עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קניתי לפני חודש את המעבד הזה של amd: amd dual-core 2.2ghz 1mb am2 4200+ ואני אחרי שקראתי את המאמר שקונרו e6700 בהרבה יותר חזק מה-5000+ והיום קראתי ש-amd הוציאו את המעבד -5200+ ואני לא מבין-אם זה עדיין לא יתחברה בקונרו הכי טוב אז למה הם משקיעים בזה שישקיעו על מעבדים חדשים ועל טכנולוגיה חדשה שתצליח להתחרות במעבדים של אינטל ועוד הסוקט am2 הוא שינוי קטן מהסוקט 939 בסדר הוציאו את ה-5200+ אבל מעכשיו הם צריכים לעשות טכנולוגיה חדשה ולשפר את הביצועים של המעבדים אם היא רוצה להתחרות בקונרו של אינטל

• 14 תגובות
    • 774 צפיות
  2. שלום =] לאחרונה שמתי לב שיש ירידות רציניות במחירים של הזכרונות עם דגש לא קטן על G.SKILL.. רציתי לדעת מתיי יש עוד ירידת מחירים, ידוע לכם? ואם כן בכמה?

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by kola,

שלום לכולם... אמרו לי שמשנים משהו בבאס? אני לא כ"כ מבין בזה.. מישהו יכול להגיד לי איך אני משנה את תדר המעבד?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by Dr@gon,

שלום יש לי לוח אם ABIT IC7-MAX3 והייתי רוצה לדעת נגיד יש לי זיכרון של DDR2 האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם והאם הוא יעבוד? :s05:

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by MoDaN,

שלום לכולם, יש לי מחשב בעל מעבד AMD ATHLON 3000+ 64 BIT, ונכון לעכשיו אני מעוניין בשדרוג של לוח האם. אני מעדיף לקנות לוח אם זול ויותר טוב מזה שיש לי עכשיו כדי שיוכל לתמוך בזכרונות DDR3. אם למישהו יש עצה טובה בנושא (אני יודע שאולי כדאי להחליף את המעבד, אך אני די מרוצה ממנו, והתקציב שלי מוגבל) אני מוכן להשקיע עד 500 שח, ובנוסף אני צריך גם להשקיע בזכרונות. אז שוב אני מקווה שיש מישהו שמבין בנושא ויוכל לתת לי עצה, לינקים יתקבלו בברכה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  6. גיששתי באתר של החברה והיא נשמעת דיי רצינית... http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/AboutCOMPANY/AboutCOMPANY.aspx?MenuID=8&LanID=0 רשום סניפים בכל העולם.. יש להם ISO 9002 של איכות המוצר ( תו תקן ) ותקן 14000 של איכות הסביבה.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by locke7,

המלצתם לי על מפרט עם AMD ואני פשוט לא מכיר את החברה. אנא עזרו לי

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  8. המעבד שלי הוא E8500 וקניתי לוח P5Q-E התקנתי מערכת הפעלה ואת SIX ENGINE כאשר אני בודק את CPU-Z הוא מראה לי רוב הזמן מכפלה של 6 מה שמוריד את ביצועי המעבד ל 1970 MHZ גם שאני שם את SIX ENGINE על טורבו הוא מתנהג כך. סך הכל זה מגניב אבל הייתי רוצה שאני מפעיל משחקים שהמכפלה תהיה קבוע על 9.5..

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by AMD-Z,

מה ההבדל בין גירסת הפרו לרגילה? מה אמור להיות לי רוחב הפס של הזכרון: winbond pc2700 256*2 וכמה עם דואל? נ.ב. זכרונות וינבונד 333 יעבדו לי בקאס 2? ואם כן, על איזה תזמונים לשים אותם?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by אוריפ,

כמה שאלות לגבי המעבד החדש של INTEL: 1. מה תהיה המהירות שלו? 2. האם הוא יתמוך ב-HT? 3. מתי הוא ישוחרר? 4. כמה הוא יעלה בערך? תודה!

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by שגיב,

שלום לכלום וערב טוב אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין הציפסטים P X Z H מה היחוד של כל אחד? מה עדיף? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  12. שלום חברים. כמו שרשמתי ,את המעבד והכרטיס מסך כבר בחרתי , נותר לבחור את הלוח והזכרון. אני קצת לא מעודכן בכל מה שקורה ובדיקה קצרה מגלה שיש המון סוגים של לוחות חדשים פלוס צ'יפסט חדש,אז אני קצת מבולבל . אז קודם כל , המחשב ישמש ברובו למשחקים ועבודות גרפיקה תלת מימדיות /רנדרים ארוכים. יש לי כמה דרישות בסיסיות מהלוח אם והן: שלASUS או INTEL בלבד. תמיכה ב OC . אם אפשר , לוח ש"הוכיח את עצמו". לפחות 2 סלוטים לזכרון עדיפות לכרטיס קול איכותי מובנה. משהו ש"יתאים" לכרטיס הגראפי . אשמח אם תמיעו כמה דגמים +השוני ביניהם. על ההתחלה אני מתכוון לשים ג'יגה זכרון . וכאן באמת שאין לי מושג מה הולך היום , איזה DDR ,איזו מהירות ושם היצרן עדיפים למטרות שלי (OC , לא לשכוח ) אה , אני גם מ…

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

היי, הבנתי שDDR תאורתית מגיע ל6.4 גיגה ביט לשניה, אבל הוא מתחלק לכל תושבת לכן מעשי זה 3.2 גיגה ביט בשניה. השאלה שלי היא אם אני אקנה סטיק של 1GB ואשים אותו לבד, אשנה בביוס את חילוק הרוחב פס לתושבת אחת (בהנחה וזה אפשרי). האים זה יעבוד לי ב6.4 גיגה ביט? יכול להיות שאפילו אם זה היה אפשרי כזה דבר ישרוף לי את הזיכרון? בקיצור, אני צריך שמיהוא יסדר לי את העינינים בראש. תודה רבה, יאיר.

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  14. איזה לוח עדיף מבין השניים...?? הצרכים הם בסיסיים אינטרנט הורדות אימיול וסרטים המחיר בערך אותו הדבר. יעבוד עם AMD 3800 dual 65w

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by lspmaster,

היי יש לי לוח אם P5VD2-VM SE ואיבדתי את דיסק הדרייברים שלו יש אפשרות להוריד את הדיסק כמו שהוא היה שוב? לא כל דריבבר בנפרד? יש באתר ההורדות של הלוח אם משהו שנקרא chipset driver package מישהו מוכן להסביר לי מה זה? תודה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  16. שלום אני מעוניין לקנות את הלוח הזה: ASUS P5N32-E SLi מחנות בארץ אך מצאתי אותו רק בחנות אחת. המחיר מעט גבוה אז אולי מישהו יודע על עוד חנויות שמוכרות את הדגם הזה, או שיהיה להם בעתיד הקרוב? תודה

• 12 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by demonshlomo,

אני רוצה לקנות שתי סטיקים של DDR3200 כדי לשים אותם בDUALDDR ואני לא יודע אם לקנות את הדגם LL של CORSAIR או את הדגם של TWINMOS/WINBOND זה לא ישמש אותי לOC אלא רק למשחקים. תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by reviZor,

שלום חברים בהמשך לנושא שפתחתי כאן לפני יומיים, ככל הנראה יש לי בעיה עם הלוח אם, לאחר הוספת זיכרונות אני התחלתי לקבל BSOD לפחות פעם או פעמיים ביום. וגם רוב הסיכויים 3 סלוטים של זיכרון לא עובדים בלוח אם. אז אני צריך למצוא לוח חדש, המעבד עדיין מספק אותי לכן איני רואה טעם בלהחליפו. המערכת הנוכחית שלי היא: Intel i7 930 socket 1366 rev d0 18GB ram gigabyte X58A-UD3R Patriot 120GB SSD Seagate 500GB Hdd Nvidia Geforce GTX680 Corsair TX750W תמליצו לי על לוח שיתאים ואם אפשר גם מקום ממנו ניתן לרכוש, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by Sgt_Daniel,

כדאי 1GB 667Mhz CL3 ב-470 ש"ח? או אולי אותו זיכרון רק CL 5 ב-330 ש"ח? כמה ה-CL באמת משנה שהוא שווה את התוספת הזאת במחיר?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by oren22,

שלום לכם אני מקווה שיש מישהו שיוכל לתת לי פתרון יצירתי לבעייה הבאה: יש לי לוח של Gigabyte מדגם GA-7N400 Pro2, כשהעדכון שלו הוא F1. הורדתי מהאתר של החברה את עדכונים F2,F3,F4. את F2 הוא התקין, כשניסיתי את F4 הוא איתחל, ומת. מת=נדלק וזהו. לא מגיע אפילו לתפריט הראשוני של סריקת זכרון, כלום. המסך נשאר כבוי (המתנה..). השתמשתי בתוכנה BIOS@ של Gigabyte בבקשה, מי שמבין... אני אובד עצות. תודה מראש, אורן.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by g_s,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9280 מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין BH-5 לBH-6?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by devek,

שלום ברשותי מפרט מעבד i7 860 זיכרון 4GB וכרטיס מסך radeon hd 5850 ישנם משחקים שעובדים לא בצורה הכי משכנעת אפשר לומר, לא אופטימלי. כרטיס מסך ומעבד אני לא מתכוון להחליף כי אני דיי משוכנע שהם עושים את העבודה. שאלתי היא לגבי זכרונות, יכול להיות ששידרוג זיכרון המחשב ישדרג משמעותית את הצורה שבה המחשב מריץ את המשחקים?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  23. כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש זיכרות 2GB עד 400$ עם אפשרות לחריגה עדיף שלא ואם יש יותר זול גם טוב. מעבד של E6600 ולוח ASUS P5W DH DELUXE. שאר הרכיבים עוד לא קניתי. אני קונה מארה"ב ככה שאם אתם מביאים לינקים עדיף מחנויות שם. תודה מראש ואני קצת לחוץ בזמן כי אני צריך לתת תשובה עד סוף היום כדי שיספקו לקנות את זה וגם לבדוק שהכל תקין. דרך אגב אין טעם לקחת את ה E6700 או ה X6800 נכון? ההפרש עם OC יהיה משמעותי? (קניתי את הE6600 ב1300 ככה שאני לא מאמין שיהיה לי קשה למכור אותו בארץ ולקנות במקום אחד מהם).

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by Eli100,

פתאום אתמול שמתי לב שאני מפעיל דברים והמחשב כבד ולוקח את כל הזכרון ולא היה משהו מיוחד שפתוח אלא עבודה יומית רגילה.. ואז פתאום ראיתי את זה אין לי מושג איך זה ניהיה.. יש למישהו מושג למה זה קרה?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  25. אהלן אני יודע שהכותרת קצת כללית, אבל... השאלה היא כללית, ולא הצלחתי למצוא את המידע הזה. השאלה, כמו בכותרת היא מה הקריטריונים להתאמה בין לוח אם למעבד מתוצרת AMD, (סוג ה-SOCKET זה ברור) עם דגש על מהירות הFSB. אני אנסה להבהיר את השאלה למקרה שצריך. כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי, קניתי לוח אם עם צ'יפסט שתמך במעבדים עד הQuad-Core של אינטל (באותו זמן בדיוק יצאו הC2D אבל ידעו שהוא יתמוך גם בQC) אבל עם מהירות חיבור FSB למעבד של עד 1066MHz, מה שאומר שהוא אמנם תומך ב-Q6600 אבל בערך רק בו. כשאני מסתכל היום על מפרטים של לוחות האם אני בכלל לא רואה את נתון הFSB של החיבור עצמו, וכמה שהצלחתי לראות גם הלוחות הזולים יותר (~300 שח) תומכים בכל המעבדים שיצאו עד עכשיו. האם יכול להיות שהנתון הזה כ…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים