מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון בביוס העדכני ללוח שלי (k8n ultra9 - nforce4 ultra), נוספה אופציה של top preformance, או משהו בסגנון. יש enable או disable בלבד, על מה זה משפיע ומה זה משנה בעצם? בנוסף, בקשר למתחים ראיתי שתי אופציות, core pcie chipset voltage ht-link voltage על מה משתנה המתח באופציות האלה? רב תודות
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איך הלוח של אפוקס? יש אותו בארץ? מתי אמורים להגיעכ לוחות שמבוסיים על שבב של sis? והאם כדאי לי לחכות?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את המפרט הבא, Q9450 Enermax PRO82+ 525W כרטיס מסך (כרגע 8600GT בקרוב יוחלף ל 6870) לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3 2 ג'יגה זיכרון DDR2 667MHZ אני מעוניין לקנות 4 ג'יגה זיכרון DDR2 כמובן, שיתאימו למערכת הזו בתקציב של 400 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. הזיכרון צריך להיות מותאם ל OC קל-בינוני. דבר נוסף הוא שילוב הזכרונות - האם יהיה נכון לשלב את הזכרון הישן והחדש או להשאיר רק את החדש ? (בגלל שהמהירות נקבעת לפי הזיכרון האיטי ביותר) תודה
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מה זה ה STEPPING באתר של אינטל יש בטבלאות נתוני מעבדים ויש סוגים שונים בינהם מה זה קובע או משפיע ?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז החלטתי לשדרג את הזיכרון שלי ל-1 ג'יגה, קניתי 2 סטיקים של 512 DDR 400 של חברת Samsung, וכשהתקנתי אותם (בשני באסים שונים כמובן) קיבלתי תוצאות של 333 Mhz, לא משנה באיזו קונפיגורציה... חשדתי שאולי מדובר בבעיית תאימות בלוח אם שהוא ASUS P4R800-VM, באתר האינטרנט של ASUS נאמר תחת סעיף המדבר על זכרונות המתאימים ללוח אם: Memory 4 x 184-pin DIMM Sockets support max. 4GB PC3200/2700/PC2100/1600 non-ECC DDR SDRAM memory Dual Channel Memory Architecture Note: Supports one single-sided PC3200 (DDR400) DIMM per channel only עכשיו, לפי מיטב הבנתי צריך שהזכרונות יהיו Single-Sided בלבד, לאחר בירור עם החנות זכרונות מסוג זה הם לא נפוצים ולכן יקרים יותר, עכשיו מה לדעתכם כד…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המליצו לי על לוח האם הזה באיזה כרטיס מסך מדובר ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, התוכנה מראה לי שהזכרונות עובדים על frequency של 333mhz ב dual למרות שהם במהירות של 667, האם זה תקין? למה זה רשום כך? קיים מפרט, תודה,
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום אני צריך בלוח כרטיס מסך מובנה לראות סדרות וסרטים HD 1080P. שיהיה ניתן לחבר בלוח בעתיד שדרוג הכוונה לחבר כרטיס מסך חדש וטוב. כרגע אני לא משחק משחקים במחשב אז זה לא משנה. שיהיה בלוח כרטיס קול איכותי לשמיעת מוזיקה 2 אופציות 1.סאב ו 2 רמקולים. 2.מגבר+קדם מגבר ו 2 רמקולים גדולים.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי שאלה . . . אולי זה ישמע קצת טפשי . נכון יש את המעבד של א.מ.ד 3200 ולפניו בא הדגם של ה-3000 אז רציתי לדעת מה בא לפני הדגם של ה-3000 ?? פשוט המעבדים הנ"ל מאוד יקרים ואין לי את הכסף לרכוש אותם . תודה לכולם !
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מתכנן להוסיף זכרונות למחשב ויש לי 3 שאלות: אחרי הקנייה יהיו לי 4 סטיקים שונים של זכרונות(כולם ddr1 400 ghz): 2 זהים של 256 עם cl 2.5, ו2 זהים של ג'יגה עם תזמונים cl 3. 1. זוג יעבוד בתזמונים שלו או שכולם יעבדו בתזמונים הגרועים יותר? 2. האם 2 הזוגות יעבדו ב dual (כל זוג בנפרד מותאם ל dual, הכוונה אם אפשר 2 דואלים)? 3. האם לקנות זיכרון יד שנייה זה מומלץ? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלה Abit NF7-SL או Abit AN7 המטרה: אוברקלוק (לא רצחני, כי אני צריך שקט... :-P ) יוחלפו הזיכרונות בעתיד לזכרונות טובים. ושימוש בSATA (לא RAID) , ושימוש ב.קול יחסית איכותי עם עדיפות ליציאה דיגיטלית תסתכלו במפרט שיש לי עכשיו <<< הNF7 ידוע כלוח מוצלח עם צ'יפסט nforce2 וה AN7 חדש, עם הGURU ושאר שטויות עם צ'יפסט nforce400 אני נוטה לכיוון הAN7 (סתם בא לי לוח מצ'וכלל 8) ) בדיון אחר ציין roadrunner ציין roadrunner מישהו יכול לאשש טענות אלה? לשנות את החלטתי? מה ידוע לכם ומתי אמור לצאת הREV החדש של הלוח אם בכלל?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 1GB זיכרון DDR400, עכשיו בביוס זה היה על AUTO ושיניתי את זה ל400MHZ, כמובן שיש שיפור משמעותי.... האם ישנה סכנת שריפת הזיכרונות? (OC?)
-
- 8 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן. הכל התחיל מקריסת הווינדוס 98 ומסך כחול עם מספרי ERROR שלא מצאתי להם מענה בגוגל. כבר הבנתי שצריך לפרמט אבל החלטתי לבדוק עם EVEREST את החומרה. החיישן הודיע לי על 88 ( !!!) מעלות במעבד. אמרתי - בטח טעות, פתחתי את המארז ומצאתי שהמאוורר של המעבד מת. המחשב כבר עובד 3 שעות רצוף ואני שואל : 1. איך הוא לא קרס לי בשעות האלו ? 2. איך הגיע ל-88 מעלות והמשיך לעבוד ? 3. האם הטפרטורה לא אמורה להמשיך לעלות ? או במלים אחרות לא היה כבר צריך להשרף ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מישו יכול להסביר לי קצת על Dual Core? מה זה בהרחבה, וגם מתי זה נחוץ ושטויות תודה אנשים גם לינקים יתקבלו בברכה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
שלום, יש איזה שמועות באינטרנט, שמערכות מחשב שנועדו למעבדי SandyBridge החדשים עושים בעיות אם צורכים יותר מ-1.5V. אם זה נכון, אין הרבה מבחר לזכרונות שיפעלו במהירות 1600MHz , ויצרכו 1.5V. מישהו יכול לאמת את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פנקו את עצמכם בעד ל-128 ג'יגה-בייט של זכרון DDR4 במהירות גבוהה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
- 2 followers
-
-
נשרף לי באחד המחשבים הספק ולקח איתו את הלוח אם כנראה... הלוח משמיע ציפצופים והכרטיס מסך OB שלו לא עובד. מחפש לוח הכי זול שיתאים לזיכרונות DDR 400 ויהיה עם כרטיס מסך OB. תודה.
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון ראם DDR256mb 333mhz , בדקתי היום בחנויות וראיתי גם בפורום שהמחירים של הזיכרונות עלו, עכשיו השאלה שלי האם כדאי ללכת על זיכרון במחיר 330 שקל או לחקות עד שהמחירים שוב ירדו?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
כבר פתחתי פה דיון לפני זמן קצר.. והיום כשבררתי גליתי שמה שאני מחפש לא נמצא ב SKYPC ... שם אני קונה את המחשב, המערכת להיה מורכבת מ Q9450 ולוח Asus P3E5 Primium wifi עד עכשיו התלבתתי אילו זכרונות ובסוף החלטתי ... OCZ Reaper 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-7-24 ואם לא OCZ Platinum 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-7-24 עכשיו בסקיפיסי אמרו לי שהם לא מחזיקים אותם ושהם לא יציבים ויש להם בעיית תאימות קשה.. ואמרו לי ללכת על Mushkin 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-6-18 שעולים 250 ש"ח יותר ... האם כדי ...ואהם זה בכלל נכון?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המעבד שיש לי C2D E6300 שפועל בתדר של 1.8GHZ. יכול להפעיל יישום שדורש (סתם כן..) 2.4GHZ?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
וואללה, עוד מעט יהיה צורך בטבלת exel למצוא ידיים ורגליים בסבך המעבדים מכל יצרנית. על כל פיפס ומכשיר בשוק היצרניות מוציאות מעבדים "תפורים" להם, או שמוציאות כי המתחרים הוציאו וצריך תגובה ועדיף כמה שיותר מהר. https://www.geektime.co.il/intel-pentium-celeron-update/amp/
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אמממ רציתי לשאול מה ההבדל בין ה 945 ל 965 ל 975 כי אני מתכוון השבוע לקנות מחשב אז רציתי לדעת אם יש הבדל מיוחד בינהם.. כי הרי כולם תומכים ב E6300 שאני מתכוון לקנות אז מה אתם אומרים ??
-
- 10 תגובות
- 624 צפיות
-
-