עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. סליחה על הבורות אבל האם לוחות FSB 1066 יתמכו במעבדים החדשים ? האם פיזית ניתן להרכיב מעבד כגון E6750 לדוגמא על לוח אם שאינו תומך 1333 ? איך זה משפיע על ביצועי המעבד בשימוש רגיל (ללא אוברקלוקינג ) ?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. לכל אלה שלא יכולים כבר לחכות לירידת מחירים של אינטל... http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3251

• 73 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by morangal555,

לא מצליח להיכנס לביוס לאחר עדכון המחשב עובד תקין אבל כשאני לוחץ DEL או F1 על מנת להיכנס לביוס זה לא עוזר והוא מדלג למערכת ההפעלה ניסיתי לבצע שוב עידכון עדיין אותה תופעה?? עצות?[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 01:13:27 נראה לי שאני פשוט יחזור לביוס ישן :-[[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 01:38:39טוב "הבעיה" נפתרה או שנהייתי סנילי או שבעידכון ביוס שינו את הכפתור שבעזרתו נכנסים לF2

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  4. הגיוני בכזה מחיר : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_2376&products_id=16093 ??

• 9 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by predator_008,

לAMD יש את סדרת האופטרון ואתלון, מלבד זאת שהאופטרון מיועדים בעיקר לשרתים/תחנות עבודה ושיש להם L2 גדול יותר. והאתלונים מיועדים לPC ועם L2 נמוך יותר. רציתי לדעת מה הם ההבדלים בינהם למעט אלה שרשמתי פה ואיזה מעבד יהיה טוב יותר בביצועים, ללא OC ועם OC, על סוקט 939 ובאותו תדר ובנוסף אשאל נושא הL2 כמהא משפיע והאם ההבדלהזה הוא כ"כ משמעותי או שהוא זניח?, בכלל מה זה נותן למשתמש הממוצע? כמובן שלא פתחתי את הדיון סתם, אני מתכוון לשדרג מעבד ולכן אני רוצה לדעת את ההבדלים במפורט כי אני נמצא כרגע בדילמה בין הסדרות הנ"ל. מפרט מערכת מופיע בצד. בנוסף אשאל על איזה מעבד יותר חזק (לא משתלם יותר אלא חזק יותר) Athlon X2 4200 s939 או הOpteron 170 dual core? וכמובן אשמח להצעות שלכם למעבד ממולץ לשדר…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Palsar,

דוד שלי בארה"ב והוא רוצה לקנות לי או את QX6700 או את הX6800 מה מהם יותר טוב? מבחינת משחקים ומהירות ובכלל? מה יותר טוב ביחס לעתיד גם?

• 7 תגובות
    • 463 צפיות
  7. שלום, ברצוני לדעת מה עדיף מבין הזיכרונות הנ"ל. כלומר האם עדיף CL נמוך מאשר Mhz גבוה? או להיפך. אודה על קבלת הסברים מפורטים בנושא. יום נעים.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by pain_killer12,

איזה מהם יותר חזק?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  9. בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב שיורכב מהרכיבים הבאים: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX מעבד BFG NVIDIA GeForce® 8800 GTX OC2 768MB PCI E כרטיס מסך Thermaltake EUREKA black מארז OCZ StealthXStream 600W Power Supply ספק Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler גוף קירור למעבד 3X Sata Hard drives 3X IDE Hard drives DVD Burner צורב דיוידי Creative Audigy2 ZX כרטיס קול אני לא ממש מבין בלוחות האחרונים שיצאו לשוק, ממה שקצת הסתכלתי ראיתי שחלק תומכים בDDR3 וחלק לא, בכל מקרה אני זקוק ללוח טוב ואמין, בעל חיבורים של IDE ישן (להארדיסקים הישנים שלי), כמובן SATA, ו-LAN, ויכלול כמה שיותר טכנולוגיות מתקדמות ותמיכה קדימה למען שדרוג עתידי. יש לציין שבשלב זה לא מתוכנן OC למערכת כ…

• 14 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by joni,

המעבד Q6600 לכמה הוא ירד בדולרים?! לצרכן?! וליבואן?! כל מידע יבורך!

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  11. האם לקחת P35? איזה לוחות מומלצים?

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  12. Started by talevi,

איך הזכרונות האלו : http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=647

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  13. אני קונה מחשב בשבוע הקרוב ואני מתלבט בין 2 לוחות: לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 ¤595 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38430 לוח אם ASUS M2N-E ¤568 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 שניהם מבוססים על אותו Chipset אבל ה - GB תומך ב - SLI בעוד ש - Asus לא. אני לא קונה כרגע כרטיס עם SLI אבל אולי בעתיד כן. על הלוח של Asus שמעתי דברים טובים ואת הלוח של GB אני לא ממש מכיר. אשמח לשמוע עליו דעות לפני שאני קונה את המחשב...

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by Big_Guy7,

לאיזה מעבד משתווה כל מעבד חדש? לדוגמא - ה E6550, לאיזה מעבד הוא הכי קרוב מהמעבדים הקודמים? (4300, 6300, 6600..) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  15. האם צפויה ירידית מחירים למעבדים המרובעי ליבה של אינטל בחודשיים וחצי הקרובים?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  16. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX זאת אומרת, האם יכול להיות שמרובע הליבות יהיה יותר איטי מהראשון בגלל שהתוכנת עריכה שלי לא הצהירה שהיא תומכת במרובע (שמכונה: המעבד הגרוזיני

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  17. Started by talevi,

מה יותר טוב ה Q6600 או E6600 או כדאי לקחת משהו אחר בכלל למשחקים וOC ועריכה..? תקציב עד 2000 ככה +-

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  18. Started by erezsegev,

שלום, קיניתי מחשב חדש והתקנתי לבד מערכת הפעלה XP חוקי. האם אני צריך להתקין דרייברים לכרטיס ראשי (motherboard) מכיוון שהכל כבר מגיע buildin על הכרטיס. אין לי כרטיס מסך אבל יש לי צורב DVD. כל השאר סטנדרט המחשב הוא מחשב סטנדרטי פנטיום D שנמכר באתרי הקניות השונים במחיר שך 1500 ש"ח. בתודה מראש, ארז

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  19. הבנתי שב 22 לחודש אמורה להיות הורדה של מחירי מעבדים. מישהוא יכול לפרט על איזה מעבדים מדובר ? והאם אמורות להיות עוד הורדת מחירים צפויה מתישהוא? בעיקרון אני מתכנן לקנות AMD X2 .

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  20. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX זאת אומרת, האם יכול להיות שמרובע הליבות יהיה יותר איטי מהראשון בגלל שהתוכנת עריכה שלי לא הצהירה שהיא תומכת במרובע.

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  21. Started by Denver,

לוח אם של intel westchester עם כרטיס מסך מובנה GMA X3000 (כ600 שקל) בשביל מעבד E6xxx בגרסאות השונות האם הכרטיס מסך הזה והלוח מתאימים להחזיק משחקים חדשים או כבדים או בכללי תוכנות שונות (תוכנות גראפיקה כגון פטושופ וכאלה) באיכות טובה? המחשב בכללי מיועד לגראפיקה,משחקים, ועבודת אופיס רגילה. עם דגש על יחס עלות תועלת במוצרים שאני קונה למפרט עצמו. אז איך הכרטיס ובכללי הלוח אם הזה? ואם יש כרטיסי מסך מובנים אחרים על הלוח אם, שכן יתאימו לדרישות במידה והוא לא.

• 4 תגובות
    • 430 צפיות
  22. Started by ofer40,

היי לצערי הלוח אם שרציתי עלה משמעותית ועכשיו אני צריך המלצה ללוח אם טוב עד 500 שקל. אני לא צריך SLI אבל אני רוצה צ'יפסט איכותי ושיהיו יציאות סאונד דיגיטליות ו HD AUDIO. מה דעתכם למשל על הלוח הזה? http://skypc.co.il/pl_product~38415~10~0.htm אני יודע שהוא קצת ישן אבל יש בו מה שאני צריך.

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by Kazuma,

שמו לי במחשב זכרונות של OCZ בגודל 2 ג'יגה Special Ops עם 800 מגה הרץ, אך החלטתי לבטל את הזכרונות הללו וללכת במקום על: Corsair 2GB PC2-5400 DDR2-675 4-4-4-12 Twin2X2048-5400C4 כפול 2, שזה יוצא 4 ג'יגה זכרון [וויסטה 64 ביט אז יש תמיכה]. המהירות בזכרונות אלו הינה 675 מגה הרץ, אך אני לא מתכנן אוברקלוק כך שכמו שכולם אמרו לי, אין שום הבדל. המחיר של 4 ג'יגה קרוסייר הללו יוצא לי: 1,040 שקלים. זכרונות קודמים, 2 ג'יגה: 830 שקלים. האם עשיתי עסקה טובה, והאם הזכרונות הללו טובים ויכולים לעבוד ביחד בצורה אופטימלית? [4 סטיקים של ג'יגה עם DUAL בין כל 2 סטיקים]. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  24. אני יודע שמדובר במקרה מוזר, אבל באתר של ג'יגה בייט, רשום שהלוח תומך במעבד מגרסת BIOS 5. הם זה אומר שכאשר אני קונה אותו מהחנות ומתקין עליו את המעבד הוא לא יזהה אותו? אם הוא לא יזהה, אז איך אני אמור לעדכן את הBIOS של הלוח לגרסה חדשה בלי האפשרות להתקין מערכת הפעלה / או להפעיל את המחשב?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  25. מה המשמעות של לשים לוח MICROATX לעומת לשים לוח ATX בתוך מארז ATX? האם כשבלוח אחד רושמים שיש 8 חיבורי סאטא לעומת לוח אחר שיש 4, זה אומר משהו באשר למספר הכבלים שמסופקים יחד עם הלוח אם ? מה זה system fan header מה זה power fan header מה ההבדל בין COMA לבין COMB ומה זה בכלל שניהם ? מה המשמעות של # 1 x coaxial S/PDIF Out connector # 1 x optical S/PDIF Out connector לעומת בלוח אחר רשום # 1 x SPDIF In/out header הלוחות הם של גיגהבייט, הדגמים לא חשובים

• 7 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים