מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב ובו זכרון דואל 3200 במהירות 400 מגה הרצ של חברת גייל (256*2) אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של 512, אבל הרבה זמן לא התענייתי בתחום ואני לא יודע איך לבחור זכרונות שיהיו תואמים לזכרון שיש לי במחשב. בקניית הזכרונות אני רוצה שהתשלום לא יעבור את ה600-700 ש"ח ואם יהיה יותר זול אז הרי זה משובח. בתודה, תומר *מצורפת תמונה עם פרטים על הזכרון הקיים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ערב טוב לכל הגולשים! לאחר התלבטויות לא מעטות החלטתי בכל זאת ללכת לכיוון PIV וכניראה אני אקנה את אחד המעבדים הבאים: PIV 2.8C או PIV 3.0C או לחילופין PIV 3.2C. עכשיו, עומד לפני מיגוון עצום של לוחות אם ואני רוצה לקחת את הלוח שיתאים לי בצורה הטובה ביותר. אני צימצמתי את הרשימה במיקצת ואני מבקש את התיחסותכם אליה,( הרשימה תהיה בסוף הדיון). אני מחפש לוח יציב, אמין, וגם לוח שיוכל לעבור OC בעתיד (בעוד מיספר שנים , לא בזמן הקרוב) . את התקציב במדויק איני יודע עדיין אך כמובן שגג זה בערך 1200 - 1300 ש"ח. הלוח שאני מבקש את התיחסותכם אליהם הם: 1)Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P 2) Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE 3)Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P אנא ממכם, …
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ה-MEG הוא כנראה לוח האם המשוכלל ביותר שיצרה החברה הטאיוואנית הוותיקה מאז ומעולם - והוא מיועד דווקא למעבדיה של AMD לכתבה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי לוח DS3 שכרגע נמצא בתיקון ויקח לו זמן לחזור. אני יכול לקבל במקומו P965 Neo F של MSI. אני לא שש לעשות את זה אבל רוצה לשמוע דעתכם. תודה.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
נניח ויש שני מעבדים מאותו יצרן, מבוססי אותה ליבה, רצים באותו תדר (בערך), אבל הראשון FSB800 והשני FSB533. נניח שאת שניהם ניתן להרכיב על לוח תומך FSB800 בצירוף זכרונות DDR400. למה מקובל להעדיף את המעבד הראשון? הרי לשני יש מכפלה גבוהה יותר, והזכרונות/לוח יגבילו אותו פחות באוברקלוק.
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לדעת מה עדיף? 333 או 400 במקרה המסויים הבא: 307 ש"ח Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue 379 ש"ח Mushkin 256MB PC2700 Hi Perf Level II 222 Black 379 ש"ח Mushkin 256MB PC3200 Blue על מה עדיף להוסיף 72 ש"ח או שבכלל לא צריך ואפשר להספק ב רגיל
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום ~! אני מרכיב לאחותי הקטנה מחשב יש לנו הכל חסר מעבד ולוח אם (שיכלול כרטיס מסך כרטיס קול וכרטיס רשת...) אז כרגע יש לי 2 אופציות (אחרי שלא מצאתי משהו טוב יד שנייה...) הנה הם : 1. Elitegroup K7SOM SIS730S Motherboard w/CPU Duron 1800XP+ (VGA 64Mb,Sound,LAN) 2. Elitegroup K7VMM+ VIA KM266 Motherboard Bundle w/CPU Duron 1600XP+ (VGA,AGP,Sound,LAN,ATA133,USB 2) בבקשה תגידו מה לדעתכם יותר טוב, מה ישלם ואם אפשר לפרט כמו כן מה בדיוק הצ'יפסט הזה של SIS אני לא מכיר אותו...לעומת ה-KT266 שהוא ישן אבל אמור להיות די טוב :-\ לא ? אני אשמח לשמוע תגובות..תודה רבה ! בבקשה אם אפשר להזדררז אני רוצה להזמין עוד היום [הלינקים צונזרו, אין לפרסם חנויות!]
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי בביוס 2 פונקציות שאני לא יודע מה הם עושות... CPU-Throttling CPU Interface מישהו יודע מה הם עושות? בבקשה בלי תשובות של "תבחר ככה וככה" בלי הסבר, כי זה לא עוזר... תודה
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האם ההבדלים בין DDR ל DDR2 משמעותי ? איזה לוחות תומכים ב DDR2 ?
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני מענייו לשדרג לזכרונות הבאים: https://www.amazon.com/dp/B0143UM4TC/?tag=hwzone0f-2 הלוח אם שלי הוא דגם ASUS H81M-E האם הזכרונות מתאימים ללוח אם?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
התקלקל הלוח הקודם, האם גם לוח mATX יכול להתאים? והאם מישהו יכול להמליץ לי על לוח? תודה
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי , קניתי מחשב עם מעבד Intel Core 2 Duo הסתכלתי על המאפיינים שלו וראיתי שהוא 32bit זה יכול להיות ? חשבתי שאם זה Core 2 Duo זה 64bit.......
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני אקננה כניראה אחד מאלו הGIGABYTE יותר זול ב100שקל אולי פחות ההבדל משמעותי? מה עדיף..
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המערכת שלי: AMD 3000 512 mb 400 mhz*2 GIGABYTE GA-KNF9 והשאלה שלי, האם אני יכול להוסיף עוד שני סטיקים של 512 מגה, ולהגיע ל2 גיגה? או שזה לא אפשרי על אטלון?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
השאלה קצת יותר מורכבת... יש לי E6400 של אינטל. המהירות המוצהרת שלו היא 2.16 ואני מריץ אותו על 3.08 יציב (למרות שהצלחתי במשך תקופה לשים אותו על 3.2 ביציבות לא רעה). יש לי גוף קירור גנרי (קצת יותר "מסיבי" מהגוף הסטנדרטי שמגיע עם המעבד). אני מניח שגם אם אחליף לגוף קירור מוצלח יותר, יהיה לי קשה להאיץ את המעבד הרבה יותר. בניסיון לשדרג את המערכת אני שוקל לרכוש מעבד יותר מהיר (מקווה ליהנות מירידת המחירים שתבוא בעקבות ההשקה של ה-i7). אני חושש, אמנם, שדווקא מעבדים יותר מהירים יהיה קשה יותר להאיץ, כלומר שאם אני אקנה מעבד 3.2, ב-OC הוא לא ייתן לי שיפור משמעותי לעומת ה-2.16 המואץ שלי (שנגיד ואביא אותו לרוץ על 3.2 יציב עם מעט השקעה). דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היום מצאתי מחשב זרוק עם כונן קשיח 15 ג'גיה CDROM וכו, הכל היה בתוך המחשב חוץ מזכרונות האם ניתן להפעיל אותו בלי זכרונות או צריך להעביר אילו זכרונות ממחשב אחר ולבדוק
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שאלה:האם הלוח Asus P4GD1 Intel 915P Socket 478 Motherboard יתאים למעבד העובד על 400MHZ פס צדדי והאם הוא יתאים למארז מידי ATX?
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד במחשב (כיום יש לי מעבד ממש ישן Intel Core 2 Duo E6300). אני יודע שגם לוח האם שלי ישן יחסית (GIGABYTE GA-EP45DS3L), אני צריך המלצה למעבד שיתאים ללוח האם הזה. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח למעבד. נ.ב. 1.הצורך העיקרי שלי במחשב הוא משחקים (לכן אני צריך מעבד חזק למשחקים). 2. הספק כוח שלי הוא CoolerMaster Extreme Power Plus 500W RS-500-PCARA3-UK, אני מקווה שהוא מספיק חזק למעבד שתמליצו לי עליו. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ואם כן אימתי? תודה
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני הולך לקנות לוח + מעבד + זיכרונות חדשים, מישהו ממליץ במיוחד על לוח טוב לAMD לOC ? יש הבדל בין לוחות NFORCE שעובדים בDUALDDR לעומת לוחות KT400 רגילים? תודה, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום , יש לי לוח Epox 8RGA+ והחיבורי USB שלו ממש ממש ממש חלשים ואחד כבר שבור אצלי ! רציתי לדעת אם למישהו זה ככה ?
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. הורדתי CPUZ , סתם בשביל לראות מה בדיוק אני מקבל מהמחשב שלי.. קראתי קצת בפורום , וזה מה שהבנתי: FSB = מכפלה * תדר ראשוני. אבל, כשאני מתסכל על פלט התוכנה, אני רואה דברים מוזרים מאד.. למשל, איך התדר הראשוני יכול להיות גדול יותר מהFSB? אולי מישהו יועיל בטובו להסביר לי מה אני רואה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי (1.8 וולט, רגיל, ללא המהרה)Twinmos 2x512MB 667MHz, על לוח Asrock ConroeXfire שתומך עד 667. קישור למפרט הלוח: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2 אני רוצה לקנות G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4828 או G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3206 (שניהם במסגרת התקציב). החנות משכנעת אותי לשלוח להם את המחשב (כי אם אין התאמה, צריך להחזיר להזמין אחר.... ואני גר רחוק), ויש לי בעיה עם זה. אני רוצה להתקין את הזכרון לבד. אילו בעיות יכולות לקרות, אם אני משלב את הזכרונות הנ"ל בלוח? מה צרי…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אחרי שנשרף לי ה X1950XT אגרתי קצת כסף ויש תקציב ל 9800GT שהוא כרטיס בינוני ודי בסדר.. עכשיו השאלה עד כמה המעבד הנוכח יהרוג אותו מבחינת ביצועים במשחקים אני יודע שהוא די מיושן אבל בכל זאת יש לו מהירות 3400MHZ ו2 ליבות לא מעניין אותי 3dmark אני רוצה דוגרי כמה FPS ירד לי בגלל המעבד ! והאם זה יהיה בילתי סביל ?
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של הלוח אם שלי... Gigabyte P31-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&ProductName=GA-P31-DS3L ואני רוצה להוציא את הזכרונות שברשותי (2 סטיקים שכל אחד גיגה) ולשים 2 סטיקים שכל אחד 2גיגה. האם הלוח שלי יתמוך? אני שואל זאת מפני שרשום באתר: "4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory " אז כנראה שמדובר בסה"כ 4 סטיקים של 1 ג'יגה מקסימום? או שאפשר 2 של 2 ג'יגה מקסימום?
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-