עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zaroor,

בלוח אם כמו ג'גהבייט 965PS3 ואולי עוד סוגים יש חיבורי SATA 4 כניסות ויש עוד 2 כניסות ליידו בצבע שונה שמוסבר שם משהו על NATIVE מאינטל האם מישהו מכיר את זה מתי עדיף לחבר בהם ולמה זה תורם מהי הטכנולוגייה הזו ?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  2. שלום! יש לי בעיה עם הזכרון החדש שקניתי... יש לי לוח אם Gigabyte GA-8S648FX-RZ חדש יחסית שתומך בזיכרון ב-400Mhz עכשיו עד כה היה לי שתי זיכרונות של של KIngston 256MB 400Mhz C2.5 שהיו מותקנים לי ועכשיו קניתי עוד אחד חדש של 512Mb 400Mhz C3 גם של Kingston ... שמתי אותו כראוי בסלוט שלו והוא כאילו לא מזהה אותו ניסיתי לבדוק אם הוא תקין ושמתי אותו בסלוט אחר והוא פעל אך ה-סטיק השני שהוצאתי ושמתי במקום הפנוי לא עבד..... מה שהוביל אותי לכך שיש אולי בעיה בלוח אם בדקתי התקנתי דרייברים חדשים ועדיין זה לא עזר... נכנסתי לEVEREST לבדוק עם הוא בכלל מזהה 3 סלוטים וכן הוא מזהה. שמתי שב את הזיכרון החדש וראיתי תוצאה כזו: סלוט אחד רשום כאילו הוא 512MB שהוא בכלל 256MB מזוהה KIngston סלוט שני רש…

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by tratz,

2xIntel Xeon 5130 2Ghz 1333FSB OR Intel Xeon 5320 1.87Ghz 1066FSB מבחינת 1.87GHZ מול 2GHZ מבחינתי זה זניח, אני הולך להרים VMWare ESX Server על השרת ואין מבחינתי הבדל כמעט בין 7.5Ghz סה"כ אל מול 8Ghz סה"כ. השאלה היא מבחינת FSB. QUAD יותר מהירים מזוג Dual-core ע"פ רוב הבנצ'מארקים באינטרנט, השאלה אם זה מחפה על היעדר FSB גבוה. יש לציין שהאפליקציות שלי אינן שותות זיכרון, אלא יותר כח עיבוד וI/O לדיסק.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by PrefaceAlumni,

שלום, האם ההבדל בין E7200 ל-E8400 מבחינת ביצועי משחקים הוא משמעותי(כי מבחינת המחיר ההפרש הוא 400 שקל!) והאם שווה להשקיע את ההפרש בין E7200 ל-Q6600 אם היעוד של המחשב הוא משחקים? תודה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  5. שלום חברים. כמו שרשמתי ,את המעבד והכרטיס מסך כבר בחרתי , נותר לבחור את הלוח והזכרון. אני קצת לא מעודכן בכל מה שקורה ובדיקה קצרה מגלה שיש המון סוגים של לוחות חדשים פלוס צ'יפסט חדש,אז אני קצת מבולבל . אז קודם כל , המחשב ישמש ברובו למשחקים ועבודות גרפיקה תלת מימדיות /רנדרים ארוכים. יש לי כמה דרישות בסיסיות מהלוח אם והן: שלASUS או INTEL בלבד. תמיכה ב OC . אם אפשר , לוח ש"הוכיח את עצמו". לפחות 2 סלוטים לזכרון עדיפות לכרטיס קול איכותי מובנה. משהו ש"יתאים" לכרטיס הגראפי . אשמח אם תמיעו כמה דגמים +השוני ביניהם. על ההתחלה אני מתכוון לשים ג'יגה זכרון . וכאן באמת שאין לי מושג מה הולך היום , איזה DDR ,איזו מהירות ושם היצרן עדיפים למטרות שלי (OC , לא לשכוח ) אה , אני גם מ…

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  6. שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואני מתלבט האם להוסיף את ההפרש עבור QUAD.. המערכת תהיה מבוססת AMD, הלוח אם של גיגהבייט - MA770-UD3 השימוש הכבד ביותר זה משחקים, מעבר לזה 2 המעבדים כנראה יתמודדו יופי עם השאר(גלישה/סרטים וסדרות ב-HD/שאר יישומים) ההתלבטות היא בין ה-Athlon II 250 ל- Phenom II 920 עד כמה ה-QUAD יביא ביצועים טובים יותר והאם לדעתכם זה שווה את ה-400 שקלים הנוספים ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by giligo,

יש לי לוח אם לפנטיום 3 תוצרת ASUS דגם TUV4X לצערי, במהלך עדכון BIOS היה לי קראש ומאז הלוח אם הפך ללא שמיש. שמעתי שיש מקומות ניתן לרכוש בהם BIOS וממש להחליף אותו פיזית בלוח האם. האם ידוע למי מיכם היכן קונים BIOS ?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by Yanivmiz,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי למעבד 4 ליבות במהירות 1333 וכמו כן,גם את הזיכרון יש לי כרגע C2D 2.6 ו2 גיגה זיכרון 800 MHZ שאלתי היא : האם לא כדאי פשוט להוסיף עוד 2 גיגה על 800 שיהיה לי 4 גיגה ואת המעבד ל 4 ליבות שיהיה על 1333 כמה התדר של הזיכרונות ישפר לי את הביצועים ? כמובן שהלוח תומך גם וגם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by mokisho,

בכנס המפתחים של אינטל IDF 2006 הודגמו יכולות המשחק של מעבדי אינטל חדשים. ההדגמה גם מראה את הסביבה של משחק חדש בשם Alan Wake http://www.hadash-hot.co.il/story/1634/

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by hmjmvhcvh,

שלום, יש לי את הלוח הבא: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=202&modelmenu=1 במפרט שלו מופיע אפשרות להשתמש בכרטיס קול במצב 5.1 איך\מאיפה אני מוציא את ה5.1? ??? תודה

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by ilanb0,

במחשב שלי זכרון 512 מגה מסוג PC 2100 DDR2 SDRAM . כיצד אוכל לדעת אם מדובר בסטיק אחד או שניים? דרך אגב, אם הלוח הוא Abit NF7-S2(G), כמה סלוטים זכרון יש לו? שאלה נוספת - מה עלויות זכרון כזה?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  12. אולי נשמע טיפשי, אבל מאז שקניתי את המחשב החדש שלי לפני שנתיים, ירדתי כמעט מכל העניין הזה של חומרה בכל אופן, המפרט בצד ימין, מקווה שהוא עובד, אם לא: EPoX 8K3A+ (via kt333) AMD AXP 1900+ Samsung DDR 256 mb 333MHZ האם הזכרון הזה ועוד אחד זהה של סמסונג, רק בנפח ותדירות יותר גבוהים יעבדו ביחד טוב? הם יכולים בכלל לעבוד ביחד?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by Pc_freak,

האם הדור החזק חזק משמעותית לצורך משחקים

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  14. בס"ד מה המצב? נכון איפה שמחברים את הכבל ide ראיתי שחסר שן אחת עכשיו אני לא יודע עם ככה זה אמור להיות או שלא. אתמול המחשב לא עלה לי כנראה בגלל זה או בגלל שהקבל ide דפוק. אז זואת השאלה האם באמת חסר לי שם שן? ואם כן יש דרך לסדר את זה? למה ממש אין לי כסף עכשיו לקנות לוח אם חדש למרות שהוא ישן. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by KYSG,

יש לי סיבה טובה לחשוב שהוא לא עובד עם AMD X2 כפולי הליבה האם זה נכון?

16. אהלן חבר'ה, אני חדש פה... הייתי רוצה לבקש עזרה לגבי שדרוג של מספר דברים, אני רוצה לשדרג את המעבד, לוח אם, זכרונות, וכרטיס מסך. המטרה שירוצו משחקים חדשים באופן סבבה לא מבקש גבוהה מדי (למרות שאשמח)... המעבד שחשבתי עליו זה E5200 יעבור אוברקלוקינג לרמה של 3.2-3.3 בערך לא יותר (זה יהיה אובר קלוקינג ראשון שלי, בחיים לא עשיתי) לוח אם, רציתי ללכת לכיון של p43-ds3l כרטיס מסך Geforce 9600GT 512MB זכרונות כרגע יש לי של 1GB אני רוצה להוסיף להם עוד 2 GB של OCZ 800 mhz 2X1024... התקציב הוא בערך 1300-1400 עם חריגה קטנה, (את הכרטיס כבר מצאתי במחיר טוב) כל החלקים האלה יתחברו להארד דיסק WD 160GB (מספיק לי)... ספק חדש של 450W אמיתי... ספק מיוצב לא גנרי. מה אתם אומרים מה דעתכם? מתוכנן אוברקל…

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  17. 3 שאלות ברשותכם, לאו דווקא קשורות :-) מדובר על שרת לעסק, שכנראה יהיה מערכת ההפעלה Microsoft Small Business Server 1. על איזה ברזלים (חומרה) אתם ממליצים עבור מערכת ההפעלה הזו ? 2. הבנתי שלפרסקוט יש בעיה התחממות גדולה ? האם זה נכון ? אם כן, האם זה נכון עבור כל סוגי המחשבים ? (שולחניים, ניידים, תחנות עבודה, שרתים...) 3. האם כדאי ללכת על 64 ביט ?

18. Intel Merom

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  19. שלום בדצמבר אני מתכנן לקנות את החלקים האלו ... והשאלה שלי האם הם טובים לאוברקלוק? לוח אם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5 זכרונות:אני אקנה 2 סטיקים מהזכרון הזה... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1371&catcode=31 המארז: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2140&catcode=316 תודה ..

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by ex_,

היי לא מזמן ביקשתי עזרה במפרט מבוסס אינטל, אחרי התגובות וכתבות שונות החלטתי לרדת מאינטל סופית וללכת על AMD אני מנסה לבנות את המפרט(שהוא יהיה רלוונטי אפרסם אותו ) בנתיים: AMD לא תומך ב DDR2 ? האם זה משנה משהו בכל הקשור לביצועים? האם אפשר לשים יותר מ-2 ג'יגה זיכרון על לוח אם (סטנדרטי) ?

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by simbbam,

שלום לכולם, אני יודע שאני אשמע אידיוט גמור בהשוואה לכל מומחי המחשבים שגולשים פה, אך ברצוני לדעת מהו זיכרון RAM? בנוסף, אשמח לדעת האם ניתן להוסיף זיכרון RAM למה שכבר קיים במחשב ואם כן, כיצד לעשות זאת ומהן האפשרויות?? ניסיתי לקרוא שרשורים שנוגעים לנושא הזיכרון אך התשובות מכילות יותר מדי מונחים שאינני מכיר או מבין.... בתודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  22. Started by creative,

למה במעבדים לסוקט 939 של AMD הורידו בחלקם קאש ובחלקם GHZ לעומת הדור הקודם של 754? CACHE 3200+ 2.0GHz 1MB 754-pin 3200+ 2.0GHz 512KB 939-pin 3000+ 2.0GHz 512KB 754-pin 3000+ 1.8GHz 512KB 939-pin שימו לב שב 3200 939 הקאש הוא 512 לעומת 754 שהו 1MB ב3000 הורידו את מהירות השעון ל1.8 GHZ האם השינויים האלו לא אומרים ירידה בבצועים? אם אני לא טועה מעבדי ה939 מיוצרים בתהליך של 90 ננו לעומת 754 (130 ננו) האם הירידה בגודל לא אומרת מהירות שעון גבוהה יותר?

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  23. יש לי את המעבד הזה: AMD ATHLON XP 2600 BARTON+מאוורר של חברת TITAN , המוכר אמר לי שהוא והמאוורר המקורי של AMD עלוים אותו דבר אבל הטיטאן יותר טוב אז הוא שם לי את הטיטאן הנה המאוורר: http://www.pch.co.il/docs/pd-141595694.htm עכשיו יכול להיות שהלוח שלי מזייף{ABIT AN7} כי לא נראה לי שהטמפרטורה של המעבד היא 67-70 במנוחה כי נגעתי בהיטסינק וזה לא היה כל כך חם הייתי יכול להשאיר את היד שלי שם הרבה יותר זמן מדקה זה לא שרף בכלל ולפי מה ששמעתי זאת השיטה לבדוק אם הלוח מזייף. איך עושים עדכון ביוס?? אני צריך לעשות או שההיטסינק גם במעלות כאלו{67-70} לא חם כלכך שאפשר לגעת בו או שזה כבר אמור לשרוף ממש? תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by sPoiled,

אני רוצה לדעת, סתם לידע כללי שאולי יבוא לידי מימוש בעתיד, את הדרכים לעידכון ביוס. או בקיצור איך מעדכנים ביוס? תודה.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by andrei21,

עד כמה משמעותי ההבדל בין זכרונות 1600 ו1300 של DDR3? עד כמה משמעותי הבדלי ה Latency למשל בין 9 ל 8 איזה מהירות של זכרון כדאי לקנות אם רוצים לעשות אוברקלוק למעבד corei5 750 לא משהו מטורף אבל גם לא קצת נגיד 20 -30

• 1 תגובה
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים