מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
טוב ראיתי את זה: [url=]http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1103893272,729, זה אומר שאם יש לי SP2 ומעבד AMD64 תהיה לי הגנה מספיק טובה בהשוואה לאנטי וירוס רגיל?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
שלוםם!! תגידו מישהו יודע מתי הלוח הסוקיט הראשון של אינטל 775 בבקשה אני צריך לדעת ?...
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הפעם לא בשבילי, אלא בשביל חבר. מדובר בלוחות פורמולה ולא אקסטרים, האם קיימים עוד הבדלים מלבד זאת שאחד הינו P45 ואחד X48?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
תגידו איזה הבדל מורגש יותר הבדל בין 800MHZ ל 900MHZ או בין CL5 ל CL4? כי יש פה שתי זכרונות שבערך באותו מחיר אחד 900MHZ ו CL5 זה- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3040 ואחד 800MHZ וCL4 זה- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3039 אז מה עדיף... לא אכפת לי מההפרש הקטן בינהם .. *איזה זכרון יהיה מהיר יותר בלי OC? **ואיזה יהיה טוב יותר לOC? וגם יש את זה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3038 שאני לא יודע מה מיוחד בו לעומת האחרים אבל תגידו אם הוא שווה משהו.. תודה
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מדגם dell xps l702x (מפרט בצד). בזמן האחרון- לאחר פירמוט מחשב, במהלך משחק באטלפילד 3 המערכת מתריעה על זכרון מועט. לכן החלטתי לשדרג זכרון ram. למחשב יש 4 סלוטים של זיכרון שתומכים עד 4 גיגה כל אחד במהירות 1333 Mhz. שתיים מהם תפוסים בזכרונות של 3 גיגה (6 גיגה סה"כ). השאלה שלי היא: אם אני הוסיף עוד שתי סטיקים של 4 גיגה (באותו התדר כמובן), זה לא מתכון לבעיות? או שכבר עדיף פשוט להחליף וזהו? אם אפשר את התשובה כמה שיותר מהר-armored kill בדרך. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
תמיד בהפעלה ראשונה של המחשב המאורר של המעבד בהתחלה לא נדלק אחרי כמה שניות מתחיל לעבוד אבל חלש ורק אחרי הצפצוף הוא מסתובב כמו שצריך עכשיו אחרי שעשיתי בביוס שזה יתריע על כשלים של המאורר כל הדלקה של המחשב הוא מצפצף כמה שניות שהמאורר לא טוב.. איזה מין דבר זה???
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה אני מתכנן לקנות מחשב חדש,מעבד : Intel Core 2 Duo E6400 Box ,מיכוון שבעוד חודש חודשיים יצאו כרטיסי מסך חדשים שיתמכו בDX10 ויהיו זולים יותר ממה שיש כרגע בשוק אז אני מחכה קצת עם הקנייה. אני רוצה לדעת איזה לוח אם כדיי לי לקנות .יש מלא מלא סוגים וכל מיני שמות ואין לי מושג מה כל אחד נותן לי כי קראתי בכמה כתבות שלוח אם בגדול הם אותו דבר אבל יש להם כל מיני אפשרויות ויציאות שונות שמרימות תמחיר שלהם. בגדול אני רוצה מחשב למשחקים שיש בו כרטיס מסך אחד. אני זקוק להמלצות על לוח אם טוב אסוס או גיגבייט,והסבר מפורט עם אפשר. וועוד שאלה בנוגע לזיכרון,אני רוצה DDR2 אבל אני לא יודע מה יותר כדיי מבחינת הגודל,כי יש 1 ג'גיה מהירות 800 ויש 2 ג'גיה במהירות של 667 ושניהם באו…
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
למה כולם אומרים שהם לא טובים ועושים בעיות עם הרדאונים? יש לי לוח של gigabyte ga-8sq800 וכולם אומרים שזה לוח טוב מאוד ויש לו צ'יפסט שלSIS למה intel יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום האם יש עניין להוסיף ראם למערכת מאותו הייצרן שכבר בשימוש? יש לי HYNIX 4GB 1600 שקניתי עם המחשב עכשיו כדאי להוסיף עוד אחד זהה? או משהו אחר Corsair, Kingston או שזה פשוט עניין של אסטטיקה ולקנות עוד HYNIX תודה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם למישהוא יש פה מחשב אם מעבד פהנום של amd? ולמה אין ב spi אף אחד אם פהנום ?
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מחפש לשדרג לוח אם לאוברקלוק ואני מתלבט בין שני הלוחות המחיר שלהם זהה אין לי נסיון עם ציפסט של NVIDIA אבל מצד שני הוא נותן לי SLI שזה יתרון גדול מה דעתכם??
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
Core 2 Duo E6600 עולה 1355 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3594 Cooooool!!!! זה מדהים לראות שאותו מחשב פעם (3 חודשים/5חודשים) עלה יותר באיזה 1000 ש"ח בגלל ירידת מחירים ואפילו יותר...
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הבנתי שלSLI הלוח אם הכי טוב לOC זה הDFI. אבל אני מחפש לוח אם טוב לOC שקע 939 חיבור PCI-E X16 אחד בלבד וsata2 כמובן, וNforce4ultra ציפסט(אם תשכנעו אותי שזה לא צ'יפסט טוב לOC אז אני אתפשר)
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם ומה יותר שווה לקנות בתושבת 478 PGA והאם זה מתאים לכל לוח אם של סוקט 478 ???
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא 8600 gt מה שאומר שנשאר לנו 1400 שקל למעבד זיכרון ולוח אם המחשב הוא למשחקים ועבודה עם פוטושופ ממש צריך עזרה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם לפלטפורמה X99. יש לי אופציה לרכוש את Gigabyte GA-X99M Gaming 5 או ASRock Fatal1ty X99M Killer. קריטי לי בעיקר נושא האמינות, מי אמין יותר מבינהם. ובכלל מי הייתם בוחרים מבין השניים ולמה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש על הלוח מעבד סלרון D 336 וחצי ג'יגה זיכרון 533. המחשב די צולע ואני רוצה להחיות אותו קצת. השימושים הם אינטרנט ועבודה "משרדית". חשבתי על 2 ג'יגה זיכרון (DDR2 800 יתאים?) ואז יהיו לי 2.5 ג'יגה. בעניין המעבד אני בבעיה. לפי המסמך הבא http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2304 אין יותר מידי מעבדים מתאימים. יש שם משהו שאפשר בכלל לקנות כיום או שעדיף לקנות גם לוח חדש? אני בהחלט מעדיף לא לקנות גם לוח אבל אם לא תהיה לי ברירה זה מה שיקרה. יש סיכוי ששדרוג של הזיכרון בלבד יחולל מהפכה? אני מעוניין להוציא על זה כמה שפחות. תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
-
-
הוצעו לי הזיכרונות הבאים : G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 ,PATRIOT PGV34G1600ELK Sector5 Gaming 4GB Dual Channel 1600MHZ DDR3 CL9 ,PATRIOT PSD34G1600KH DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL9 ,PATRIOT PVV34G1333LLK Sector5 Viper II 4GB Dual Channel 1333MHZ DDR3 CL7 מה הכי עדיף ? המפרט הוא עבור משחקים עם מעבד I5
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בחנוכה האחרון קניתי זיכרון400MHZ A-DATA PC3200 512MB עכשיו לפי כמה זמן שמתי לב שהמהירות שהזיכרון עובד בוא הוא 133MHZ וכשקניתי את הזיכרון הוצאתי את הישן שהוא HYNIX PC2100 256MB 266MHZ הוצאתי את הישן כי חשבתי שהמהירות של החדש תרד בגלל הישן ועכשיו אני רואה שהוא עובד במהירות של הישן עם אני מחבר את ה256 עכשיו המחשב יעבוד? אחד PC3200 ואחד PC2100 את הנתונים של הכרטיס במהירות עבודה כרגע שלו ראיתי באברסט>לוח אם>לוח אם ושמה יש קטגוריה של זיכרון קצת למתה וכתוב: (REAL CLOCK 133MHZ(DDR הנה פרטים על המחשב מעבד אינטל פנטיום 4 1.7 לוח אם של אינטל דגם: D845EBG2
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב חדש וכן אני יודע שיש מדור מפרטי מחשב אבל שאלתי היא מטרת המחשב היא למשחקים וההתלבטות היא האם לקחת מעבד 6600 או 6300 ללא OC אני יודע שמשחקים דורשים כרטיס מסך חזק אבל מה לגבי המעבד אני מעוניין בשני ג"ב זיכרון 1) מה יותר חשוב כוח חישוב מעבד או כרטיס יותר חזק 2) האם 6300 יחזיק מעבד עוד שנה שנתיים או שהוא יהיה חלש ועדיף 6600 בתודה שרון
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם זה נכון? המחשב הבא שלי (לוח זיכרון מעבד) הולכים להיות מבוססים על פנטיום 4 2.26 והrdram 1066.... שמעתי מלא שמועות על זה שיש איזושהי בעיה עם המערכות הפעלה של מיקרוסופט (win ...) שהם נתקעות עם המעבדים שמעל 2.26... האם זה נכון? בכלל שמעתם על זה??? אני דיי נלחצתי מזה....
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
זיכרונות RDRAM או DDR אינם צריכים להיות בזוגות נכון? (אני פשוט לא בטוח ב - 100%) - השטות הזאת של זוגות עברה מהעולם או שאני טועה?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-