מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מעבד 630 לעומת מעבד E8400 מה הבדלי הביצועים במשחקים (אותו תדר 3GHZ).
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם מצדיק 900 ש"ח הפרש (ולא שכחנו תוספת לזיכרונות ולוח תואמים). האם העלות-תועלת - באמת יושבת על ה-6300?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם אפשרי לשים זכרונות 800MHZ על לוח P5GC-MX של ASUS? לפי החוברת/אתר כתוב שהלוח תומך ב533 וב667, השאלה אם אפשר לשים 800MHZ ולהוריד את המהירות שלהם... תודה...
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני הולך לקנות לוח + מעבד + זיכרונות חדשים, מישהו ממליץ במיוחד על לוח טוב לAMD לOC ? יש הבדל בין לוחות NFORCE שעובדים בDUALDDR לעומת לוחות KT400 רגילים? תודה, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חחח כשאני מתקין ווינדוס מאיפה לא את הדרייורים חחח של מעבד amd שיצא אחרי אם המעבד צריך בכלל דריוורים? חח אתם יכולים לצחוק חופשי פשוט רציתי לדעת...
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://img.chw.net/sitio/breves/200807/1214953291_SB_800_features_Logo.jpg מצורף תמונה של האלמנטים החדשים של לוחות AM3 1. use four 5GHz PCIe lanes instead of the four 2.5GHz PCIe lanes that can currently be found on AMD's מה נותן 5 GHZ ? 2. SATA SPEED 6GB מה נותן ? 3. ועוד מונחים שרשומים שם ?
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
Whats the diffrence between these GB MB modles? DS3,DS3R,S3,DS3L? why are the prices so diffrent? PS Im in the US so i can't write in hebrew... EDIT (Im talking about the P35 modles)
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות לוח אם של אסוס P5G41C-M LXעכשיו השאלה שלי היא כזות יש לי מעבד פנטיום D סוקט 775 כמובן והוא לא כתוב ברשימה של המעבדים בעמוד של הלוח השאלה שלי אם זה יעבוד לי המעבד הזה על הלוח הזה? ןעןד שאלה הזיכרונות הם DDR2 533MH האם גם הם יעבדו? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YraY16Bgg3U1mAW1 תודה רבה לעוזרים אני יודע שהשאלה די טיפשית אבל שביררתי חלק אמרו כן וחלק אמרו לא בפורמים שונים ושוב תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
1. האם הוא תומך ב SLI ? 2. ראיתי שהוא תומך ב קרוס פייר מה עדיף ומה קרוס פייר אומר ? 2.אם אפשר להמליץ על לוחות אם ברמה הזו ובאותו מחיר פחות או יותר 3.אם אפשר להסביר על הלוח שאתם ממליצים תודה למגבים !!!
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מתלבט קשות בין שני הדגמים הבאים בבקשה הסבר מה יותר טוב מבחינת ביצועים מהירות ו OC תודה 1.ASUS P5B Deluxe 2.Gigabyte GA965PDQ6
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מתלבט אם כדאי לי לשדרג מ- E7300 ל- Q6700 בעלות של 500 ש"ח. אני עובד עם תוכנות שמנצלות ב- 100% את המעבד וצריכות כמה שיותר ליבות. האם ה-Q6700 יהיה פי 2 יותר מהיר? לשניהם אותה מהירות שעון, אבל אני לא יודע לגבי הארכיטקטורה.
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם... אמרו לי שמשנים משהו בבאס? אני לא כ"כ מבין בזה.. מישהו יכול להגיד לי איך אני משנה את תדר המעבד?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חברי הטוב מוכר מחשב נייד ישן. המחשב מאד חלש, אבל חשבתי לרכוש אותו ב-200 ש"ח ולשדרג. המחשב ישמש בעיקר להרצת משחקים ישנים, אופיס וסרטים. מפרט המחשב: פנטיום 2 300 16 מגה זיכרון כונן קשיח 8 גיגה כרטיס מסך 4 מגה סוללה לא תקינה אפשר או בכלל משתלם לשדרג את המחשב? אם כן, איפה וכמה זה יעלה?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום! אני מוכן לקנות מחשב. בעיקר למשחקים. רציתי לשאול אתכם אם בחודשים הקרובים ייצא משהו שמאוד כדאי לחכות ולקנות אותו? אני יודע שאין סוף לדברים האלה אבל אם זה משהו באמת מיוחד שחבל שאח"כ אני יפספס אותו. אני מדבר בעיקר על מעבדים, לוחות אם וכ. מסך כי אלו הדברים היחידים שבאמת מתעדכנים ומשתנים הרבה. להזכירכם המחשב מיועד לצורכי משחקים.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים לוח אם חדש ומעבד. EP43-DS3 של ג'יגהבייט ו E8400 שאני מתכנן לעשות לו OC ל3.6 בערך. כרגע מחוברים למחשב (בDUAL CHANNEL כמובן) שני זיכרונות של 1GB DDR2 667 האם בהתחשב במעבד והלוח, כדאי לקנות זכרונות חדשים במהירות 1066, ואם כבר אז לשדרג ל4 ג'יגה? האופציות הן או http://skypc.co.il/pl_product~EX2-41066P2-SX~15~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~996599~15~0.htm למה הפרש המחירים גדול כל כך? רק בגלל שMUSHKIN זה מותג? האם יש בכלל צורך לשדרג את הזכרונות??? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש מעבד 3000+ 64ביט והוא רוצה להחליף ל3200 1 מגה קאש מהשבועות היותר חדשים בשביל OC... המוכר הציע לו להריג את המעבד שיש לו כרגע ואז להוסיף כסף ולקחת את מה שהוא רוצה... עכשיו השאלה אך אפשר להריג את המעבד בלי להשאיר סימן ? תביאו רעיונות !!!!
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2X2 של GSKILL 1600HZ DDR3 על לוח אסוס P6T מעבד I7 920 שימוש עיקרי במחשב זה לגיימינג אני מעוניין להגיד את הזכרון ל6GB השאלות שעלו לי הן: 1. ראיתי שזכרון של 4 GB עולה בערך אותו דבר אז האם כדאי כבר 8? 2.האם צריך שזה יהיה אותו חברה שאין לזה השפעה? 3. לגבי HZ צריך שזה יהיה תואם למה שיש לי כרגע או שאני יכול לשים גבוה יותר? 4. אני מרכיב לבד , מעבר לזה שאני מכניס אותו לסלוט יש איזה משהו שאני צריך לעשות?(בביוס או משהו כזה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע מה ההבדל ביניהם אך השאלה היא כזאת, אם אקנה 2 זכרונות זהים ואחבר אותם ב DC, האם זה יעבוד כמו קיט, או שיש כאלה שכן ויש שלא ?
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חברה אך הלום אם שלי ? MICRO-STAR INC. (MS-6728) כמה הוא שווה ואם הוא טוב ?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לאור הדחיות בהוצאת מעבדים חדשים, האם משהוא קרא מידע בדבר ירידת מחיר ל i7 ב 2 3 חודשים הקרובים?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח ואני לא יודע אם שווה לי לקנות את האולטרה או לא (הבדל של 200 שח בערך) אני רוצה לקנות דור אחד אחורה כדי שיהיה לי AGP בשביל הכרטיס מסך. אני לא מתכוון לעשות OC. אז האם ההבדל בין ב אולטרה לרגיל הוא רק באוברקלוק או בעוד דברים ששווה לי לשלם עליהם 200 שח? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=23_314_328&sort=3a&filter_id=36
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך עזרה בזיהוי מעבד על פי הצורה ומה שכתוב עליו.. המעבד הוא P3 נראה לי מהישנים כי הוא יושב במעין סלוט כזה כמו הP2 הישנים.. רשום עליו: pentium /// Malay RB80526PY600256 Q007A182-0340 SL3NL בנוסף יש שם גם 2 ג'אמרים ו3 קבלים.. מצורפת תמונה להנאתכם מקווה שתעזרו [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, ותהיתי לגבי ההבדלים בין 939 ו-754 מבחינת ביצועים אם יש הבדל כזה בכלל. אם אין הבדל, אני עומד לקנות את A64 3000+ על 754, עם לוח אם KV8 של אביט (מבוסס K8T800 פרו), ואם יש הבדל, ו-939 הוא עדיף בביצועים (וגם לשידרוגים), אני מתלבט בין הצ'יפסט של VIA לnForce 4. בביקורות שקראתי ראיתי שאין הבדל ביצועים משמעותי בין השניים, כלומר חלק מהמבחנים נטו לכיוון אחד והשאר לכיוון אחר... http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1677&page=18. שימו לב לביצועים במשחקים, שהיו הרבה יותר טובים במערכת עם .Pci-e. לעומת זאת, בביקורת בtom's hardware, הם אמרו בפירוש שחוץ מהבאת קידמה טכנולוגית למשתמשי AMD, אין ב-nforce 4 בשורת ביצועים חדשה: While this is definitely one…
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי 865PE CHIPSET בלוח ASUS P4P800 ואני פועל עם הארדיסק MAXTOR 80GB 7200RPM 8MB S-ATA ואני לא מצליח להגדיר אותו בביוס כRAID כי אז או שהוא מעלה את הווינדוס ועושה מיד REBOOT או שהוא אומר לי שאין לי BOOT כך שאני לא יודע איך להפעיל את הRAID והוא לא נותן לי להתקין את התוכנה. כיוון שהגרסה ללא הRAID לצ'יפסטים ישנים עד 860 בלבד אני לא יכול להתקין אותה גם כן. בבקשה ממכם עזרה! 8)
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-