מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
הלוח הזה צד את עיני, ולשמחתי אני משתדרג מI5 (שאפילו לא זכיתי להרכיב ), לI7. חריצי הPCIE נותנים מספיק אפשרויות משחק עם כרטיסי מסך ופיזיקה, 10 חיבורי SATA שמאוד יעזרו לי והוא נותן תוצאות מאוד טובות בOC. יש אלטרנטיבות אחרות? עריכה: ראו פוסט חדש למטה צריך את דעתכם בנוגע לשילוש הרשום מטה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע איזה לוח יותר כדאי למפרט החדש שאני קונה בעיקרון בניתי על האסוס אב בכמה חנויות אמרו לי שיש עם הלוח הזה בעיות ותביעות ושבכלל אין אותו כמעט בארץ ושהגיגהבייט הוא כרגע הלוח הכי טוב לקור 2 דואו בחנות אחרת נאמר לי שזה לא נכון והלוח עובד מצויין ושיש להם אותו במלאי. השאלה היא מה לעשות ומה כדאי לקחת במבין הלוחות האלה . שאר המפרט:e6600 corsair 2 gb 800 quadro 1500 enermax liberty 500 gigabyte aurora 3d western 250 viewsonic vp930 תודה.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
I3 3225 BOX HD4000 Gigabyte GA-B75M-D3H (מידות הלוח שאני צריך מקסימום 24x24) Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED ( איך הלוח מבחינת עלות/תועלת? יש טובים/זולים יותר? הלוח מתאים ל- OverClock )
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אמור להיות המוביל במשפחת ה-E2XX יעבוד בתדר של 2GHZ ויעלה כ-100$ http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1549&Itemid=1
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חבר'ה שלום, קראתי באיזשהו מקום שהורדת המחירים הצפויה של אינטל ב-22 יולי היא מדוברת רק על מעבדי ה-QUAD....ולא על מעבדי ה-core 2 Duo. אני צודק ? רציתי לרכוש מעבד core 2 Duo וחיכיתי ליולי איזה באסה... אני דווקא הולך על ה-CORE2 DUO ולא על QUAD מפני שפירסמו ביקורת שמוכיחה שה-CORE 2 DUO יותר טובים.... נכון ? הנה הביקורת בלינק הבא: http://hwzone.co.il/reviews/qx6700/ תודה למי שיענה לי
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שאני משדרג את המחשב אני רוצה להתאים אותו ל- OC. אילו מעבדים מומלצים לאוברקלוק מסדרת C של אינטל? ואיזה מעבדים מומלצים לאוברקלוק מסדרת AthlonXP של AMD? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני לפני קניה של זכרונות חדשים ואני מתלבט על מה כדאי ללכת מהירות או תזמונים, אלו האופציות שלי: OCZ REAPER 800Mhz 3-4-4-15 OCZ REAPER 1066Mhz 5-5-5-15 מה יעבוד יותר מהר?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי (זכיתי ב "נט אקשן") פי סי AMD מעבד XP 2600 זכרון 256/333 קיבלתי אותו עם כרטיס מסך שיושב על לוח האם ולא בחריץ של ה - AGP כשאני בודק את ביצועי המערכת אני רואה שהכרטיס "סוחב" 32 MB זכרון מהזכרון הכללי כך שנשאר לי 224 MB . שאלתי: אם אשתול כרטיס מסך אחר ב - AGP האם גם הוא ימשיך לסחוב זכרון? (לי נראה שלא מכיון שהמסך יהיה מחובר אחרת)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר להתקין SSD על הלוח הזה GIGABYTE P35-DS3 והאם הוא יפעל ב-6GBIT ? תודה- אשמח לפירוט.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
לוח מעבד וזכרונות, עדיפות לחנות באזור המרכז[LOGIC/ZIGZAG/KSP וכו'], משלמם במזומן =], עדיפות ל-INFINITY, זכרונות ל-OC XTREME, המעבד ישב על פריזר חמוד עכשיו שמתי לב שטעיתי בפורום, אם ואפשר בבקשה להעביר את הפוסט לפורום המפרטים...
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
חברה שלי קנתה מחשב חדש I3540 4 GB DDR3 1333 GIGABYTE H55-UD2H דיי סטנדרטי אבל אמור לעבוד טוב שנינו עובדים על תוכנות של ADOBE לי יש E8400 הוספתי לא מזמן 8 GB אבל גם לפניי שהוספתי משום מה המחשב שלי עובד יותר חלק מאצלה האם יכול להיות ? לי יש WIN7 64 BIT ULTIMATE לה יש win7 enterprise 64bit
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי שלשום קניתי לוח של גיגהבייט 7vt600-L ורציתי לדעת עד איזה נפח של הארדיסק יזהה הביוס שלי אני מעוניין בקרוב לקנות דיסק של 160GB האם הוא יזהה לי את כל הגודל במלואו?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי מעבד CORE 2 E6600 אבל עוד אין לי לוח, כל כך מתלבט ועוד אין את הלוח שכולם יוכלו לומר זה, לכולם יש חסרונות ומחיר מופרז שירד רבות בסופו שך דבר, אני חושב לקנות לוח ביניים, לוח זול שאעבוד איתו אולי חודש חודשים בתקווה שמשהו ישתנה ונקבל סחורה יותר טובה עבור המחיר, את הלוח אני אוכל למכור אחרי כך או להשתמש במחשב אחר שאבנה לאחי. חשבתי על הלוח הכי זול שיש ומצאתי ASROCK 775DUAL-VSTA? חושבים שכדאי לי ללכת על זה? או להשאיר את החלקים בצד עד שאמצה מה שאני מחפש? החלקים שלי CORE E6600 G.SKILL 2GBHZ 800 לא יכפת לי שירוצו על 667 הרי זה זמני האם ייתכן שהלוח יגרום איזה שהו נזק לחלקים הללו. בקיצור כדאי?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
*מפרט באתר הבית http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1200&l1=3&l2=11&l3=310 *נמכר באשף מחשבים ב 550 ש"ח http://www.ashafpc.co.il/site/index.asp?proID=837 האם יכול להיות שהוא לא תומך בדואל צאנל ?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אוקי לחבר שלי יש 2.4B ואבא שלו הציע לו לקחת את המחשב שלו שיש בו 2 מעבדי XEON (לא יודע איזה THOUGH זה נקנה בערך לפני שנה וחצי שנתיים ככה שזה הXEON הראשונים אבל גם לא החדשים) בכל אופן...הוא רוצה לדעת האם שווה לו להחליף את המחשב שלו במחשב הזה (זה ההבדל המהותי היחיד בין שני המחשבים)? האם הוא יקבל ביצועים טובים יותר במשחקים?
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לא התעניינתי בזמן האחרון ועכשיו אני לא מצליח לקלוט את זה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום חברים הוספתי למחשב שלי שני זכרונות של a- data של 4 גיגה בנוסף על הגיגה שהיה לי ורק לאחר מכן מתברר לי המערכת הפעלה של vista עם זיכרון 4 גיגה וכרטיס tv של hauppauge mce-150 לא עובדים ביחד ואמרו לי להוריד בחזרה ל2 גיגה ועכשיו לבעיה איך אני מסיר את הזכרונות כי אם אני מסיר אותם כשהמחשב דלוק המחשב כבה לי ואם אני מסיר אותם כשהמחשב כבוי הוא לא מעלה לי את הביוס ( הוא נדלק אבל לא מגביב ולא מבצע שום דבר אפילו המסך לא נדלק ) עזרה דחופה בבקשה חברים אני משתגע עם זה
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
השם של הקובץ הוא: 97TID913.ZIP בהצלחה לבעלי הלוח הזה,אני מקווה להגיע להרבה יותר מ 420
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לוח שיתמוך BUS 333 לOC לE4300 חשבתי על הלוח הזה, איך הוא בOC?יש לוח אחר בסביבות ה500 ש"ח שעדיף? במה הAB9 שיותר יקר יותר טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
היה לי לוח אם Gigabyte ga 8i875 עם dual bios והמון תוספים אחרים. מישהו יכול למצוא לי לוח תחליף ושיהיה לפחות מאיזושהי חברה מוכרת ואמינה (כמעט כל חריצי ההרחבה בו היו מלאים) תודה מראש, אני די מיואשת
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה. חבר שלי נוסע ליפן, וביקשתי ממנו שיקנה לי חלקים למחשב חדש, כרגע אני מתעניין בלוח האם הזה (של MSI). השאלה שלי היא כזאת, אני מעוניין לרכוש גם בזכרונות של חברת OCZ. בטכנולוגיית DD3 עכשיו העניין הוא שלפי MSI. הלוח אם הזה תומך עד 1.5 וולט חשמל בחיבורי זיכרון. וכאשר הדגם שאני מעוניין לרכוש של OCZ, הוא כאמור במתח של 1.9 וולט! (הדגם: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc3_14400_reaper_hpc ) מה עושים בנידון ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
צריך לוח אם שיתאים למעבד האינטל שלי 2.4 533 אני חשבתי על ABIT AI7 865PE מה אתם אמורים תנו המלצות רק למשחקים וכללי לא צריך אוברקולוק בנוסף עם מישהו יודע איך הבאנדל שמקבלים עם הלוח של אביט או כל לוח אחר שאתם ממליצים עליו אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום. במהלך בדיקה של מחשבים ניידים ראיתי הצעה מוזרה-שני מעבדים כשהחדש יותר באותו מחיר של הישן אבל יותר חלש.מה הולך פה? T7500,4MB L2 Cache,2.2GHz,800MHz FSB T8100, 3MB L2 Cache, 2.1GHz, 800MHz FSB שאר המפרט של המחשב הוא בדיוק אחד לאחד..גם המחיר זהה. איך זה הגיוני שדגם יותר חדש יהיה יותר חלש? או שיש לו איזהשהיא ארכיטקטורה חדשה יותר ולכן שווה לי לבחור בו למרות המטמון והמהירות שעון האיטיים יותר? זאת גם חנות נורמאלית לא משו לא ידוע (KSP ) תודה לעונים. {אנלא יודע אם זה שייך למדור ניידים כי אני שואל רק על המעבד,תעבירו בבקשה את הדיון אם זה לא המקום הנכון..}
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כשאני מפעיל מחדש את המחשב, או מדליק אותו, או עושה ריסט ידני, או לחילופין ריסט פתאומי שנעשה לבד, דולקות 4 נורות בלוח אם ללא הבהוב: שתיים ירוקות, אחד כתום, ואחד אדום. זאת למשך כ15 שניות, עוד במסך השחור..(קריאת הארדיסקים וכו') הלוח אם הוא Gigabyte GA-EP45T-UD3LR מה זה אומר? האם תקין/ לא בסדר? הורדתי את הספר של הלוח כאן וניסתי לחפש משהו שקשור לLED, אבל לא מצאתי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקשרתי לצי'פ מחשבים אחרי שגלשתי בפורום שלהם שבו היה רשום " INTEL אמינה ויציבה יותר " " עידן ה 32 ביט עוד לא מיצה את עצמו " , "מי צריך 8 גיג'ה זיכרון ? " .... בשיחה שהייתה לי עם מנהל המעבדה שם הוא הדגיש שהפרסקוטים טובים יותר "התדר של המעבד גבוה 3GHZ בניגוד לאינטל 1.6GHZ " שהסברתי לו שהמעבדים של AMD עושים יותר סיבובי שעון לדקה ואז ה 1.6 משתווה ל 3 GHZ הוא אמר לי שזה קישקוש ! הוא גם אמר לי שאין דרך טכנית לדעת אם מעבד הוא חם או קר עפ"י מפרט. וכל השיחה הוא ניסה למכור לי פרסקוט 775 . http://www.chip.co.il/data_forum.asp?page=0&forum_id=90 מה שכן באתר שלהם יש מוצרים של AMD אבל זה רק על "הנייר" 90% מהמכירות שלהם זה INTEL תבקשו AMD ותיראו איזה תשובה תקבלו ...
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-