עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה להוסיף לזכרון הקיים שלי את הזכרון הבא: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_1gb_module_2gb_kit אלו הפרטים: Specs‎ ‎800MHz DDR2 ‎ ‎ CL 5-5-5-15‎ ‎ Unbuffered ‎ ‎ Black XTC Heatspreader* ‎ ‎ Lifetime Warranty ‎ ‎ 1.8 Volts ‎ ‎ 240 Pin DIMM הזכרון הקיים: http://skypc.co.il/pl_product~996632~15~0.htm אלו הפרטים: DDR 2 1GB*2 CL 5-5-5-18 800MHz האם הם יתפקדו טוב ביחד ? האם יש זכרון אחר שיעבוד יותר טוב עם הקיים ? [רק חנויות מרמת גן]

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  2. שלום לכולם, עד לפני כמה ימים היה לי מעבד אטלון 3800X2 64Bit שלצערי נשרף. מאחר ואני עובד בעיקר בגרפיקה תלת מימדית אני זקוק למעבד חזק, מרובע ליבות יהיה מצויין לצורך העיניין, התוכנות שאני עובד בהן יודעות לנצל ריבוי ליבות. רציתי לדעת מהו המעבד החזק ביותר (לא כולל גירסאות אקסטרים למינהן ) שהסוקט שלי, AM2, יכול לסחוב. אם אני לא מספק מספיק מידע זה מפני שאנני יודע מה להוסיף, אשמח אם תשאלו כדי שאוכל לתת עוד. להלן המפרט שיש לי: לוח אם - Gigabyte GA-M55s-S3 זיכרון - שני סטיקים של ג'יגה כל אחד, סטיק אחד של טווינמוס ואחד של קינגסטון, DDR2 במהירות 667. הארד דיסק - 160G של WD. הארד דיסק חיצוני - 500G של Lacie. צורב DVD - של Nec כ. מסך - Radeon X1950Pro 256MB מארד - קומפיוקייס 6A19. ספק…

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  3. אחרי כחודשיים שבהם רק נייד אחד מבית HP היה זמין בשוק עם מעבדי הדור החדש הניידים של AMD - המבחר עומד להשתדרג לכתבה

4. מה אתם אומרים על Sabertooth Z77 בתור לוח לOC? יש לו רק 8 פאזות למעבד, אבל בכל זאת הוא איכותי... מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  5. Started by LRa,

שלום, בעקבות המלצה של הפורום החלטתי לשדרג למחשב של אבא שלי את הזכרון. כרגע יש לו שני סטייקים של 1 גיגה DDR2 667 שעובדים במקביל ויש לו ארבעה סלוטים. על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  6. שלום, יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE דגם GA-M61VME-S2 http://us.test.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2381 לאחרונה שדרגתי לווינדוס 7, ולכן שדרגתי גם את הזיכרון מ-1GB ל-2GB. הזכרון של ה-2GB הוא Corsair DDR2 2GB 800 XMS2 6400C5. מאחר ויש לי גם את הזכרון הישן של ה-1GB מדגם CEON DDR2 1GB 667 CL5, אני מתלבט האם עדיף לי: 1. לשים גם את הזכרון הישן, ככה יהיה לי 3GB זכרון למחשב, אבל הוא יהיה איטי יותר (כי ה-1GB הוא במהירות נמוכה יותר). 2. לא לשים גם את הזכרון הישן, ואז למרות שיהיה לי רק 2GB זכרון למחשב, הוא יהיה מהיר יותר. אמרו לי שעדיף לי לעבוד רק עם 2GB זיכרון, כי אחרת אני עובד ב-single mode ולא ב-dual mode, וזה פוגע בצורה רצינית בביצועים...…

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by Rage17,

שלום לכולם. יש במחשבי הנוכחי 2 זכרונות DUAL DDR3 של קינגסטון, 2 ג'יגה כל אחד. כשפתחתי את המחשב ראיתי שיש 4 סלוטים להכנסת זכרונות, ושני כרטיסי הזכרון הנוכחיים נמצאים על 2 סלוטים לבנים, כאשר 2 כחולים פנויים. אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב שלי, ורציתי לשאול באיזה אופן לבצע זאת (אני רוצה לקנות עצמאית). האם אפשרי לקנות פשוט עוד 2 כרטיסים של קינסטון עם נפח גדול יותר, ולהוסיף אותם לסלוטים הכחולים (אני זוכר שניסיתי לשחק במיקום הכרטיסים והמחשב החל לצפצף)? האם יהיה עליי להחליף את הכרטיסים הנוכחיים? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  8. אינטל מאשרת את הדיווחים על באג במעבדי הסקיילייק שלה הגורמים לקריסה בעת עומסים כבדים ספציפיים, ומנגד MSI כבר הוציאה עדכון BIOS מתקן בשבוע שעבר, עלה האתר hardwareluxx על קיומו של באג במעבדי הסקיילייק החדשים של אינטל. הבאג, כפי שהתבטא בממצאים שנבחנו לעומק על ידי קבוצת GIMPS, הינו קיפאון מוחלט של המערכת וקריסה בעת הרצה של התוכנה Prime95 תחת הגדרות ספציפיות – כלומר בעת עומסים כבדים למדי שתוכנה מסוג זו יוצרת במסגרת מציאתם של מספרים ראשוניים. הדיווחים הועברו לחברת אינטל, שמיהרה לבדוק את העניין וכעת מאשרת את קיומו של הבאג במעבדים שלה. החברה הודתה, בטון חצי מנחם, שהבאג עשוי להשפיע על כמה ממעבדיה, ועשוי להופיע אך ורק במצבים של עומס קיצוני הנוצר כתוצאה מתוכנה כזו, תוכנה המ…

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  9. שלום מתלבט לגבי שידרוג מחשב עבור משחקי רשת ( כמו COMBAT ARMS) 1. G860/ לוח GA-H61M-DS2 2. G840/ לוח H61 של גיגהבייט , טיפה יותר מתקדם 3. מעבד AMD A4-3400 + Radeon 6410D Tray , לוח גיגהבייט A55 תקציב עד 700 , יש כרטיס מסך די ישן

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  10. Started by roee43,

לוח אם: DDR*: DDR 3 8GB מארז*: MID SIZE ATX OverClock*: אין SLI/CFX*: רצוי, מתכנן לקנות עוד כרטיס מסך תקציב: מהו התקציב שהוקצה לקנייה? 1000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 250 - 350 מעבד: מהם השימושים שלך? (גיימינג, עריכה גרפית, עריכת וידאו וכו'): גיימינג ועריכת וידאו קלה במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: battlefield 3, crysis 3, COD MW3 + BLACK OPS 2 במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהם תשתמש: vegas pro מעבד נוכחי: AMD Phenom II X4לוח אם נוכחי: H-RS880-uATX (Aloe כרטיס מסך: AMD Radeon 7870 ספק כוח: ||SEASONIC s12 OverClock*: אין סיבת הרכישה: אני צריך מערכת חזקה יותר.. תו…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. שלום במסגרת חיפושי אחר שילוש חדש, נתקלתי ב EBAY במעבד Opteron 3350 HE. מדובר במעבד מבוסס ליבות piledriver עם מהירות בסיס של 2.8 ומהירויות טורבו של 3.1 ו - 3.8. מחירו היה זול למדי, כ 100$ - ולכן העניין. למעבד 8MB של זכרון cache ברמה L3 . דיי מכובד. המהירות היא כמובן, דיי נמוכה. מצד שני, יש לו הרבה זכרון מטמון והמעבדים הללו ידועים ביכולת ההמרה שלהם. לא הצלחתי, לצערי הרב, למצוא מידע ברשת על המעבד. מהי חוות הדעת שלכם על מעבד שכזה לשימוש כללי, שכולל גם גיימינג, במעט הזמן שיש לי לזה? נ"ב לצורך העניין, בעקרון אני מחכה ל Athlon II x4 760K, אך בינתיים מחפש "מציאות". אנא אל תהפכו את זה לדיון שבו אתה מנסים להמליץ לי על מעבד ותשאירו את הדיון על המעבד המדובר. תודה. ;-)

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by israel_0,

מעוניין לקנות מעבד AMD ולוח אם וכרטיס מסך זול לגיימר בינוני תקציב 1 K מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  13. שלום רב, ברצוני לרכוש את החלקים הבאים לטובת גיימינג,עבודה רציפה של הPC 24.7 ואוברקלוק בינוני ומעלה. הרכיבים הינם: GIGABYTE Z68AP-D3 שמגיע עם סלוט לSSD זיכרונות KINGSTON HYPERX-1600 -2 סטיקים של 8GB מעבד I5-2500K או מעבד I5-2400. מארז:ANTEC ELEVEN-HUNDRED CORSAIR H100-קירור מים (אצטרך המלצה להתקנה במארז הנ"ל בתצורת PUSH-PULL),או לרכוש קירור אוויר נורמטיבי (מה שתמליצו) ספק:SEASONIC S12II-520W (עובר מהמערכת הנוכחית) ובעתיד SEASONIC X-700W המטרה בבחירת לוח האם היא OC(מציג ביצועים די דומים ללוחות יקרים בהרבה ממנו)+מגיע עם MSATA לכונן SSD למטרת CHACHEשישודך לו בעתיד הקרוב (ככל הנראה יהיה בנפח 60GB- של חברת OCZ ולא INTEL 310 בנפח 20G שמתאים יותר לניידים). התקציב הסופי הינו כ2000…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  14. תראו אני רוצה לדעת מה עדיף? 333 או 400 במקרה המסויים הבא: 307 ש"ח Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue 379 ש"ח Mushkin 256MB PC2700 Hi Perf Level II 222 Black 379 ש"ח Mushkin 256MB PC3200 Blue על מה עדיף להוסיף 72 ש"ח או שבכלל לא צריך ואפשר להספק ב רגיל

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by kikkler,

אין בעיה להפעיל את ה PAT בלוח הזה כמו שלמשל אפשר להפעיל ב P4P800, נכון ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  16. התעסקתי קצת עם הדרייברים של הלוח אם , ושל הביוס .. בקיצור, כל פעם שאני מפעיל עכשיו את המחשב, הוא עושה במשך 20 שניות "Detecting .." , ולאחר מכן הוא כותב: "Mbultra133 is not installed because there are no drivers attached". מה לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהעלים את התהליך המעצבן הזה?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by zippobuyer1,

איזה זכרונות יגיעו לבאס הכי גבוה ב CAS2 (אני יודע שהקורסאיר מגיעים ל 215FSB) מדובר על PC3200 וב CORSAIR לא על גרסאת ה LL שאין לי תקציב אליה ובכל מקרה אני אצטרך לוותר על התזמונים האלה ב OC כבד

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by demonshlomo,

אני רוצה לקנות שתי סטיקים של DDR3200 כדי לשים אותם בDUALDDR ואני לא יודע אם לקנות את הדגם LL של CORSAIR או את הדגם של TWINMOS/WINBOND זה לא ישמש אותי לOC אלא רק למשחקים. תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by someone,

בהנחה שיש לי כרטיס מסך ולוח אם שתומכים בזה, למה זה טוב (אם לא היום אז בעתיד) שמעתי למשל שהיום רוב המשחקים בקושי משתמשים ב4x אבל DOOM 3 ישתמש ב8X... אז למה זה יהיה טוב בעתיד?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  20. לחבר שלי יש בעיה עם המארז ויש חלק קטן שצריך לשים בין המארז מאחורה ובין הלוח אם משהו שיפריד וחשבתי לקחת את הפלטת ספוג שמגיעה עם הלוח ולשים חתיכה מאחורה זה יכול לסדר השאלה אם זה מותר אם זה לא יעשה בעיות כלשהם

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  21. טוב אז לא מזמן הרכבתי מערכת חדשה, ומשום מה נראה לי שטעיתי באופן שבו מרחתי את המשחה שאמורה להעביר את החום מהמעבד לגוף הקירור (וולקנו 12 - אם זה רלוונטי) החלקים הצבועים בלבן בתמונה הם החלקים שבהם מרחתי את המשחה (שזה כמעט כלום מהכמות שהיתה בשקית) ממש עברתי על כל ציפ ומרחתי עליו קצת מהלבן שהם נתנו משום מה נראה לי שקצת התקמצנתי עם המריחה ?

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  22. CPU-Z אומרת שיש לי זכרון PC2700 ויש לי PC3000.... לא 3200... 3000 זה מחול וכבר לא מייצרים כאלה... הזכרונות הם מסוג KINGSTON HYPERX.... תודה מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  23. יש לי לוח אם של ASUS דגם P4P800-E DELUXE ובלוח יש 3 יציאות IDE אבל אני לא ממש מצליח להשתמש בשלישית שנמצאת בצד ובכלל בקופסא רשום שאני יכול לחבר 10 HD ביחד (6 IDE ו- 4 SATA), אם למישהו מושג איך אני מחבר אני יודה לו!. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by charm,

שלום חברים חבר שלי קנה מחשב ובהצעה ובחשבונית כתוב שיש לו זיכרון ADATA אבל שהסתכלנו על הזיכרון עצמו כתוב VDATA, האם זה שייך לADATA או שעבדו עליו? בתודה מראש ארז

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by hmjmvhcvh,

שלום, יש לי את הלוח הבא: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=202&modelmenu=1 במפרט שלו מופיע אפשרות להשתמש בכרטיס קול במצב 5.1 איך\מאיפה אני מוציא את ה5.1? ??? תודה

• 6 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים