עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מבקש את דעתכם על מעבד INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX מבחינת תמורה לכסף, OC, חשיבה לעתיד. והמלצה ללוח אם תואם וטוב עם אפשרות לOC.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  2. שלום, קניתי זכרונות חדשים ואין לי מושג אם הם יעבדו לי על מערכת I7 עם הלוח אם של אסוס או ג'יגה ביט, לאחר התבוננות בנתוני המעבד ולוחות האם זה מה שמצאתי: הזכרונות שקניתי: http://www.dvhardware.net/article31674.html עם אותם נתונים בדיוק, רק במהירות 1600 במקום 2000. כשהסתכלתי על הנתונים של המעבד ראיתי שהוא תומך עדmhz 1066 - קישור: http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=37582&familyID=1&culture=en-US לעומת זאת כשבאתי לקנות לוח אם ראיתי שהלוח של ASUS תומך עד 1600 (O.C) - "6 x DIMM, Max. 12 GB, DDR3 1600(O.C.)/1333/1066 Non-ECC,Un-buffered Memory" קישור: http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=179&l3=815&l4=0&model=2593&modelmenu=2 והלוח של GI…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. Started by zohar678,

אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון, האם יש איזה שהויא דרך לדעת מתי בפעם האחרונה הביוס שלי עבר עידכון גרסה?

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by Dano,

שלום..נכנסתי לתוכנת AIDA שבודקת את המערכת שלי אז ראיתי בביוס שהוא ישן אז רשום לי הביוס כבר בן יותר משנתיים ומומלץ לעדכן אותו אז מה אני צריך לעשות כדי לעדכן?! צריך להוריד נכון? אז נכנסתי לאתר של אינטל והורדתי את הדבר המתאים וזה פותח לי את הדוס ואז מופיעה שגיאה שוינדוס לא תומך משהו... אז מה עושים? דרך אגב זה גם system וגם Video צריך לעדכן

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by Pentium D,

כעיקרון אני רוצה לדעת אילו מבין שתי החברות הללו יותר טובים בתחום הלוחות אם. (לא להתייחס למחירים) עכשיו בוא ניכנס קצת יותר לעומק. אילו משני הלוחות אם הבאים יותר טוב? A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II למידע נוסף לחץ כאן http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&model=766&modelmenu=1 ?K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E)? למידע נוסף לחץ כאן http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm תנו לי כמה שיותר אינפורמציה, תודה.

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  6. קיבלתי את הלוח - ההרכבה הייתה קלה מאוד ללוח יש 3 נורות המציינות מעבר חשבל תקין למעבד זיכרון וצ'יפסט - לא הכי שימושי אבל מוסיף ליופי הקירור לצ'יפסט ענק ויחסית שקט מקבלים איתו מיני היטסינקים כדי להדביק על המוספטים - אחלה של דבר מבקלים מברג של EPOX לאחר ההרכבה ובלי הרבה צרות עשיתי OC קליל של 250*9 וביחס של 1:1 לזיכרונות , עלה בלי בעיות בכלל . לוח מומלץ לכול המתלבטים . אשמח לענות על שאלות

• 14 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by RayZ,

כיצד ניתן לאבחן מעבד דפוק? מעבד שעובד באיכות ירודה, איטי.. לא עובד טוב בקיצור.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by slater,

המעבד שלי מקורר על ידי thermalright xp 90 עם מאוורר tt sf2....... יש לי בבית עוד מאוורר vantec thermoflow ורציתי לדעת האם זה יהיה אפקטיבי לשים את המאווררים אחד על השני עם הגבהה קטנה כדי שלא יווצר חיקוח ביניהם וששניהם ידחפו אוויר לגוף קירור? יש לי את האמצעים לעשות את זה......אבל האם זה כדי ואפקטיבי? דרך אגב שני המאווררים הם שווי גודל....שניהם 92mm

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Processor Model : 1x Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard Bus(es) : AGP PCI USB i2c/SMBus MP Support : 2 CPU(s) MP APIC : No System BIOS : Award Software International, Inc. F10 Mainboard : Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-8SIMLH Total Memory : 224MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Silicon Integrated Systems (SiS) SiS651 CPU to PCI Bridge Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory : 256MB DDR-SDRAM Shared Memory : 32MB איך החישוב הולך? לפי המהירות FSB של לוח האם? למשל אם הוא מגיע למהירות של 536 אז אני יכול להוסיף למחשב הזה כרטיס זיכרון במהירות של 400 וגם ב…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by MATANN,

שלום לכולם! ליש יש לוח אם שתומך בDDR 400 פעם היה לי זיכרון של 1024 של חברת ADATA 512*2 שעבדו כמובן בDDR 400 עכשיו קניתי לי שניים זהים של קינגסטון גם 512*2 בכדי שיהיה לי סך הכל 2 ג'גיה,הזיכרונות החדשים כמובן גם תומכים בDDR 400 PCL3200 גם הADATA הם PCL 3200,כשאר חיברתי אותם במדיוק לפי הספר בביוס זה הראה לי מהירות של DDR FREQUENSE 320 במקום 400.לאחר מכן הוצאת את הADATA והשארתי רק את הקינגסטו בכדי לבדוק האם הזיכרון פגום אל,גם היה לי DDR 400.בקיצור יחליפו לי את זה לאותה חברה את כל הארבעה אבל זה ייקח זמן,בינתיים,האם להישאר עם 2 ג'יגה במהירות של 320?או להישאר עם 1024 אבל עם DDR 400.מה אתם ממליצים? והאם יהיה בכל זאת ביצועים יותר גבוהים בין הגג'יגה ל2 ג'יגה? תודה רבה לכולם!

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  11. מכל שידרוגי המחשב שבן דוד שלי עשה הוא הותיר לי כמה חלקים שאני מקווה לעשות בהם שימוש... 3 סטיקים 256MB של זיכרון DDR 266 של HYNIX מארז + ספק (יחסית חדש) 400W סידירום X52 כונן דיסקטים 1.44 דיסק SEAGATE SATA150 80GB 7200 ובגלל התקציב המועט שלי (מקסימום 1000 ש"ח), חשבתי בכיוון של רק לקנות את החלקים שחסרים להשלמת המחשב: לוח אם (משולב כרטיס מסך) ומעבד... אני קצת חלוד בתחום המחשבים ולכן אני צריך את עזרתכם. רק חשובים לי מספר דברים: שהלוח אם יתמוך בשלושת הסטיקים של הזיכרון בתדר 266 הרץ, שיהיה לו סלוט לשידרוג כרטיס מסך עתידי, (אל תצחקו אבל אם קיים כזה דבר אז אפילו סלוט של PCI-E) ושהוא יתמוך בדיסק SATA הנ"ל. לגבי המעבד, זו בעצם העזרה שאני צריך מכם, איזה מעבד לקחת יחד עם איזה לוח (כמ…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  12. כמו בכותרת.. אני צריך לדעת איזה לוח אם יותר מתאים. והאם שווה להשקיע 750 שקל ב ABIT-IP35 ?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by noamb,

היי, אני מעוניין לקנות זכרונות OCZ בגודל שך 4GB. ראיתי שקיימות גרסאות של 800MHZ ב-CL4 ולעומת זאת 1000MHZ ב-CL5. מה המשמעות מבחינת מהירות הקריאה? האם יש עדיפות ל-1000? תודה

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  14. היי, אני עומד לקנות זיכרונות ואני בהתלבטות בין זיכרונות הרשומים בכותרת שתי הזיכרונות מדורגים DDR2 1000Mhz בתיזמונים דומים Muskin 5-5-5-12 2.1V G.Skill 5-5-5-15 2.1V אני יודע שה Muskin מצויינים , אבל הקירור של ה PI מאוד מפתה, העניין שאני לא מוצא ביקורות של ה PI ולכן אני לא יודע אם הוא יכול לתת יותר ביצועים מה Muskin מבחינת מחיר שניהם עולים אותו הדבר. אודה לעצות ..

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by אמתי,

מישהו יכול לאמר לי איך מאפסםי את הלוח אם ? P35 DS3L

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  16. מה עדיף זיכרון יותר גדול לדוגמא של 4 GB עם תדירות נמוכה או זיכרון עם אחד או שתי GB ותדירות גבוהה (נגיד 1333MHz)? למטרת משחק

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by sam514,

שלום חברים האם טמפרטורה של 45 מעלות ללוח במנוחה זה בסדר ? הדבר המוזר הוא שכאשר אני מפעיל את הEPU הלוח מבצע downclock למעבד ומגיע למצב שבו המעבד יותר קר מהציפסט המעבד 42 מעלות והציפסט ב45 מעלות. יש לצייין שאני משתמש בקרור של זלמן למעבד CNPS8000-OEM http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=CNPS8000-OEM&affiliate=zap

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  18. שלום רב, אני רוצה לקנות זכרון למחשב שלי. נכנסתי ל זאפ וראיתי מה יש בשוק. ראיתי מספר זכרונות - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27456=379833 והתמקדתי ב - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597751 א. למה יש כאלה הבדלי מחיר? Kingsotne עולה 2300 ו G.skill עולה 970... ב. G.skill - נחשבים לטובים? ג. האם יש קשר בין הזכרון למעבד? (יש לי פנטיום 4 - 1.70, יש מצב שזה לא יתאים או משהו בסגנון?) בתודה מראש,

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  19. כל אחד בעצם רוצה כזה דבר...אבל אני באמת מוכן להתפשר קצת על איכות אני מעוניין בכרטיס ג'יגה ומעלה שיהיה זול!!! ושלא יהיה זבל.. ישלי כרטיס מסך די עלוב ודיסק קשיח מעפן שגם אותם אני כנראה משדרג אז עדיף לחסוך כמה שאפשר. מה ההמלצות ? (אין סכום מוגבל,פשוט כמה שיש יותר זול כי אין לי טווח מחירים ) תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  20. אני יוצר בקיובייס ברמה גבוהה כבר שנים, לאחרונה התחלתי פרוייקט שהיה גדול מכל דבר שיצרתי עד עכשיו. כמות הערוצים הרבה, הכלים והתהליכים שעבדו בו זמנית גרמו למחשב שלי לא לעמוד בעומס. <מפרט בצד> לעוד מידע, הנה אשכול שפתחתי בפורום בחו"ל: קליק זכרונות כבר בחרתי, כל מה שנותר זה מעבד. התקציב הוא כאמור 800 שקל, עם חריגה עד גג 1000-1100, וזה גם רק בתנאי שההבדל במחירים, ישתלם בצורה קיצונית. לדוגמא אם ב 1000 אוכל לקנות דגם שחזק בהרבה מדגם אחר ב 800. שימו לב שהוא לא מיועד למשחקים / עריכת וידאו / פוטושופ וכו'. יכול להיות שאותו מעבד מותאם לכל אלה, אך מה שאני מחפש הוא לעבודה עם סאונד, מידי וכל מה שמסביב. תודה

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  21. מדובר על מחשב שרכשתי בספטמבר 2006, הבחור וותיק ולמרות זאת עדיין הפעיל לי BF3 על הגדרות נמוכות ופעל כשורה הוספתי לו השבוע כרטיס מסך של GAINWARD כי הוא היה עם אחד מובנה... סה"כ השקעה של 260 ש"ח כולל מאורר למעבד. המפרט: מעבד -Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz לוח אם-Gigabyte GA-G31M-ES2L v2 זכרון-Kingston 2G DDR2 800Mhz כ.קשיח-WD 500 SATA 2 7200 RPM כרטיס מסך-NVIDIA GeForce GT 430 ספק כוח-Golden Tiger 450W מארז-Sharkoon Vaya Eco White נשרף לי המאוורר של המחשב וקניתי מאוור פשוט ב50 ש"ח ומכאן מתחיל הסיפור המעצבן.. המאוורר דגם Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 נעזוב את העובדה שהמאורר הנ"ל שערורייתי ביותר ולקח לי 3 שעות להרכיב אותו בכל מיני פוזיציות עד של…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  22. לפני כמה ימים רכשתי i5 3570 ולוח h77-d3h לא רציתי אובר קלוק ולא לעבור למערך sli בשביל הצרכים שלי זה לא מספיק אז, הגעתי למסקנה שתריך להחליף אני אחליף את המעבד ל3570k ולוח z77 השאלה איזה לוח אם יהיה סביר ויעמוד בעומס לא רוצה להגיע מעל תדר 4.2 מחפש לוח עד 600-700 שקלים וכמובן קירור אוויר נורמלי למעבד . כמובן שהלוח יעלה לי פחות כי יש לי זיכוי של בערך 500 שקל על הלוח הקיים שלי. תודה רבה . כמו כן הצרכים הם סימולוטרי נהיגה על פני 3 מסכים כגון iracing ו rfactor 2

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  23. יש לי I7920 שנתיים וקצת, הוא עגלה ברנדרינג. אופציית שדרוג אחת היא שני מעבדי XEONX5890 שאמורים לתת לי הבדל של 400% מהמעבד שיש לי עכשיו. והאופציה השניה היא לחכות ל I7 החדשים. אופציה שלישית היא אולי לקנות 2600K ולעשות לו אוברקלוק מאוד רציני? כמה אחוזים נוספים זה יתן להפרש של בערך 30% שכבר קיים ? שני XEONS זה בסביבות ה 20 אלף שקל עם לוח וזיכרון, בעוד שהמעבדי I7 החדשים יהיו במחיר סטנדרטי כמו שתמיד היה, 1500 פחות או יותר. החודש בזבזתי 4 יממות עבודה בגלל רנדרינג של רצף פיימים, אם הייתי מבזבז רק יממה אחת זה הבדל משמעותי. אבל נניח יגיעו I7 חדשים מהירים פי לא יודע כמה ממה שיש לי כרגע, אולי לא שווה לי ללכת על ה XEONS. מה ידוע על המעבדים החדשים של אינטל ? כמו מתי הם יצאו, מה הבד…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by scorpions,

הבנתי לפי התר'ד הקודם כי זה סוג של מעבדי AMD אם כי אני לא בטוח ורציתי לדעת מה בדיוק המעבדים האלה מה היתרון שלהם ולמה הם צורכים יותר זרם וכן אם הם עדיפים על הברטונים בתודה מראש לכל העונים מאיר

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  25. :-[ חברי הטוב איתמר הוא בעל המחשב הבא: AMD 1800 לוח אם של Asus A7m266 ביוס מעודכן של 1.004A עם זכרון של 256 המוגדר 2.5X3X3 עם Geforce 4 4200 TI 128MB AGP X8 HD IBM 80GB DVD TOSHIBA כרטיס רשת 3COM לפני שעה רכש זיכרון חדש של 512MB של Micron. לאחר החדרת הזיכרון המחשב עלה וכשמגיע לחלון שלפני חחיפוש הBoot Device הוא קופא וניתקע. כמובן שהוציא את הזכרון, ואותה תגובה. הוציא את כל הכרטיסים והHD ועדיין אותה תופעה. איפס הגדרות של הביוס, אותה תופעה. הוא בן 25 והוא בוכה כרגע בטלפון!!! הצילו!!! עזרו לו (למרות שיש לו Geforce 4 4200TI 128MB!)

• 5 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים