עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dodo9876,

שלום אני עובד עם WIN XP 32 BIT האם AMD Athlon 64X2 DUAL CORE 4800+ מתאים לדרייבר שיצא בנוובמבר 2006 רצ"ב קישור http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html ובאם כן מה הוא בעצם עוזר למערכת ?

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  2. לפי מה שראיתי ב KSP הQuad Q6600 יכול להסתדר עם 965 אבל הExtreme QX6700 כבר דורש 975 יש מצב שזה נכון? או שזה טעות באתר תודה ניר

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  3. http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2310&ModelName=GA-M55SLI-S4 דגם : GA-M55SLI-S4 גיגהבייט .

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by TermiNal,

אז ככה.. היום נדפק לי ההארדיסק הישן שלי 40GB ATA שעבר כבר שנים יותר טובות... בכל מקרה החלטתי שאם אני כבר קונה חדש צריך להתקדם גם קצת בלוח אם ובמעבד... אז ככה התקציב לא גדול מעבד חשבתי על - Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT (65W) אז ככה אני צריך לוח לא יקר מידי אבל שיהיה בו את הדברים הבאים - SATAII כמובן.. כרטיס קול יחסית על רמה סתומרת הכי איכותי שאפשר לקבל בלוח אם ולא משהו ממש מגעיל.. למשל בלוח הקודם שלי 3rda+ יש כרטיס קול סאונדסטורם יחסית על רמה.. אם קיים כיום לוח עם כרטיס קול נחמד אני אשמח לקבל המלצה.. בנוסף אני צריך כרטיס רשת טוב והרבה יציאות USB... מקווה שזה לא יצא הרבה מידי אשמח לקבל הצעות ללוח... אגב אם אפשר לקבל גם המלצות למעבדים מעט יותר …

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  5. שלום, יש לי מספר שאלות בנוגע למעבדים וללוחות אם: 1. האם כדאי לקנות מעבד box בגלל האחריות שנלווית לרכישה שכזו או שכדאי דווקא לקנות tray בגלל שלרוב המאוורר החיצוני שאקנה באותו המחיר יהיה עדיף? 2. בנושא כרטיסי זיכרון - למי שלא מתכוון לבצע המהרה, זה באמת משנה אם המהירות תהיה 1333 או 1600 או שלא באמת מרגישים בהבדל? 3. האם הכוונה לבצע OC תתן יתרון ללוח אם כזה או אחר, או שאין קשר בין ביצוע OC לבין לוח האם? 4. ראיתי שיש צ׳יפים של z68 ו-h68 ואין לי מה מושג מה עדיף ומה ההבדלים בכלל. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הייעוד של כל אחד מהם ומי מהם עדיף? 5. האם יש חברה מסויימת שלוחות האם שלה עדיפים, או שכל החברות המוכרות(gigabyte, asus, asrock) מומלצות באותה מידה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב חדש וחזק מאוד, ברגע שאני משחק במשחקים חזקים המחשב מתכבה בפתאומיות. הטמפרטורה של הכרטיס גראפי והמעבד לא עוברים את ה62. רציתי לדעת איפה נמצאת ההגדרה שבה המחשב מתכבה בזמן שמגיע לטמפרטורה מסויימת. אני חושב שנמצאת שם הגדרה שפשוט מכבה לי את המחשב שאני מגיע לטמפרטורה הזאת. במידה ועברתי על החוקים אודה למנהלים שיערכו את האשכול ולא ינעלו בכדי שאלמד להבא, אני משתמש חדש. תודה מראש. אליאור.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by D.A.Y.C,

שלום אתמול פתחתי את המחשב נייד שלי ופתאום אני שומע צפצוף ארוך מהכיוון של המאווררים במחשב. אני לא ממש מבין המאוררים של המחשב אז הזזתי קצת המחשב ונתתי דחיפה קלה בכיוון של המאוררים והצפצוף הפסיק. המשכתי להשתמש במחשב ופתאום המחשב נכבה (למחשב היה טעינה מלאה) הדלקתי מחדש את המחשב וזה שוב כבה. והבנתי שהמאווררים לא עובדים. סוביבתי את המחשב וראיתי שיש איפה שהמאווררים מדבקה שיוזמת את המאוררים להסתובב. הוצאתי את המדבקה ועדיין המאוררים לא פועלים. מה אפשר לעשות? והאם המאוררים קשורים לכיבוי?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. מפתחת החומרה הנודעת מחליטה שהיא רוצה לפחות חזית נוספת מול אינטל ותשלים בקרוב את הרכישה של Xilinx, אשר מתמחה בפתרונות FPGA מבוססי ארכיטקטורת ARM, תמורת סכום עתקלכתבה

9. אינטל ערכה אתמול את יום הארכיטקטורה השנתי שלה וחשפה בפנינו שלל פיתוחים אשר יהפכו בקרוב למוצרים, בניהם גם ארכיטקטורת Alder Lake שתגיע למחשבים עוד השנה. כל הפרטים כאןלכתבה

10. מצאתי זיכרון של סמסונג זול DDR 4 16G/2666 Samsung 3rd Party יכול להשיג ב 220 שקל שווה ? , מישהו מכיר את הזיכרון הזה ?

11. Started by dorman2,

לוח אם asus P4V533. מסכי BIOS היו תקינים עד שביצעתי עדכונים: 1. עדכנתי גרסת BIOS ולאחר אתחול קיבלתי הודעה: bad cmos checksum - בחרתי באופציה set default settings. 2. התקנתי DRIVER לכרטיס המסך geforce2 mx 400. התופעה שאני מקבל עם הכניסה לתפריט BIOS היא שהחלק הימני של התפריט מוסתר כלומר, התפריט כולו מוזז ימינה. האם מי מכם יודע מה קרה ואיך מתגברים על הבעייה. מערכת ההפעלה תקינה. תודה, נמרוד.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  12. ותמיכה בSATA. רצוי לא יקר. תודה

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  13. עיינתי בביקרות "DDR2 - יקר מול זול" אני אומנם אני לא מבין גדול אבל תחוו דעה על מה שחשבתי בביקרות נרשם ש כיום מציעה למשל LG ניידים מסדרות LS55 Express וכן מסוג LS70 Express ראה פרטים בלינק http://www.lge.com/catalog/prodlist?categoryId=CTG1000651&modelCategoryId=CTG1000667&parentId=CTG1000439 חשבתי על זה ועלתה לי שאלה הבאה: (ממספר את שאלות שיש קל יותר לענות ולעקוב) 1. האם הסדרה של LS55 מגיעה עם DDR1 333 האם קיום chipset מסוג 915 מאפשר בעצם שדרוג עתידי ל DDR2, או שזה תלוי בעוד דברים? (הסוקט זהה?) בנוסף בביקורת הופיע גם ש: בעקבות זאת עלתה לי השאלה: 2. האם בעקבות קיום chipset מסוג 915 בסדרת LS70 זכרונות ה DDR2 שמגיעים איתה לא יתפקדו במהירות מקסימילית כלומר כ- 300…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by ShayAmar,

שלום, לפני רכישה של מחשב חדש. תחנת עבודה פשוטה לביצוע חישובים. מעבד פנטיום 4 3.0GHz 64BIT מה הלוח המועדף? MSI P8M או ASUS P5V800 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by udi,

סליחה על הבורות אבל מה הבדל בין שני הסוגים של לוח האם בכתבה שהיתה הדגם SLI היה אחרון ונחשב לטוב מבין השלושה , DFI לא היה רשום כלל .

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by s7rmt,

מי שהוא יכול... להגיד לי מה ההבדל... בין מאבד 64 ביט ל32 למשל אמרו יל שיש הבדלי מהירות כלומר! לא ממש הבנתי למשל אם יש לי מאבד 64 ולחבר שלי בדיוק אותה כמות RAM מגהארץ וכו'.... לי יפעל יותר מהר? ובפי כמה 2? אני כולי מבובל מי שהוא יכול להסביר לי..... בקצרה את ההבדלים!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. שלום. ברשותי לוח: giga-byte - k8ns (s754) (מעבד a64 3000+) ודיסק קשיח: WD 80GB 7200rpm 8mb-buffer SATA הבעיה: כאשר המחשב מחובר עם הHDD הזה נורית החיווי האדומה (פעילות HDD ) לא עובדת. הלכתי למעבדת החנות ושם בדקו עם IDE והנורית פעלה. שזה אומר - נורית תקינה שעובדת רק בחיבור לIDE. אנשי המעבדה לא ניתקלו בבעיה זאת והחליטו לעדכן ביוס. - מ-F6 ל -F9 לא עזר. בביוס ובEVEREST הHDD מזוהה כ IDE... מה מקור הבעיה? מה ניתן לעשות עם כך? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by captaincaveman,

http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=140736&Category_Code=Unbuffered_OCZ http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=140601&Category_Code=DDR-PDP איזה מהם עדיף? או שיש המלצה על זכרון אחר (מ-MONARCH בבקשה) DFI LP NF4U VENICE 3000

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  19. אני רוצה להחליף את הלוח שלי כי הוא AGP ואני רוצה PCI-E אז אני רוצה לוח שיריץ טוב משחקים חדשים וכבדים שמבוסס על מעבד של אינטל...תקציב 800-850 שקל אני מעדיף של DFI אבל אמרו לי שDFI מבוסס על מעבדים של AMD אז אני מעדיף ASUS ואם אפשר חוות דעת על הלוחות האלה... DFI LanParty UT915P-T12 Intel 915P Motherboard Asus P5LD2 3.6/LGA775 Intel 945P Motherboard ו ASUS P5GDC Pro 3.6/LGA775 Intelr 915G Motherboard תודה מראש

• 13 תגובות
    • 734 צפיות
  20. http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by NetSpider,

האם יש חשיבות על איזה סלוט לשים את הכרטיס מסך ? שמתי את הכרטיס על הסלוט הראשון המחשב לא עלה , רק אם אני שם אותו בשני הוא עובד ... ועוד שאלה , האם יש צורך בחיבור הספק לחיבורי הלוח של ה 5V/12 (HDD-type) וה FDD-type ... ?

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by RoeiSH,

שאלה קצת מטומטמת, אני קונה מחשב חדש עם 4GB ראם, ואחרי חודש בערך אני אוכל לשדרג אותו עד קצת, בגלל שכרטיס מסך לא יהיה רלוונטי, חשבתי להוסיף עוד 4GB למחשב, השאלה היא עד כמה זה יהיה אפקטיבי, או שזה אפילו יהיה בזבוז כסף... המחשב למשחקים כבדים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  23. הדגמים הפשוטים, SAMSUNG\KINGSTON.. לא מתכנן OC. שימושיים ביתיים ורגילים, אינטרנט, תוכנות, משחקים מידי פעם. פשוט כבר יש לי 512X2 667 במחשב, אז חשבתי להוסיף עוד 1GBX2 וביחד זה 3GB של 667. או באותו מחיר כבר להוציא את ה-667, אבל להיות עם 2GB של 800.

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by 1itay1,

כרגע יש לי 2GB אבל זה לא מספיק לי בכל מיני דברים שאני משתמש אני כרגע עם המעבד 8400 בלי OC (כניראה יהיה OC בקרוב) הMB שלי (EP45-DS3L) תומך עדDDR2 1066 אז רציתי לדעת איזה זכרון כדי לקנות אני גם רוצה הסבר (קראתי בנושאים הנעוצים) האם 1066 CL5 הוא כמו 800 CL4? חשבתי על G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 8 Layer PCB שהוא בהספק של 2.0V-2.1V שזה טוב לOC אני חושב. בכל מקרה עזרה בבקשה בברכה, איתי

• 6 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים