עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב אני מעונין לרכוש זכרונות למפרט הבא: מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel לוח אם לוח אם P5B Deluxe Asus כרטיס מסך Geforce 7300 GT 256 gigabyte זיכרונות ?????? Hark disk WD2500KS Western Digital מארז אופציה ראשונה GIGABYTE Triton GZ-XX1CA ספק כוח ?ZM460B-APS Zalman צורב H22N LG (הכרטיס יוחלף-כנראה באחד הdx10 החדשים) השימוש הוא משחקים+עבודה שוטפת--תהיה התעסקות בoc בהמשך איזה חברה ודגם ספציפי לרכוש (האם ידועות בעיות תאימות עם הp5b dlx) במסגרת התקציב תודה

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by zagreb,

חשבתי לקנות מחשב בזמן הקרוב והשאלה העולה היא האם ה-AMD 64 זה סתם מעבד כמו כולם רק קצת יותר מהיר או שזה זה כבר הדור הבא של המעבדים? כמובן שלא אוכל להרשות לעצמי לקנות אותו עכשיו ולכן עולה השאלה האם כדאי לקנות מחשב עכשיו עם מעבד INTEL 2.6\AMD2600 או שכדאי לחקות כמה חודשים ולקנות את מעבד ה-AMD שמחירו ירד עד אז. או שלחקות ל פרסקוט שיצא?

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by emedic,

במה הוא פחות טוב מהם אם בכלל תודה

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by erezo,

רציתי לדעת האם בלוח אם הספציפי הזה של חברת GIGABYTE ובכלל בלוחות אם שבהם יש יציאות מובנות בכרטיס המסך של VGA, DVI. HDMI ניתן לבצע Extend כלומר הרחבה ל 2 מסכים או יותר, או שניתן להציג בו זמנית רק על מסך אחד? אני יודע בוודאות שעל כרטיסים חיצוניים מתקינים את הדרייבר של החברה ומשם ניתן לבצע הרחבה ל 2 תצוגות, השאלה היא האם בכרטיס המובנה בלוח הזה האופציה קיימת? ואם לא אז במה זה תלוי? אני מתכוון לקנות לקרוב משפחה מחשב כזה והוא רוצה לחבר 2 מסכים אחד למחשב ואחד לטלוויזיה ב HDMI אני רוצה לדעת מראש. תודה.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by bcarmi,

המאוורר שנמצא על לוח האם שלי ABIT IS7E מרעיש נואשות... כמו משאית בירידות לטבריה.............. מדובר על המאוורר (הכחול) שיושב על הלוח ולא על המאוורר של המעבד. היכן אפשר להשיג מאוורר כזה, ואולי מלוח אם מושבת??? עיזרו בבקשה אני לא רוצה להחליף לוח אם (והוא מצויין) בגלל וינטלטור. בועז

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  6. אם מישו יודע בבקשה מי החברה שמייבאת את המוצרים או יותר נכון את הלוחות אם של epox או של DFI שיגיד לי בבקשה למה אני צריך להגיד לחנות שממנה אני רוצה לקנות מי היבואנים כדי שהם יוכלו להזמין לי אם אני רוצה את אחת הלוחות של החברות האלה... תודה רבה רבה ...

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by itaysk,

איך זה הולך שם עם המספור שלהם?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  8. Started by dj-bong,

טוב אני רואה שזה באמת פורום של אנשים שיודעים על מה הם מדברים ולכן אני מבקש את העזרה שלכם אני משדרג עכשיו את המחשב שלי לפנטיום 2.4 ואני מתקשה בבחירת לוח אם. חבר הציע לי לקחת את הsinxp1394 של Gigabyte אבל הוא נראה לי יותר מדי בשבילי גם במחיר. אני מחפש לוח באמת טוב שיחזיק כמה שנים טובות ויציע כמובן גם שיפורים ותוספות בעתיד תודה למי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by AvlK,

חזרתי לקרר על אוויר אז צריך oc מתון יותר, בעיקרון השאלה נשאלה הרבה פעמים ויש יותר מדי תשובות לכאן או לכאן ככה שקשה לי להבין לגמרי. באס גבוה + מכפלה נמוכה = qpi גבוה באס נמוך + מכפלה גבוהה = qpi נמוך (הכל יחסי כמובן) ^זה^ קורה במצב שה qpi על אוט', כלומר אני מתעסק רק עם מתחים, מהירות באס, מכפלה, מהירות זיכרון. קראתי שתדר ה qpi הוא מהירות התקשורת בין המעבד ואפיקי ההרחבה של הצ'יפסט (אם זה לא נכון אז לתקן אותי בבקשה) מכאן אני מבין שהתקשורת בין המעבד לכרטיס מסך לדוג' מושפעת מתדר ה qpi. השאלה היא האם qpi של 2900MHZ לעומת 3600MHZ ישפיע במציאות על הביצועים או שייתן רק ניקוד גבוה יותר בבאנצ'ים למיניהם (קראתי ששם הוא נותן משהו). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by shevah,

שלום לכולם, שאלה בסיסית למדי, מישהו יודע איך אני נכנס למצב בטוח? ניסתי F8 ואת כל השאר ואני פשוט לא מצליח. אם זה משנה משהו יש לי ויסטה 64 ביט.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by maxos,

אני צריך המלצה ללוח שתומך בזכרונות של 1066. הבנתי שהשיפ של אינטל - 850E תומך ב533 אבל לא בזכרונות כאלה, לפחות לא רישמית. האם יש ציפים אחרים שתומחים בזכרונות אלו? רישמית? אילו זכרונות הכי כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  12. AMD Athlon 64 3000+ 1.8 GHz socket 939 90nm CPU MSI K8N Neo2 Platinum socket 939 motherboard Zalman CNPS7000-Cu heatsink fan 1 GB of DDR SDRAM (1 512 MB Kingston HyperX KHX3200A/512 PC3200 400 MHz DIMM & 1 512 MB generic PC2700 333 MHz DIMM) כמה אמורים לעלות כאלה מוצרים חדשים? ומה הפחת של זה כיד שנייה בערך ? תודה מראש, עומרי האם זה נחשב באנדל חזק ? טוב? אשמח לתגובות.

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  13. ביקשתי בפורום מפרטי מחשב שיתנו לי מפרט. קיבלתי מפרט ואפילו עשיתי הזמנה אבל כמה ימים אחרי ההזמנה נאמר לי שאזלו מעבדי ה-q6600 בחנויות. איזה מעבד הייתם ממליצים לי לקנות במקום ? (באותו טווח מחירים) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403546.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403581.0 המפרט הנוכחי הוא: מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX 1041¤ 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 452¤ 1 כרטיס מסך POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON SCS HD3450 512MB DDR2 - RETAIL 192¤ 1 דיסק קשיח WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS 364¤ 1 זיכרון OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK 259¤ 2 מארז ANTEC NSK4480B II …

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by saarxee,

המפרט הוא: INTEL G620 4GB RAM GIGABYTE H61M-DS2 NVIDIA GT520 תקציב עד כ-2000 שקלים, מטרת השדרוג היא לרינדור סרטוני וידאו וגיימינג, שניהם מחולקים לשימוש שווה. מדובר במשחקים מודרניים כיום. נדרש גם ספק חדש כחלק מהתקציב. רכיבים מ-TMS בבקשה.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by kletsman,

מה אתם אומרים על הלוח אם הבא ב 99 דולר http://slickdeals.net/f/8305145-gigabyte-ga-z170x-gaming-3-atx-motherboard-99-after-10-rebate-free-shipping

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  16. ביקורות ראשונות של ניידים עם מעבדי ה-H העוצמתיים בדור החדש של אינטל החלו לטפטף למרשתת, ומאפשרות לנו לבצע את ההשוואות המתבקשות למעבדי הדור הקודם, למעבדים הבכירים של AMD - וגם ל-Apple M1לכתבה

17. Started by kknd,

שלום לכולם, היום הגיעה אלי חבילה מ-EBAY (מוכר Power Seller) של מעבד AMD 64Bit שהזמנתי. בדף המוצר צויין בפירוש שהמעבד הוא בעל ליבת Venice וגם בהתכתבות בינינו הוא חזר על כך, אך בפועל המעבד שהגיע הוא ככל הנראה Winchester (עוד לא מצאתי הוכחה רשמית באתר של AMD לעובדה ש-ADA3000DIK4BI הוא באמת Winchester, ואשמח לקבל עזרה גם בתחום הזה...). העניין הוא כזה: עד כמה משמעותי ההבדל בין שתי הליבות? ארבעה סטיקים ב-400MHZ לא מעניין ולא יעניין אותי בעתיד וכך גם OC, והנושא של הסיליקון המתוח לא ממש נהיר לי (אשמח לקבל הסבר) ומשלוח של מעבד לחו"ל הוא סיפור מורכב שיעלה כסף, וגם אם המוכר יסכים לשלם את עלות המשלוח עדיין מדובר בהתעסקות מעייפת. האם מבחינת ביצועים נטו, במערכת Mid-Range שלא תעבור שום …

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by Rapture,

לוח אם מסוג ASUS P5KPL יש לי אותו כבר שנה וחצי-שנתיים הוא לא משהו, יש לו רק שני סלוטים לזיכרון אבל עם זה אני מסתדר השאלה שלי האם הוא תומך בכרטיסים החדשים כמו למשל הGTX460 1GB ? או אם הוא תומך בכ.זיכרון 2GB בסטיק אחד ? אני פשוט לא מבין בזה אשמח לעזרה תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by johnyG,

חיפשתי גם באתר וגם ברשת כתבה שמסבירה באופן ישיר וברור מה ההבדל בין הצ'יפסט החדש 915 לבין הצ'יפסטים הקודמים 875 וכו'? מה בעצם נותן לי הצ'יפסט החדש ומה נותן לי הסוקט החדש 775? תודה.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  20. יש לי את המפרט הנ"ל: מעבד אינטל Q9550 CORE 2 QUAD זכרון REAPER 4GKIT DDR2 800 OCZ לוח ג'יגהבייט GA-X48-DS4 דיסק קשיח 750GB 32MB S2 SEAGATE מארז PLUS ARMOR THERMALTAKE שחור + חלון מאוורר למעבד שקט AR 775HEAT-PIPE כרטיס מסך 4870X2 sapphire עכשיו האם כדאי לרדת קצת ולקחת P43-DS3L כדי לחסוך בעלויות. מצד שני אני חושש שכשאני אשדרג קצת אני אקבל צוואר בקבוק כי הלוח חלש. אז שני שאלות לי, מה דעתכם על המפרט? והאם כדאי לרדת קצת בלוח? כי אני לא מתכנן לעשות ממש OC או CF.

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  21. יש לי 2X256 DDR 266 Mhz אני יכול להוסיף זיכרון שעובד על 400 Mhz ? צפויות בעיות ?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  22. בס"ד מה המצב? נכון איפה שמחברים את הכבל ide ראיתי שחסר שן אחת עכשיו אני לא יודע עם ככה זה אמור להיות או שלא. אתמול המחשב לא עלה לי כנראה בגלל זה או בגלל שהקבל ide דפוק. אז זואת השאלה האם באמת חסר לי שם שן? ואם כן יש דרך לסדר את זה? למה ממש אין לי כסף עכשיו לקנות לוח אם חדש למרות שהוא ישן. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by iziko,

אני מדבר על לוח האם p5wd2 e-premium של Asus בעל שבב 975X של אינטל... האם הוא יתמוך בקנרו? נכון לעכשיו יש עליו זכרונות של OCZ 5400 הגרסא המוזהבת פרופרמנס 2 סטיקים של ג'יגה ומעד PENTIUM D 930

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by KYSG,

יש לי סיבה טובה לחשוב שהוא לא עובד עם AMD X2 כפולי הליבה האם זה נכון?

25. Started by generalA,

אנשים יש לי לוח אם של אינטל דגם D850GB לוח מ-צ-ו-י-י-ן אגב... אבל זה לא העניין.. העניין הוא שיש לי מקום לחיבור של 10 פין ללוח בשביל לשים USB קדמי למחשב.. אך אין לי את ה-USB הנ"ל שמתאים לחיבור הזה... איפה משיגים אותו..???? מי שיעזור יבורך :)

• 3 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.