מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כושיה אני כרגע עובד על 512X2 DDR בדואל צ'אנל, יש אפשרות שאני יכול לחבר גם את ה512 הקודם שלי שיוסיף לסהכ 1 וחצי ג'יגה זכרון אבל שהוא יעבוד על ערוץ בודד? מה מבחינת תזמונים האם זה אפשרי. אני מבקש עצות לפני שאני עושה משהו טיפשי למחשב הזה : הלוח שלי הוא ABIT דיי ישן, עם NFORCE 2 בזמנו... יש לי 3 סלוטים של ראם, 2 צמודים ועוד אחד לידם בנפרד, אם זה עוזר
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי המעבד החדש של INTEL: 1. מה תהיה המהירות שלו? 2. האם הוא יתמוך ב-HT? 3. מתי הוא ישוחרר? 4. כמה הוא יעלה בערך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה לכל העוזרים. פיטר.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי רק מעבד וזיכרונות ( כ.מסך כשיצא R600 חחח ) טוב ככה מעבד עכשיו יש לי AMD 64 3000+ תושבת 939 וזיכרונות נירא לי של KINGSTON הם DDR400 אני מביא כנירא מ NEWEGG את החלקים ראיתי את המעבד הזה שם - AMD Athlon 64 X2 4600+ Toledo 2.4GHz Socket 939 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103627 וזיכרונות יש לי 2 זיכרונות של 512 עכשיו אם אני מביא עוד 2 זיכרונות ( כל אחד של 512 ) אם CL 3 ( שלי 4 או 5 נירא לי ) זה יעבוד טוב ביחד או שיהיה בעיות ?!
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז היום עם מפרט סופי באתי לKSP הכול טבו ויפה רק המוכר שם החליט שהוא שונא את הV-DATA.... בלי יותר מדי נמוקים. אז הוא הציע את הTWINS או את הקינג (למרות שהוא אמר שעדיף את הקינג כי הם יותר מתאימים ללוח אם... ) אני מדבר על סטיקים של ג'יגה... רצתי לדעת אם הוא צודק הוא שהוא סתם מנסה לסחוט ממני עוד כמה שקלים :\ כאילו ממה שהבנתי V-DATA אמינים כל עוד לא משתמשים בהם לOC או שיש לך סתם תקציב ענק... ולי אין, אז סתם להוסיף עוד 150 שקל על "שם" זה די בזבוז... בקיצור יש הבדל או לא? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
תנו איזה כמה אתרים לוחות אם משנת 2003 ומעלה
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ה-MEG הוא כנראה לוח האם המשוכלל ביותר שיצרה החברה הטאיוואנית הוותיקה מאז ומעולם - והוא מיועד דווקא למעבדיה של AMD לכתבה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
- 2 followers
-
-
אז לפי מה שאני יודע בשביל שהזיכרון יהיה במהירות שמצויין עליו צריך זכרונות בעלי מהירות דומה בסלוט כפול. כלומר1333 זה בעצם שניים של 667 אבל אם זה אחד אז המהירות היא 667 מה שמעלה את השאלה האם במחשבים ניידים זה גם עובד ככה ובשביל שהזכרון יהיה במהירות של 1333 אני צריך סלוט נוסף? האם אני צריך את אותה חברה? נפח שווה? ההבדל יהיה מורגש? (יש לי כונן SSD אם זה משנה..)
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דואל צ'אנל של 2 זיכרונות שקניתי היום של aeneon של 512 ויש לי דואל צ'אנל הוצאתי מהמחשב את הזכרון הקודם A-DATA 512 ואני רוצה להחליף אותו עם 2 זכרונות של 256 שיש במחשב אחר בבית הזכרונות שקניתי הם CL3 ומהמחשב בבית CL2.5 ויש לי לוח k8nsc שיש לו מקום ל4 זיכרונות (2 צבעים) הם יכולו לעבוד ביחד? יהיה לי 2 דואל צ'אנל?
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
שאלה קצת מטומטמת, אני קונה מחשב חדש עם 4GB ראם, ואחרי חודש בערך אני אוכל לשדרג אותו עד קצת, בגלל שכרטיס מסך לא יהיה רלוונטי, חשבתי להוסיף עוד 4GB למחשב, השאלה היא עד כמה זה יהיה אפקטיבי, או שזה אפילו יהיה בזבוז כסף... המחשב למשחקים כבדים. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום זה ממש חשוב לי לדעת עם יש בעית התחממות של המעבד הזה . כי שמעתי על קיבוץ שלם שהחזיר מחשבים בשל התחממות של מעבדי amd אני לא יודע איזה סוג. אתם יודעים אם תיהיה בעיית התחממות במעבד הזה? אפילו בעיה קטנה? זה ממש חשוב לי אז בבקשה ממכם רק מי שבאמת אבל באמת מבין בזה שיענה לי. תודה רבה ועוד שאלה איך המעבד הזה: 755 3.4 (650) pc800 2mc box
-
- 12 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מעטפת הספק של 180 וואט למעבד היא בהחלט לא בדיחה, וב-AMD מתכננים להתייחס לקירור מעבדים עתידיים אלו ברצינות הנדרשת עם קירור מים בתור ברירת מחדל לכתבה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרטיס זכרון מסוג DDR SDRAM עכשיו משהו לא ברור לי: DDR ו SDRAM זה שני דברים שונים נכון? אז איך זה אפשרי? בכל מקום רשום לי DDR גם במפרט שקניתי את המחשב אבל רק בתוכנה EVERSET רשום לי type: DDR SDRAM זה מבלבל אותי...
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם ASUS P5Q תומך בזיכרונות 1000MHZ? אם כן מה עדיף 800 עם 4CL או 1000 עם 5 CL, מה עדיף לOC.? תודה מראש ערן.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
תגידו מה זה אומר לכם ? http://www.geocities.com/alabama336598/ זה מי לוח GA-7VRXP VER2.0 תגידו מה זה , לא הבנתי???
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש את הגיגה בייט שנראה ממש יפה וטוב וגם יש את האסוס וה אמ אז איי... אז....איזה אחד לפי דעתכם עדיף מבחינת ביצועים נטו בלי קשר לאם יש אותו בארף או מחיר או משהוא בסגנון....
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם P4P800-E DELUXE ובלוח יש 3 יציאות IDE אבל אני לא ממש מצליח להשתמש בשלישית שנמצאת בצד ובכלל בקופסא רשום שאני יכול לחבר 10 HD ביחד (6 IDE ו- 4 SATA), אם למישהו מושג איך אני מחבר אני יודה לו!. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אני קונה בשבוע הקרוב מחשב ככה שזה די דחוף לי שתענו אם אתם יכולים... רציתי לדעת אם כדאי למפרט כזה לקנות לו של ג'יגבייט p35 ds3l או p35 ds3p ?? שווה להשקיע עוד כמאתיים שקל בשביל לוח כזה?? זה המפרט: מעבד: Intel® Core2 Quad Q6600 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro זיכרון: G.skill DDR2 4096MB (2048x2) 800MHZ CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU כרטיס מסך: GIGABYTE Nvidia Geforce 8800GTS 512MB PCIe כונן אופטי: ASUS DRW-2014L1T X20 DVD
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay ו http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1114 יש ביניהם הבדל מחיר לא קטן האם שווה את הביצועים או אפשר להתפשר? אם נוסיף גם קירור למעבד ועם OC האם ההבדל יצומצם?
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
P4s800 של אסוס או אפוקס 865 עם ציפ של אינטל האסוס עם ציפ sis תודה ניסים
-
- 12 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני יודע שאף אחד לא מגד עתידות אבל לפעמים יש תצפיות או השערות אז אם אפשר לענות תודה אבל אם לא אז בבקשה למחוק
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם אפשרי לשים זכרונות 800MHZ על לוח P5GC-MX של ASUS? לפי החוברת/אתר כתוב שהלוח תומך ב533 וב667, השאלה אם אפשר לשים 800MHZ ולהוריד את המהירות שלהם... תודה...
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני הולך לקנות לוח + מעבד + זיכרונות חדשים, מישהו ממליץ במיוחד על לוח טוב לAMD לOC ? יש הבדל בין לוחות NFORCE שעובדים בDUALDDR לעומת לוחות KT400 רגילים? תודה, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חחח כשאני מתקין ווינדוס מאיפה לא את הדרייורים חחח של מעבד amd שיצא אחרי אם המעבד צריך בכלל דריוורים? חח אתם יכולים לצחוק חופשי פשוט רציתי לדעת...
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-