עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. החלפתי את המעבד שלי מ-AMD2000 לבארטון 2500. 1 האם כדאי להתקין WIN מחדש ? 2 האם יש AMD 2500 שאינו בארטון? 3 האם הבארטון הוא 0.13 מיקרון ומתחמם פחות ממה שיש לי כרגע(AMD2000 0.18 מיקרון)?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by אלון פ,

שלום לכולם, בגלל שהמעבד שלי מתחיל להתיישן ולעשות לי צוור בקבוק, אני רוצה להחליף אותו. זה המפרט הנוכחי שלי: P. 4 - 3 GHZ 3850 1.5 RAM לאיזה מעבד כדאי לי להחליף כדאי שלא יעשה צוור בקבוק לשאר הרכיבים אבל גם לא יהיה חזק מדי בהשוואה אליהם? תודה לעוזרים! אלון

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by Gil28,

הדגם הוא platinum rev2 קיט של שני ג'יגה... הוא בא ביחד עם e6750 ולוח ga-p35-ds3 השאלה היא אם זה יספיק לoc גבוה במיוחד (כ-3.7/8) תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by rony1880,

היי יש לי 2 לוחות אם אחד G31 שבו הקירור של השיפ לא כל כך חם, אבל של הG41 ממש לוהט,כך זה אמור להיות? רוני

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  5. שמעו יש לי לוח אם Intel Garibaldi D850GB והוא תומך rdram עכשיו אני חושב שהוא תומך גם sdram אבל אני לא בטוח מישהו יכול להגיד לי?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  6. שלום! התקנתי היום זיכרון חדש והמחשב לא עבר את הביט. אני מריץ מעבד אינטל DualCore Intel Core 2 Duo E6750 באוברקלוק 15% (כרגע מהירות 3200) לוח אם: MSI P35 Neo Combo (באתר החברה טוענים שהלוח תואם DDR3) זכרון ישן: 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM זכרון שקניתי: 4GB DDR3-1066 PC3-8500 CL7 240 של קינגסטון. האם בעיית התאימות היא הנושא של הבאפר? כי אין לי ממש מושג מה זה בכלל, למיטב הבנתי תאימות היא נושא של מהירות וסוג. לצורך העניין לוח האם תואם DDR3 עד מהירות 1066 וזה אכן הזיכרון שקניתי. עזרה? תודה!

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by hq4ever,

שלום לכולם אני לא יודע אם אני מחדש לכם משהו אבל בשבילי זה בהחלט שינוי מרענן. בזמנו היו דיבורים על כך ש SATA מאפשר לחבר ולנתק הרד דיסקים בדומה ל SCSI בזמן שהמערכת פעילה. כעת משראיתי את הידיעה האחרונה ב HWZONE על לוח האם של אסוס עם חיבור SATA חיצוני התחלתי לתהות שוב על פשר הדבר ומסתבר כי אכן נכונה היתה הטענה. להלן לינק מהאתר של MAXTOR הדן בסוגיה www.maxtor.com/en/documentation/white_papers/sata_hot_plug_white_paper.pdf והנה התמונה מהכתבה עצמה שימו לב למחבר האדום של הSATA. למישהו יש לשפוך עוד אור על העניין? אילו לוחות האם ישנו צורך בבקר מיוחד על מנת שהנ"ל יתאפשר או שכל בקר SATA תומך כברירת מחדל? כך או כך בהחלט ידיעה משמחת ושינוי מרענן. מקסים.

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by michaelsko,

שלום לכולם. לאחרונה שמעתי הרבה על דבר שנקרא HTPC והבנתי שהמשמעות של זה היא Home Theater PC. לפי השם זה רעיון נחמד, אבל אין לי מושג מה בדיוק HTPC צריך לדעת לעשות, כלומר אילו רכיבים צריך להשיג בשבילו? אם למישהוא מכם יש אחד כזה או יודע מה צריך להיות בו, אנא אמרו לי. מיכאל.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  9. Started by T-80,

l;k

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  10. כותרת^^ רק רציתי חוות דעת על איך הזיכרון הזה ועם במחיר שלו אפשר למצוא משהו יותר טוב

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  11. מישהו יכול להביא לי בקשה מאמר שמשווה בין המעבדי 64 ביט של אינטל ו amd, יכול להיות גם באנגלית

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by crazydiamond,

שלום לכולם וחג שמח. רכשתי מחשב חדש והזמנתי אותו עם מעבד נורטווד במהירות 3.2 אך קיבלתי מעבד באותה מהירות אבל פרסקוט, כשהחנות טוענת שבגלל שהמחשב הגיע באיחור הם פיצו אותי והחליפו לי מעבד. בכל מקרה דרשתי שיחליפו לי את המעבד לדרישה המקורית - ה נורטווד. מה אתם אומרים? האם להשאר עם הפרסקוט או לחזור להזמנה המקורית - הנורטווד. אני מכיר את בעיות ההתחממות של הפרסקוט ואת הרעש הנובע מכך שהמאוורר שלו עולה לסל"ד גבוה ויוצר הרבה רעש. כעיקרון המחשב נועד לאבא של אשתי - הדרישות שלו אינן גבוהות בעיקר שהמחשב יהיה שקט ויציב, החלפת המאוורר אינה באה בחשבון, אני לא מוכן לחרוג ולעלות בסכום שכבר שילמתי, להלן המפרט: pentium 4 3.2 ghz (northwood) MB: Asus P4P 800 SE (intel 865) 2 X 256 MB memory 400 …

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by shai11,

ערב טוב. לאחרונה ראיתי שהטמפ' של המעבד מסוגלת לעלות מעל 80 במאמץ עכשיו בניתי מוד די חמוד על הסטוק של אינטל שמוריד אותו ל30 ואפילו פחות אבל הבעייה שהמאוורר של אינטל החליט להוריד לעצמו ת RPM ל 1000 ואז הטמפ' עולה עוד פעם. האם אני יכול להגדיר למאוורר להשאר על 1500 RPM קבוע? הוא מתחבר ללוח אם תודה מראש! עריכה: זה פנטיום D 3.4

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by kuva,

שלום רב ;D הייתי רוצה לקנות עוד RAM למחשב אבל אני לא ממש מבין בכל המערכות האלו והייתי רוצה קצת עזרה מכם :]]] המפרט שלי כרגע: cpu: intel pentium 4 530 (3.0Ghz) motherboard: abit AS8-V Rams: 2XDDR 256mb 200mhz Video:sapphire radeon 9250 256M אני רוצה לעלות את הRAM ל1GB , יש לי תקציב לא מוגבל אבל הייתי רוצה לשמוע איזה אפשרויות יש לי, כי אז אני אוכל לבחור מה הכי מתאים לי , ואני לא ממש מת להיפרד מכל הכסף שלי תודה מראש לכל העוזרים! :]

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by Access Denied,

אני צריך שמשהו שיודע יגיד לי משהו על הזכרונות של החברות האלא ואיזה כדי יותר לקנות למחשב למשחקים Elixir, PQI ו- Infineon . וגם מה פירוש ה- CL2 שיש לפעמים ליד השם של הזכרון . ???

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  16. Started by Elika,

אז ככה, יש לי מחשב מאוד ישן p2 350, voodoo3 3000, 128 ram בקשר ללוח אם אין לי מושג איזה יש לי, המחשב נורא ישן וגם אם אני יפרק ויסתכל אני לא ידע ממש פרטים עליו (לפי מה שאני יודע) ראיתי שיש את התוכנה Intel Application Accelerator 2.3 לצערי, זה לא תומך במעבד שלי אלא רק מ 3 ומעלה אז השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול להאיץ את מהירות המעבד שלי התוכנה לא תומכת במעבד שלי השאלה השניה שלי היא האם להוריד ביוס עדכני יותר יכול לעזור למחשב שלי ואם כן אז איך אני יכול לדעת איזה אני אמור להוריד ולכל מי שעוזר או מנסה לעזור תודה מראש ובבקשה תהיו יותר ספציפיים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by evy,

שלום אני מוסיף עוד מעט זיכרון למחשב שלי ועכשיו רציתי לדעת מה יותר כדאי שתי סיטיקים של 256 שיפעלו על דיואל או אחד של 512? יש לי כבר שתי סטיקים של 256 על הלוח של ABIT IS7 שפועלים על דיואל ,ועכשיו עקב היציאה של המשחק הדגול "דום 3" ,זה עורר בי תאבון לעוד זיכרון.. אשמח לשמוע הצעות

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by gnk,

שלום, האם ספק כוח 300W מספיק למעבד Athlon64 3000+ ? (הספק הוא מחברת HEC) תודה.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  19. היום התקנתי במזל טוב את הזיכרונות החדשים שלי. הרצתי את התוכנות הכי כבדות במקביל והכל עובד חלק.האמיול התוכנת וידאו והדפדפן וכל אחת מהן עלתה מהר מאד. בדקתי עם התוכנה CPU-Z והזיכרונות עובדים ב 200 דואלים (400). אני חייב לציין שהיתה לי דילמה אם לפתוח ולהתקין או להחליף ל DDR2 ולהחליף את כל הפלטפורמה שלי ל DDR2 בגלל התדרים המהירים יותר והמחירים הנמוכים יותר (2 גיגה שלי עולה 750 לעומת 2 גיגה DDR 2 שעולה חצי מחיר) אבל אני רואה שעדיף להשאר עם מה שיש.המחשב פשוט זז בצורה מדהימה. אם למישהו יש רעיון איך לבדוק את הזיכרונות יותר לעמוק עם תוכנות ספציפיות אשמח לחלוק את הידע עם חברי הפורום. הדגם שקניתי הוא F1 -3200PHU2 - 2GBNS דגם הביניים.

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  20. שלום לכולם יש ברשותי מחשב אם הלוח הזה http://www.digiconcepts.com/ecs_motherboards_88.htm והוא תקול, אני חייב להחליף אותו ורציתי לדעת האם הלוח הזה http://ksp.co.il/?select=.1030..202.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16860&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= יתאים? הכוונה שהמעבד יעבוד על החדש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  21. יצרנית החומרה הטאיוואנית מכריזה חגיגית כי תאפשר תמיכה בטכנולוגיית ה-Resizable BAR עבור PCI-Express בלוחות אם העדכניים שלה, ומדגימה זאת עם תמונות מסך שכוללות בין היתר פרטים אודות מעבד מדור ה-Rocket Lake השולחני העתידי של אינטללכתבה

22. Started by shshmul,

אני שואל באופן כללי ,בלי שום קשר למפרט המחשב האם גודל 2x1024 יתן לי ביצועים מהירים ויציבים יותר מאשר 2x512 ? או שזה סתם בזבוז כסף? תודה

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  23. שלום, מה הזכרון הכי איכותי ומהיר לIvy bridge למחשבים ניידים? 1600mhz 16gb(8x2) תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by nadav1379,

מה יותר כדי AMD או Intel ולמה?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  25. יש לי מחשב שלוח האם לא מתאים ורציתי המלצה ללוח אם המתאים למפרט הבא: מעבד אינטל e6550 c.2.d כרטיס מסך ATI X1650 PRO זכרון 2G. 677 דיסק קשיח 160G (הלוח הנוכחי שלי הוא: גיגהבייט GA-945 GCMX ). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.