מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
http://www.burntware.com/dc/ נחמד, הגיע ל 3.6 על מתח סטוק. עלה ל 3.9. ה 3800 ב 2.5 גיגה. תזכרו, חצי מחיר
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי ההבדל המשמעותי היחיד בניהם הוא שהP35C-S3 בעל שני סלוטים של DDR3 1333MHz בנוסף ל4 סלוטים של DDR2 1066Mhz. ההבדל במחיר - 40ש"ח. לא משמעותי. מה כדאי? האם בעתיד ישמשו לי לטובה שני חיבורי הDDR3??
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לכ.סמך PCIE בשל הטכ' ההולכת וגוברת.. כרגע יש לי EPOX8rda3 ואני באובקרלוק טוב מאוד ... הבעייה היא שאני מתכנן לקנות X800XL ואין לי זמן לחכות לגרסת ה AGP אם תהיה בכלל... מה אתם ממליצים לי להחליף ?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מה התוצאה? הזכרונות יהיו איטיים? האם תהיה בעייה לעשות OVERCLOCK?! (לוח של EPOX 8RDA+ ו זכרונות C2 של CORSAIR 256MB ועוד סטיק של OCZ 256MB C2.5)
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לרשימה המלאה: http://jonnyguru.com/news_details.php?id=206 הכי בולט לעיין: X2 6000 ב 238$ זה פשוט מדהים עד כמה AMD מוכנה לרדת במחיר ;D
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש חנות אמינה ואם אפשר זולה להזמין זיכרון למחשב נייד תודה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לוח gigabyte k8nkp-9 ואם ני יכול לשלוט על המהירויות שלו ואיך אני רואה טמפרטורה שהיא מעל הנורמה
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לדעת מה דעתכם . הלוחות נמצאים באותו מחיר , אותו ציפסט , וכמעט זהים. מי לדעתכם עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
תודה מראש. לא לOC ... אבל אולי בעתיד כן . מבחינת הביצועים ... מי יותר טוב ?
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אין במחשב שלי serial port connector שמחובר ללוח אם, ויש לי 2 אפשרויות, הראשונה היא לגשת עם המחשב לחנות שיתקינו לי את המחבר האמור, והשניה היא להשתמש בממיר serial port / usb. יצא לכם להיתקל בבעיות בממיר הזה? והאם התקנת המחבר מעמיסה במעט על הלוח אם? לצורך העניין, מדובר ב- ASUS P5Q.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם המקצועית על לוח אם ASUS P5E-VM-DO ומה המפרט הטוב ביותר שניתן להתאים ללוח אם זה שיתן גיבוי טוב למשחקים מחיר לא חשוב רק חלקים (אבל להביא במחירים נורמלים) תודה מראש SKI FARM
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
במזל טוב קבלתי את המחשב החדש שלי - אבל כשלקחתי אותו התברר לי שלא היה WINBOND 256X2 3200 והחנות "שדרגה" לי את הזכרות לסמסונג - - וולאה - אני ממש לא יודע מה לעשות - הבחור אמר לי שאם אני לא מרוצה אני יכול לבוא ולהחליף ברגע שיהיו להם WINBOND - הבעיה - אני זוכר שראיתי כאן פעם שסמסונג משתמשים בזכרון (צ'יפים) של WINBOND ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת ? על הזכרונות כתוב sumsung 307 K4H560838D-TCC4 BDA 259AX KOREA ועל השני אותו דבר למעט השורה האחרונה (אני מניח מספר סידורי) שהוא BDA 3535BB KOREA אשמח על עזרה - (אני מעוניין לעשות OC - ככה שאני זקוק לזכרונות טובים - הלוח אגב 8RGA - של אפוקס) תודה מקרב לב
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תיראו את זה: http://www.pc-spot.co.il/index.php#EpVppVuFypFXvbiPMX מה זה אומר? בינה מלאכותית על לוח אם? יאיר.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הוא נהרס ואין לי כח להזמין של החברה חדש מקורי זה לוקח זמן (EPOX), אם אני אחליף לאחד רגיל לא של EPOX זה לא כזה נורא נכון?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי AMD ATHLON 64 939 יש מצב המעבד יכול לגרום לתקיעות במשחקים ? או שהוא מתחמם יותר מדי ? ... תודה
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יום טוב לכולם אני מחפש לוח אם ואשמח עם תוכלו לעזור. המפרט הוא מעבד - Intel C2D E8400 זכרון - G.Skill 4g (4*1024) DDR2 1000 כרטיס מסך - 512MB Ati Radeon 4870 GigaByte ספק - Antec TruePowerNew750W תקציב 500 שח ולא של GIGABYTE
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי AMD3200 זיכרון 768MB לוח GIGABYTE NFORCE3 250G אני מעוניין לעבור לכפולי ליבה במחיר של עד 1500 ש"ח השקעה... כרגע לעבור לAMD איני יכול כי אני צריך להחליף את כל המפרט מיכוון ש AM2 דורש זאת (זיכרונות כרטיס מסך וכו'). אני מלעוניין להישאר עם הרכיבים ולהשקיע רק במעבד ולוח שיתמוך... מבדיקה... 4COREDUAL-VSTA של ASROCK ומעבד E6300 או E4300 עדיין לא מבין את ההבדל חוץ ממהירות הבאס 1066/800 לא מעוניין לבצע OC אציין כי אני מתעסק בעיקר עם תוכונות שרטוט וגרפיקה AUTOCAD REVIT PHOTOSHOP וכו' צריך עזרה דחוף.... הם זה טוב
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את זה כדי שהתאפשר לי לתת מתח גבוה יותר למעבד בגלל פשלה של asus בעדכון החדש של הביוס שלהם אני לא יכול לעלות מתח יותר 1.55 עכשיו ראיתי לפי המדריך הזה שלasus http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us שממש לא הבנתי אותו איך הלעדכן אחורה אם אפשר על ידי הזזת ג'מפאר להחזיר את הביוס לגרסה הרשאונית שלו?? חיפשתי בחוברת של asus לא מצאתי שם שום דבר חוץ לאפס את התאריך ו שעה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון SDR בתדר 133 נפח 128 או 256 ורציתי לדעת איזה כרטיס הכי מומלץ ? קינגסטון ? יונדאי ? UNIX ? איזה דגם ? תודה *ואיזה כרטיס DDR400 הכי מומלץ ? פשוט מחר אני נוסע לספק וקונה כמה סטוקים של חלקים בשבילי. :
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היום אמרו לי שאם אני רוצה 4 ג'יגה במחשב אני צריך לפרמט ל64 ביט... זה נכון? ואם כן למה? ומה שונה ה64ביט מה32 ביט?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שבשביל לעשות DC אני צריך את אותו סטיק פעמיים כדי שיהיה לי DC. יש לי Kingston DDR2 1GB 667MHz CL5, אני צריך בדיוק אותו הדבר? אני גם יודע שה-DC יעבוד על התדר הנמוך ביותר... כי חבר שלי אומר שזה מה אני צריך: הוא צודק? ??? והאם אני טועה? תודה לעונים!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי זכרונות כאלו: http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=55&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=121 2X2GB והם עובדים לי על 5-5-5-15 במקום על 4-4-4-12. והוספתי להם מתח ל2.1 כי זה המתח שהם צריכים בשביל 4-4-4-12. אבל עדין הם עובדים על CL5. תמונה מCPU-Z: בתודה, demi
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
במידה ואני מעדכן את הביוס של הלוח הנל Asus P5AD2-E Premium Deluxe שבמקור סוקט 775 אבל תומך במעבדי פנטיום 4 בגלל שיצא לפני סדרת DUAL CORE ,בקיצור עם אני יעדכן את הביוס אצלו יש מצב שהוא יתמוך במעבד הזה: E6550 ?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
עכשיו יש לי דרישות יותר ברורות ללוח אם לאחר שבדיון הקודם הבהירו לי קצת יותר את העניינים. פתחתי דיון חדש מכיוון שבדיון הקודם נהיה לי קצת בלאגן בראש ונהיה גם קצת בלאגן בדיון... אז אלו הדרישות שלי: 1) התקציב הוא בסביבות 500-600 שקל (כמובן שבפחות זה יתקבל בברכה) 2) שיתמוך בOC בינוני לi5 - בסביבות 4.5 Ghz (שיהיו גופי קירור) 3) סוקט 1155 4) כרטיס קול איכותי מובנה (לפחות 7.1 ערוצים ) 5) שיהיו שני חיבורי SATA 6GB/s 6) שיתמוך ב16 GB RAM עם ארבעה סלוטים תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-