מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
לא הייתי בטוח איפה לפתוח את הת'רד כאן או בפורום אוברקלוקינג אז מנהלים אם טעיתי סליחה מראש :saint: אוקיי אז זאת השאלה עד עכשיו שלט ב OC הXP 1700 כשלצידו הXP 2100 עכשיו אני מניח שבקרוב יפסיקו לייצר גם את ה2100 והבארטון 2500 לא ממש משתווה (באחוזים כמובן) XP 1700ו2100 אז מה יקרה? נ.ב אני מבקש שלא תענו לי בסגנון "מה אנחנו מגידי עתידות" וכו... אני יודע שאין תשובה בטוחה כי אף אחד לא רואה את העתיד אבל אם אפשר לקבל השערות\ ניחושים מלומדים אני יודה לכם מאוד
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לשדרג את המחשב שהרכבתי בעמל רב לפני כשנתיים. המעבד כרגע הוא E6600 על לוח אם ASUS P5B Deluxe. האם מישהוא יכול לומר לי מהו המעבד המהיר ביותר שאני יכול לשים על לוח האם הזה? בתודה, HP
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם לוח ASUS P8Z68-V, זיכרון 16גיגה, ומעבד i5-2500K. בנוסף יש כ.מסך RADEON HD7850 משופר, מארז מידי Lian-Li וספק כח אמריקאי 750W (אין בעית חיבור ללוחות החדשים) עיקר העבודה היא באוטוקאד ומאיה. בנוסף התחביבים הכבדים, פוטושופ לייטרום ופרימייר. אין כמעט משחקים. פה ושם קודי.. מכיון שעברו כמה שנים טובות מאוד עם הנ"ל, רציתי להשתדרג במעבד, לוח אם, זכרונות ואם צריך עוד .. אין כ"כ מגבלת תקציב אבל בסביר. אשמח להצעותיכם המומחים.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בס"ד מה המצב? נכון איפה שמחברים את הכבל ide ראיתי שחסר שן אחת עכשיו אני לא יודע עם ככה זה אמור להיות או שלא. אתמול המחשב לא עלה לי כנראה בגלל זה או בגלל שהקבל ide דפוק. אז זואת השאלה האם באמת חסר לי שם שן? ואם כן יש דרך לסדר את זה? למה ממש אין לי כסף עכשיו לקנות לוח אם חדש למרות שהוא ישן. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אם מישהו חבר בפורום של בטכנו, אז יכול להיות שהוא ראה את הבעיה של חבר שלי (שעוד לא קיבל תשובה נורמלית): אז ככה, יש לו לוח של ECS (מסכן...). ללוח אמורים להיות 3 יציאות שניתן לחבר אליהם כרטיסי USB. (יציאות על הלוח - לא החיצוניות שמחברים אליהם מכשירים). 2 = שני יציאות ריקות לחיבורים של כרטיסי USB, 1 = שני יציאות הUSB שנמצאות מאחורה. הבעיה היא, שתוכנת סנדרה ועוד תוכנות אחרות (גם מנהל ההתקנים) אומרים שיש 4 יציאות כאלה: ה-3 שכתבתי בגרסא 1.10 ועוד אחת בגרסא 2.00. אבל - היציאה הרביעית לא קיימת פיזית. יש רק 2 יציאות על הלוח ושניהם של 1.10. בדקנו במנואל ובאתר ואין שום דבר שממש עוזר. וחוץ מזה, גם הפרטים של היציה הזאת נראים קצת מוזרים בסנדרה (6 ערוצים?!). הנה תמונה: בבקש…
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ברשת יש הרבה שמועות לגבי מעבדי ה-penryn ותאריך הגעתם לשוק, ואני גם יודע שבחיפה עושים עליהם בדיקות וניסויים אבל השאלה שלי היא האם מישהו יודע תאריך מדוייק בו יגיעו המעבדים לחנויות?
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
נכון לעכשיו מה שנכנס לי בתקציב במעבדי אינטל זה E2140 ועוד איזה לוח אם עם צ'יפסט של אינטל ו-Intel GMA 950 אני רוצה לדעת אם בתקציב הנ"ל אוכל להשיג מעבד ממשפחת AMD עם ביצועים טובים יותר ואני צריך גם לוח אם תואם עם כרטיס מסך וקול מובנים. כפי שניתן לראות אני לא מתכווין לבצע המהרה והמחשב אפילו לא מיועד למשחקים. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אחרי כחודשיים שבהם רק נייד אחד מבית HP היה זמין בשוק עם מעבדי הדור החדש הניידים של AMD - המבחר עומד להשתדרג לכתבה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
צריך עזרה בפירוק היטסינק מסוקט 478? איך זה הולך לא הצלחתי לשחרר את ההיטסינק מעל המעבד מבקש עזרה בבקשה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני לא גיימר רק משתמש בפוטושופ לעבודות כבדות. ורציתי לדעת מה ישיג תוצאה טובה יותר בעבודה שוטפת בפוטושופ? E6600 מומהר ל3.6 (FSB 400 מכפלה 9) או E4300 מומהר לבאס 400 שזה אותו תדר מעבד, אבל פחות זכרון מטמון. (לוח AB9 PRO או DS3) הבנתי גם מהביקורת שזה OC די רצחני להגיע עם E4300 לאיזור ה3.6 ואם אני לא טועה הE6600 מגיע לשם יותר בנוחות לא? ושוב תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מחו'ל חלקים חדשים, Jab Tech שולחים לארץ את זה אני יודע, כמה עולה משלוח לארץ? ואתם מכירים חנות חומרה שיש בה גם חלקים לא כמו ב-Jab ושתשלח לארץ? קיים כזה דבר? בחו'ל יש A-DATA PC4000 512 אני מתכוון לקנות 2 כאלו לOC חזק ביותר, שווה?
-
- 14 תגובות
- 791 צפיות
-
-
זה המעבד : מעבד AMD Athlon II X3 435 Box תכננתי להתאים לו את הלוח אם Gigabyte GA-M720-US3 אבל הוא כבר לא במלאי של SkyPC. אז אני צריך שתתאימו לי לוח שישנו ב-SkyPC ושיהיה טוב [= אם זה חשוב הכ.מ שלי יהיה : Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe זה למחשב שאני הולך לקנות בעוד שבוע ~ שבועיים גג. ושיתאים לשדרוגים עתידיים. תודה רבה =]
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בן הלוחות הבאים. GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤ 564 GIGABYTE GA-EP35-DS3P ¤ 655 האם ההבדל במחיר נותן תמורה? מה התוספות בלוח היקר יותר שבין השלושה - שבלוחות הזולים יותר אין? סתם סיקרן אותי מה ההבדל הזה במחירים. תודה .
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1. האם ניתן לעדכן הביוס לגירסה הזאת: Version 0711 2006/10/04 update OS DOS דרך התוכנה: Asus Update? (יש שם אופציה להכווין אותה לקובץ rom) 2. מהאתר: ** Please perform CMOS clear after update to this BIOS. הצעד הזה לא מוזכר באף אחת מדרכי עדכון הביוס, לפי חוברת ההוראות של הלוח. מה עושים ואיך עושים? תודה!
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האם מצדיק 900 ש"ח הפרש (ולא שכחנו תוספת לזיכרונות ולוח תואמים). האם העלות-תועלת - באמת יושבת על ה-6300?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 שאלות 1) ב- NORTH BRIDGE כתוב לי MCP-T מה זה אומר? 2) שמתי את שתי הזכרונות שלי באותו סידור כמו שאמרו בכתבה על הלוח של CHAINTECH וזה עדיין לא עובד לי למישהו יש רעיון מה לעשות? או אולי לשנות משהו בביוס? תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום, קראתי את כל השאלות הנפוצות ואת חוקי הפורום מראש - ואני לא מצליח להגיע להחלטה: אני מתלבט בין AMD64X2 3800 לבין Core2Dou של אינטל הכי פשוט (במהירות 1.8Ghz). השימוש שלי הוא מאוד בסיסי: אינטרנט, הורדות וסרטי DVD - ללא משחקים בכלל, אבל אני רוצה מחשב חזק יחסית שלא אצטרך לשדרג אותו כמה שנים טובות (עד היום סחבתי 6 שנים עם P4 1.4Ghz עם RDRAM). השאלות שלי: 1. מבין שני המעבדים האלו, וללא קשר למחיר ושימוש, איזה יותר טוב? 2. ובשיקלול של מחיר ושימוש - איזה מהם מומלץ בשבילי? 3. האם כדאי לי בכלל לשקול לקנות פנטיום D ? קיבלתי גם המלצות, וגם אזהרות מכיוון שמדובר ב"דור ישן". 4. אני יודע שנושא מהירויות השעון כבר לא חיוני היום כמו פעם, אבל בכל זאת - 1.8Ghz ??? המעבד הנוכ…
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האם לוח האם Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P בא ביחד עם כרטיס קול מובנה? בpchardware לא מצויין שהוא בא עם זה, אבל לגרסה הפחות טובה, ה Gigabyte GA-8IP900 Intel 865P יש כרטיס קול מובנה, וזה נראה לי מוזר. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
Whats the diffrence between these GB MB modles? DS3,DS3R,S3,DS3L? why are the prices so diffrent? PS Im in the US so i can't write in hebrew... EDIT (Im talking about the P35 modles)
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי קנה מחשב ובהצעה ובחשבונית כתוב שיש לו זיכרון ADATA אבל שהסתכלנו על הזיכרון עצמו כתוב VDATA, האם זה שייך לADATA או שעבדו עליו? בתודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
או וולט מוד ללוח אם שלי שהוא ga-7n400-l ,usv kguzrho
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אתם מכירים אבל PASSMARK פרסמו לא מזמן בנצ'מארק ענקי של מעבדים כאלה ואחרים.... לפי משהם אומרים הם ניסו מעל ל10,000 מערכות שונות ומעל ל300 מעבדים שונים... וזה ממשיך להתעדכן הם בדקו גם יכולות אוברקלוק (בדקו איזה מעבדים נותנים עליה של הכי ביצועים באוברקלוק) http://www.cpubenchmark.net/ לפי הבנצ'מארק שלהם יש נתונים מעניינים כמו: E7200 מביא תוצאות יותר גבוהות מ E6750 (למרות שהוא עולה הרבה פחות) Q9550 כמעת חזק כמו ה QX9650 (ממש כמעת) AMD QUAD 8-Way Opteron 8354 הוא המעבד הכי חזק שהם בדקו (יותר חזק מ 2 מעבדים של QX9770 ) מהי דעכם? האם זה אמין?!
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני כמה זמן את הלוח אם ואני עדיין בלי סאונד בגלל שהדרייברים (high definition audio) של הכרטיס קול המובנה צריכים XP Service Pack 1 לפחות, שאין לי אפשרות להתקין. יש למישהו פיתרון לדרייבר חלופי להציע לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
Core 2 Duo E6600 עולה 1355 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3594 Cooooool!!!! זה מדהים לראות שאותו מחשב פעם (3 חודשים/5חודשים) עלה יותר באיזה 1000 ש"ח בגלל ירידת מחירים ואפילו יותר...
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-