מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אפשר להשתמש בבקר ה raid לחיבור רגיל של דיסקים ולא חייבים להשתמש בו לגיבוי או כתיבה לשני דיסקים בו זמנית. כך אפשר לחבר דיסק קשיח, cdrom , dvd , וצורב , כל אחד על בקר נפרד (master) נכון ??
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
UD5P עלה כ-200 ש"ח יותר מ-UD4P, האם יש סיבה מיוחדת לכך ?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מדובר על הלוח אם הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3515#ov 1666 רק בOC? זכרונות של 1600 לא יתאימו ללוח אם? לדוגמא: http://ksp.co.il/?uin=12346 או שעדיף לקנות 1333? http://ksp.co.il/?uin=12377
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איזה לוח אם טוב יותר GA8I945PG Gigabyte או P5LD2 Asus הייתי רוצה לדעת למי יש יותר עוצמה יותר איכות מה המרצדס מבחינתכם ולמה האם יש הבדלים ברמת הביצועיים האם יש יותר חריצים או פחות חריצים בין אחד לשני בקיצור מהו הלוח האיכותי מבלי להתייחס לעלות
-
- 14 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מתאים למעבד AMD Athlon X2 6400+ זכרונות DDR2 (4 GB) כרטיס מסך ATI HD3650 שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול מובנה זהו כמה שיותר פשוט שאר הפיצ'רים לא חשובים תודה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן אני יודע שהכותרת קצת כללית, אבל... השאלה היא כללית, ולא הצלחתי למצוא את המידע הזה. השאלה, כמו בכותרת היא מה הקריטריונים להתאמה בין לוח אם למעבד מתוצרת AMD, (סוג ה-SOCKET זה ברור) עם דגש על מהירות הFSB. אני אנסה להבהיר את השאלה למקרה שצריך. כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי, קניתי לוח אם עם צ'יפסט שתמך במעבדים עד הQuad-Core של אינטל (באותו זמן בדיוק יצאו הC2D אבל ידעו שהוא יתמוך גם בQC) אבל עם מהירות חיבור FSB למעבד של עד 1066MHz, מה שאומר שהוא אמנם תומך ב-Q6600 אבל בערך רק בו. כשאני מסתכל היום על מפרטים של לוחות האם אני בכלל לא רואה את נתון הFSB של החיבור עצמו, וכמה שהצלחתי לראות גם הלוחות הזולים יותר (~300 שח) תומכים בכל המעבדים שיצאו עד עכשיו. האם יכול להיות שהנתון הזה כ…
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בדקנו את התנהגות מעבד ה-Core i9 12900K החדש תחת דרישות צריכת חשמל שונות ומצאנו כמה דברים מעניינים מאוד. בואו לגלות כיצד מעבד זה יכל להיות יעיל הרבה יותרלכתבה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
- 2 followers
-
-
האם המתח של הזכרון שלי שהוא DDR 266Mhz CL 2.5 אומר להיות 3.263V ולא 2.5? וגם כתוב לי בתוכנה Cpu-z ב L2 Cache שה Bus Width הוא 64bits מה זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות זיכרונות ואני בהתלבטות בין זיכרונות הרשומים בכותרת שתי הזיכרונות מדורגים DDR2 1000Mhz בתיזמונים דומים Muskin 5-5-5-12 2.1V G.Skill 5-5-5-15 2.1V אני יודע שה Muskin מצויינים , אבל הקירור של ה PI מאוד מפתה, העניין שאני לא מוצא ביקורות של ה PI ולכן אני לא יודע אם הוא יכול לתת יותר ביצועים מה Muskin מבחינת מחיר שניהם עולים אותו הדבר. אודה לעצות ..
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני קונה עוד מעט מחשב חדש שמבוסס על CF 4870וזכרונות OCZ DDR 3 1600 מהוא לוח האם הכי טוב בלי קשר למחיר שמתאים למחשב מסוג זה ;D
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ביקשתי מהמוכר GA-MA78LMT-US2H והוא אמר לי שיש לו 785 במקום 78 ו-UD2H במקום US2H. מה ההבדל בניהם? מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה... חשבתי על ה Abit IP35-E בגלל המחיר (640 ש"ח), אבל הרבה אני פוזל גם לכיוון ה IP35 הרגיל (765 ש"ח) וה ASUS P5K (784 ש"ח)... מה אתם אומרים? הלוח יצורף ל OCZ 2GB 800MHZ, ול E6600 כנראה
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היום באופן רשמי מושקת פלטפורמת האקסטרים החדשה של AMD שמביאה שני מעבדים עוצמתיים במיוחד - אנו מביאים בפניכם סקירה חיצונית של מועמד ראוי ללוח אם עבור מעבדים אלה - Prime TRX40-Pro של אסוס לכתבה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה לאנשים פה בנוגע ללוח אם B75M של gigabyte בלוח אם הנוכחי שלי יש 5 כניסות אודיו מאחורה ויש לי 5.1 רמקולים x530 של לוגיטק.. הרמקולים מתחברים ב3 כניסות (כמו אוזניות) בצבע שחור/ורוד/ירוק.. וראיתי שבלוח הזה יש רק 3 כניסות (אין שחור) אבל לפי האתר שלהם כתוב שהוא תומך ב5.1 ערוצים.. האם אוכל להשתמש ברמקולים שלי עם הכרטיס הזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב לפני כמה ימים נהרס לי הלוח אם, אומנם המחשב שלי כבר ישן, אבל עבורי הוא סוחב, ואני מניח שיהיה יותר זול להחליף לוח אם, מאשר להחליף את כל המערכת. אז אני צריך למצוא לוח אם שיתאים למעבד intel core i5 750. הלוח אם הקודם היה intel blkdp55wb. אני יודע שאם אני כבר מוציא את המעבד והכל, אז יהיה צורך בלמרוח מחדש את הג'ל שבין המעבד לקירור שלו, אז אשמח לקבל המלצה לחומר כזה (אם יש משהו בתצורה של מדבקה, שיותר קל להניח, אז עדיף). הזכרונות הם מסוג DDR, ועד כמה שאני מבין, זה עדיין הסטנדרט. המארז שלי הוא מארז סטנדרטי (middle tower). אני מעדיף שלא לבזבז יותר מידי על הלוח אם. סה"כ המחשב הוא בעיקר מחשב לשימוש משרדי, תכנות וצפייה בסרטים. האם עוד ניתן למצוא לוח אם שיתאים למעבד הזה? או שכבר…
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עוד 512MB * 2 של זכרון לטוטל של 2GB, אבל השאלה שלי היא אם לא יהיו בעיות עם הDFI LP UT U-D כאשר שמים זכרונות על הסלוטים הצהובים, מכיוון שיש לי כבר 512MB * 2 על הכתומים ואת האחרים אני אוסיף כמובן על הצהובים, הביוס הוא הביוס הכי חדש והכי מעודכן. האם אני יכול לשדרג ולשים 4 זכרונות כאשר 2 מהסטיקים הם על הסטיקים הצהובים כמובן ולא יהיו לי בעיות?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אז כנראה שכפולי הליבות (לפחות עד 2.2 גיגה הרץ) באמת עם 1.3 וולט או שאולי מדובר בדגם מיוחד למחשבים ניידים , לא יודע. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59344 אשכול מקורי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=116417.0 הערה: אני פותח אשכול חדש כדי למנוע בלבול.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות זכרון למחשב שלי. נכנסתי ל זאפ וראיתי מה יש בשוק. ראיתי מספר זכרונות - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27456=379833 והתמקדתי ב - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597751 א. למה יש כאלה הבדלי מחיר? Kingsotne עולה 2300 ו G.skill עולה 970... ב. G.skill - נחשבים לטובים? ג. האם יש קשר בין הזכרון למעבד? (יש לי פנטיום 4 - 1.70, יש מצב שזה לא יתאים או משהו בסגנון?) בתודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לוח אם בסביבות ה600 שקלים אני צריך FIREWIRE ראיתי את הGA-EP43C-DS3 ואני לא יודע אם כדי עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי עליו כלום
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בBIOS לגבי HPET-MODE כרגע הוא על 32ביט , לאחר קריאה באינטרנט ראיתי שמומלץ לשנות את זה ל64 ביט אם אני משתמש במערכת הפעלה מהסוג הזה, האם זה מה שצריך לעשות.? QUICK BOOT ? כרגע הוא על DISABLE , האם להעביר לENABLE ? מה בעצם המלכוד כאן? למה שמישהו לא ירצה בוט מהיר? BACKUO BIOS IMAGE TO HDD - גם כאן זה על DISABLE ואני לא מוצא שום סיבה למה לא להעביר את זה לENABLE ולמה זה לא ככה בדיפולט כבר? תודה על הסבלנות והתשובות..
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי, קודם כל: Celeron Taulatin 1200@1600Mhz (133FSB) 384MB SDRAM לוח אם מסריח של PC Partner Radeon 8500LE HD 20GB @ 5200RPM וכל שאר השטויות. בקיצר, יש לי תקציב של בערך 1000 שקל ולוח NF7 בבית. האם שווה לי להחליף את המעבד ולהזיכרון (נגיד למשהו בסביבות ה AXP 2500+? למרות שאני מעדיף מאוד מאוד משהו יותר זול)? עד כמה אני אראה שיפור? או שעדיף לי להחליף את ההרד דיסק (20 גיגה בימינו זה בערך כלום והוא גם איטי) ולחכות שנה עד לשידרוג המעבד (ובנתיים לא לשחק בשום משחק חדש :\) ?
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2GB אבל זה לא מספיק לי בכל מיני דברים שאני משתמש אני כרגע עם המעבד 8400 בלי OC (כניראה יהיה OC בקרוב) הMB שלי (EP45-DS3L) תומך עדDDR2 1066 אז רציתי לדעת איזה זכרון כדי לקנות אני גם רוצה הסבר (קראתי בנושאים הנעוצים) האם 1066 CL5 הוא כמו 800 CL4? חשבתי על G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 8 Layer PCB שהוא בהספק של 2.0V-2.1V שזה טוב לOC אני חושב. בכל מקרה עזרה בבקשה בברכה, איתי
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היייייייי השגתי זכרונות OCZ 1024 M 4200 ב- 1750 ש"ח יש לי לוח IC7MAX3 מה אתם אומרים שווה העיסקה?
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מחפש לוח למעבד AMD בסוקט 939 שיתמוך גם ב AGP וגם ב PCI-E יש חיה כזאת ? אם כן מה העלות ? ומהיכן ?
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית (i5) ומאז שקניתי אותו קיבלתי מסכים כחולים. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 ולאחר שעשיתי עדכונים המצב כמעט נעלם לגמרי, אבל אני עדיין חוטף מסכים כחולים כל שבועיים בערך. הרצתי MEMTEST על ידי פתיחת האפליקציה שלוש פעמים: 1500 מגה 1500 מגה ו- ALL UNUSED MEMORY (שזה יוצא 100-200 מגה אני חושב), פה הוא מצא לי ERROR אחרי סריקה של 7000 אחוז אז אני לא בטוח שזאת באמת תקלה, אחרת הוא היה מוצא אותה מספר רב של פעמים. לא כך? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-