עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dorman2,

לוח אם asus P4V533. מסכי BIOS היו תקינים עד שביצעתי עדכונים: 1. עדכנתי גרסת BIOS ולאחר אתחול קיבלתי הודעה: bad cmos checksum - בחרתי באופציה set default settings. 2. התקנתי DRIVER לכרטיס המסך geforce2 mx 400. התופעה שאני מקבל עם הכניסה לתפריט BIOS היא שהחלק הימני של התפריט מוסתר כלומר, התפריט כולו מוזז ימינה. האם מי מכם יודע מה קרה ואיך מתגברים על הבעייה. מערכת ההפעלה תקינה. תודה, נמרוד.

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by Kukishin,

האם זה חסרון רציני ביחס להווה והעתיד?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by Xebu25,

יש לי שאלה לאנשים פה בנוגע ללוח אם B75M של gigabyte בלוח אם הנוכחי שלי יש 5 כניסות אודיו מאחורה ויש לי 5.1 רמקולים x530 של לוגיטק.. הרמקולים מתחברים ב3 כניסות (כמו אוזניות) בצבע שחור/ורוד/ירוק.. וראיתי שבלוח הזה יש רק 3 כניסות (אין שחור) אבל לפי האתר שלהם כתוב שהוא תומך ב5.1 ערוצים.. האם אוכל להשתמש ברמקולים שלי עם הכרטיס הזה? תודה רבה

4. Started by qwerty1987,

מפרט המחשב: amd3200 winchester,kingston 512x2 CL3,Asus a8n-sli deluxe,6600GT. המחשב משמש למשחקים(מעט ישנים מן הסתם), סרטים(לא HD) וכד'. מתכוון לקנות 1GBX2. האם תהיה בעיה כלשהי לעבוד עם 4 סטיקים? במידה ולא מה עדיף במחיר של 335 ש"ח: OCZ DDR 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 400MHZ CL3 OCZ4002048PFDC-K http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=394 או G.SKILL DDR 2048MB 400MHZ DUAL CHANNEL CL3 F1-3200PHU2-2GBNT http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=176 במידה ותהיה בעיה עם 4 סטיקים(ירידת מהירות ל-333 או משהו כזה, זה מורגש?), האם כדאי להשקיע עוד 50-60 ש"ח לזכרונות CL2? אם יהיה הבדל במה יתבטא? מה ההבדל בין הדגמים הבאים(הפרש מחיר של 10 ש"ח): http://www.noacomp.co.il/Pro…

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by verynoti,

סלחו לי על הבורות אבל אחרי קריאה באתר קצת התבלבלתי איזה תיזמון עדיף בזיכרונות כמה שיותר נמוך(CL7) או גבוהה (CL9)

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by yaloner,

שלום לכולם. נשרף לי הספק במחשב ונזכרתי שיש לי ספק שזכיתי בו בהגרלה של hwzone. בלוח אם (asus p5k-e) יש כניסת atx12v עם שמונה פינים. לספק (antec truepower trio 430w) יש חיבור של 4 פינים. מישהו אמר לי שאפשר לחבר את ה-4 ל-8. האם זה נכון? האם זה עלול ליצור בעיה כלשהי? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  7. Started by nirbo,

מה ייתן ביצועים יותר טובים? Pentium D 2.8GHz או E6300? אגב, מה ההבדלים ביניהם, מכיוון שזמני השעון של ה-E6300 הם 1.86GHz. תודה מראש!

8. דגם ה-2920X בעל 12 הליבות של AMD זוכה לביקורות מחמיאות ברשת, כשלצידו גם ה-2970WX החדש בן 24 הליבות ומצב פעולה חדש בשם Dynamic Local Mode לכתבה

9. Started by eyaffe,

משום מה לוקח הרבה זמן למחשב לבצע POST אפילו כשאני מכוון את הכל בביוס להגדרות מפעל. יש בעלי P5W DH שנתקלו בתופעה ?

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  10. ל"ת.

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by kobibo,

מה נחשב ליותר טוב ולמה ? באו נוריד לרגע את ה OC ( לא מתכנן לבצע ) מי מהלוחות יותר אמין ? 1. Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 2. DFI INFINITY NFORCE 4 ULTRA, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound שניהם תומכים ב-SATA II

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by or323,

אני רוצה לרכוש למחשב שלי זיכרון בנפח 2 ג'יגה רציתי לדעת אם אפשר לשים זיכרון של 800mhz ללוח אם שתומך עד 533mhz אם כן מה דעתכם על הזיכרונות האלה ‏1GB Kingston Value‎ x2 או אלה ‏2GB Transcend‎ מ ksp? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  13. הדגמים הפשוטים, SAMSUNG\KINGSTON.. לא מתכנן OC. שימושיים ביתיים ורגילים, אינטרנט, תוכנות, משחקים מידי פעם. פשוט כבר יש לי 512X2 667 במחשב, אז חשבתי להוסיף עוד 1GBX2 וביחד זה 3GB של 667. או באותו מחיר כבר להוציא את ה-667, אבל להיות עם 2GB של 800.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  14. אני קונה לי שילוש קדוש למחשב חדש מ newegg, וחשבתי על זה: A64 3200+ Abit K8V-MAX3 2x buffalo Tech PC3200 /WC model (CH-5 בחרתי את הMAX3 כי הוא הלוח אם היחיד שיכול לתת 3.2V לזכרון, מה שצריך בשביל להפעיל טוב CH-5. והככונה היא לקחת את ה 3200+ למהירות של 3400+. מה דעתכם? יש לוח אם אחר שיתן לי 3.2V/3.3V לזכרון?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

יש לי את התוכנה HW מוניטור. בגלל שיש שם טמפ' עדיין לא ידועה, אז חשבתי אולי אתם יודעים מהי הטמפ' בתוכנה. אני חושב שזה זיכרונות... בהנחה וזה לא. עם איזה תוכנה אני בודק טמפ' של הזכרונות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  16. Started by liran2001,

מפורסמים גם בנצ'מרקים. סדרה שצריכה להיות זולה מה- E4XXX http://www.dailytech.com/Article.aspx?newsid=6765

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  17. לאחר קריאת הטבלה של : PRICE - PERFORMANCE RATIO ועמדת חברי הפורום אני שוקל שוב את רכישת ה -6600 במקום ה - 6700 . הלוח כמובן יהיה P5B DELUXE , את הזיכרון 1GB של CEON 667 אשר רכשתי לפני חודשים,ברצוני להעביר למחשב המשודרג. אחרי שקראתי שאפשר להגיע מ - 2.4 = > 3.5 GHZ , לדעתכם עם הזיכרון הנ"ל לאיזה רמת OC יהיה אפשר להגיע ? תודה.

• 14 תגובות
    • 774 צפיות
  18. כנראה יש לי בעיה באחד הזכרונות שלי. 4GB OCZ 2X2 DDR2, אז לדעתי כבר שווה להשתדרג ללוח אם חדש שיתמוך בDDR3. כיום יש לי את הלוח הנל AM2+ שתומך בDD2: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3097#ov המעבד שלי הוא פנום 720 שלוש ליבות שפתוח לארבע ומומהר ל3.7 (2.8 במקור) עם קירור של מיוגןII. (אני מאוד מרוצה מהמעבד ולכן לא רוצה להחליף בינתיים) אני צריך המלצה ללוח אם חדש תומך AMD כמובן, שייאפשר לי לפתוח את הליבה הרביעית במעבד שלי, וכמו כן יתן לי אפשרויות שדרוג עתידיות למעבד חדש יותר. אני מניח שזכרון של טרנסקנד 8GB יעשה את העבודה. התקציב הוא סביבות 700 שח ללוח אם ולזכרון. מארז ANTEC 300. אין צורך בPCI כפול. תודה רבה, תמיר.

19. חברי הטוב מוכר מחשב נייד ישן. המחשב מאד חלש, אבל חשבתי לרכוש אותו ב-200 ש"ח ולשדרג. המחשב ישמש בעיקר להרצת משחקים ישנים, אופיס וסרטים. מפרט המחשב: פנטיום 2 300 16 מגה זיכרון כונן קשיח 8 גיגה כרטיס מסך 4 מגה סוללה לא תקינה אפשר או בכלל משתלם לשדרג את המחשב? אם כן, איפה וכמה זה יעלה?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני מחפש ביקורות על המודלים האלו: GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader 333Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 6ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1304541537.htm

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by nas,

שלום , יצא לי לקבל בזמן האחרון מחשב שהוא בעצם לוח אחד, על הלוח הזה יושבים 2 מעבדי פנטיום 3 של 866MHZ ו512MB זכרון RAM היתרון בלוח הזה הוא שהכול יושב עליו , מסך מקלדת 2 חיבורי רשת ... הכל זה בעצם מן לוח אם קטן עם 2 מעבדים עליו... הרציתי קצת חיפושים ברשת וזה מה שמצאתי: http://www.chassis-plans.com/single_board_computers.html כאשר הלוח שברשותי ממש ממש דומה לזה: http://www.chassis-plans.com/single-board-computer/S5891.htm אבל אני לא בטוח כי לא כתוב עליו דגם או משהוא כזה... הבעיה היא שיש לי רק את הלוח עצמו ואין לי את הלוח אם שהוא יושב עליו, השאלה היא אם יש לי מה לעשות איתו... אולי להלחים אליו מתחים מהספק? אשמח לקבל פירוט על הנושא הזה ממישהוא שמבין קצת בנושא...

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  22. היי הבנתי שהולכים לצאת מעבדי אינטל חדשים כמובן גם AMD יתנו בראש מתי לדעתכם יהיה השקה רשמית ומכירה בחניות +-? תודה מראאש לעוזרים. אשמח גם להמלצה ללחות חדשים

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by 120mmfan,

שלום... תראו משהו מאוד מוזר עד לפני שנה... המחירים לא היו משתנים כל כך... ולפני 9 חודשים בערך שאלתי כמה חנויות וכולם אמרו לי ממש כולם ש Samsung 256 133 sdram עלה 600-700 שקל לפחות 3 חנויות ו2 טכנאים אישיים כאלה... ועכשיו חבר של אחותי... אחרי שסיפרתי לו את זה הוא בדק מחירים וראהע שזכרונות כאלה עולים 220 עד 300 שקל.... ומאז הוא לא מחזיק ממני כבר גאון מחשבים... וזה מבעס והסברתי לו מה שהם הסבירו לי ששאלתי אותם איך זה גבוה... הם ענו שלא מייצרים כבר ובגלל זה זה ככה וכאלה... אז אני לא ממש שואל פה משהו אלא אומר למה זה ככה מטומטם? 400 ואז 700 עכשיו 200 ו....?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים