מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
האם יש פה מישהו שנתקל בבעיה עם עידכון ביוס דרך Winflash? או מכיר מישהו? אני פשוט מהסס אם לעדכן את הביוס, יש לי DFI אינפינטי 975X\G, ויצא ביוס חדש שמאפשר 430 FSB בשקט... הבעיה שלי היא שאני פוחד שיהרס לי המחשב, למה אם העידכון לא מצליח, נדפקת האחריות לא?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך המאורר סטוק שמגיע עם המעבד intel i3 2100 box ? מבחינת שקט בעיקר. אני לא רוצה הצעות לקירורים אחרים, רק שואל על הקירור סטוק. תודה ויום טוב !
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסרוק חדש. כשאני מחבר כבלים ליציאת VGA או HDMI לא רואים כלום. יש כרטיס מסך נפרד במחשב שעובד. האם צריך לשנות הגדרות בביוס או שזה אמור לעבוד אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
הלוח צריך להיות עם כ.רשת, כ. מסך וכ. קול מובנה. כלומר הכי בסיסי שיש. על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רב ;D הייתי רוצה לקנות עוד RAM למחשב אבל אני לא ממש מבין בכל המערכות האלו והייתי רוצה קצת עזרה מכם :]]] המפרט שלי כרגע: cpu: intel pentium 4 530 (3.0Ghz) motherboard: abit AS8-V Rams: 2XDDR 256mb 200mhz Video:sapphire radeon 9250 256M אני רוצה לעלות את הRAM ל1GB , יש לי תקציב לא מוגבל אבל הייתי רוצה לשמוע איזה אפשרויות יש לי, כי אז אני אוכל לבחור מה הכי מתאים לי , ואני לא ממש מת להיפרד מכל הכסף שלי תודה מראש לכל העוזרים! :]
-
- 13 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כשאני נגיד משחק משחק כבד ואחרי זה יוצא מהמשחק לווינדוס אז אני שומע את המחשב מתאמץ ויש לי תוכנה שבודקת את המחשב בשם אברסט וכשאני מפעיל אותה תמיד אחרי מאמץ של המחשב הוא לא מראה לי שהמעבד הוא 2100+ ו 1750 MHZ כרגיל אלה פחות! למשל עכשיו אחרי ששיחקתי HELO הוא מראה לי שהמעבד הוא 1600+ ותמיד הוא מראה משהו אחר לפעמים גם 1900+ אבל עדיין רשום סמפרון 2500 אז למה זה??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי במארז של SP כניסות קדמיות למיקרופון ולאוזניות שלשני הכניסות יש חוטים כמו של רמקולים רגילים. הלוח הוא gigabyte 8PE667U2, ורציתי לדעת לאן לחבר את החוטים של הכניסות האלה כדי שיפעלו? תודה!
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש אתר תמונה משהו שמראה את כל היכולות של כל המעבדים של אינטל מה3 דרך הסלרון ל4 אני מתכוון לתמונה של גרף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
athlon 2500+ או SEMPRON 2600+? מה מביניהם טוב יותר? לדעתי האטלון כי הוא עם 512K קאש והסמפרון עם 256 אבל אני עדיין אוצה לדעת מה אתה חושבים... -תודה.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 אפשרויות לרכישת לוח אם , כשיש בינהם הבדל כספי (כי אחד מהם דרך מישהו פרטי ואחד דרך חנות) לדאבוני, היבואן "לא ידע" את ההבדל בינהם ... (וואלה! איזה יבואן...אם הוא לא יודע...מי זה שצריך לדעת?) ושלא לדבר שלא ידע בהתחלה על קיימות אחד הדגמים(ה-GA-EG41MF-US2H). אני יודע שאין כ"כ הבדל בין 2 הדגמים ... אך בכל זאת הייתי שמח לדעת מהו בכל זאת ההבדל שקיים בינהם (גם אם קטן הוא...). GA-EG41MF-US2H - 347nis(חדש מחנות) http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4074 GA-EG41MF-S2H - 220nis(חדש באריזה מאדם פרטי) http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=241 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 הלוחות הנ"ל: http://asrock.com/mb/overview.asp?Model=990FX Extreme4&cat=Specifications http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3894#sp תקציב עד 850 שח. האם ה ASROCK 990FX Extreme4 מצדיק את ההפרש של 50 שקל איזה לוח הייתם לוקחים בהתחשב בדברים הבאים: מתוכנן OC מערך רייד בנדל שהלוח איתו מגיע. ביצועיים האם יש הבדל? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי. שמתי במחשב 2 סטיקים של Crucial Ballistix Sport שאם אני לא טועה, אמורים לעבוד על 1600 MHz, אבל בCPUZ מופיע לי שהם עובדים על 800 MHz. האם זה תקין, או שעלי לשנות הגדרות ב-Bios או לשדרג firmware? לוח האם: B75M-D3H עריכה: בביוס מופיע שהתדירות 1600MHz. עכשיו זה ממש מבלבל אותי.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
שלללללום אני מתכנן OC כבד על מערכת 64 ביט המבוססת על ה3000+ אני זקוק ללוח הכי הכי טוב לOC כרגע עם כל הפ'יצרים! בלי הגבלת תקציב לקטע הזה. ולזכרונות מצויינים במחיר די נמוך אבל שיהיו מצויינים לOC תודהה. אה, זכרו אני יכול לקנות מחול ה-כ-ו-ל לכן תביאו חנויות מחול )
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הכנה לויסטה-זיכרונות: חבר שלי יש לו במחשב 512 זיכרון עם מעבד 3 ג'יגה הרץ של אינטל.. איך הוא בודק אם המעבד 64 ביט? הוא רוצה להתקין ויסטה אבל לפני הוא רוצה להוסיף עוד זיכרון .. יש לו 2X256 של אין לי מושג איזה חברה משהו לא משהו 200 מגה הרץ - או שהם 400 וצריך פשוט לכפול ב2.. ניראה לי של סאמסונג..(ddr)...אחת של גהוא רוצה להוסיף עוד סטיקה גי'יגה.. שיהיה לו 512+1024=1536 , זה יספיק בויסטה? יסחוב טוב? כמו 1024 מגה על אקס פי ביחס?הלוח שלו תומך ניראה לי גם בddr2 אז הוא יכול להוסיף זיכרונות כאלה? למרות שיש לו זכרונות כבר של ddr נכון ?בנוסף? איזה זיכרונות אתם ממליצים לו? משהו לא עד כדי כך יקר סביבות ה-500-600..אבל שיהיה טוב.. אני גם כן יש לי מעבד של amd athlon 64 bit 3200 , אני צריך …
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לפני אפשרות שדרוג מעבד +AMD 3200 למעבד +X2 6000 עדכנתי את הביוס לגירסה האחרונה מאתר לוח האם (מ-F4 ל-F15b) ולהפתעתי המכפיל (multiplyer) נותר על מכסימום 10 בעוד שלפי הבנתי אני צריך להגדיר אותו ל-15 כדי לקבל תדר 200X15=3000. לוח האם הוא M55Plus S3G rev.1 ומצויין באתר בבירור שהלוח אמור לתמוך במעבד: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2283 בעיון נוסף ראיתי שליד המעבד שאני מתכוון לקנות בגירסת ה-89W מופיע F12 אז עדכנתי ביוס לגירסה הזו וגם שם 10 הוא המכפיל העליון. האם אני מפספס פה משהו? לא צריכה להיות אופציה למכפיל 15? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
יש לי 2X256 DDR 266 Mhz אני יכול להוסיף זיכרון שעובד על 400 Mhz ? צפויות בעיות ?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ראיתי שיש סוג מיוחד של מעבדים למחשבים ניידים כמו פה: "Intel Pentium M Centrino 1.40GHz CPU".. טוב השאלה היא מה מיוחד במעבדים הללו?? והאם הם עדיפים על מעבד רגיל (Intel Pentium 2.4Ghz FSB800 HT ) במחשב נייד?? מה האיכות שלהם במשחקים?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
nForce 430 Chipset - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA2 - RAID - Firewire iEEE-1394a - 8 Channel Sound - Gigabit LAN - mATX - GeForce 6150 VGA on board מוצר GA-K8N51PVMT-9 מקט 1 כמות 394 מחיר יחידה Gigabyte עוד יומיים מגיע לפה ! היה לי מקודם NFORCE 3 250GB השאלה שלי אם אני יכול בלי לפרמט את הלוח החדש?... כי הוא NFORCE 4
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מחר/מחרתיים מעביר את המעבד פנטיום 4 שלי מהלוח של ECS הישן שלי ללוח ABIT is7 החדש. אני קצת מפחד מכל העניין הזה, אני מפחד שיקרה משהו למעבד... בכל מקרה עשיתי ניסוי של הוצעת מעבד על מעבד פנטיום 3 שלי (שלא עובד). וכשהרמתי את הידית שמעתי רעש של הפינים של המעבד (כמו מסרק שמעבירים עליו את האצבע). ולקראת הסוף הייתי צריך להשתמש בקצת כוח (וזה עשה קול "קליק" חזק). אבל בדקתי ואף פין לא נשבר. עכשיו מה שרציתי לדעת זה האם היה צורך להשתמש בקצת כוח בגלל שזה תושבת ישנה (PGA 370)? והאם בתושבת (478) גם יהיה את הרעש הזה של הפינים ויהיה צריך להשתמש בקצת כוח? ואחרי שאני מוציא את המעבד, מה אני צריך לבדוק כדי לוודא שהוא לא נפגע? אם תוכלו לתת לי קצת טיפים מתוך ניסיון, איך להוציא את המעבד בדרך …
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
נשרף לי המעבד, החלפתי, וקיבלתי AXDA1800DLT3C JIUHB0321UPMW הוא טוב לאוברקלוקינג? חיפשתי בפורום וראיתי הודעות רק עם ה-0320... תודה!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש הבדל בביצועים בין זיכרון 1600 לזיכרון 1333? (בהנחה שיש להם אותו תדר) על מעבד:"Intel Core i7-920" ולוח אם:"GIGABYTE GA-EX58A-UD5" או שאין הבדל ועדיף לקחת את הזול?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע שאלתי פה על בחירת לוח אם חדש (לשדרוג של חבר). אחרי מעט מחקר הבנתי מה הדרישות שלי, ועכשיו באתי לפה תקבל המלצות ללוח חדש. הדרישות הם: Socket LGA775 Chipset Intel X48 (בשביל CF) תמיכה בזכרונות DDR3 (ארבעה סלוטים הבנתי שיש בעיות עם זה בכל מני מצבים). יתרונות להרבה יציאות SATA USB ו FIREWIRE יציאת E-SATA ויציאת UDM או משו כזה השיטת העברה החדשה משו עם Peta (שמנו לב שבדרך כלל הדברים העיקריים שאנחנו משדרגים זה דיסקים - או שקונים מחשב חדש ולכן העדפה שהשיטות המתקדמות יהיו כבר בלוח) הלוח לשימושים שונים וצריך להיות איכות. אוברקלוק: אולי קטן לא הולך ליות אובר קלוק מטורף. תקציב ללוח לא מוגבל, אזור ה 2000 נראה הגיוני. אם תוכלו לתת כמה שיותר המלצות וגם מה היתרונו…
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אולי נשמע טיפשי, אבל מאז שקניתי את המחשב החדש שלי לפני שנתיים, ירדתי כמעט מכל העניין הזה של חומרה בכל אופן, המפרט בצד ימין, מקווה שהוא עובד, אם לא: EPoX 8K3A+ (via kt333) AMD AXP 1900+ Samsung DDR 256 mb 333MHZ האם הזכרון הזה ועוד אחד זהה של סמסונג, רק בנפח ותדירות יותר גבוהים יעבדו ביחד טוב? הם יכולים בכלל לעבוד ביחד?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש למשחקים: Amd athlon 64 bit 3500 +Venice 2000 Mhz Sapphir ATi Radeon X800XL 256 MB Westren Digital 160 GB sata 8 mb 7200 מזאת אומרת SATA II בדיסק הקשיח והאם כדאי לי? איזה לוח אם מומלץ מהבאים:? (אני לא עומד לעשות OC) MSI-K8N NEO 4 Platinum Nf4 ultra DFI Lanparty UT NF4 ultra-d Albatron K8NF 4 ultra ד"א המפרט המלא: Nec 3540 OCZ X2 512 MB 400 MHZ DDR CL 2.5 ThermalTake soprano VB1000SWS silver window Thermaltake TT 420 WATT APD 2 fan DVD TOshiba X16 X48 Ligitech cordless desktop EX 100 Creative inspire 2500 sub 2.1 29 RMS איך זה למשחקים?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-