עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. GeIL Esoteria 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory מומלץ? יש למישהו משהו יותר טוב להציע לי, לצורכי מחשב ביתי בסיסי מתקדם!

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  2. p5bi965pcie או p6nsli ?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  3. Started by gal,

היי חברים, אני בקרוב אמור לשדרג את המחשב שלי ובמפרט שבחרתי מחנות מסוימת בחרתי זכרון של 2 גיגה של GSKILL 667 והיום התקשרתי כדי לוודא מחירים וכאלה של כל המפרט וכו'.נאמר לי שכרגע יש חוסר במלאי של G SKILL ובאותו מחיר (מבצע בגלל החוסר) זכרונות של DIGMA.אני יודע שהיו פה דיונים על הזכרונות האלה אבל מבחינת התקציב המצומצם שלי אין לי הרבה אופציות אחרות אבל אני די חושש מהזכרונות האלה,פעם ראשונה שאני בכלל שומע את השם הזה מה אתם אומרים האם יש טעם לקחת את הזכרונות האלה? יש עליהם 3 שנים אחריות בכל מקרה.המוכר טוען שיש לו ניסיון איתם והם נותנים ביצועים טובים,אני די מהסס לא יודע.... יש לי עוד שאלה לגבי מעבדים כפולי ליבה.כרגע לפי המפרט הדי סופי שלי אני רוצה לרכוש AMD 4600 X2 עכשיו השאלה הי…

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  4. AMD's "tsunami" of products to change competitive picture http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39385

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום,יש לי לוח אם כמצויין למעלה ויש עליו כרטיס זיכרון של קינגסטון 1024 מהירות 667 יחיד רציתי להרחיב את הזיכרון בעוד כרטיס של גיגה להלן : http://www.dmii.co.il/products/76203?ref=zap השאלה שלי האם יש משהו שלא לקחתי בחשבון לפני שאני מזמין את ההרחבה???

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  6. הי אני מעונין במחשב לעבודה משרדית בלבד - כך שמראש אין צורך בכרטיס מסך נפרד. מצד שני - אני מעונין לחברו לשני מסכים ולהגדיל את שולחן העבודה. אם אין - העלות של שני מסכים תכלול עוד כרטיס מסך לא זול - וזה עלול להפוך את העיניין ללא רלוונטי. יש מצב?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  7. צהריים טובים לכולם אלו החלקים שהציעו לי... אשמח לקבל עליהם חוות דעת אם הם אכן מומלצים ועושים את העבודה כמו שצריך... ואשמח אם תציינו גם מה הלוח אם מכיל (כ. מסך מובנה/LAN/ וכד'). מעבד C2D E4300 לוח אם לאינטל ASUS P5VD2-MX (VIA/PCX+VGA/2DDR2 כ. מסך Leadtek GeForce PX 7300GT 256Mb PCI-E לוח אם ל AMD ASUS M2V-TVM (AMD Athlon AM2 / 2x מעבד AMD Athlon 4800 X2 65W AM2 (940) אשמח גם אם תגידו לי איזה מעבד עדיף לי שניהם יוצאים אותו מחיר כמעט. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by avenger31,

האם שווה לחכות ללוחות מבוססי P35 במידה וכן מה יתרונונם, כי לפי הכתבות חוץ מ תמיכה ב DDD3 כלום...

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  9. אהלן רציתי להשתדרג לי בשילוש חדש ואני צריך עזרה בבחירת חלקים. מעבד אני קונה כנראה e6300 של אינטל, ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם תואם מתוצרת אינטל (יש לי הנחה על לוחות שלהם). מצורף קובץ של הלוחות שזמינים לי, מי הכי מומלץ מביניהם? תודה לינקים למוצרים: DG965OTMKR DG965WHMKR DP965LTCK DG965SSCK BLKDG965RYCK DQ965GF D975XBX2 [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי כבר זיכרונות DDR2 1GBX2 עכשיו רק נשאר לי לוח וזיכרון מן הסתם אני מעדיף לקנות C2D השאלה אם ייכנס לי בתקציב אין לי בעיה לקנות יד שניה העניין שאני לא מתמצא בעולם האינטלי ... השילוב מיועד לקצת משחקים סרטים ואולי OC קטן . חשוב שתיהיה יציאת SPDIF לאודיו (עם כרטיס OB טוב ) יכולות OC נחמדות והעיקר שייכנס בתקציב ולגבי מעבד אני לא סגור בכלל אם כדי לקנות את ה 4400 או 6300 או 6320 עזרה בבקשה (כול שאר החומרה קיימת כבר , כרגע אני ממתין עם הכרטיס מסך ) תודה

• 15 תגובות
    • 982 צפיות
  11. אהלן, אני מחפש זכרונות ddr2 800 שיהיו טובים לאוברקלוק עם e4300 וgigabyte 965P DS3, רצוי מ-iqpc. אפשר לחרוג בסביבות 100 ש"ח אם זה הכרחי. תודה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by le011,

מה דעתכם על הלוח? למעבד קונרו-והאם יש אופציה טובה יותר במחיר שלו(700 בערך) מעוייד לאוברקלוקיג

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  13. רק הקירור לצ'יפסט? או שיש עוד משהו?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  14. אני עומד לקנות 2גיגה של זיכרון יש לי אפשרות לבחור בין 667 ל800 האם ה 800 שווה את ההפרש? או כדאי לחסוך את ההוצאא ומעבר לכך אני יכול לבחור בין kingston ל pqi מה ההבדל ומי עדיף(ה pqi זולים ב 20 דולר) תודה!

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by morangal555,

מחפש לוח אם במחיר נמוך ככל האפשר לצרכי משחקים אינטרנט וכו אין צורך הכרטיס מסך OB יש לי כבר כ.מסך שני הדברים הכי חשובים לי הם יציאת S\PDIF והשני שקצת פחות חשוב הוא טמפ' לציפסט של הלוח אם תודה מראש לכולם!!! עריכה: לא מבצע OC

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by rafi_d,

לא הצלחתי למצוא באתר של GB ... והאם שווה את ה200 ש"ח הפרש?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by orca2k,

מבקש המלצה לסטזיכרונות חדששל 2G לOC. יש לי כרגע את הסט הזה- OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel 512X2 667Mhz כנראה שהוא מגביל אותי בOC לא מצליח לעבור את ה3100 ותקוע שם כבר זמן רב. ושאלה... האם סט חדש יכול ישפר לי את הOC? או שלא שווה להשקיע בסט יקר ורק להוסיף עוד זוג של 512 לבצועים משופרים? מפרט המחשב בצד.

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  18. Started by eli33,

חבר שלי רוצה להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון. הצעתי לו לקחת 2 כאלה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=341462 זה בסדר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 418 צפיות
  19. שלום =] לאחרונה שמתי לב שיש ירידות רציניות במחירים של הזכרונות עם דגש לא קטן על G.SKILL.. רציתי לדעת מתיי יש עוד ירידת מחירים, ידוע לכם? ואם כן בכמה?

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by NETANELKOREN,

חשבתי היום על העתיד ופתאום אמרתי לעצמי בעוד שנה,שנתיים ומעלה נצטרך כבר להשתמש ב4 GB אם לא יותר אז השאלה שלי יש לי בלוח-אם 2 סלוטים שכול אחד מכיל 1 GB אז השאלה שלי היא האם אני יוכל להכניס עוד 2 סלוטים בעתיד שכול 1 מהם בנפח 1 GB הנה סוג של הלוח-אם: GIGABYTE GA-8I945PS3 תודה נתנאל קורן

• 1 תגובה
    • 410 צפיות
  21. שלום לכם, ביקשתי הצעה מחנות ורציתי לפי המלצה כאן זכרונות G.SKILL . הם מביאים רק קינגסטון וPQI. אני זוכר שקינגסטון בעבר נחשבו טובים. האם זה כך עדיין ? לא רוצה לקנות זכרון בנפרד. אני מדבר על 2X1G 800MHZ תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  22. חברת OCZ הכריזה היום על מוצר יחודי למעבדי AM2. זכרון DDR2 PC2-5400 כלומר בתדר 667Mhz. בינתיים רק בקיט של ( 4GB (2GB X 2. ה-OCZ DDR2 PC2-5400 AM2 Special 4GB Dual Channel מנצל את היכולת של בקר הזכרון ב AM2 לפנות לבלוק זכרון גדול יותר (11bit במקום 10bit ) ובכך מקטין את החלפות הבלוקים (pages) וחוסך זמני גישה לבלוק חדש. הזכרון מומלץ לשימושים עתירי שימוש בזכרון כמו עריכת וידאו ותמונה מתקדמות ( Adobe Photoshop , Adobe Premiere or Sony Vegas ). הזכרון הזה מתאים לשימוש במערכת AM2 בלבד ולא יתאים לאינטל. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39477 http://www.hexus.net/content/item.php?item=8629 http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20070508225305.html

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by abcdjkh,

שלום רב! מה ההבדל בין שלושת הלוחות הבאים, ומה הכי ממולץ לOC ומולטי טסקינג. GIGABYTE GA-965P-S3 GIGABYTE GA-965P-DS3 ASUS P5B תודה

• 1 תגובה
    • 421 צפיות
  24. מה ההבדל בין פנטיום D למעבדים כפולי ליבה? למה למרות שהD820 שלי 2.8 פעמיים כלומר 5.6 אז למה הוא יותר חלש מהמעבדים החלשים שהם לא יותר מ2.0 פעמיים כלומר פחות מ4. אז למה זה יותר חזק? ואם אפשר הסבר על ההבדלים עם ובלי OC תודה, ניצן

• 15 תגובות
    • 983 צפיות
  25. אז המחשב שלי הוא בן חצי שנה בערך, וכשקניתי אותו, סדרת הקונרו היו ממש יקרים אז לא יכלתי להרשות לעצמי והעדפתי את הפנטיום D 2.8GHz מאשר פנטיום 4 3.00 GHz (אגב, אני סתם מתעניין מה היה יותר שווה לי לקחת אז?) אבל עכשיו אני רוצה להתקדם לארגן לי C2D למערכת מושלמת. חבר של אבא שלי\זה שהרכיב לי את המפרט\זה שהרכיב לי את המחשב\זהשבא כל הזמן לטפל לי בבעיות מייעץ לי לקחת את ה-E6320 מפני שהוא הכי זול שמגיע עם 4MB קאש. האם הוא צודק? האם כדאי לי ללכת על ה-E6320?

• 3 תגובות
    • 459 צפיות

דיונים חדשים בפורומים