מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברצוני לשאול מס' שאלות: 1. האם קיים הבדל משמעותי בין המעבדים פנטיום 4 1.8 ג'יגה לבין סלרון 2 ג'יגה עבור מחשב המיועד למשחקים? (ולא, אני לא פוסל AMD) 2. האם בלוח אם משולב המעבד מורכב בנפרד, או שניתן להפריד בינו לבין הלוח? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש מחשב intel pentium 3 665mhz עם לוח אם של ASUS מדגם P3V133 (ברגע שאני נותן לכם את הדגם את יודעים אילו פונקציות יש לו..אני מקווה ,אם לא אני אצלם את הלוח וישלח לכם ,רק תבקשו..) יש לי שני כרטיסי זיכרון האחד 256 sdram pc133 והשני sdram pc133 64 יש ליכרטיס מסך דו מימדי גרוע ביותר לפני הלוח אם האם אני יכול לשים בו את הכרטיס ? ddr 512MB 400MHz ?? וכמובן לזרוק לפח אני שני הכרטיסים הקודמים?? אחרי שתענו לי על השאלה הזאת אני אשאל עוד כמה שאלות בנתיים תודה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי הלך לפני שנתיים כי שיחקתי קצת עם הביוס בכוונה רציתי שהוא ילך לפני כמה ימים גילו לי שיש כפתור שמאפס את הביוס אז הוא חזר לחיים בכל מקרה.. יש לי פה core 2 duo e4500 הוא די ישן ואי אפשר להריץ עליו יותר מדי. מכוון שהמחשב נקנה בסביבות 2008-2007 אין לו תמיכה בi למינהם ואני לא מתכנן להחליף את כל לוח האם אז איפה בימינו אפשר להשיג מעבדים של core 2 duo? אולי יש כאלה יגידו לעשות אוברקלוק הבעיה היא שיש לי הרבה בעיות עם זה ואני אף פעם לא מצליח. תודה מראש לירון
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם... המון זמן שלא ניכנסתי לפורום יש ברשותי לוח DFI LAN PARTY SLI-DR, וכרטיס מסך של ג'יגה בייט עם שני ליבות של 6600GT, עד עכשיו הכרטיס עבד במחשב של אחי ללא SLI, אני מעוניין להפעיל את ה SLI כדי להרוויח עוד קצת ביצועים... שיניתי את המצב על הלוח ל SLI עלידי הוזזת הג'מפרים למצל SLI... ובביוס עצמו שמתי על ENABLES, אבל בכל זאת זה מוצא לי כרטיס 6600GT יחיד... יש אפשרות בדרייברים ? משהו שלא עשיתי טוב ? אני פשוט ממש לא זוכר אך מתעסקים בזה... :-\
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב שישמש אותי לעריכת ויידאו חובבנית ומשחקים לא הכי כבדים וחדישים. מקריאת הפורומים החלטתי שמחשב מבוסס D805 הינו האופציה המתאימה. אך הבנתי שבעוד מספר חודשים INTEL יוצאת עם סדרות המעבדים החדשות. האם ל-805 יהיה מחליף באותו טווח המחירים או אם ברצוני לשמור לשמור על מסגרת התקציב אין למה לצפות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן לרכוש מערכת מבוססת I7, התקציב הוא 6K (ניתן להתגמש בכ-500 ש"ח) אני מתלבט אילו זיכרונות יתאימו בצורה היעילה והחסכונית למפרט שבחרתי. יש לי העדפה חזקה ל-6 GB מאחר ואני אשתמש בתוכנות גרפיות שזוללות זיכרון. ישנם 3 פרמטרים ששמתי לב אליהם: CL - עד כמה יורגש ההבדל בין 9,8 או 7? MHZ - יש 1333 ו-1600 שוב, עד כמה מורגש ההבדל? חברה - על איזו חברה / דגם הייתם ממליצים במיוחד? הערה: לא מתוכנן OC. הנה המפרט שבחרתי (אני עדיין מתלבט עם הספק...) LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk 137.00 ש"ח 1 COOLERMASTER (CM-690) 690 - - 357.00 ש"ח 1 Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm - BOX 1,593.00 ש"ח 1 HEC - 500W ACTIVE PFC - ATX 2 - BULK 317.79 ש"ח 1 GIGABYTE GA-EX5…
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה יותר טוב?? שיגעו לי את השכל כבר עם כל אלה! מה עדיף ומה כדאי לקנות??
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מזה ? CAS 2 RAS !? כל הדברים האלו, מה הם אומרים ? מישהו יכול אחת ולתמיד להסביר את הנושא הזה עד הסוף ? בבקשה תענו תשובות רציניות, לא נראה לי... ולפי דעתי, אלא תשובות של אנשים שיודעים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
במקרה ראיתי באתר הזה http://isracomp.net/en/prices.html?id=15 לא נראה אתר משהו אבל שווה לשאול אותם אולי טלפונית.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
היי guys ידידה שלי, עורכת גרפית (דו-מימד) במקצועה צריכה לקנות מחשב חדש בקרוב. מדובר על פוטושופ כמובן. לא הולכת להשקיע סכומים מטורפים אבל בהחלט משהו סביר, ואני תוהה בקשר לשילוש המומלץ לאפליקציה שלה. מבחינת עיבוד אני יודע שהתוכנה תומכת ב-multithreading, והשאלה אם יש מקום להשקיע ב-Q6600 על פני ה-E4500 או אפילו ה-E2180. אני אולי לא עורך מקצועי אבל מהעבודה שלי על התוכנה הזו לא נתקלתי במשימה שלוקח כמה דקות לבצע אותה, והשאלה אם מרובע ליבות באמת שווה את התוספת הנכבדת לתקציב, או שעדיף להסתפק בכפול ליבה מהיר מספיק, ולהשקיע את הכסף במסך איכותי יותר למשל. אם אינני טועה גודל ה-CACHE של המעבד לא ממש משפיע בצורה דרסטית על הביצועים בתוכנה זו, כמו שניתן לראות פה את ה-E2200 vs E4500 …
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפי PCMARK 2004 המעבד שלי, P4 2GHZ 100FBS, תומך בHT אבל זה מבוטל. גם יפה מצידו לחשוב שהוא מגיע עד ל 4GHZ, כי במציאות הוא לא עובר את ה 3 ובמקרה שלי לא עובר את ה2.5 (על 1.8V!). יש דברים בגו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
פשוט לא להאמין , מחירי הזכרונות ירדו לשפל שקשה להאמין לפני פחות משנה קניתי GSKILL 2GB 800MHZ PK CL4 סביב 1000 ש"ח והיום המחיר ירד לבדיחה תראו את המחירים של סקיי פיסי , שנחשבת לחנות אמינה מאוד , פשוט לא להאמין http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=74&fldVal=G%2ESkill&ShowSenon=1&fldPos=0 http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=74&fldVal=Mushkin&ShowSenon=1&fldPos=0
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה 1.האם אפשר נגיד לשים מרום ללוח אם של מחשב רגיל 2.ואם אפשר לקנות רק מעבד כמו מרום או שצריך אם מחשב :-[ 3.ואם אפשר רק תנו לינק תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח יומיים ויש לי בעיות מוזרות 1) אין לו מצב DOS ואני חושד שבגלל זה חלק מהתוכנות לא רצות. האם יש אפשרות שיהייה מצב כזה או שזה לא נורא 2) הוא לא נכנס למצס BIOS בלחיצה על F2 כמופיע במסך. מה עושים נקנה במקום מעולה אני רק רוצה לדעת לבד הכל בתודה מראש, יהודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת מכרתי לפני דקות אחדות את הזכרון שלי השאלות שלי הם: מה עדיף לקחת 4800LA או 4400LE או אולי משהו אחר בכלל (אני לוקח 2*512) עדיף 437, 441 או בכלל משהו אחר? בעיקרון הבנתי שה LE עדיפים ב 2*512 אבל לא הצלחתי להבין למה אז אם מישהו יוכל להסביר לי זה יהיה נחמד בעיקרון המטרה שלי היא שהזיכרון יגיע ל300 (עד עכשיו עבדתי ב10*270 ורוצה לעבור ל9*300) אם אפשר אז ב CL2.5 תודה למגיבים
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני המעבדים Core i7 3770S או מעבד Core i5 3570K. רציתי לדעת איזה מעבד עדיף כדי שאני יבסס אליו את המחשב העתידי שלי.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עורך איזה עבודה בנושא מעבדים ואני זקוק לעזרה בבקשה. אם מישהו יוכל להסביר לי את חלק מהשאלות או להפנות אותי למקומות המתאימים. תודה רבה. בשנה האחרונה המגמה המתגבשת היא, הפרדה בין מעבדים אשר מיועדים למחשבים שולחניים לבין מעבדים למחשבים ניידים (חברת Intel). א.למה יש צורך בסוגי מעבדים שונים? ב.מהם ההבדלים העיקריים בין מעבד המיועד למחשבים שולחני לבין מעבדים המיועדים למחשבים ניידים? i.מבחינת ארכיטקטורה פנימית. ii.מבחינת מאפיינים. ג.מה ההבדל בין Pentium M לבין Centrino? ד.מהי המהירות המקסימאלית של מעבד נייד היום? ה.כאשר מדובר במעבד למחשב נייד, אחד ההבדלים הבולטים ביותר, אל מול מעבד למחשב שולחני, היא מהירות השעון של אותו המעבד (מהירות פנימית). מבחינת ביצועים, למרות הפרשי …
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב חדש E6600 זיכרון 2 GB 800 MHZ כרטיס מסך BFG OC2 8800 ספק ENERMAX 400w מה שנשאר לי זה לוח אם שאני לא יודע מה יש בשוק ואיזה ציפסט לקחת לא מתוכנן OC נ.ב. אל תגידו לי ש-800MHZ אני לא צריך כי אני לא עושה OC במחיר של 700 שח לא צריך את 667 מה FSB הכי גבוה שמתאים לי גם מבחינת המעבד אני לא מעוניין ב-AMD
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
המעבד זמין בארץ ב-KSP.. נראה לי קצת חשוד... אבל גם אם לא.. סתם מחיר מופקע.. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5433
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצא היום חבילת דרייברים חדשה מבית EPOX. (לא יודע אם זה תומ או לא בלוחות NF2 אחרים) מתוך האתר הרשמי של http://www.epox.org/ Download of latest NForce 2 drivers with the following inclusion data :- Audio driver 3.34 (WHQL'd) Audio utilities 3.17 Network driver 3.13 (WHQL'd) GART driver 2.78 (WHQL'd) SMBus driver 2.75 (WHQL'd) Memory controller driver 2.75 (WHQL'd) IDE driver 2.70 In The Box (WHQL'd) IDE driver 3.07 Full Driver Installer 3.22 Suitable for Windows 2000 and XP only. להורדה פה: http://www.epox.org/drivers/nv278_2k_xp.exe
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(סך הוכל שתי סטיקים) אז הdual ddr בעצם "מחבר"את שתי הסטיקים וזה יוצא 666 אז זה אומר שיש לי "צוואר בקבוק" כי הFSB של המעבד שלי הוא 533?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם הכי זול שתמצאו לא מתוכנן OC. והלוח הכי זול זה בגלל שהמחשב בכל מקרה לא ייתן ביצועים מהירים: DDR1, PCI-X,P4 LGA775. אם אפשר אז כמה שיותר מפוצ'ר וכרטיסים מובנים (FIREWIRE). חשבתי על משו בכיוון הזה : http://www.golden-price.co.il/product.asp?productid=502
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בשבוע שעבר השיקה אינטל סדרת חדשה של מעבדים, סקייליק. הגיע הזמן להכיר את אחד מלוחות האם המתקדמים ביותר של התושבת החדשה, המבוסס על ערכת השבבים Z170. לכתבה: http://hwzone.co.il/z170a-gaming-m7-בביקורת-המתקדם-של-msi-מגיע-להרשים/
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מחשב ולהפוך אותו לשרת לינוקס. מה עדיף לי לקנות: Dual cpu-pentiume 2 או amd athlon 1700 palmino.?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-