מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
מעבד עם לוח אם ו כרטיס מסך עד 3000 בערך אני צריך שלוח אם יתמוך ב hdd ddr1 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
זיכרונות RDRAM או DDR אינם צריכים להיות בזוגות נכון? (אני פשוט לא בטוח ב - 100%) - השטות הזאת של זוגות עברה מהעולם או שאני טועה?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://mikeabundo.com/2007/04/09/toms-hardware-guide-sold-for-rumored-10-15-million http://forumz.tomshardware.com/hardware/Open-Letter-Omid-Lost-Frakkin-Mind-ftopict231257.html http://forumz.tomshardware.com/hardware/Tom-Hardware-Sold-15-20-Million-ftopict231808.html לא ברור למי והסכום המדויק, העסקה צפויה להיות מושלמת תוך חודש.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
לפני אפשרות שדרוג מעבד +AMD 3200 למעבד +X2 6000 עדכנתי את הביוס לגירסה האחרונה מאתר לוח האם (מ-F4 ל-F15b) ולהפתעתי המכפיל (multiplyer) נותר על מכסימום 10 בעוד שלפי הבנתי אני צריך להגדיר אותו ל-15 כדי לקבל תדר 200X15=3000. לוח האם הוא M55Plus S3G rev.1 ומצויין באתר בבירור שהלוח אמור לתמוך במעבד: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2283 בעיון נוסף ראיתי שליד המעבד שאני מתכוון לקנות בגירסת ה-89W מופיע F12 אז עדכנתי ביוס לגירסה הזו וגם שם 10 הוא המכפיל העליון. האם אני מפספס פה משהו? לא צריכה להיות אופציה למכפיל 15? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם ואני ממש ממש מתלבט כבר שבועיים אולי חושב על OC אבל בקטנה כי עוד לא יודע לעשות את זה ולא רוצה לשחק עם החלקים , חיפשתי וקראתי בכל מיני אתרים ולא הבנתי מי יותר טוב , אני סומך עליכם פה ואני אקנה מה שתגידו יותר טוב יש לי פנטיום 4 3G עם 2MB קאש כרטיס מסך CLUB-3D ATI RADEON X1950 PRO 512MB 256BIT מארז מפואר של ת'ירמלטיק עם הרבה מאווררים של COOLER MASTER שתי חתיכות זיכרון 1GB X 2 של DDR2 533 GIEL אני רק מתלבט בלוח , אני רק רוצה לוח שיהיה מהיר וחזק במשחקים כבדים מאוד , חודש הבא אני קונה E6600 ועוד שתי חתיכות זיכרון 1GB X 2 של GIEL אז איזה לוח יחרוש יותר טוב יש שתי לוחות אני רק אחת מהם לוקח סופית רק תעזרו לי לבחור את החזק מביניהם ותודה מראש Asus P5…
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
אינטל מדווחת על עוד רבעון כלכלי מוצלח למרות כל האתגרים - ומכריזה על יעד (רחוק יחסית) שאמור להיות הסופי בהחלט לבואם של דגמי הדור הבא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה זכרונות יגיעו לבאס הכי גבוה ב CAS2 (אני יודע שהקורסאיר מגיעים ל 215FSB) מדובר על PC3200 וב CORSAIR לא על גרסאת ה LL שאין לי תקציב אליה ובכל מקרה אני אצטרך לוותר על התזמונים האלה ב OC כבד
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום!!! רציתי לשאול מספר שאלות לגבי הזכרון crucial Ballistix tracer.... 1. באילו צ'יפים הוא משתמש? האם הם טובים לoc? הם עוברים/שווים לtccd? 2. האם זכרון זה מומלץ למערכת a64 s754? 3. האם הזכרון הנ"ל הוא overclocker טוב? 4. מה ההבדל בין הtracer לבין הבליסטיקס הרגיל? דרך אגב מדובר גם על גרסאת הpc3200 וגם הpc4000...... האם הזכרון הזה שווה קנייה?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
שלום ~! אני מרכיב לאחותי הקטנה מחשב יש לנו הכל חסר מעבד ולוח אם (שיכלול כרטיס מסך כרטיס קול וכרטיס רשת...) אז כרגע יש לי 2 אופציות (אחרי שלא מצאתי משהו טוב יד שנייה...) הנה הם : 1. Elitegroup K7SOM SIS730S Motherboard w/CPU Duron 1800XP+ (VGA 64Mb,Sound,LAN) 2. Elitegroup K7VMM+ VIA KM266 Motherboard Bundle w/CPU Duron 1600XP+ (VGA,AGP,Sound,LAN,ATA133,USB 2) בבקשה תגידו מה לדעתכם יותר טוב, מה ישלם ואם אפשר לפרט כמו כן מה בדיוק הצ'יפסט הזה של SIS אני לא מכיר אותו...לעומת ה-KT266 שהוא ישן אבל אמור להיות די טוב :-\ לא ? אני אשמח לשמוע תגובות..תודה רבה ! בבקשה אם אפשר להזדררז אני רוצה להזמין עוד היום [הלינקים צונזרו, אין לפרסם חנויות!]
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם להסתפק בלוח Gigabyte GA-M720-US3 NForce 720D CHIPSET או להשקיע עןד 50 ש"ח ב Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET מה ההבדלים בין משפחות הציפ סט 720 -770- 780 - 790
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי יש לי מעבד I7-920 עם לוח של ASUS P6T וזיכרון 3GB 1600MHZ של חברת GSKILL בכמה נראה לכם שיהיה אפשר למכור את החלקים הללו?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש הבדל בביצועים בין זיכרון 1600 לזיכרון 1333? (בהנחה שיש להם אותו תדר) על מעבד:"Intel Core i7-920" ולוח אם:"GIGABYTE GA-EX58A-UD5" או שאין הבדל ועדיף לקחת את הזול?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
תקציב עד כ-400 ש"ח. איפה אני יכול למצוא כזה? כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
המחשב הזה הוא למשחקים כבדים, לגיימרים אז אני צריך לדעת מה יותר טוב. אני מתלבט בהתחלה רציתי לקנות את ה-3700 וגם לקנות את ה-OCZ Platinium 3200 400mhz 2-2-2-5 ואני לא אוברקלוקר... וגם את המארז Antec P180 עכשיו אם אני רוצה לקנות את ה-4200+ אני חייב לוותר או על המארז או על הזכרונות.. כאילו מארז נגיד Antec Tx1088AMG ואת ה-4200+ או זכרונות אחרים שתציעו לי שיהיו טובים בסביבות ה-900-1000 שקל אז אני שואל מה עדיף לוותר על הזכרונות ולקנות את ה-4200+ או לוותר על המארז ולקנות את ה-4200+ או בכלל להשאר עם ה-3700 סן דיאגו והפלטיניום.. זה חשוב אז אני חייב תשובות
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהלוח אם הלך והוא סוקט 939..לא הולך לקנות אחד כזה.. עכשיו אני מחפש מעבד לוח אם וזכרונות עד 1500 שקל.. יש לי כרטיס מסך PCI-E אז ככה שלא צריך כרטיס מסך מובנה ! תודה !
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן חצי שנה, עם לוח אם ג'יגהבייט GA-7VTXH, וזכרון 512MB, (שני פסים של 256MB). עד עכשיו עבדתי בברירת המחדל של הביוס - OPTIMIZED BIOS SETTINGS, למרות שדאגתי לעדכן את הביוס כל הזמן (נכון לעכשיו F7, אם אני לא טועה). לפני שבוע בערך, נכנסתי להגדרות הביוס ושיניתי ל - TOP PERFORMANCE. ואז קרה דבר מאד מוזר - מיד לאחר עליית מע' ההפעלה - הופיעה לי הודעת שגיאה בנוסח SYSTEM WRITE FAILURE, והתחילו לי להיפלט המון קבצי ג'יבריש להארד-דיסק, והמחשב נתקע. כיביתי, שיניתי בחזרה את הגדרות הביוס, לברירת המחדל שלו - ולא עוזר כלום. הודעת השגיאה הזאת חוזרת בכל פעם - ואפילו מבצעת CHKDSK לפני העלאת מע' ההפעלה, ו"מתקנת" המון דברים. הפתרון? פשוט הוצאתי פס אחד של זכרון, נשארתי עם…
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
יש לי זכרון במחשב של Kingston DDR 2x512Mb 333MHz CL2.5 ואני רוצה להוסיף עוד גי'גה אבל זה קצת נדיר בגלל זה אני קונה DDR 1024Mb 400MHz CL3 זה לא יגרום לבעיות?
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
3 שאלות ברשותכם, לאו דווקא קשורות :-) מדובר על שרת לעסק, שכנראה יהיה מערכת ההפעלה Microsoft Small Business Server 1. על איזה ברזלים (חומרה) אתם ממליצים עבור מערכת ההפעלה הזו ? 2. הבנתי שלפרסקוט יש בעיה התחממות גדולה ? האם זה נכון ? אם כן, האם זה נכון עבור כל סוגי המחשבים ? (שולחניים, ניידים, תחנות עבודה, שרתים...) 3. האם כדאי ללכת על 64 ביט ?
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=16665 :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: מילא היו שוכרים את שרותיו של מתכנן הדותן
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קיבלתי מחשב מקרוב משפחה בלי דיסק שבא ביחד עם הלוח אם (שכולל דרייברים לאודיו / כרטיס קול) ואין לי בנתיים סאונד במחשב כי פירמטתי אותו... איפה אני יכול למצוא את הדרייברים באינטרנט? ניסיתי וניסיתי אבל יש כל כך הרבה סוגים, וכשמצאתי מה שחיפשתי האתר דרש תשלום... :\ אגב איבדתי דיסק התקנה של הלוח אם של המחשב הזה, החדש יותר, (יש לי כרגע שני מחשבים), אם תוכלו לעזור לי בכמה נושאים אני אהיה שמח : 1) איפה אפשר להוריד דרייברים בלי לשלם שקל (את המודלים אני אתן בהמשך)? 2) תוכלו להסביר לי קצת על כל מה שכלול בדיסקים האלה ? אם הבנתי נכון SIS זה משהו שקשור לכרטיס הקול? ומה בדיוק אני צריך להתקין? כלומר, אני לא צריך להתקין דרייברים ללוח אם, אלא רק לכרטיס הקול ואני מסודר? ב…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי, בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני בהתלבטויות בנוגע ללוח-אם. המעבד שאקנה: E8400, 3GHz. קירור למעבד: AC Freezer 7 Pro. כרטיס מסך: 9800GTX +. זיכרון: G.Skill 2GB 800MHz GBPK. מערכת הפעלה: XP 32 ביט. המחשב בעיקר למשחקים כמו קרייסיס (שזה הכי חשוב, הקרייסיס ). רזולוציה נמוכה, 1024*768. שיתאים ל SLI ול OC טוב. בניתי על ASUS P5Q PRO כי שמעתי שהוא טוב בריבוי כרטיסי מסך... וב OC... יש לציין שאוברקלוק זה הדבר הכי חשוב אצלי, ורציתי שהוא יעמוד טוב באוברקלוק, ושלא יגביל את המעבד שלי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! נכנסתי למנהל המשימות של ווינדווס ורשום לי בתהליכים שיש איזה תהליך לא פעיל של המערכת (SYSTEM) והוא צורך מהמעבד 98% איך אני מטפל בבעיה???---דחוף--- תודה....
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מזה הדבר הזה ומה הוא עושה?? ועוד שאלה שקשורה (בערך) יש לי מעבד amd 64 bit איך אני יודע מה הליבה שלו?או איך שלא קוראים לזה(שמעתי שיש ניוקאסל וכד')
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-