עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לוח אם 965p-s3 ספק-ENERMAX liberty 400w האם הם יתאימו למעבד חדש? ואיזה מעבד כדאי לקנות? (900-1300 ש"ח)

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  2. שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואני מתלבט האם להוסיף את ההפרש עבור QUAD.. המערכת תהיה מבוססת AMD, הלוח אם של גיגהבייט - MA770-UD3 השימוש הכבד ביותר זה משחקים, מעבר לזה 2 המעבדים כנראה יתמודדו יופי עם השאר(גלישה/סרטים וסדרות ב-HD/שאר יישומים) ההתלבטות היא בין ה-Athlon II 250 ל- Phenom II 920 עד כמה ה-QUAD יביא ביצועים טובים יותר והאם לדעתכם זה שווה את ה-400 שקלים הנוספים ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  3. איך הזיכרון הזה בשביל מחשב למטרת משחקים כבדים מאוד DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5 2 זיכרונות כאלו ב1250 ש"ח מעבד INTEL P-4 2.60GHZ 800MHZ FSB HP לוח אם ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR 3Y

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by Ronen Mars,

שלום, יש לי את לוח האם הבא: Gigabyte GA-Z97-HD3 ולא המערכת(Windows 8 Pro) ולא EverstUltimate לא מזהים את לוח האם. ניסיתי לעדכן צ'יפסט - לא עזר. יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by aviv00,

אני מחפש ICH10R הכי זול שאפשר למצוא למעבד CORE 2 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by NIR-T,

Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 או LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro ??? אני לא מתכוון לעשות OC....... תודה לכל העוזרים......

7. Started by ToR,

יש באתר של ASUS עדכונים לBIOS של ה P4PE אבל לא רשום מה הם ת למה הם, וכו'?? למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by Oranili,

nForce 430 Chipset - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA2 - RAID - Firewire iEEE-1394a - 8 Channel Sound - Gigabit LAN - mATX - GeForce 6150 VGA on board מוצר GA-K8N51PVMT-9 מקט 1 כמות 394 מחיר יחידה Gigabyte עוד יומיים מגיע לפה ! היה לי מקודם NFORCE 3 250GB השאלה שלי אם אני יכול בלי לפרמט את הלוח החדש?... כי הוא NFORCE 4

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by Co[3]LHo,

איך תמליצו לשפר את המחשב הזה... שבעבר עלה כמעט 15 אלף שקל והיום לא זז....... :[

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by eli_a,

יש לי עכשיו P4 3.0G פרסקוט האם משתלם לי להחליף אותו לAMD 64 3000 וזה למשחקים כבדים כמו:DOOM3 FAR CARY HALF LIFE וחבריהם תודה מראש אלי :hi: :hi:

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by NDickler,

שלום לכולם, לפני כשבוע שאלתי פה על בחירת לוח אם חדש (לשדרוג של חבר). אחרי מעט מחקר הבנתי מה הדרישות שלי, ועכשיו באתי לפה תקבל המלצות ללוח חדש. הדרישות הם: Socket LGA775 Chipset Intel X48 (בשביל CF) תמיכה בזכרונות DDR3 (ארבעה סלוטים הבנתי שיש בעיות עם זה בכל מני מצבים). יתרונות להרבה יציאות SATA USB ו FIREWIRE יציאת E-SATA ויציאת UDM או משו כזה השיטת העברה החדשה משו עם Peta (שמנו לב שבדרך כלל הדברים העיקריים שאנחנו משדרגים זה דיסקים - או שקונים מחשב חדש ולכן העדפה שהשיטות המתקדמות יהיו כבר בלוח) הלוח לשימושים שונים וצריך להיות איכות. אוברקלוק: אולי קטן לא הולך ליות אובר קלוק מטורף. תקציב ללוח לא מוגבל, אזור ה 2000 נראה הגיוני. אם תוכלו לתת כמה שיותר המלצות וגם מה היתרונו…

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by avi112211,

לחבר שלי יש כרטיס מסך AGP, הוא לא מעוניין לקנות כרטיס חדש. הוא רוצה לוח שתומך AGP אבל גם core 2 duo. יש לוחות כאלו בכלל? אם כן אז אפשר לקבל חנויות שמוכרות אותם? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by Xardas,

כתוב לי פה שזה CAS 3? או 2.5? כי המוכר אמר שזה 2.5 וזה מה שביקשתי אז מה זה אומר?

• 14 תגובות
    • 756 צפיות
  14. הלוח אם שלי הוא D850GB =) (של אינטל כן כן לא תומך באובר קלוק זקן ולא לצחוק :<<<) האם הוא תומך ב 533MHz Bus? יענו 133 TRUE SPEED? אני נישבע לכם שאני מנשק לעוזרים את הרגליים 8)

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. זקוק להמלצה לגבי לוח אם זול מבוס X58 עם תמיכה ב-SATA6 וב-USB3 . יש הרבה דגמים מתוצרת חברות שונות ומשונות במחירים שמתחילים ב-800 שקל ונגמרים בסכומים אסטרונומיים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  16. ראיתי בתר'ד כאן בפורום שלמעבד הזה ממולץ את הלוח ?AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe? מה ההבדל בינו לבין זה ?AW8-MAX 3rd Eye II s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe? מתוכננן אוברקלוק ובכלל יש עוד לוחות ממולצים למעבד הזה ???

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by ofer2222,

שלום למומחי הפורום, נראה שלוח האם שלי הלך לעולמו אחרי שנים רבות וטובות של שירות נאמן: מדליק את המחשב, יש מתח, המאווררים פועלים, אבל אין תצוגה. כמו כן, אין את הצפצוף ההתחלתי. החלפתי ספק - לא עובד. הוצאתי את הזכרונות - התחילו הצפצופים האופייניים לזכרונות שלא נמצאים. הכנסתי בחזרה - ושוב אין תצוגה ואין צפצוף ראשוני. הוצאתי והכנסתי את כרטיס המסך - וללא הועיל. כאמור, נראה שמדובר בלוח האם. הדגם שיש לי היום הוא Gigabyte GA-P35-DS3L, עם מעבד Core 2 quad Q9300, ארבעה ג'יגה זכרון, כונן קשיח וכונן SSD, כרטיס מסך nvidia geforce לא-זוכר-איזה-דגם :-) נראה שכבר לא מייצרים את לוח האם הזה, ועלי לעבור למשהו חלופי. מה הדגם שהכי יתאים להחליף את זה שהתקלקל? תודה רבה על הסיוע!

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  18. שלום לכולם , רציתי שתעשו לי סדר קצת בבלאגן שיש לי בראש כרגע... יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 , הבנתי מקריאה בפורומים שיש כמה דורות למעבדים האלה ( A , B , C ) לפי מה שאני הבנתי ( תקנו אותי אם אני טועה..) A הוא באס 400 B הוא 533 ו C האחרון שיצא לא מזמן עובד על 800 . אני קניתי ת'מעבד לפני חצי שנה בערך ועד לפני כמה ימים לא היה לי מושג איזה דור המעבד שלי אז העליתי את התוכנה AIDA32 והיא הראתה לי שהמעבד שלי 2.4 A ... אבל אני יודע וגם בטוח לפי הצצה בביוס שאני עובד על מהירות 533 והכל על דיפולט אצלי בביוס... כרגע אני מתעניין בלוח אם חדש כי אני רוצה להיכנס לעניין האוברקלוק ( אני חדש בתחום ) ולפי ניסיונות שעשיתי במערכת שלי עם מומחים בנושא לא הצלחנו להפעיל את המערכת במצב יציב אפילו באובר…

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  19. שלום רציתי לדעת האם הלוח שלי יתמוך במעבדים החדשים של אינטל? ודגם הוא p6t של asus טהרם יהיה צריך להחליף עוד חומרה או שאין צורך? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by david86,

אני קניתי למחשב שלי Mhz 1066 cl5 השאלה שלי אם עשיתי טעות שלא קניתי mhz 800 cl 4 ומי משתיים יותר מהיר?

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by sxs,

לפני שבועיים בערך הייתה ידיעה באתר שתהיה גירסת AGP לNF4.... האם זה בוטל? כל ה NF4 יהיו רק עם PCI-E?

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  22. הביאו לי מחשב חדש בחינם לגמרי, סיפור ארוך אז אני לא אכנס אליו. המחשב חדש לגמרי, אבל לא הכי טוב, אבל לא אומרים לא לדברים בחינם! המחשב הוא עם לוח אם של ASUS דגם P4R800-VM, מעבד אינטל ליבה כפולה 2.8. אני רוצה להפוך אותו למשהו טוב, או לחילופים למכור אותו ולקנות מחשב יותר טוב. אני בעיקר רוצה לקנות לוח אם חדש, בעיקר כי ללוח אם הזה אין PCI-E, וכיאילו, מה לעזאזל אני אמור לעשות עם AGP? אני גם מתכנן לקנות לו GeForce 8800GT, כדי שיהיה לו גם כרטיס מסך נורמלי. עכשיו, קחו בחשבון שאני לא ממש מבין בכל הסיפור (אני לא בדיוק Hardcore), אז יהיה נחמד אם תיהיו עדינים. תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  23. אני צריך לוח לפנטיום 4 ht עדיין לא החלטתי אם פרסקוט או לא... אגב אני יודע שיש הרבה מעבדים של 2.8... יש a,b,c ועוד וכבר התחרפנתי... מה הכי טוב למשחקים/אינטרנט? אוקי אז לשאלה החשובה: אני צריך לוח טוב, מבית טוב, לא צריך רייד ושטויות כאלה, אבל כמובן שיואסבי2 ופיירווייר, כמו כן אני רוצה את הכרטיס קול המובנה הכי טוב שיכול לבוא בתקציב... OC לא הכי מעניין אותי, וזהו בעצם.. מה עוד כבר יכול לבוא עם הלוח? אם יש לוחות עם פיצ'רים מעניינים תכתבו, תכתבו מהו הפיצ'ר ואני ישקול אם זה מתאפשר מבחינת התקציב (שלט, כבלים עגולים וכדומה..) יציאות מקדימה חובה, גם ליואסבי וגם לאודיו. אגב, הלוח יתאכסן כנראה בchencro xpider (gaming pro(

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by erezh13,

טוב, בגלל בעיות תקציב כרגע ומחשב עגלה (P3 800) החלטתי לקנות AMD. 1. אני מחפש אתר שיתרגם לי את המהירות של כל מעבד AMD מול מעבדי אינטל, למשל Athlon Barton 2500+ שיתרגם את ה2500 הזה למהירות של אינטל (למשל 2.4C, סתם דוגמה, לא שאני חושב שזה אמיתי). 2. אני קצת מפחד מלקנות AMD כי אף פעם לא עבדתי על מחשב AMD! כן כן מה שאתם שומעים, בחיים גם לא נגעתי במחשב כזה, כל החיים הייתי עם אינטל ואני לא רוצה סתם להסתכן, אז יש מצב שאתם תמליצו לי ותגידו לי באמת מה האיכות של הביצועים שלו ואם הם יתאימו לי לדברים הבאים: משחקים (אני גיימר קצת מעל הממוצע, לא כבד אבל משחק דיי הרבה) גלישה באינטרנט סתם לשמוע מוסיקה (חח כל הזמן יש מוסיקה במחשב שלי) עבודה עם תוכנות של גרפיקה (כמו פוטושופ 7 וכו') הרבה אבל…

• 6 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.