מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מוכן לקנות מחשב. בעיקר למשחקים. רציתי לשאול אתכם אם בחודשים הקרובים ייצא משהו שמאוד כדאי לחכות ולקנות אותו? אני יודע שאין סוף לדברים האלה אבל אם זה משהו באמת מיוחד שחבל שאח"כ אני יפספס אותו. אני מדבר בעיקר על מעבדים, לוחות אם וכ. מסך כי אלו הדברים היחידים שבאמת מתעדכנים ומשתנים הרבה. להזכירכם המחשב מיועד לצורכי משחקים.
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצנה לקבל המלצה על לוח חדש שקניתי . ללוח קוראים EXTREME של ELITE GROUP בכל חנות שהייתי אמרו לי שהלוח לא טוב ולא אמין אשמח לקבל תשובה בתודה מראש גיא
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, האם יש הבדל בין הטכנולוגיה של ה 90nm לבין ה 130nm ? ביצועים ? פליטת חום ? יציבות ? תודה
-
- 13 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה כדאי יותר ? אנחנו רוצים לבנות שרת שהולך לחווץ שרתים. רציתי לדעת איפה אפשר להשיג בארץ לוחוץ אם לשרתים האלה ומארזי U1? ואיזה מעבדים ממולצים לשרת ? רצוי DUAL CORE...ואיזה לוחות?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הייתי מעוניין בחוות דעת על זיכרונות מסוג Hynix ORIGINAL DDR2 1GB 667MHz אני מעוניין לקנות 2 י"ח כאלו פשוט אני לא מוצא שום אינפורמציה עליהם אודה על כל פיסת מידע תודה: BARAKUSH
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות לוח שיש לו Onboard Raid controller. זאת מכיוון שיש לי ארבעה HDDs ושני Cd-R. אני לא הולך להשתמש באף פונקציונאליות של ה-Raid, מלבד האפשרות לחבר התקני IDE נוספים. אני יודע שעל רוב הבקרים אי אפשר לחבר התקני ATAPI, אבל האם אתם מכירים לוח שיעשה לי בעיות בחיבור דיסקים קשיחים (כמובן בלי אף תצורת Raid!)?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
EPOX 8RDA (n-force2)sb,USB2.0 Chaintech 7NIF2 nforce2,GF4,lan,usb2 ABIT NF7 (nForce2)lan,usb2 GIGABYTE 7N400L (nForce2) lan רציתי לישול איזה מהלוחות האם יותר טובים ויותר שווים ליקנות? רציצתי לעשמוע את דעתכם תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש של מעבד AMD 64 3000, לוח אם של + EPOX 3KDA ' שני, מאווריים של 120 ממ ועדיין גשאני בודק בעזרת תוגנת אוורסא יוצאים לי הנתונים הבאים: Temperatures Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 65 °C (149 °F) Aux 40 °C (104 °F) WDC WD1200JB-32EVA0 30 °C (86 °F) Cooling Fans CPU 1520 RPM Chassis 4219 RPM Power Supply 2961 RPM השאלה היא האם הטמפ' לא גבוהה מידי? תודה
-
- 13 תגובות
- 730 צפיות
-
-
רציתי לשאול על איזה לוח אם אתם ממליצים ל AMD64 ואם יש באמת הבדל בין VIA לNFORCE3 ? בנתיים EPOX EP-8HDA3+ (K8T800) - ATX נראה לי מצויין . (אני מחפש לוח עם כל הפיצרים החדשים וכרטיס קול משובח). במקור חשבתי לקנות XP 2500 עם לוח NVIDIA2 ULTRA 400 , אבל חשיבה לגבי שדרוג עתידי גרמה לי לפזול ל64 ולהוסיף 700 שקל לתקציב , השאלה האם זה כדאי ?
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שאלתי היא האם ההבדל בינהם הוא רק במחיר? משום שאני רואה שאתם כל הזמן ממליצים על לוח אם זה שלמען האמת המחיר שלי נמוך בצורה מפחידה האם הוא לא נופל בביצועים מול לוחות אם במחיר של 860 שקל? תודה
-
- 11 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אבל שאוכל להרכיב עליו גם כרטיס חיצוני, אמרו לי שעדיף שיהיה לוח עם כרטיס מובנה בנוסף לכרטיס מסך שלי בכדי שאם יקרה משהו חס וחלילה לכרטיס מסך שלי אז שיהיה לי לפחות כרטיס על הלוח וגם שכך אוכל לבדוק את הבעיה במקרה ותהיה בעיה עם הכרטיס החיצוני..
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני צריך לוח למפרט הבא: מעבדE8500 \ Q6600 (אני עדיין לא סגור) 4 GB זיכרון, של OCZ, XTC REV2 כ.מסך HD4850 ספק LIBERTY 500 המערכת הולכת להדחף בתוך מארז קטן מימדים הדרישות שלי מהלוח אוברקלוקר סביר - טוב סלוט PCIE X16, ממוקם בתחתית הלוח ככל האפשר כ.קול מובנה איכותי (אני בספק אם יהיה מקום לאחד במארז) עדיפות לערכת שבבים מתקדמת
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
המחשב משמש אותי למשחקים .רוב הזמן אני משחק FOOTBALL MANAGER 09 אך זמני הטעינה רבים מאד (ככל שמפעילים הרבה ליגות בו זמנית זמן הטעינה רב יותר ) מכאן אני שואל , בכדי שהמחשב יעבוד יותר מהר, כלומר זמן הטעינה של המשחק יתקצר מה עליי לשנות במחשב את הזכרונות או המעבד ? מבחינת כרטיס אין שום בעייה, זכרונות 2 גיגה (800), כל חריץ גיגה ומעבד 1.8. תודה לכל מי שיענה. ;D ;D ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט את המדריך הבא: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=19365 אני יכול להשתמש איתו על הלוח אם שלי? יש לי את הGigabyte 965P-DS3 Rev 3.3 עם גרסאת ביוס F14a. בנוסף אני עושה Flash לביוס דרך Windows ככה שאם אני רואה משהו חריג אני יכול ישר לעשות Flash לביוס "סטוק" וזה אמור להיות בסדר, אבל אני עדיין רוצה להיות בטוח. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 4870x2 שיושב כרגע על לוח בעל PCI-E 1 האם אני ירגיש הבדל בביצועים בהחלפת הלוח ב p43\45 ds3l? והאם אני יוכל להשאיר את אותו הOC שיש לי כרגע במעבד?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתחלה היה לי רק 128ram והופיע במנהל המשימות (ב commit charge) שיש 310-320m ואחרי כן שדרגתי ל 256ram והופיע 630m זאת אומרת כל הכפלת זיכרון מכפילה את המגבלה אז למה כששדרגתי ל 1GB= 4*256 לא מופיע 2200-2300m ב commit charge? *הזכרונות הם rdram ויש לי מחשב נוסף של ddr2 שיש בו 2GB RAM ויש במגבלה 3900m של ram זאת אומרת בחצי מזה שיש 1GB צריך להופיע מעל 2000m במגבלה במנהל המשימות.
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
טוב העיניין הוא כזה, יש לי לוח אם GA-965P-S3 rev. 1.0 ואני מתעניין בלהחליף מעבד וזכרון. השאלות שלי: 1. האם לוח האם שלי תומך בכל המעבדים שמחוברים בחיבור LGA 775? או שיש קשר גם למהירות FBS המכסימלית שהלוח אם שלי תומך בו? 2. אם אני מחליף את המעבד, ונשאר עם הזכרון שיש לי כרגע( DDR2 667MHZ 1024MB X2), האם הביצועים של הזכרון יגבילו את הביצועים של המעבד החדש? 3. אם אני קונה עוד זוג זיכרונות של 2048MB במהירות 800MHZ, האם הם יוכלו לעבוד יחד עם הזכרונות הישנים שלי? (667MHZ) או שכל הזכרונות בכל לוח האם חייבים להיות בעלי אותו MHZ ואותו CL ? תודה!
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עקב כך שהQ9300 שלי גוסס יש מצב שאצתרך לקנות לו חלופה בתקציב הוא בערך 1200-1300 ,1700 זה הגג כפי שציינתי בכותרת מתוכנן OC השימושים העיקריים שלי הם עריכת וידאו (sony vegas) ומשחקים (כל דבר חדש שיוצא + משחקי רשת) שאר החלקים הם.... 4870 בCF mushkin 4-4-4-12 800mhz 2GBx2 Gigabyte GA-X48-DQ6 וקירור מים שאני עוד צריך להזמין הלכתי לאתר של skypc וראיתי Q9650 ב1700 שח עד כמה הוא שונה מהQX? והם הוא יהיה טוב לOC? עם הQ9300 הגעתי ל3.2GHZ והוא היה דיי יציב (הגעתי ליותר אבל זה לא היה יציב ) האם אוכל להגיע ל4Ghz עם הQ9650? ועוד משהו... ראיתי Q9400 ו Q9400S מה הקטע? לא ראיתי הבדלי בspecifications תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
K8N Neo4 Platinum ל- OCZ DDR1 500MHZ GOLD GX XTC CL3 2X1GB האם הזכרונות יעבדו בצורה תקינה על לוח האם המוזכר לעיל ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קרה לו? היה אמור לצאת לשוק בינואר, ובאתר של INTEL מופיע. אבל, אין אותו בשום חנות, אין אף התייחסות לאוברקלוקינג שלו. איפה נעלם ???
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מעבד כמו שרשמתי בכותרת. אני מחפש לוח אם של חברת גיגהבייט השמח לקבל הצעות כרגע אני חושב על GA-P55-UD3 יש למישהו עוד הצעות טובות?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לחברי הפורום ערב טוב, לאחרונה חבר שלי רכש מחשב חדש שכולל בתוכו: מעבד I7-930, זכרונות OCZ 6GB בתדר של 1800MHZ שעובדים ב TRIPLE CHANNEL ולוח אם של ASUS שכרגע אני לא זוכר את הדגם המדוייק. היום שהוא קיבל את המחשב הוא בדק ב-BIOS וגילה שתדר העבודה של הזכרונות עומד על 1066 השאלה שלי האם זה תקין ועם לא אז מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש, ושיהיה לילה טוב
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
החזרתי את הזיכרונות של מהירות 667 למחשב ועכשיו יש לי בDRAM FSB RATIO 1:1 עם הזיכרונות של מהירות 800MHZ היה לי יחס של 10.12 , אני לא מבין למה .
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-