עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ב FOXPC ניתן למכירה ה Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro ב-1400 ש"ח, עכשיו השימושים שלי במחשב הם רק משחקים,אינטרנט, שירים וסרטים.. לא מתוכנן OC. השאלות שלי הם: 1) האם זה שווה והגיוני במחיר כזה? 2)האם שווה לי לחכות להורדת המחיר של הQ9450 ? כי הבנתי שזה יקח זמן 3)האם הקירור הנ"ל נחשב שקט מאוד וטוב? אגב המארז שלי יהיה P180/P182 ואני רוצה שהוא יהיה כמה שניתן חרישי תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by shemiraz,

היי במפרט שלי לאיזה מעבד כדאי לי לשדרג? יש ב 800 ש"ח ככה גם את ה Q6700 וגם את ה Q8200 או שכדאי לקחת מעבד יותר טוב משני אלה? ולא אני לא רוצה את ה e8400... מדובר על שדרוג למעבד quad בלבד. ומה לגבי Q9400 ?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אני רוצה להוסיף 1G לזיכרון המחשב, יש כבר שני סטיקים של 512KB, ז"א לקפוץ מ-1G ל-2G. האם להוסיף שני סטיקים נוספים של 512 (ולחסום את כל הסלוטים) או להוסיף רק סטיק אחד של 1G ולהשאיר מקום פנוי... ליתר ביטחון. הבהרה: השאלה היא האם יש הבדל בביצועים בין שתי הקונפיגורציות? לא נראה לי שאני אוסיף מעל 2G אי-פעם. מערכת: C2D E6300 ASUS P5B WinXP

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by yolh4f,

עם אני קונה כרטיס קול של PCI והלוח שלי PCI-E זה מתאים ?ועם לא מתאים יש איזה אפשר שזה יתאים ? סתומרת להוסיף איזה חיבור חיצוני .. או משהו

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  5. Started by RobiNooB,

שאלות: אני בשיקולים האם להתכרע על לוח אחר או שמספיק לי הלוח הזה של ג'יגבייט (ל-E8400) האם עם לוח אחר בסגנון האסוס P5K DELUXE או משהו דומה אוכל למשוך יותר OC ואם כן בכמה , והאם בכלל זה שווה את הפרשי המחיר שמתחילים ב250 ...300 שקל .... ? האם קירור COLLERMASTER PRO 7 מספיק לעבודה באיזור ה 4GHZ (זה בתקווה שאגיע כמובן) ? שאלה אחרונה .... האם ייתן לי משהו זכרונות של 1066MHZ על 800 רגילים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by Snufkin,

יש לי פנטיום 3 1000, ואני רוצה להתקין לוח אם חדש +מעבד AMD, האם יש סיכוי שאחרי שאני יתקין, אני יצרך לעשות פורמט לכוננים הקשיחים, ושכול המידע על המחשב שלי יעלם???

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by havivt,

כנראה שיש לי בעיות חשמל קלות בחדר.. מדי פעם יש קפיצות מתח קלות - המחשב אינו נכבה, אך אני רואה כי המתחים בלוח האם קופצים מדי פעם ומייד חוזרים. האם יש איזושהי דרך לקבע את המתח הזה ? ע"י מכשיר או משהו? (UPS קשור?) אני פשוט לא רוצה שיהרס לי המחשב...

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by Screw_Master,

עוד בדיוק 4 ימים (נכון לכתיבת שורות אלו , בתאריך 23.7 ) יצא לאור העולם מעבד הקונרו , שמתם לב ששקט בינתיים? שכל עולם המחשבים דיי עבר לדום? כנראה מדובר (נו כולנו יודעים , אכן מדובר) במעבדים טובים באמת... יש הערות

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. שלום אני לפני קניית מחשב ויש לי שאלה הבנתי שהליבה הכפולה של אינטל עובדת בצורה די עקומה, רק מתי שליבה אחת מגיעה ל-100 אחוז עבודה השנייה נכנסת לפעולה רציתי לדעת אם בAMD זה עובד באותה צורה? אני שואל לגבי מעבד ‏AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ תודה מראש

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  10. מורכב עליו 9300Q , לא מתכוון לעשות OC ונבחר בגלל המחיר והפיירוייר

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by amisha,

למישהו כאן יש ניסיון של הזכרונות של OCZ בקטע של OC ?? אני מעוניין להביא לי ערכה של DCDDR מה אתם אומרים על הזוג הזה : http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+EL+DDR+PC-4200+Dual+Channel

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by Chronick,

לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת מדובר על מעבדים... מקור: http://www.theinquirer.net/?article=23880 ב2006 מעבדי AMD יתמכו בDDR2 667MHZ מחשב שולחני יעבור לסוקט M2 ונייד לS1 OPTERONIM יעברו לF1 מעבדים Mobile Athlon 64 ו TURION64 יהיו כפולי ליבות AMD כפולי ליבות יהיו בעלי רמת TDP הבאה: TURION64 - 35W Mobile Athlon 64 - 62W *TDP - THERMAL DESIGN POWER (עוצמת פליטת חום ממוצעת בעומס "רגיל" על המעבד). טכנולוגית POWERNOW! תאפשר שליטה במתח ותדירות על כל ליבה בנפרד. חברת NVIDIA תהיה כנראה השותף של AMD ותייצר צ'יפסטים למעבדים החדשים של AMD NFORCE של דור הבא יתמוך בRAID5 בגרסה מתקנית (כרגע היא רק בגרסת תוכנה) כמו כן הצ'יפסט יתמוך בטכנולוגיות SERIAL-SCSI וTCP OFFLOAD (האחרונה ת…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by barduck,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte EX58-UD4P שעובד ב triple channel עם זכרונות 3x1GB OCZ3P1600LVG המחשב בין כמה שנים אבל עובד עדיין סביר וחשבתי למשוך איתו עוד כמה חודשים טובים לפני שאני אאלץ להחליף אבל אני ממש צריך עוד זכרון. השאלה שלי מה הדרך הכי זולה/יעילה להוסיף לזה זיכרון? אם אני מבין נכון אז זה חייב להיות בשלשות. את הזכרונות שיש לי כרגע כבר לא מייצרים. לוותר על מה שיש ולקנות 3x2GB ? להוסיף עוד 3x1GB? ואם להוסיף, אני חייב שיהיו בדיוק מאותו סוג/דגם/תזמון של מה שיש לי כבר? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by alonkl,

אני מביא לכם 800 שקל איזה מעבד תיקחו? תדוה על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  15. מעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה ל 8rda+ Rev 2.1 מכל הבחינות. אם יש למישהו לינק לביקורת בכל שפה שהיא אשמח לקבל

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  16. אהלן חבר'ה, בגלל שכבר עשיתי טעות בהרכבת מחשב בעצמי פעם אחת בעבר, אני למדתי לקח והפעם החלטתי שאיעזר באנשים שמבינים. יש לי בינתיים את המפרט הבא: מארז - Zalman Z11 ספק כוח - FSP AURUM PRO 1200W 80+GOLD זכרונות - G.Skil 2x8 GB 2133 MHz כ. מסך - AMD Radeon 7990 HD 6GB דיסק קשיח - אחד SSD, ועוד אחד רגיל. אני מחפש לוח אם ומעבד שיתאימו למפרט הנ"ל בצורה טובה, ואני אשמח לכמה אופציות - כאלה זולות יותר וכאלה יקרות ואופטימליות יותר. תודה רבה, אליסף

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי כרגע מחשב פנטיום 3 עם 256MB ונדמה לי שהם -SDRAM לא בטוח אגב איפה אני בודק את זה ? המהירות של הזיכרונות הם 133mhz עכשיו השאלה שלי היא אם הזיכרונות האלו יעבדו כרגיל עם מעבד ולוח אם של פנטיום 4 ?? או שאני אצטרך לקנות זיכרונות חדשים ? ואם הם יעבדו עד כמה הם יגבילו אותי באובר קלוק (אני משער שדי הרבה לא..)..

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by crazydiamond,

ראיתי קטע מראיון מלפני כמה שנים עם נציג של AMD שטען שב ATHLON MP יש בסט הפקודות 3DNOW PRO יש SSE2 האם במעבדי ATHLON XP יש SSE2 ואם לא במה זה פוגם בביצועים שלו מול פנטיום 4 המקביל שלו לדוגמא BARTON 2500+ לעומת פנטיום 4 2400 ? והאם בקידודי וידאו ואודיו האת'לון הנ"ל יהיה ממש נחות מול מעבד אינטל או שההבדלים לא יהיו משמעותיים?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by kill_b7,

משקולים כלכליים אני לא יכול לשדרג את כל המערכת שלי אלא חלק ממנה עד השנה הבאה לפחות. אני מחפש לוח אם שתומך במעבד שלי P4(סוקט 478) ומאוד כדי עם DDR2. בעיקרון לוח שמספק את זה ולא עובר את ה450-500 שח. חיפשתי קצת ומצאתי 2 דגמים נחמדים: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5977 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=P4I65G&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE השאלה אם שניהם יתאימו והאם יש לכם המלצות אחרות. אני אשמח לקבל כל טיפ אפשרי

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by laviko1,

שלום. יש לי לוח Gigabyte M52L-S3 הייתי מעוניין לדעת באיזה מעבדים של AMD הוא תומך (בעיקר האם הוא תומך בפנום 2) תודה רבה למגיבים

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. מעט פרטים Intel(R) Pentium(R) CPU B970 @ 2.30GHz 4GB RAM המחשב כעיקרון סבבה, אני צריך טיפה יותר מהירות האם שידרוג ה RAM ל 6/8 יעזור לי?להזמין מ EBAY לדוגמא? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by charm,

האם AMD או אינטל נא לפרט מלבד להגיד את איזה מעבד כדאי בתודה מראש ארז

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  23. שלום, אני צריך לקנות מחשב ב KSP ומבחר הזכרונות שם מאד מצומצם בקטגוריה של DDR II 800. אז בעצם ההתלבטות שלי היא בין: 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 במחיר של 1170שח או 1GB TwinMOS TwiSTER CL5 במחיר של 375שח. (אני יקח אז שלושה סטיקים במחיר 1125שח) האם הזכרון הזה של TWINMOS נחשב ברמה טובה וזה לא יהיה הימור מצדי ללכת עליו? האם תהיה פגיעה בביצועים? כי מצד אחד ה corsair עם תזמונים טובים יותר אבל מה TWINMOS יהיה לי 3GB. המעבד הוא E6600 לוח אם GA-965G-DS3 לא מתכנן oc.

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by Cyanide,

לא יוצא לי לשדרג את המחשב לעיתים דחופות, שלא נדבר על זה שלא בא לי בכלל. אני מועניין לקנות עכשיו לוח-אם טוב ולא לחשוב על שידרוגים לטווח הארוך ביותר. לא בטוח עדיין אם אני באמת רוצה SLI. התקציב לא משנה.

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by bogdant,

איזה לוח אם יותר כדי שהיה יציב ובעתיד האפשר אובר טוב ומתקוון גם לשדרג בעתיד מ 6400 ל6800 אז

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.