מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מתכוון להחליף שילוש בימים הקרובים. אני יכול להשיג INTEL 3.2 NORTHWOOD ב 1300 שקל. ה AMD יעלה לי אותו דבר. הבעייה שלי היא שהמחשב הוא לא רק למטרת משחקים.. אני יודע ש AMD עדיפה למטרה הזו. אני עובד גם עם תוכנות עריכה מדי פעם ( קידודי ווידאו ואודיו ) אז לא איכפת לי שהוא יהיה קצת פחות טוב למשחקים. איזה מעבד יתן לי לדעתכם את התמורה המלאה והטובה ביותר לכל המטרות ? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה זיכרון יתאים למחשב מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הכרטיס אם והמעבד? כרגע יש לי 512X2 לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G כמה זכרון אני יכול להוסיף ואיזה זכרון מומלץ
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה לא ראיתי בשום מקום לוחות אם שתומכים ב- STATA II אלא רק ב-SATA. השאלה המתבקשת היא : "אז למה להשקיע ב-HD תומך SATA II אם אין לוח אם מתאים?".
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מעבד I5 750 בOC ל3.6 הזכרונות הם של ADATA 2000MHZ 4GB אני רוצה לשדרג את הזכרון ל8 אבל לשמור על הOC זה אפשרי בכלל? ואם אני מחליף חייב שיהיה באותם תדרים ואותה חברה? ד"א הלוח הוא של ג'יגהבייט GA-P55 UD3
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם יש כזה דבר לוח אם עם כרטיס מסך און בורד סביר?תקציב עד 600 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, עפ"י המפרט שלי, האם כדאי לאחר הורדת המחירים הנוכחית - להוסיף עוד 2 או 1 ג'יגה זיכרון. -האם הווינדוס XP שלי יתמוך בכך ו\או VISTA עתידי? -האם הזכרון שארכוש חייב להיות מאותו דגם שיש לי כרגע? תודה לעוזרים. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1650PRO 256MB DDR3 ברטיס טלוויזיה: MSI TV@nywhere Master דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS זיכרון: Kingston 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כונן: Toshiba DVD-RW SD-R5272 מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLACK + 400W PFC PSU
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום! אני יכול לקנות או GB 2 DDR2 נוספים או Big Typhoon, אך לא את שניהם, מה עדיף ? המערכת שלי כרגע היא: Q6600 עם קירור סטוק P35C-DS3R שימו לב שיש לו תמיכה לDDR3. 2 GB DDR2 של OCZ כדאי לציין שאין לי שום נסיון ממשי בOC. תודה לעוזרים!
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם בבחירת מעבד i9 בלבד (לא 7 ולא AMD). השימושים העיקריים - צפייה בתכני 4K, עריכת וידאו (הכוונה לקידודים מחדש - לפעמים אני מקליט דברים דרך כרטיס לכידת וידאו וזה שוקל המון הקובץ אז אני מקודד מחדש וזה די מאמץ את המחשב אז בא לי מעבד שזה יהיה בשבילו שטות). אני לא משחק במחשב, אולי לפעמים אני מגזים ומשחק בסוליטייר אבל בד"כ דרך PS4. אני לא הכין מבין בעניין הזה ולא יודע אם חוץ ממעבד טוב (וכמובן זכרון של 32GB) אני אמור לבחור גם לוח אם וכרטיס מסך טובים מאוד עבור הקידודי וידאו או שפחות רלוונטי לנושא הזה ספציפית? הרבה זמן תכננתי לרכוש את ה - 9900k ואחרי זה יצא עוד דגם מחליף/מחודש שאמרו שהוא לא טוב שהוא בלי וידאו או משהו כזה אז של…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני עובד למחייתי בבית בהדמיות ממוחשבות על תוכנת Autodesk Revit Architecture ואני מעוניין לקנות מחשב חדש , על פי מה שקראתי עד כה מעבדי ה-xeon וi7 הם הטובים ביותר בביצועים בעת הרינדור ובעת העבודה על המודל כרגע אני נוטע לכיוון i7 950,אשמח לקבל כיוון מדוייק יותר והמלצות על מעבד מתאים ,כמו כן על פי בדיקה שביצעתי המחירים נמוכים במאות שקלים בחו"ל ,האם אפשרי להזמין את המעבדים האלה באינטרנט או שיש מניעה מפאת חוסר תאימות לרכיבים הקיימים בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ליפני מיספר חודשים אחי הקטן (בן 7 וחצי ) הבין את קסם המחשב ומאז חופר לי ולאח הגדול שלי (חופר הכוונה שהוא תמיד נוגע במחשב ורוצה לשחק בו). כל זה התחיל לעלות לי (ולאחי הגדול כמובן ) על העצבים ולכן קבענו שקונים לו מחשב ,אבל רצינו משהוא מיחוד לא סתם מחשב רגיל , הילד חולה לגו (כן כן כמו שאני הייתי )וכלן חשבתי לינות לו מחשב מלגו משהוא בסיגנון הזה http://tfvlrue.wordpress.com/2008/06/25/lego-computer/ הבעייה היא שהמחשב מאוד קטן ודורש לוח mini itx (שאין לי שמץ איפה להשיג כזה ) וספק כוח פיצפון (שגם אותו אני לא יודעה מאיפה להשיג), יש לי זמינות דיי גדולה למעבדים וזיכרונות וכל שאר הירקות לכן אני מעדיף שזה יהיה לוח אם סוקט 775 (אם יש כזה ביכלל ) או משהוא אחר של amd . השימושים …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עובד רק עם מעבדי AMD, כל סטיק 2 GB לא עובד עם אינטל! כלומר 4 -6 GB בויסטה 64 ביט עובד רק עם AMD. לא סתם אמרתי פעם שמעבדי AMD הם באמת 64 ביט, ולא החארטה של אינטל EM64T http://www.theinq.com/default.aspx?article=36595
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
חבר'ה רציתי לקנות זיכרונות מחשב..עכשיו יש לי כבר 512 זיכרון,וכשהלכתי לחנות לקנות הם שאלו אותי איזה סוג זיכרון יש לי cl 2.5 או 3.. לפי מה שאני רואה זה חשוב להם ,כי הם אומרים שאם ימכרו לי זיכרונות שלא תואמים ,סיכוי גדול שלא יפעלו.. אז מה בדיוק הסוג שלי פה?(מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי לוח של ASROCK מדגם 939DUAL-SATA 2. בעוד שבוע וחצי אני קונה לו מעבד מדגם את'לון 64 4000+. קראתי בקישור המצורף שרק ביוס מגירסה 1.30 תומך במעבד הזה. נכון לעכשיו אני לא יודע איזה ביוס מותקן על הלוח. מה יקרה למעבד/לוח/כל חלק אחר במחשב, אם אני יפעיל את המחשב עם המעבד הנ"ל וביוס לא מעודכן? כרוכה בזה סכנה כל שהיא? עוד שאלה, האם ביוס הביוס האחרון שיצא ללוח זה (1.50 אם אני לא טועה) כולל בתוכו את כל הביוסים הקודמים או שלא בהכרח? http://www.asrock.com/support/CPU_Support/show.asp?Model=939Dual-SATA2
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס אקס פי והמחשב פועל בכלל לא כמו שציפיתי נראה כאילו המעבד לא מנוצל .. ולא עשיתי אוברקלוקינג אני לא מתעסק בזה
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי האם למעבד הזה יש פיזית 2 מעבדים שעובדים במקביל , או שיש לו 2 מעבדים ורטואלים שברגע שאחד מתעיף השני עובד? רוני
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח הזה תומך גם ב AGP וגם ב PCIE רשום שהוא תמוך בבאס של 1066 כלומר גם CORE2 -E6300 רשום שתומך ב 667 זיכרון איך הלוח אם הזה בכללי מומלץ ?איך הוא ב OC <??פשוט לוח אם זול מאוד . שמעתי שיש לו בעיה אם ה PCIE שהוא תומך רק ב כפול 4 או משהו כזה ולא ב כפול 16 ?<
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב מוגבל לכל המחשב וההתלבטות היא האם לקחת מעבד וכ.מסך סבירים (לדוגמא i5 ו-GTX660) או ללכת על מעבד חזק יותר, כדוגמת הi7 4770. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות כמו PS, VEGAS בלבד.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח k8-nf9 של gigabyte והיום סתם רציתי להתחיל עם הOC למעבד ושאני נכנס לביוס אני לא רואה אפשרות להוריד לזכרונות את המהירות. חשבתי לעדכן את הביוס אבל אני לא מצליח, חיפשתי את האתר של gigabyte וגם אותו לא מצאתי. מישהו יכול לומר לי איך אני יכול לעדכן את הביוס הזה? ד"א זה קשור לתוכנה אני מקווה, אם לא סליחה.
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-
האם זיכרונות A-DATA VITESA PC4000 500MHZ יתאימו לי ללוח בלי בעיה ? אני מדבר על ה500MHZ כי אני יודע שאין בעיות עם ה400MHZ אבל שמעתי דברים על ה500MHZ תודה .
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
-
-
הי אני צריך עזרה אם בחירת לוח אם ב 400 ¤ לPCI-E P-4 Prescot 3.0 DDR 400Mhz 2*512 SATA תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח לא חדש (יותר משנה וחצי) התומך במעבדי AMD 939 הלוח נקרא: ECS K8 939.kn1 sli lite אז מה שאני מבקש זה איזה מעבדים אני יכול לקנות עד 1000? שימושים :משחקים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! יש לי מחשב שמכיל לוח אם שאת הדגם שלו אני לא זוכר כל-כך, אבל אני זוכר שהוא תומך DDR. כרגע יש לי שני כרטיסי זיכרון, שניהם מסוג DDR ותואמים ללוח האם הנ"ל. העניין הוא, שלאחד מהם מהירות של 333Mhz ובנפח של 256MB ולשני 400Mhz ונפח של 512MB. עד כמה הכרטיס בעל המהירות הנמוכה יהיה יעיל ליד הכרטיס בעל המהירות הגבוהה? האם, במידה ואני אחליט לחבר את שניהם, הכרטיס בעל המהירות הנמוכה יהיה אפקטיבי בכלל? או שמא הוא מיותר לחלוטין? שאלה נוספת ברשותכם, במחשב נוסף יש לי לוח אם מסוג P5LD2 SE התומך DDR2. אליו מחוברים 4 כרטיסי זיכרון מסוג Kingston כאשר שלושה מהם בנפח של 1GB והרביעי בנפח של 512MB, דהיינו, צריך להיות לי 3584MB של זיכרון RAM. לעומת זאת, כשהעפתי מבט במאפייני המח…
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-