עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Arturh87,

יש לי לוח אם pc partner via apollo pro 133 chipset האם אני יכול להתקין בו זכרון DDR וכרטיס מסך readon9100 128 ram

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  2. AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box??? :s05:

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  3. המעבד המועמד הוא 3500+ עם ליבת ווינצ'סטר ולוח אם MSI מדגם K8N Neo4 Platinum. האם הייתם ממליצים על ליבת הווינצ'סטר ועל הלוח הנ"ל? תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by TC,

הזמנתי מהאינטרנט מעבד ולוח אם חדש P3 3.0Ghz 800FSB + ASUS P4C800 שתומך בDual DDR 400 איזה וכמה זכרון כדאי לי לקחת שיהיה הדבר הכי טוב ? תקציב של 200 דולר לזכרון ואני מבקש מחירים של חו"ל ולא של הארץ ... כי אני מזמין מחול

• 14 תגובות
    • 912 צפיות
  5. סיכמתי עם הבנאדם שאני אריץ על המחשב שלו תוכנת בנצ'מרק לזכרונות ראיתי בהורדות האתר תוכנה בשם MEMTEST או משהו כזה. האם היא הכי טובה או שיש משו יותר טוב? אני רק רוצה לראות ולוודא שהזכרונות לא ייהרסו מהר ושהם תקינים לחלוטין אז על איזה תוכנות אתם ממליצים לי?

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  6. הנה צילומי מסך של מידע המחשב והזכרונות שלי (דיי ישן כבר 4 שנים) שדרגתי לפני כמה שנים ל1.5 השאלה כמה הלוח אם בכלל יכול להחזיק והאם שווה לי לשדרג זכרון ולכמה? מודה לכם מאוד... המטרה היא לעבוד ביותר נוחות על תוכנות עריכה ופוטושופ וכאלה. לא למשחקים. ממש תודה על תגובותיכם. (אם לא רואים את הטקסט בתמונה נא לגרור את התמונה ימינה...) : [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by carew,

שלום. כרגע המחשב שלי עובד על 2 סטיקים של 1GB DDR3, סה"כ 2GB. הלוח אם שברשותי הוא: gigabyte ga-p35c-ds3r והוא תומך ב : בעקבות התחלת עבודה עם תוכנות כמו סולידוורקס ומטלב אני שוקל לשדרג את הזכרון. האם יש טעם בכלל? אם כן מה מומלץ? (במסגרת מגבלת תקציב של 500 ש"ח) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yuvalkosh,

האם לוח האם הנ"ל SocketAM2 - NVIDIA GeForce 6100 - Gigabyte A-M61VME-S2/ ALBATRON KM61S/ Foxconn 6100K8MARS - 3Y Warranty כולל כרטיס מסך עם יציאת S-Video או Compsite והאם כולל כרטיס קול עם יציאה דיגיטאלית? תודה !

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by Guy950,

אני קונה מחשב חדש וזה פחות או יותר המפרט המתוכנן http://i44.tinypic.com/2n7kvo5.jpg ואז תהיתי לעצמי מה ההבדל בין מעבד E8400 לE8500? והאם הלוח אם שבמפרט יכול להחזיק את E8500 בלי בעיות?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by LOOSE,

שלום, מזה כבר זמן שאני מנסה לעלות את מהירות הזכרון שלי שתומך 2400HMZ אך מסיבה כלשהי, גם לאחר שינויים בביוס אני לא מקבל תוצאות שונות. לדעתי מדובר בגרסה / התקנה דפוקה של הביוס והייתי רוצה לשדרג לגרסא הבאה, אך ככל שאני קוראה, יותר אני מסתבך. אני אשמח אם תוכלו להדריך אותי או להפנות אותי למדריך שמסביר איך מעדכנים ביוס. להלן המפרט: Board: MSI Z85-G45 Bios: Version 1.8 VGA: MSI Radeon R9 290 PSU: Seasonic M12II EVO Edition 750W Intel Corei5-4670k LGA 1155 MEM: TeamGroup Vulcan RED 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-19200C11 2400MHz HDD: 2T, kingston ssd 256gb OS: Windows 7 64bit Professional CPU-Z BIOS

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by captaincaveman,

אני רוצה לקנות זכרון חדש. כרגע הלוח הוא 8RDA+ NF2 ULTRA של EPOX אבל יוחלף בעתיד הלא רחוק מדי ל-NF4U. הזכרון צריך להיות בנפח של 1GB ולעמוד ב-OC מכובד. אני לא מתכוון לשבור שיאים או משהו אלא לעבוד מהר יותר ביום יום. אפשר להמליץ גם על דברים בחו"ל, יש לי איך לקנות.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by aviad28,

שלום לכולם !!! אני מעוניין לקנות לוח אם למחשב HTPC עד 800 ש"ח אני אשמח להמלצה על אחד מהלוחות שמצאתי בפוקס פיסי, חשוב שיכלול כרטיס מסך מובנה שיריץ סרטי HD ובלו ריי וכמובן כרטיס קול עם יציאה אופטית. מתאים למעבד E5200 של אינטל. הנה מה שמצאתי: (אם יש למישהו רעיון יותר טוב לוח אם בסגנון הזה אני אמשח לשמוע הצעות) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1599 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1592 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1593 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1619 מחכה להמלצות... תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. Started by avner_s,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה או שלא טוב הבעייה היא כזו, בעצם זה לא בעייה או שזה הייתה בעייה יש לי מחשב p4 2800 פרסקוט לוח אם שלגיגהביט 8s655tx ultra זיכרון של סומסונג 2*256 dc הרדיסק של מקסטור 40 גיגה וכרטיס מסך fx 5200 innvo3d 128m 64k המחשב עובד עם דריבר 66.93 כל המשחקים עובדים מצויין ללא שום בעייה אוקי עכשיו קניתי מחשב חדש amd 64 3000 box 754 לוח אם של גיגהביט k8ns זיכרון של מיקרון 1*512 הרסידק גם של מקסטור 80 גיגה sata התקציב שלי לא היה גדול ומשום כך לא קניתי כרטיס מסך כי היה לי gforce 2 mx400 64m בעתיד התכוונתי לקנות כרטיס מסך חדש וטוב אוקי הכנסתי אותו למחשב המחשב עובד יפה אפילו משחקים הוא מריץ לא רע עד שהגעתי למשחק פיפא 2005 התמונה קופצת …

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by IceMan_22,

היי, אני מעוניין לקנות זיכרון 256MB נוסף למחשב של חברת Digma במהירות 400hz. ראיתי שיש את הפרמטר CL שלא ממש ברור לי מה הפירוש שלו. רק בשביל ידע כללי.. אצלי במחשב יש כבר זיכרון אחד כזה מסוג Digma ורשום עליו מעין מספר סידורי עם אותיות ומספרים, והשלושה ספרות הראשונות משמאל רשום D25. האם זה אומר שיש לי זיכרון עם CL 2.5? מה זה CL בכלל? כמה הוא קריטי מבחינתי? ומה רצוי לי לקנות? תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  15. אני מעונין ליקנות לוח לAMD ורציתי לדעת על החברות אני צריך כ.קול טוב (מובנה)ושיהיה אפשר לעשות OC כי אני אולי אנסה בעתיד... אני שמעתי בABIT טובים אבל מה עם EPOX??? אני מקווה שהלוח תומך DDR 333 ואני אשמח לישמוע כל מה שיש לכם לומר בנושא בתודה THE GYVER

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by מנחם ק,

שמעתי מטכנאי שטען לי שבניגוד לצ'יפסטים של אינטל שהם הטובים, לוחות אם מלאים שמייצרת אינטל הם באיכות נמוכה, האם הדבר נכון? (מדובר על קניית לוח למחשב שישמש כשרת קבצים). מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מישהו מוכן להמליץ לי על לוח אם של גיגהבייט למעבד הנ"ל?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by avner_s,

יש לי שני מחשבים אחד amd אחד אינטל באינטל זה agp 64 ובamd 128 שמתי לב שבביוס אפשר לשנות את זה. מזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  19. שלום :] יש לי 2 כרטיסים של 256 במחשב (512..) של DDR CL3 . רציתי לדעת כמה בערך יעלה 1GB ;/ ? כי בדקתי בבאג ואמרו 420 ש"ח. ועוד שאלה : שאלתי משהוא שדיי מבין בזכרונות ובחמשב בכלליות . ואמרתי לו שיש לי 2 של 256 וזה וזה . ושאלתי אותו אם אני יכול להשאיר גם 1GB וגם אחד של 256 . והוא אמר שאי אפשר והמערכת שלי יכולה לקרוס. זה נכון :] ? שאלה 3 : ויש לי על הלוח אם 4 מקומות : 2כתומים 2 כחולים . ורק ב-2 הכחולים הזכרונות שלי מחוברים . אז למה השניים השניים :]? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by jj516,

מחפש מידע על לוחות M למעבדים 8086,80286,80386,80486, Pentium pentium 2 .... pentium 4 יש למשישהוא מידע איפה אפשר למצוא כאלו?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. אני מצטער על האנגלית פשוט כתבתי את ההודעה בפורום אחר ורציתי לשתף כאן את הקהילה ואולי גם לקבל עצות "until now i was working with a nice AMD k6-2 500 mhz with redfox board ok it had some compatibility problems with Creative RIvatnt2 but it was fixed if i used the Detenator XP drivers few days ago i desided to buy a new motherboard and CPU so i bought Asus A7s333 and AthlonXP 1800+ 0.13 i sat in my home i opened the asus box and took the board. assembeled the CPU into the slot put a Volcano 7+ hooked up to a case and powered it up first the Cimos is lame because it's kinda like phinix first it didn't want to work with my HD which the HD worked on the older comp it is W…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני יודע שיש הרבה יותר טוב אבל אני רוצה אינטל בסביבות המחיר הזה המחשב לא עאמור להריץ משחקים כבדים יותר מדי יש לי 512DDR כרטיס מסך AGP ואני רוצה כונני SATA בעתיד כנראה.. מה דעתכם על שני הפריטים הללו? ואם אפשר לקבל המלצה על מארז מהאתר גלוב-נט וכמה שיותר זול תודה...הסר כמות מוצר\ים כולל ABIT IS7-E2 429.99 ¤ Intel Pentium 4 2.4 Ghz, Socket 478, 533fsb, Cache 1mb, Box 748.38 ¤

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  23. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1109 יש למישהו הסבר?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by RazRoNvidia,

היי לפני כשבוע המחירים של המעבד i7 920 עמדו על כ 1500-1550 באתרים FoxPC ו SkyPC . היום המחירים עלו והם עומדים על כ 1700+ ש"ח. :-\ :-\ יש למישהו הסבר לעלייה הזאת?? המחירים לא אמורים לרדת במקום לעלות?? תודה. רז.

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  25. מדובר באופטרון כפול ליבה בתדר 2.2 גיגה הרץ. במהלך החודש הקרוב יקבלו חברות נוספות משלוחי אופטרון כפול ליבות. השקה רשמית כנראה במהלך החודש (הלועזי) הנוכחי. כיום מלאו שנתיים להשקת האופטרון. עלפי התכנון המקורי של AMD ההשקה הייתה אמורה להיתרחש באמצע 2005, ברבע השלישי אך כעת ההשקה הוקדמה לתחילת הרבע השני. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=22289 הערה: למה AMD מקדימה את ההשקה? א. בגלל שהיא יכולה, כלומר המוצר ראוי לייצר המוני, זה תמיד תנאי הכרחי להשקת מעבד :-) ב. בגלל שאינטל הקדימה את השקת התיפלצת המגוכחת בדמות פנטיום 4 כפול ליבה שהוא בעיקר מעבד שנטועש לייצר הודעות לעיתונות יותר מאשר מערכוטת מחשב אמתיות שמי שיודע מה שהוא עושה לא יקנה לעולם. AMD פשוט לא מסוגלת לראות את אי…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.