מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום, שידרגתי את המחשב מ 1.8 ל 3.06 פנטיום 4, לוח אם ברונסוויל 2, כרטיס קול SoundMax ע"ג לוח האם. לאחר השידרוג פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים של לוח האם. כעת אני לא יכול לשמוע כלום ברמקולים. מה הסיבה? מה עושים? אוריאל
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש מעבד 3000+ 64ביט והוא רוצה להחליף ל3200 1 מגה קאש מהשבועות היותר חדשים בשביל OC... המוכר הציע לו להריג את המעבד שיש לו כרגע ואז להוסיף כסף ולקחת את מה שהוא רוצה... עכשיו השאלה אך אפשר להריג את המעבד בלי להשאיר סימן ? תביאו רעיונות !!!!
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לזכרונות למערכת שלי (ראו מפרט) הזכרונות שיש לי לא מתאימים לי למערכת, הם לא עובדים ב- Dual ב- 400MHz המערכת פשוט קורסת כל כמה דקות, הנמכתי להם את המהירות ל- 372MHz וה- dual התייצב, אבל זה פתרון זמני... התזמון שלהם גרוע (CAS3) וגם בהתכתבות עם קינגסטון הם טוענים שהזכרונות לא מתאימים לי למערכת בגלל התזמון האיטי.... מדובר בשני סטיקים של 512 כל אחד, ויש לי אפשרות להחליף אותם לכל זיכרון אחר... המחשבה הראשונית שלי היתה ה- HyperX החדשים של קינגסטון, אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם.... תודה
-
המפרט המטורף מהמפרטים הממולצים (10000 בלי מסך) מציין שסוקט 939 נמצא בסוף דרכו. למה הכוונה?
-
- 14 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מעבד של מעבדוAthlon 64 X2 5200+ וAMD מהירות 2660MH לעומת מעבדי ליבה כפולה של אינטל כל כך משמעותי למה מעבדי הליבה הכפולה של אינטל יקרים יותר מAMD מי קבע שהם יותר טובים
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני בשלב של בדיקות לפני רכישת מחשב חדש. אמרו לי שלאור יציאת המעבד החדש של אינטל (3.06), יש לצפות לירידת מחירים של המעבדים הקיימים. אינני משתמש כבד ולכן חשבתי ללכת על מעבד בסדר גודל של 2.26 -p4 א. מנסיונכם, בכמה אחוזים המחירים יורדים בד"כ? ב. תוך כמה זמן הם יורדים?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי את הלוח אם הנ"ל אך ללוח אין SPDIF אני רוצה להוסיף את היציאה ללוח האם יש איזשהי דרך להוסיף את זה בעזרת קיט או משהו ? משהו כזה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24362 תודה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וחשבתי כמה חשוב שיהיה לי קירור לזכרונות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש בתיכנון שדרוג... עכשיו יש לי AXP 3200 שכמובן לא שימש אותי לאובר כי פשוט הפוטנציאל שלו די נוצל עכשיו אני דווקא כן מתכנן לעשות אובר אז שאלה איזה מעבד A64 יתן לי את האובר הכי משמעותי ביחס לאחרים ראיתי את המעבד הזה למכירה A64 3200 Mobile סוקט 754 ולמרות שעדיף לקנות כבר 939 כי אין בעיות תקציביות שמעתי שהמוביילים מעולם לאובר... אני ישמח לתגובות בנושא המעבד ואם זה באמת אחד המעבדים היותר טובים לאובר ואני מתכוון האחוזים שאפשר לעשות לו יחסית למהירות סטוק שלו ביחס למעבדים אחרים
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איזה זכרון מתאים לcore i7 920 +X58SO, צריך זכרון מיוחד שמתאים להם או שאפשר להסתפק בזכרון רגיל של 4GB?
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, יש מקום בארץ שאפשר להשיג ממנו I/O Shield Back Plate ללוח אם P67?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש Steppingים של C0, G0 במעבדים שונים וכו'... מה הם אומרים ומה זה בכלל, איך אפשר לדעת מה יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
למישהו יש כרטיס קול טוב להציע לי אני לא יודע בידיוק איך זה עובד אשמח לעזרה תודה מראש😁
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב בעל לוח ms 7125 K8N Neo4-Fהמחשב הציג לי הודעה no signal , חשבתי שזה ספק אז הוצאתי את כל החיבורים פרט לחיבור של ה-24 של הלוח ומאז הוא לא מפסיק לצפצף , ציפצוף ארוך מפסיק ומתחדש ניתקתי את הכל כולל כרטיסים וזכרונות וזה עדיין מצפצף, איפסתי גם את הביוס על ידי הוצאת הסוללה . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם micro ATX למחשב שלי, וזקוק שיתאים לרכיבים הבאים: זיכרון - DDR3 1600MHz (שני סטיקים של 4GB כל אחד) מעבד i3 (תושבת LGA1155, אם אני לא טועה) (המעבד והזיכרון כבר נקנו, אז מדובר בדרישות קשיחות) המחשב ישמש לעבודה משרדית, ולא ירוצו עליו משחקים. האם אני זקוק לכרטיס מסך, או שלוח האם אמור לספק אותי? (כל לוח אם מתפקד גם ככרטיס מסך?) מאחר שאני לא הולך להתקין עליו כרטיס מסך או דברים מורכבים אחרים, לדעתי אין מניעה ללכת על לוח אם קטן (MicroATX? יש קטנים יותר? יש לי סיבה לרצות קטנים יותר?) שמעתי המלצה, בפורום אני חושב, על ערכת שבבים B75, אבל אין לי מושג מה זה אומר בכלל. תוכלו להסביר?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
יש לי : amd aTHLON xp 2000 DDR 256 333 MHZ GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA GIGABYTE-7VRXP REV 2.0 וכל הדרייברים אצלי מעודכנים וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500! וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm! המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר! ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz ! ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!! וגם ב- 3dm…
-
מה זה אומר ? אם לאותו יצרן יש זיכרון עם אותם נתונים בלי האפיון המיוחד הזה מה אמור להיות ההבדל ? לדוגמא : G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL9D-8GBXL Average Rating Intel XMP certified, designed for Intel P67 & Z68
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי שתי זכרונות(256*2) אחד סמסונג השני non name :-\ אלו התמזונים של הסמוסנג Field Value @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) אלו של הגנרי כנראה Field Value @ 200 MHz 3.0-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS) לא הבנתי למה התזמון ה1 (3)הוא תמיד יותר נמוך מהאחרון כאילו על פי מה מודדים תתזמונים ומה זה אורמ לגבי המספר האחרון הראשון והאמצעים ?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום חברים בגלל סיבות מרובות הוצאתי את מחשב הP4 הישן שלי מהבויידן,אני צריך עזרה בהפעלתו לצערי אין לי את הדרברים הדרושים איך ניתן למצא מה סוג הלוח אם ע"מ למצא לו דרייבר(הלוח שייך לMSI אין לי מושג מה שמו למעט שעל הגשר הצפוני רשום 533 ) הHD חדש ישן 80G אך מפורמט-תוכנת הפעלה יש לי להתקנה. תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 08:41:13 חברים שוב פעם שלוםמצאתי את הדגם של הלוח אם MSI 845PE MAX VER2.0 מה עליי לעשות עכשיו תודה לכל העונים "הגאונים" גל[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 08:48:16 הורדתי את כל הדרייברים הדרושים מה עכשיו?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם ואני ממש ממש מתלבט כבר שבועיים אולי חושב על OC אבל בקטנה כי עוד לא יודע לעשות את זה ולא רוצה לשחק עם החלקים , חיפשתי וקראתי בכל מיני אתרים ולא הבנתי מי יותר טוב , אני סומך עליכם פה ואני אקנה מה שתגידו יותר טוב יש לי פנטיום 4 3G עם 2MB קאש כרטיס מסך CLUB-3D ATI RADEON X1950 PRO 512MB 256BIT מארז מפואר של ת'ירמלטיק עם הרבה מאווררים של COOLER MASTER שתי חתיכות זיכרון 1GB X 2 של DDR2 533 GIEL אני רק מתלבט בלוח , אני רק רוצה לוח שיהיה מהיר וחזק במשחקים כבדים מאוד , חודש הבא אני קונה E6600 ועוד שתי חתיכות זיכרון 1GB X 2 של GIEL אז איזה לוח יחרוש יותר טוב יש שתי לוחות אני רק אחת מהם לוקח סופית רק תעזרו לי לבחור את החזק מביניהם ותודה מראש Asus P5…
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד של INTEL + לוח-אם של GIGABYTE שיחליפו את המעבד הישן שלי כולל לוח-אם התקציב שלי הוא עד 1000K
-
- 12 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
הלוח אם שלי הוא 990XA-UD3 ויש בו בעיה די מעצבנת. הכרטיס קול המובנה שלו דפוקק... כבר קרה לי שחצי שנה לא שיחקתי BF3 וBFBC2 בגלל הבעיה עם הכרטיס קול, 30 שניות אחרי שאני נכנס למשחק הסאונד פשוט נעלם ולא חוזר(וזה סיוט לשחק ככה...) זה בעיה בדריברים, ואז פעם אחת עדכנתי אותם והייתה בעיה אחרת, אחרי 30 שניות נעלם הסאונד רק ברמקול אחד, ככה שזה היה מוזר אבל יכולתי לשחק די בלי בעיה. קניתי איזה משחק לא מזמן והוא לא עבד אז בתמיכה אמרו לי לנסות לעדכן את הדריברים של הכל כולל הכרטיס קול, ותנחשו מה? חזר החרא הזה... כבר החזרתי את הלוח אם לTMS פעמיים שיבדקו אותו, והם אמרו שאין בו משהו שמצריך החלפה של הלוח אם. אז הלוח אם שלי דפוק... איך אני יכול לפתור את הבעיה של זה? לקנות כרטיס קול?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabyte וFSB עד 800 אז זה אומר שאני יכול להכניס את המעבד C2D E4400? הלוח הוא זה פה ומה זה I-DNA?? יש לי את זה בלוח
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-