מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני בקרוב מאוד קונה מחשב של AMD . ורציתי לדעת באתרים של הלוחות אם של AMD תמיד מצויין שהם תומכים ב CROSSFIRE ובלי שום קשר ל SLI של NVIDIA על המחשב שאני קונה יהיו מותקנים 2 כרטיסי מסך של NVIDIA ה 460 GTX , יש סיכוי שהם לא יעבדו כי הלוח תומך בCROSSFIRE ? ככה זה רשום גם באתר של GIGABYTE וגם באתר של ASUS מה הולך פה ? כרטיסי מסך של NVIDIA יותר לא עובדים עם AMD? רק ATI? הלוח שיהיה מורכב אצלי הוא של GIGABYTE דגם AMD GIGABYTE 890XA-UD3 AM3 בבקשה בלי המלצות ללוחות אחרים וכדומה , רק רוצה לדעת עם כרטיסי NVIDIA עדיין פועלים על לוחות של AMD כ SLI תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
זה המעבד : מעבד AMD Athlon II X3 435 Box תכננתי להתאים לו את הלוח אם Gigabyte GA-M720-US3 אבל הוא כבר לא במלאי של SkyPC. אז אני צריך שתתאימו לי לוח שישנו ב-SkyPC ושיהיה טוב [= אם זה חשוב הכ.מ שלי יהיה : Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe זה למחשב שאני הולך לקנות בעוד שבוע ~ שבועיים גג. ושיתאים לשדרוגים עתידיים. תודה רבה =]
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה PCMark04 והתחלתי לשוטט בפרטים של המחשב שלי אחרי שהרצתי כמה טסטים מקיפים... ואז ראיתי שרשום שלי במידע של המעבד ככה: HyperThreadingTechnology Available - Disabled זה אומר שלמעבד שלי יש את ה- HyperThreadingTechnology ? אם זה נכון אז אני מבין למה זה על DIABLED... הלוח שלי אינו תומך ב HyperThreadingTechnology (למרות שנכנסתי אתר של החברה של הלוח ואם אני יעשה לו עדכון ביוס אז הוא כן יתמוך ב- HyperThreadingTechnology). אם אתם רוצים לדעת מידע כלשהוא על המפרט שלי אז זה נמצא ב... מפרט! אה ואת המעבד שלי קניתי לפני שנה+... אז אני חוזר על השאלה: האם למעבד שלי יש HyperThreadingTechnology ?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מפרט המחשב: amd3200 winchester,kingston 512x2 CL3,Asus a8n-sli deluxe,6600GT. המחשב משמש למשחקים(מעט ישנים מן הסתם), סרטים(לא HD) וכד'. מתכוון לקנות 1GBX2. האם תהיה בעיה כלשהי לעבוד עם 4 סטיקים? במידה ולא מה עדיף במחיר של 335 ש"ח: OCZ DDR 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 400MHZ CL3 OCZ4002048PFDC-K http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=394 או G.SKILL DDR 2048MB 400MHZ DUAL CHANNEL CL3 F1-3200PHU2-2GBNT http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=176 במידה ותהיה בעיה עם 4 סטיקים(ירידת מהירות ל-333 או משהו כזה, זה מורגש?), האם כדאי להשקיע עוד 50-60 ש"ח לזכרונות CL2? אם יהיה הבדל במה יתבטא? מה ההבדל בין הדגמים הבאים(הפרש מחיר של 10 ש"ח): http://www.noacomp.co.il/Pro…
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בBIOS לגבי HPET-MODE כרגע הוא על 32ביט , לאחר קריאה באינטרנט ראיתי שמומלץ לשנות את זה ל64 ביט אם אני משתמש במערכת הפעלה מהסוג הזה, האם זה מה שצריך לעשות.? QUICK BOOT ? כרגע הוא על DISABLE , האם להעביר לENABLE ? מה בעצם המלכוד כאן? למה שמישהו לא ירצה בוט מהיר? BACKUO BIOS IMAGE TO HDD - גם כאן זה על DISABLE ואני לא מוצא שום סיבה למה לא להעביר את זה לENABLE ולמה זה לא ככה בדיפולט כבר? תודה על הסבלנות והתשובות..
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אני מתלבט בין E8400 לבין Q6600 ? אני כמעט סגור על ה Q6600 , אני עובד עם הרבה תוכנות ברקע . מה אתם אומרים ? המחיר של שניהם אותו דבר 801.57 ש"ח TRAY ! נ.ב. אמרו לי ש Q6600 זה כבר מעבד ישן שיוצא מייצור זה יכול לפגוע לי באחריות ?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה קניתי מחשב חדש בעל לוח אם MSI K8N NEO4 שעשה לי הרבה בעיות ובניהן לא לתת למחשב לעלות...לקחתי את המחשב לKSP, המקום שקניתי אותו והם אמרו שצריך להחליף אותו...עדיין יש לי ביטוח והם יכולים להזמין לי אותו לוח או לוח אחר שאני רוצה ואם הוא יקר יותר אז בתוספת תשלום...שמעתי שהלוח DVI LANPARTY הוא טוב אז שאלתי אותם עליו ואמרו לי שהוא לא שווה....מה יש לכם להגיד? הטכנאי שלהם אמר לי שגם הלוח ששמו לי הוא לא מי יודע מה וכדאי לי משהוא יותר טוב.... אפשר המלצות למה כדאי לי לקחת?
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני לא ממש מצאתי בחיפוש משהו !! אז איך עושים?? ואת העדכון אני רוצה לעשות ללוח אם ישן של Pc partner זה אפשרי בכלל??
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כרגע יש מעבדים ב65-ננומטר עוד מעט יוצאים 45 ננו ואיפשהו בעתיד גם 32ננו... שמעתי איפשהו ש32 זה המגבלה הסופית (בנתיים). אם עד אז לא יצליחו למזער עוד... מה יהייה אז? לא שזה ממש משנה לי אני סתם מתעניין..
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי טריפל זיכרונות DDR2 מסוג HYPER-X של KINGSTON,כל סלוט בנפח 2GB=שישה GB בסה"כ;במהירות 800MHZ,אשר פועלים כרגע במצב FLEX. -השאלה בכותרת + השאלה מתחת. -אם אוסיף עוד סלוט נוסף של DDR2,גם כן בנפח 2GB;האם רק אז אוכל לשנות את מצב הזיכרונות מFLEX לDUAL CHANNEL באופן כזה,שיפעלו באופן מלא ויעיל?????! תודה רבה מאוד מראש...
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. הורדתי CPUZ , סתם בשביל לראות מה בדיוק אני מקבל מהמחשב שלי.. קראתי קצת בפורום , וזה מה שהבנתי: FSB = מכפלה * תדר ראשוני. אבל, כשאני מתסכל על פלט התוכנה, אני רואה דברים מוזרים מאד.. למשל, איך התדר הראשוני יכול להיות גדול יותר מהFSB? אולי מישהו יועיל בטובו להסביר לי מה אני רואה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
אני רוצה לרכוש למחשב שלי זיכרון בנפח 2 ג'יגה רציתי לדעת אם אפשר לשים זיכרון של 800mhz ללוח אם שתומך עד 533mhz אם כן מה דעתכם על הזיכרונות האלה 1GB Kingston Value x2 או אלה 2GB Transcend מ ksp? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום מה ההבדל ביחן מעבד AMD Athlon XP 2100 למעבד AMD ATHLON XP 2200 רק ה 100 הרץ או שיש יותר מזה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ובכן הכותרת אומרת הכל, האם יש לוח בסוקט 939 שתומך בAGP בתודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לברר איזה לוח אם יש לי ואיני יודע אך.... מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
וגם, הסתכלתי בתוכנה PC WIZARD בmainboard/chipset וראיתי שכתוב לי משהו כזה: Memory Information : Type : DDR-SDRAM PC2100 Frequency : 133.2 MHz DRAM/FSB Ratio : 4/3 Supported Channels : Dual (128-bit) ECC Diagnostic : ìà זה אומר שהלוח אם תומך ב Dual Channel ? ואם כן, מה אני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד ככה?
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני משיג +3000 ליבת VENICE ואני צריך לוח אם בשבילו, שיביא טובות בOC התקציב 700 ש"ח, קצת אבל זה מה יש AGP, מKSP תודה
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הוא עולה 710 ש"ח... זה קצת לא נתפס לי איך הוא זול יותר מ NFORCE3? הוא פחות טוב?או מה? כי אני רוצה לקנות לוח מבוסס PCI-E,רוב הסיכויים NF4,ואני חושב שאם זה לוח מספיק טוב אקח אותו... או שעדיף ללכת על ASUS A8N SLI או אפילו לחכות ל MSI K8N NEO4 ULTRA... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה , ראיתי שיש לכם פורום איכותי ואנשים שיודעים לעזור באמת , אז החלטתי להצטרף ולנסות לקבל עזרה בעניין חשוב. המחשב שלי מיושן ולא יציב , והגעתי למסקנה (סופסוף) שאני צריך לערוך איזה שידרוג עצבני התחלתי לבדוק מעבדים , לוחות אם , זכרונות וכיוצ"ב והגעתי לרשימה של חלקים ראויים , אבל הנה הבעיה - יש לי רק 1500 ש"ח (אולי 1,600 בדוחק) להקציב לזה. מה שאני צריך בעצם זה קומבינציה טובה של לוח אם , מעבד , זכרון ומארז. התעסקתי בהתקנת רכיבים כמו דיסקים קשיחים , צורבים זכרון ,וכו' אבל אף פעם לא בלוחות אם ומעבדים . לפי כל המאמרים שקראתי הגעתי למפרט הטכני הבא : לוח אם- צ'יפסט של nForce 2 , רצוי 400 ultra. 5 PCI X AGP x 8 FSB 400 מעבד- Athlon XP 2500 , בטכנולוגי…
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי במעבד לוח אם וזיכרונות יש לי 2000 ש"ח +- אני לא בטוח אם לקחת I5 או I7 עכשיו הציעו לי משהוא כזה אני צריך שתגיד לי איך הדברים האלו intel core i5 2500k 4X3.3 Ghz 6mb 1333MHZ lga 1155 box gigabyte ga-ph67a-ud3-b3 cor i5/i7 dualDDR3 ........................... (אין לי כוח לכתוב את ההמשך) kingston hyper x 2048MB 1600Hz DDR3 cl9 אם הרכבה ובדיקה ב1995 ש"ח אבל אני רוצה את הלוח אם אם הUSB3 שהוא עוד 30 ש"ח אבל אני לא יודע אם לקחת את הI5 או I7 (הוא עוד 300-400 ש"ח) אם יש לכם המלצות אחרות או אם אתם יכולים לתת לי חלקים במחיר הזה שיכללו כרטיס מסך{אני יודע שזה לא המקום הנכון בשביל כרטיס מסך אבל אני מעדיף מלהימנע מלפתוח נושא חדש רק בשביל כרטיס מסך שלא בטו…
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שאלה למומחים ואני מקווה שזה שייך לכאן ולא למדור כרטיסי מסך האם הכרטיס מסך המובנה של AMD נדמה לי שזה 4200HD טוב יותר מהכרטיס מסך שבא עם אינטל I3 530 ?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
יש Steppingים של C0, G0 במעבדים שונים וכו'... מה הם אומרים ומה זה בכלל, איך אפשר לדעת מה יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הסבר קצר... כי אני מבולבל ואני לפני קניית מחשב נייד...
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-