מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, היום קניתי מחשב ולוח אם המקורי שרציתי לשים בו היה זה :H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP המחיר 630 , המוכר בחנות אמר לי שכדאי לי לשים את הלוח אם הזה: H67A-UD3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, הוא עלה 695 הוא אמר לי שהלוח אם יותר גדול ולכן יהיה פיזור חום יותר טוב. לקחתי את הלוח אם זהוא הציע לי... עכשיו אני מבין שאני ממש לא יודע אם סתם זרקתי כסף ולכן אבקש את העצה שלכם בקשר ללוחות.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, הינני מגיימר,הפנו אותי מפורם חומרה ותוכנה לפה, הלוח אם שלי הוא: K8N Neo2 Platinum 939 AMD MSI אני רוצה לקנות בימים הקרובים 256mb A-Data מksp ב125 שקלים,יש לי כרגע 512, יש לי 256*2לא יהיו לי בעיות להוסיף עוד 256? (יש לי 4 מקומות לזיכרון),זה לא יוריד לי את מהירות הזכרונות? אמרו לי שזה יהרוס את הדואל,אבל עד כמה זה יפגע בציונים? אחד אפילו אמר שזה לא יפעיל לי את המחשב(אני ממש בעטרף בגלל זה), בבקשה לא להגיד לקנות עוד 256 כדי שיהיה דואל,כי אין לי עכשיו כסף. תודה תודה!לעוזרים!אתם ממש תותחים אם אתם עוזרים P:
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
התעסקתי קצת עם הדרייברים של הלוח אם , ושל הביוס .. בקיצור, כל פעם שאני מפעיל עכשיו את המחשב, הוא עושה במשך 20 שניות "Detecting .." , ולאחר מכן הוא כותב: "Mbultra133 is not installed because there are no drivers attached". מה לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהעלים את התהליך המעצבן הזה?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מה השאלה הכי נדושה בפורום זה? ללא ספק זו השאלה "למה קניתי DDR2-800 אבל כתוב לי שזה עובד ב-400MHZ???" וכל זה נובע מכך ש-CPU-Z מציגה את התדר האמיתי של הזכרון. אי-אפשר לצפות מהמשתמש המתחיל שיהיה בקי בדקויות האלה. באמת לא ברור למה מפתחי CPU-Z לא יכולים להוסיף איזשהו שדה נוסף שיציג, ליד התדר של הזכרון, את התדר הכפול שלו, רק כדי למנוע את השאלות המיותרות האלה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עוד 512MB * 2 של זכרון לטוטל של 2GB, אבל השאלה שלי היא אם לא יהיו בעיות עם הDFI LP UT U-D כאשר שמים זכרונות על הסלוטים הצהובים, מכיוון שיש לי כבר 512MB * 2 על הכתומים ואת האחרים אני אוסיף כמובן על הצהובים, הביוס הוא הביוס הכי חדש והכי מעודכן. האם אני יכול לשדרג ולשים 4 זכרונות כאשר 2 מהסטיקים הם על הסטיקים הצהובים כמובן ולא יהיו לי בעיות?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לאחרונה הכרטיס מסך שלי די חלש ואמרו לי לעדכן דריוורים חדשים ללוח אם הנה הדריוורים של הלוח אם: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-8S648FX-L.htm מה אני צריך להוריד?
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד במחשב (כיום יש לי מעבד ממש ישן Intel Core 2 Duo E6300). אני יודע שגם לוח האם שלי ישן יחסית (GIGABYTE GA-EP45DS3L), אני צריך המלצה למעבד שיתאים ללוח האם הזה. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח למעבד. נ.ב. 1.הצורך העיקרי שלי במחשב הוא משחקים (לכן אני צריך מעבד חזק למשחקים). 2. הספק כוח שלי הוא CoolerMaster Extreme Power Plus 500W RS-500-PCARA3-UK, אני מקווה שהוא מספיק חזק למעבד שתמליצו לי עליו. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה PCMark04 והתחלתי לשוטט בפרטים של המחשב שלי אחרי שהרצתי כמה טסטים מקיפים... ואז ראיתי שרשום שלי במידע של המעבד ככה: HyperThreadingTechnology Available - Disabled זה אומר שלמעבד שלי יש את ה- HyperThreadingTechnology ? אם זה נכון אז אני מבין למה זה על DIABLED... הלוח שלי אינו תומך ב HyperThreadingTechnology (למרות שנכנסתי אתר של החברה של הלוח ואם אני יעשה לו עדכון ביוס אז הוא כן יתמוך ב- HyperThreadingTechnology). אם אתם רוצים לדעת מידע כלשהוא על המפרט שלי אז זה נמצא ב... מפרט! אה ואת המעבד שלי קניתי לפני שנה+... אז אני חוזר על השאלה: האם למעבד שלי יש HyperThreadingTechnology ?
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
סטיק אחד של ג'יגה זכרון לבין שני סטיקים של 512 שעובדים בדואל צ'אנל
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפי הבנתי, הלוח אם של nvidia מגיע בגירסה הזולה עם ציפ 630i (73PVM-S2H) ובגרסה יקרה יותר עם ציפ 9400 (E7AUM-DS2H) בעוד שלוחות אם של אחרים מגיעים עם ציפסט של intel - G31/P31, G35/P35, G41/P41, G43/P43, G45/P45 רבים בפורומים טוענים ש-630i טוב יותר אך מגיע עם כרטיס מסך OB חלש מידי. האם אפשר בדיון זה, סוף כל סוף ללבן את הדברים? מי יותר טוב? לאלו שימושים הוא יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפנכם שלושה סוגי סטיקים: 1.Corsair 256MB DDR CMX256A-2700LL 2.Corasir 256MB DDR CMX256A-2700LLPT 3.Corsair CMX256A-2700C2 מחירם של שני הראשונים גבוהה ב 25% אחוז מהסוג השלישי. מדוע? והאם זה שווה את ההפרש? מה זה LL ו ה PT ?
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני לא ממש מצאתי בחיפוש משהו !! אז איך עושים?? ואת העדכון אני רוצה לעשות ללוח אם ישן של Pc partner זה אפשרי בכלל??
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אם כן , איזה הבדלים ידועים לכם ?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני הולך לקנות לוח + מעבד + זיכרונות חדשים, מישהו ממליץ במיוחד על לוח טוב לAMD לOC ? יש הבדל בין לוחות NFORCE שעובדים בDUALDDR לעומת לוחות KT400 רגילים? תודה, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי (1.8 וולט, רגיל, ללא המהרה)Twinmos 2x512MB 667MHz, על לוח Asrock ConroeXfire שתומך עד 667. קישור למפרט הלוח: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2 אני רוצה לקנות G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4828 או G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3206 (שניהם במסגרת התקציב). החנות משכנעת אותי לשלוח להם את המחשב (כי אם אין התאמה, צריך להחזיר להזמין אחר.... ואני גר רחוק), ויש לי בעיה עם זה. אני רוצה להתקין את הזכרון לבד. אילו בעיות יכולות לקרות, אם אני משלב את הזכרונות הנ"ל בלוח? מה צרי…
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי יש לי 2 לוחות אם אחד G31 שבו הקירור של השיפ לא כל כך חם, אבל של הG41 ממש לוהט,כך זה אמור להיות? רוני
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום מה ההבדל ביחן מעבד AMD Athlon XP 2100 למעבד AMD ATHLON XP 2200 רק ה 100 הרץ או שיש יותר מזה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש זיכרון של 1 ג'יגה DDR 3200 - 400MHz - כנראה שארכוש 2*512 מגה. אני לא מתכנן כנראה לבצע O/C. אבל ביצועים מהירים חשובים לי. הכל מיועד ללוח אם MSI Neo 2 - i865PE כמה שאלות: 1. מה ההבדל ביןDual Channel ל-Single Channel? האם לראשון יתרון ביצועים. 2. האם שווה להשקיע בזכרון שעובד ב-CAS2 במקום הרגילים שרובם עובדים ב-CAS2.5 ? הפרש המחירים כאן 130 ש"ח האם שווה? 3. האם לוח האם תומך בזכרונות מהירים יותר? 4. האם זיכרון של Geil כגון Golden Dragon נותן תמורה טובה לכסף? תודה.
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את המעבד הזה של amd: amd dual-core 2.2ghz 1mb am2 4200+ ואני אחרי שקראתי את המאמר שקונרו e6700 בהרבה יותר חזק מה-5000+ והיום קראתי ש-amd הוציאו את המעבד -5200+ ואני לא מבין-אם זה עדיין לא יתחברה בקונרו הכי טוב אז למה הם משקיעים בזה שישקיעו על מעבדים חדשים ועל טכנולוגיה חדשה שתצליח להתחרות במעבדים של אינטל ועוד הסוקט am2 הוא שינוי קטן מהסוקט 939 בסדר הוציאו את ה-5200+ אבל מעכשיו הם צריכים לעשות טכנולוגיה חדשה ולשפר את הביצועים של המעבדים אם היא רוצה להתחרות בקונרו של אינטל
-
- 14 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אז ההתלבטות היא בין שני מעבדי אינטל i5 3570 או 3470 http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3570-vs-Intel-Core-i5-3470 עפ"י cpu boss ה 3570 יותר חזק.. וגם הציון שלו בבנצ'מארק גבוהה יותר ובכל זאת שמתי לב שרוב המשתמשים בוחרים ב 3470.. אני רוצה שהמחשב שאני מרכיב ימשיך לתפקד כראוי גם עוד 3-4 שנים האם שווה להוסיף 150 שקל ולקחת את ה 3570?? ------------------------- אני צריך גם עזרה בבחירת קירור (אני לא מתכנן OC) בחנות הציעו לי שני דגמים: akasa x4 או arctic freezer 7 pro rev2 באותו מחיר.. מה עדיף? ****חשוב מאוד שיהיה קירור שקט! (הקירור הנוכחי שלי עושה רעש של טרקטור) המחשב ישמש לתוכנות עריכה גראפית ואודיו חובבנית (פוטושופ וקיובייס בעיקר) ומשחקים כבדים למניהם bf3 farcry3 gta iv אססי…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין באינפורמציה על הדגמים בשטח ובהתפתחות שעתידה להגיע אישית רק מעוניין במחשבים שעושים שימוש ב NVIDIA ION ולא באלו שמגיעים עם המובנה של אינטל רוצה גם להבין את כל הדגמים של ה ATOM שמסתובבים בשטח וההבדלים ביינהם בנוסף מעוניין לדעת אם הולך לצאת לוח עם תמיכה ב DDR3 בעתיד והתפתחויות של האטום עצמו בדגמים חדשים יותר השימוש העיקרי האישי שהייתי רוצה לעשות הוא מחשב קטן לסלון שיתחבר עם HDMI ל FULL HD וגם אפשר לקנות סט של מקלדת קטנה ואלגנטית אלחוטית ועכבר ולעבוד באינטרנט ובדסקטופ ברזולוציה 1920X1200 כזה דבר דווקא שווה השקעה גלישה באינטרנט בנוחות של הסלון משחקי קאזואל של פלאש על מסך גדול סרטים ב HD ומוזיקה תוכנות מסרים אימייל וכו כרגע המחיר עוד יקר לפי דעתי בסביבות ה…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
האם השמועות שAMD מוזילה את מוצריה בקרוב? אם כן אז מתי?!
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי בקשה מאמר שמשווה בין המעבדי 64 ביט של אינטל ו amd, יכול להיות גם באנגלית
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש עם לוח אם Giga-Byte GA-P55-UD3L וזיכרונות OCZ Gold 1066mhz (2GBx2) CL 7. לאחר כחודש של עבודה (ללא אובר קלוקינג\בעיות התחממות\הפסקות חשמל), המחשב קרס (כשאני בכלל לא עבדתי עליו) ומבדיקה שעשיתי עם memtest ראיתי ש- 100% מהזיכרונות נדפקו (נסיתי להשתמש רק בסטיק אחד או בשני בסלוטים שונים וזה לא עזר). מהחנות נאמר לי שהזיכרונות הנ"ל ידועים בחוסר תאימות שלהם. האם זה נכון? האם כל ה- OCZ הם ככה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
למה כש אני מדליק את המחשב לא מופיע לי שום מידה על המחשב?? ישר עולה ה WINDOWS :
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-