מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מתי יוצא הצ'יפסט הנ"ל? ובסביבות מתי הוא מגיע לארץ?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
Hi Everyone Q1: Does Each Pci-e*16 Technology Useful For Raid Utilities In A Sli Motherboard With 2 Pcie X16? ( Assuming A Gv-3d1 Videocard Attached To One Pci-e X16 , Meantime Only At Gigabyte Sli Motherboards) Q2: Using An External Sataii Raid Card Atached To One Pci-e X16 Will Help For External Sataii Raid With Extremly High Performance? ( I Saw Some Areca Pcie X8 Bus Sata 2 Raid Controller... Does Anyone Know One X16??) Q3: Is That Configuration Possible Using Sli Technology At One Pcie X16 With The Mentioned Above Videocard And The Raid Controller X8 Or X16 Atached At The Other One? Thank U In Advance Uchu
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש נייד ועקב המחירים ברצפה של ניידים יד שניה בני מספיק זמן זה די קורץ למשל המחשב הזה:http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20052/cat/32 בזמנו היה מצויין ביחס למחיר הזה בטח... השאלה האם מעבד בן שנתיים (וגם כרטיס מסך ו RAM) למרות שהוא ברמה גבוהה פחות טוב ממעבד בינוני היום (למשל I3 2310 או איפלו I5 2410) אני לא מדבר על הנייר אלא בפועל האם כל הטכנולוגיות שיש במעבד החדש מפצות על התדר והזיכרון הנמוך? או שזה מינורי יחסית? והאם יש איזו שהיא "שחיקה" למעבד או משהו כזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש לי לוח procomp האם משהו מכיר דרכים לאבחן/לשפר את הביצועים שלו (אגב אף תוכנה לא הצליחה לזהות אותו) והאתר של החברה נראה כאילו כבר לא קיים מה עושים? (חוסכים ללוח חדש?)
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה השוואה קצרה בין שתיי המעבדים הכי טובים של INTEL ו-AMD ומי הטוב מבינהם ? השמח לתגובות!!!!
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
חלקכם זוכרים אותי מפורום מפרטי מחשב, ולאלו שלא טרחו לעקוב הנה תקציר: אני בונה מחשב חדש עם מעבד אינטל I7 860 ו 8gb זכרון. בקשתי מאבא שיקנה לי את המעבד והזכרון בארה"ב (הוא נמצא שם עכשיו) והיום קיבלתי הודעה משמחת. הוא קנה את המעבד והזכרון אבל לא היה להם בדיוק את הזיכרון שרציתי אז הוא קנה אחד זהה רק מהיר יותר (2000 במקום 1600). כמובן שהיה בטוח שעשה לי טובה גדולה אך עכשיו אני ממש מבולבל - לוח האם שתכננתי לקנות לא תומך בזיכרון במהירות 2000mhz (ב1600 וב2200 כן) האם הזיכרון במהירות 2000 יכול להתאים ללוח האם? אפשר לגרום לו לעבוד במהירות 1600? זה יהיה יציב ואמין? ואם כבר 2000, אולי בכלל יש לוח אם יותר מומלץ שיפיק את המקסימום מהזיכרון? חיפשתי קצת ברשת והגעתי ללוח אם נוסף של חברת msi…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איזה זכרונות יגיעו לבאס הכי גבוה ב CAS2 (אני יודע שהקורסאיר מגיעים ל 215FSB) מדובר על PC3200 וב CORSAIR לא על גרסאת ה LL שאין לי תקציב אליה ובכל מקרה אני אצטרך לוותר על התזמונים האלה ב OC כבד
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מחשב שאמור להגיע אלי בימים הקרובים אם מעבד Q6600 ו - 4GB זכרון. גיליתי שמערכת ההפעלה שתכננתי להתקין לא תוציא את מירב הביצועים מהמחשב שלי מכיוון שהוינדוס ויסטה 32BIT תומך עד 3.2GB זכרון מה שנכון גם לגבי האקספי 32BIT. עכשיו אני מטלבת האם לקחת ויסטה 64BIT , אקספי 64BIT או את אחד מהם ב32BIT, השימוש העיקרי שלי יהיו משחקים ולכן חשוב לי לנצל את כל כוחו של המחשב אם זה בDX10 ואם זה בזכרון. שמעתי גם על אופציה נוספת, לקחת אקספי ולהתקין עליו DX10. אני מטלבת ולא יודע מה יהיה יותר טוב בשבילי, אשמח לעזרה. ואם כבר אני כותב פה אז גם לחבר שלי יש הטלבתות יש לו 2GB ראם בשני סטיקים, הוא רוצה לקנות 2 סטיקים של 2GB שיהיה לו 4GB. עכשיו הוא מטלבת בין ה 800Mhz לבין ה1066, הוא לא יו…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איזה מעבדים יצאו ב12 לנובמבר, וכמה הם יעלו? במקור אחד כתוב שמעבד הדגל QX9650 יעלה 999 דולר. במקור שני כתוב 200 דולר. במקור אחד כתוב שרק מעבד הדגל יצא ב12 במקור אחר כתוב שכמה מעבדים יצאו ב12. מישהו יכול לעשות לי סדר במוח?!
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מעבד AMD ולוח אם וכרטיס מסך זול לגיימר בינוני תקציב 1 K מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קראתי עכשיו את הכתבה שפורסם באתר, לקישור: http://hwzone.co.il/news/134288 אני חייב לציין שזה מאוד מדאיג אותי מכיוון שאינטל דאגה לכך שNVIDIA לא תייצר יותר צ'יפסטים, אבל בואו לא נשכח שלNVIDIA יש את הצ'יפסט nForce 200 אשר היה בתוך כמה וכמה לוחות אם High End ונתן להם את האופציה של הרחבת PCI-E Lanes. אז בעצם עכשיו לא יהיה יותר את הצ'יפ הזה?! כאילו באמת אינטל לא ראתה את הפוטנציאל המטורף שזה מוסיף ללוחות האם שלה? דוגמאות ללוחות אם שהיה בהם שימוש של nForce 200: EVGA SLI Classified 3-Way & 4-Way ASUS P6T6 Revolution
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזכרונות למחשב, אז פשוט אני יכתוב מה יש לי. יש לי שתי זיכרונות של "PDP SYSTEMS" כל אחד 256 מ"ב "PC3200". אני לא יודע אם זה משנה, אבל כתוב עליהם "M14667" וגם "VOID IF REMOVED". איזה זיכרון אני צריך לקנות כדי שיהיה מתאים? (איזה DDR? איזה מהירות? ואיזה CL? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מעבד core i7 975 extreme עוד כמה זמן אני יכול למשוך עם המעבד הזה עד השדרוג הבא? ???
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
שלום. בלוחות אם מסוימים בתושבת 2011, כבר ידוע שאפשר להגיע ל 64GB של DDR3. השאלה הזאת גורמת לי לשאול (וזאת ללא היכרות של ממש עם RamDisk), האם - לפחות תאורתית - אי אפשר "להעמיס" על ה RAM את מערכת ההפעלה (ובעצם לייצר מהירויות על שללא ספק משמידות כל SSD בן זמנינו)? או שבעצם זכרון ה RAM מטבעו לעולם לא יכול לחזיק מידע לאחר שכובה? הסיבה שגרמה לי לשאול את השאלה, היא שראיתי ווידאו שבו הושוו הביצועים של SSD דור 3 מהיר במיוחד, לביצועים שמספק ה RAMDISK. הנה התוצאות (שהם לא פחות ממטריפות את הדעת - אין דרך אחרת לבטא את זה מצד ימין, כמובן, ה RamDisk, ומצד שמאל SSD מהיר בעל ממשק ה Sata6: כדי להאדיר עוד יותר את התוצאות, הזכרון RAM שבו נעשה שימוש כאן הוא 1333MHz בלבד (!) תו…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי כולםם יש לי לוח אם של msi ואיתו בא מאוורר קטן אך עצבני שרץ במהירות של איזה 8000RPM המאוורר עדיין תקין וחדש (קניתי את הלוח רק לפני חודשיים) אך כשיבוא הזמן והוא ידפק/יסתם מאבק או שסתם יתחיל להרעיש.. האם אפשר להחליפו באחד מקורי מהחברה? או שיש תחליפים כמו קירורי צלעות פאסיביים יעילים למיניהם? ועוד בעיה קטנה.. המאוורר שלי נמצא בחלקו מתחת לכרטיס מסך שלי 6800GT.. שהוא גדול כמובן. כך שלא נראה לי שיש קירורי צלעות שיתאימו.. מקסימום מאוורר חלופי.. אני רק רוצה להיות מוכן..
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי כרטיס מסך ולוח אם שתומכים בזה, למה זה טוב (אם לא היום אז בעתיד) שמעתי למשל שהיום רוב המשחקים בקושי משתמשים ב4x אבל DOOM 3 ישתמש ב8X... אז למה זה יהיה טוב בעתיד?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח במחשב שלי הלך לו לעולמו ובמסגרת האחריות צריך להחליף לי לוח. הלכתי למעבדה בה רכשתי את המחשב (לפי הMSI בטח תבינו מאיזה חנות), והוא שם לי לוח של MSI במקום הGIGABYTE שהיה לי, ואמר שאם ארצה ישים לי GIGABAYE רק שצריך להזמין. קראתי על הלוח באתר של MSI (הדגמים של שני הלוחות בכותרת) ויש לו יותר פיצ'רים מהGIGABYTE. השאלה היא אם כדאי להישאר עם הMSI או להחליף לGIGABYTE המקורי שהיה לי? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
בנתיים ראיתי במעבדים האו רק עליה... מ1,000 ש"ח בSKYPC זה עלה שמה ל 1,030........ ובKSP מ1,020 בהתחלה ל 1,070... \= אני מדבר על הE6300........ צפויה בו יריד בשבועיים שלוש הקרובים?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אחרי כחודשיים שבהם רק נייד אחד מבית HP היה זמין בשוק עם מעבדי הדור החדש הניידים של AMD - המבחר עומד להשתדרג לכתבה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
- 1 follower
-
-
למה במעבדים לסוקט 939 של AMD הורידו בחלקם קאש ובחלקם GHZ לעומת הדור הקודם של 754? CACHE 3200+ 2.0GHz 1MB 754-pin 3200+ 2.0GHz 512KB 939-pin 3000+ 2.0GHz 512KB 754-pin 3000+ 1.8GHz 512KB 939-pin שימו לב שב 3200 939 הקאש הוא 512 לעומת 754 שהו 1MB ב3000 הורידו את מהירות השעון ל1.8 GHZ האם השינויים האלו לא אומרים ירידה בבצועים? אם אני לא טועה מעבדי ה939 מיוצרים בתהליך של 90 ננו לעומת 754 (130 ננו) האם הירידה בגודל לא אומרת מהירות שעון גבוהה יותר?
-
- 14 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן. אם אתם זוכרים פתחתי פה ממש לא מזמן דיון בקשר לשדרוג הזכרונות לאחר התייעצויות עם כמה מחברי הפורום החלטתי שאני הולך על ה-2GB של g.skill מדגם F1-3200PHU2-2GBNT והזמנתי אותם עוד באותו יום. יום למחרת אני מקבל טלפון מהחנות שהזכרונות לא במלאי ויעברו לפחות שבועיים ימי עסקים עד שיחזרו למלאי. אחד העובדים בחנות הציע לי להחליף את זכרונות ה-g.skill שעלו 640 ש"ח בזכרונות OCZ עם נתונים דומים שעולים 700 ש"ח ונמצאים כרגע במלאי. הדגם המדובר הוא כאמור OCZ4002048V3DC-K אני לא מבין גדול בזכרונות, אבל יודע ש-OCZ הם שם דבר במה שקשור בזכרונות. מצד שני מדובר בזכרונות Value עם CL3 ותזמונים זהים לאלו של ה-g.skill האם בכל זאת לדעתכם ההבדל בין ה-OCZ ל-g.skill שווה את התוספת במחיר (האם OCZ בהכרח…
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שמתי לב שיש כמה דגמים דומים של DS3, במחירים שונים: GA-965P-DS3 rev3.3 - מחיר: 665 ש"ח GA-965P-DS3P rev3.3 - מחיר: 876 ש"ח GA-965P-DS3 - מחיר: 733 ש"ח רציתי לדעת מה ההדבל בין הדגמים? איך יכול להיות שה REV3.3 עולה פחות מה DS3 הרגיל?
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לוח אם: DDR*: DDR 3 8GB מארז*: MID SIZE ATX OverClock*: אין SLI/CFX*: רצוי, מתכנן לקנות עוד כרטיס מסך תקציב: מהו התקציב שהוקצה לקנייה? 1000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 250 - 350 מעבד: מהם השימושים שלך? (גיימינג, עריכה גרפית, עריכת וידאו וכו'): גיימינג ועריכת וידאו קלה במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: battlefield 3, crysis 3, COD MW3 + BLACK OPS 2 במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהם תשתמש: vegas pro מעבד נוכחי: AMD Phenom II X4לוח אם נוכחי: H-RS880-uATX (Aloe כרטיס מסך: AMD Radeon 7870 ספק כוח: ||SEASONIC s12 OverClock*: אין סיבת הרכישה: אני צריך מערכת חזקה יותר.. תו…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-