מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
מה זה ה-"CL" בזיכרונות? ואיזה מהם יותר טוב? 2? 2.5? 3? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע הזה אני כנראה קונה מעבד חדש ורציתי לשאל , מה יותר עדיף TRAY או BOX , אני יודע שב-BOX הוא בא עם קירור סטוק והעלות של ה-BOX היא בסביבות ה-50 ש''ח יותר מה-TRAY , ז''א לא משמעותי , אבל אני גם ככה קונה קירור מקצועי למעבד אז את הסטוק אני בכלל לא צריך. אבל הכי חשוב לי לדעת זה שתגידו לי האם יש איזה חשש לקנות TRAY בגלל שיכול ליהיות ש''עשו'' משהו עם המעבד , כי אי אפשר לדעת בגלל שהוא נמכר באיזה פלסטיק מסכן , לא כמו ה-BOX שאם קונים אותו אז בוודאות יודעים שזה מקורי בגלל האריזה וגם בגלל שהאריזה סגורה ואטומה עם מדבקות היצרן ורואים שהאריזה לא נפתחה. אז מה אתם חושבים , האם יש חשש לקנות מעבד TRAY או שלא ? אשמח לתגובותיכם , תודה.
-
- 5 תגובות
- 19.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה ידוע שהמעבד Q6600 הוא מעבד E6600 כפול כלומר שני מעבדים מודבקים אבל כאשר היה לי את המעבד E6600 הוא פעל בתדר של 3200 בלי שום בעיה ועכשיו יש לי את המעבד Q6600 הוא פועל בתדר 3000 למרות שאפשר לסחוט ממנו אולי עוד כמה אבל ממש קצת רציתי לדעת למה הרי ה E6600 פעל בלי בעיה ויכולות ה O.C היו יותר טובות מה השוני חוץ ממספר הליבות ולמה יש הגבלה ב O.C למרות ששניהם תחלס אותם מעבדים ולפי בדיקה בסופר PI יוצא שהחישוב ב E6600 היה יותר מהיר מה פשר הדבר הזה ומה יותר כדאי להיות עם ה E6600 ולסחוט אותו עד 3400 או להיות עם ה Q6600 ולהשאר אותו בתדר 3000 רצוי לומר שלוח האם שלי הוא P5W DH
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שיהיה טוב לאוברקלוקינג ושיתמוך בSLI(אני רוצה לעשות שני 8800GTS). תודה לכל מי שיעזור.
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תראו לא החלטתי עדין איזה סוקט אני לוקח אז אני צריך 3 לוחות אם אחד ל 754 אחד ל 939 ועוד אחד 939 עם nf4 ? תוודה רבה ויש לי סתם עוד שאלה למה הסוקט המספר שלה הוא 754 939\ ולא איזה 768 \942???? אבל לא סתםם :spam:
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שאמור להגיע בימים הקרובים עם הלוח הזה GA-H81M-HD3 האם אני אתקל בבעיה שהבחור נתקל פה ?http://forums.mydigitallife.info/threads/55137-daz-activator-unsupported-partition-table ולא כ'כ הבנתי איך להמנע מזה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לשתדרג את המחשב, רק ראם לוח אם ומעבד, וביחד עם הספק (antec samrtblue) וכל מיני שטויות שקניתי זה יוצא 3500 וככה רק החלקים הללו עולים 2800 שקל בערך: EPOX 8K9A2 + (פורץ לי ת'מכפלה) AXP 2400 + CROSAIR PC3200 256 MB (בעתיד עוד 256) כמובן שיתלווה קירור מתאים וכמובן שהמחשב מיועד לOC עצבני (בתקווה ל200 FSB עם ירצה השם) רק אל תציאו לי את ה8RDA + היה כבר את הוויכוח...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רבים מאיתנו המתכננים על מחשב חדש המבוסס על פלפורמת ה-Athlon 64 של AMD, מחכים לערכת השבבים nForce4. כאמור, הערכה מגיעה בשלושה טעמים: Vanilla - הדגם הפשוט; אין S.ATA II אין ActiveArmor, אין תמיכה ב-NCQ כמו גם אין G.LAN על ערוץ PCI-e ובל נשכח את ה-HTT הנמוך... SLI - הדגם הכי יקר ויוקרתי, כולל את כל הפיצ'רים שאין ל-Vanilla וגם תמיכה ב-SLI Ultra - דגם המידריינג' הכי מעניין: זהה ל-SLI מינוס התמיכה ב-SLI. אבל, כאמור, כל הפיצ'רים שמניתי שלא קיימים ב-Vanilla קיימים כאן! ללא ספק, זוהי הערכה המספקת מקסימום איכויות ופיצ'רים במינימום $$$, ללא SLI (ביננו: מי צריך אותו?) כרגע, יש בארץ את ה-K8NXP-9 של ג'יגהבייט אשר מתבסס על ה-NF4 Ultra המדובר; זהו לוח טוב ללא ספק, רק חבל שהוא יקר (מעל 10…
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם... החלטתי לבצע שידרוג קל למערכת שלי. יש לי את לוח האם של ASUS מדגם P4PE.. כרגע יש לי 512MB RAM ומעבד 2.4GHZ P4 INTEL. לגביי כרטיס מסך כבר החלטתי. אבל מכיוון שכרטיס מסך בלבד לא יהווה שידרוג משמעותי, אני רוצה לשדרג גם ל1GB זיכרון שזה דרישה די חשובה היום למשחקים. רציתי לדעת אם יש אופצייה כזו של לשדרג ל1GB RAM בP4PE ואם כן איזה דגם מדוייק אני צריך? מכיוון שיש את המגבלות של הלוח אם והוא לא מסוגל לקבל סוגי RAM חדשים עד כמה שאני יודע. בנוסף אני רוצה לדעת לאיזה מעבד ניתן לשדרג במסגרת הלוח אם הזה והאם זה יצור בכלל הבדל ומה המחיר. תודה רבה על העזרה! אריאל
-
- 11 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2467 ומעבד E6600 ויש לי שמה בעיה עם התזמון של הרוחב פס 1066 לא הבנתי כ"כ מה הוא אומר שם בכל מקרה ניסתי לעדכן את הביוס הכי חדש שמה ועכשיו אני עם הביוס הכי הראשון שיש שם ברשימה ועדיין שום דבר לא השתנה
-
- 19 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנת מחשב בקרוב.... בעיקרון הרבה זמן תכננתי את זה: http://tms.co.il/product/4518 אבל אז מצאתי את אלה.. http://tms.co.il/product/3625 ובשביל 89 שקל אני רואה שיש פה 4 יתרונות: -נראים הרבה יותר יפה -800mhz -חברה מוכרת יותר -CL4 לדעתכם זה שווה 89 שקל? ואיך הזכרונות האלה נחשבים? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב אם מעבד AMD 2500 זכרונות DDR1 400 756MB 2.5ms וכרטיס מסך AGP GF 440X הכרטיס מסך עושה בעיות יש לי פלייסטישן 2 ככה אני לא משחק במחשב אני חושב שזה אופציה טובה לקנות לוח אם חדש יותר אם כרטיס מסך מובנה וככה יהיה לי בעתיד את האפשרות לשדרג חלקים נוספים חשוב לי שללוח החדש יהיה תמיכה במעבד הקיים וזיכרון ושיהיה לו כרטיס מסך מובנה יש הצעות ללוח שכזה?[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 03:01:58 זה שוב אניאני רוצה לשאול גם האם אני יכול להשים על לוח AM2 מעבד אתלון רגיל 2500 וזכרונות של DDR1
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אני לא ממש מבין בזה אבל יש לי כרגע 256 ראם זיכרון פנימי שבתוכנה Cpu-z כתוב שזה SDRAM ואני לא שמעתי על זה אז אני לא בטוח שזה באמת ככה אני מצאתי באתר ksp זיכרון פנימי 512 של קינגסטון ב-580 שקל שהסוג שלו זה DDR400 ואני לא יודע אם זה יעבוד ביחד או לא או מה כדאי לי לקנות אני רוצה לאחד את שני הזיכרון ככה שיהיה לי 768 זיכרון פנימי אז תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 20 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש ברשותי כעת סטיק אחד של זיכרון...הזיכרון הוא Hyundai 256 ddr 400 mhz.... אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד 512 מגה.....חבר אמר לי שעדיף לקנות שתי סטיקים של 256 מגה במקום אחד של 512 כי זה יותר יעיל....רציתי לדעת אם הוא צודק ואם יש לכם הצעה לחברה כי אני חושב לקנות של סאמסונג.... תודה.... ;D ;D ;D
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ואם הוא מתאים למעבד P4 נורטווד תודה
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד יש לי 2*256 MB + 512MB ועכשיו אני רוצה להוסיף עודה 1GB סטיק אחד. ברגע שאני מחבר הכל המחשב עולה עד הרגע שהווינדוס אמור להיטען ואז שניה אח"כ הוא עושה RESET למה לא עובד??
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
התלבטתי בקשר לקניית זכרונות חדשים. מה עדיף: A-DATA 512x4 (כן כן x4) ;D או CORSAIR 512x2 CL2 תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום האם אני יכול לצרף דיסק קשיח נוסף לדיסק הקיים יש מקום בלוח אם ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה עולה כרטיס זיכרון של ג'יגה 1? ???
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום המחשב הנוכחי שלי נקנה לפני כשנתיים וחצי כשרק יצאו מעבדי ה CONROE. הוא מכיל את השילוש הבא (את הכרטיס מסך נעזוב כרגע): מעבד Core 2 duo E6600 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 זיכרון OCZ Platinum 2GB 800Mhz (לא זוכר את שאר פרטי הזיכרון). השימושים שלי הם 50% תיכנות (כולל לפעמים הרצת תוכנות שרת על המחשב שלי), 30% עבודה משרדית ואינטרנט, 20% משחקים. כמובן שבגלל שמיהרתי לשדרג לדור הראשון של מעבדי ה CONROE מיד כשהם יצאו, נשארתי עם מעבד קצת מיושן. בסך הכל המחשב עובד סבבה אבל שד השדרוג התחיל להרים את ראשו. עכשיו עומדות בפני שתי אופציות וקשה לי לבחור: 1. ע"י שידרוג ביוס פשוט אני יכול להוסיף ללוח שלי תמיכה במרובעי ליבות, כך שאני יכול לשמור את לוח האם הקיים, לחבר אליו מעבד Q9550 ולהוסי…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני ממש על סף קנייה של שדרוג למחשב למטרות OC כבד וגיימינג כבד ובניתי "מפרט" מ-IQPC ואני רוצה לוודא שאני הוצאתי את המיטב מהתקציב. (אני מעוניין בשילוש בלבד בגלל שהתקציב לא מאפשר הוספת כרטיס ל-SLI..: מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1068 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 : CMZ8GX3M2A1600C9R ₪403 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2237 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה! עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה הלוח מפתה בגלל שהוא ב…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שרת עם WIN 2003 32BIT התקנתי עליו עכשיו 8GB זכרון והוא זיהה לי את הכל חיפוש קצר בגוגל העלה ש WIN 2003 תומך במעל 4GB אפילו בגירסת ה32BIT שתי שאלות: 1. איך זה עובד? 2. למה אי אפשר לעשות את זה ב WIN XP? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפורום החשוב מבין פורומי החומרה אני רוצה לבנות שרת אחסון ביתי. כרגע יש לי ספק של 450W (לא גנרי - Coolermaster), מארז אנטק 300 (עם תמיכה ב6 עד 9 הרדיסקים), 2 הרדיסקים של טרהבייט ופנטיום 4 - אבל לרוע מזלי ללוח האם העתיק שלי יש רק 2 חיבורי SATA, וגם הם רק SATA-1 - אז אני רוצה לראות כמה יעלה לי לשדרג את ה"מסביב" (=לא ההרדיסקים). אני יודע שאי אפשר להשיג תמיכה ב-SATA-2 על סוקט 487, אז אני איאלץ להחליף את כל המערכת, ולכן בעצם אני צריך: * תמיכה במינימום 6, רצוי 9 הרדיסקים ב-SATA-2, ואם אפשר גם RAID לכמה שיותר מהם. * כמות זיכרון שתאפשר פעולה שוטפת (המחשב מיועד להחזיק מע' הפעלה, uTorrent ואנטיווירוס בלבד. אפילו אין לו מסך!) * מעבד שיאפשר פעולה שוטפת, ויחזיק 24/7 (למרות ש…
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם כל התכונות שיש ב - P8Z68 Deluxe/GEN3 s1155 - ASUS יש גם בדגם היותר טוב ה: Maximus IV Extreme-Z s1155 - ASUS ? ואם כן , האם ההבדל הוא מאד משמעותי בביצועים ? שאלה שנייה : ומבין שני הדגמים הנ''ל של אסוס , האם הדגם הזה Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 for 1155 יותר טוב מהם ? שאלה עקרונית לפני הרכבת מפרט - תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
כיוון שההבדל ביניהם הוא פחות מ-100 ש"ח אני שואל שאלה זאת, למרות שאני באופן אישי נוטה לכיוון של AMD, למישהו יש בנצ'מרקים שמשווים ביניהם אולי ?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-