עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המחשב מיועד להיות מחשב עבודה, השימושים שלי הינם: עריכה גראפית (פוטושופ ,פלאש,תלת מימד(3dmax\maya) ) עריכת סרטים (פרמייר,מובי מייקר,וקידודי סרטים וכד') צפייה בסרטים. משחקים בינונים. המחשב מיועד להיות על מסך LCD32 אינץ דגם: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718616 אשמח להמלצות איזה סוג מעבד יותר מתאים לשימושים שלי תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by tal.t,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה יש לי שאלה אני מתכנן בשבוע הקרוב לקנות מחשב ואני רוצה לדעת איזה מעבד יותר כדי לי זה יהיה מחשב למשחקים בשווי 4000 שקל כולל מסך המעבד עלול לעלות בסביבות 730 שקל משהו כזה בצרוף של לוח אם שיריץ לי את המשחקים תודה רבה על העזרה

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by CashMAn,

שלוםם!! תגידו מישהו יודע מתי הלוח הסוקיט הראשון של אינטל 775 בבקשה אני צריך לדעת ?...

4. Started by bratwa_tut,

המחשב שלי תומך ב DDR 2 עכשיו יש לי שתי זיכרונות אחד 2 GB ואחד 1 GB מה הכי טוב לשים לשים את שנהם במקביל (DULE CHENEL) לשים את שנהם אחד לא CHENEL של השני או עדייף לשים סטוק 1 של 2 GB שלא יהיה בתיזמון בעיות תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  5. בונה סרה שהסתקלתי היום על לוחות של GIGABYTE סוקט 1366 מצאתי שיש הערה דיי חדשה שהלוחות מתאימים רק ל- Note 2) For Windows Vista/XP 32-bit operating system only עפ"י הרשום היום מצויין שהלוחות של 1366 לא תומכים ב- ויסטה 64 , למה ? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2958&ProductName=GA-EX58-UD5

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  6. היי ... 1.מישהו יודע אם המעבדים החדשים והעתידיים של AMD היום (ואני מדבר על Xp ואולי גם HAMMER) יתאימו ללוחות של היום (ליתר דיוק GIGABITE VA וכאלה) 2. ואם לא כולם עובדים - מה המעבד האחרון שיתאים ללוןחות כאלה שישאר בשוק עד לטווח של שנה - שנה וחצי ? ...

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by brk2k,

יש לי התלבטות בין הזכרונות הבאים : Mushkin 512MB PC3200 Blue OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier המשקין יותר יקר ב- 150 שקל ובעתיד אולי אני יעשה אוברקלוק ממש ממש קטן. אל תיתייחסו ליכולות אובר קלוק - אני מחפש זיכרונות מהירים , יציבים וטובים עם תאימות גבוהה ללוחות אם. אני מתכנן לקחת 2 סטיקים של 512 (1024) ומזה יוצא לי שהמשקין כבר יותר יקרים ב-300. בבקשה תעזרו לי להחליט :-\ תודה רבה לכל העוזרים! :)

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by bennnn,

הייי יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ עם 2 סלוטים של 512 מגה 400 הרץ די די אר 1 שעובדים בדואל צ'אנל. שאלתי היא האם אני אקנה 1 גיגה סטיק זה ממש יהרוס ביצועים? או עדיף לקנות עוד 2 של 512 וככה יהיה שוב דואל צאננל.השאלה ההם ההבדלים זניחים?בעיקר למשחקים. או שאני אקנה סטיק 1 של 1 גיגה ולא ירגיש ממש הבדל? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  9. יש לי מעבד AMD AXP 2500 לפני 8 חודשים קניתי וולקנו 12 ומרחתי על המעבד את המחשה התרמית הג'נרית שהגיעה עם גוף הקירור. היום קניתי משחה ARCTIC SILVER כדי לשים מחדש, אבל אני רוצה לדעת קודם איך להסיר את המשחה הקודמת? יש לי בבית מין "ג'" כזה, שרשום על הרכיבים שלו מאחור: Ingredients: alcohol 70%, water, glycerin, thickners & fragrabce אני יכול להשתמש בו?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  10. יש לי לוח אם Asus P5LD2-VM , תומך Dual-Channel, עד 667MHZ. נכון לעכשיו יש לי זכרון 2*512 , 667MHZ. ואני רוצה להוסיף זכרון, Corsair 2*1024MB DDR2-675 XMS2-5400 Xtreme Performance Memory. זה אפשרי (לשים את כל ה4 זכרונות ביחד)? או שיגרום לבעיות? עדיף להוציא את ה2*512 ולהשאר עם הזכרונות החדשים בלבד? או שאני יקבל ביצועים טובים יותר עם ה3 גי'גה? תודה רבה, פיטר.

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  11. מה ההבדלים בהם? [ זה זכרונות למי שלא יודע ] , אממ חלק ממליצים על קינגסטון , אבל אמרו לי שבשנה האחרונה הגיעו מלא זיופים לארץ של קינגסטון .. לא יודע קיצר מה יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by efee123,

אני קונה מחשב חדש וחשבתי כמה חשוב שיהיה לי קירור לזכרונות? תודה!

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  13. האם זה הכי כדאי לפי המחיר? http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by sPoiled,

יש Steppingים של C0, G0 במעבדים שונים וכו'... מה הם אומרים ומה זה בכלל, איך אפשר לדעת מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by atila3,

שלום לכולם ברשותי מחשב בעל לוח ms 7125 K8N Neo4-Fהמחשב הציג לי הודעה no signal , חשבתי שזה ספק אז הוצאתי את כל החיבורים פרט לחיבור של ה-24 של הלוח ומאז הוא לא מפסיק לצפצף , ציפצוף ארוך מפסיק ומתחדש ניתקתי את הכל כולל כרטיסים וזכרונות וזה עדיין מצפצף, איפסתי גם את הביוס על ידי הוצאת הסוללה . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  16. ברשימת המעבדים שהלוח תומך בהם http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2554 המעבד הזה לא נזכר, זאת אומרת שהוא לא יתאים ללוח?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by drbrain,

שלום ברצוני לקנות מחשב חדש וכן אני יודע שיש מדור מפרטי מחשב אבל שאלתי היא מטרת המחשב היא למשחקים וההתלבטות היא האם לקחת מעבד 6600 או 6300 ללא OC אני יודע שמשחקים דורשים כרטיס מסך חזק אבל מה לגבי המעבד אני מעוניין בשני ג"ב זיכרון 1) מה יותר חשוב כוח חישוב מעבד או כרטיס יותר חזק 2) האם 6300 יחזיק מעבד עוד שנה שנתיים או שהוא יהיה חלש ועדיף 6600 בתודה שרון

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by nadav1379,

מה יותר כדי AMD או Intel ולמה?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  19. Started by RAID2010,

אשמח לקבל ממכם רשימת דגמים של לוחות אם Gigabyte - שיש בהם גם תמיכה ב Raid - ועונים על הדרישות הטכניות הבאות: * תאימות למעבד: Intel Core 2 Duo \ Socket 775 * 4 כניסות SATA + 1 IDE * תמיכה בזיכרון מסוג DDR2 \ DDR3 * כרטיס קול וכרטיס מסך - מובנה * 4 כניסות USB אחוריות, ו2 קדמיות * תמיכה בRaid - בעיקר Raid1 מחיר: אם יש, רצוי לא יותר מ 350 ש"ח

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי חיישן על הלוח אם שאומר לי את המעלה של ה system והמעבד רציתי לדעת מה המינימום מעלות צלזיוס(לא חימום יתר אלא קירור יתר) יכול להחזיק המעבד וגם הלוח אם?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  21. נכון בכתבה של האתר כתוב "מחשב העל כולל כ-16 אלף מעבדי Opteron של חברת AMD ועוד כ-16 אלף מעבדי Cell של IBM" זה הגרסה של הCELL החדשה או מה ואחרי זה כתוב שיש לא 9 ליבות אפשר הסבר בבקשה?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  22. המטרה העיקרית היא משחקים. מחיר סביב 800 שקל יהיה נהדר. חשוב לי שיהיה אפשר לבצע OC בקלות. זהו פחות או יותר אם אפשר יהיה לקבל הסבר גם מדוע כדאי לבחור לוח אם כזה או אחר זה יהיה נהדר. או ... ודבר אחרון אני מעוניין גם בזכרונות של 2X2 גי'גה של DDR3 אני מניח ש-1600 יספיק הבנתי שכדאי לקחת בעלי מתח קטן מ-1.65V אז אם יש המלצה גם פה אודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by miim17,

הורדתי את העדכון, הרצתי את ה EXE (מתוך חלונות....) והוא טוען שהציפסט שלי לא נתמך....והוא כותב שהוא בכלל של אינטל..... הפואנטה היא להריץ את זה מהדוס? בחיים שלי לא עשיתי כזה דבר, אז עם מישהוא מוכן לתת הסבר קצר איך...זה יהיה נחמד.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by kobi,

אני שוקל לשדרג את המחשב ואני שוקל למכור את המחשב שלי ורציתי לדעת כמה שווה כל חלק בנפרד מעבד אתלון XP2000 לוח אם GA-7VAX זכרון KINGSTON 512MB 333 CL2.5 קרור למעבד VENTEC AEROFLOW

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by aviv00,

אני מחפש ICH10R הכי זול שאפשר למצוא למעבד CORE 2 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים