עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני קונה מחשב חדש, ואני מעוניין בלוח אם שייתמוך ב RAID. המחשב מיועד לתפקד כשרת HTTP/FTP, הורדות, מקליט TV ולמשחקים. נכול לעכשיו יש לי כונן חיצוני של 750GB שיחובר ב USB והוא יתפקד בתור כונן גיבוי. עברתי על החומר שמצאתי לגבי RAID ולפי מה שאני מבין, RAID-0 משפר את הביצועים בצורה יחסית גדולה. ראיתי את הלוח הזה: Asus p5ql-e http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=31&Cat2ID=0&pid=31253 מה דעתכם עליו? תודה.

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  2. המלצה לזכרונות ocz 2g עד 200 דולר מחנות newegg

• 13 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by סער_שי,

לפי מה שקראתי, לא זכור לי היכן, אינטל מתכוונים להשיק ביחד עם הצ'יפסט החדש 965 גם כרטיס גראפי ONBOARD שאמור להשתמש בטכנולוגיה חדשה. מישהו יודע על זה משהו?

• 14 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by itaykdo,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן עם לוח אם של ג'יגהבייט עם socket 754. על הלוח יש כרגע מעבד sempron 2800 וגם 512 מגה זיכרון. אני מתלבט מה כדאי לעשות כדי להאיץ את המחשב. חשבתי על החלפה של המעבד למעבד athlon 64 או הגדלת הזיכרון. מה דעתכם? האם החלפת המעבד תשפר באופן משמעותי את הביצועים? אם כן, היכן אני יכול להשיג מעבד כזה? לא מצאתי מעבד כזה חדש למכירה. האם תוספת זיכרון בלבד יכולה להספיק? תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  5. Started by simonldj,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ישן יחסית - K9N6PGM2-V2 http://msi.com/product/mb/K9N6PGM2-V2-FOR-EUP-v2-2-.html#/?div=Basic ומותקן לי עלו 4G של זיכרון (2x2G) של DDR2 88Mhz עכשו אני נואשות זקוק לזיכורן נוסף, אבל אני רוצה לעשות את זה במינימום כסף, בלי להחליף לוח אם ומחשב.. הבעיה שיש ללוח אם רק שני סלוטים, מה שאומר שאני חייב לקנות שבב של 4G ואני לא מש מוצא שבב של DDR2 800Mhz 4G (שבב יחיד) (כתוב שהלוח אם תומך ב - DDR2 667/800 SDRAM , max 8GB ) אשמח להמלצות של זכרונות שאני יכול להוסיף (כידי שיהיה לי לפחות 6G) בנוסף לא ברור לי, האם אני יכול להוסיף זכרון עם תדירות גובהה ממה שהלוח תומך? והאם הוא יכול לעבוד במקביל עם שבב בתדירות שונה? (לדוגמא שיהיה לי אחד של 2G 800 כמו שיש עכשו + אחד …

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by bratwa_tut,

יש לי שני מחשבים ויש לי שאלה על כל מחשב מחשב 1 יש לי במחשב 4 GB של זיכרון DDR3 DUEL CH עכשיו בוינדוס מראה לי רק 3 העם המחשב עובד עם 3 או שזה רק רושם אבל בכל זאת עובד עם ה-4 ב DUEL CH לגבי המחשב השני היה לי במחשב זיכרון אחד של 2 GB בסטוק אחד סמתי במקביל בערוץ השני עוד 1 גיגה זה שהם לא שווים בנפח שלהם זה הורס עדיף להוריד ולהשאיר 2 GB?

7. מה השורה הזאת אומרת ??? "אמממ..יש בעייה עם הג'יגה בייט בכל הנוגע לשדרג לברטון\T2B שפועלים בבאס של 333..חסר דיווידור ה1\5..עלול ליצור בעייה. "

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  8. שלום בחנות המליצו לי על הלוח אם הזה ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 למרות שאני רוצה לוח של Gigabyte GA-P35-DS3L מה ההבדל ביניהם והאם יש הבדל הבדל. המחשב מיועד למשחקים כבדים , ההבדל בכסף הוא 10 שח" .

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  9. Started by eyaffe,

משום מה לוקח הרבה זמן למחשב לבצע POST אפילו כשאני מכוון את הכל בביוס להגדרות מפעל. יש בעלי P5W DH שנתקלו בתופעה ?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by Moshe.M,

השאלה היא אם עושים אוברקלוק זה נכון שהכרטיס או המעבד אורך החיים שלהם יתקצר?

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית (i5) ומאז שקניתי אותו קיבלתי מסכים כחולים. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 ולאחר שעשיתי עדכונים המצב כמעט נעלם לגמרי, אבל אני עדיין חוטף מסכים כחולים כל שבועיים בערך. הרצתי MEMTEST על ידי פתיחת האפליקציה שלוש פעמים: 1500 מגה 1500 מגה ו- ALL UNUSED MEMORY (שזה יוצא 100-200 מגה אני חושב), פה הוא מצא לי ERROR אחרי סריקה של 7000 אחוז אז אני לא בטוח שזאת באמת תקלה, אחרת הוא היה מוצא אותה מספר רב של פעמים. לא כך? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  12. שלום, אני מאמין שזה הפורום היחיד שאפשר לדבר על חומרה... אוקי כרגע יש לי מחשב דיי רע אטלון 3500+ 1.6GHZ, דדר1 2גיגה 667MHZ, רק הכרטיס מסך 8800GT וה2הארדיסקים של 3TB טובים. אז אחרי 5 שנים שאני עם המחשב למעלה אני רוצה לחליף כמה חלקים שהם הCPU, לוח האם והזיכרון. בחרתי בין החלקים הכי טובים: מעבד: Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray זיכרון 8גיגה : 2x(2x2GB) Corsair Dominator TwinX CL5 ולוח אם: M3A79-T DELUXE AM2+, 790FX, DDR2 1066, Quad PCI-E 2.0, ATI CrossFireX אם תשימו לב ההמעבד הוא סוקט AM3 והלוח אם סוקט AM2+ ללא תמיכה בAM3 ככה שסביר להניח שאני יחליף את המעבד ל: ‏Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm Tray‎ הבדל קטן מאוד של 3.0 / 3.2.…

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by NetSpider,

האם יש חשיבות על איזה סלוט לשים את הכרטיס מסך ? שמתי את הכרטיס על הסלוט הראשון המחשב לא עלה , רק אם אני שם אותו בשני הוא עובד ... ועוד שאלה , האם יש צורך בחיבור הספק לחיבורי הלוח של ה 5V/12 (HDD-type) וה FDD-type ... ?

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  14. ברשותי 2 מחשבי IBM Lenovo 9637. אחד מהם עבד מצויין עם כרטיס מסך Pci-e Gforce 9500 1G. בשבוע שעבר התקלקל הכרטיס ובאיבורי שלחו אותו לתיקון/החלפה במסגרת האחריות והחליפו אותו לכרטיס חדש Gforce 9600GT 512M. אולם, בשני המחשבים הכרטיס כלל לא מזוהה. בדקתי באינטרטנט וגיליתי שהמחשב עובד על 800MHZ תדר זיכרון. ה-9500 עובד על 800 או 500 ו-128BIT ה-9600GT עובד על 900MHZ ו-256BIT מהי הסיבה שזה לא עובד ואיזה כרטיס אני צריך לדרוש כהחלפה/שידרוג ? לאיזה נתון צריך לשים לב ?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  15. הייתי מעוניין בחוות דעת על זיכרונות מסוג Hynix ORIGINAL DDR2 1GB 667MHz אני מעוניין לקנות 2 י"ח כאלו פשוט אני לא מוצא שום אינפורמציה עליהם אודה על כל פיסת מידע תודה: BARAKUSH

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  16. שלום אני טס לחול ורוצה לקנות לוח אם מעבד וכרטיס מסך חשוב לי שהם יהיו עם ביצועים מעולים מאחר ואני עובד עם תוכנות גרפיות ובנוסף משחק במחשב אם מישהו יוכל להמליץ לי הבנתי שעכשיו יצאו כמה חידושים אודה מאוד לכל מי שיעזור ומבין התקציב הוא עד 1000$ אולי קצת יותר

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  17. Started by nsigns,

לא לOC אבל שיהיה מקום למספיק סטיקים של זיכרון על מה ללכת? חשבתי על ASUS M2V או על הגיגה בייט GA-M55S-S3 לדעתי הגיגה בייט יותר טוב לא?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by asilic,

הי ברשותי מחשב XP 1700 עם 256 זכרון PC2100 של CRUCIAL לאחרונה שאני מנסה לשחק במשחקים החדשים זמני הטעינה ארוכים מהרגיל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 256 מגה זכרון מאותו סוג שיש לי אבל לא רוצה להוציא הרבה כסף שאלתי היא: האם לקנות זכרון יד שניה או האם כדאי להשקיע בזכרון חדש ואם כן איזה סוג? ועוד שאלה חשוב שהזכרון יהייה של CRUCIAL? לעת עתה לא יבוצע אוברקלוק

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by tal_be,

שלום לכולם, איזה לוח עדיף לי לקנות למעבד E6750?? אני לא מתכוון לעשות OC!! אני מתכוון ללכת על GA965GDS3 של GIGABYTE כי הוא הכי זול שמצאתי... אין לי תקציב גבוה... מה אתם אומרים עליו?? ומה ההבדל בינו לבין PK5???

• 14 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by frogface,

1. האם הוא תומך ב SLI ? 2. ראיתי שהוא תומך ב קרוס פייר מה עדיף ומה קרוס פייר אומר ? 2.אם אפשר להמליץ על לוחות אם ברמה הזו ובאותו מחיר פחות או יותר 3.אם אפשר להסביר על הלוח שאתם ממליצים תודה למגבים !!!

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  21. הלוח אם שציינתי בכותרת לא תומך ב24 ג'יגה(יש לו 6 סלוטים של זכרון) , ושבדקתי אם יש תיקון בעדכוני ביוס , ראיתי שיש תיקון , אבל בעיה אחת אפשר לעדכן רק עם פלופי , ניסיתי להביא פלופי ולחבר למחשב ולצרוב על דיסק און קי , ולעשות מלא שינויים , שבוע הבא אני מביא את הלוח לחברה שמטפלת בלוחות DFI , עבדתי על הניסיון לעדכן את הלוח הרבה זמן , ואני לא כל כך מעוניין בלוח גם לאחר שאטפל בו כיוון שחלק מהשגיאות שהיו לי היו גם שהכרטיס מסך והזכרונות לא יושבים כל כך טוב בלוח ויש הודעות שגיאה אתה טיפה מזיז או משחק עם הכרטיסים והופה זה עובד , אני מעוניין להחליף לוח , קניתי את הלוח הזה לפני שנה וחצי אני מאמין שיש אופציות נחמדות יותר בשוק היום. על איזה לוח אתם ממליצים, אני מוכן לחרוג בשביל לוח טוב יו…

22. מישהו יודע איפה אפשר לקנות מעבדי Xeon עם 8 ליבות בארץ? הייתי גם רוצה לדעת מהו תווך המחירים בארץ כי בחו"ל ראיתי שזה מאוד יקר ומגיע אפילו ל-3700 דולרים.

23. Started by חרמןחומרה,

כרגע יש לי צ'יפ אחד של 256 ddr 266mhz והזמנתי צ'יפ נוסף של 256mb ddr 400mhz רציתי לדעת האם יהיה בעיה כלשהי כאשר יש שני כרטיסי זיכרון הפועלים במהירות שונה? ואיך אפשר לבדוק את זה

• 13 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by liran2001,

מפורסמים גם בנצ'מרקים. סדרה שצריכה להיות זולה מה- E4XXX http://www.dailytech.com/Article.aspx?newsid=6765

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  25. הבנתי שצפויות ירידות מחירים בחודש הקרוב, ואולי מישהו פה יוכל לענות לי על 2 שאלות: 1. כמה זמן יקח עד שנרגיש את הירידה פה בארץ? 2.הבנתי שהמחירים שכולם בונים עליהם הם רק לספקים, מה יהיה ההפרש לדעתכם פה בארץ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים