מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש בתיכנון שדרוג... עכשיו יש לי AXP 3200 שכמובן לא שימש אותי לאובר כי פשוט הפוטנציאל שלו די נוצל עכשיו אני דווקא כן מתכנן לעשות אובר אז שאלה איזה מעבד A64 יתן לי את האובר הכי משמעותי ביחס לאחרים ראיתי את המעבד הזה למכירה A64 3200 Mobile סוקט 754 ולמרות שעדיף לקנות כבר 939 כי אין בעיות תקציביות שמעתי שהמוביילים מעולם לאובר... אני ישמח לתגובות בנושא המעבד ואם זה באמת אחד המעבדים היותר טובים לאובר ואני מתכוון האחוזים שאפשר לעשות לו יחסית למהירות סטוק שלו ביחס למעבדים אחרים
-
- 12 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איזה זכרון מתאים לcore i7 920 +X58SO, צריך זכרון מיוחד שמתאים להם או שאפשר להסתפק בזכרון רגיל של 4GB?
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כשאומרים מחשב 64 ביט, למה הכוונה ? מה הופך אותו ל64 ביט ? (אילו רכיבים) האם למשל הרכיבים האלה יכולים להרכיב מחשב 64 ביט : מעבד : Amd Athlon64X2 (AM2) 5400+ 2.8Ghz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מהכתבה שהופיעה אתמול ניתן להסיק שברוב השימושים הביתיים הרגילים לא תהיה ל I5 נחיתות מול ה I7 920, אבל לא נאמר כלום על ה I7 החדשים. האם יהיה כדאי לשקול קניה שלהם ? האם יש להם יתרון כלשהוא על ה I5 בעולם האמיתי (ולא רק על הנייר) ?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב אם הלוח הזה http://www.digiconcepts.com/ecs_motherboards_88.htm והוא תקול, אני חייב להחליף אותו ורציתי לדעת האם הלוח הזה http://ksp.co.il/?select=.1030..202.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16860&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= יתאים? הכוונה שהמעבד יעבוד על החדש תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם micro ATX למחשב שלי, וזקוק שיתאים לרכיבים הבאים: זיכרון - DDR3 1600MHz (שני סטיקים של 4GB כל אחד) מעבד i3 (תושבת LGA1155, אם אני לא טועה) (המעבד והזיכרון כבר נקנו, אז מדובר בדרישות קשיחות) המחשב ישמש לעבודה משרדית, ולא ירוצו עליו משחקים. האם אני זקוק לכרטיס מסך, או שלוח האם אמור לספק אותי? (כל לוח אם מתפקד גם ככרטיס מסך?) מאחר שאני לא הולך להתקין עליו כרטיס מסך או דברים מורכבים אחרים, לדעתי אין מניעה ללכת על לוח אם קטן (MicroATX? יש קטנים יותר? יש לי סיבה לרצות קטנים יותר?) שמעתי המלצה, בפורום אני חושב, על ערכת שבבים B75, אבל אין לי מושג מה זה אומר בכלל. תוכלו להסביר?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
תגידו מהם התזמונים הטובים ביותר לזכרונות? אם זה משנה אז יש לי 256 X2 . עוד שאלה - בסנדרה 2004 קיבלתי ב- memory bendwidth benchmark 4586 ב- Int 4579 ב- float dudl drr 256 X 2 של סמסונג asusp4p800 p4 2.4 c
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, מה הזכרון הכי איכותי ומהיר לIvy bridge למחשבים ניידים? 1600mhz 16gb(8x2) תודה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
רציתי לשאול , אני רוצה לקנות לוח אם חדש(אני גיימר כבד יש לציין), יש לי 2500K i5 וכן 8GB DDR3 1600 , מערך כרטיסים gtx560 ואני מתכנן לעשות OC בינוני עד כבד. אני רוצה שללוח יהיה את כל היציאות החדשות(,USB3,sata3,BT וכ"ד) ,שיתמוך בraid וכמובן שיהיה יכולות OC טובות ומתח טוב.התקציב שלי עומד על כ1000 שקלים,בלי חריגה,וניתן להשתמש בכל הכסף. אני ראיתי המלצות באתר הזה על כמה לוחות אבל לא הבנתי מה ההבדלים בינהם אז הנה השאלה עצמה, מה ההבדלים בין הלוחות הבאים: ASROCK Z68 Extreme4 Gen3 Z68 CHIPSET ASROCK Z68 Extreme 4 B3 Z68 CHIPSET ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 Z68 CHIPSET ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset Asus P8Z68-V Pro Z68 CHIPSET Socket 1155 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155 Asus P8Z68-V/…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם AM3 במחיר שפוי (עד 700 ש"ח) אם יש כזה. אני לא מעוניין בלוחות AM2+ תודה.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
יש לי לוח procomp האם משהו מכיר דרכים לאבחן/לשפר את הביצועים שלו (אגב אף תוכנה לא הצליחה לזהות אותו) והאתר של החברה נראה כאילו כבר לא קיים מה עושים? (חוסכים ללוח חדש?)
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד של INTEL + לוח-אם של GIGABYTE שיחליפו את המעבד הישן שלי כולל לוח-אם התקציב שלי הוא עד 1000K
-
- 12 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הגיעה אלי חבילה מ-EBAY (מוכר Power Seller) של מעבד AMD 64Bit שהזמנתי. בדף המוצר צויין בפירוש שהמעבד הוא בעל ליבת Venice וגם בהתכתבות בינינו הוא חזר על כך, אך בפועל המעבד שהגיע הוא ככל הנראה Winchester (עוד לא מצאתי הוכחה רשמית באתר של AMD לעובדה ש-ADA3000DIK4BI הוא באמת Winchester, ואשמח לקבל עזרה גם בתחום הזה...). העניין הוא כזה: עד כמה משמעותי ההבדל בין שתי הליבות? ארבעה סטיקים ב-400MHZ לא מעניין ולא יעניין אותי בעתיד וכך גם OC, והנושא של הסיליקון המתוח לא ממש נהיר לי (אשמח לקבל הסבר) ומשלוח של מעבד לחו"ל הוא סיפור מורכב שיעלה כסף, וגם אם המוכר יסכים לשלם את עלות המשלוח עדיין מדובר בהתעסקות מעייפת. האם מבחינת ביצועים נטו, במערכת Mid-Range שלא תעבור שום …
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לוח אם מסוג ASUS P5KPL יש לי אותו כבר שנה וחצי-שנתיים הוא לא משהו, יש לו רק שני סלוטים לזיכרון אבל עם זה אני מסתדר השאלה שלי האם הוא תומך בכרטיסים החדשים כמו למשל הGTX460 1GB ? או אם הוא תומך בכ.זיכרון 2GB בסטיק אחד ? אני פשוט לא מבין בזה אשמח לעזרה תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מבחינת מחיר וגם ביצועים. אני יודע שבכללי אינטל הרבה יותר מתקדם מ AMD ,כלומר המעבד הכי חזק של אינטל הרבה יותר טוב מכל מעבד של אייאמדי (אני לא מדבר על CI7). אם ניקח שני לוחות אם תואמים ומעבדים תואמים בביצועים של שני החברות מה יהיה יותר זול?
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מה החסרון בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה ? בהנחה שהמחשב אינו למשחקים בכלל.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה everest את סוג הזיכרון שיש לי ורשום לי DDR ואז : 3200 (200mhz). התקשרתי לחנות ואמרו לי שזה אמור להיות ככה. הם אמרו שלדוגמא ddr2 יופיע עם 333 mhz בeverest במקום 533. זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
רציתי לדעת... מה ההבדל בין מחשב P4 2.8E 800fsb, 512ddr 400Mhz,asus p4p800s se לבין אותו מחשב רק עם לוח שתובך ב dual יותר נכון.. האם יש הבדל בביצועים למחשב עם Dual לבין מחשב בלי Dual channel תודה, דן.
-
- 14 תגובות
- 783 צפיות
-
-
במחשב שלי זכרון 512 מגה מסוג PC 2100 DDR2 SDRAM . כיצד אוכל לדעת אם מדובר בסטיק אחד או שניים? דרך אגב, אם הלוח הוא Abit NF7-S2(G), כמה סלוטים זכרון יש לו? שאלה נוספת - מה עלויות זכרון כזה?
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של zotac gtx 480 ,מארז coolermaster haf X, מעבד intel pentium d cpu 2.8ghz ולוח אם די עגלה, עכשיו השאלה החשובה היא האם לחכות ל6 ליבות של אינטל שיצא בפברואר (לא אקסטרים) , וללוח אם asus תומך לוסיד הידרה... או לקנות עכשיו משהו, שאלה נוספת האם המעבדים החדשים שיצאו בפברואר יתמכו בלוחות אם הקיימים היום ואם כן איזה... אני הבנתי שיקראו להם core i9..... תודה לממליצים.... אה וכן התקציב ללוח אם ולמעבד הוא 2200 ש"ח. ???
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
ברצוני לדעת מה ההבדלים בינהם ומי יותר טוב ועל איזה צ'יפסט כדי ללכת?
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני עכשיו מרכיב מחשב חדש (מחליף לוח מעבד וזכרון) אני רוצה לרכוש I7 I930 לוח X58A-UD3R בעקרון על שני המוצרים האלה אני דיי סגור, אלא עם יש הצעות אחרות. זכרונות 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600MHZ יש חברה שיותר מומלצת? או דגם אחר?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בס"ד מה המצב? נכון איפה שמחברים את הכבל ide ראיתי שחסר שן אחת עכשיו אני לא יודע עם ככה זה אמור להיות או שלא. אתמול המחשב לא עלה לי כנראה בגלל זה או בגלל שהקבל ide דפוק. אז זואת השאלה האם באמת חסר לי שם שן? ואם כן יש דרך לסדר את זה? למה ממש אין לי כסף עכשיו לקנות לוח אם חדש למרות שהוא ישן. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מצאתי ב EBAY הצעה מעניינת ללוח אם של אסוס ב 55$ (בקניה מיידית) (סה"כ: 350 ש"ח כולל משלוח) ASUS P4P800S Motherboard Socket 478 NEW לי יש מעבד intel P4 2.4 כתובת להצעה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80158&item=6736808425&rd=1#ebayphotohosting מפרט הלוח: http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800S&langs=09 אני מעולם לא הזמנתי דברים משם, ואני רוצה לדעת אם בכלל כדאי לי להתעניין בהצעה הזו? וזה בטוח להזמין דרך שם נכון? לא מפרסמים שם כל מיני הצעות לא אמיתיות?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי שתעשו לי סדר קצת בבלאגן שיש לי בראש כרגע... יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 , הבנתי מקריאה בפורומים שיש כמה דורות למעבדים האלה ( A , B , C ) לפי מה שאני הבנתי ( תקנו אותי אם אני טועה..) A הוא באס 400 B הוא 533 ו C האחרון שיצא לא מזמן עובד על 800 . אני קניתי ת'מעבד לפני חצי שנה בערך ועד לפני כמה ימים לא היה לי מושג איזה דור המעבד שלי אז העליתי את התוכנה AIDA32 והיא הראתה לי שהמעבד שלי 2.4 A ... אבל אני יודע וגם בטוח לפי הצצה בביוס שאני עובד על מהירות 533 והכל על דיפולט אצלי בביוס... כרגע אני מתעניין בלוח אם חדש כי אני רוצה להיכנס לעניין האוברקלוק ( אני חדש בתחום ) ולפי ניסיונות שעשיתי במערכת שלי עם מומחים בנושא לא הצלחנו להפעיל את המערכת במצב יציב אפילו באובר…
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-