מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בהתחלה היה לי רק 128ram והופיע במנהל המשימות (ב commit charge) שיש 310-320m ואחרי כן שדרגתי ל 256ram והופיע 630m זאת אומרת כל הכפלת זיכרון מכפילה את המגבלה אז למה כששדרגתי ל 1GB= 4*256 לא מופיע 2200-2300m ב commit charge? *הזכרונות הם rdram ויש לי מחשב נוסף של ddr2 שיש בו 2GB RAM ויש במגבלה 3900m של ram זאת אומרת בחצי מזה שיש 1GB צריך להופיע מעל 2000m במגבלה במנהל המשימות.
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן הזמנתי מפרט מחשב אתמול ולקחתי את החבילה עם הבאנדל של הלוח ASRock Z68 Pro3-M ההבדל בין המיקרו לגרסאת full atx הוא 70₪. מבחינת החיבורים, כל החיבורים שאני צריך יש מיקרו. הדבר היחיד שאני חושש ממנו הוא שתהיה ירידת ביצועים והלוח לא ינצל את החומרה כמו שצריך. Gtx570. I5oc. יש סיבה להיות מודאג?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
G31 של אינטל ו VIA K8M890 של AMD זה ציפסט מבחינתם ביצועים ופיצרים דומה לגמרי ! מבדיקה שעשיתי + מפרט זהה תסתכלו על החזית של הלוח מבחינת יציאות : 4 יציאות USB יציאה COM יציאה VGA יציאה מדפסת יציאה עכבר / מקלדת . יציאה של כרטיס קול 3 צבעים - 6 ערוצים . אותו דבר לחלוטין לוח מבוסס ציפסט אינטל G31 : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2693&ProductName=GA-G31M-S2L לוח מבוסס ציפסט VIA K8M890 : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1418&modelmenu=1 תראו ולא תאמינו אותו דבר לחלוטין רק שם של ציפסט אחר וחברות שונות .
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הטמפ' שמראה לוח האם שלי נראות לי גבוהות ממה שהן צריכות להיות. יש לי גוף קירור מצויין למעבד (ZALMAN 7000B AlCu), יש לי ארבעה מאוורים במארז (שתיים מכניסים שתיים מוצאים) וגם שני המאווררים של הספק מוציאים אוויר. כמו כן את החוטים והכבלים במארז סידרתי בצורה שמאפשרת מעבר אוויר טוב. למרות התנאים הנ"ל לוח האם מראה טמפ' של 50~ מעלות במנוחה ו65-70 במאמץ וזה במצב של מהירות סטוק!!. לוח האם שלי הוא MSI K8N Neo, אשמח לדעת אם ידוע למישהו אם הדגם הזה מזייף במדידת טמפ', או אם עולה לכם רעיון למה הטמפ' כזאת. בנוסף לזה, כשאני מפעיל משחקים "כבדים" (דום 3 לדוגמא) המערכת נתקעת (מסך כחול של XP) שלפי השערה שלי נובע מנעילה של הלוח אם כתוצאה מהטמפ'. אשמח לקבל דעות בעניין. תודה מראש עריכה: ואם זה מ…
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כמו שאתם יכולים לראות במיפרט שלי שרשום למטה, יש לי סטיק אחד של 265MB RAM ואני מתחיל להרגיש את הקירטוע של המשחקים (היטמן קונטרקטס בקושי זז מישום מה- משהו שלא קרה באף מישחק אחר- ואני חושב שזה בגלל הזיכרון- מותקנים אצלי נורטון אנטי וירוס, WIN XP ועוד כל מיני תוכנות שתופסות זיכרון...) בקיצור: אני רוצה להוסיף זיכרון ולא יודע מה עדיף: סטיק אחד נוסף של 256MB DDR 400 או 256 DDR 333 או 512 DDR 400. אין תקציב לשני סטיקים לכן אני רוצה סטיק אחד. בעתיד (עוד שנתיים בערך...) אני מתכוון לקנות לוח שתומך בדיואל צ'אנל (כאילו שתהייה לי ברירה ;D) וחשבתי לחסוך על סטיק אחד של זיכרון... אם אני אקנה סטיק אחד של 256MB DDR 400 ובעתיד אני אקנה עוד סטיק של 512, הם יוכלו לעבוד בדיואל או שעדיף לי לקח…
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לא עשיתי לו שום אוברקלוק... הטמפרטורה הזאת נורמלית? באיזו הוא אמור לעבוד?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני בדילמה. נשאר לי רק לבחור לוח אם ואני מתלבט בשתי לוחות אם: DFI Infinity 975X for LGA775 ו Asus P5B הרגיל. מי ייתן לי יותר חופש בOC?, מי יתן לי עבודה שוטפת עם המחשב (מחשקים,תוכנות,ישומים וכדומה) יותר? נ.ב שניים באים עם תמיכה בקונרו מלתילה כן? תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה לפני קנייה, מה לדעתכם מבין שני הלוחות הבאים עדיף ? - GIGABYTE GA-X48-DS4 או GIGABYTE GA-X38-DS5 - למי שרוצה לדעת למה בחרתי דווקא לוחות עם צ'יפסטים X38-45, זהו שיקול ה- Crossfire. מאחר והמסך שלי דיי גדול (24 אינצ') ואני עדיין רוצה להנות מגרפיקה שרצה חלק במשחקים, חשוב אלמנט ה- PCI-E X16 - שני הלוחות נמכרים במחיר זהה, היתרון של ה- X38 -אשר בדגם DS5 יש 8 כניסות SATA לעומת ה- X48 אשר בדגם DS4 יש 6 כניסות SATA - מה ההבדל בין שני הצ'יפסטים ? - אשמח גם לקבל דוגמאות והמלצות לגבי ייצרנים אחרים של לוחות מקבלים. כמו כן, למחשב שנועד בעיקר כרגע למשחקים - האם כדאי לרכוש מעבד DUAL או QUAD ?? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קרה לו? היה אמור לצאת לשוק בינואר, ובאתר של INTEL מופיע. אבל, אין אותו בשום חנות, אין אף התייחסות לאוברקלוקינג שלו. איפה נעלם ???
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד הזה AMD Athlon 64 X2 3800 Dual Core אבל נתקלתי בשלושה סוגים שונים....ואין ל ימושג מה מסמל ה E6 1.AMD Athlon 64 X2 3800 Dual Core - Box = 2304 2.AMD Athlon 64 X2 3800 Dual Core - Box - Step E6 = 2334 3.AMD Athlon 64 X2 3800 Dual Core - Box - Stepping E6 version = 2452 מה לעזאל ההבדל בינהם??? והאם בכלל שווה לי להוסיף עוד 200 שקל על E6? בבקשה לפרט..תודה.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח תומך sb ללא oc על מה אתם ממליצים מפרט : sb 2600 זיכרון אני רוצה 1600 אבל h לא תומך ב1600 gtx 570 corsair 750tx sst raven 2 scythe yasaya vertex 3 wd 1 tb אני לא מתכנן oc אז כנראה אני לא צריך p67 יש רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
כמו שידוע לנו, אינטל מתכננת כל שנתיים ארכיטקטורה חדשה, והארכיטקטורה הבאה אחריי Core היא כמובן Nehalem שתושק ב2008 (לפי מפת הדרכים) המעבד הראשון (לפחות שנחשף) יהיה Bloomfield אשר יהיה מעבד עם ארבע ליבות ימבוסס הארכיטקטורה החדשה Nehalem וכמובן 45 NM. Bloomfield יהיה ארבע ליבות כמו שציינת אך יוכל לעשות 8 דברים/נושאים בו זמנית כדומה לטכנולוגית Hyper-Threading אך יותר מתקדמת. Bloomfieild יכלול בקר זיכרון מתקדם משולב אשר ידרוש כמובן סוקט חדש אשר יקרא: Socket B ועם 1366 פינים. המעבד והסוקט החדש ישוקו באמצע 2008. להזכירכם: Yorkfield אשר יהיה גם מרובע ליבה ו45NM יהיה בארכיטקטורת Core ומרובע "אמיתי" ולא כמו קנטפילד שני קונרוים ביחד. יושק ברבען השלישי של 2007 (Yorkfield כ) h…
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצנה לקבל המלצה על לוח חדש שקניתי . ללוח קוראים EXTREME של ELITE GROUP בכל חנות שהייתי אמרו לי שהלוח לא טוב ולא אמין אשמח לקבל תשובה בתודה מראש גיא
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן אנשים, קיבלתי מחשב שאני אמור להתקין עליו האקינטוש. המפרט: לוח: GIGABYTE X58 : GA-X58-UD5 מעבד: i7 920 CPU קרור מעבד: Zalman CNPS9500 92mm for 1366 I7 CPU Cooler כרטיס גרפי: GTX285 2GB OC מארז: Zalman GS1000 No P/S ATX Titanium Case המאוורר תקוע על מקסימום כל הזמן - משלב ההדלקה - בתוך הביוס ובמערכת הפעלה. לא משנה מה אני משנה - FAIL PROOF DEFAULTS ניסיתי לשנות fan control to enabled מה שגם ככה היה הבררת מחדל ניסיתי לשחק לשנות: control method in the bios to "Auto" (default), "Voltage" or "PWM" לא עזר האם משהו נתקל בזה כרגע אני מריץ את גרסת הביוס הכי עדכנית BIOS F7 binary update אולי לנסות לחזור לביוס קודם? מה עוד אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב? יותר מהיר? לE8500 יש אפשרות לספק 3.15 GHZ? איזה מעבד בין השנים מהיר יותר? מה פחות מתחמם?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מהירות זיכרון היא האידיאלית למעבדי הקונרו החדשים האם זיכרון במהירות 800 יוציא את המיטב המעבד\ או שעדיף זיכרון מהיר יותר אולי אפילו 1066 אני מדבר על המעבדים העליונים בסידה בבאסים של 1066 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 4870x2 שיושב כרגע על לוח בעל PCI-E 1 האם אני ירגיש הבדל בביצועים בהחלפת הלוח ב p43\45 ds3l? והאם אני יוכל להשאיר את אותו הOC שיש לי כרגע במעבד?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הרכבתי אתמול מחשב חדש עבורי. נראה לי ששמתי את המאוור spire whisperock 4 בצורה תקינה על המעבד. לאחר הדלקת המחשב, וכניסה ל BIOS, מראה כי המעבד בטמפרטורה של 70 מעלות ! טמפרטורת המארז הראתה 32 מעלות. לאחר מספר דקות הטמפרטורה יורדת לסביבות 64. המחשב נמצא במנוחה ! מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי: 1. איך קוראים לפיצ'ר בלוח האם שמאפשר חיבור USB 3.0 בפרונט של המארז? לא יודע איך למצוא אותו.... 2. מה ההבדל בין USB 3.0 רגיל שיש בצ'יפסט של אינטל לבין Native USB 3.0 שנפוץ בצ'יפסט A75 של AMD? 3. מה יש בצ'יפסט A75 של AMD שעושה את כל החיבורים החדשים יחסית למושתתים בו בצורה הרבה יותר טובה ובמחיר הרבה יותר זול מאשר לאלו של אינטל? למשל: One Port One Fuse, Dual Channel DDR3 2400+ MHz, Native 6 ports SATA3. הם עוד מציינים שם בפירוש: support by A75 Chipset.... לינק 4. האם קיימת ל-AMD איזה מתחרה ראוי למעבד Intel Pentium G850 2.9Ghz Box? הלוחות תואמי אינטל לא מציעים שום דבר ששווה את המחיר הגבוה.... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
החלפתי DUAL בQUAD - המחשב עובד לא רע סה"כ (לא פירמטיתי) אבל המאפיינים של המחשב מראים מעבד P3 XEON במהירות 2.67MHZ ובדיקה בTASK MANAGER מראה אפשרויות ל4 מעבדים (יש זיהוי לכל ה4) האם זה מפריע לי? איך מסדרים את זה? הבורד מעודכן ל יולי 2008 (הכי חדש) -המעבד תומך 1333 והבורד 1066 GA-965P-DS4 (גיגה בייט) תודה
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לשדרג את הזכרון שלי במחשב, יש לי כרגע 2GB זכרון שהם 2 כרטיסים מופרדים של 1GB 800 מחברת קינגסון הציעו לי לקחת שוב קינגסון 2 סטיקים של 2GB כל אחד 1333 ב 190 ש"ח לשניהם המחיר שווה? הסטיקים טובים? יש הצעות אחרות יותר טובים? יש לי לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P35C-DS3R (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון בשבוע הקרוב לקנות מחשב. החלטתי כבר על כל הרכיבים חוץ מהלוח אם. יש שלושה לוחות אם שמענינים אותי: (מצטער שלא הוספתי קישורים ללוחות, פשוט לא הצלחתי) הלוח של ABIT - KV8-MAX3 והלוחות של GIGABYTE - Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Gigabyte GA-K8NNXP nForce 3 150 יש למישהו המלצה על אחת מהלוחות? או אם מיהו מכיר לוחות יותר טובים? בעיה נוספת היא הזכרונות, באתרים כתוב שיש בעיות תאימות עם חלק מהזכרונות, מישהו יכול לעזור לי לבחור זכרון מתאים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חוות דעת ללוח אם טוב שמתאים ל 6600 וגם שיתאים למעבדי מרובעי ליבה לעתיד..... אם תוכלו לתת לי 2 דגמים אז זה יהיה מצויין תקציב: 700-900
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
נתקלתי חנות של COM4U וגיליתי זכרון RDRAM 256 מגבייט עם 1066 מגה הרץ הנה העמוד שלו http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=4000022&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=9 אז מה יותר טוב הRDRAM או הDDRAM
-
- 12 תגובות
- 736 צפיות
-