עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, אני מתכנן לרכוש מחשב עבור עבודה משרדית וצפייה בסרטים (לא HD). המעבד הינו athlon X3 425. המחשב יריץ WIN7 ואני מעוניין בלוח עם OB שיעמוד בממשק הגראפי של מע' ההפעלה במחיר הזול ביותר. התקציב יכול להגיע עד 450, רצוי שלא. שאלת אגב. האם לוח G31 ומעבד E5XXX יהיו טובים יותר? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by go_go,

מעבד אינטל אקסטרים אדישן ליבה כפולה 840 בסקירה ראשונה http://www.legitreviews.com/article.php?aid=184&pid=1

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  3. Started by cyberX,

אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים כבדים, לפחות לאיזה 3-4 שנים, רזולוציה בינונית, תקציב למעבד עד 1300 בלי הקירור, מתוכנן OC אבל ממש לא הרבה... אין לי בעיה לחכות ל-Q9XXX אני מתלבט בין Q6600 , E8400, Q9450 מה הכי משתלם מבחינת ביצועים / מחיר, זאת השאלה העיקרית

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  4. יש למישהו המלצה על גוף קירור שקט, איכותי ולא ממש יקר? התקציב הוא בסביבות 200-300 שקל. אפשר קצת לחרוג אם הוא מקרר ממש יותר טוב מכל גוף קירור אחר... אם זה עוזר, אני קונה מעבד IB- 3570K, ומתכוון לעשות לו OC לסביבות 4.7Ghz, ככה שהטמפרטורות יהיו די גבוהות.. ודרך אגב, קירור מים לאו דווקא שקט יותר, נכון? הרי גם לו יש מאוורר לרדיאטור. האם בכל זאת כדאי לקנות קירור מים? (אני מדבר על קירור מים די זול- 300-400 שקל)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הוא מתומחר בסביבות ה-1000 שקל... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5599 נקווה שיגיעו עוד לוחות בקרוב...

• 16 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by epichorus,

אני יודע שהוא עם כרטיס מסך מובנה עליו אבל הוא מאוד דומה ל 965P שמעולה לOC

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  7. מה מעבד עושה כשהוא מתחמם יותר מדי? המחשב כבה? הוא מוריד תדר? מן הסתם יש למעבד מן סוג של הגנה עצמית, אז הרי אי אפשר לשרוף את המעבד, לא? אז אין סכנה ממשית של שריפת המעבד, נכון?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  8. יהיו שלושה סדרות של אופטרונים: 8000,1000,2000. 8000 ו 2000 יהיו לסקוט F ו 1000 יחליף את 100 לסקוט AM2 שישה מעבדי אופטרונים לסוקט F x210, x212, x214, x216, x218, x220 1.8, 2.0 , 2.2, 2.4, 2.6 2.8 GHZ. ולא ידוע עדיין פרטים על הסדרה הזאת אבל כתוב ש Opteron Model 1220 SE כנראה יהיה ספינת הדגל ל AM2 (אם אני לא טועה) לעוד פרטים על האופטרונים: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2971

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  9. אני רוצה לעשות שיהיה למחשב שלי 2 גיגה של זיכרון RAM - כרגע יש לי גיגה של זיכרון של Starex ... 1. מה אתם אומרים על החברה Starex האם היא חברה טובה או לא כי לפי מה שאני ראיתי הם מוכרים מאוד ביקר מה שחברות אחרות מוכרות בהרבה פחות ....??? 2. האם כדאי לי לקנות עכשיו מחדש 2 גיגה של חברת Kingston (האם הם חברה טובה ???) ואם כן האם זה (http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092) זיכרון טוב בשביל המחשב שלי - אני יקנה 2 כאלה כדי שיהיה לי 2 גיגה ??? (2.5. האם כדאי לי יותר לקנות 1 גיגה של זיכרון Starex או עדיף לי 2 גיגה של Kingston ??? (תתחשבו בזה שKingston יותר זולים אז בשביל שידרוג עתידי אולי עדיף אותם כי הם יעלו פחות)) 3. אני רוצה לדעת מה זה אמור הCL5 או CL4 מה זה אומר בשביל הזי…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by snofcin,

P4S533-MX VS. P4BGL-MX/533 איזה כרטיס עדיף בהתחשב במחיר.... ולמה? בבקשה תמליצו גם על לוחות אחרים בהתחשב במחירים וביצועים... תודה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  11. Started by PT,

Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR,AGP8X,Sound,S-ATA,Firewire,LAN,USB 2.0) [ ¤ 677.56 ] יש לו את כל הפיצ'רים שאני רוצה ו5 PCI אז שווה?

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  12. מישהו יכול לעזור לי בפתיחת פורטים לביטורנט יש לי ראוטר משולב עם מודם של אלקטל ואין לי מושג איך פותחים את הפורטים. אני צריך לפתוח את הפורטים 6881-6889. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אהלן אנשים אני חדש פה בפורום אני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לקנות לוח אם שמקבל 2 מעבדים כדי שאני לא אזרוק את המעבד כי הוא עדיין טוב, אני רוצה לקנות מעבד 3.0GHZ השאלה היא אם אני יוכל להשתמש בשנייהם??? תודה מראש J.Tribbiani

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by Arturh87,

איך מעדכנים את הBIOS הורדתי קובץ עדכון עם סיומת BIN , מה אני עושה עכשיו איתו?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by rl5655,

שלום אני מתכוון לקנות לוח אם : Asus M2A-VM HDMI מה יתן לי הדגם הבא שעולה עליו ובאיזה עלות ( איזה דגם) תודה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  16. Started by yair67,

שלום רב! ראיתי בכמה בנצ'מרקים שפנום עדיף. וגם יותר זול O_o אז למה לא ? ..

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  17. למי שלא שם לב הכריזו אתמול על הXB360 החדש של מיקרוסופט ,בכל מקרה מה שבאמת מעניין אותנו כמובן זה היכולות עיבוד שלו מכאן: http://www.xbox.com/en-US/xbox360/factsheet.htm Custom IBM PowerPC-based CPU Three symmetrical cores running at 3.2 GHz each Two hardware threads per core; six hardware threads total VMX-128 vector unit per core; three total 128 VMX-128 registers per hardware thread 1 MB L2 cache CPU Game Math Performance 9 billion dot product operations per second יש כאן שתי נקודות מעניינות במיוחד : א. הבחירה של IBM לעשות מעבד תלת ליבתי (בניגוד לחזקות 2 המקובלות במחשבים , 1 2 4 8 ) והעובדה שהיא יכולה כבר לדחוף 3 ליבות על מעבד אחד . ב.העובדה שIBM מצליחה…

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by D-Bang,

הבנתי שהגשר הדרומי בP965 חדש ומעודכן יותר והבנתי ש975X יותר מתאים לOC.. איזה ערכה נחשבת לחזקה/עדיפה יותר? מה ההבדלים הבולטים בין הערכות (חוץ מהמחיר)?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by finish,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ואני מתבלט בין כמה לוחות לפי מה שהבנתי אין הבדל כל כך משמעותי מבחינת הערכת שבבים רק לOC יש הבדל... חשוב לי שיהיה בלוח יציאה אופטית SPDIF או קוקסיאלית. יש לי לוח ישן של גיגהבייט ושהוספתי לו כרטיס הרחבה שמחברים ללוח כזה: ההתבלטות העיקרית היא בלוחות של GIGABYTE : B75M-D3H או H77-D3H

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  20. שלום... יש לי את הלוח DG965SSS של איטל ובסימנייה בCPUZ הוא לא מציד מידע על הזיכרונות...זה בכול הלוחות של אינטל ככה או שרק אצלי משהו קצת מוזר...כמו כן הוא לא מאפשר לי כניסה לביוס... תמונות.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by Titan777,

יש לי כרגע P5N-D חדש בן כמה ימים הסלוטים של הPCIe קרובים מידי והSLI שלי נוגעים אחד בשני וכתוצאה מכך יש הבדלי טמפ' של 10 מעלות מהכרטיס בסלוט 1 לכרטיס בסלוט 2 חשבתי אולי להחליף לאחד מלוחות האם הנ"ל כי יש להם הרבה יותר מקום וככה לא יווצר מצב שיש לי כרטיס שנוגע בכרטיס השני ואז אני מפספס פה 10 מעלות על כלום וזה בא על חשבון OC וביצועים לדעתי אני ינסה להביא את הלוח מארה"ב, הT עולה כ250$ והפורמולה כ299$ מה אתם אומרים? פתרונות אחרים יתקבלו בברכה, הרי הלוח אם מספיק טוב - רק בעיה של המקום לSLI יום טוב!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by netanel38121,

האם הלוח הזה MSI P965 Neo תומך במעבדי 4 ליבות? כי שמעתי שהמחירים ירדו אז אולי אני ירצה לקנות מעבד כזה שעדיף על 6300.

23. Started by Drunklight,

אני מנסה להרכיב מחשב חדש למשחקים. אני מתכננן לכלול כרטיס משך ATI 1800 או 1900, ו1-2 גיגה זיכרון(לא בטוח) עם מעבד זה(amd 64 x2 dual core 3800) איזה לוח אם ממולץ? איזשהוא גודל/כמות כרטיסי זכרון? האם ההפרש(200שקל אני חושב) בין ה 3800 ל4200 הוא גבוהה? האם צריך להוסיף עוד קירור חוץ מהבסיס? הידע שלי בנושא ישן כמו המחשב הנוכחי שלי :\ כנראה שאצרך להחליף את ההארד-דיסק, יש איזשהוא מערך שכדי ללכת אליו?(שמעתי אבל לא הבנתי לגמרי את הקטע אם RAID או SATA2 אם אפשר להסביר). אני מצטער אם ירדתי מהטופיק, תודה מראש על התשובות.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  24. Started by goory,

לוח שיכלול בתוכו כ.קול, כ.מסך נורמלי( שיראו בו סרטים כמו שצריך) וכמובן כ. רשת. לוח שלא יהיה יקר וטוב. המלצות גם ל AMD וגם ל INTEL בבקשה... ורצוי כמובן היכן אני מוצא אותו...

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by טייס בחיל האדמה,

קניתי סמפרון תמיד שאני טיפה מאמץ אותו מפעיל כמה תוכנות אימיול אינטרנט וכו' ברוב המקרים יש לו נטיה של "חנק" או שהדפדפן קורס זה גם קורה בגלל חוסר במשאבים המחשב נתקע במאמץ או שיש ציפצוף מהלוח אם ואחרי דקה זה מסתדר וחוזר לעבוד כמו שצריך במצב של גלישה סבירה המחשב עובד סבבה . יכול להיות שהסמפרון חלש כל כך ? פעם ראשונה שאני עובד עם סמפרון עם האתלונים זה לא קרה לי הייתה לפעמים איטיות טבעית אבל לא ככה בגלל זה קניתי את המעבד AMD4000 אבל בגלל המגה קש אני מתלבט אם להחזיר אותו היום לחנות קיבלתי 512*2 במקום 1MB*2 נ.ב. היה לי פעם סלרון 2400 בתושבת 478 הסמפרון הרבה יותר חזק ממנו זה בוודאות אבל עדיין במאמץ הוא שכונה .

• 6 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.