עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, רציתי לדעת מה ההצדקה להבדל הענק במחיר בין הGA-P45T-DS3R לבין הGA-P45-EXTREME. השני עולה כמעט פי 2.. למה? הסתכלתי על ההשוואה שלהם והם כמעט זהים.. JBOD זה לא מה שהקפיץ את המחיר ככה, נכון? תודה חברס

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by הילה2000,

קבלתי 4 כרטיסי זיכרון של סמסונג עליהם רשום 1GB 2Rx8 PC2-5300U-555-12-E3 נראה לי שזה הדגם DDR2 1024MB 667MHZ CL5 מכירים איזשהו מדריך בנושא החלפת/הוספת זיכרון העניין הוא שאני לא יודעת אם מה שקבלתי מתאים למחשב שלי, עדיין לא פתחתי את המחשב לבדוק.. ובכלל אולי זה מסובך וכדאי לי לפנות לטכנאי מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by MOTI_YOSEF,

יש לי לוח יחסית ישן AM2 ומעבד 4200 חשבתי לשדרג אותו ל 6400 ב 500 ש"ח מה אתם אומרים ? או שזה לא שווה את המחיר ?

4. Started by ReL_1,

שלום כולם, יש לי מערכת כזו (בת שנה אולי יותר) M2N-E asus AMD 5600+ 8800 GTS 640MB OC2 ו - 2GB 667mhz ddr2 ------------------------- אני מאמין שזה מגביל אותי משמעותית.. יש לי ויסטה כמובן... כמה קריטי יהיה השדרוג ל 4GB? האם זה יורגש?

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  5. שלום חברים, יש לי מחשב P4 ואני רוצה לשדרג זכרון ל-3 ג'יגה אני ירגיש הבדלים בביצועים וכדומה?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  6. Started by mazinya,

אני מנסה להחליט בין 2 המעבדים מי נותן ביצועים טובים וגם יהיה חסכוני יותר בהנחה ששניהם עולים אותו מחיר? אני יודע שהאינטל רץ ב 2.6 גיגה הרץ וה AMD רץ ב 3.00 האם זה אומר שה AMD יתן ביצועים טובים יותר?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  7. מחד יתכן והוא אובר קלוקר טוב, מגיע ל 5.4Ghz אך מאידך, הוא לא מראה שפור ביצועים לינארי בתפוקת כל הליבות יחדיו, כמצופה. הסבר אחד אפשרי הוא, שיתכן והמספר 10 פה שאינו מתחלק בבסיס של 2, פוגע ב- scheduler של מערכת ההפעלה **תוספת שלי לא בסרטון Gh

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  8. הכירו את מגוון לוחות האם השונים מבית יצרנית החומרה הנודעת עבור התושבת החדשה של אינטל לכתבה

9. היכונו לראות מארזים, קירורים וספקי כוח חדשים תחת מותג ה-TUF הפופולרי של מובילת עולם לוחות האם לכתבה

10. אינטל מדווחת על עוד רבעון כלכלי מוצלח למרות כל האתגרים - ומכריזה על יעד (רחוק יחסית) שאמור להיות הסופי בהחלט לבואם של דגמי הדור הבא לכתבה

11. Started by tagada0071,

האם המעבד משפיע על מהירות משחקים או שזה קשור רק לזכרון או לכרטיס מסך ? אשמח אם תעשו קצת סדר בשאלה החשובה הזאת !

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  12. אתמול יצא מעבדי ה-I3 מסדרת ivy bridge, וכבר מופיעים בחנויות בכ-100 שקל יותר מהדור הקודם. רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי יוצאת הסדרה של הפנטיומים (g-2120 לדוגמא). חשבתי שהם יצאו יחד...

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by danield51,

http://www.skypc.co.il/pl_product~AD3U1333W8G9-B~15~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~AD3U1600W8G11-B~15~0.htm או http://ksp.co.il/?uin=17303

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by yagelk,

שלום, ברשותי לוח אם GigaByte 945GCM-S2L עם המעבד intel E2160. המעבד הזה ישן ויש לי מעבד Pentium D 940. כדאי לי להחליף למעבד Pentium D 940 3.2Ghz או שהוא יותר ישן? ואם כדאי, אני יכול להחליף חופשי? לפרק את הקירור מעל המעבד להוציא אותו להכניס את החדש ולהחזיר את הקירור? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  15. איזה שילוב עדיף למחשב ביתי שסה"כ תקציבו הוא בסביבות 2000 ש"ח ובהנחה ששניהם מסתדרים לי במסגרת התקציב? Intel Pentium G3220 Haswell 3.0Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box‎ + Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI או Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray+MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 .

16. חדשות טובות ממפתחת השבבים האמריקאית: גם דגמי ה-FX וגם דגמי ה-APU שיבוססו על ארכיטקטורת ה-Zen החדשה יעבדו בהתבסס על אותה תושבת, לגמישות משופרת התרגלנו לקבל תושבות מעבדים חדשות מדי שנתיים בשוק המודרני, בנוסף לתושבות שונות עבור דגמים 'עממיים' ועבור דגמים לחובבי הביצועים, כשהמשמעות היא שכמעט כל רצון לשדרג את המעבד במערכת גרר עימו צורך לשידרוג של לוח האם הנלווה, ושידרוג פוטנציאלי גם לגוף הקירור ולזכרונות ה-RAM. עתה, AMD ממחישה מדוע חשוב שתהיה לנו תחרות ראויה בעולם המעבדים – ומאשרת שגם מעבדי ה-FX השולחניים העתידיים שלה, בהתבסס על ארכיטקטורת ה-Zen החדשה וללא ליבות גראפיות מובנות, וגם מעבדי ה-APU משולבי הליבה הגראפית העתידיים שיבוססו על ליבות Excavator ובעתיד על ליבות א…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  17. עכשיו זה רשמי: מיקרוסופט מבהירה שמעבדי Kaby Lake של אינטל, מעבדי ה-Bristol Ridge החדשים של AMD וכל מה שיגיע אחריהם ייתמך רשמית רק בידי מערכת ההפעלה העדכנית ביותר שלה לכתבה

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  18. שלום רב לחברי הפורום הנכבדים, נתקלתי בבעיה הנ"ל זמן מה לאחר התקנת ה3950x שלי, לפני זה לא זכור לי שהיה משהו כזה, אז הגיוני שהגורם נעוץ במעבד או בגרסה החדשה של הBIOS שהייתי חייב להתקין ע"מ לתמוך בו. (חלונות 10 פרו) תיאור התקלה: בחיבור התקן mass storage, לא משנה אם זה דיסק און קיי, או דיסק נייד 2.5, או דיסק חיצוני בעל ספק כח נפרד, לחלק מחיבורי הUSB, תחילה נראה שההתקן עובד בסדר, אבל ברגע שמתחילים להעתיק קובץ כבד, לאחר כמה מאות MB מהירות ההעברה תרד ל0, ולא יהיה ניתן להעביר יותר נתונים. לפעמים הכונן יתנתק, לפעמים יחזור להופיע אך לא יאפשר להעביר קבצים, לפעמים תופיע ההודעה הידועה בסגנון "ההתקן שחיברת כשל ולא ניתן לעבוד אתו". התקלה לא קיימת בחיבורי הUSB שמסומנים בח…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. היי אני רוצה לשדרג את ה ram במחשב נייד של dell הוצאתי את הכרטיס זיכרון https://www.samsung.com/semiconductor/dram/module/M471A5244CB0-CRC/ ואני רוצה לקנות עוד 4 גיג'ה אבל לא מצאתי התאמה מלאה בכרטיסים https://ksp.co.il/?select=.1038..316..2100..99.&kg=&list=1&sort=4&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= אז השאלה היא אם זה יעבוד עם כרטיס שלא בדיוק זהה ואם כן איזה? ואם יהיה יותר טוב בצורה משמעותית ששני הכרטיסים יהיו זהים לחלוטין תודה רבה הדגם של המחשב https://www.gadgetsnow.com/laptops/Dell-Vostro-15-3568-A553117WIN9-Laptop-Core-i3-7t…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by jacksean,

שלום לכולם, אינני בקיא מספיק בתחום, אך קראתי איפשהו שלתצורת Dual Channel ישנו יתרון על פני Quad Channel. צירפתי מפרט ובו קיט של 2x16, משמע 32GB RAM. הייתי רוצה שיהיה 64GB RAM, והדרך היחידה במקרה שלי זה לרכוש קיט נוסף זהה, מה שיהווה Quad. המחשב ישמש לגיימינג 4K. כמו כן, מתוכננת הפעלה של AMD Expo. מה עלי לדעת? אילו ניואנסים? תודה רבה לעונים והמשך יום טוב לכולם!

21. Started by polyron,

רציתי לדעת מהם היתרונות בשמוש בזכרונות אלו... וכיצד ניתן להבדיל בן זיכרון Double Sided לזיכרון רגיל

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by G-FoRcE,

די הרבה מקורות באינטרנט כותבים שבעתיד AMD תעבור לייצר את ליבת ה BARTON שלה בתהליך ה90nm. לדוגמא מצויין פה http://www.pbase.com/image/17079307( זה יותר כדי העביר את הרעיון ולא להראות תאריכים מדוייקים) ועכשיו לשאלה: האם המעבד החדש יתמוך ב SOCKET A או ב SOCKET 754? אם למישהו יש מקור מידע שנראה לו די אמין בנושא.. הוא מוזמן לפרסם פה תודה מראש G-FoRcE

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by lover323,

בשביל המעבד (Athlon XP 2500+(512k 333 340- +EPoX 8RDA3 EPOX 8RGMI+(n-force2)sb,GF4,lan -570 Chaintech 7NIF2 nforce2,GF4,lan,usb2 -550 ASUS A7N8X-VM(nForce2)128bitDDR +GF4 -610 או אולי משהו אחר בתקציב דומה (רצוי עם כ.מסך מובנה) 128bitDDR -מה זה אומר? DDR SDRAM PC3200 -זה אומר שאפשר להשתמש גם ב DDR וגם ב SDRAM או שאני טועה?

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  24. נדמה לי שאפשר היה לשנות איתה גם מתח של המעבד?! יש לי בעיית חום עם מעבד 1700+ XP Thoroughbred שיושב על הלוח אם הזה בביוס הוא מראה 45 מעלות בסנדרה 71 במצב מנוחה איך אפשר להוריד את המתח למעבד, הוא ב-1.728 ונדמה לי שמספיק 1.5 כי אין אוברקלוקינג? בביוס החץ לא יורד ל-VCORE. מה עושים??

• 14 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by giligo,

יש לי לוח אם לפנטיום 3 תוצרת ASUS דגם TUV4X לצערי, במהלך עדכון BIOS היה לי קראש ומאז הלוח אם הפך ללא שמיש. שמעתי שיש מקומות ניתן לרכוש בהם BIOS וממש להחליף אותו פיזית בלוח האם. האם ידוע למי מיכם היכן קונים BIOS ?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים