עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם. יש לוח D915GEV עם כרטיס מסך OnBoard הוספתי כרטיס מסך ATI READON X1300 ומערכת ההפעלה מזהה לי רק את כרטיס ATI כנראה שברמת ה-BIOS מזוהה רק אחד (ה-ATI). כאשר אני מנתק את הכרטיס החדש אז הכרטיס OnBoard עובד מצויין. אני מעוניין לעבוד עם שני הכרטיסים כדי לחבר שני מסכים. בדקתי את ה-BIOS ואין לי מושג היכן לבחור את הכרטיסים שקיימים (שדרגתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה שנמצאת האתר של אינטל) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  2. Started by theguy,

אני רוצה לקנות מחשב חדש שעיקר שימושו משחקים אני מתלבט אם לקנות E6600 עם 1 GB זיכרון 667 או לקנות E6420 עם 2 GB זיכרון 667 או לקנות 5600 X2 עם 1 GB זיכרון 800 ? אנא עזרו לי

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  3. שלום יש לי לוח אם אסוס דגם775 Asus P5LD2 פירמטי את המחשב והתקנתי את הדרייברים דרך האתר שלהם...(אין לי את הדיסק) עכשיו אני מנסה להוסיף את הג'ויסטיק שלי דרך הgame controller והוא אומר לי שהgameport שלי לא מותקן.... ואני לא מוצא דריבר או משהו כזה שצריך להתקין והוא גם לא מזוהה בחומרה כדרייבר לא מותקן,המחשב פשוט לא מזהה אותו... תודה לעונים ואם זה לא המקום לשאול את זה אשמח אם תעבירו למקום הנכון

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  4. ישלי כרגע p4 3ghz ובפורום LCD אמרו לי שאני חייב לשדרג את המעבד כדי להריץ סרטי HD בלי קירטועים.. ואני אקנה בתחילת 2008 מחשב חדש אז בינתיים רציתי לקנות מעבד שיתאים לי ללוח ושיריץ סרטי HD.. אז מה כדאי לי: D915/925/935??? (מבחינת יחס מחיר/ביצועים/OC)

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, המפרט שלי בקצרה: לוח אם: VIA K8T800 (VT8383) rev. 01 שזה בעצם ga-k8vt800 Pro מעבד: AMD Athlon 64 Processor 3000+ זכרון: DDR, PC3200 (200 MHz), 512 MBytes, Hyundai Electronics אני רוצה להוסיף עוד זכרון למחשב, בעיקרון אני רוצה עוד 1GB אבל תגידו לי גם בערך מה החירים של 2GB כדי שאני אוכל להשוות, בבקשה תכתבו גם אילו חברות מומלצות יותר ולמה ? ומאילו חנויות לקחתם את המחירים. שאלה קטנה נוספת שיש לי היא למה הCPUZ מראה שיש לי זכרון של 200MHZ ויש לי באמת של 400MHZ ? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היום התקנתי במזל טוב את הזיכרונות החדשים שלי. הרצתי את התוכנות הכי כבדות במקביל והכל עובד חלק.האמיול התוכנת וידאו והדפדפן וכל אחת מהן עלתה מהר מאד. בדקתי עם התוכנה CPU-Z והזיכרונות עובדים ב 200 דואלים (400). אני חייב לציין שהיתה לי דילמה אם לפתוח ולהתקין או להחליף ל DDR2 ולהחליף את כל הפלטפורמה שלי ל DDR2 בגלל התדרים המהירים יותר והמחירים הנמוכים יותר (2 גיגה שלי עולה 750 לעומת 2 גיגה DDR 2 שעולה חצי מחיר) אבל אני רואה שעדיף להשאר עם מה שיש.המחשב פשוט זז בצורה מדהימה. אם למישהו יש רעיון איך לבדוק את הזיכרונות יותר לעמוק עם תוכנות ספציפיות אשמח לחלוק את הידע עם חברי הפורום. הדגם שקניתי הוא F1 -3200PHU2 - 2GBNS דגם הביניים.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by kola,

שלום לכולם, יש ברשותי מין רמקול שאפשר לחבר אותו ישירות על הלוח אם אין ברשותי בשימוש במקביל רמקולים, לכן אני מעוניין לחבר את הרמקול הפנימי הזה... אני מעוניין לדעת איפה אני מחבר אותו בלוח אם מדגם asus m2n צירפתי גם תמונה של הרמקול... (אפשר לשמוע דרכו מוזיקה וכד' בעוצמה יחסית חזקה) http://www.2send.us/uploads/66a444f757.jpg תודה מראש

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by yoniY100,

שלום לכולם אני הבחור מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=268392.0 הבנתי שהלוח אם שלי לא יתמוך בDDR2 אז אני רוצה לקנות DDR1. אז על איזה זכרון אתם ממליצים לי? כמה שיותר זול, תודה :] אגב שמתי לב שDDR1 יותר יקר מDDR2.. מישהו יכול להסביר לי למה? [DDR2 יותר טוב, לא?]

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות היום מחשב, ואני מתלבט בין שני מעבדים, כמובן אינטל או AMD מה עדיף AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2 או Intel Core 2 Duo E6600 לגבי לוח עדיין לא החלטתי.. אאם יש המלצה לאחד מהם אני ישמח. אנא עזרו לי, אני לא קונה עד שאחכה לתגובות, חשובה לי הדיעה פה בפורום. בתודה..

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by boogie,

אני כרגע מעוניין לקנות את שתי הרכיבים הנ"ל ויש לי כמה שאלות: 1.האם כדאי לקנות יד שנייה? 2.במידה ואני כבר קונה יד שנייה האם יש איזה תוכנות(חוץ מ SCANDISK) שאני יכול לבדוק את הזכרונות ואת הדיסק שהם בסדר ולא להסתמך רק על ה BIOS והWINDOWS? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by wizzede2,

אהלן יש לי זיכרון 1024MB DDr-2 533 MHZ של SAMSUNG, ואני מעוניין לקנות עוד זיכרון, אבל כל הכרטיסים של סאמסונג שמצאתי הם נורא יקרים. האם אפשר לקנות דגם של KINGSTON 512MB DDr-2 533 MHZ וזה יעבוד ביחד בלי בעיות? או שאסור לערב בין חברות שונות?

12. בת'רד הזה> ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267642.10 ) הזכירו את ה- VT (ז"א Virtualization?) בסדרת מעבדי ה-C2D E6XXX של Intel, ונאמר שם ע"י smalul שזה תמיכה חומרתית לדימוי 2 מע' הפעלה במקביל. הכוונה בהפעלת שתי מערכות הפעלה במקביל, באותו זמן?, ושאפשר לעבור ביניהן בזמן עבודה עם אחת מהן? למה הכוונה?

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  13. כיום אני עובד עם 512MB של זכרון: (Kingston PC3200 512MB (256X2 החלטתי לשדרג ל-512X2 ואני מקציב לצורך העניין עד 600 ש"ח עברתי על דגמים שונים של זכרון אצל נועה וזה נראה לי מתאים: G.Skill F1-3200PHU2-1GBZX כעיקרון אני לא מחפש זכרון לאוברקלוק אלא זיכרון שיהיה יציב בעבודה השוטפת ויחזיק טוב גם בעומסים (פתיחת תוכנות רבות בו זמנית, הרצת וידאו HD, קידודים וכו') הלוח אם שלי הוא: ASUS P4P800, מקווה שלא בעייתי מדי לשדך לו זכרונות אודה לכם אם תוכלו לחוות את דעתכם על הזכרון הספציפי. כמו כן אני פתוח להצעות לגבי זכרונות נוספים שידועים כטובים ויציבים, כל עוד זה נכנס בתקציב.

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by pain_killer12,

תרשמו פה את דעתכם ותנמקו, אני יכול להגיד שאני מחכה ולא רק לQ6600 אלא לירידה של הלוחות של הP35 וירידה של ה8800. אני מתכנן גם OC לכל מה שזז.

• 47 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by mazoneli,

והאם באותה רמת מחיר יש לוחות איכותיים \ חזקים טובים יותר ואם כן איזה ? http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775

• 9 תגובות
    • 497 צפיות
  16. מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם - GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 (שווה לשים עוד קצת כסף בשביל DS3?) איזה זכרון הכי מתאים לצירוף הזה בשביל אוברקלוק? המטרה מחשב למשחקים, תוכנות שיתוף ואינטרנט תודה

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  17. בשביל אוברקלוק מקסימלי ל E2140 (קירור מים) על לוח אם ASUS Commando איזה זכרונות מומלצים?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by FlameThrow,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3190 OCZ 2048MB 667 ב 382 ש"ח

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by freerider,

מפרט: AMD Athelon XP Barton 2600 Epox 8rda3+ Nforce 2 Corsair 2700 Value 2x256Mb קיבלתי סטיק של 1GB. עד כמה צפוי הבדל בביצועים עם סטיק אחד ? זכור לי שלעומת אינטל, ב-AMD זה פחות משמעותי, נכון ?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  20. Started by theguy,

אני קונה מחשב חדש ששימושו העיקרי הוא משחקים חלק מהמפרט שהוצע לי היה E6400 ,מה ההבדל בביצועים בינו ולבין E6600 ולבין E4300 ומה עדיף בשבילי מבחינת ביצועים בשביל משחקי מחשב ואם שווה לקנות אותו במקום מה שהוצע לי,ושאלה נוספת מה המקביל של המעבד המועדף אצל AMD מבחינת ביצועים ואם שווה דווקא אותו לקנות.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  21. במקרה נתקלתי במשהו מאוד מוזר, אני שנה שעברה קניתי זכרונות חדשים (RAM DDR 256X2), עכשיו כשאני בדקתי במקרה את פרטי המחשב עלה לי הדבר הבא: http://img413.imageshack.us/img413/7858/ddxl1.jpg אולי אני לא יודע משהו...? אבל פעם ראשונה שאני רואה - DDR SDRAM ככה ביחד... זה לא אמור להיות רק DDR...? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  22. אני רוצה לקנות מחשב אני מתלבט איזה מעבד לבחור בשבילו , אנא המליצו לי על מעבד הכי טוב בשביל המחשב החדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים.

• 13 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by predator_008,

הוספתי למחשב העגלה שלי עוד 2GB על ה1GB שהיה, וכרגע יש לי 3GB של DDR400 בתזמונים של 3-3-3-5-2T אחריי OC למעבד התדר של הזכרונות הוא 450 (אפקטיבי) השאלה שלי היא האם הכמות הזו לא מוגזמת מידי.....? השימוש המרכזי שלי במחשב הוא משחקים...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yoniY100,

יש לי את הלוח אם P4MAM-V של MSI [מחשב די ישן..] הצלחתי למצוא עליו קצת מידע פה: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=577&maincat_no=1 ורציתי לשאול אם אני יוכל לחבר אליו 1GB זכרון של KINGSTON במהירות 667 MHZ [של DDR2..]. לא אכפת לי שאולי הוא לא יריץ אותו על המהירות הזאת, אבל האם אני יוכל לחבר אותו והוא יפעל? [גם אם הוא יפעל על מהירות של 400MHZ זה בסדר..] בינתיים לפי מה שראיתי, יש לי מקום לעוד סטיק אחד של זכרון [יש לי 2 סטיקים ואחד מהם תפוס..]. אגב במידע שמצאתי עליו כתוב שהוא תומך במהירות של 400/533MHZ [הFSB שלו] אז האם זה אומר שאני לא יכול לחבר את ה667? או שזה אומר שאני יכול לחבר אותו והוא פשוט יפעל במהירות של 533/400? תודה אנשים :]

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  25. יש לי כרגע AMD4000 אני יכול להביא במקומו INTEL 2160 אני לא עושה OC , שווה ? כדאי ?

• 6 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים