עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by דרומי,

מבקש עזרה בכמה נקודות: 1.האם 256*2 זכרון עדיפים על סטיק אחד של 512MB ?(בעקרון חשבתי לקנות אחד ויותר מאוחר להוסיף עוד אחד של 512,מה עדיף?) 2.לגבי בחירת סוג זיכרון,אני לא אוברקלוקר,אבל כן אשחק משחקים,אין לי כסף ל OCZ או CORSAIR למיניהם... אז מהסטנדרטים יותר,אלה שלא יעלו מעל 600, GEIL SAMSUNG A-DATA TWINMOS מה באמת הייתם מציעים מבחינת עבודה? אם תוכלו לציין תזמונים מאוד אודה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by ortal,

שמתי לוח אם אחר במחשב כי הקודם התקלקל אבל אני לא יודעת איך לחבר את הכפתורים,הנורות והusb הקידמיים ב- everest רשום שזה לוח אם IBM 8189KUN בעיקון מצאתי את החוברת הזאת: [ftp=ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/thinkcentre_pdf/13r9196.pdf]ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/thinkcentre_pdf/13r9196.pdf[/ftp] אבל היא לא מפרטת בכלל איך לחבר אותם

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by babu,

GPU -XFX RADEON 5850 HD POWER SUPPLY-ULTRA X4 500W MUDOLAR OCZ INTEL EXTREME DUAL CHANNEL 4GB PC12800 DDR3 1600MHZׂ E8400 INTEL אני לא מבין בלוחות עם כל הSLI וציפסטים בילבלו אותי מה תומך מה לא מה כן בקיצור שיהיה לוח אם חזק למשחקים סרטים ויתמוך בחומרה שאני ישים עליו בצורה טובה ושיהיה שווה את התמורה תקציב עד 1K אם מישהו חושב שהמפרט לא טוב מבחינת תמורה לתקציב הוא מוזמן לשנות אני חושב שזה סבבה !

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by ofir667,

שלום, אני קונה לוח אם עם חיבור e1394, אני רוצה שיהיה לי חיבור fire wire במחשב - אמרו לי שאני צריך איזה בקר עם צ'יפסט ti או לא יודע מה לחבר לשם.. מה זה אומר בדיוק? ואשמח אם מישהו יביא לי קישור לebay או חנות כלשהי כדי שאני אראה במה מדובר בדיוק! תודה..

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  5. העלתי דרך הביוס 10 אחוז זרם למעבד.. האם זה יכול לשרוף? שאלה שניה האם העלת זרם לכרטיס מסך דרך הביוס יכול לעזור בהמהרה? בהתחשב בעובדה שיש לי אסוס גי פורס 3 200 אם טמפרטורה די נמוכה?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by dids22,

אני לא ממש מצאתי בחיפוש משהו !! אז איך עושים?? ואת העדכון אני רוצה לעשות ללוח אם ישן של Pc partner זה אפשרי בכלל??

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by ELDAN RENT A CAR,

אני רוצה לוח תומך G31 ותמיד ה ASUS לא במלאי וה GIGABYTE תמיד יש , אין לו ביקוש ? חייב להיות הבדל בין הלוחות מישהו יודע מה ההבדל ? GA-G31M-S2L P5KPL-CM ==================================================== מה ההבדל PLEASE !!!!!!

8. כרגע יש מעבדים ב65-ננומטר עוד מעט יוצאים 45 ננו ואיפשהו בעתיד גם 32ננו... שמעתי איפשהו ש32 זה המגבלה הסופית (בנתיים). אם עד אז לא יצליחו למזער עוד... מה יהייה אז? לא שזה ממש משנה לי אני סתם מתעניין..

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  9. אני רוצה להוסף זיכרון למחשב 256 ואולי 512 אז זה הלוח אם שלי : http://www.asrock.com/product/product_p4i45gv_r5.htm והכרטיס זיכרון שיש לי עכשיו הוא 265MB DDR SDRAM PC2100 אני לא יודע של איזה חברה... אני רוצה לדעת איזה זיכרון/סוג לקנות כי אני לא ממש מבין בזה... או יותר נכון מה להגיד למוכר בחנות..

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by SpEcToR,

http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Submit=ENE&N=2010170147+1052408437&Subcategory=147&description=&srchInDesc=&minPrice=&maxPrice= מה עדיף 512X2 או 1X2 כאילו כשזה רק גיגה אחד התזמונים טובים יותר.. אבל אני לא יודע מה עדיף.. אני מתכן את אלה למערכת E6600 (קונרו) וכרטיס מסך.. X1800XT 512

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  11. GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 Intel Pentium 4 CPU 3GHz 1M/800 SL9CB LGA775 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9CB DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value קראתי בדביקים סורי לא הבנתי וחיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by mordidot,

היי אני מתלבט כבר לא מעט זמן איזה ערכת שבבים לבחור... מישהו יכול הסביר לי בפשטות מהם היתרונות של P43 על P35 ? אני מתכוון להשתמש בכטיס מסך HD4850 אחד אם זה משנה... התקציב אומר לי כמה שיותר לחסוך ואם אין שיפור רציני בין השניים אז אני מעדיף את הזול.... כמו כן אני מתכנן OC למעבד E7200 תודה

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by Fir3DragoN,

אני מתלבט בין שני מעבדים של AMD הראשון איטי מהשני אך הוא מתחמם לאט יותר ופחות. ההבדל בינייהם הוא 100MHZ X2. אני רוצה מעבד של AMD במחירים של 500- 650 האם 200MHZ משפיעים כל כך? הראשון : http://skypc.co.il/pl_product~AMD1205~60~0.htm השני: http://skypc.co.il/pl_product~AMD1208~60~0.htm תסתכלו על המפרט הטכני. מה דעתכם? מה עדיף לי?

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  14. היי יש הבדל גדול בניהם? רוני

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by MarkK2003,

אז ככה, הביקורת שכתבתם טובה מאד, רק דבר אחד עצבן אותי לאללה: אתם כתבתם שזכרונות של 400MHZ נחשב "LOW END". אתם תגידו לי מה הקורא אמור להבין מזה?? שזה בקושי מעלה משחקי גיימבוי?? בימינו 1GB זיכרון כבר לא נחשב OVERKILL, ואף דרוש למשחקים של היום והעתיד הקרוב מאד, ואם מישהו רוצה לקנות 1GB של 400MHZ איכותיים, זה יעלה לו 1400 ש"ח בממוצע. רבותיי, 1GB של 500MHZ זיכרון אף אחד לא יכול לקנות גם אם יש לו 10K שקלים(אלא אם המפרט לא כולל מסך)!! וזה בדוק. אם הבנאדם קונה מעבד וכרטיס מסך טובים, 400MHZ יספק אותו מעל הראש, וזו עובדה! בכסף שבו אחד קונה 500MHZ זיכרון עדיף לקנות משהו שבאמת יעשה הבדל בפריימים, כמו כרטיס מסך טוב, או מעבד, אבל בזיכרון נפח משפיע יותר ממהירות. בכתבכם את הנ"ל, אתם עלול…

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by iib,

בדומה לאינטל AMD הצליחה קצת יותר טוב מתחזיות האנליסטים. המכירות עלו בתשע אחוז מהרבעון הקודם וב-32% אחוז בהשוואה לאותו רבעון שנה שעברה. סך הכל AMD עשתה רווח של 129 מיליון דולר על מכירות של 1.33 מיליארד דולר.

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  17. שלום.אני מתכנן לקנות מחשב החודש (לא לחכות לקונרו במשך 6 חודשים+ הוזלת מחיר) ואני לא בטוח האם כדאי להשקיע בלוח אם שתומך בקונרו.אני לא יעשה שדרוג במשך השנה וחצי הבאות,ואני לא חושב שזה יהיה משתלם.מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by ליאו מנהיג הצבים,

פעם ראשונה שאני רואה משהו כזה, http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=amdintelsli&page=1 נראה שאתלון הוא עדיין אלוף המשחקים. עושה רושם שאפילו הSLI, הגיע לנקודה שהוא לא מצליח לעבור אותה ברזולוציות הגבוהות עם הכרטיסים שמגבילים את ההפרש בביצועים.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by mazoneli,

שלום לכולם. ברשותי המעבד הנ"ל רציתי לשאול עליו מספר שאלות. 1.בחיפוש ב AMDBOARD ראיתי שרשום שהטמפרטורת מקס שלו היא 85 מעלות ולכן טמפרטורת עבודה של 52 + - היא תקינה, צודק ?. 2.ב BIOS של ה MB שלי יש אופציית Spread Spectrum מה המשמעות שלה ?, ראיתי שרשום בחוברת שכך יהי פחות רעש אלקטרו מגנטי אבל איך ?. 3.מה המשמעות של המכפלות בין השעון של המעבד לשעון של הזיכרון, מה עדיף מהירות זיכרון גבוהה ומעבד יותר נמוך, בהנחה שהיישום הכי כבד שלי זה EMULE אם אפשר להפנות להסבר קיים אשמח. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  20. יום טוב לכולם. זו הודעתי הראשונה, אם עברתי על חוקי הפורום, קבלו את התנצלותי. לעניין, ברשותי המפרט הבא: מעבד : intel core 2 duo 2.0GHz לוח אם : Intel DG35CE זיכרון : 4X1GB 800MHz כרטיס מסך : Sapphire ATi HD 4780 512Kb כרטיס קול: Creative X-fi xtreamgamer אני מעוניין בשידרוג המחשב. מחפש משהו שיתן לי שקט של שנתיים לפחות. עיקר השימוש במחשב הוא למשחקים (PES2009' GTA IV, FIFA08, Crysis...) וגרפיקה (Photoshop, Blender ...). חשוב לציין כי כרטיס המסך עושה לי המון בעיות. חשבתי שאולי שידרוג ללוח חדש יותר יעזור. האופציות שחשבתי עליהן: 1. מעבד Intel I7 + לוח אם ו4G זכרונות DDR3 - הכי יקר 2. מעבד intel core 2 quad + לוח אם X48 3. מעבד AMD Phenom II + לוח אם. 2 האפשרויות האחרונות לא יצ…

• 13 תגובות
    • 797 צפיות
  21. שלום לכולם! רציתי לשאול, מה עדיף - זיכרון פנימי בגודל 1GB במהירות 800MHZ או זיכרון 2GB במהירות 667MHZ? לדעתי זה משמעותי בעיקר בקניית מחשב נייד , השאלה על מה להתפשר? תודה!

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by Salwaby,

אוקיי אז ככה, כרגע יש לי ג'יגה זכרון מורכב מ 4 סטיקים DDR1 ב 400mhz עכשיו קיבלתי 2 סטיקים נוספים בחינם של 512DDR1 אבל ת 333mhz אז עכשיו אני רוצה להחליף 2 מהסטיקים הנוכחים ולהשים את החדשים , שיהיה 1.5 ג'יגה לא יהיה בעיות ? ואיך זה יפעל , אני מבין שזה יפעל על התדר הנמוך יותר .. אז מה במקום שיפור יהיה ירידה , או שהתדר פחות משפיע מנפח ? תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 797 צפיות
  23. בשיטוטי החנויות (קונה מחשב בקרוב) מצאתי את זה LANPARTY UT nF4-D ב 820 ש"ח http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3428&catcode=172 מצא את ההבדלים הוא נראה בדיוק כמו שאר אחים שלו (כולם מבוססים על אותה פלטפורמה בדיוק) *** עדכון - מצאתי כמה הבדלים, לרגיל יש קבל נוסף ליד ה24PIN ובבורר של SLI אין פינים בכלל אבל רק שהוא NF4 רגיל האם שווה לקנות אותו המצב שלי עכשיו הוא NEO4 VS LANPARTY UT nF4-D את הבעיה (חוסר יציאות המדפסת והCOM פתרתי ) שמנעה ממני ללכת על DFI הסרתי

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by gabriel6,

שלום לכולם, אני מחפש לוח בעל קירור פאסיבי (לצ'יפסט) עבור מעבד AM2 על הלוח לכלול firewire Coaxial SPDIF או חיבור אופטי לסאונד רצוי גם ESATA אשמח מאוד לתגובותיכם כל טוב, גבריאל

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by abcdjkh,

שלום רב! ברצוני לרכוש Q6600 לריבוי משימות (מולטי טסקינג), ומתוכנן OC (לא ברמות מטורפות). בתחילה חשבתי לקחת את GA-965P-S3, אך עכשיו עם הערכה החדשה, P35, נראה לי ששווה לקחת דווקא אותה. (580 ש"ח) אבקש המלצתכם ללוח אם לOC (לא מטורף) עד 870 ש"ח. האם יש צורך בערכה החדשה או שעדיף לחכות קצת שיוציאו לה לוחות טובים יותר? חשבתי גם על OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK 2GB (800 ש"ח) לאחרונה ראיתי G.SKILL 1000MHz באותו מחיר, האם הם משתלמים? האם יש חלופה אחרת? תודה

• 10 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים