מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
מה שאני מתכוון בכותרת זה למעשה - יש לי לוח-אם Asus P4P800 SE עכשיו יש בו 4 חריצי זכרון DDR, כאשר הם כביכול מחולקים לזוגות - בכל זוג החריץ הקרוב יותר למעבד הוא בצבע כחול, השני בירוק, כפי שניתן לראות בתמונה: עכשיו, יש לי שני זכרונות 512MB DDR - ושניהם מחוברים לחריצים הכחולים. זה עושה הבדל כלשהו? עדיף לחבר אותם בצמוד? תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתמוך במעבדים מרובעי ליבה ככל הנראה אני יקנה q6700,אני לא צריך כרטיס קול מובנה על הלוח אם ולא כרטיס מסך. איזה לוח אם יהיה הכי טוב?
-
- 14 תגובות
- 681 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. דוגמה לצורך הדיון: G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB CL5 SODIMM - עולה 220 ש"ח לסטיק בודד G.Skill 2048MB DDR2 667MHZ Dual Channel SODIMM CL5 - זה ה"DUAL CHANNEL" שעולה 565 ש"ח. למה בעצם לא לקנות שני סטיקים של 1GB - הרי ניצול ה DUAL CHANNEL תלוי במחשב ולא בסטיק עצמו, נכון :s05: שימו לב שבדוגמה הזיכרונות הם של מחשב נייד
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לרכוש: Corsair 2GB DDR2-675 XMS2-5400 ורציתי לדעת מה ההבדלים בין ה-Xtreme Performance ל-ProSeries? (חוץ מהגוף קירור הענק שאני לא ממש צריך, ישלי מארז ממש קר).. והאם הוא שווה 50 דולר נוספים... תודה רבה לעוזרים, פיטר.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום... אני הולך לקנות מחשב חדש עם Q6600 ו 8800GTS... איזה לוח אם כדאיי לי לשלב איתם? שמעתי שיש לו GIGABYTE ga-965p-ds3, שווה להשקיע עליו?? (עולה 600 שקל בערך)... תודה...!!
-
- 12 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש ויש לי מספר שאלות: א. מה ההבדל בין הזכרונות השונים היום 667, 800, 1000 ועד כמה מרגישים את השינוי מבחינת מהירות, ממה שהבנתי בפורם אם אני לא מתכנן OC אין טעם לקנות זכרון יותר מהיר מ 667 האם זה נכון? האם שווה להשקיע בזכרון עם תזמון יותר מהיר לדוגמא CL4 על פני CL5 האם אני ארגיש בהבדל? ב. לאור המלצות רבות פה בפורם החלטתי לרכוש לוח אם של gigabyte ישנם שני דגמים על הפרק GIGABYTE GA-P35DS3P ו GIGABYTE GA-P35-DS4 באתר של gigabyte רשום שה DS4 מקורר יותר טוב האם הוא שווה את ההשקעה של עוד 200 ש"ח? ג. האם כדאי להשקיע בכרטיס קול לדוגמא CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME GAMER האם הכרטיס הנ"ל יפנה לי משאבים מהמעבד וישפר את הביצועים חשוב לי להדגיש שמבח…
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 4300 ולוח 965P-DS3 עשיתי הרבה חיפושים באנטרנט ולא הצלחתי להבין הם המכפלה פתוחה או לא (6-9 ?) התכנון שאני שואף אליו זה 8X400 = 3.2 או 7X400 עם זכרונות מתאימים נשמע ריאלי ?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב לעריכת וידאו, מתלבט במעבד דו ליבתי ל-4 ליבות (QUAD CORE), שאלתי היא: האם יש משמעות לריבוי הליבות באשר לביצועים, או שזה תלוי כבר בתוכנה שאיתה אני עובד אם היא "תומכת" בטכנולוגיה זו. ברשותי PC, WIN XP PRO SP תוכנת העריכה: avid liquid 7 נ.ב. באתר החבר לא מוזכר בדרישות המערכת את המעבד הנ"ל, גם לא בגדר המלצה.
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האם זכרונות 800 מגה הרץ בעלי תזמונים טובים יותר, עדיפים על זכרונות 667 מגה הרץ בעלי תזמונים פחות טובים, במידה ואני לא עושה OC ? בפרמטר כלשהו? או שאני סתם מבזבז כסף? אני על ווינדוס וויסטה אגב אז חשבתי שעדיף 800 מגהרץ עם תזמונים עדיפים ?
-
- 5 תגובות
- 466 צפיות
-
-
מקור: TG-Daily For the desktop, Intel introduced its FSB1333 upgrade for Core 2 Duo E-series. The upgraded chips of the E6x50 series include the E6850 (3.0 GHz), E6750 (2.66 GHz) and E6550 (2.33 GHz). There is also a new FSB1333 quad-core chip for gamers (QX6850, 3.0 GHz) and a FSB1066 quad-core for the upper mainstream (Q6700, 2.66 GHz). מקור זה מציין שירידת המחירים גם נכנסה לתוקף, אך מקורות אחרים (כמו Daily-Tech) לא מציינים זאת.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב לעריכת וידאו, מתלבט במעבד דו ליבתי ל-4 ליבות (QUAD CORE), שאלתי היא: האם יש משמעות לריבוי הליבות באשר לביצועים, או שזה תלוי כבר בתוכנה שאיתה אני עובד אם היא "תומכת" בטכנולוגיה זו. ברשותי PC, WIN XP PRO SP תוכנת העריכה: avid liquid 7 נ.ב. באתר החבר לא מוזכר בדרישות המערכת את המעבד הנ"ל, גם לא בגדר המלצה.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מתלבט בין GIGABYTE 945P-S3 , 965P-S3 INTEL DG965RYCK וABIT IB9 תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח בעל קירור פאסיבי (לצ'יפסט) עבור מעבד AM2 על הלוח לכלול firewire Coaxial SPDIF או חיבור אופטי לסאונד רצוי גם ESATA אשמח מאוד לתגובותיכם כל טוב, גבריאל
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם ניתן למצוא בארץ לוח אם mini atx שיתאים למעבד intel pentium m 730? כך שיאפשר להרכיב HTPC? (כיום הדות'ן עובד על asus p4c800 e dlx עם מתאם של אסוס) תודות לעוזרים נדב
-
- 10 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לא יודע אם מותר לפרסם את שם החנות.... אני החלטתי לחכות להורדת מחירים...ואני לא מכיר את החנות כל כך אבל זה יותר זול ב1000 ש"ח מינימום מכל השאר.... למה???????? האם ההוזלה הגיע? תודה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
על פי כתבה ב-TG Daily אינטל שלחה לא מזמן מסמך לעובדים שלה, ושמה ציינה את "הסכנות" בדרך. אינטל כתבה ששני החברות שמהווה לה את הסיכון הכי גדול הם סמסונג ו-IBM (ודרך אגב אני מסכים עם העובדה הזו), ואילו AMD היא רק סיכון קל לעומתן. לכתבה: http://www.tgdaily.com/content/view/32885/118/ מה אומרים?
-
- 111 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד ואני רוצה לשדרג כרטיס ראם אחד מתוך השניים שיש לי במחשב. יש לי Presario V2000 של קומפק. בכל כרטיס יש 256MB ראם. לפי מה שהבנתי משיחה (צ'יטוט) עם נציגת התמיכה של קומפק אני צריך כרטיס במהירות של 333mhz הבנתי גם שאני יכול לקנות כרטיס של יותר, אבל אז אני לא אנצל את המהירות הזאת. התבלבלתי מאוד. לא הצלחתי להבין לפי השיחה איתה עם אני צריך כרטיס DDR או אולי DDR או אולי בכלל DDRAM (משהו כזה) או SODIM. דיברתי קצת עם אחי, ולפי מה שהוא הסביר לי, SODIM מציין את הסלוט (יאני ה"שקע") וה-DDR מציין את הכרטיס עצמו ("תקע"). הנה החלק העיקרי בשיחה עם נציגת התמיכה: "Guy,I see that your model of presario notebook Supports PC2700 DDR333 memory modules. Two SODIMM slo…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לאחרונה מחשב עם מעבד זה, ועלי להתקין עליו לתוכנה מסויימת. התוכנה דורשת משהו שנקרא X86, ולמיטב הבנתי זהו סט פקודות בסיסי של המעבד. בשביל לוודא, המעבד הנ"ל תומך בסט זה, נכון?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
MSI P965 Neo אני רוצה לקנות את המעבד הנ"ל אבל רציתי להיות בטוח לפני כן שיש לי תמיכה במעבד הזה. כמו כן איזה קירור אתם ממליצים את הקירור שבא איתו או קירור נפרד שאני יקנה? בתודה נתנאל.
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך לקנות לוח אם מחנות ספציפית (לא משנה כרגע מה הסיבה) ולא בטוח שיש לה דגם אחד מסויים שאבקש ולכן אשמח למספר דגמים הנעים בין 350-700 ש"ח. ואני לא מתכוון לעשות OC... לשם התאמת לוח אם ראוי לרמת המחשב שלי, ציינתי את המפרט הנוכחי שלי: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 2.00GB RAM 667Mhz ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים לדאבוני הלוח שלי נשרף (Socket 478) ואני מנסה להשיג חדש..(אפילו יד שנייה..) ואין לי מושג מאיפה אני קונה דבר כזה.. חיפשתי בכמה חנויות ואמרו שאי אפשר להשיג דבר כזה יותר...וחלק אמרו שאפשר אבל נתנו לי דגם של ASROCK לא יודע אם מישהו מכיר או אפילו יש לו למכירה חח..לוח כזה.. פשוט אני מנסה להשיג...כי שמעתי שיש לוחות של סוקט 478 שתומכים אפילו ב-PCI Express אבל לא אכפת לי העיקר שיהיה AGP חח.. (ויותר מ2 סלוטים לזיכרון, זה יעזור..) מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מחשב חדש והוא עובד לאט מהצפוי ולכן החלטתי לבדוק אם החומרה שקניתי היא באמת מה שקיבלתי ע"י התוכנה EVEREST. המעבד שקניתי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe אך בתוכנה EVEREST שמתי לב שכתוב ב-CPU TYPE את השורה הבאה: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 1800 MHz (9x200) האם הגיוני שרשום לי בתוכנה 1800MHz אף על פי שקניתי 2400MHz? אגב, גם במאפייני המערכת של ווינדוס רשום 1.79GHz ! יכול להיות שעבדו עליי או שאולי החומרה תקולה? אודה לכם מאוד אם תוכלו להשפוך לי מעט אור בנושא... בתודה מראש אופיר
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית מחשב חדש, אל כרגע אין לי את מלוא הסכום ויהיה לי אותו רק בתחילת 2008. ראיתי שיש את ה Q6600 כרגע והשאלה שלי היא האם שווה לעשות מאמצים ולקנות את המחשב כרגע או שבתחילת 2008 כבר יצאו מעבדים חדשים שיהיו עדיפים על ה Q6600 למשחקים? (ויהיה לי את מלוא הסכום בלי בעיות)
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הלוח הוא Foxconn P4M9007MB8RS2H http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=FM074&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הוא מאוד זול לכן רציתי לדעת מה החסרונות שלו והאם כדי לקחת (מעבד q6600). לא מתוכנן OC ולא צריך זכרונות DDR3. עריכה: מהירות זכרון 667MHZ
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי ויש לי 3 אפשרויות: לא להוסיף כסף ולקחת את ה - E6750 להוסיף 400 ש"ח ולקחת Q6600 להוסיף 360 ש"ח ולקחת E6850 השימוש העיקרי שלי זה EMULE ועבודות (OFFICE), אני גם קצת משחק משחקים ואני עומד לעבור לויסטה. מה כדאי לי לעשות מבחינת יחס עלות תועלת. בתודה מראש על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-