מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני לוקח מעבד E6300 ,ועכשיו מאיפה שאני קונה, יש לי לבחור בין לוחות האם הבאים: Intel Coryville Intel Iselton DG946 Intel Sandusky 945P Intel Shrewsbury DG965ssck Intel DQ965GFEKR איזה מהם עדיף? כי אין לי מושג בזה, יש להכניס גם שיקולים כלכליים... ;D
-
- 12 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מעבד : פרסקוט 3GHZ 478 לוח עם ציפסט SIS 661 SingleC וזיכרון 256MB 400DDR סטיק אחד 16K= 00.437S 32K = 00.875S 1MB = 47.406S "פרסקוט" כבוד לא ? קרוב מאוד לעגלקטיקוס AMD 3500 AM2 ((: שהיא 43S עם זיכרונות הרבה יותר מתקדמים ועם נפחים של גיגה, וחצי גיגה ..
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. ראיתי באתר של ZAP שני מעבדים זהים: Intel Core 2 Quae Q9550 BOX עם ליבה כפולה. Intel Core 2 Quae Q9550 TRAY עם ליבה מרובעת. מי הנכון - ומי יותר טוב בביצועים שניהם מאותו סידרה.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מעבד פנטים 3 ישן (עוד מהגרסאות של אלה שעומדים על הצד כמו הP2) שכנראה הוא שרוף מה אומר האחריות של אינטל הלכל החיים, הבנתי שזה לכל אורך החיים של המעבד זה נכון? למי אפשר לתת את המעבד כדי לתקן אותו/להחליף אותו? מה צריך בשביל זה? (קבלה, חשבונית?) תודה למי שיודע
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב פנטיום 4 2.4 שישמש בעיקר לאופיס אינטרנט ומשחקים קלים כמו simcity ואני מתלבט בין שתי דגמים ASUS P4S533-VML לבין gigabyte GA-8SIML-H מה ההמלצה ? איזה לוח אם יותר יציב ? וחשוב יותר מי אמין יותר ? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשדרג את ה-K8N NEO סוקט 939 ל- Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ אבל אני לא מוצא חנות אחת מכוונת שמוכרת את המעבד הזה או אפילו מהירות גבוהה יותר 3.2 GHZ ... יש למישהו מושג איפה אני משיג מעבד כזה? ובקשר לשידרוג עצמו...האם זה PNP ? או שאני צריך להתקין ווינדוס מחדש...? תודה
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף? Q6700 הוא ישן יותר אבל CACHE גדול יותר, ועם צריכת חשמל גדולה יותר. מה אומרים המומחים?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם זו התמיכה בסוגי זיכרון? RDRAM לעומת DDR-DRAM?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
למחשב משרדי בלבד. איזה מעבד עדיף ? AMD SEMPRON 2800 64BIT או Intel CELERON D 2.6GHz ?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
השאלה קצת יותר מורכבת... יש לי E6400 של אינטל. המהירות המוצהרת שלו היא 2.16 ואני מריץ אותו על 3.08 יציב (למרות שהצלחתי במשך תקופה לשים אותו על 3.2 ביציבות לא רעה). יש לי גוף קירור גנרי (קצת יותר "מסיבי" מהגוף הסטנדרטי שמגיע עם המעבד). אני מניח שגם אם אחליף לגוף קירור מוצלח יותר, יהיה לי קשה להאיץ את המעבד הרבה יותר. בניסיון לשדרג את המערכת אני שוקל לרכוש מעבד יותר מהיר (מקווה ליהנות מירידת המחירים שתבוא בעקבות ההשקה של ה-i7). אני חושש, אמנם, שדווקא מעבדים יותר מהירים יהיה קשה יותר להאיץ, כלומר שאם אני אקנה מעבד 3.2, ב-OC הוא לא ייתן לי שיפור משמעותי לעומת ה-2.16 המואץ שלי (שנגיד ואביא אותו לרוץ על 3.2 יציב עם מעט השקעה). דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן חצי שנה, עם לוח אם ג'יגהבייט GA-7VTXH, וזכרון 512MB, (שני פסים של 256MB). עד עכשיו עבדתי בברירת המחדל של הביוס - OPTIMIZED BIOS SETTINGS, למרות שדאגתי לעדכן את הביוס כל הזמן (נכון לעכשיו F7, אם אני לא טועה). לפני שבוע בערך, נכנסתי להגדרות הביוס ושיניתי ל - TOP PERFORMANCE. ואז קרה דבר מאד מוזר - מיד לאחר עליית מע' ההפעלה - הופיעה לי הודעת שגיאה בנוסח SYSTEM WRITE FAILURE, והתחילו לי להיפלט המון קבצי ג'יבריש להארד-דיסק, והמחשב נתקע. כיביתי, שיניתי בחזרה את הגדרות הביוס, לברירת המחדל שלו - ולא עוזר כלום. הודעת השגיאה הזאת חוזרת בכל פעם - ואפילו מבצעת CHKDSK לפני העלאת מע' ההפעלה, ו"מתקנת" המון דברים. הפתרון? פשוט הוצאתי פס אחד של זכרון, נשארתי עם…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
האם הכרטיס קול בכרטיס הנ"ל תומך EAX? אם לא, לאיזה לוחות יש כ.קול תומך?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן אני מתלבט כבר כמה ימים איזה לוח אם לבחור למחשב החדש שאני בונה...אני צריך לוח אם מספיק טוב שיתאים לSandy Bridge i5 1155 ללא צורך בOC, תקציב עד 500 ש"ח, ובצורך חיבור HDMI, ולפחות 10 חיבורי יו אס בי. תודה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום קניתי HD2600XT והמעבד מרגיש קצת כמו צוואר בקבוק למשל בביושוק המשחק פועל מעולה על הגדרות גבוהות אבל לפעמים יש דרופים ותקיעות קטנות כאלה שלדעתי נובעות מהמעבד, או קרייסיס שבכלל פועל זוועה אני מעוניין לדעת איזה אופציות לשדרוג בכללי עומדות בפניי - כלומר תנו לי בכלל דגמים של מעבדים שיתאימו ללוח שלי - Gigabyte K8NF-9 שיהוו שדרוג למעבד הנוכחי תודה מראש, לירן.
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ניסיתי כבר בשתי דרכים לעדכן את הביוס: 1) דרך הוינדוס עצמו (ויסטה 64 בעברית) - באתר של הלוח-אם ישנו קובץ להורדה אשר אמור לעדכן את הביוס דרך מערכת ההפעלה והתוצאה שיקבלתי היא שגיאה [תמונה ראשונה ושלישית כי יש בעיה בראשונה]. 2) דרך הדוס עם כונן דיסקטים - התוצאה היא הודעת שגיאה על קובץ פגום, ניסיתי לכתוב בכל דרך אפשרית אבל לא הלך. [תמונה שנייה]. מישהו כבר נתקל בבעיה זו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בקרוב לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני לוחות אם : 1. Asus P5WD2-E Premium - ערכת שבבים של אינטל 975x Asus P5N32-SLI Deluxe .2 - ערכת שבבים של Nvidia SLI X16 יהיה עליו מעבד Intel DuoCore 3GH ו-2 גיגה זיכרון במהירות 667H אני רוצה גם את הכרטיס מסך Gefore7800GT (הוא הכי משתלם היום, לא ?) אבל חשוב לי גם כל שאר התכונות של הלוח, SATA אפשרויות RAID וכל שאר הירקות. איזה לוח עדיף ומומלץ ? למשחקים ועבודה שותפת מול המחשב וגם בתור השקעה לטווח רחוק תודה מראש לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ההבדל במחיר בין זכרונות 667 לזכרונות 800 (CL4 GSKILL) הוא 100 שקל. אם אני לא מתכנן לעשות OC, אבל לשחק במשחקים כבדים, האם יש הבדל בביצועים ? המפרט שלי הוא Q6600 8800GT מה אתם אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כאן: http://www.hardcoreware.net/reviews/review-309-1.htm לי אישית, זה נראה מיותר לגמרי
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הרכבתי לי מחשב חדש לסלון שכולל את לוח האם שבכותרת, צורב PIONEER SATA ודיסק קשיח SEAGATE BARACUDA SATA 500GB. הוספתי לו הארדיסק IDE של WD CAVIAR 320GB מהמחשב השני (כי תמיד נחמד שיש מקום אקסטרא). השלב בעליית המערכת של DETECTING IDE מאוד איטי מרגע שהוספתי את הדיסק IDE. עדכנתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה. ביצעתי זיהוי של הדיסק הקשיח כבר ב-BIOS כדי אולי להקל עליו את תהליך הזיהוי, אבל מאיזו שהיא סיבה הוא עדיין מאוד איטי ב-DETECTING IDE ואני לא מוצא אפשרות ב-BIOS לבטל את השלב הזה באתחול. רק לציין שהדיסק הקשיח IDE עובד מצויין עם המחשב השני ואין שם שום איטיות בזיהוי שלו. אגב, מרגע שהמערכת הפעלה עולה הדיסק הקשיח IDE עובד בסדר גמור. אשמח לעזרה כי האיטיות הזאת בעליה מעצבנת.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם gigabyte k8n-sli . הציפסט שלו הגיע עד 70 מעלות(הצלבתי עם 3 תוכנות:speedfan,everest sandra)בפורום חומרה מישהו אמר לי שזאת בעיה נפוצה בלוחות האלה וגם להם זה 70 מעלות וזה בסדר. אני חושב שזה עדיין מוזר. הורדתי תוכנה MB5 - mother board 5 והטמפ' ירדה ל מינוס 21 מעלות. מוזר לחלוטין!!!! ראו תמונה מצורפת!!! אימתתי את זה גם עם תוכנת speedfan. מה זה אומר מינוס 21 מעלות? זה מסוכן? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מיתלבט אם ליקנות למחשב שאני בונה סטיק אחד של 1024 או שיותר עדיף שני סטיקים 512 שיעבדו בדואל?....
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
1. איך יודעים אם זיכרון 1GB באתר של חנות מחשבים הוא סטיק אחד של 1GB או שתיים של 512MB ?? 2. יש זיכרון 2GB עם 800MHZ שעולה פחות מ 1300 שקל? (*הזיכרו איכותי עם קרור טוב ותיזמונים נורמלים, כמו 4-4-4-12) ??? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי PentiumD930 וחשבתי אולי לשדרג למעבד חדש יותר בלי להחליף לוח אם(אחרי שהחליפו לי בלי תוספת כסף 1900XT ל8800GTS), הלוח שלי הבנתי יכול לתמוך בCORE2 השאלה שלי היא האם בכלל כדאי לשדרג(אם באמת יהיה שיפור ניכר בביצועים בזכות המעבד) ואם כן לאיזה מעבד בדיוק? התקציב שלי בערך 1000 גמיש
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
0. ;שלום חברים הגיע הזמן להחליף מחשב ויש לי התלבטות רצינית לגבי מעבד ולוח אם למחשב החדש. השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט, מסמכי OFFICE, צפייה בסרטים ועיבוד תמונה "קל" - משתמש כרגע ב-ACDsee ו-Nikon View NX 2 ובעתיד אולי Capture NX 2 ו-Photoshop Elements. כנראה שאתקין מערכת הפעלה Win7 64Bit ואני מתכנן להתחיל עם זיכרון של 4 Gb RAM ולהשאיר מקום להרחבה בעתיד. בנוסף חשוב לי נושא האיכסון והיתירות - אני מתכננן RAID1 עם 2 דיסקים של 2Tb ואופציה להוספת שני דיסקים בעתיד כך שצריך תמיכה בלפחות 5 ערוצי SATA על הלוח (כולל צורב DVD), חשוב לי גם חיבורי USB 3.0 חיצוניים לדיסק גיבוי. האם למטרות אלו מספיק כרטיס המסך המובנה של ה-Intel i5 ? אם כן, חשבתי להסתפק במעבד i5 2500 ובלוח אם עם…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-