מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אנא ענו יל על השאלה הזאת... אני רואה בכך שיש זכורונות יותר מהירים וכל הזמן משתדרג המהירותש לה זכרונות... למה המחירים של הזיכרונות של ה800MHZ רק עולים ולא יורדים...!?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הכונה היא לקחת שני סטיקים של 256 מגה של 333MHZ ושיהיה במקום רוחב פס של 2.7GB/S יהיה 5.4GB/S תודה לכל מי שעונה ;D
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אפשר לקבל בבקשה המלצה ללוח אם שיש בו גם APG וגם PCI-E באותו לוח. ושיתאים למעבד D 775 . תודה.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בדומה לאינטל AMD הצליחה קצת יותר טוב מתחזיות האנליסטים. המכירות עלו בתשע אחוז מהרבעון הקודם וב-32% אחוז בהשוואה לאותו רבעון שנה שעברה. סך הכל AMD עשתה רווח של 129 מיליון דולר על מכירות של 1.33 מיליארד דולר.
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הזכרון, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 יתאים ללוח אם שתומך במעבדי AMD? שימו לב לI3 I5 I7 ... הלוח Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אני צריך שמשהו שיודע יגיד לי משהו על הזכרונות של החברות האלא ואיזה כדי יותר לקנות למחשב למשחקים Elixir, PQI ו- Infineon . וגם מה פירוש ה- CL2 שיש לפעמים ליד השם של הזכרון . ???
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד amd socket A 462 2600mhz לוח אם ECS model 863 chipset SIS 741GX Manufacturer ECS Model M863 Version 1.0 North Bridge SiS 741GX Revision 03 South Bridge SiS 964 Revision 03 CPU AMD Athlon XP Cpu Socket Socket A (462) אני רוצה להוסיף 2GB רם חדשים אני רוצה הכי זול תמצליצו לי
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב מאוד ישן p2 350, voodoo3 3000, 128 ram בקשר ללוח אם אין לי מושג איזה יש לי, המחשב נורא ישן וגם אם אני יפרק ויסתכל אני לא ידע ממש פרטים עליו (לפי מה שאני יודע) ראיתי שיש את התוכנה Intel Application Accelerator 2.3 לצערי, זה לא תומך במעבד שלי אלא רק מ 3 ומעלה אז השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול להאיץ את מהירות המעבד שלי התוכנה לא תומכת במעבד שלי השאלה השניה שלי היא האם להוריד ביוס עדכני יותר יכול לעזור למחשב שלי ואם כן אז איך אני יכול לדעת איזה אני אמור להוריד ולכל מי שעוזר או מנסה לעזור תודה מראש ובבקשה תהיו יותר ספציפיים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול, מה עדיף - זיכרון פנימי בגודל 1GB במהירות 800MHZ או זיכרון 2GB במהירות 667MHZ? לדעתי זה משמעותי בעיקר בקניית מחשב נייד , השאלה על מה להתפשר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, כרגע יש לי ג'יגה זכרון מורכב מ 4 סטיקים DDR1 ב 400mhz עכשיו קיבלתי 2 סטיקים נוספים בחינם של 512DDR1 אבל ת 333mhz אז עכשיו אני רוצה להחליף 2 מהסטיקים הנוכחים ולהשים את החדשים , שיהיה 1.5 ג'יגה לא יהיה בעיות ? ואיך זה יפעל , אני מבין שזה יפעל על התדר הנמוך יותר .. אז מה במקום שיפור יהיה ירידה , או שהתדר פחות משפיע מנפח ? תודה רבה !
-
- 13 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין לרכוש זכרונות למפרט הבא: מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel לוח אם לוח אם P5B Deluxe Asus כרטיס מסך Geforce 7300 GT 256 gigabyte זיכרונות ?????? Hark disk WD2500KS Western Digital מארז אופציה ראשונה GIGABYTE Triton GZ-XX1CA ספק כוח ?ZM460B-APS Zalman צורב H22N LG (הכרטיס יוחלף-כנראה באחד הdx10 החדשים) השימוש הוא משחקים+עבודה שוטפת--תהיה התעסקות בoc בהמשך איזה חברה ודגם ספציפי לרכוש (האם ידועות בעיות תאימות עם הp5b dlx) במסגרת התקציב תודה
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בעיקר בקידודים לסרטים ובפוטושופ- לא למשחקים. אני יודע שהקשר למהירות המחשב הוא קלוש ( בדרך יש עוד ציפסט, זכרונות , FSB, הרד דיסק וכו),אבל בכל זאת אשמח למידע. אורי
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לא מזמן 4 סטיקים של זיכרון מדגם KVR800D2N6/2G של Kingston הייתה בעיה עם אחד הסטיקים אז הלכו להחליף לי היום לסטיק אחר מהחנות ושמתי לב ל 2 דברים : 1. הגודל הפיזי - 4 הסטיקים הראשונים שקניתי הם בגודל קטן יותר מהסטיק שקיבלתי היום במקום הסטיק שהתקלקל 2. הדגם - למרות שהדגם של הסטיק החדש ושל הישנים זהים בסוף הדגם של הסטיק החדש מופיע KVR800D2N6/2G-SP רציתי לדעת אם יש הבדל בין הסטיק החדש ששונה בגודל מבחינת מהירות מהסטיקים הישנים או שה SP בעצם מציין את ההבדל בגודל הפיזי ?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני צריך זיכרון טוב לAMD 64 עד 800 ש"ח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המאוורר שנמצא על לוח האם שלי ABIT IS7E מרעיש נואשות... כמו משאית בירידות לטבריה.............. מדובר על המאוורר (הכחול) שיושב על הלוח ולא על המאוורר של המעבד. היכן אפשר להשיג מאוורר כזה, ואולי מלוח אם מושבת??? עיזרו בבקשה אני לא רוצה להחליף לוח אם (והוא מצויין) בגלל וינטלטור. בועז
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
האם כל כרטיס מסך pci-e יעבוד על הלוח? הלוח מיועד למחשב ביתי שימושים פשוטים-לא משחקים כבדים-ומעבד p d-805 תודה http://www.asrock.com/product/775i945GZ.htm
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מה זה אומר ? אם לאותו יצרן יש זיכרון עם אותם נתונים בלי האפיון המיוחד הזה מה אמור להיות ההבדל ? לדוגמא : G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL9D-8GBXL Average Rating Intel XMP certified, designed for Intel P67 & Z68
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
תראו איזה מחיר יש למעבד הבא משהו בארץ רוצה לעשות קופה מחיר בחול 965 דולר רק בארץ רוצים לעשות מליונים על הלקוחות 7200 ש"ח יש קונים ?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5971
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני לא רוצה להתפשר על הלוח אם. אני רוצה להשקיע בו... אני צריך את העזרה שלכם: איזה לוח אם מובסס על אינטל פנטיום שתומך ב dual ddr (זה חשוב אני מתכוון להשתמש בזה) ו USB2 וכל הדברים האלה הכי טוב?? לא חשוב כמה הוא עולה (לא להגזים) כאני רוצה את הכי טוב. תודה לכל מי שיעזור!! :) :)
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים זהים של KINGSON בגודל 256MB ואני רוצה לדעת אם הם עובדים ב DUAL CHANNEL.... איך אפשר לבדוק??
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שמשמש לצרכי מוסיקה\סרטים\אינטרנט\קצת משחקים אם לוח אם, מעבד וזיכרון חדשים, התקציב שלי הוא 1500 שקל. אין לי צורך ב Raid , כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול מובנה, תמיכה ב SLI , Crossfire או שום דבר כזה. אני צריך רק שהרכיבים יהיו אמינים ויחזיקו הרבה זמן. אין לי בעיה לעשות OC קל-בינוני אבל לא יותר מזה. המארז שלי הוא Antec Sonata I שמגיע עם ספק של 300v, אם זה כבר לא מספיק אז צריך להוסיף מארז לתקציב. אתם יכולים להמליץ לי על משהו נחמד שיכנס לתקציב? רצוי שיהיה מ KSP כי הם ממש ליד הבית שלי. תודה, אלמוג.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
חיפשתי גם באתר וגם ברשת כתבה שמסבירה באופן ישיר וברור מה ההבדל בין הצ'יפסט החדש 915 לבין הצ'יפסטים הקודמים 875 וכו'? מה בעצם נותן לי הצ'יפסט החדש ומה נותן לי הסוקט החדש 775? תודה.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שאלה פשוטה: איזה לוח אם הכי כדאי לקנות למעבד AMD939, עד 700ש"ח ?? לא יהיה OC. חשבתי על כמה אפשרויות- ABIT AN8 ASUS A8N-E DFI INFINITY אבל זה ממש לא חייב להיות אלה. פשוט תציעו מה הכי נראה לכם(בגלל קירור ביצועים וכו'), או לפי ביקורות או משהו.... תודה
-
- 11 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היצרנית הגדולה ביותר בשוק ה-PC חולמת להמציא מחדש את הניידים והטאבלטים באמצעות הפיכתו של גימור יוקרתי לחלק ממעטפת המוצר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
- 1 follower
-