עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איזה זכרונות יותר טובים TRANSCEND או SAMSUNG כמובן ש-DDR 2700 ???

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by Devil Servant,

שלום יש לי את הלוח אם Abit Kv8 Pro. ורציתי לדעת איך הוא? ז"א יש לי אותו שנתיים והוא נראה לי מיוחד יותר מאשר סתם לוחות אחרים. משהו עם OC נראה לי,כי יש לו תוכנה מיוחדת לזה אנערף. אם כבר מדברים,יש לי מן צג קטן כזה על הלוח וכתוב עליו בד"כ 9.9. מה זה אומר?

3. שלום לכולם, מישהו יכול הסביר מה זה בעצם CAS RAS TRC וכל שאר הירקות שיש שם? אני משתמש בתוכנת CPU-Z, ויש לי את הנתונים הבאים: CAS: 2.5 Clocks RAS to CAS: 3 Clocks RAS Precharge: 3 Clocks Cycle Time: 8 Clocks Bank Cycle Time: 12 Clocks DRAM idle Timer: 256 Clocks מפרט: Athlon 64 3200 venice DFI LanParty Ultra-D Corsair PC3200 2X512 השאלה שלי, מה המשמעות של הנתונים הנ"ל, והאם השאיפה שלי היא להוריד או להעלות את המספרים?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  4. ההשקה הרשמית המתקרבת של עידן ה-AM5 וה-Zen 4 באמצע החודש הבא מרגישה קרובה במיוחד תודות להדלפה עדכנית נוספת לכתבה

5. השאלה הכותרת שווה להשקיע עוד 700 ש"ח

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  6. באתר הרשמי לא מצאתי הבדלים חוץ מבתמונות... מה זה ה-D הזה, ולמה הוא שווה 150 ש"ח? תודה, סוון עריכה: טעות שלי - תעבירו בבקשה ללוחות...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by bennnn,

שלום לכולם,לא ידעתי היכן לשאול אז אשאל כאן.המחשב שבחתינה אצלי עוד 4 חודשים ימלאו לו שנתיים. מהיום שקניתי אותו הוא דלוק 24/7 ברציפות לא מכבה אותו בכלל.השאלה היא האם זה עושה נזק למחשב לטווח הארוך? כלומר האם הלוח אם, והכץ מסך יכולים להינזק מכך? וספק הכח וכו? ראיתי למשל על הקופסא של הלוח אם כתוב 50,000 אלף שעות... אחי למשל מכבה כל לילה את המחשב.והוא טוען שככה הוא נשמר יותר.מי צודק? ומה כדאי לעשות?תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  8. היי, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם. אני מתלבט בין לוחות של asus לבין gugabyte (אף על פי שהמליצו לי על abit אבל אני לא מכיר אותם) אני צריך לוח לפנטיום 4 (כנראה מעבד 2.4 - יש המלצות אחרות?) זכרון rdram עם לפחות 4 pci לא משנה כרטיס קול על הלוח (אם כן אז עדיף עם יציאה אופטית למיני). המחשב לא יהיה מיועד למשחקים כלל אלא לשעות רבות של עבודה בעיקר עם תוכנות כבדות וניצול רב של משאבי המערכת. אני מעוניין גם כן בכרטיס מסך, כנראה שאקנה geforce 2 64 מגה, מה דעתכם? אודה גם לקישורים , מחירים ודעות אחרות. תודה רבה ויום טוב eloya

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by kokoki,

היי חברים, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס I7-13700k, האם קירור מים 280mm יעשה את העבודה? לא אבצע OC למעבד. בנוסף, איך הביצועים של הקירור של גיגהבייט - AORUS-WATERFORCE-X-280 ? ואם 280mm לא יספיק אז ה360mm של הדגם הזה. פשוט אוהב איך שהוא נראה.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by omrij,

המפרט שלי הוא כזה: לוח:MSI K8N NEO PLATINUM מעבד:+3400 NEWCASTLE זכרון:PQI TURBO TCCD המעבד שלי לא מחזיק אוברקלוק אפילו של 100 mhz ביציבות והזכרונות שלי כל אחד בנפרד מגיע ל300 mhz אבל ביחד הם מגיעים ל 240 (בעיה ידועה של סוקט 754 ו TCCD) קיבלתי הצעה להחליף ל msi k8n neo2+amd 3200 s939 תמורת 500 ש"ח ואני בהתלבטות. הזכרון בטוח יפעל יותר טוב על הלוח הזה ואני אוכל לנצל אותם (אולי לא 300 בדואל אבל נגיד 285) ועם אוברקלוק למעבד אולי אפילו לעבור את ה 3400 שלי (בהנחה שהפעם אפול על מעבד קצת יותר טוב) זה כדאי?

• 14 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by sambusak,

אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד 4500 של אינטל. לאינטל יש המון צ'יפסטים חדשים שאני ממש לא מצליח להבין מה ההבדל הקריטי בניהם. את המחשב אני רוצה לתלת ממד MAX וכו, וכמובן למשחקים.... מהשוואה שעשיתי באתר אינטל, אני לא מצליח למצוא משהו שמייחד את את הצ'יפסטים. http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=28998,28999,29001,32898,29002,29000,30686&familyID=10&culture=en-US שאלתי היא, האם מישוה יכול לומר לי אם יד העדפה לצ'יפסט זה או אחר? תודה.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  12. אני יודע שאף אחד לא מגד עתידות אבל לפעמים יש תצפיות או השערות אז אם אפשר לענות תודה אבל אם לא אז בבקשה למחוק

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  13. שלום לכולם!!! המעבד X2 4800+ S.AM2 כבר הופיע בסקירות באתר THG. אבל אז, השתמשו בזיכרון DDR2 667MHZ. הפעם, בדקו את המעבד עם זיכרון DDR2 800MHZ. תנהו!!!

• 55 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. הלוח : ASUS P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB זיכרון: 800MHZ 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel ספק: Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 435ש"ח תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  15. Started by hck,

שלום, ברכישת מחשב חדש, מה המהירות המקסילית של הזכרון שצריך לבחור? האם לפי הנמוך מבין המוצהר בין המעבד, לוח האם והזיכרון עצמו? למשל במעבד i9 core 14900k כתוב שהוא תומך בזיכרון Up to DDR5 5600 MT/s, והi9 ultra 285 כתוב - Up to DDR5 6400 MT/s. אז אין שום סיבה לרכוש במהירות גבוהה יותר? כמו כן, לוח Z790 של חברה מסויימת תוך עד DDR5 7200(OC) או Z890 כתוב עד DDR5 9200(O.C). אז זה לא רלוונטי בגלל המגבלה של המעבד? אני מבין שאולי כדאי זיכרון קצת יותר מהיר ולא שמגבלת המעבד/לוח תהיה המהירות המקסימלית שלו, ושגם ככל שהמהירות של הזיכרון גבוהה יותר ככה זמני התגובה שלו פחות טובים, ולכן הההתלבטות. ולמה בכלל מוכרים זכרון במהירות כל כך גבוהה? ולאחר כל מה שכתבתי לעיל בקונפיגורציה הבסיסית, מ…

16. Started by yaniv1306,

אני ישמח להסבר ראשוני מזה בכלל הנתון הזה. מהי חשיבותו למחשב שנקנה למטרת משחקים ומהי חשיבותו במעבד כפול ליבה

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by jj516,

אנשים בבקשה, עם למישהוא יש טבלת השוואות בין מעבדי INTEL מה 8086 עד ל P4, בבקשה שיביא לי לינק או שישלח לי לדואל jj516@bezeqint.net הפרמטרים שאני צריך הם אפיק נתונים אפיק כתובות גודל הסגמנט מהירות סוג אוורור שנת הופעה עם יש אז בבקשה כי אני חייב!

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by Booobb,

אני מתלבט בין שני לוחות אם בשביל מעבד AMD Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 ראיתי שיש הבדל די גדול במספר הפריימים בלוח של אסוס אבל שמעתי ממישהו שאמר שלוחות של אסוס לא טובים לAMD זה נכון ? והאם הלוח של אסוס תומך בכל מה שג'יגה בייט תומך ? והאם זה באמת שווה את המחיר ? תודה רבה לכם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by O.G.D 2k5,

איזה חברה יותר טובה ללוח אם 939 וAGP MSI EPOX GIGABYTE

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by Pure-Gold,

היום יצא לי לעבוד עם מעבד 3.06GHz על לוח Brownsville D845GEBV2 והמחשב פשוט טס. העמדתי אותו ליד לוח זהה עם מעבד 2.4GHz ומפרט זהה פחות או יותר. ה 3.06 עלה תוך שניות ספורות ל Windows XP בעוד שהמחשב השני רק התחיל להראות את מסך הטעינה של Windows. המאוורר הוא 0.37A ובלוק הקרור מורכב מבסיס של נחושת וצלעות קרור מאלומניום ודקות מאוד. המעבד מגיע גם עם מזרק סיליקון כסוף. אבל אני עדיין לא חושב שה 4000+ ש"ח שווים את המהירות הזו.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sirsnir,

יש לי E6400 עם לוח של אינטל 965GF 512MB TRANSCEND DDR II 667 כמובן שהמצב לא יכול להמשך ככה...אני מתכנן להוסיף עוד ג'יגה... השאלה איך לעשות את זה...יש לי 4 סלוטים ,3 פנויים...אני מחפש זיכרון שיעבוד כמו שצריך,תקציבי. השאלה שלי מה כדאי לקחת...הלוח שלי תומך ב DUAL CHANELL,אבל צריך בשביל זה 2 זיכרונות תואמים,ולא מסתבר שזה יעבוד עם 3...(ואולי אני טועה?) 1.מה עדיף? זיכרון אחד של 1GB או 2 של 512? 2.מה עדיף לקנות :kingston,kreton,gskill? או אם יש למישהו הצעה אחרת?

• 11 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by edi,

זה לא בזבוז של תזמון לקנות מפרט כזה אם לא מתכוונים לשדרג בעתיד? AMD Athlon XP1700+ 1.47Ghz , 0.13m , 266mhz 404 לוח אם Gigabyte GA-7VAX - KT400 511 זיכרון פנימי Generic 256mb - DDR - PC2700 - 333Mhz כלומר, ממילא כולם יעבדו ב-266mhz לא?!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Tomshay,

אני צריך לוח אם שייתמוך בOC קל עד בינוני למעבד 2500K, אני מביא אותו ב500 שח אבל אני לא מוצא ביקורות עליו. אני בטוח שיש יותר טובים אבל מישהו יכול לספר עליו? יש לי אפשרות להביא גם GIGABYTE GA-Z68A-B3-D3

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by zoyaniv,

שלום אין דרישות מיוחדות הלוח למעט אולי תמיכה ב USB3 שיהיה נחמד אבל לא קריטי הלוח יעבוד עם זיכרונות 3X1GB של GSKILL במהירות של 1333 במתח של 1.5 וולט לא ממש סגור על תקציב ואני אשלם על מה שיהיה טוב ויתאים לי יש נטייה לכיוון גיגה בייט אז איך הלוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R למשל?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by haim855,

לוח אם Z87-GD65-GAMING מעבד i5 4590 סתם שאלה האם צריך לשנות משהו בהגרות לטובה שמועיל אך לא מזיק ? או פשוט להשאיר את זה ככה! הבנתי שהמעבד הזה לא ניתן לאוברקלוג אך ניתן לטורבו מ 3.3 ל 3.8 איך עושים זו? או שזה אוטמטי?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.