מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מעבד ולוח שיהיו טובים לאוברקלוקינג... רק שלא יחרגו מהתקציב אם אפשר
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יצא עידכון באתר של גיגה בייט ללוח 965p ds3 rev 3.3 ביוס f12 מישהו התקין ויודע מה הוא מתקן מסדר??
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
??? איזה מהם יוץר טוב ב OC? באיזה הביצועים באופן כללי יותר טובים? בכלל איזה עדיף?
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות לאחותי מפרט המבוסס על מעבד AM2 4400+ ו Kingstone 512MB 667 X 2. שימושי המחשב בעיקר גלישה באינטרנט וצפיה בתמונות (מצלמה דיגיטלית) וסרטים מלאים. תקציב ללוח אם: עד 550 ש"ח. לא צריך כרטיס מסך Onboard. עדיף שיהיו ללוח יכולות אודיו טובות מכדי לשמור אופציה להרכיב מערכת לווינית טובה של רמקולים (אולי Altec). אשמח לענות על שאלות ממקדות (אני בטוח שיש מלא המלצות). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
http://www.eweek.com/article2/0,1895,2152350,00.asp השקה באוגוסט, אבל כנראה נתחיל לראות אותם באמת רק בספטמבר חבל שהמהירות הי רק 2GHZ
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כולכם מכירים את ORNALLI, החפרן שעוד לא נקבר(בינתיים) בכל אופן, אני רוצה שתעזרו לי לאמת לו אמיתה נכונה, מדובר ב: הוא טוען שיש לו תקיעות קרטועים במשחקים, ושזה נובע בגלל שהמעבד שלו זה X2 4200 וזה קורה לכל משתמש בעל X2 4200, עכשיו רק רציתי לשאול מי שמחזיק במעבד הזה האם אצלכם בכל משחק יש תקיעות עצומות? קטנות? קרטועים? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי את המפרט הנ"ל: AMD athlon xp1800 Gigabyte 7vrxp+V2 asus G-Force Ti4400 כרגע אני עובד עם זכרון פנימי Crosair PC2700 256 דגם (Corsair CMX256A-2700C2PT) ב ל ב ד. אני מעוניין לשדרג את מערכת ההפעלה שלי לVISTA ולכן אני מתכנון להוסיף Corsair pc3200 XMS 512 X 2 ז.א שיהיו לי סה"כ זכרון 1280 שירוץ על 333MHZ השאלה היא אם הכל יעבוד כמו שצריך או שאני טועה ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני בשלבי קניית מחשב חדש ואני מתלבט מה כדאי לקנות האם לקנות כרטיס DDR3 1 GB או DDR2 2 GB 667MHZ?..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרון 2*512MB של Corsair 667MHz CL5 DDR2. (ושאר המפרט בפרופיל) אני כרגע לא צריך עוד זכרון באופן מיוחד אבל נראה לי שמחיר הזכרונות במינימום והמחשב ישמש אותי עוד מספר שנים כך שמתישהו אני גם אעבור ל-vista סביר להניח. בכל מקרה, חשבתי לקנות זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1GBx2) 667Mhz CL5 מ-skypc ב-380 ש"ח או IQPC ב-390 (לא נראה לי שאפשר לרדת יותר מידי מהמחיר הזה) דבר ראשון- הזכרונות האלה טובים באופן כללי (לא עושים בעיות או משהו), נכון? (אני לא עושה OC) דבר שני- יש איזשהו שיקול שכדאי להיות מודע לו בין שתי החנויות הנ"ל? (חוץ מ-10 ש"ח הפרש ומיקום החנות) והדבר העיקרי: אם אני מוסיף את ה-2GB הנ"ל לשני הסלוטים הפנויים בלוח האם (GA-945G-S3) כך שכל זוג יושב על סלוטים בצבע תואם כל ה…
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש ביציאות הקידמיות שיש לי וחאוריות גם זה אפשרי .? ועם כן איך אני מפעיל תקידמיות כי כרגע הם מנוטרלות
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=40284
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה יותר טוב ומה נותן ביצוע יותר מהיר מעבדוCore 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel מעבד Core 2 Duo E6700וIntel
-
- 4 תגובות
- 406 צפיות
-
-
מישהו יודע אם לוח אם זה GIGABYTE GA-965P-DS4 יתאם למארז הזה Gigabyte Poseidon GA-XA1CA מבחינת היציאות האחוריות כאילו לא אמורה להיות בעיה לא?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי כרגע 1x1024mb/667/cl5 קיבלתי במתנה 2x512mb/667/cl5 אם אחבר את 512 על סלוטים 1+3 ואת הגיגה על 2 או 4,הדואל יעבוד עם 2x512 ? מעבד e-6300 לוח asrock xfire esata תודה
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3419010,00.html "עדכון קריטי" למעבדי Core 2 של אינטל ליקוי שנתגלה במעבדי Core 2 של אינטל עורר גל שמועות ביומיים האחרונים. התגובה הרשמית: ישנו ליקוי קל שאינו גורם לבעיות אבטחה. ניתן לפתור את הבעיה באמצעות עדכון BIOS או התקנת "עדכון קריטי" שחברת מיקרוסופט שיחררה עבור כל גירסאות Windows למישהו אחר יש לינק להורדה של העדכון? מאתר אינטל אולי? מזה העידכו הזה ולאיזה מעבדים אלה מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
בנתיים... ממשיכים לאכזב. חבל. צר לי בשביל AMD. צר לי בשבילנו. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=7890
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש לבן דוד שלי עם מעבד E6420 החדש של אינטל..ואוורור נעוט גם כמובן.. השאלה שלי היא איך מכבים את האופצייה של "כיבוי הליבות" שהמעבד מחזיר את המעבד להגדרות הסטוק שלו שהם2.13 ואז כשצריך הוא עולה עד לאובר שקבעתי לו.. האם אופצייה זו מומלצת או שלא??כי לפי מה ששמעתי היא מומלצת רק לחסכון בחשמל..אז האם מומלץ או לא??תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי 506 למעבד חזק יותר. המערכת עצמה מבוססת על לוח אם של אינטל ממש הכי פשוט שיש D101GGC. הזכרונות הם DDR רגילים. אני רוצה להחליף את המעבד לדואל קור מסידרת ה2XXX או 4XXX אבל אני מפחד שאולי הם לא יעבדו טוב במערכת הנוכחית שלי (בשילוב עם דידיאר ולא דידיאר2). אופציה 2 היא פנטיום 4 3400 561. אשמח אם תגידו לי מה עדיף ומה ייתן ביצועים יותר טובים. אוברקלוק היא אופציה בעתיד אבל בעצם מי יודע מה יהיה עד אז.
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מישהו יודע למה בתוכנה TAT המעבד רשום כ-PENTIUM M ? תבדקו אצלכם, למי שיש E4300
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מה הגודל המינימלי לDDR3 אחד ג'יגה או פחות?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אהלן אני משדרג את המחשב הנוכחי ואני צריך המלצה ללוח אם וזיכרון. נעלמתי לחודש ואני רואה שהכל השתנה פתאום... הבחירה הקודמת שלי הייתה E6300 וג'יגהבייט P965-DS3, אבל הבנתי שיש איזה צ'יפסט חדש (P35?) שאמור להיות יותר טוב (במה?)... כנ"ל המעבד, הבנתי שיצאו גירסאות שונות עם קאש שונה או משהו כזה... בכל מקרה, אני צריך שהעסק יתאים לזיכרון OCZ 2GB מדגם OCZ2G8002GK, שהוא כמובן במהירות באס של 800 ופועל ב 2.1 וולט. יש לי גם כרטיס X850XT ב PCI-E. צריך בלוח: שיהיה לאוברקלוק קליל-בינוני, עדיף שיהיה 2 חיבורי IDE ולא אחד אבל לא קריטי כ"כ, ו- CROSSFIRE גם יהיה נחמד אבל לא חובה. יש לוחות עם יציאות HDMI? תקציב ללוח ~600 שקל, תקציב למעבד לא רלוונטי יותר מדי כי אני קונה ישירות מאינטל וזה בערך חצ…
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מה ההבדלים העיקריים בין : Intel pentium D Intel core 2 duo כי לפי מה שהבנתי שניהם כפולי ליבה, אז בעצם ההבדלים בינהם? תודה.
-
- 14 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכם.. רציתי לדעת בקשר לזכרונות אם מישהו יכול לעזור לי מה זה cl 4 ו.. cl5 בזכרונות...( מה הבדל ביניהם) אם אפשר הסבר מפורט תודה לכם !!!
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם למעבד 4800+ של AMD, 450-500 ש"ח. לא מתוכנן OC, ונחמד אם יהיה מקום לשדרוג בעתיד... למשל למרובעי ליבות של AMD וכאלה. אני רוצה שיהיה בו כרטיס קול כמה שיותר איכותי, כי אני גם מתכוון לקנות רמקולים 5.1.... אמממ.. השימושים של המחשב יהיו קצת משחקים קצת סרטים קצת הכול, ושוב, בלי OC.
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-