עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. רשום עליה: KTS LITHUM BATTERY

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by eytan243,

שלום אני מרכיב מערכת חדשה למשחקים ואוברקלוקינג ורציתי את דעתכם בתיאום הרכיבים הבחירה ההתחלתית היא מעבד Q9550 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זיכרונות A-DATA DDR2 4GB kit (2 x 2048) 800MHz latency 4-4-4-12 תודה

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by Sunny Jim,

לא עשיתי לו שום אוברקלוק... הטמפרטורה הזאת נורמלית? באיזו הוא אמור לעבוד?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  4. לדעת במחיר סביר כאילו זה לא שאני עומד לקנות או משהו פשוט לדעת

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by djgabi1,

אם כן אילו חברות הכי מומלצות?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  6. http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2310&ModelName=GA-M55SLI-S4 דגם : GA-M55SLI-S4 גיגהבייט .

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by Holography,

לכמה שווה מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) למגהרצים MHz של I ntel

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by lomri,

שלום, היום קניתי כרטיס מסך של evga gtx 770. קישור: http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-2773-KR בהמשך השבוע אני רוצה לקנות לוח אם וכבר די נסגרתי על דגם - asus b85m-e. קישור: http://www.asus.com/Motherboards/B85ME/ בחוברת שקיבלתי עם כרטיס המסך רשום שצריך לחבר אותו אל הpci express power connectors איך אני יודע אם יש אותם בלוח אם שאני רוצה לקנות? מצורפת תמונה של החיבורים: http://rwlabs.com/images/articles/evga/770/10.JPG תודה על העזרה, עומרי

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  9. יש לי לוח אם של ASUS דגם P4P800-E DELUXE ובלוח יש 3 יציאות IDE אבל אני לא ממש מצליח להשתמש בשלישית שנמצאת בצד ובכלל בקופסא רשום שאני יכול לחבר 10 HD ביחד (6 IDE ו- 4 SATA), אם למישהו מושג איך אני מחבר אני יודה לו!. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה קניתי שתי מאווררים של VANTEC - 3PIN לחיבור ללוח אם אך ברגע שחיברתי מאוורר לחיבור של הCASE FAN הוא נקלט כ POWER FAN וההפך מישהו שמכיר תופעה דומה שיכתוב או מי שיודע לפתור מצב כזה. אם הנושא לא מתאים לפורום הנ"ל יש להעבירו לפורום קירור.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  11. Started by Kolshamen,

אני מקווה שזה המקום הנכון (ולא פורום אוברקלוק) האם המכפלה של ה I7 נעולה? אם כן... יש דרך לפתוח אותה? יש עוד מעבדים כאלה?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  12. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

לשאלה: הלוח הזה מגיע עם זיכרון? (כל הלוח ב-1000ש"ח). זה הלוח שמגיע עם הזיכרון? או שזה הדגם p4t533? (עולה 1800ש"ח). תודה מראש, gonzila

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by ROTFL,

יש לוחות חדשים מבוססי VIIV - תהרגו אותי אבל אחרי שקראתי 20 מאמרים וסקירות לא הבנתי מה יש בלוחות VIIV שאין בלוח אחר שיש בו כרטיס קול 7.1 וכרטיס מסך מובנה. הבנתי למה הם מייעדים את ה VIIV, למערכות קולנוע ביתיות/HTPC, אבל היו כבר לוחות שהציגו את כל מערך החומרה שמציג ה VIIV ללא הכיתוב "VIIV".

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  14. אני פירקתי את כל המחשב (בפעם הראשונה שלי) לפני שבוע וחצי בערך כדי להחליף מארז. אז החלפתי מארז, חיברתי את כל החיבורים והכל עובד כרגיל. רק נשארו לי החיבורים של ה-USB, שאותם לא חיברתי ללוח האם כי לא ידעתי איך. יש לי שני חוטים שיוצאים מה-USB של המארז, ומכל חוט יוצאים עוד 4 חוטים נוספים. זה מה שרשום על שניהם: על ארבעת החוטים שיש בכל חוט רשום: על החוט הראשון: D+ על החוט השני: D- על החוט השלישי: GROUND על החוט הרביעי: VCC יש את המילים האלה על ארבעת החוטים שיוצאים מכל חוט, רק ההבדל היחידי הוא שעל שמונת החוטים שיוצאים משני החוטים הראשיים כתובים הספרה 1 או 2 רק כדי להבדיל לאיזה חוט ראשי שייך כל אחד מהחוטים האלה (איזה 4 חוטים מתאימים לחוט ראשי אחד ואיזה ארבע נוספים מתאימים לשני). זה…

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by danieltrt,

שלום לכולם אני רוצה לקנות לוח אם בסביבות ה600 שקלים אני צריך FIREWIRE ראיתי את הGA-EP43C-DS3 ואני לא יודע אם כדי עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי עליו כלום

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by itaykdo,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן עם לוח אם של ג'יגהבייט עם socket 754. על הלוח יש כרגע מעבד sempron 2800 וגם 512 מגה זיכרון. אני מתלבט מה כדאי לעשות כדי להאיץ את המחשב. חשבתי על החלפה של המעבד למעבד athlon 64 או הגדלת הזיכרון. מה דעתכם? האם החלפת המעבד תשפר באופן משמעותי את הביצועים? אם כן, היכן אני יכול להשיג מעבד כזה? לא מצאתי מעבד כזה חדש למכירה. האם תוספת זיכרון בלבד יכולה להספיק? תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  17. Started by Glow,

שלום! לאחרונה קניתי מחשב חדש בעל לוח אם MSI K8N NEO4 שעשה לי הרבה בעיות ובניהן לא לתת למחשב לעלות...לקחתי את המחשב לKSP, המקום שקניתי אותו והם אמרו שצריך להחליף אותו...עדיין יש לי ביטוח והם יכולים להזמין לי אותו לוח או לוח אחר שאני רוצה ואם הוא יקר יותר אז בתוספת תשלום...שמעתי שהלוח DVI LANPARTY הוא טוב אז שאלתי אותם עליו ואמרו לי שהוא לא שווה....מה יש לכם להגיד? הטכנאי שלהם אמר לי שגם הלוח ששמו לי הוא לא מי יודע מה וכדאי לי משהוא יותר טוב.... אפשר המלצות למה כדאי לי לקחת?

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by simonldj,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ישן יחסית - K9N6PGM2-V2 http://msi.com/product/mb/K9N6PGM2-V2-FOR-EUP-v2-2-.html#/?div=Basic ומותקן לי עלו 4G של זיכרון (2x2G) של DDR2 88Mhz עכשו אני נואשות זקוק לזיכורן נוסף, אבל אני רוצה לעשות את זה במינימום כסף, בלי להחליף לוח אם ומחשב.. הבעיה שיש ללוח אם רק שני סלוטים, מה שאומר שאני חייב לקנות שבב של 4G ואני לא מש מוצא שבב של DDR2 800Mhz 4G (שבב יחיד) (כתוב שהלוח אם תומך ב - DDR2 667/800 SDRAM , max 8GB ) אשמח להמלצות של זכרונות שאני יכול להוסיף (כידי שיהיה לי לפחות 6G) בנוסף לא ברור לי, האם אני יכול להוסיף זכרון עם תדירות גובהה ממה שהלוח תומך? והאם הוא יכול לעבוד במקביל עם שבב בתדירות שונה? (לדוגמא שיהיה לי אחד של 2G 800 כמו שיש עכשו + אחד …

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  19. היכונו לראות מארזים, קירורים וספקי כוח חדשים תחת מותג ה-TUF הפופולרי של מובילת עולם לוחות האם לכתבה

20. Started by bratwa_tut,

יש לי שני מחשבים ויש לי שאלה על כל מחשב מחשב 1 יש לי במחשב 4 GB של זיכרון DDR3 DUEL CH עכשיו בוינדוס מראה לי רק 3 העם המחשב עובד עם 3 או שזה רק רושם אבל בכל זאת עובד עם ה-4 ב DUEL CH לגבי המחשב השני היה לי במחשב זיכרון אחד של 2 GB בסטוק אחד סמתי במקביל בערוץ השני עוד 1 גיגה זה שהם לא שווים בנפח שלהם זה הורס עדיף להוריד ולהשאיר 2 GB?

21. לחבר שלי יש בעיה עם המארז ויש חלק קטן שצריך לשים בין המארז מאחורה ובין הלוח אם משהו שיפריד וחשבתי לקחת את הפלטת ספוג שמגיעה עם הלוח ולשים חתיכה מאחורה זה יכול לסדר השאלה אם זה מותר אם זה לא יעשה בעיות כלשהם

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by Moshe.M,

השאלה היא אם עושים אוברקלוק זה נכון שהכרטיס או המעבד אורך החיים שלהם יתקצר?

• 11 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by nsigns,

לא לOC אבל שיהיה מקום למספיק סטיקים של זיכרון על מה ללכת? חשבתי על ASUS M2V או על הגיגה בייט GA-M55S-S3 לדעתי הגיגה בייט יותר טוב לא?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by Headspin,

מה כדאי יותר ? אנחנו רוצים לבנות שרת שהולך לחווץ שרתים. רציתי לדעת איפה אפשר להשיג בארץ לוחוץ אם לשרתים האלה ומארזי U1? ואיזה מעבדים ממולצים לשרת ? רצוי DUAL CORE...ואיזה לוחות?

• 7 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים