מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני לא אעשה ש-ו-ם OC אפילו לא קטנצ'יק... אז מי מהם עדיף לי לקנות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היות והלוחות אם של ASUS שנחשבים להכי טובים בשוק... יקרים ... רציתי לדעת האם יש מקביל ל ASUS P5LD2 - DELUX בג'יגהבייט ולא במחיר כזה... או אפילו יותר טוב מהלוח הזה בג'יגה בייט במחיר יותר נמוך. והאם ההבדל היחיד בין P5LD2 ה DELUX להרגיל זה האפשרות לביצוע של SLI?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
זאת תוכנה שרק עכשיו סיימתי לכתוב את הבטא הראשונה שלה, עכשיו אני מחכה לראות מה התוצאות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=96757 עריכה: טוב תוצאות ראשוניות: זה עובד!!! אין לי תמונות אבל בדקתי את התוכנה עם מייק, ויש עכשיו גירסא 0.9.0.7 בטא שמראה טמפרטורה!
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי מעבד AMD ATHLON X2 4400+ זיכרון 2*1GB של OCZ 800mhz ולוח אם של asrock n7live כלומר עם מעבד גרפי 7050 מובנה השימושים שלי הם שימושים סטודנטיאליים, חשוב לי להריץ המון תוכנות במקביל בעיקר מטלאב וויזואל סטודיו, בנוסף פתיחת המון יישומים של PDF דפדפנים, והצגת סרטים ב HD. כרגע המחשב לא עומד בכ"כ הרבה יישומים הוא לא מספיק מהיר בתוכנות וקשה לו להציג מעל 720p. האם כדאי לשדרג ואם כן לאיזה רכיבים כדאי?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני אישית מצפה לו בקוצר רוחחח חחח
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
what is dual ddr and what is it good for? what is better: 1) one stick of 256MB 2) tow sticks of 128MB
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה היא כזאת, במה טורם בכלל עדכון הביוס ללוח אם? האם עדכון הביוס ייתן לי גישה לOC לדוגמא בלוח אם כמו 55WB?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום! ברשותי לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R, ללוח האם יש סלוטים של זיכרון לפי המפרט הבא: 4XDDR2 DIMM, 2XDDR3 DIMM כרגע, על לוח האם יש 2 כרטיסי זיכרון: DDR2-800 400 MHz, 5-5-5-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) (לקוח מתוך everest). מלבד זאת, חשוב לציין כי אני עובד עם מערכת הפעלה XP, למחשב המשמש למשחקים בעיקר. בהקשר הזה, יש לי מספר שאלות: א. אם אוסיף עוד שני כרטיסים DDR3, בנפח 1 GB, ובמהירות 1333MHZ (מקסימלית אפשרית ללוח האם), בנוסף על 2 הכרטיסים הקיימים, האם XP יתמוך בזה או שכדאי לי לשדרג חלילה לויסטה? האם ארגיש הבדל ביצועים? האם לא תהיה בעייה שלוח האם עובד עם DDR2 ו-DDR3 במקביל? ב. אם אחליף את כרטיסי הזיכרון DDR2 ל-DDR3 באותו נפח, ובאותו מהיר…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2100+, Volcano 7+, Winbond 512MB (2 x 256) DDR 3200, Epox 8RDA+ nForce2 2 memory sticks for Dual DDR NIS 2,186.17 אוקי אני לא מתכוון לקנות סתם לידע אישי אולי מעבד 1700+ ולחסוך, וגם זיכרון 256 לא יודע. הבנדל הזה לקוח מpch ולדעתי שילוב רצחני לoc סתם רציתי לדעת הם המחיר טוב ובלה בלה בלה.......
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המערכת שהומלצה בכתבה הזו: http://hwzone.co.il/articles/specs_feb08/ רציתי לשאול בקשר לגוף הקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO האם צריך אותו רק אם מתכננים לעשות אוברקלוקינג, או שהוא מועיל בכל מקרה? האם הוא שקט יותר מהמאורר המקורי של AMD? תודה, קובי
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש משהו לשדרג במחשב הנוכחי שלי : E7500 Gigabyte G41M es2l 4G RAM ASUS GTX 750TI 2GB OC huntkey 400W
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחיר מומלץ 78$, כלומר 78$ * שער המרת דולר שקל 4.4 * 1.17 מע"מ + 100 שקל קנס ישראל = 500 שקל. וזה הסוף הסופי של שקע A בתנאי שהמעבד הזה יגיע לשוק במחיר המומלץ שלו ובכמויות סבירות. מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23802 מקור: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301 סקירה ביפנית: http://big5.pconline.com.cn/b5/www.pconline.com.cn/diy/evalue/evalue/cpu/0501/544527.html עלפי הסקירה הסמפרון 2600+ הזה מומהר מ 1.6 גיגה הרץ ל 2.4 גיגה הרץ ומשיג ביצועים דומים מאוד לאתלון 64 3400+. מסתבר שיש גם תמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי משחה טרמית היום ומשום מה אחרי ההחלפה המחשב עולה ונותן לי הודעה של טמפרטורה גבוהה המחשב עולה בכל זאת ולא ניכבה מה שאמור לקרות במידה שהטמרטורה גבוהה במנהל התקנים המעבד לא קופץ למעלה בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי לוח 8RGA+ שאני חושב שהוא פגום...(כמה סיבות) אחד הפגמים שאני חושב שיש לו זה הבקר זכרון...(ודרך אגב אין עדכון ביוס עדיין!) הזכרונות ווינבונד 512MB DDR400 PC3200 . סטיק אחד. עכשיו הם בהתחלה עבוד על 266 ועל 333 טוב ועל 400 לא טוב ריסטים וכל מיני בעית מוזרות כאלה. הלכתי החלפתי סטיק זיכרון...הוא גם עושה אותו דבר. הלכתי בדקתי אותו על מחשב אחר עם לוח גיגהביט עבד מצוין על 400 והרצתי PCMARK עבר יפה. במחשב שלי חזרתי ושוב אותה בעיה.. אני נותן לו מתח של 2.77 וזה לא עוזר! דרך אגב מה המתח ה-DEFAULT שלו מישהו יודע ? אז אני מניח שזה בלוח...יכול להיות שהספק קשור ?! תודה. עדכון : החנות שממנה קניתי את הלוח לא מסכימה להחליף אותו , הם אומרים שחיבור USB שבור אני שברתי זאת דעתם . ובקשר לזכ…
-
- 45 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן , מתכנן בקרוב לקנות מחשב חדש . לכן , רציתי לקבל חוות דעת על שילוב של מעבד + לוח M , שאני צפוי לקנות . השילוב : מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX635WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E האם יש לכם הצעות לשינוי ? במקומות רבים , וגם אצלכם במפרטים המומלצים , הכנסתם שילוב של מעבד + לוח M של ASUS , שעולה בסביבות 290 ש"ח . הכולל תמיכה בזיכרונות DDR3 / AM3 . עכשיו , שאלה נוספת שרציתי לשאול היא מה ההבדלים בין לוחות האם ( ASUS , וה GB שהבאתי ) ? והאם ההפרש במחיר מצדיק את קניית הלוח של חברת GB ? תודה רבה על העזרה .
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי ברשותי פנטיום 4 2.53 עם זכרון 512 של MUSHKIN PC2700 אני רוצה להוסיף עוד זכרון ורציתי לדעת שני דברים: האם זכרון DDR 512Mb 333MHz CL2.5 Kingston מתאים לי ? האם כל PC2700 הם בעצם DDR 333MHZ CL2.5 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שאלה בכותרת תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעונין לקנות מחשב חדש ולא יודע אם ללכת על מעבדים אמד או אינטל. אני יודע שאינטל הולך להוריד מחירים ואמד הוריד כבר, אני בעיקרון כל חיי אם מעבד אינטל ופוחד לסים אמד כי בחיים לא השתמשתי בהם, מה אתם אוראים? אני חשבתי על מעמבד E6600 התקציב שלי הוא 5000 שקל. ולגבי כרטיס מסך האם הסידרה החדשה של נוידיה שתצא היא תהיה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד דואל קור E6750 ואני מתלבט אם לקנות קירור נפגש למעבד או שמספיק הקירור שמגיע איתו? המחשב הוא למטרת גיימינג, גלישה באינטרנט וגרפיקה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני מנסה להרכיב מחשב פשוט (OFFICE, אינטרנט וחיבור למסך 42 אינצ'). על מנת לקבל גם יציאת HDMI שתתמוך בFHD ברוזלציות של 1080P וגם יציאת DVI למסך הראשי המליצו לי בפרום המפרטים על השילוב: GIGABYTE GA-73PVM S2H + E5200 היו כאלו שגרסו שמעבד כפול ליבה לא יגיב טוב לFHD וחובה QUAD מה דעתכם האם ההצעה למעלה מספיקה לFHD ב1080P? או שאני צריך להוסיף עוד כ750 ש"ח בשביל: GIGABYTE EG43M S2H + Q6600 (ממש לא בא לי)? או שאולי אפשר להתפשר על משהו באמצע (לדוגמא: GIGABYTE EG43M S2H + E5200)? תודה, mlunker
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום וברכה לכל משתמשי הפורום HWzone. אני לא סתם טרחתי להרשם לכאן,האמת שלבן אדם בן 41 כמוני, אין כל כך מה לעשות כאן. אני בא לכאן מנושא ,שהלך ומכפיר . בזמן האחרון אנו רואים את ה "המלצות" שלכם בפורום, כמו ,למשל: "אל תלך על intel, יעשה לך בעיות,מעבד מסריח (וכדומה),לך על AMD." AMD אכן טוב למשחקים ולצרכים אחרים,לכל מתחרה תמיד יש את היתרון שלו . חשוב להצהיר בנושא זה,שלא מדובר במנהלי הפורום,אלה בכמה עשרות משתמשים אשר נוהגים "להכפיר" כל מעבד שלנו ולא להציע. זה הגיע למצב,שיש אפילו משתמש בפורום (שאני לא אגיד את שמו), ששם בכותרת החתימה שלו הסבר מכפיר עלינו. עכשיו,מה גרם לי להרשם לכאן ולפרסם הודעה זו ממחשבי הפרטי? הבן שלי,בן ה 12 בס"כ,מראה לי את הפורום הזה עם "המומחים" שמסבירים על ההב…
-
- 139 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
האם AMD יספקו מעבדים עם SSE5 בדור 45NM לסוקט AM3 ? ובאם כן היכן רואים זאת ? והאם INTEL עובדת על דבר דומה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-