מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לוח למפרט הבא: מעבדE8500 \ Q6600 (אני עדיין לא סגור) 4 GB זיכרון, של OCZ, XTC REV2 כ.מסך HD4850 ספק LIBERTY 500 המערכת הולכת להדחף בתוך מארז קטן מימדים הדרישות שלי מהלוח אוברקלוקר סביר - טוב סלוט PCIE X16, ממוקם בתחתית הלוח ככל האפשר כ.קול מובנה איכותי (אני בספק אם יהיה מקום לאחד במארז) עדיפות לערכת שבבים מתקדמת
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1860 היו לי שני סטיקים של 256 מגה, וחבר שלי הביא לי את הישנים שלו...2 של 256 ואחד של 512 כולם 400. בהתחלה שמתי קומבינציה אחת...והמחשב לא עלה, אחרי זה עוד אחת...והתחיל משחק של כסאות מוזיקיות למשך איזה חצי שעה, עד שהמקסימום שהוצאתי זה שבסלוט אחד יהיה 256 ובשני הלא צמוד לו 512. ואני חושב על לקנות שני סטיקים של 1024 כל אחד...ואני חושש שהלוח אם ימשיך לעשות לי בעיות בקטע, ממה זה מגיע? משום מה גם אני לא יכול להכנס לביוס של הלוח אם...המסך פשוט נתקה מתי שאני מנסה להכנס אליו.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי את הלוח GIGABYTE ga-7n400s-l זה הדגם שלו הנה תמונה שלו : עכשיו הלוח הזה חדש .. קניתי מחשב מפרט טוב מעבד: 1800+ ATHLON זיכרון : 512DDR 400MHZ דיסק קשיח : 60GB כרטיס מסך : Geforce 5200 128 DDR המחשב ממש מהיר אבל מה אני חייב לדעת אם בעתיד אני יוכל לשדרג את המעבד שישב על הלוח הזה .. אני רוצה לדעת בבקשה אם כל לוח של AMD יוכל לשבת עליו , אם לא אז עד איזה מעבד הכי מתקדם יכול לשבת על הלוח הזה .. ואם אפשר גם לקבל דעות על הלוח ועל המחשב .. אני יודע שאני חייב מעבד בגלל זה אני שואל .. אני חייב לדעת .. תודה!
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי , קניתי מחשב עם מעבד Intel Core 2 Duo הסתכלתי על המאפיינים שלו וראיתי שהוא 32bit זה יכול להיות ? חשבתי שאם זה Core 2 Duo זה 64bit.......
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני אקננה כניראה אחד מאלו הGIGABYTE יותר זול ב100שקל אולי פחות ההבדל משמעותי? מה עדיף..
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בהתלבטות מאוד קשה, בחירת לוח אם מהסקוט החדש 2011 עד עכשיו הייתי נעול על ה UD7 של גיגהבייט מה שהסתבר אחרי זה שכבר לא מביאים אותו לארץ משום מה....אני מחפש משהו ברמה גבוהה בטווח מחיר 1700-1800 שקל. חשבתי על: ASROCK X79 EXTREME4 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8733 ASUS SABERTOOTH X79 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9038 אם יש עוד אופציות או המלצות אני אשמח לשמוע בטווח המחירים שלי, כמובן שאתם ממליצים חשוב לי שתתנו לי קישור לחנות ובה המוצר תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
קרה לי עכשיו את הדבר הכי הזוי. אני לא במחשב שלי, אני נמצא במחשב השני שלי, מחשב סלרון D, מהירות: 2.8Ghz. עכשיו, עשיתי לו בדיקה ב Sisoftware Sandra 2005, ואני שם לב שהוא משתווה לרמה של AMD Athlon 64 3000+ ! :screwy: זה קרוב מאד. עכשיו, ירדתי ברשימה ל Celeron, אני רואה שסלרון מקבל פחות בהרבה ממה שאני קיבלתי על המעבד. צירפתי תמונה. אז מה, הסלרון שלי מקדים את חג פורים? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני חושב לקנות 8800GT 512 MB * 2 איזה לוח אם במחיר עד 1000 ש"ח יהיה טוב ל-OC? ספק 520W CORSAIR מעבד Q6600 4GB RAM 320 SATA2[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 12:09:54 מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מה הכי מומלץ בתקציב של 600 ש"ח (לא חייב שיהיה חזק לאוברקלוק) NF4 PCI-E חשבתי בכיוון של Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 והאם הוא יתמוך בכפולי ליבה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה עם שני לוחות אם. זה אחד http://ksp.co.il/?uin=19318 זה שני http://www.tms.co.il/product/12809 שניהם עולים סכומים יחסית זהים ונותנים כמעט תמורה זהה.לגיגבייט יש קצת יותר דברים כמו פיוז חשמלי על כל כניסת USB אבל הבניה האלקטרונית של ה MSI ניראית מאד מאסיבית. חשוב לציין שנדרש PCIe X8 בשני החריצי הרחבה. באתר של גיגבייט גם צויין ששימוש בחריצי הרחבה X16 מנטרל את ה X1.מה שניראה לי חיסרון דיי גדול. 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) * The PCIEX4 slot shares bandwidth with all PCI Express x1 slots. All PCI Express x1 slots will become unavailable when a PCIe x4 expansion card is installed. * When installing a x8 or above card in the PCIEX4 s…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן לא קניתי מעבד ולכן גם לא התעניינץי כל כך אני אשמח להסבר מה נחשב היום למעבדים הסטנדרטים האם כפולי הליבה הם סף הכניסה החדש. מה עדיף כרגע כפולי ליבה של AMD או אינטל מה דירוג הסדרות מבחינת ביצועים ראיתי אתלון מכמה סוגים כפולי 64 ביט וכפולים 64 ביט וגם באינטל יש הרבה סוגים אני אשמח להסבר תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון (ולא פורום אוברקלוק) האם המכפלה של ה I7 נעולה? אם כן... יש דרך לפתוח אותה? יש עוד מעבדים כאלה?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי חבר שמוכר מחשב, זה המפרט: מעבד e6300 קרור למעבד TUNIQ TOWER 120 לוח אם ASUS P5N-E-SLI זכרון GEIL 1G 667mhz מארז cumpucase 6a19 שחור ספק ENERMAX LIBERTY 400 צורב דיוידי LG הרדיסק WESTREN DIGITAL 160 GIGA SATA עכשיו אני יודע שהוא עשה עליו אובר קלוק רציני המחיר הוא 1800 ש"ח האם זה כדאי????????
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי. תקשיבו אני רוצה לשדרג את הלוח אם שלי לגמרי אבל אני רוצה להשאיר את הספק, הכונן הקשיח והכונן האופטי [כל השאר ביניהם זיכרונות ומעבד אני משדרג] אני רוצה לקנות את הלוח הזה: Gigabye GA-G31M-ES2L לפני שאני קונה אותו אני חייב לוודא שאני אוכל לחבר עליו את מה שציינתי למעלה.. שמעתי שיש ספקי כוח עם 24 פינים וכאלה עם 21 או משהו... וכוננים קשיחים עם SATA או SATA X2 אני אשמח אם תעזרו לי לזההות ולבדוק אם הכל מתאים לי..
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכם, כעת אני על 3.6GHZ בערך. ובחורף אני מעלה את זה ל4GHZ (מהירות סטוק 2.5GHZ). השימושים שלי הם: אינטרנט, אופיס, audacity, ומשחקים. שאלתי: אם אני מוריד את המהירות ל3-3.2, האם אני ארגיש ירידה בביצועים? (פשוט אין לי כבר כח לכל הרעש של המאווררים).
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. ברשותי לוח: giga-byte - k8ns (s754) (מעבד a64 3000+) ודיסק קשיח: WD 80GB 7200rpm 8mb-buffer SATA הבעיה: כאשר המחשב מחובר עם הHDD הזה נורית החיווי האדומה (פעילות HDD ) לא עובדת. הלכתי למעבדת החנות ושם בדקו עם IDE והנורית פעלה. שזה אומר - נורית תקינה שעובדת רק בחיבור לIDE. אנשי המעבדה לא ניתקלו בבעיה זאת והחליטו לעדכן ביוס. - מ-F6 ל -F9 לא עזר. בביוס ובEVEREST הHDD מזוהה כ IDE... מה מקור הבעיה? מה ניתן לעשות עם כך? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה קניתי מחשב חדש בעל לוח אם MSI K8N NEO4 שעשה לי הרבה בעיות ובניהן לא לתת למחשב לעלות...לקחתי את המחשב לKSP, המקום שקניתי אותו והם אמרו שצריך להחליף אותו...עדיין יש לי ביטוח והם יכולים להזמין לי אותו לוח או לוח אחר שאני רוצה ואם הוא יקר יותר אז בתוספת תשלום...שמעתי שהלוח DVI LANPARTY הוא טוב אז שאלתי אותם עליו ואמרו לי שהוא לא שווה....מה יש לכם להגיד? הטכנאי שלהם אמר לי שגם הלוח ששמו לי הוא לא מי יודע מה וכדאי לי משהוא יותר טוב.... אפשר המלצות למה כדאי לי לקחת?
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ישן יחסית - K9N6PGM2-V2 http://msi.com/product/mb/K9N6PGM2-V2-FOR-EUP-v2-2-.html#/?div=Basic ומותקן לי עלו 4G של זיכרון (2x2G) של DDR2 88Mhz עכשו אני נואשות זקוק לזיכורן נוסף, אבל אני רוצה לעשות את זה במינימום כסף, בלי להחליף לוח אם ומחשב.. הבעיה שיש ללוח אם רק שני סלוטים, מה שאומר שאני חייב לקנות שבב של 4G ואני לא מש מוצא שבב של DDR2 800Mhz 4G (שבב יחיד) (כתוב שהלוח אם תומך ב - DDR2 667/800 SDRAM , max 8GB ) אשמח להמלצות של זכרונות שאני יכול להוסיף (כידי שיהיה לי לפחות 6G) בנוסף לא ברור לי, האם אני יכול להוסיף זכרון עם תדירות גובהה ממה שהלוח תומך? והאם הוא יכול לעבוד במקביל עם שבב בתדירות שונה? (לדוגמא שיהיה לי אחד של 2G 800 כמו שיש עכשו + אחד …
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, אני קונה מעבד 955 ורציתי לדעת אם הלוח אם הזה תומך גם במעבדי I7? אם לא, אז תמליצו לי על לוח אם טוב כמו ה-MA78LMT-US2H רק עם תמיכה ב-I7. תודה.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב אז לא מזמן הרכבתי מערכת חדשה, ומשום מה נראה לי שטעיתי באופן שבו מרחתי את המשחה שאמורה להעביר את החום מהמעבד לגוף הקירור (וולקנו 12 - אם זה רלוונטי) החלקים הצבועים בלבן בתמונה הם החלקים שבהם מרחתי את המשחה (שזה כמעט כלום מהכמות שהיתה בשקית) ממש עברתי על כל ציפ ומרחתי עליו קצת מהלבן שהם נתנו משום מה נראה לי שקצת התקמצנתי עם המריחה ?
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל יש לי מעבד 3570 עם קירור arctic freez 13 הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-43 מעלות... האם זה תקין? Cpu z אומר שהמעבד שלי עובד על על 1.6ghz, האם זה תקין? ולמה יש לי אפשרות לשחק עם הטדרים של המעבד למרות שהוא לא k?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לפני קניית מחשב חדש. קראתי כאן הרבה חומר על מעבדים ולוחות ויצאתי קצת מבולבל מכל העסק והייתי רוצה לעשות קצת סדר בבלאגן. אני מתכוון לקנות מעבד AMD 64 3000, עד כאן הכל טוב. המחשב מיועד בעיקר לעבודה מעט משחקים מעט סרטים ואולי אולי קצת OC כמה שאלות: 1. האם יש הבדל בין AMD 64 3000 ל +AMD 64 3000 (אם כן אז מה הוא)? 2. איזה לוח הכי טוב לקנות למעבד הזה (שהמחיר יהיה בגבול הטעם הטוב)? 3. מה זה PCIE? 4. האם הזכרונות של GEIL מומלצים 5. Thermaltake Volcano 12 - מתאים למעבדי AMD 64? תודה
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מעוניין באינפורמציה על הדגמים בשטח ובהתפתחות שעתידה להגיע אישית רק מעוניין במחשבים שעושים שימוש ב NVIDIA ION ולא באלו שמגיעים עם המובנה של אינטל רוצה גם להבין את כל הדגמים של ה ATOM שמסתובבים בשטח וההבדלים ביינהם בנוסף מעוניין לדעת אם הולך לצאת לוח עם תמיכה ב DDR3 בעתיד והתפתחויות של האטום עצמו בדגמים חדשים יותר השימוש העיקרי האישי שהייתי רוצה לעשות הוא מחשב קטן לסלון שיתחבר עם HDMI ל FULL HD וגם אפשר לקנות סט של מקלדת קטנה ואלגנטית אלחוטית ועכבר ולעבוד באינטרנט ובדסקטופ ברזולוציה 1920X1200 כזה דבר דווקא שווה השקעה גלישה באינטרנט בנוחות של הסלון משחקי קאזואל של פלאש על מסך גדול סרטים ב HD ומוזיקה תוכנות מסרים אימייל וכו כרגע המחיר עוד יקר לפי דעתי בסביבות ה…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-