מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום...יש לי שאלה על החלפת דיסקים קשיחים בין שתי לוחות אם של אותה חברה אני יודע שבדרך כלל צריך לפרמט אבל תענו לי אם מה שאני רוצה לעשות יכול להצליח. לאחים שלי יש פנטיום 4 עם הלוח הזה: P4i65G של אסרוק ולאבא שלי יש את הלוח הזה: ConRoe945G-DVI גם של אסרוק....עכשיו לאחים שלי יש פנטיום 4 עם סוקט 478 ולאבא שלי יש את הלוח עם הסוקט 775 ואני רוצה פשוט להחליף להם את הדיסקים קשיחים בין המחשבים כדי שאבא שלי יהיה עם הפנטיום 4 ולהם יהיה את הפנטיום D שיש לו (שחכתי לציין שיש לו פנטיום D) עכשיו בדקתי את הדיסקים של הדרייברים ואלו ממש אותם דיסקים עם אותם דרייברים...יכולה ליהיות בעיה או שיהיה חובה לפרמט?! (אני לא יכול כי לאבא שלי יש חומר ותוכנות שהוא לא מוכן למחוק בשום אופן וזה גם קצת סיבוך)…
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים במשחקים איזה משתווה אליו והאם בכלל זה כדאי. כרטיס מסך NVIDIA 8800 GTS 640MB לצורך העניין. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
האם הרד דיסק jd יעבוד אם הלוח הזה? http://www.dealtime.com/xPF-Mach-Speed-Mach-Speed-Matrix-P4MBMS-Via-Socket-775-MicroATX-Motherboard-Audio-VIdeo-AGP-8x-10-100-Ether
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
נראה לי שכל סטיק צריך להיכנס לאותו צבע החריץ (יש 2 אדומים ו-2 צהובים) אך לא משנה באיזה צבע, נכון ? מדובר בלוח אם גיגבייט GA-965P-DS3P .
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני יכול לקחת E4300 עם זכרונות 800MHZ? (אני עושה OC), או שעדיף לי 667MHZ כדי לשים את היחס על 1:1?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עדיין באמצע הרכבת המפרט שלי. בנתיים אני תכננתי לקנות בכלל את ה- X2 6000 של AMD,או את ה-E6600 של אינטל. אבל היום,לאחר שדפדפתי לי באינטרנט - מצאתי את טבלת המחירים שצפויים להיות למעבדי אינטל לאחר ה-22 ביולי,ומצאתי כי המעבד Q6600 צפוי לעלות 266$,ובארץ בטח יעלה, 1,260 ש''ח - כן,כן , המחיר בשקלים הוא 1,063 - אבל,כמו תמיד,המחיר תמיד עולה יותר ב-+200. אני בעיקרון רוצה מחשב חזק,אני מתכוון לקנות אפילו G8800GTX/S (עוד לא הוחלט). אז מה אתם אומרים? - לחכות לירידת המחירים? (המחשב לא דחוף לי,יש לי את זה כרגע,ולמרות שאין לי שום טענות לגביו אני רוצה להרכיב לי מפרט). בתודה, MuTaTiOn.
-
- 41 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Real World Tech פרסם מאמר מעניין בו מסבירים את הארכיטקטורה של K10 - Phenom .
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
דבר ריאשון איפה יש באתר מאמר שמסביר מזה CL,DDR,ECC וכו' :s05: יש לי במחשב dual channel DDR2 512Mb X2 533MHz CL4 Corsair ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 1GB Corsair. האם זה יכול לפגוע בתפקוד של ה Dual Channel ולגרום לו לתפקד לאט יותר? אם לא מה יהיה השינוי? יש לי לוח-אם של GA8I915P GIGABYTE לפי מה שהבנתי יש בעצם רק 2 SLOT ל DUAL וה 2 האחרים זה לסטיקים בודדים זה נכון? או שאני יכול לקנות עוד Dual Channel ולחבר? הינה קישור ללוח-אם http://www.ok-computer.co.il/Product.asp?productid=449 תודה
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
שלום רב, לפני שבוע שאלתי שאלה בנוגע לזכרון במחשבי. תשובות משתתפי הפורום היו מצויינות ומהירות וענו לי על כל הבעיות ופתרו אותם. מצד שני פניתי ליצרן לוח האם שלי ותשובתו היתה ללא ספק פחות מקצועית. פחות טובה ופחות אמינה. הרי היא פרוסה לפניכם להתרשמות. Dear Sir, Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. As to the problem you mentioned, because there are too many kinds of memory modules available in the retail market, it is very difficult to test all of the modules with our MB products especially the quality various. If possible, we also recommend you choosing the modules with famous brand and test the modules with your system before you …
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם של ASUS למחשב מבוסס AMD (מעבד 4600+, 2GB זיכרו 667, כרטיס מסך 8600GT, דיסק קשיח 2*256GB במערך RAID 0) לא נידרש OC, ולא ניראה לי גם שSLI (למרות שזה יכול להיות בונוס נחמד אם הוא לא מייקר משמעותית) קיבלתי המלצה על M2NE אחר כך ניתקלתי ב M2NPV-VM שלכאורה נותן מפרט דומה (כולל כרטיס מסך און-בורד שמיותר מבחינתי) במחיר נמוך יותר (100 שקל אצל הספק ממנו אני קונה) אין לי בעיה להוצי את הסכום היותר גבוה, השאלה אם יש הצדקה לעלות הגבוהה יותר, ומה היתרונות (אם בכלל) של הM2NE ? ואם יש לוח אם אחר במחיר דומה שלדעתכם עדיף אני אשמח לשמוע. תודה מראש HaSY
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
E6600 1 GB 667Mhz GeForce 8800 GTX Asus P5B זה יעשה צוואר בקבוק?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב, ובתוכנה הוא מראה לי כזה דבר בתמונה,(אני קניתי 2 גיגה במהירות של 667 MHz של Kingston), אז מה זה רשום בתמונה ב-Memory speed , DDR2 667 , ובסוגריים 333 MHz האם זה בסדר? או שעבדו עלי? תודה על תשובה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחשב של אחי אתמול והתקנתי לו ווינדוס והכל, כרגיל. אחרי שהכל עבד כמו שצריך הרצתי את CPU-Z כדי לראות שהכל בסדר. הוא מזהה שיש 2 ג'יגה זכרון ומזהה שיש 2 סלוטים. הבעיה היא בטאב שמראה את הדואל צ'אנל, איפה שרשום CHANNEL זה פשוט אפור לא רשום DUAL ולא כלום פשוט אפור וגם כל החלק למטה אפור. שמתי לב שאיפה שרשום בטאב אחר מהירויות הזכרונות, אז הזכרונות רצים באותם מהירויות אבל שאר המס' קצת שונים. זה קשור? בנוסף בביוס כשאני נכנס אז כבר בעמוד הראשי כתוב 2 ג'יגה זכרון דואל צ'אנל. בדקתי והזכרונות הותקנו בסדר כמו שצריך. אני לא יודע אם הם עובדים בדואל צ'אנל או לא.. ואם לא מה לעשות?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפורום, קניתי מחברת אמפריה פי.סי. בראשל"צ 512DDR400 של סמסונג DS. כי יש לי DS ואני צריך שיעבוד עם Dual Channel לאף ספק לא DS רק SS. להם היה. והמחיר אצלם היה הכי נמוך 196 כולל משלוח. הזכרון עובד בדואל עם הסטיק המקורי שיש לי. הסטיקים לא דומים חיצונית, במחינת מיקום הציפים על הסטיק ועוד... אבל עובד. מה שגרם לי לחשוד שהזכרון מזוייף הוא ש CPU-Z לא זיהה אותו! אני מצרף תמונה. עזרתכם בבקשה... SPC [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה היא במדידת טמפרטורת המעבד המעבד הוא C2D 6400 ב-BIOS ובכל התוכנות שאני מודד איתם הוא מראה ב-+ 11 מעלות יותר מאשר טמפרטורת הליבות שלו את טמפ' הליבות אני מודד דרך ה-TAT של INTEL ראיתי באתר שלהם שיש יש BIOS שמתקן את הבעיה , אבל הוא לא הכי חדש לכן צרבתי -BIOS יותר חדש אבל הוא לא פטר את הנושא.... עכשיו אני גם לא יכול להתקין BIOS שיותר ישן מאשר עכשיו יש לי , זה שאמור היה לתקן את הבעיה :-\ מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריך את העזרה שלכם, וזה דחוף לי (חייב להחליט עד מחר) :'( יש לי לוח ASUS דגם P4S800D שהתחיל לעשות בעיות (2 USB הפסיקו לעבוד ונדמה לי שצפויות לי עוד בעיות). הלוח הזה הינו צ'יפסט 655FX. עכשיו, יש לי אפשרות להחליף את הלוח שלי בלוח מדגם ASUS P4P800. שהוא צ'יפסט INTEL 865PE. פשוט חבר שלי תורם מחשב עם הלוח הזה וחשבתי אולי אני אקח אותו לעצמי ואשים את הלוח שלי במקום. זה גם ככה הולך לילד בן 8 ולא משנה לו 2 USB פחות.אצלי יש המון USB אבל יותר מדאיג אותי האם צפויות עוד בעיות בהמשל?! השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי בין הלוחות? האם אני יורד הרבה באיכות עם ההחלפה הזו? כל תשובה שלכם תתקבל בברכה. תודה מראש! הלינקים ללוחות באתר של היצרן: http://www.asus.com/products4.…
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
היי, אני עומד לרכוש מחשב חדש כאשר אני ארכיב אותו ויש לי כבר את רוב החלקים אבל בלוחות אם אני עדיין מתלבט, ההתלבטות היא בין abit ib9 שהתלהבתי ממנו מאוד לבין לוחות אחרים שעומדים ברמה שלו הן יכולות והן עלויות העניין הוא שכאשר אני קורא על מפרטי הלוחות של gigabyte לדוגמא GIGABYTE GA-965P-DS3- הבעיה היא שבכל לוחות האם שלהם יש הערה אדומה כזו שאני לא מבין מה כוונתה (אני מבין מה היא אומרת אבל לא מבין מה יקרה בפועל) זו ההערה : * Due to standard PC architecture, a certain amount of memory is reserved for system usage and therefore the actual memory size is less than the stated amount. והיא באה באזור שמפרט על הMEMORY כמובן. מישהו יכול לנסות להסביר לי מה הכוונה? ולמה זה אדום?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לנעה לבדוק מפרט, ראיתי מעבד חדש שיש להם, E2140. 1.6GHZ 800MHZ FSB. תכלס: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7708 אף פעם לא שמעתי על המעבד הזה הוא חדש או שפשוט אני לא מכיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מתי הלוחות עם הערכת שבבים החדשים של אינטל יצאו לשוק?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מתלבט לקנות את אחד המעבדים הנ"ל ולעשות OC. מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן בבית (פנטיום 3) שמתפקד מצוין, ורציתי לקנות לו זיכרון חדש (כעת יש לו 192mb). בדקתי בתוכנת Everest את סוג הזיכרון של המחשב, והוא מצא לי שהוא SDRAM. עכשיו השאלה אם אני אקנה זיכרון חדש Kingston DDR 512mb אני אוכל להתקין אותו? או שחייבים לקנות SDRAM? (הוא הרבה יותר יקר). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
היי שלום, יש לי סטיק של 1gig של twinmos של 800MHZ .. היום הוספתי עוד סטיק של kingston hyperx שגם הוא 800MHZ .. עכשיו מתי שהמחשב עולה אני רואה שהם עובדים על 667 .. יש לי לוח אם של gigabye m55s-s3 . זה הגיוני ?
-
- 10 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בשבוע הקודם סיקרנו זיכרונות DDR2 800MHZ 2GB במחיר ממש מפליא של 490 ש"ח, חשבנו שהמחירים עוד לא יכולים לרדת אך טעינו. לאחר גלישה משועממת באינטרנט נימצאו זיכרונות באתר פלונטר בלא פחות מ406 ש"ח!!!!. ירידה של כמעט 100 ש"ח, הם יותר זולים כעת ומשתלמים יותר מכל זיכרון אחר!!! אז לכל אלה שלא האמינו שהמחיר יכול לרדת ורק לעלות, אז בבקשה. ולסיום: עוד כמה המחיר יכול לרדת? (רק מביא מזל ;D) קרדיט ל: אור כהן
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
2G/800 - מידגם (לא) מייצג של 3 .... (הזול ביותר, הבינוני והיותר יקר... ) http://www.newegg.com/Product/Productcompare.aspx?Submit=ENE&N=2010170147%201052108080%201052416064&bop=And&CompareItemList=N82E16820208283%2CN82E16820231098%2CN82E16820231084 החל מ 89$ ל- 2G/800 ... החל מ 79$ ל- 2G/667 ... נראה שמגמת הירידה במחיר - נמשכת אגב, מה ההבדל בין שני ה-G.Skill-ים ? http://www.dramexchange.com/WeeklyResearch/Post/2/528.aspx מדד DXI - 3079 ירידה שבועית של 1.5%- [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-