עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tomer87,

ברשותי מחשב ובו זכרון דואל 3200 במהירות 400 מגה הרצ של חברת גייל (256*2) אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של 512, אבל הרבה זמן לא התענייתי בתחום ואני לא יודע איך לבחור זכרונות שיהיו תואמים לזכרון שיש לי במחשב. בקניית הזכרונות אני רוצה שהתשלום לא יעבור את ה600-700 ש"ח ואם יהיה יותר זול אז הרי זה משובח. בתודה, תומר *מצורפת תמונה עם פרטים על הזכרון הקיים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by BornToBWild,

היי, פעם אחת ולתמיד אני רוצה להבין - מה המהירות בפועל של המעבד הזה (ב-GHZ)? האם באמת מדובר ב 1.86 GHZ? זה לא מעט מאוד יחסית למעבד מתקדם? או שהעובדה שהוא כפול ליבה אומרת שהמהירות היא למעשה כפולה? אשמח להבהרות בנושא... תודה.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מחשב חדש וכן גם לכלול בתוכו מעבד 4 ליבות כיום מעבד כזה הינו יקר האם אפשר לקנות לוח אם עם חיבור לשני מעבדים 2 ליבות פשוטים, האם הם יעבדו כמו מעבד 4 ליבות? האם יש לוח כזה?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by mrbig,

מכיוון שאני קצר בכסף,ועדיין מעוניין לשדרג חשבתי לקחת את הלוח הזה בגלל שהוא תומך ב DDR (לי יש גיגה של 400 מגהרץ של מושקין VALUE) בגלל שהוא תומך AGP (בנתיים נשתמש בכרטיס הישן שלי 6200 AGP) בגלל שיש לו 2 PATA ואני יכול להשתמש בHD הישנים שלי.... בנוסף לצורבים יש לי כמה שאלות 1. מבחינת ציפסט האם יש נחיתות שלו לעומת אחרים ? 2. האם יש לו PCI Express במהירות 16 ? כדי שלא יגביל אותי אח"כ כי אני מתכנן לקנות כרטיס חזק יותר עוד מעט. לא ראיתי בשום מקום שכתוב X16 3. ללוח הנ"ל יש SATA1 האם יש לזה משמעות ? מה ההבדל בין זה ל SATA2 ? -אפשר לקנות HD SATA2 ועדיין להשתמש בו ? 4. מה יכולות ה OC שלו (אני רוצה לקנות 6300 ) והאם עם זיכרון 400 DDR אני אוכל בכלל לעשות לו OC ?? איך המעבד יעבוד עם …

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by Ido.K,

אז ככה רכשתי תלוח הבא: Abit Kn8 Ultra V1.1 עכשיו הייתה לי אפשרות לקחת גם את הלוח: DFI Infinity NF4 Ultra DINF4U רציתי חוות דעת על הלוח שקניתי והם ה DFI היה קניה יותר חכמה?! תודה עקנית לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  6. שאלה פשוטה תשובה פשוטה. (חיפשתי ולא מצאתי) ואיפה ניתן להשיג מעבד כזה? (לא יד שנייה) תודה.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by choochoo,

שלום, בקרוב (לאחר ירידות המחירים של Intel והצגת ה-8600GT) אקנה מחשב חדש ;D את המחשב הישן אני רוצה לתת לאחותי. המפרט הוא: Athlon XP 1700 עם קירור סטוק (מאוורר יוחלף לחדש בעת ההעברה) 2x256MB DDR1 (רץ על 266MHz בגלל יציבות) Maxtor 60GB + Maxtor 120GB מלאים בתוכנות + הרבה מוזיקה ... צורב DVD מסך מאג 19" CRT כרטיס מסך nVidia MX440 (היה R9200 שנשרף ..) אחותי סטודנטית והשימושים העיקריים שלה יהיו אינטרנט + office. השאלה היא - מה אפשר לעשות על מנת לתת לה את המחשב במצב האופטימלי ? (אל תשכחו שמחשב הוא כבר כמעט בן 7 שנים) תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  8. כתבו שהם השתמשו בקירור אוויר, אבל איזה ?? אני מניח שזה לא הקירור BOX......ץ http://hwzone.co.il/reviews/e4300/ תודה !

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by gangsta,

מה זה חדי ליבה כאילו ליבה אחת?

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  10. שלום יש לי ידידה עם Q6700 ולוח תומך DDR2 בלבד (יש 4 סלוטים). הוא מעוניינת שיהיו לה סה"כ 16GB של זכרון. המטרה - CUBASE. לא הצלחתי למצוא את הדבר הזה במחיר שפוי. האם למישהו יש רעיון? אם לא, היא תשדרג שילוש. תודה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות לוח אם micro ATX למחשב שלי, וזקוק שיתאים לרכיבים הבאים: זיכרון - DDR3 1600MHz (שני סטיקים של 4GB כל אחד) מעבד i3 (תושבת LGA1155, אם אני לא טועה) (המעבד והזיכרון כבר נקנו, אז מדובר בדרישות קשיחות) המחשב ישמש לעבודה משרדית, ולא ירוצו עליו משחקים. האם אני זקוק לכרטיס מסך, או שלוח האם אמור לספק אותי? (כל לוח אם מתפקד גם ככרטיס מסך?) מאחר שאני לא הולך להתקין עליו כרטיס מסך או דברים מורכבים אחרים, לדעתי אין מניעה ללכת על לוח אם קטן (MicroATX? יש קטנים יותר? יש לי סיבה לרצות קטנים יותר?) שמעתי המלצה, בפורום אני חושב, על ערכת שבבים B75, אבל אין לי מושג מה זה אומר בכלל. תוכלו להסביר?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  12. Started by itayassa,

הלוח אם שלי הוא 990XA-UD3 ויש בו בעיה די מעצבנת. הכרטיס קול המובנה שלו דפוקק... כבר קרה לי שחצי שנה לא שיחקתי BF3 וBFBC2 בגלל הבעיה עם הכרטיס קול, 30 שניות אחרי שאני נכנס למשחק הסאונד פשוט נעלם ולא חוזר(וזה סיוט לשחק ככה...) זה בעיה בדריברים, ואז פעם אחת עדכנתי אותם והייתה בעיה אחרת, אחרי 30 שניות נעלם הסאונד רק ברמקול אחד, ככה שזה היה מוזר אבל יכולתי לשחק די בלי בעיה. קניתי איזה משחק לא מזמן והוא לא עבד אז בתמיכה אמרו לי לנסות לעדכן את הדריברים של הכל כולל הכרטיס קול, ותנחשו מה? חזר החרא הזה... כבר החזרתי את הלוח אם לTMS פעמיים שיבדקו אותו, והם אמרו שאין בו משהו שמצריך החלפה של הלוח אם. אז הלוח אם שלי דפוק... איך אני יכול לפתור את הבעיה של זה? לקנות כרטיס קול?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by rotman,

שלום לכולם , השאלה שלי היא כזו , למחשב משרדי שמריץ win 7 64bit איזו תצורה עדיפה? מעבד : E6300 + זכרון של 6GB או מעבד : E6750 + זכרון של 4GB ? המגבלה נובעת מ 2 לוחות אם שונים... אחד תומך ב E6750 אבל יכול לזהות רק עד 4GB והשני לא מכיר את ה E6750 אבל תומך בעד 8 ג'יגה זכרון.... תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

יש סיבה לדאגה? לוח: GIGABYTE GA-MA74GMT-S2 תודה.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by vacuuuum,

שלום לכולם! אני מחפש לוח אם זול למעבד PENTIUM 4 - 531, אז הלוח והציפסט אמורים לתמוך בטכנולוגיות שלו (FBS 800, HT וכד') הלוח אמור לבוא עם כרטיס מסך ON BOARD, רצוי עם תמיכה ל2 מסכים. רצוי שהיה בלוח גם PCI-E X16. הלוח אמור לתמוך בDDR 1 (רצוי 4 סלוטים). ושוב - אני מחפש לוח זול (לא HIGH END) אז OC לא רלוונטי. העיקר שלא היה לוח שידוע שעושה הרבה בעיות וכאב ראש. אשמח אם תמליצו לי על כמה לוחות העונים על הקריטריונים הנ"ל. בכל מקרה תודה לכל מי שיגיב!

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by hq4ever,

שלום לכולם אני לא יודע אם אני מחדש לכם משהו אבל בשבילי זה בהחלט שינוי מרענן. בזמנו היו דיבורים על כך ש SATA מאפשר לחבר ולנתק הרד דיסקים בדומה ל SCSI בזמן שהמערכת פעילה. כעת משראיתי את הידיעה האחרונה ב HWZONE על לוח האם של אסוס עם חיבור SATA חיצוני התחלתי לתהות שוב על פשר הדבר ומסתבר כי אכן נכונה היתה הטענה. להלן לינק מהאתר של MAXTOR הדן בסוגיה www.maxtor.com/en/documentation/white_papers/sata_hot_plug_white_paper.pdf והנה התמונה מהכתבה עצמה שימו לב למחבר האדום של הSATA. למישהו יש לשפוך עוד אור על העניין? אילו לוחות האם ישנו צורך בבקר מיוחד על מנת שהנ"ל יתאפשר או שכל בקר SATA תומך כברירת מחדל? כך או כך בהחלט ידיעה משמחת ושינוי מרענן. מקסים.

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  17. ולא דרך הביוס, אלא דרך איזושהי תוכנה. תודה!

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן כנראה הורים שלי טסים עוד חודש לסין ותהיתי...... אם אני קונה בסין מעבד או משהו שיש לזה יבואן בארץ אני יכול למשש את האחריות בארץ?!

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  19. לאחרונה הכרטיס מסך שלי די חלש ואמרו לי לעדכן דריוורים חדשים ללוח אם הנה הדריוורים של הלוח אם: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-8S648FX-L.htm מה אני צריך להוריד?

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by MarkK2003,

אז ככה, הביקורת שכתבתם טובה מאד, רק דבר אחד עצבן אותי לאללה: אתם כתבתם שזכרונות של 400MHZ נחשב "LOW END". אתם תגידו לי מה הקורא אמור להבין מזה?? שזה בקושי מעלה משחקי גיימבוי?? בימינו 1GB זיכרון כבר לא נחשב OVERKILL, ואף דרוש למשחקים של היום והעתיד הקרוב מאד, ואם מישהו רוצה לקנות 1GB של 400MHZ איכותיים, זה יעלה לו 1400 ש"ח בממוצע. רבותיי, 1GB של 500MHZ זיכרון אף אחד לא יכול לקנות גם אם יש לו 10K שקלים(אלא אם המפרט לא כולל מסך)!! וזה בדוק. אם הבנאדם קונה מעבד וכרטיס מסך טובים, 400MHZ יספק אותו מעל הראש, וזו עובדה! בכסף שבו אחד קונה 500MHZ זיכרון עדיף לקנות משהו שבאמת יעשה הבדל בפריימים, כמו כרטיס מסך טוב, או מעבד, אבל בזיכרון נפח משפיע יותר ממהירות. בכתבכם את הנ"ל, אתם עלול…

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  21. אני צריך לוח לפנטיום 4 ht עדיין לא החלטתי אם פרסקוט או לא... אגב אני יודע שיש הרבה מעבדים של 2.8... יש a,b,c ועוד וכבר התחרפנתי... מה הכי טוב למשחקים/אינטרנט? אוקי אז לשאלה החשובה: אני צריך לוח טוב, מבית טוב, לא צריך רייד ושטויות כאלה, אבל כמובן שיואסבי2 ופיירווייר, כמו כן אני רוצה את הכרטיס קול המובנה הכי טוב שיכול לבוא בתקציב... OC לא הכי מעניין אותי, וזהו בעצם.. מה עוד כבר יכול לבוא עם הלוח? אם יש לוחות עם פיצ'רים מעניינים תכתבו, תכתבו מהו הפיצ'ר ואני ישקול אם זה מתאפשר מבחינת התקציב (שלט, כבלים עגולים וכדומה..) יציאות מקדימה חובה, גם ליואסבי וגם לאודיו. אגב, הלוח יתאכסן כנראה בchencro xpider (gaming pro(

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by cloewy,

האם זו התמיכה בסוגי זיכרון? RDRAM לעומת DDR-DRAM?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מידע על CAS, תזמוני זיכרון, מה זה עוזר בOC וכל השאר. תודה.

24. Started by FatherBoard,

אם מישהו חבר בפורום של בטכנו, אז יכול להיות שהוא ראה את הבעיה של חבר שלי (שעוד לא קיבל תשובה נורמלית): אז ככה, יש לו לוח של ECS (מסכן...). ללוח אמורים להיות 3 יציאות שניתן לחבר אליהם כרטיסי USB. (יציאות על הלוח - לא החיצוניות שמחברים אליהם מכשירים). 2 = שני יציאות ריקות לחיבורים של כרטיסי USB, 1 = שני יציאות הUSB שנמצאות מאחורה. הבעיה היא, שתוכנת סנדרה ועוד תוכנות אחרות (גם מנהל ההתקנים) אומרים שיש 4 יציאות כאלה: ה-3 שכתבתי בגרסא 1.10 ועוד אחת בגרסא 2.00. אבל - היציאה הרביעית לא קיימת פיזית. יש רק 2 יציאות על הלוח ושניהם של 1.10. בדקנו במנואל ובאתר ואין שום דבר שממש עוזר. וחוץ מזה, גם הפרטים של היציה הזאת נראים קצת מוזרים בסנדרה (6 ערוצים?!). הנה תמונה: בבקש…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  25. כנסו למפרט ותראו שרק הזיכרון מפריד ביני לבין הביצוים של המחשב שלי!!! תציאו לי מה כדי לעשות!!! לקנות עוד 256 זיכרון או לקנות 512 מה יותר כדאי!!!

• 1 תגובה
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים