עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by reviZor,

שלום חברים בהמשך לנושא שפתחתי כאן לפני יומיים, ככל הנראה יש לי בעיה עם הלוח אם, לאחר הוספת זיכרונות אני התחלתי לקבל BSOD לפחות פעם או פעמיים ביום. וגם רוב הסיכויים 3 סלוטים של זיכרון לא עובדים בלוח אם. אז אני צריך למצוא לוח חדש, המעבד עדיין מספק אותי לכן איני רואה טעם בלהחליפו. המערכת הנוכחית שלי היא: Intel i7 930 socket 1366 rev d0 18GB ram gigabyte X58A-UD3R Patriot 120GB SSD Seagate 500GB Hdd Nvidia Geforce GTX680 Corsair TX750W תמליצו לי על לוח שיתאים ואם אפשר גם מקום ממנו ניתן לרכוש, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by qweewq,

קיבלתי הצעה להצתרף לקניה מרוכזת של 2 המוצרים הללו I5-2500 ולוח DH67BL במחיר 800 ש"ח. האם המחירים הזה נחשב זול יחסית למחיר הרכיבים הללו כאשר קונים מערכת מחשב שלמה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  3. יש לי 2X256 DDR 266 Mhz אני יכול להוסיף זיכרון שעובד על 400 Mhz ? צפויות בעיות ?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by BoOoM2008,

http://www.siz.co.il/my/1dwrnnigzwek.png http://www.siz.co.il/my/dyiemll5zjz3.jpg

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

יש סיבה לדאגה? לוח: GIGABYTE GA-MA74GMT-S2 תודה.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by Oranili,

nForce 430 Chipset - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA2 - RAID - Firewire iEEE-1394a - 8 Channel Sound - Gigabit LAN - mATX - GeForce 6150 VGA on board מוצר GA-K8N51PVMT-9 מקט 1 כמות 394 מחיר יחידה Gigabyte עוד יומיים מגיע לפה ! היה לי מקודם NFORCE 3 250GB השאלה שלי אם אני יכול בלי לפרמט את הלוח החדש?... כי הוא NFORCE 4

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by Fanatic,

שלום לכולם קראתי קצת באינטנרט וראיתי תגובות סותרות - בגדול ראיתי שעדיף לא לעשות מיקס של זכרונות מיצרנים שונים אבל אני אשמח גם לקבל פידבק פה מהאנשים שאולי ניסו ויש להם ידע כרגע אני עם המחשב שלי כבר מעל 4 שנים, משמש בעיקר לאינטרנט וצפייה בסרטים (לא גיימינג משום צורה) עם 8GB של זיכרון. לאחרונה, בעיקר בעקבות העובדה שהכרום אוכל לי את כל הזיכרון ואני מגיע ל 60% שימוש, חשבתי לקנות עוד סטיק. אני צריך זיכרון שיהיה Low Profile בגלל המאוורר של המעבד שחוסם שם קצת את הסלוט. מצאתי אחלה זיכרון שמתאים מבחינת המפרט אבל של חברה אחרת ובעל CAS אחר https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Memory/High-Performance-Memory/Vengeance®-Low-Prof…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  8. מהי המלצתכם לגבי בחירת לוח אם שבתכוניות העתידיות מתוכנן לבצע אוברקלוק הבנתי שקיימת הגבלה מבחינת התדר מעבד שניתן להגיע אליו אני רוצה שהאופציה תהיה פתוחה במידה ואתכנן אוברקלוק בשלב מאוחר יותר.

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by NDickler,

שלום לכולם, לפני כשבוע שאלתי פה על בחירת לוח אם חדש (לשדרוג של חבר). אחרי מעט מחקר הבנתי מה הדרישות שלי, ועכשיו באתי לפה תקבל המלצות ללוח חדש. הדרישות הם: Socket LGA775 Chipset Intel X48 (בשביל CF) תמיכה בזכרונות DDR3 (ארבעה סלוטים הבנתי שיש בעיות עם זה בכל מני מצבים). יתרונות להרבה יציאות SATA USB ו FIREWIRE יציאת E-SATA ויציאת UDM או משו כזה השיטת העברה החדשה משו עם Peta (שמנו לב שבדרך כלל הדברים העיקריים שאנחנו משדרגים זה דיסקים - או שקונים מחשב חדש ולכן העדפה שהשיטות המתקדמות יהיו כבר בלוח) הלוח לשימושים שונים וצריך להיות איכות. אוברקלוק: אולי קטן לא הולך ליות אובר קלוק מטורף. תקציב ללוח לא מוגבל, אזור ה 2000 נראה הגיוני. אם תוכלו לתת כמה שיותר המלצות וגם מה היתרונו…

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  10. 1. Gigabyte - GA7VAXP ULTRA 2. ASUS A7N8X לא ה דלוקס ..... תודה .

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by Keman,

אני רואה יותר ויותר חנויות מוכרים את הלוח של ASUS הP5K3 Deluxe/WiFi-AP שתומך בDDR3 אבל עוד לא ראיתי את הזכרון הנ"ל בארץ.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  12. כפי שצויין בכותרת, מה ההבדל בין ה-P43 ל-P45? מה המשמעות של P ו-G? והאם יש הבדל בין P ל-G? כרגע אני לא מתכוון לשחק במשחקים וכנראה בנתיים אסתפק בכ. מסך מובנה בלוח ובעתיד אשדרג, האם יש מניעה מרכישה של כ. מסך מובנה בלוח אם? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  13. יש לי את הלוח אם הזה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 רוצה להחליף כרטיס מסך - לכרטיס מיתקדם כדוגמאת הכרטיס הזה ( ומעלה): http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=383&lineid=1&act=2 מה שאני שואל : 1. האם הלוח M2N-E מתאים לPCI אקספרס 2 ? 2. האם הלוח הזה תומך גם ב DX10 ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by Lupos,

שלום! אני קונה עכשיו מחשב ומעוניין להזמין איתו 8GB זיכרון ע"מ להריץ Vista 64bit. השאלה היא האם יכולה להיות ללוח האם בעיה להתמודד עם 8GB למרות שהוא תומך בזה... (לוח האם שלי: GIGABYTE GA-X48-DQ6) קראתי בכמה ביקורות שלפעמים יש ללוחות בעיה להתמודד עם כמויות זיכרון גדולות. תודה

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  15. מופיע במזהה של AMD http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/default.aspx לבחור בסמפרון ובשקע 754. גם כפולי הליבה כבר מופיעים שם.

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by itaysk,

היי.. שמתי לב שבמשחקים יש לי 100% ניצול של המעבד (עם perfomence ב task manager ) יש לי AXP 1700+ 0.13 מיקרון עם GF 3 TI200 64M ו 512M 333DDR זה נורמלי?? תודה.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  17. החלטתי לכתוב שוב ברור {אמנם שיניתי בשני אבל כבר לא יכנסו אליו} אני בשלבים לקנות מחשב אמנם זה עוד שבועיים אחרי שיוצאים הכרטיסי מסך החדשים אני רציתי לקחת מעבד QOUD של INTEL מהחדשים {לא זוכר בדיוק ת'שם} ומי שעוזר לי בזה אמר שאולי כדאי לקחת את המעבדים המשולשים של AMD ביגלל שהמהירות של INTEL במרובע הוא-2.6 ו-{לפי טענתו} מגיע רק למהירות של 1.2 או משו כזה ושל AMD מנצל את כל היכולת ועוד שאלה -ביחס של עלות תועלת ה-AMD עדיף {בערך 700 שקל}? או שאם אני יקח את המרובע הכי חדש {יעלה "לי" 1500 שקל}-{עוד שאלה איך קוראים להכי חדש?} תודה

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by surfface,

היום מצאתי מחשב זרוק עם כונן קשיח 15 ג'גיה CDROM וכו, הכל היה בתוך המחשב חוץ מזכרונות האם ניתן להפעיל אותו בלי זכרונות או צריך להעביר אילו זכרונות ממחשב אחר ולבדוק

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  19. שלום לכם, היום קניתי מחשב ולוח אם המקורי שרציתי לשים בו היה זה :H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP המחיר 630 , המוכר בחנות אמר לי שכדאי לי לשים את הלוח אם הזה: H67A-UD3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, הוא עלה 695 הוא אמר לי שהלוח אם יותר גדול ולכן יהיה פיזור חום יותר טוב. לקחתי את הלוח אם זהוא הציע לי... עכשיו אני מבין שאני ממש לא יודע אם סתם זרקתי כסף ולכן אבקש את העצה שלכם בקשר ללוחות.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  20. בצעד בלתי צפוי ומפתיע בהחלט - אנו מקבלים מעבדי Excavator חדשים-ישנים שמיועדים לשמש מחשבים ניידים בסיסיים וזולים במיוחד עם מערכת ההפעלה מבית גוגל לכתבה

21. Started by SOLIDUS SNAKE,

כפי שציינתי בכותרת יש לי לוח זה של ASUS בחוברת רשום על פנל קדמי ללוח עם יציאות שונות איפה אפשר להשיגו בישראל אם בכלל כיים כזה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  22. מה אתם אומרים על Sabertooth Z77 בתור לוח לOC? יש לו רק 8 פאזות למעבד, אבל בכל זאת הוא איכותי... מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  23. Started by erezh13,

טוב, בגלל בעיות תקציב כרגע ומחשב עגלה (P3 800) החלטתי לקנות AMD. 1. אני מחפש אתר שיתרגם לי את המהירות של כל מעבד AMD מול מעבדי אינטל, למשל Athlon Barton 2500+ שיתרגם את ה2500 הזה למהירות של אינטל (למשל 2.4C, סתם דוגמה, לא שאני חושב שזה אמיתי). 2. אני קצת מפחד מלקנות AMD כי אף פעם לא עבדתי על מחשב AMD! כן כן מה שאתם שומעים, בחיים גם לא נגעתי במחשב כזה, כל החיים הייתי עם אינטל ואני לא רוצה סתם להסתכן, אז יש מצב שאתם תמליצו לי ותגידו לי באמת מה האיכות של הביצועים שלו ואם הם יתאימו לי לדברים הבאים: משחקים (אני גיימר קצת מעל הממוצע, לא כבד אבל משחק דיי הרבה) גלישה באינטרנט סתם לשמוע מוסיקה (חח כל הזמן יש מוסיקה במחשב שלי) עבודה עם תוכנות של גרפיקה (כמו פוטושופ 7 וכו') הרבה אבל…

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  24. אז ככה אני רוצה לקנות את הלוח אם הזה ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6946 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך במעבד P4 2.4A תודה רבה לעוזרים! ועוד משהו הלוח אם הזה תומך בדואל?

• 13 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים