עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by leoleo,

איך אני מוודא שמה שהזמנתי נמצא בתוך המחשב בדגש על זכרונות לוח אם,מעבד?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. Started by K0b1,

שניהם ב 1700 מי יותר חזק ומישתלם כספית אני רוצה לעשות לזכרון OC ל 1066 אם אפשר אז שאלתי מי מהם כדי לקנות שניהם 2GB אז זה TWIN2X2048-6400 2048MB נגד Mushkin XP2-6400 2GB תודה מראש אני שואל כבר הרבה זמן את השאלה הזאת פליז שמיהו יענה או רק ינסה לעזור לי פליז

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by LLLLiran,

יש לי מעבד amd athlon xp 2800 בלי אוורקלוק ניקיתי את המאוור שלו וכל האבק שם והמעלות הם 66* אני צריך עזרה בבקשה

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  4. שלום קניתי את הלוח הבא: Gigabyte GA-B75M-D3H הלוח שייך ל"סדרה העסקית", האם יש איזה פיצ'ר/ים מעניינים ששווים בדיקה? לדוגמא, האם הלוח מאפשר להתחבר אל המחשב מרחוק, גםן בשלב ה-BIOS? זה דבר שתמיד רציתי לעשות, ותוכנות שרצות על Windows (כגון TeamViewer, VNC, ודומות) לא יכולות לעשות, כי הן יכולותלתת גישה רק למה שקורה בתוך Windows, והחל מהרגע שהן עלו רק. אם יש דברים מעניינים אודה לכם אם תכתבו תודה רבה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by talevi,

מה יותר טוב ה Q6600 או E6600 או כדאי לקחת משהו אחר בכלל למשחקים וOC ועריכה..? תקציב עד 2000 ככה +-

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  6. Started by 3 ATHLON,

שלום וחג אורים שמח מה מבין הפלטפורמות הבאות עדיפות ? G.Skill DDR3 2GB 1333MHz CL9 F3-10600CL9S-2GBNT 338 ש"ח AMD Athlon II X4 620 Processor 2.6GHz AM3 BOX 520 ש"ח Gigabyte GA-880GM-UD2H 880G+SB710 Chipset Socket AM3 Model G880GMUD2H 447 ש"ח סה"כ 1,305 ש" או Intel Processor Core I3 540 3.06GHz Dual Core Socket 1156 Box 595 ש"ח Gigabyte GA-H55M-D2H LGA 1156 Model 950516/GH55MD2H 398 ש"ח G.Skill DDR3 2GB 1333MHz CL9 F3-10600CL9S-2GBNT 338 ש"ח סה"כ 1,331 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dvirb,

אהלן חברים, אני רוצה לחבר את ההארד דיסקים שלי לחיבורים ה SATA3 שבלוח אם, קראתי את מה שכתוב בחוברת הדרכה אבל עדין יש לי כמה שאלות: מה זה RAID? איך אני יודע אם הארד דיסק שלי מתאים לחיבור?(או שכולם מתאימים?) לפי מה שהבנתי מהחוברת בשביל שהחיבור יעבוד צריך שיהיו 2 הארד דיסקים מחוברים ביחד, מישהו יכול להסביר לי למה? תודה, דביר

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  8. כמה המחיר שלו ב$$... וכמה נגיד עםן מכס....ועוד איזה 10%-5% רווח של החנות...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Does AMD have a Quad Channel 16 Core / 32 Thread CPU in the works? http://www.guru3d.com/news-story/does-amd-have-a-quad-channel-16-core-32-thread-cpu-in-the-works.html

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכם יש לי הזדמנות לקנות שרת זה עם מעבד 12 ליבות AMD 2.3GH AMD Opteron 6176 SE לוח זה http://www.asus.com/Commercial_Server_Workstation/KGPED16/#support_QVL אני צריך את המחשב למשחקים יחובר לו כרטיס מסך HD 7900 שאלות : 1. האם השרת יעבוד טוב יותר ממחשב 8 ליבות עם OC ? 2. האם שרת יכול לעבוד כמו מחשב ? עם WIN 7 64 ? 3.האם משהו כאן רואה קשיים בהפעלת שרת ? חסרונות או יתרונות 4.בלוח יש מקום ל-2 מעבדים האם בהפעלת 2 מעבדים אנ י מכפיל את הכוח ? 5.הזכרון מוגבל עד 1333 MHZ 6. מצורף בינצמארק http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+Opteron+6176+SE&id=1568

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני לא מצליח למצוא שום חנות שמוכרת את הלוח הזה.. לא מייבאים אותו לארץ? אם לא אז יש אפשרות שאני יוכל להשיג אותו איכשהו בלי להזמין מחו"ל?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  12. שלום רב יש לי לוח של ECS עם ציפסט של NVIDIA2 יש לי שני זכרונות , אחד של 512 ושני של 256 הייתי רוצה להשתשמש באופציה של בה 128 שאפשר ליישם על הלוח האם אני יכול לשים 2 של 256 ועל האחד השחור לשים את ה 512 אשמח לקבל תשובה תודה

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  13. אהלן אנשים קניתי מחשב חדש ואני לפני רכישת כרטיס מסך (כעת אני משתמש בOnBoard) חשבתי קצת על כל ההמלצות, ההשוואות והמאמרים שלכם. קודם כל רוצה לומר תודה גדולה כלכך לכל מי שהשקיע. זה המקום הראשון שאני ניגש אליו כדי לבחור משהו לפני קניה, או כדי ללמוד על חומרה חדשה (מבחינתי). יש לציין שקראתי את המדריך לPCIE כאן באתר, וקראתי לפחות 10 דיונים בפורומים כאן לגבי השאלה שלי לפני שהחלטתי לפרסם אותה כעת, כי לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלתי. אני מתלבט בין 9600GT או HD 4850/3850, וגיליתי שחלקם רצים על PCIE 2.0. הלכתי ובדקתי את לוח האם שלי, GA-MA69VM-S2, וגיליתי כמה נתונים על סלוט הPCIE שלו: נתוני עמוד הOverView: Revolutionary PCI Express interface provides scalable bandwidth for mu…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הורדתי את התוכנה PCMark04 והתחלתי לשוטט בפרטים של המחשב שלי אחרי שהרצתי כמה טסטים מקיפים... ואז ראיתי שרשום שלי במידע של המעבד ככה: HyperThreadingTechnology Available - Disabled זה אומר שלמעבד שלי יש את ה- HyperThreadingTechnology ? אם זה נכון אז אני מבין למה זה על DIABLED... הלוח שלי אינו תומך ב HyperThreadingTechnology (למרות שנכנסתי אתר של החברה של הלוח ואם אני יעשה לו עדכון ביוס אז הוא כן יתמוך ב- HyperThreadingTechnology). אם אתם רוצים לדעת מידע כלשהוא על המפרט שלי אז זה נמצא ב... מפרט! אה ואת המעבד שלי קניתי לפני שנה+... אז אני חוזר על השאלה: האם למעבד שלי יש HyperThreadingTechnology ?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by Itaysab,

שלום חברים, ברשותי המפרט הבא : i7 2600k Asus p8z68-v le 4x4 corsair 1600 DDR 3 Gtx 470 hawk Seasonic x-750 gold We 1 terra black Corsair h100 Cooler master cm690 II תאמינו אבל לוח האם הצליח להביא אותי לoc 4.9 יציב לחלוטין במתח 1.48. אני מאוד רוצה להחליף את לוח האם למקסימוס או משהו ברמתו כך שאוכל להגיע בoc ל5.2 וצפונה. הסיבה לכך שהמחשב הוא כולו לסימולטור fsx שמי שמכיר יודע שגם ב5ghz הוא לא ירוץ חלק.. כרטיס המסך מוחלף בgtx660 ti השאלה היא האם לחכות ליציאת המעבדים החדשים ואז לרכוש לוח 1155 במחיר נמוך או שאולי מעבד חדש (אם הם יהיו טובים בoc), או שאין במקרה שלי מה לחכות בכלל? אשמח לעזרה...תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by weinman,

סטטוס: התקנת מחשב חדש חדש הבעייה: כיצד להגדיר נכון את מהירות המעבד מעבד: AMD ATHLON XP 2500 לוח: Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400 הזכרונות הם: Mushkin 512MB PC3200 Blue כרגע מופיע על הביוס (בעליה) 1.1GHz ואני מבין שצריך להופיע 1.83GHz נכון לעכשיו הסוויצים ( CLK_SW ו CLK_RAIRO) על הלוח מצויים במצב "אוטו" שזו ברירת המחדל כמו כן מה מומלץ להיות ה FSB המיטבי. אין צורך ב OC

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by aerosmith,

שלום, המחשב שלי כבר עושה לי בעיות תקופה ארוכה, החל מזה שהוא נכבה בערך כל שבוע ומפעיל את עצמו מחדש, ואז אני צריך לפתוח אותו ולעשות לו פן כדי לנקות את האבק. דבר שני, אני הייתי בטוח שהרעש הוא מהספק כח, אבל גיליתי שלא, השארתי את המחשב פתוח וחיברתי אותו, ואז ניסיתי להקשיב מאיפה בא הרעש, ואז עצרתי את המאוורר שרשום לי עליו INTEL והוא כזה מחובר ללוח אם... עצרתי אותו ואז הרעש הפסיק, זה עושה ממש רעש חזק, ויש לי בעיה כי אני אמור להקליט בחדר שלי כשאני שר, אבל שומעים את הרעש בהקלטה, וגם בלי קשר זה מפריע אי אפשר לשמוע שירים בצורה נורמאלית וסרטים בלתי אפשרי לראות כשהווליום שלהם מוגדר נמוך. בבקשה תעזרו לי, תודה רבה לעוזרים.

18. Started by Master-Chipsets,

כמו בכותרת תודה לעונים

19. Started by Sarlula,

קניתי מארז חדש והעברתי את לוח האם לשם. מסתבר שבמארז החדש הכפתור של הריסט, הפאוור וכל הפרונט פאנל מתחבר בצורה שונה מאיך שהם התחברו קודם. יש לי על הלוח-אם (דגם MX-03 של Dell) כניסה שחורה רחבה של 2 שורות של 17 פינים כל שורה שבשורה אחת באמצע חסר פין. איך אני יודע איפה בכניסה השחורה אני מחבר על חוט של הפרונט-פאנל?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by Epic,

איך אני מרכיב את הראם ללוח אם? (מדובר בDDR1 אם זה משנה) צריך להגדיר משהו בביוס? בנוסף האם אתם ממליצים על הזיכרון הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1443&CatCode=410 (תתעלמו מהעובדה שזה איבורי) תודה

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by waizman,

בהנחה שהדלוקס הוא יד שנייה וה P5K חדש, ושניהם באותו המחיר - איזה לוח עדיף ולמה? תודה

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לאחרונה Asus שחררה עידכון ביוס שמוסיף ללוחות אלו תמיכה במעבדי 45nm שעתידים להשתחרר וב-FSB 1333MHz. האם למישהו יצא לבדוק שזה אכן עובד בפועל (בצורה מלאה, תקינה וללא מגבלות)? תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  23. זה מה שאני רוצה לקנות http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146890 עכשיו השאלה אם בכלל זה יתאים לי ללוח יש לי Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0 מעבד amd athlon xp (barton) 2800+ (אם צריך לדעת את זה הבאתי בכל מקרה...) אם תוכלו להגיד לי אם זה טוב אודה לכם ;D

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

שלום, אני מעוניין לקנות מעבד לוח אם וזיכרון בתקצים של 1000 ש"ח. אסור לי לחרוג מתקציב זה. אני צריך שבלוח אם יהייה גם כרטיס מסך ורשת. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. התלבטתי בין X700Pro 256MB X800GT 256MB של Sapphire

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.