עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yotamavi,

כרגע אני עם הזכרונות שבמפרט, 1G של G.SKILL וNFS החדש עובד לאט ומרצד קצת אז החלטתי להחליף זכרון נתקלתי בקיט הבא שנראה לי במחיר טוב למדי ורציתי לדעת אם הוא טוב http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1159

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  2. שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש עם לוח אם Giga-Byte GA-P55-UD3L וזיכרונות OCZ Gold 1066mhz (2GBx2) CL 7. לאחר כחודש של עבודה (ללא אובר קלוקינג\בעיות התחממות\הפסקות חשמל), המחשב קרס (כשאני בכלל לא עבדתי עליו) ומבדיקה שעשיתי עם memtest ראיתי ש- 100% מהזיכרונות נדפקו (נסיתי להשתמש רק בסטיק אחד או בשני בסלוטים שונים וזה לא עזר). מהחנות נאמר לי שהזיכרונות הנ"ל ידועים בחוסר תאימות שלהם. האם זה נכון? האם כל ה- OCZ הם ככה? תודה.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  3. איזה מעבד יותר טוב amd athlon 64 3000 או 2.8 Intel Pentium D 820

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  4. שלום אני מתלבט בין השניים הנ"ל השימוש : משחקים וורד גלישה מוסיקה הורדות מסרים מידיים - בקיצור , מגוון. המחירים שלהם דומים- כ- 100 ש"ח הבדל האם ה Q מתחמם יותר? המחשב אמור לשמש אותי כמה שנים , כאמור לשימוש מגוון. תודה ערן

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  5. יש המלצות לזיכרונות שעובדים? ראיתי שיש GSKILL בזול

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by fatalmelody,

הי, טוב קניתי את המחשב היום (אני עדיין יכול לשנות את המפרט) ואני רציתי לקנות את הq9450 והודיעו לי שיגיע רק ביוני אז המוכר אמר לי שאני יכול לקנות או את ה 9300 או את ה qx6700 והוא אמר לי של oc עדיף את הqx6700 בכל מקרה קניתי אותו. השאלה היא איזה מהם עדיף? אני צריך תשובה מהר כדי לומר להם לשנות את זה. המטרה היא משחקים ו oc את שאר המפרט אתם יכולים לראות בפורום של המפרטים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by artyom,

איך הלוח הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4892 התקציב זה בערך 500... אז כבר יש חריגה... אז מה הוא שווה את זה?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  8. AMD החליטה להפסיק את יצורם של מספר מעבדים כדי לייעל את פסי היצור ולאפשר הורדת מחירים לקראת השקת ה Conroe. התאריך האחרון בו יתקבלו הזמנות עבור המעבדים שהוחלט להפסיק ליצרם הוא ה 28 ביוני. התאריך האחרון ליצור המעבדים יהיה עד סוף השנה, מלבד ה 3700+ וה 4000+ לסוקט 939 שיצורם יפסק כבר בחודש הבא. מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2974 http://www.digitimes.com/mobos/a20060622PR211.html

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by Ashand,

האם קירור פאסיבי יכול להזיק למעבד בשעת עומס? המחשב הוא לצרכי אודיו ווידיאו בעיקר אודיו...

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by srolik,

למה המחירים של מעבדי פנטיום לא יורדים בצורה משמעותית כמו של AMD אפילו שנכנסו דגמים חדשים ?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by yogev_23,

לאחרונה יצא לי לעבוד\לסדר שני מחשבים מדור הCore2Duo, עם ערכות שבבים P35 וP43. היו לי גם 6 סטיקים של זכרונות DRR2 1066 כביכול, של החברות kingston, corsiar, g.skill. מתוך כל ששת הזכרונות, רק אחד הצליח לעבור memtest86+ 4.20 בלי להוציא אף שגיאה במהירות 1066 (זה היה סטיק של corsiar, אחד מתוך dual kit. הסטיק השני לא הצליח לעמוד במשימה). הזכרונות כן הריצו בדיקה חלקה כשסורסו למהירות 800 בתזמונים 5-5-5-18 (בטח היה אפשר למתוח עוד ל15, לא בדקתי). לדעתי הממצאים מוכיחים שאף יצרנית לא באמת עשתה פס יצור מיוחד לPC8500 אלא פשוט כולם בחרו PC6400 שנראו להם 'מובחרים' מספיק כדי לעמוד באוברקלוק הכפוי (מה גם שהוולטים 2.1-2.3 שצויינו עליהם די מאששים את זה). מילא אם זה היה עובד, אבל רובם לא מספקי…

12. שלום, אני ממש לפני קניה של מחשב לעבודה באולפן עם התוכנה nuendo/cubase, ורציתי לשאול אם לקחת את ה DFI NF4U INFINITY או את ה LANPARTY NFORCE3 (ההפרש במחיר הוא מזערי) אני יודע ש nforce4 לא טוב בעריכת אודיו עם מעבד חד ליבה, אבל המעבד איתו המחשב יעבוד הוא 3800+ (X2). אני אשמח לתגובות ממי שבאמת מבין בנושא. תודה!!!!

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  13. שלום רב לחברי הפורום הנכבדים, נתקלתי בבעיה הנ"ל זמן מה לאחר התקנת ה3950x שלי, לפני זה לא זכור לי שהיה משהו כזה, אז הגיוני שהגורם נעוץ במעבד או בגרסה החדשה של הBIOS שהייתי חייב להתקין ע"מ לתמוך בו. (חלונות 10 פרו) תיאור התקלה: בחיבור התקן mass storage, לא משנה אם זה דיסק און קיי, או דיסק נייד 2.5, או דיסק חיצוני בעל ספק כח נפרד, לחלק מחיבורי הUSB, תחילה נראה שההתקן עובד בסדר, אבל ברגע שמתחילים להעתיק קובץ כבד, לאחר כמה מאות MB מהירות ההעברה תרד ל0, ולא יהיה ניתן להעביר יותר נתונים. לפעמים הכונן יתנתק, לפעמים יחזור להופיע אך לא יאפשר להעביר קבצים, לפעמים תופיע ההודעה הידועה בסגנון "ההתקן שחיברת כשל ולא ניתן לעבוד אתו". התקלה לא קיימת בחיבורי הUSB שמסומנים בח…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by dorbarnea,

רציתי לדעת מה המתחרה של המעבד : AMD Athlon-II X2 250 3.0Ghz גרסת למשל אם אין לי איך להשיג AMD מה המגביל שלו.. תודה מראש, דור.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by AMD-Z,

מה ההבדל בין גירסת הפרו לרגילה? מה אמור להיות לי רוחב הפס של הזכרון: winbond pc2700 256*2 וכמה עם דואל? נ.ב. זכרונות וינבונד 333 יעבדו לי בקאס 2? ואם כן, על איזה תזמונים לשים אותם?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by ratzabi,

במחשב שאני קונה אני רוצה לשים זכרונות של A-DATA 1GB)512X2MB PC3200 400Mhz). הם טובים (תיזמונים ועוד כמה דברים שאני לא ממש מבין בהם)?? אם לא אז על איזו חברה אתם ממליצים לי? כי ה-A-DATA זולים יחסית (460 ש"ח לסטיק) אם מישהו מביא מספרים של תיזמונים או משהו כזה אז שיסביר בבקשה בעברית כי אני לא מבין את זה.

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 הלוחות הנ"ל: http://asrock.com/mb/overview.asp?Model=990FX Extreme4&cat=Specifications http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3894#sp תקציב עד 850 שח. האם ה ASROCK 990FX Extreme4 מצדיק את ההפרש של 50 שקל איזה לוח הייתם לוקחים בהתחשב בדברים הבאים: מתוכנן OC מערך רייד בנדל שהלוח איתו מגיע. ביצועיים האם יש הבדל? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by yoc1983,

2G או 4G זכרון מה יותר טוב למשחקים ברמה בינונית יפעלו על ווינדוס 7

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by TermiNal,

שלללללום אני מתכנן OC כבד על מערכת 64 ביט המבוססת על ה3000+ אני זקוק ללוח הכי הכי טוב לOC כרגע עם כל הפ'יצרים! בלי הגבלת תקציב לקטע הזה. ולזכרונות מצויינים במחיר די נמוך אבל שיהיו מצויינים לOC תודהה. אה, זכרו אני יכול לקנות מחול ה-כ-ו-ל לכן תביאו חנויות מחול )

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by srul72,

שלום רב לכל החברים אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בין זכרונות רגילים לבין FULLY BUFFERED DIMM והאם הם מתאימים לשרתים או למחשבי PC תודה רבהההה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  21. Started by MODI,

לחבר נשרף המעבד והוא רוצה לקנות אחד חדש 3.2... זה צריך להיות בסוקט 478 ראיתי בפנדה עולה 1500 שקל וזה לא הגיוני

22. Started by moranhoresh,

אני מתכנן להוציא כ-3000 ש"ח על מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזכרונות. המחשב מיועד בעיקר ל-OC, עריכת וידאו ותמונות ועבודה משרדית, אינו מיועד למשחקים. כרגע עומד על הפרק מעבד Q6600. אשמח לשמוע המלצות לגבי רכיבים למעבד זה, שיתנו לו בטווח המחיר הנ"ל את ה-OC הכי טוב. לחילופין, האם כדאי להשקיע מחיר יותר נמוך בלוח אם וזכרונות ולהשקיע יותר במעבד ארבע ליבות יותר מתקדם/מהיר? אינני מתכוון לשדרג את החומרה למשך 3 שנים לפחות. תודה.

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by Tharbad,

מה דעתכם על: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit הצעות נוספות יתקבלו בברכה. מה אני צריך: 4GB עד 350 ש"ח CL - ארבע או חמש פועל בלוחות אם שם תמיכה במתח של עד 1.8 בלי ירידות בביצועים. תודה

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  24. שלום לכולם קיבלתי לפני שבועיים את המחשב החדש שלי (מנעה מחשבים) פתאום שמתי לב למשהו מוזר בוורסט הלוח שהזמנתי הוא DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D וזה מופיע באוורסט ולא רשום ULTRA D זה נורמלי ?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  25. תראו אני רוצה לדעת מה עדיף? 333 או 400 במקרה המסויים הבא: 307 ש"ח Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue 379 ש"ח Mushkin 256MB PC2700 Hi Perf Level II 222 Black 379 ש"ח Mushkin 256MB PC3200 Blue על מה עדיף להוסיף 72 ש"ח או שבכלל לא צריך ואפשר להספק ב רגיל

• 8 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.