה

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by asd123,

[נמחק]

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by tomertzi,

הבחירות שלי הם E8400 E8500 אני השבוע קונה אחד מהם מה עדיף?ה8500 שווה את ה100 שקל? והאם יוצא בזמן הקרוב משהוא ששווה לחכות לו? מכרתי את הE6550 ב500 היה שווה?,כי חשבתי בצורה כזאתי עכשיו אני יכול למכור אותו במחיר גבוהה ועוד חצי שנה הוא לא יהיה שווה 200 שקל אז אני יוסיף קצת כסף ולא יאבד מהערך שלו,ועוד שאלה אחרונה אני ירגיש הבדל בינהם?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by Holography,

יש לי עכשיו 512 DDR מעבד 2600 (של AMD) וכרטיס מסך רדון 9800 לא פרו עכשיו..... כדאי להוסיף עוד זיכרון ראם? 128 או 256 או 512 וכמה זה יוסיף לי לביצועים?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  17. Started by omer-m,

שלום, אני חושב על קניית מחשב מותג (דל) שולחני, בו ישנה אפשרות להתקנת מעבד מסוג xeon. אני לא מכיר את המעבד הזה במחשבים שולחניים (תחנות עבודה) אלא רק בשרתים. אם אוכל לקבל עוד מידע אודות המעבד הזה אשמח מאוד. עומר

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  18. זה המפרט אשר ברשותי CPU Type AMD Athlon 64 3000+ CPU Alias Venice S939 Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 Physical Memory:2x512 3200 Video AdapterRADEON 9550 Secondary (128 MB) יש לי 2 חריצים פנויים ומחירי הזכרונות ממש זולים האם התוספת תשנה .וכמובן בכמה תודה

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  19. האם ניתן להרגיש בהבדל בין שני הכמויות ? או שרק מעבר ל-4GB יתן אפקט מורגש ? האם ב-XP הדבר מורגש בכלל ? האם בויסטה ? תודה מראש על העזרה...

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. אני זוכר שבמערכות ישנות היתה חובה לשים 2 ע"מ לקבל רוחב פס מקסימלי. האם זה עדין נכון עבור ציפסט של H61/H67? אם כן, עד כמה זה משמעותי ואיזה ישומים יפגעו בעיקר (בדגש על משחקים ועריכת סרטים) אם שמים רק סטיק אחד?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by RoNi0,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת זכרונות למפרט קיים. לוח האם שיש לי הוא: Gigabyte GA-631M-S2L במחשב יש זיכרון של 1GB בשני השבבים (כל אחד 500MB). בכוונתי בנוסף להוסיף כרטיס מסך אחרי שהקודם נשרף. ברור לי שעדיף לקנות מחשב חדש, אבל כרגע אין באפשרותי לעשות זאת. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דרך לשפר את המחשב בנושא הזיכרון. התקציב הוא עד 200 ש"ח. תודה לכל מי שעוזר. רוני נ.ב: המעבד הוא 2.84GHz. אם יש צורך לברר איזה דגם בדיוק אנא אמרו לי.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  22. Started by koby100,

שלום לכולם, האם בהתקנת דריברים למערכת הפעלה חדשה, יש סדר מסויים שבו כדאי להתקין? האם חייבים להתקין את כולם? במיוחד אני מתלבט לגבי השורות המודגשות מדובר בלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ומערכת הפעלה Windows 8 64 + כונן SSD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#dl הרשימה כוללת: Realtek Function driver for Realtek Azalia audio chip Chipset -Intel Management Engine Interface Chipset -Intel INF installation Realtek LAN Driver Intel Rapid Storage Technology Hot fix (Note) After installed IRST 11.6 driver, please install Hot fix (Intel SATA Preinstall driver (For AHCI / RAID Mode Intel VGA Driver בתודה,

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  23. היום באופן רשמי מושקת פלטפורמת האקסטרים החדשה של AMD שמביאה שני מעבדים עוצמתיים במיוחד - אנו מביאים בפניכם סקירה חיצונית של מועמד ראוי ללוח אם עבור מעבדים אלה - Prime TRX40-Pro של אסוס לכתבה

24. חיפשתי באתר של cchips את הלוח אם שלי בכדי לעדכן את הביוס אבל לא מצאתי. הלוח שלי הוא m863g וכתוב לי על הלוח אם ( פתחתי ת'קופסא) v3 ובאתר שלהם יש של v5.1 או v1.5 עכשיו אני לא יכול לעדכן את הביוס. יש מצב אולי שזה לא משנה?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים