מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מבקש עזרה בכמה נקודות: 1.האם 256*2 זכרון עדיפים על סטיק אחד של 512MB ?(בעקרון חשבתי לקנות אחד ויותר מאוחר להוסיף עוד אחד של 512,מה עדיף?) 2.לגבי בחירת סוג זיכרון,אני לא אוברקלוקר,אבל כן אשחק משחקים,אין לי כסף ל OCZ או CORSAIR למיניהם... אז מהסטנדרטים יותר,אלה שלא יעלו מעל 600, GEIL SAMSUNG A-DATA TWINMOS מה באמת הייתם מציעים מבחינת עבודה? אם תוכלו לציין תזמונים מאוד אודה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מה מעבד עושה כשהוא מתחמם יותר מדי? המחשב כבה? הוא מוריד תדר? מן הסתם יש למעבד מן סוג של הגנה עצמית, אז הרי אי אפשר לשרוף את המעבד, לא? אז אין סכנה ממשית של שריפת המעבד, נכון?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לפנכם שלושה סוגי סטיקים: 1.Corsair 256MB DDR CMX256A-2700LL 2.Corasir 256MB DDR CMX256A-2700LLPT 3.Corsair CMX256A-2700C2 מחירם של שני הראשונים גבוהה ב 25% אחוז מהסוג השלישי. מדוע? והאם זה שווה את ההפרש? מה זה LL ו ה PT ?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אם כן , איזה הבדלים ידועים לכם ?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מחד יתכן והוא אובר קלוקר טוב, מגיע ל 5.4Ghz אך מאידך, הוא לא מראה שפור ביצועים לינארי בתפוקת כל הליבות יחדיו, כמצופה. הסבר אחד אפשרי הוא, שיתכן והמספר 10 פה שאינו מתחלק בבסיס של 2, פוגע ב- scheduler של מערכת ההפעלה **תוספת שלי לא בסרטון Gh
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ההודעה נערכה: היי ברשותי מערכת הנ"ל: Q9400 3.4ghz 2X512 g.skill ddr2 800mhz 2X2GB g.skill ddr2 800mhz Asus p5b deluxe Pc power & cooling 610W 260gtx חשבתי לשדרג את הזיכרונות ל 2 סטיקים של 2 גיגה אבל 1066MHZ כדי שאני יוכל להמשיך באובר למעבד שכרגע הזיכרונות שברשותי מונעים ממני להמשיך... אחרי השידרוג של הזיכרונות ובתקווה להצלחה באוברקלוק אני רוצה להביא כרטיס מסך 570GTX כרגע אין לי תקציב עבור מערכת חדשה שלמה ועם שני החלקים האלה זה יוצא קצת מתחת ל2K שח... לדעתכם זה שידרוג נבון?ישפר את הביצועיים במשחקים? תודה
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שזה בקשה יחסית מוזרה, אבל אני מחפש לוח אם לסוקט 478, מישהו יכול להמליץ לי על חנות שמוכרת לוח אם שתומך בסוקט כזה במחיר אטרקטיבי ולא מופרז... רצוי שיתמוך בSATA. זכרונות DDR. אשמח לדגמים וחנויות שמוכרות אפשרות ליד שנייה תתקבל בברכה תודה
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
נכון להיום אני עובד על לוח ג'יגבייט מבוסס צ'יפסט 648 sis . אני מעוניין לשדרג את הלוח ללוח חזק יותר ובעל יכולות oc המסוגל לעבוד על עיבודי וידאו במשך שעות רבות במהירות וללא תקלות. חשבתי לבחור בלוח מבוסס sis 655 אך לאחרונה אני שומע על הצ'יפסט החדש של אינטל Canterwood. מה אתם אומרים? לחכות ? :AR15:
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
של קורסאיר בפרט ושל RAM בכלל מישהו יודע על טיב הירידה באחוזים/תאריך?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
???? תקציב2000 שקל 1800 וידאו=קידוד סרטים קידוד TVRIP גרפיקה-=פוטו שופ , פרייהנד סאונד-הכנת טראקים ועריכת מוזיקת..! לא מהכבדים
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , השאלה שלי היא כזו , למחשב משרדי שמריץ win 7 64bit איזו תצורה עדיפה? מעבד : E6300 + זכרון של 6GB או מעבד : E6750 + זכרון של 4GB ? המגבלה נובעת מ 2 לוחות אם שונים... אחד תומך ב E6750 אבל יכול לזהות רק עד 4GB והשני לא מכיר את ה E6750 אבל תומך בעד 8 ג'יגה זכרון.... תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
האם השמועות שAMD מוזילה את מוצריה בקרוב? אם כן אז מתי?!
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב עם מעבד P4 במהירות 2600MHZ ולוח עם ASUS P4S800D. יש לי 2 סטיקים של זכרון 2x256 DDR מסוג PC3200 שעובדים יפה ב Dual Channel ^-^ :jump1: יש לי אפשרות להוסיף עוד סטיק אחד בלבד של 512MB שהוא גם PC3200. השאלה שלי האם זה פוגע ב Dual Channel של הסטיקים הקיימים או שזה יוריד לי את שלושתם לערוץ אחד? ואם התשובה היא כן, אז מה אתם ממליצים? להשאר עם 2x256 ב DUAL או להוסיף עוד 512 (סה"כ 1GB) אבל לאבד את הפעולה של DUAL? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם של INTEL דגם D845GEBV2. והיום לאחר המלצה של מישהו מהפורום קניתי את הלוח asrock 775dual-vsta בגלל שהראשון מרסט כל הזמן. בחצי הדרך להעביר את המעבד, שמתי לב שהמעבד לא תואם. חשבתי שאין בעיה כזו של תאימות, מסתבר שטעיתי, איך אני מברר איזה מעבד (תצורה) היה ללוח הקודם, ואיך אני מוצא לוח מקביל ל ASROCK הזה בתצורה הנכונה? תאכלס, לא חייב להיות מקביל, רק תואם AGP X8 ו IDE ו DDR עם כרטיס קול+רשת מובנה או שאולי אני מדמיין את הכל. הלוח של ASROCK בתצורה 775 פינים, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לזכרונות למערכת שלי (ראו מפרט) הזכרונות שיש לי לא מתאימים לי למערכת, הם לא עובדים ב- Dual ב- 400MHz המערכת פשוט קורסת כל כמה דקות, הנמכתי להם את המהירות ל- 372MHz וה- dual התייצב, אבל זה פתרון זמני... התזמון שלהם גרוע (CAS3) וגם בהתכתבות עם קינגסטון הם טוענים שהזכרונות לא מתאימים לי למערכת בגלל התזמון האיטי.... מדובר בשני סטיקים של 512 כל אחד, ויש לי אפשרות להחליף אותם לכל זיכרון אחר... המחשבה הראשונית שלי היתה ה- HyperX החדשים של קינגסטון, אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם.... תודה
-
עכשיו נזכרתי אחרי שקראתי.. האם ליבה של מעבד יכולה להמשיך לעבוד כאשר היא סדוקה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת אם אני מרכיב בלוח סוקט A דורון 1.8 עם כרטיס מסך טוב מ GE F 5 בבאס כפול 8 ומעלה הוא יהיה טוב למשחקים ? . חוץ מפיפא , NBA , SIMS שבטוח יעלו..
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מתכנן להביא את הלוח שלי לאחי במידה ואמצא לוח אם של חברת BIOSTAR מסדרת T-FORCE לAM2 האם קיים כזה לוח בארצנו?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
תגידו הלוח אם שלי טוב? יש לי : intel rock lake D865perl ושלום לכולם אני חדש פה...
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לוח אם מעבד זכרון ודיסק קשיח כשהתקנו הכל(את כל הרכיבים ואת הווינדוס) בדקתי מה מהירות המעבד שלו וזה עמד על 1100MHZ במקום על 2800MHZ מישהו יודע מה בדיוק הבעיה? צריך אולי להגדיר משהו בביוס?
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ועוד שאלה: יש לי עכשיו מעבד Amd Athlon 2500+ XP (כן,ענתיקה - אני יודע) - האם כדאי לקנות מעבד חדש ועד כמה המעבד הזה ישן? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
מה, לדעתכם, יותר טוב מבחינת ביצועים? Pentium Dual Core E6300 2.8GHZ או AMD ATHLON X2 DUAL CORE 7750 BLACK EDITION AM2+ (2.7GHz) - 95W - BOX תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
יש לי מחשב Amd 2.8 2.2 ghz a7n8x delux שלא תומך ב PCI-E יש לי 5200FX עכשיו אני חושב להחיף כרטיס מסך אך הם עולים יותר ל AGP לכן חשבתי על PCI יש איזה לוחות אם טובים ל PCI E שעולים לא הרבה .(600) תודה
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
Hi Everyone Q1: Does Each Pci-e*16 Technology Useful For Raid Utilities In A Sli Motherboard With 2 Pcie X16? ( Assuming A Gv-3d1 Videocard Attached To One Pci-e X16 , Meantime Only At Gigabyte Sli Motherboards) Q2: Using An External Sataii Raid Card Atached To One Pci-e X16 Will Help For External Sataii Raid With Extremly High Performance? ( I Saw Some Areca Pcie X8 Bus Sata 2 Raid Controller... Does Anyone Know One X16??) Q3: Is That Configuration Possible Using Sli Technology At One Pcie X16 With The Mentioned Above Videocard And The Raid Controller X8 Or X16 Atached At The Other One? Thank U In Advance Uchu
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-