מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
תראו אני רוצה לדעת מה עדיף? 333 או 400 במקרה המסויים הבא: 307 ש"ח Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue 379 ש"ח Mushkin 256MB PC2700 Hi Perf Level II 222 Black 379 ש"ח Mushkin 256MB PC3200 Blue על מה עדיף להוסיף 72 ש"ח או שבכלל לא צריך ואפשר להספק ב רגיל
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג סופסוף את הזכרון שיש ברשותי ולהוסיף לו עוד 2GB הנה הפרטים של הזכרון שיש אצלי כרגע: http://www.upf.co.il/preview/619439/56d2c0e2db8c0990551414567f38a708.html אני רוצה להוסיף לו את הזכרונות האלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=9440 האם הם יתאימו ביחד? לא יהיו בעיות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9280 מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין BH-5 לBH-6?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
למה ההבדל העצום שיש בין DDR 1 לDDR 2 לא רואים בין DDR 2 ל DDR3 ?
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האם ההבדלים בין DDR ל DDR2 משמעותי ? איזה לוחות תומכים ב DDR2 ?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מחשבי HTPC התחילו להיות נפוצים יותר משידורים חוזרים של סיינפלד, אז החלטתי שגם לי צריך להיות כזה (למה מי מת?) לקח לי בדיוק 10 שניות לשכנע את אבא לתקצב לי ת'חרא הזה, שהוא פריק של Home cinema :] אז בעיקרון, יש לי כמה שאלות (לאו דווקא על לוחות אם ומעבדים, אבל הרוב נוגע בנושא הזה, אז בחרתי לתת פה את הפוסט הנ"ל.) -מה יותר כדאי? לוח של VIA עם מעבד מובנה שלהם, או לוח Micro -ATX אחר, בלי מעבד מובנה? (יש לזכור ששקט וחימום הם בעיה עיקרית פה \=) -איזה מעבד הוא הכי (זול) קריר ואולטימטיבי למחשבי סלון שכאלה? -בקשר לשאר הרכיבים זה פחות או יותר סגור, את המארז אני אבנה לבד, או שאקנה את ה antec minuet (אם אינני טועה) מארז קטן ומדהים, הדבר היחיד שעומד בפני הוא איזה לוח ואיזה מעבד יתנו ל…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מהי המלצתכם לגבי בחירת לוח אם שבתכוניות העתידיות מתוכנן לבצע אוברקלוק הבנתי שקיימת הגבלה מבחינת התדר מעבד שניתן להגיע אליו אני רוצה שהאופציה תהיה פתוחה במידה ואתכנן אוברקלוק בשלב מאוחר יותר.
-
- 14 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מכיוון שאני קצר בכסף,ועדיין מעוניין לשדרג חשבתי לקחת את הלוח הזה בגלל שהוא תומך ב DDR (לי יש גיגה של 400 מגהרץ של מושקין VALUE) בגלל שהוא תומך AGP (בנתיים נשתמש בכרטיס הישן שלי 6200 AGP) בגלל שיש לו 2 PATA ואני יכול להשתמש בHD הישנים שלי.... בנוסף לצורבים יש לי כמה שאלות 1. מבחינת ציפסט האם יש נחיתות שלו לעומת אחרים ? 2. האם יש לו PCI Express במהירות 16 ? כדי שלא יגביל אותי אח"כ כי אני מתכנן לקנות כרטיס חזק יותר עוד מעט. לא ראיתי בשום מקום שכתוב X16 3. ללוח הנ"ל יש SATA1 האם יש לזה משמעות ? מה ההבדל בין זה ל SATA2 ? -אפשר לקנות HD SATA2 ועדיין להשתמש בו ? 4. מה יכולות ה OC שלו (אני רוצה לקנות 6300 ) והאם עם זיכרון 400 DDR אני אוכל בכלל לעשות לו OC ?? איך המעבד יעבוד עם …
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
CPU-Z אומרת שיש לי זכרון PC2700 ויש לי PC3000.... לא 3200... 3000 זה מחול וכבר לא מייצרים כאלה... הזכרונות הם מסוג KINGSTON HYPERX.... תודה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום מתלבט לגבי שידרוג מחשב עבור משחקי רשת ( כמו COMBAT ARMS) 1. G860/ לוח GA-H61M-DS2 2. G840/ לוח H61 של גיגהבייט , טיפה יותר מתקדם 3. מעבד AMD A4-3400 + Radeon 6410D Tray , לוח גיגהבייט A55 תקציב עד 700 , יש כרטיס מסך די ישן
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
http://www.reghardware.co.uk/2008/09/09/amd_am3_q1_09_debut/ נמסר השקת המעבדים של AMD החדשים Denebs 8.1.09 מהירות שעון של המעבדים משוער 2.6- 3.0 GH המעבדים החזקים יעבדו ב- 125 W בניגוד לאינטל ש- L2 עובד עם 256 KB AMD יעבוד עם L2 512KB הלוחות 790FX תומכים עד 6400 MT/s http://blog.colomove.com/amd-to-revamp-790-fx-for-am3-chipset-launches-delayed/2008/09/18/
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כפי שציינתי בכותרת יש לי לוח זה של ASUS בחוברת רשום על פנל קדמי ללוח עם יציאות שונות איפה אפשר להשיגו בישראל אם בכלל כיים כזה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן חברה, כיום במחשב יש לי זכרונות 512X2 CL4 PC6400-800MH של חברת GEIL. רציתי להרחיב את הזכרונות וקניתי את הזכרון 2GB PC2-6400 CL5 , על פי עצתו של המוכר - שזה יתאים כמובן לזכרונות שיש לי. הוא הראה לי בחנות כיצד להרכיב את זה על לוח-האם, ניגשתי הביתה וניסיתי לבצע זאת. הזכרונות לא הצליחו להיכנס לי כפי שהוא הראה (?!?!) , אבל זה נתפס ורציתי לבדוק האם זה באמת עובד. הדלקתי את המחשב, אבל אין תצוגה על המסך, העכבר והמקדלת לא מגיבים. החלטתי להוציא את הזכרון החדש ולנסות להפעיל את המחשב שוב. המחשב נדלק ועלתה לי הודעה שהאוברקלוק לא הצליח ( אין לי מושג כי לא עשיתי שום דבר שקשור לזה..), הפעלתי שוב את המחשב וההודעה הזאת לא הופיעה והמחשב עלה ללא שום בעיות. הלוח-אם שלי הוא ASUS P5B, לפי מה…
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת כיצד אפשר לדעת אם מעבד ולוח אם מסויימים יכולים לעבור oc? האם אמור להיות מצויין איזה משהו ספציפי בלוח אם\מעבד שמאפשר לדעת זאת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
מבקש עזרה בכמה נקודות: 1.האם 256*2 זכרון עדיפים על סטיק אחד של 512MB ?(בעקרון חשבתי לקנות אחד ויותר מאוחר להוסיף עוד אחד של 512,מה עדיף?) 2.לגבי בחירת סוג זיכרון,אני לא אוברקלוקר,אבל כן אשחק משחקים,אין לי כסף ל OCZ או CORSAIR למיניהם... אז מהסטנדרטים יותר,אלה שלא יעלו מעל 600, GEIL SAMSUNG A-DATA TWINMOS מה באמת הייתם מציעים מבחינת עבודה? אם תוכלו לציין תזמונים מאוד אודה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
GPU -XFX RADEON 5850 HD POWER SUPPLY-ULTRA X4 500W MUDOLAR OCZ INTEL EXTREME DUAL CHANNEL 4GB PC12800 DDR3 1600MHZׂ E8400 INTEL אני לא מבין בלוחות עם כל הSLI וציפסטים בילבלו אותי מה תומך מה לא מה כן בקיצור שיהיה לוח אם חזק למשחקים סרטים ויתמוך בחומרה שאני ישים עליו בצורה טובה ושיהיה שווה את התמורה תקציב עד 1K אם מישהו חושב שהמפרט לא טוב מבחינת תמורה לתקציב הוא מוזמן לשנות אני חושב שזה סבבה !
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי מחשב P-4 3.00 GHZ לוח אסוס P5GD1 קורה לפעמים שמדליק את המחשב הוא נתקע בשלב שראשוני במסך שמאפשר לך ללחוץ DEL TO SETUP ואז לא זז אם אני לוחץ DEL אז הוא רק רושם זיהוי הזיכרון והכוננים וזהו שמחשב בין חודש עשיתי לו כבר בהתחלה עידכון ביוס ועבד טוב עד שהופיעה התקלה לפני כמה ימים בפעם קודמת ניתקתי אותו מהחשמל ואז חזר לעבוד רגיל מספר ימים ושוב חזרה התקלה והפעם לא עזר ניתוק מהחשמל מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אחרי שנשרף לי ה X1950XT אגרתי קצת כסף ויש תקציב ל 9800GT שהוא כרטיס בינוני ודי בסדר.. עכשיו השאלה עד כמה המעבד הנוכח יהרוג אותו מבחינת ביצועים במשחקים אני יודע שהוא די מיושן אבל בכל זאת יש לו מהירות 3400MHZ ו2 ליבות לא מעניין אותי 3dmark אני רוצה דוגרי כמה FPS ירד לי בגלל המעבד ! והאם זה יהיה בילתי סביל ?
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
???? תקציב2000 שקל 1800 וידאו=קידוד סרטים קידוד TVRIP גרפיקה-=פוטו שופ , פרייהנד סאונד-הכנת טראקים ועריכת מוזיקת..! לא מהכבדים
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם , השאלה שלי היא כזו , למחשב משרדי שמריץ win 7 64bit איזו תצורה עדיפה? מעבד : E6300 + זכרון של 6GB או מעבד : E6750 + זכרון של 4GB ? המגבלה נובעת מ 2 לוחות אם שונים... אחד תומך ב E6750 אבל יכול לזהות רק עד 4GB והשני לא מכיר את ה E6750 אבל תומך בעד 8 ג'יגה זכרון.... תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב עם מעבד P4 במהירות 2600MHZ ולוח עם ASUS P4S800D. יש לי 2 סטיקים של זכרון 2x256 DDR מסוג PC3200 שעובדים יפה ב Dual Channel ^-^ :jump1: יש לי אפשרות להוסיף עוד סטיק אחד בלבד של 512MB שהוא גם PC3200. השאלה שלי האם זה פוגע ב Dual Channel של הסטיקים הקיימים או שזה יוריד לי את שלושתם לערוץ אחד? ואם התשובה היא כן, אז מה אתם ממליצים? להשאר עם 2x256 ב DUAL או להוסיף עוד 512 (סה"כ 1GB) אבל לאבד את הפעולה של DUAL? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי המעבד הנ"ל רציתי לשאול עליו מספר שאלות. 1.בחיפוש ב AMDBOARD ראיתי שרשום שהטמפרטורת מקס שלו היא 85 מעלות ולכן טמפרטורת עבודה של 52 + - היא תקינה, צודק ?. 2.ב BIOS של ה MB שלי יש אופציית Spread Spectrum מה המשמעות שלה ?, ראיתי שרשום בחוברת שכך יהי פחות רעש אלקטרו מגנטי אבל איך ?. 3.מה המשמעות של המכפלות בין השעון של המעבד לשעון של הזיכרון, מה עדיף מהירות זיכרון גבוהה ומעבד יותר נמוך, בהנחה שהיישום הכי כבד שלי זה EMULE אם אפשר להפנות להסבר קיים אשמח. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מה כמות הזיכרון המומלצת למחשב HTPC לסלון? ישמש למשחקים(בינוניי לא כבדים) מוסיקב, סרטים וקצת אינטרנט. במידה ואני מתקים עליו Vista home premium בשביל תוכנת המדיה סנטר. האם יספיקו לי בהחלט 2GB? או כדאי להשקיע ולשים 4GB זיכרון? ( תוספת של כ 300 ש"ח אם אני מגדיל) האם עם הVISTA ומשחקים הזיכרון יהיה גבולי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מתכנן להביא את הלוח שלי לאחי במידה ואמצא לוח אם של חברת BIOSTAR מסדרת T-FORCE לAM2 האם קיים כזה לוח בארצנו?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הורדתי ואני לא בטוח לגבי התאימות שלו ללוח g7vaxp kt400 של gigabyte ולמעבד amd 1800xp תודה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-